Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Een lul zo hard als staal!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Veilig een keiharde erectie

Mijn schoonmoeder suf neuken
Categorie: familiesex | woensdag 6 april 2016

Hetgeen ik aan het papier toevertrouw speelde zich begin januari van dit jaar af, het is waargebeurd, niet gepland en dus geheel onverwacht gebeurd. Maar ik zal bij het begin beginnen, mijn naam is Cornelis iedereen noemt mij gemakshalve “Cor” 32 jaar ben ik, heb een huwelijk achter de rug, geen kinderen, en was na mijn scheiding een poosje single. Tot het moment dat ik Jeanette tegen kom, een drieëntwintig jarige blondine een vreselijk lekker ding vond ik het vanaf het eerste moment dat ik haar zag. Na wat start problemen zeg maar hebben wij toch tot onze vreugde een relatie gekregen, beide zijn we daar heel erg gelukkig mee. Ik woon in Amersfoort, heb daar een leuk appartement waar ik alleen woon, Jeanette komt uit Breda, waar ze ook haar werk heeft, omdat haar moeder al een poos single is en een ruim huis heeft woont ze nog bij haar moeder. Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee, maar soms heb ik wat moeite met de mindere privacy.

Geile afspraakjes

Na een poos dat we elkaar kennen maak ik ook kennis met haar moeder, een spontane rijpe vrouw zeg maar, moeder en dochter vertonen duidelijk overeenkomsten, dezelfde blauwe ogen, dezelfde krulletjes in hun haar en wat mij als man direct opvalt dat ze beide goed bedeeld zijn met hun tieten. De moeder heet overigens Jannie, ze kan heerlijk kwebbelen, gewoon een gezellig mens, na verloop van tijd dat onze relatie duurt komt er een patroon in dat Jeanette het ene weekend bij mij is en dat ik de andere week bij haar ben, is ook wel gezellig voor haar moeder, we nemen ze wel eens mee uit eten en zo. Voor zover ik weet heeft ze geen relatie, maar is ook niet iets waar ik me mee bezig hou.

Als ik na een week alleen zijn op vrijdagavond in Breda aankom en we op bed liggen kan ik wel zeggen dat we beide knettergeil zijn en heerlijk met elkaar tekeer kunnen gaan. Dat kan dan best wel een poosje duren voor we er genoeg van hebben. Dan in de loop van het weekend zet ik Jeanette nog wel een aantal keren op mijn paal, Jannie zal ongetwijfeld wel eens wat horen van ons. Behalve af en toe een humoristische opmerking zegt ze er nooit wat over, met haar heb ik een prima verstandhouding, het komt ook voor dat ik samen met haar even boodschappen ga doen bijvoorbeeld. Ze is een mooie verzorgde vrouw, volgens mij is ze achter in de veertig.

Het komt ook wel voor dat ik op maandagmorgen daar pas vertrek, terwijl Jeanette om acht uur naar haar werk is, dan kom ik op mijn eigen tempo uit bed, douche en kleed me doe met Jannie een kop koffie en een broodje alvorens ik vertrek. De dagen en het weekend na de jaarwisseling waren we in Breda geweest, was erg leuk en gezellig geweest, Jeanette en ik hadden ook de nodige tijd in bed doorgebracht, ongetwijfeld zijn we wel weer eens wat luidruchtig geweest, we hadden heerlijk met en van elkaar genoten. Kan wel zeggen dat Jeanette redelijk actief is tijdens het seksspel en niet snel genoeg heeft, dit overigens tot mijn grote plezier natuurlijk.

Die maandag 4 januari was Jeanette op de gewone tijd naar haar werk vertrokken, en ik was die dag nog vrij, dus ik had geen haast met opstaan en douchen en dat soort dingen. Wel hoorde ik Jannie onder de douche staan maar dat ik voor mij verder geen belangrijke informatie. Zo rond half tien ga ik gekleed in mijn broek maar met nog ontbloot bovenlichaam naar beneden, daar als ik daar ben vraag ik : “heeft mijn lekkere schoonmoedertje al koffie ?”

Vraag het wel vaker op deze manier, dus niets bijzonders, krijg ik als antwoord : “jou lekkere schoonmoedertje heeft koffie en een gekookt eitje voor je”. Dus ik loop door naar de keuken, wat hoogst zelden gebeurt is dat ze nog in haar badjas loopt, sla daar verder geen acht op, maar aan haar bewegende tieten te zien heeft ze die nog los hangen. Ze schenkt koffie voor ons in en zowel voor haar als voor mij zet ze een bordje neer met twee broodjes en een gekookt eitje erop. Lachend zegt ze : “je kan wel een eitje gebruiken na al die dagen zware inspanning” op die opmerking weet ik even niet wat te zeggen en neem een hap van mijn broodje, na deze weg gewerkt te hebben zeg ik : “weer een hele week om op krachten te komen”.

Jannie kijkt naar mij en zegt : “soms verlang ik er wel eens na om ook zo’n beurt te krijgen”, gelijk zeg ik daarop : “dan zal je een vriend op moeten zoeken”.

Eigenlijk zie ik dit soort gesprekken niet zo zitten maar schoonmoeder Jannie gaat verder en antwoord : “nee daar zie ik niets in elke keer een man hier over de vloer, nee niets voor mij”. Van lieverlee zakt haar badjas wat open en zie ik de welving van een paar forse prachtige tieten, dat heeft ze wel in de gaten natuurlijk als ze plotseling vraagt : “vind je mij een mooie vrouw ?” tja wat moet ik daar nou op zeggen...

Rustig zit ik even naar haar te kijken en zeg : “ja, ik vind je een mooie vrouw, ik heb een lekkere schoonmoeder" mede zeg ik dat omdat ik dat wel vaker zeg, ze staat op om de koffiekan te pakken en komt naar mijn kant van de keukentafel gelopen om koffie in te schenken, nadat ze dat gedaan heeft zet ze de koffiekan op tafel en trekt haar badjas los en toont ze mij haar naakte tieten en ook zie ik gelijk dat ze een geheel kale kut heeft. Even weet ik niet wat ik moet zeggen en bekijk wat ik te zien krijg, met zachte stem vraagt ze : “vind je me nog steeds mooi”, inmiddels begin ik het wel wat warm te krijgen en bedenk me wat ik hiermee aan moet, en ook stel ik vast dat ze er heerlijk geil uit ziet.

Dan zeg ik dapper en brutaal tegen mijn schoonmoeder : “Jannie je bent een prachtige vrouw en volgens mij ben je bloedgeil” dat is voor haar het moment dat ze verder durft te gaan en komt ze op mijn schoot zitten, pakt mijn hoofd tussen haar handen kijkt me aan en vraagt :

“Cor zou je mij een keer vreselijk willen pakken ?”

Ik bekijk haar prachtige tieten van kortbij en stel vast dat ze iets meer hangen dan die van Jeanette maar zeker niet kleiner zijn, als ik er eentje in mijn hand pak weet ik dat ik verloren ben. Heerlijk voelt die zachte en soepele warme tiet aan in mijn handen, tussen mijn vingers voel ik de tepel hard worden. Langzaam bewegen onze gezichten naar elkaar, dat eindigt in een tongzoen, ondertussen zit ik vol overgaven met haar heerlijke tieten te spelen, ze pakt die hand daar weg, zet haar benen verder uit elkaar en duwt mijn hand op haar kut. Deze voelt heerlijk zacht en nat aan, soepel glijdt er een vinger naar binnen, wat is ze geil en lekker bedenk ik mij, zwaar fout wat we doen maar ik ga jou neuken neem ik mij voor.

Zo zitten we even heerlijk met elkaar te geilen, tot ik haar omhoog duw en in dezelfde beweging achterover op de keukentafel duw waardoor ze met haar benen wijd voor mij ligt, vanuit mijn zittende positie duw ik zonder iets te zeggen mijn mond op haar kale en natte kut en begin haar te likken. Wat een heerlijke en soepele kut heeft ze, en ook lekkere dikke lippen, een zaligheid om deze te likken, ook duw ik een aar vingers naar binnen. Luid ligt Jannie te kreunen en te roepen dat ze hier zo naar verlangde, mega veel geil komt er uit haar kut gelopen, heerlijk smaakt ze wat is ze lekker en bovenal wat is ze vreselijk geil. Op deze manier ben ik flink met haar bezig haar klit staat omhoog het lijkt wel een klein vingertopje zo groot en zo hard staat die omhoog. Aan de geluiden en bewegingen te merken komt Jannie al bijna klaar, extra diep stoot ik mijn vingers in haar heerlijke kut... dan met een luide gil komt ze wervelend klaar, een straal geil perst ze uit haar kut, wild ligt ze te schokken en te draaien met haar onderlichaam.

Omdat ze daar nu wel heel erg gevoelig is laat ik haar even met rust en maak van de gelegenheid gebruik om mijn broek uit te doen, mijn paal staat natuurlijk knetterhard recht vooruit, ik pak Jannie bij haar enkels, duw haar benen uit elkaar, richt mijn paal op haar openstaande kut en duw hem naar binnen, omdat ze drijfnat is glij ik soepel en gemakkelijk naar binnen. Met een langgerekt “jjjaaaaaaa dit wil ik voelen” geeft ze aan dat ze dit wil, met haar vingers trekt ze haar kut wat verder open wat een vreselijk lekker en geil wijf is dit, rustig maar wel stevig en diep stoot ik in deze heerlijke kut. Haar benen laat ik los en trek haar naar een zit houding, we gaan even aan het tongen en duw haar badjas naar beneden snel doet ze die verder uit. Met mijn handen onder haar kont til ik haar op, we staan nu staande te neuken. Met haar armen om mijn nek hangt ze aan me en zit zo op mijn paal. Ik beweeg haar op en neer, steeds kom ik op deze manier geweldig diep in haar hemelse kut. Allerlei onverstaanbare geluiden produceert ze en beweegt zich steeds sneller op en neer over mijn paal, onwijs lekker is mijn schoonmoeder en ook onwijs geil, en op een voor mij onbekende manier knijpt ze met haar kut.

“Jannie wat ben je lekker ik ga al bijna komen” roep ik.

Dit is te geil en te lekker dit kan ik niet lang volhouden, dan roept ze : “kom maar klaar spuit mijn kut vol ik ook bijna klaar”. Nog steviger beweeg ik haar op en neer dan duw ik haar zo hard mogelijk omlaag om zo diep mogelijk in haar te komen en jaag ik de eerste straal sperma diep in haar geile kut. Met grote ogen kijkt ze me aan om daarna helemaal de weg kwijt te raken en op een ongekende manier klaar te komen, bij elke stoot jaag ik een straal zaad bij haar naar binnen, zo vreselijk geil ben ik dat ik blijf spuiten lijkt het wel. Door mijn super heftige orgasme beginnen mijn knieën wat week te worden, om te voorkomen dat we vallen laat ik haar op de tafel zakken, maar mijn paal blijft wel in haar kut. Langzaamaan komen we weer terug op deze aarde, met een nog troebele blik kijkt Jannie mij aan en zegt zacht : “wat was dit fantastisch Cor” en geeft me een kus, ik trek haar tegen mij aan en antwoord : “jij bent ook wel zo’n geweldig lekker bloedgeil wijf”.

In stilte zitten we wan elkaars lichaamswarmte te genieten, met verbazing voel ik dat mijn paal niet echt helemaal slap wordt nog steeds zit deze in haar kut. Dan zeg ik in haar oor : “voor alle duidelijkheid ik ben nog niet klaar met jou ik ga je zo meteen helemaal suf neuken geil wijf”.

“Niets liever dan dat” is haar antwoord, ik laat mij omlaag zakken op mijn stoel waardoor mijn paal uit haar kut komt, ik zie haar openstaande kut nu goed waar langzaam mijn zaad uit komt druipen. “Wat een geweldig mooie en lekkere kut heb je Jannie” zeg ik in alle eerlijkheid, mij hoofd pakt ze weer vast en kijkt me aan anteoord daar op : “die kut mag je gebruiken wanneer je maar wil geile schoonzoon”. Dan serieus zeg ik haar : “dit moet natuurlijk wel super geheim blijven en mag Jeanette nooit te weten komen” ik ga tegen de rugleuning van mijn stoel hangen en pak mijn lul in mijn hand en trek er een beetje aan als Jannie antwoord : “dat snap ik, daar zorgen we wel voor, zullen we naar bed gaan dan moet je me daar nog een keer dekken”. Helemaal verbaasd over haar taalgebruik volg ik haar naar boven, in de badkamer wast ze haar kut schoon en komt naast mij op haar bed liggen, inmiddels staat mijn paal weer vol in het gelid klaar, dit wijf maakt mij zo vreselijk geil.

“Kom jij met je geile kut maar op mijn paal zitten lekker neukertje van me” zeg ik haar!

Inmiddels weet ik wel dat moeder en dochter niet voor elkaar onderdoen beide zijn onwijs geil. Ze komt boven mij staan en laat zich over mijn paal zakken, die zie ik in zijn geheel in die prachtige kut verdwijnen, kan je jezelf nog iets geilers voorstellen ? nou ik niet!

Direct begint ze op en neer te wippen, haar grote tieten deinen mooi op en neer, dit moet ik een keer filmen flitst het door mijn hoofd, beide pak ik ze beet met mijn handen en nijp stevig in haar grote harde tepels. “Moedertje wat ben je lekker en wat ben je geil” zeg ik haar, kreunend neukt ze mij heerlijk en antwoord : ‘ontelbare keren heb ik mij klaar gevingerd als ik jullie bezig hoorde en nou zit je in mijn kut” haar kut maak weer soppende geluiden zo nat is ze, “ga maar eens op je knieën zitten dan ga ik je als een geil hoertje afneuken en weer volspuiten”. Onmiddellijk gaat ze van mij af en op haar knieën klaar zitten terwijl ik plaatsneem achter haar geeft ze aan : “elke maandag wil ik je hoertje zijn en moet je me neuken Cor”.

Mijn paal hou ik voor haar kut en tergend langzaam duw ik hem naar binnen, gelijk drukt ze haar kont naar achteren om hem zo diep mogelijk in haar kut te krijgen. Haar best nog wel strakke en heel erg natte kut zuigt mijn paal naar binnen als het ware sterren zie ik voor mijn ogen zo vreselijk lekker is mijn schoonmoeder. Met mijn handen heb ik haar bij haar heupen vast en zo stoot ik in haar terwijl ik haar ook naar mij toe trek, op deze manier kom ik steeds wel heel erg diep in haar, mijn ballen voel ik tegen haar kut slaan.

“Een geil neuk beest ben je moeder, veel vaker ga ik je afneuken!”

Roep ik tegen haar, zo over de top geil zijn we beide dat we elke realiteit kwijt zijn, we zijn alleen maar ontzettend geil en willen klaar komen. Op deze best wel heftige manier neuk ik haar, en bij elke stoot zie ik mijn glimmende paal weer volledig in haar verdwijnen. Omdat ik dit gewoon niet lang meer vol kan houden, zo lekker, zo intens geil is dit dat ik tegen Jannie roep : “vinger je geile kut slet ik ga bijna komen...”

Haar vingers voel ik tegen mijn ballen en hoe ze die door haar kut beweegt, luider gaat ze kreunen, mijn duim maak ik nat in haar kut en pers die in haar kontje, door het dunne wandje voel ik mijn paal bewegen. Dan is er voor mij geen houden meer aan nog een paar stoten en ik ga mijn ballen weer legen, met een harde schreeuw en een diepe stoot pers ik de eerste straal zaad weer in haar kut. Nog harder dan ze steeds al deed gaat Jannie met haar kut knijpen en komt ze ook erg luidruchtig klaar, tot aan de laatste druppel spuit ik alle zaad wat ik heb diep in haar knijpende kut. Wild zit ze op mijn paal te schokken en te trillen, het transpiratie vocht voel ik langs mijn gezicht en langs mijn borst lopen, als ik weer een beetje tot rust kom en mijn lichaam weer onder controle heb laat Jannie zich op haar buik zakken en ik val uitgeput naast haar neer.

Ik trek haar tegen mij aan, in een soort van lepeltje – lepeltje houding lig ik met mijn buik tegen haar rug, in elke hand heb ik een heerlijke tiet. Zo liggen we in stilte een poos bij te komen dan vraag ik in haar oor : “wie heeft nu wie suf geneukt ?”

Haar heerlijke zachte tieten kneed ik zacht, wat voelen die geweldig lekker moeder en dochter doen niet voor elkaar onder als ze antwoord : “ we zijn aan elkaar gewaagd het was vele malen lekkerder dan ik had durven dromen”. Zo liggen we van en met elkaar na te genieten tot ik aangeef dat ik onder de douche ga, daarna verzamel ik mijn kleding, mijn broek lag nog beneden, Jannie heeft haar badjas beneden weer aangedaan samen drinken we nog een kop koffie dan neem ik haar in mijn armen en nemen we afscheid met de belofte dat we dit zeker gaan herhalen.

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm