Zou jij een oudere vrouw neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Hoe ik mijn schoonmoeder te grazen nam
Categorie: familiesex | donderdag 11 februari 2016

Allereerst zal ik uitleggen hoe de familie in elkaar zit en hoe het tot deze situatie kwam. Om met mijzelf te beginnen ik ben Maarten, een gewone Nederlandse man van 33 jaar, een geboren en getogen Limburger ben ik. Kort stekeltjes haar heb ik, net geen twee meter lang, stevig postuur, voor mijn beroep ben ik vrachtwagen chauffeur, al een aantal jaren ben ik getrouwd met Alice, we hebben samen een dochter van 3 jaar. Zij komt oorspronkelijk uit Haarlem, maar is na ons trouwen bij mij komen wonen. Mijn schoonmoeder woont nog steeds in Haarlem, is al een aantal jaren geleden gescheiden, of ze wel eens een vriend of zo heeft weet ik niet, en het boeit me ook niet. Af en toe komt ze een paar dagen bij ons logeren, hoofdzakelijk rij ik Nederland en België, het komt wel voor dat als ze bijvoorbeeld naar huis gaat en ik die kant op moet dat ze een stuk met mij meerijdt.

Geile afspraakjes

Vind ik wel gezellig, is een spontaan vriendelijk mens, ergens halverwege de vijftig is ze, ze ziet er best nog wel aardig uit, maar ik beperk me tot haar dochter. Deze dag kwam ik uit België, had een vracht geladen voor Zaandam voor die grote supermarkt die daar zit, dus had ik afgesproken dat ik in de loop van de middag thuis zou zijn en An, zo heet ze, op zou halen, omdat ik de volgende morgen vroeg moest lossen zou ik haar afzetten en door gaan naar Zaandam, daar in de auto overnachten en lossen. Kortom, zonder stress en haasten zou dat precies passen, ook binnen het rijtijden gebeuren.

Thuis gekomen, even gezeten, koffie gedronken, alles inladen afscheid nemen, je kent dat gedoe wel gingen we rijden, we kletsen er gezellig op los, als we net boven Utrecht zijn stop ik omdat er een verplichte rust gehouden moet worden, ik tank even, zet hem aan de kant. Tegen An zeg ik dat ik voor ons koffie en een broodje ga halen dat zij in de cabine mag wachten, als ik terugkom ga ik even op het bed liggen, en daar mijn koffie en broodje te nuttigen, als ze zegt : “is er nog iets leuks op de TV?”

Ik antwoord dat ik geen goede ontvanger heb dus weinig kan zien, voor de grap zegt ze : “doe dan maar een filmpje” daar probeer ik wat ontwijkend op te antwoorden, dit vanwege het feit dat er zeg maar wat “andere” films liggen in een kastje. Nou is ze ook niet gek dus zegt ze : “je zal wel porno hebben, maar kan ik wel tegen hoor, dus kom maar op” shit, shit denk ik, maar pak drie films uit een kastje en geef die aan haar, “kies er maar eentje uit die je wil zien” zeg ik haar.

Rustig zit ze de films te bekijken en geeft er eentje aan mij en zegt : “deze wil ik wel zien, als ik mijn koffie en broodje op heb moet ik even wat reorganiseren.

Zo heel erg ruim is het niet in zo’n cabine, de TV hangt bovenin achter de rechter stoel, dus de stoel waar An zit, vandaar kan zij niet kijken, ik besluit de gordijnen voor de voorruit maar even dicht te doen, ik ga achter de linker stoel op het bed zitten en zeg tegen An dat zij dan voor mij komt zitten zodat we beide kunnen kijken. Na wat veranderen en doen zijn we geďnstalleerd, gezien de te rijden afstand en tijd die ik heb, hoef ik niet zo speciaal op de tijd te letten.

Als de film begint zijn er al vrij snel wat blote tieten en blote pikken te zien, na even vraagt An, “mag ik achterover tegen jou hangen ?” dat vind ik prima, zo hangt ze tegen mij aan, ondertussen vraag ik mij wel af of dit allemaal wel verstandig is, als ze flink aan het likken en pijpen zijn voel ik mij paal harder worden natuurlijk, ook hoor ik dat An zwaarder gaat ademen, met een hand zit ze langzaam tussen haar benen te bewegen, ze heeft gelukkig veilig een lange broek aan.

Als ze op een bepaalt moment zegt : “dit zie ik nooit, prachtig vind ik het, mijn kutje gaat jeuken” wijselijk zeg ik hier niets op, haar hand beweegt steeds duidelijker tussen haar benen...

Mede doordat ik ook geiler wordt zeg ik in haar oor : “jij wrijft over je kut, zal ik je tieten kneden” een beetje hijgend zegt ze : “ja doe maar, lekker is dat” mijn handen leg ik op haar trui en kneed haar best nog wel stevige tieten door haar trui en BH, duidelijk voel ik haar harde tepels.

Na even zegt ze : “wacht eens even” en supersnel heeft ze haar trui en BH uit en zit ik haar blote tieten te kneden... “Maarten, dit gaat uit de hand lopen” flitst het door mijn hoofd... Inmiddels zijn ze in de film flink aan het neuken en alles wat er zoal meer kan gebeuren in zo’n film, ik zie hoe ze haar broek los maakt en met haar hand in haar broek gaat, duidelijk zit ze zichzelf nu te vingeren, “ben je lekker geil aan het worden” zeg ik in haar oor” na even antwoord ze “bloedgeil en drijfnat ben ik, dit is genieten” bij mij neemt de geilheid de overhand...

Ik zeg : “zal ik je even vingeren geil schoonmoedertje...?”

Haar hoofd draait ze naar me toe, kijkt me geil aan en zegt : “dat zou wel lekker zijn” en drukt haar mond op de mijne, dan is bij mij ook alle controle weg, we beginnen te tongen en ik duw mijn hand in haar broek. Daar voel ik een drijfnatte kortharige kut, twee vingers duw ik naar binnen, met een zware kreun geeft ze aan dat het lekker is. Mijn God, wat is dit wijf nat en geil, als we even adem moeten halen zegt ze : “ik kleed me even uit” als ze naakt is kijkt ze naar mij en zegt : “hup, jij ook alles uit” binnen de kortste keren zijn we beide naakt, vingerend en aftrekkend liggen we over elkaar heer, An is de eerste die wild schokkend en kreunend klaarkomt, haar kut loopt zowat leeg, zoveel geil druipt eruit.

Helemaal blij ligt ze tegen mij uit te hijgen, met haar benen nog wijd zegt ze : “je moet me ook maar even flink neuken nu, daar ben ik wel aan toe”. Geil kijk ik haar aan en antwoord haar : “die geile schoonmoeder moet mij eerst maar eens lekker klaar pijpen, daarna ga ik je vreselijk lang en hard neuken”. Met geile glimmende oogjes kijkt ze me aan en vraagt : “ga je dan ook mijn kut lekker volspuiten?”. Ik draai mijzelf zo dat ze goed bij mijn grote harde paal kan en zeg haar : “die kut van jou ga ik uitwonen en volpompen met mijn zaad”.

Tevreden kreunend begint ze op een heerlijke manier aan mijn paal te zuigen, haar dochter heeft haar pijp kunsten niet van een vreemde, moedertje is een heerlijke pijpslet, zeker weten dat ik mijn zaad in haar mondje ga spuiten...

“Pijpen geil wijf, pijp mijn ballen leeg” zeg ik haar!

Met mijn handen heb ik haar hoofd beet en beweeg het zo op en neer over mijn staal harde paal, ik voel hoe mijn ballen gaan tintelen en warm worden, met mijn onderlichaam stoot ik omhoog en dan kan ik het niet meer houden... Haar hoofd laat ik los en spuit stralen warm zaad in haar mond, veel meer dan ze kan slikken zie ik, maar zo vreselijk geil en lekker ben ik gepijpt, dat ik onvoorstelbaar veel spuit. Wat vreselijk lekker ben ik klaar gepijpt, onderuit gezakt zit ik bij te komen en bekijk mijn schoonmoedertje, haar gezicht en kin zitten onder mijn sperma, lachend zeg ik : “wat kan jij geweldig goed pijpen”. Een handdoek geef ik haar aan waarmee ze haar gezicht schoon wrijft, An antwoord mij : “jij hebt heerlijk lekker sperma, maar wel ontzettend veel, ik wil je wel vaker leeg pijpen” ik trek haar tegen mij aan en zeg haar : “eerst ga ik je suf neuken straks, als je net zo neukt als dat je pijpt kom ik je regelmatig dekken”.

Inmiddels heb ik wel in de gaten dat ze wel van wat geile praat houdt, nooit gedacht dat mijn schoonmoeder zo’n lekker geil sletje is. We hangen lekker tegen elkaar aan, en ook bespreken we deze situatie even, dat Alice hier echt nooit achter mag komen natuurlijk. Lekker zit ze met mijn paal en ballen te spelen, ik streel haar tieten en ook haar kut vergeet ik niet, ondertussen vraag ik haar of ze voor mij haar kut kaal zou willen scheren, dat vind ik lekkerder als ik haar lik.

Gelijk zegt ze : “ik kan me niet heugen dat ik goed gelikt ben, dus als ik kaal ben lik jij me kaar” als dank geef ik haar een lekkere zoen, ik proef dan ook nog mijn eigen zaad en zeg : “als je kut kaal is begin ik elke keer met je klaar te beffen geile slet” en voel hoe haar kut er natter van wordt, nog veel plezier ga ik van mijn schoonmoeder krijgen weet ik zeker... Als mijn paal weer op volle sterkte is ga ik op mijn rug liggen en zeg tegen An dat ze haar kut maar eens lekker over mijn paal moet laten zakken, met haar benen wijd laat ze zich langzaam erover zakken, erg heet is haar kut binnen in en ik verbaas me dat ze best nog wel lekker strak is.

Mijn hele paal zie ik in haar geile kut verdwijnen, met haar handen op mijn schouders steunt ze en wipt lekker op en neer, haar wiebelende tieten pak ik in mijn handen en knijp flink in haar tepels. Het is gewoon een vreselijk lekker geil neukertje die schoonmoeder van mij “je hebt een heerlijke kut om te neuken moedertje” zeg ik haar.

“En jij hebt een geweldige paal, daar wil ik vaker op zitten” zegt ze hijgend!

Omdat ik al geweldig ben klaar gekomen kan ik wel even door neuken nu zonder te komen. Echt geweldig lekker zit ze me te neuken en heerlijk diep zit mijn paal in haar hete geile kut, na een poos zeg ik dat ze op haar rug moet gaan liggen. Gewillig gaat ze met haar benen wijd klaar liggen, trekt haar kut open en zegt geil : “deze kut is voor jou jongen, spuit die maar eens flink vol” ik pak haar bij haar enkels en druk mijn paal in haar open getrokken kut, echt geweldig lekker is haar kut, als ze hem ook nog kaal scheert voor mij!

Nog veel zaad ga ik in haar spuiten neem ik mij al voor, aan haar bewegingen merk i dat ze graag stevige en diepe stoten in haar wil voelen, op elke stoot wiegen haar tieten op en neer.

“Ook wil ik een keer je kontje neuken en volspuiten lekker geil wijf van me” zeg ik haar, duidelijk is te zien dat ze er heel erg van geniet dat ze door mij geneukt wordt, en ze antwoord: “het maakt me niet uit waar en hoe je me neukt, als je me maar neukt geile beer”. Dit alles klinkt als muziek in mijn oren, prachtig zie ik hoe mijn paal glimt van haar kutvocht steeds tot mijn ballen in haar kut verdwijnt. Ik laat me voorover vallen en lig nu bovenop haar, met haar voeten op mijn kont duwt ze me als het ware aan, “oohhhh jongen wat neuk je me geweldig, ik ga weer klaarkomen bijna” roept ze. Daarop besluit ik even wat rustiger aan te doen, als het bij haar wat gezakt is wil ik haar vreselijk klaar neuken en gelijktijdig haar kut volspuiten, dus ga ik langzamer en minder diep stoten. “Doorgaan, doorgaan, harder neuken” begint ze gelijk te roepen “rustig aan maar geile slet” reageer ik daarop “zo meteen ga ik je helemaal afneuken en volspuiten geile hoer van me” zeg ik haar “jaaaaa dat wil ik je hoer zijn en je zaad wil ik” begint ze geil te roepen!!!

Als ik voel dat ik klaar kan komen weer begin ik het tempo op te voeren, met mijn handen onder haar billen stoot ik hard en diep weer in haar soppende kut, in haar oor roep ik : “geile slet je wilt mijn hoertje zijn” zo zweep ik haar op, en ook mijzelf natuurlijk, want gewoon gruwelijk geil ben ik ook en moet weer mijn lading zaad kwijt... ”ja zo wil ik je voelen jongen, zo wil ik dat je me neukt” roept ze hard tegen mij, met alle kracht beuk ik mijn paal diep in haar.

Aan het hijgen en kreunen te horen is ze op weg naar een giga hoogtepunt, maar ik neuk nu alleen om zelf klaar te komen en mijn sperma diep in dit geile wijf te pompen. Bij elke stoot voel ik hoe mijn ballen tegen haar kont slaan ...

Ik kreun... “Ik ga klaarkomen geile hoer, ik ga je kut volspuiten geile slet!”

Ik voel hoe mijn eikel verder opzwelt… Haar nagels voel ik diep in mijn rug wie het eerst begint met klaarkomen weet ik niet, maar uiteindelijk spuit ik met alle kracht die ik heb de kut van mijn schoonmoeder vol, wild schokkend en met een knijpende kut ligt ze onder mij tekeer te gaan… Alsof ik van zes weken zaad heb gespoten zo voelt het, onwijs, ongekend zo heftig en intens ik klaarkwam… Zwaar na hijgend en zwetend lig ik uitgeput op mijn schoonmoedertje, ook slap en uitgeput ligt ze onder mij bij te komen. “Jongen wat was dat geweldig lekker deze beurt van jou” zegt ze zacht in mij oor, ik ga van haar af, mede door de beperkte ruimte ga ik in de stoel rechtsvoor in de cabine zitten.

Als ik naar An kijk ligt ze met haar benen wijd, uit haar kut druipt mijn zaad, op het matras zit al een grote sperma vlek. Als we beide weer een beetje bij de les zijn stel ik voor dat we ons aankleden en naar haar huis rijden, daar alles even in de wasmachine doen en ik vroeg in de morgen weer verder ga rijden. Als we aangekleed zijn zit An nog even bij mij op schoot, beide hebben we er enorm van genoten, en willen even nog elkaar beet houden, we weten zonder iets te zeggen dat dit een vervolg gaat krijgen…

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm