Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Jij neukt vele malen beter dan je vader
Categorie: familiesex | donderdag 11 februari 2016

Afgelopen oktober waren mijn man en ik 25 jaar getrouwd, hij is Erik, 52 jaar, behoorlijk sportief, wielrennen, joggen en dat soort dingen, ik ben Willie 48 jaar, ook wel redelijk sportief, helaas is mijn rug niet super, dus wel een beetje voorzichtig zijn. Redelijk slank ben ik 176 cm weeg 70 kg, donkerblond half lang haar, maat C tieten, stevige benen, op een klein streepje na een kaal kutje. We hebben twee kinderen, Esmeralda van 21 jaar, en Edward van 24, ja inderdaad we “moesten” destijds trouwen, beide kinderen hebben geen vaste relatie, zo werd voor ons huwelijks jubileum geopperd met ons vieren een week naar Oostenrijk te gaan. Voor de natuur, om te wandelen, maar vooral lekker met zijn vieren en week weg.

Geile afspraakjes

Omdat Esmeralda studeert werd het in haar najaar vakantie gepland, vrijdag vertrek, en tien dagen later op zondag weer thuis. We hadden een leuk huisje gevonden, in een leuk gebied, alles besproken en geregeld. Tot onze handige zoon twee weken voor ons vertrek tijdens het mountainbiken ten val kwam en een enkel brak. Beter kan ik hier niet de woorden schrijven die we toen gebruikten, maar in het gips, met krukken kon hij redelijk uit de voeten. Het uiteindelijke besluit was dat we toch zouden gaan, hier en daar een beetje improviseren, dan zou het best goed komen.

Daar aangekomen een prachtig huis, niet groot maar wel erg compleet, een vrij krappe trap naar boven, daar twee slaapkamer en toilet en douche, gewoon niets te klagen. Edward vond de trap niet handig, nou ja, als dat het grootste probleem is. De tweede dag was Eric bij de plaatselijke VVV geweest en daar heeft hij wat info over uitjes en dat soort dingen gehaald.

Wat ik al vrij snel in de gaten had was dat zijn favoriet een wandeltocht door de bergen was, met een overnachting in een berghut. Daar zeg ik op dat als hij daar zin in heeft dat hij dat moet doen, dat ik het niet ga doen met mijn rug, zo wordt er over en weer gepraat en besluiten Eric en Esmeralda dat samen te gaan doen, Edward en ik blijven hier, we hebben de auto tot onze beschikking, dus dat komt goed. De volgende morgen rond tien uur vertrekken ze, ik loop nog in mijn ochtend jas, met alleen een slipje eronder, nou zien onze kinderen ons wel eens naakt dus dat is geen probleem.

Edward slaapt zolang we hier zijn op de bank beneden, hij vind de trap zo onhandig, voor ons beide maak ik een broodje en koffie, we zitten zo te kletsen wat we zullen gaan doen. Tot ik spontaan met het idee kom : “is het een idee dat je even gaat douchen, dan gaan we daarna even weg...”

Niet laaiend enthousiast is hij maar wijst het niet af, want het zou wel even lekker zijn geeft hij ook aan. We besluiten een terras stoel onder de douche te zetten, een vuilniszak om zijn gips been, ik help hem, en dan komt dat vast goed. Hij weet boven te komen, ik krijg een stoel boven, dan kijkt hij me aan zo van hoe we dat verder gaan doen, dus zeg ik : “hup uitkleden dan pak ik je been in, en ik heb wel vaker een naakte man gezien”.

Nou ben ik een gezonde vrouw, hou wel van een lekker potje seks, maar na 25 jaar huwelijk is het niet meer zo geweldig spannend natuurlijk, met enige schaamte kleed hij zich uit en gaat naakt in de stoel in de douche zitten, een flinke mooi kaal geschoren paal zie ik bij hem hangen. Op mijn hurken zit ik zijn been in te pakken en dicht te plakken, zie zijn mooie kale ballen ook, gewoon mooi geil om te zien. Doordat de douche ruimte niet zo groot is zit hij meer in de badkamer dan onder de douche zeg maar. Dus ik stel voor dat ik erbij kom staan voor hulp en alles aan te geven, we maken de nodige grappen en humor, best leuk om samen bezig te zijn natuurlijk.

Als de kraan aan staat en we wachten tot er warm water komt vraag ik hem of hij er bezwaar tegen heeft dat ik mijn ochtendjas uit doe, wel vermeld ik erbij dat ik wel een slip aan heb, al is het maar een stringetje. Dat vind hij akkoord, zie hem wel naar mijn flinke maat C tieten kijken, hij kan het niet nalaten mij er een compliment over te geven “ik ben er ook trots op” zeg ik en druk ze wat omhoog met mijn handen. Zijn paal zie ik er wel iets van groeien, vanwege de niet zo grote ruimte buig ik regelmatig wat over Edward heen, dan plotseling voor de grap knijpt hij in een tepel en zegt lachend : “oh sorry, dat ging per ongeluk” daar lach ik om en als reactie pak ik zijn paal in mijn hand en zeg : “dit ging ook per ongeluk” en voel hem groeien in mijn hand, als ik hem heel even in mijn hand heb kan ik het niet laten om de huid wat naar beneden te drukken...

“Dat is meer dan alleen beet houden” zegt hij, “vind je het erg ?” vraag ik?

Inmiddels is hij al redelijk stijf, als Edward zegt : “een warme hand er om heen is altijd wel fijn” ik maak langzame zachte trekkende bewegingen. Beter dat ik maak dat ik weg kom hier flitst het door mijn hoofd, Edward kijkt me aan en voel hoe hij met een hand over mijn slip over mijn kut wrijft, ik kijk hem aan, en trek lekker verder aan zijn nu stijve paal en vraag : “is dit verstandig ?” Zonder wat te zeggen drukt hij steviger tegen mijn kut en gaat met een vinger mijn slip in, en voelt mijn kale schaamlippen....

“Moeder heeft een lekker kaal kutje zo te voelen”, zegt hij!

Ik laat hem begaan, inmiddels sta ik hem vol af te trekken... Ik voel hoe mijn kut nat wordt en Edward met een vinger erin gaat “zal ik hem uit doen ?” vraag ik zacht “doe maar” zegt hij, snel doe ik hem uit, met mijn benen nu verder uit elkaar heeft hij meer ruimte en gaat mij lekker vingeren... “Zullen we op een bed gaan liggen en straks douchen ? “ vraag ik hem, en Edward knikt ja, vreselijk spannend en ook vreselijk geil vind ik dit...

Als hij op zijn rug op het grote bed ligt vraag ik of ik hem mag pijpen, dat mag natuurlijk, en zijn dikke harde paal neem ik in mijn mond, en met ook een hand onder zijn zware ballen leef ik me helemaal uit, zwaar hijgend en kreunend ondergaat hij alles. “Oooohhhh moedertje ik ga bijna klaarkomen, wat pijp jij geweldig” roept hij, ik heb besloten dat ik zijn sperma wil proeven en ga nog sneller met mijn mond op en neer over zijn harde paal, steeds harder stoot hij zijn onderlichaam omhoog, tot ik de eerste straal warm sperma in mijn mond krijg gespoten, gevolgd door nog een aantal stralen.

Niet alles kan ik zo snel doorslikken, als ik hem even later aankijk met de slierten zaad in mijn gezicht zeg ik : “vreselijk lekker was dat, vond jij het ook lekker ?”. Na hijgend met zijn ogen dicht zegt hij : “dat was geweldig, je moet me vaker klaar pijpen”. Als ik met een handdoek mijn gezicht schoon heb gemaakt ga ik naast hem liggen en zeg : “dit mag natuurlijk nooit iemand te weten komen” brutaal pakt hij mij bij mijn tieten en zegt : “er gaat nog veel meer gebeuren wat niemand mag weten moedertje” en duwt mij op mijn rug, brutaal pakt hij mij bij mijn kut en begint mij heerlijk te vingeren, mijn benen trek ik op en Edward geeft me een zoen vol op mijn mond, daarna kijkt hij me geil aan en zegt : “protesteren helpt niet, eerst ga ik je klaar likken daarna klaar neuken”, Het enige wat ik zeg is : “dat is goed jongen, dat wil ik ook..!!”

Met hoog opgetrokken benen blijf ik als een geil sletje liggen tot hij met zijn hoofd tussen mijn benen duikt, en ik zijn lippen en tong op mijn kut voel, geil ben ik inmiddels, ik herken mijzelf niet meer... Dit is niet normaal, ik laat mijn kut uitlikken door mijn zoon, maar o zo geil wat lekker is dit, ik voel hoe hij mijn kut opentrekt en met zijn tong erdoor gaat... Met het enthousiasme en de snelheid waar hij mee likt lig ik wild tekeer te gaan onder zijn geweld, mijn beide grote tieten duw ik tegen elkaar en knijp in mijn tepels... Wat ik beleef en onderga ……... niet normaal meer!

“Ed ik ga al klaar komen, zo geil is dit” kreun ik!

Zo nat en geil ben ik, ik hoor zijn slurpende geluiden... dan wild en hard stoot ik mijn bekken omhoog, onvoorstelbaar zoals hij me klaar laat komen, kan me niet meer heugen dat ik dit heb meegemaakt... Als ik weer tot rust ben gekomen en Edward komt naast me liggen, kus ik hem en proef mijn eigen kutje “jongen meer dan vijfentwintig jaar is er niemand anders aan mijn kut geweest dan je vader, maar wat jij met me doet” mijn hele lichaam gloeit en bruist van de energie als het ware. Op zijn zij ligt Edward naast me en kneed een tiet bij mij, rustig zegt hij : “hou er maar rekening mee dat ik de hele dag met je bezig blijf, wat een heerlijke sappige kut heb jij”.

Nog niet helemaal raad weet ik niet met de situatie, maar geil en spannend is het zeer zeker, en ik voel me nog lang niet bevredigd...… “Ga je me nu neuken ? “ vraag ik hem, hij pakt mijn hand, legt die op zijn staalharde stijve paal, kijkt me aan en zegt : “wat zou je denken ?” “Doe maar, ik wil het, mijn kut is voor jou” zeg ik hem en ga met mijn benen wijd voor mijn zoon klaar liggen. “Neuk je moeder Edward” zeg ik hem, met zijn paal in zijn hand gaat hij tussen mijn benen zitten, in een soort van geile trance trek ik mijn kut open en wil hem in mij voelen, een paar maal wrijft hij hem tussen mijn schaamlippen door en ik voel hem in mij komen...

Wat een geweldig gevoel als de paal van mijn zoon mijn kut oprekt en hem naar binnen drukt, om gek van te worden zo geil, zo heftig is dit...…… “Oh my God Edward, wat doe je met me, hard en diep wil ik je voelen” moedig ik hem aan... Langzaam maar stevig stoot hij zijn paal mijn kut in, goddelijk en hemels gevoel geeft het, maar ik wil meer nu... “Kom op me liggen Ed, neuk me plat” roep ik en trek hem op mij, zijn lichaamsgewicht drukt zwaar op mijn grote tieten.

Heerlijk lig ik nu onder mijn neukende zoon...

“Straks gaan we voor lekker rustig en geil, nu moet je me klaar neuken en vol spuiten zoon, dat wil ik voelen” geef ik aan. Dan heeft hij de boodschap begrepen, met zijn handen onder mijn kontje begint hij krachtig op mij in te stoten, mijn armen sla ik om hem heen, zo wil ik het. Dit is geneukt worden waar ik behoefte aan heb, vele jaren is het geleden dat ik zo krachtig en goed geneukt ben. “Ja jongen, zo wil je moeder het voelen zo doe je het goed” complimenteer ik hem, heerlijk lig ik met mijn benen wijd onder hem te genieten.

“Doorgaan jongen, zo neuk je moeders wel klaar!” moedig ik hem aan...

Vervolgens roep ik “als je klaar komt doorneuken en spuit je zaad in mijn kut” dat is nu ons beider doel vreselijk klaar komen... Kreunend geeft hij aan dat hij niet meer stopt tot zijn ballen leeg zijn ...ik zweef tegen het orgasme aan als hij gaat spuiten vlieg ik over het randje weet ik. Als Edward na elke stoot op het diepste punt even stil houdt weet ik dat het gaat komen.

Ik hou niet meer in of tegen en voel hoe mijn kut uit zichzelf samen knijpt en gaat gloeien, veel erger dan anders voel ik het beginnen, als Edward dan ongecontroleerd begint te stoten weet ik dat ik het sperma van mijn zoon in mijn kut ga krijgen…... Daar voel ik de stralen in mij spuiten... dan is bij mij alle besef weg...... ongecontroleerd lig ik wild klaar te komen onder mijn zoon en voel het warme zaad in mij gespoten worden……. Als ik weer weet wat er plaats gevonden heeft lig ik slap en uitgeteld onder Edward, wazig kijkt hij me aan en zegt : “jij bent het geilste wijf wat ik ooit geneukt heb, wat een geile slet ben jij” het enige wat ik uit kan brengen in met een piep stemmetje : “dankjewel zoon”.

Best een poos liggen we stil zwijgend naast elkaar tot ik voorstel om voor ons wat te drinken te gaan halen, Edward zijn zaad druipt uit mijn nog openstaande kut, lachend zeg ik dan : “je hebt me goed volgespoten hoor ik loop over” met een handdoek wrijf ik het een beetje weg. Als ik terug naast hem lig, we weten beide dat dit nog maar het begin is, zegt Edward “de seks met jou is vele malen beter dan met die jonge dingen” ik antwoord daarop: “en jij neukt vele malen beter dan je vader, dus zijn we op elkaar aangewezen voor goede seks”.

We lachen wat, maar weten maar al te goed dat het de waarheid is...

* Loesje *


Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm