Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Hoe opa mij heeft ontmaagd
Categorie: familiesex | woensdag 15 januari 2014 04:56

Geile afspraakjes

Hoi ik ben Lisa, ik ben een meisje van 16 jaar. Volgens veel mannen ben ik een mooi meisje, ik merk wel dat veel oudere mannen regelmatig proberen me aan te raken en soms laat ik het ook wel toe. Ik zal mezelf beschrijven. Ik ben 169 en weeg 53kg. Ik heb vrij dikke billen en lange benen. Ik heb lang krullend haar, ergens tussen blond en rossig in. Mijn ogen zijn bruin, mensen zeggen altijd dat ik er vrolijk uitzie. Volgens mijn klasgenootjes ben ik een beetje gek omdat ik wel mijn oksels scheer maar daar beneden niet, maar ik vind het eigenlijk wel mooi zo’n klein bosje rood haar, mijn cupmaat is B75. Ik mag wel zeggen dat ik vrij slim ben, ik zit nu in de 4de van het Gymnasium. Ik hoef niet zo veel te leren want het gaat me erg makkelijk af, dat komt goed uit want ik heb zoveel hobby’s, ik zit op paardrijden, ik doe heel veel met computers, ik ben vrij technisch, zo heb ik zonder dat mijn ma het weet in alle kamers van ons huis webcams geplaatst, die alleen ik kan benaderen. We hebben bij ons op school een paar jongens die echt nerds zijn, ik heb ze gevraagd of ze mijn systeem wilden testen en ze konden er niet inkomen en ik heb ze echt een geweldige beloning beloofd, maar het lukte ze niet. Daarnaast speel ik ook drums met een stel vrienden in een bandje en we oefenen in een oude fabriekshal in de buurt.

Wat niet veel mensen weten is dat ik geweldig viool kan spelen, de viool heeft iets magisch als hij goed bespeeld wordt, ik kan als ik goed speel de vibraties in mijn lijf voelen, het is een paar keer voorgekomen dat ik tijdens het spelen een orgasme kreeg. De eerste keer gebeurde dat toen ik net 16 was, ik speelde voor mijn opa, hij is 47. Ik speelde een zigeunernummer dat ik net geleerd had, het ging geweldig, ik voelde de vibraties, ik begon te hijgen, mijn tepels werden harder, ik voelde een heerlijk gevoel in mijn buik. Mijn opa zag het, hij herkende de symptomen, hij kwam bij me staan en ging met zijn hand onder mijn rokje.

Mijn opa werd vader toen hij 15 was, de mama van mijn ma was een meisje uit de straat, ze kwam uit een heel gelovige familie, ze heeft mijn ma meteen na de geboorte afgestaan en de ouders van mijn opa hebben haar geadopteerd. Mijn opa is een mooie man, 185 lang, breedgeschouderd, bruin golvend haar, echt een mooie vent, maar hij kwam dus naast me staan en ging met zijn hand in mijn slipje, hij wreef over mijn poesje, toen kneep hij zachtjes in mijn clitje en ik bleef maar spelen, het ritme werd steeds wilder en gelijk met de finale begon mijn lijf te schokken, ik bleef spelen, het was alsof ik opgetild werd en wegdreef op de golven van genot, ik hijgde op de maat van de muziek en toen het afgelopen was zakte ik door mijn knieën, zo slap werden mijn benen. Ik wist echt niet wat me overkomen was. Toen kwam mijn ma binnen. Ze begon tegen mijn opa te schreeuwen, blijf van haar af vuile geilaard, je mag haar niet verpesten, zij blijft maagd tot ze trouwt, daar zal ik voor zorgen!

Mijn ma heet Angela, ze is heel mooi, ze heeft lang bruin haar, ook vrij kleine borsten, ik kan haar beha’s aan, ze is 175, zij scheert zich wel overal en ze is 32, ze was nog 15 toen ik geboren werd. Mijn ma heeft het probleem dat ze zich niet echt aan een man kan binden, ze heeft ongeveer elk jaar een nieuwe relatie en in het begin kreeg ze ook een kind van elke man waar ze mee was. Ze is echt gek op seks er is bijna geen man die haar genoeg kan geven, dus als ze een tijdje een vriend heeft begint ze al weer vreemd te gaan. Het gebeurt regelmatig dat ze een man mee naar huis neemt, dan appt ze me dat ik moet zorgen dat we alle 7 niet zichtbaar zijn, anders schrikken die mannen. Hihi, jullie zullen wel denken, alle 7 wie zijn dat? Dat zijn mijn 6 zusjes en ik, ik ben Lisa, dan volgt Sarah, dan de tweeling Heather en Cheyenne, nog een tweeling Deirdre en Diana van en de jongste is Holly. Daarna heeft mijn ma zich laten opereren want 7 dochters was wel genoeg vond ze en omdat ze een hekel aan de pil en aan condooms heeft was ze elke keer weer zwanger.

Gisteren nam ze weer een man mee naar huis, we gingen met zijn allen in de TV-kamer zitten, daar staat de TV en de computer waarop ik alle cams kan bekijken. We hoorden ze binnen komen en we waren heel stil, ze gingen in de huiskamer zitten, mijn ma had een strak wit jurkje aan, ze ziet er daarin niet ouder uit dan 25, zoals gewoonlijk had ze haar BH niet aan gedaan, dat doet ze eigenlijk nooit als ze op jacht gaat. Ze heeft vrij kleine borstjes, maar hele grote tepels, haar tepels waren keihard, ze waren duidelijk zichtbaar. Ze schonk iets te drinken in en ze gingen op de bank zitten. Toen ik de man zag die ze meegenomen had kreeg ik het best wel warm, hij was ongeveer 190, goed gebouwd, heel donker en zooo mooi. Ik besloot om de jongsten eerst even naar bed te sturen, dat kon nog wel, ze zouden toch nog wel een tijdje in de kamer blijven dus iedereen behalve Sarah ging geluidloos naar bed, Sarah mocht blijven omdat zij ook een donkere vader heeft. Toen ze weg waren schakelde ik over naar een cam recht tegenover de bank. Ze zaten te zoenen en mijn moeder had haar benen wijd, de slet had ook weer geen slipje aan. Ik zoomde in op haar poesje en je kon zien dat ze al drijfnat was. Ondertussen hadden Sarah en ik ons uitgekleed, we zaten spiernaakt te kijken. Mijn ma’s vriend knoopte haar jurkje open en begon op haar grote tepels te zuigen, ze kronkelde onder hem, ik wist dat het een kwestie van tijd zou zijn voordat ze klaar zou komen. Haar borsten zijn zo ontzettend gevoelig. Ik sloeg mijn arm om Sarah’s schouder heen en trok haar naar me toe, ik begon haar te tongen en wreef over haar zwartbehaarde poesje, ze was ook drijfnat, We hoorden mijn ma kreunen, je kon zien dat ze heel erg opgewonden was, ze maakte zijn broek open en er kwam een enorme zwarte lul te voorschijn, ze ging staan en trok haar jurkje uit en toen trok ze zijn broek en zijn andere kleren uit, ze stonden naakt tegenover elkaar, zijn enorme lul stond stijf overeind, als ik het goed kon zien was hij minstens 25 cm, ze sloeg haar armen om zijn nek en trok zich omhoog, ze sloeg haar benen om hem heen en liet zich iets zaken, ik kon zien dat zijn eikel tegen haar poesje aan kwam.

Ooooh, mmm wat werd ik daar opgewonden van, ik deed mijn benen wijd en pakte een dildo uit het kastje, ik zette hem tegen mijn poesje terwijl ik naar ze bleef kijken. Ik zag Sarah naar me kijken, Sarah is een ontzettend mooie meid, ze is net zo lang als ma, 175 maar ze is wat gevulder dan wij, ze heeft een c-cup, een stevig kontje, lang zwart haar en ze is donker, net als haar vader. Mannen zitten voortdurend achter haar aan en ze komt moeiteloos binnen op plekken waar je 18 moet zijn. Ze nam de dildo van me af en fluisterde dat ze mij ging verwennen. Ze pakte de dubbele voorbinddildo en deed de ene kant in haar poesje, toen knielde ze voor me en zette de dildo tussen mijn lipjes. Op het moment dat mijn ma zich met een kreetje over de grote zwarte lul liet zakken stootte zij diep in me. We kreunden allebei. Ik zag op het scherm dat mijn ma zich heen en weer liet bewegen over die enorme lul, ik kon aan haar zien dat ze bijna kwam, doordat ze al bijna zover was doordat hij haar tepels gestimuleerd had, plotseling begon ze wild te bewegen, ze begon steeds harder te kreunen, ik hoorde haar, ze gilde, oooohhhh jaaa, oooh ik kommm. Toen schokte ze een aantal keer heel hard en kon ik haar vocht uit haar poesje zien druipen. Haar vriend legde haar op de bank neer en knielde tussen haar benen. Ik kon zijn pik tussen zijn benen zien, hij had grote zwarte ballen en zijn dikke pik stond nog steeds recht naar voren. Ik kon zijn hoofd zien bewegen tussen Angela’s dijen, ze begon weer te kronkelen, ooooh, jjjaaaaa hoorde ik haar kreunen, oooh Dave wat doe je dat heerlijk. Kom Dave neuk me of wil je liever naar de slaapkamer? Dave stond op, zei niets en tilde haar op alsof ze niks woog, wijs me de weg maar zei hij en ze liepen uit beeld. Ik schakelde vlug over naar de slaapkamercam.

Daar kwamen ze net binnen, het licht ging automatisch aan, hij legde Angela op bed en ging naast haar liggen, ze begonnen te zoenen en ik zag zijn pik weer stijver worden, Angela pakte hem en begon hem zachtjes af te trekken. Ik zoomde in op zijn pik, je zag hoe klein haar hand was in vergelijking met zijn grote zwarte pik. Hij ging op zijn rug liggen en zijn pik stak omhoog, mijn ma klom op hem en zette de eikel tegen haar poesje, heeeeel langzaam liet ze zich zakken, ik kon zien hoe de eikel haar kutlipjes uitrekte, ze werden zover uitgerekt dat ze van rood, via roze naar bijna wit verkleurden. We konden haar horen kreunen van genot. Ze liet zich langzaam over hem heen zakken en begon op en neer te gaan. Sarah was achter me komen zitten, ze neukte me nog steeds met die grote dildo, we staarden naar het scherm, Angela begon steeds sneller op en neer te gaan, haar gezicht vertrok, de man leek ook heel erg te genieten, hij kneedde haar borsten. Sarah begon ook steeds sneller te neuken, ze wreef haar borsten over mijn rug en kneedde mijn borsten. Plotseling begon Dave te kreunen, hij stootte heel hard in Angela’s poesje, je kon zien dat ze op het punt stond om klaar te komen en met een luide brul kwamen ze allebei klaar, je zag het sperma langs zijn lul druipen en mijn ma liet zich op hem vallen terwijl ze kreunend klaar kwam.

Sarah en ik hadden zitten kijken naar mijn ma en Dave. Ze kwamen tegelijk klaar en ze waren goed te horen, ze gilden en kreunden, op hetzelfde moment zat Sarah achter me met een voorbinddildo, ze had de ene kant in haar poesje en met de andere was ze me keihard aan het neuken, ze lag op mijn rug en ik voelde haar stevige tietjes over mijn vel gaan, ik werd er helemaal wild van. Door de vorm van de dildo werd haar clit ook optimaal gestimuleerd, net als de mijne, toen ma en Dave klaarkwamen, kwamen wij ook heerlijk klaar. We gingen even naast elkaar liggen en zoenden elkaar, toen ging Sarah naar haar eigen kamer en ik bleef in de TV-kamer, die eigenlijk ook mijn slaapkamer is.

Ik bleef nog even kijken naar mijn ma en Dave, maar het leek erop dat ze in slaap gevallen waren. Na een kwartiertje dacht ik dat ik het er wel op kon wagen, ik liep mijn kamer uit naar de badkamer, ik ging op het toilet zitten om te plassen, ik was nog steeds helemaal bloot.

We doen nooit de deuren op slot bij ons in huis dus wat er toen gebeurde was niet zo vreemd, ik zat nog een beetje doezelig op het toilet toen opeens de deur openging en Dave binnenkwam, zijn enorme lul hing slap tussen zijn benen, hij schrok zich wild toen hij me zag zitten en ik ook, dat kan ik zeggen. Ik ging meteen staan, ik zag hem naar mijn behaarde poesje kijken en naar de druppels die er in mijn haartjes hingen, ik zag zijn lul groeien. Ik deed een stap naar hem toe, stak mijn hand uit en zei: “Hoi, ik ben Lisa, hoe maakt u het” “Hoi ik ben Dave” zei hij en hij hield mijn hand net even te lang vast

Ik kon het niet helpen, maar ik werd er wel geil van, mijn tepels werden harder, hij zag het en begon te grijnzen, mmmm zei hij zachtjes, volgens mijn ben jij ook een sletje net als je ma, hij trok me tegen zich aan en begon me te zoenen, ik deed mijn mondje open en zijn tong ging naar binnen, ik begon er wild op te zuigen. Zijn lul hing nog tussen zijn benen maar toen hij zijn kruis tegen mijn onderlijf aanduwde kwam hij met schokjes omhoog, al gauw voelde ik hem tussen mijn dijen omhoog komen , ik kneep mijn dijen eromheen en bewoog mijn benen een beetje. Ik voelde hem nog stijver worden, zijn lul zat helemaal tussen mijn dijen, ik had het gevoel dat ik elk moment opgetild kon worden, hij drukte hard tegen mijn poesje, oooh, wat een lekker gevoel was dat, ik begon over zijn lul heen en weer te gaan, het was heerlijk, plotseling pakte hij me op en zette me op de wasbak, hij deed mijn dijen uit elkaar en bukte zich, hij likte zachtjes over mijn clitje, ik werd er meteen nog natter van, ik begon zelf aan mijn speentjes te trekken terwijl hij me heerlijk verwende.

Ik keek omlaag, zijn enorme paal stond keihard tegen zijn buik!

Ik kon er een paar druppels voorvocht op zien, ik werd er helemaal geil van en het wond me ook ontzettend op dat hij daarnet nog in mijn ma gezeten had. Ik kronkelde onder zijn vaardige tong, ik werd zo waanzinnig geil dat ik me van de wasbak af liet glijden en voorover gebogen voor hem ging staan, ik hijgde, neuk me geile man, pleassse pak me. Hij stond op en ging achter me staan, hij zakte door zijn knieën en zette zijn enorme eikel tegen mijn poesje, toen pakte hij me bij mijn heupen en begon heeel voorzichtig te duwen, ik hijgde heel snel, ik voelde pijn in mijn kutje, aaaaauuuuuuwwwww jammerde ik oooh je scheurt me uit, aaaauwwww, nnnnnneeeeee niet doennn . Hij ging toch door heeel voorzichtig ging er steeds meer van zijn eikel mijn kutje in ik begon te jammeren ooohhoohohohohoh ooohh neeee, opeens schoot zijn eikel mijn kutje in, de pijn was meteen weg, het werd vervangen door een werkelijk hemels gevoel, OOOOOHHHH, JAAAAA gilde ik, JAAAAAAH, mijn kutje begon te krampen, OOOOH IK KOMMMM , MMMM JAAAA. Ik bleef maar komen, hij begon me met lange halen te neuken, elke keer voelde ik zijn eikel tegen mijn baarmoedermond komen, hij pakte me bij mijn tietjes en kneep in mijn grote tepels terwijl hij me maar bleef neuken. OOOOh sletje wat ben je strak gromde hij. Oooh mmmm ik kom klaar in je geil sletje , ik voelde zijn pik nog verder opzwellen en de ene na de andere straal geil schoot mijn drijfnatte kutje in, ik kwam weer gillend klaar. Hij trok zijn enorme lul uit me en ik hing als verdoofd op de wasbak, plotseling hoorde ik gekreun, ik keek, mijn ma en Sarah stonden in de deuropening, ze waren allebei naakt en ze stonden elkaar te zoenen en te vingeren.

Maar daar ging dit sexverhaal helemaal niet over, ik zou vertellen wat er gebeurde nadat ik betrapt was door mama toen ik klaar kwam op opa’s vingers.

Ik zakte door mijn knieën, ik lag wijdbeens op de grond, er zat een grote natte plek in mijn slipje, je kon mijn kutlipjes goed zien, de viool lag over mijn borstjes heen. Mijn ma schreeuwde tegen mijn opa dat ik maagd zou blijven tot mijn trouwen of zoiets en dat hij van me af moest blijven, ik was lichtelijk van de wereld en ik legde de viool naast me neer en ging met mijn vingers mijn broekje in, ik begon over mijn clitje te wrijven. Mijn ma zag dit en schreeuwde tegen haar vader, zie je nou wat je gedaan hebt, ze is nu al verpest, net als ik toen ik haar leeftijd had. Ze stapte naar hem toe en gaf hem een klap in zijn gezicht, hij pakte haar pols, ging zitten en trok haar over zijn benen heen. Hij trok haar jurkje omhoog en daar lag ze in haar blote kont, ze had geen slipje aan. Ze keek naar mij, ze had een vreemde uitdrukking op haar gezicht, half angst, half verlangen. Toen gaf haar vader een harde klap op haar mooie billen, auw zei ze heel zachtjes, nog een klap, ooooh, zei ze zachtjes, haar mond ging een stukje open, haar jurkje hing open en ik zag haar borstjes, haar tepels waren heel groot en hard, opa sloeg weer, jaaaaaaaaah zuchtte ze, pets, pets, pets, ze begon glazig te kijken, steeds harder te zuchten, haar borstjes gingen heel hard op en neer, OOOOH JAAAA PAPA, OOOH IK KOMMM, mmmmmmm. Ooooh oooh oooh.

Hij stopte en liet haar los, ze rolde op de grond en ging op handen en knieën zitten, ze duwde haar billen omhoog. Neuk me papa, ik heb het nodig. Hij deed zijn ochtendjas uit en ik zag een lange dunne pik, hij knielde achter haar en stootte zijn pik in een keer bij haar naar binnen, ik ging naast haar liggen en keek onder haar buik, ik zag hem heel snel in haar op en neer gaan, mijn ma lag te kreunen, jajajajaja ga dooorrr, ooooh lekkerrrr, ik trok mijn natte slipje uit en ging naast haar zitten, ook met mijn kontje omhoog, ik begon mezelf te vingeren, het gevoel in mijn buik was geweldig, ik begon te zuchten, ooooh mag ik ook mama, vroeg ik toen ze weer gillend klaargekomen was. Ik zat in de zelfde houding die mijn ma had, mijn tietjes op de grond en mijn billen omhoog, mijn mama was zo heftig klaargekomen dat ze uitgeteld op de grond lag.

Ik fluisterde, kom opa het is tijd dat ik ontmaagd word, ik wil het, ik wil geneukt worden.

Hij kwam overeind, kom ga staan liefje zei hij, je mama ligt hier wel even, ze is helemaal uitgeteld, kom we gaan naar bed, je mag niet op het parket in de woonkamer ontmaagd worden, daar begin ik niet aan, het moet mooi, lief en lekker zijn. Hij bukte zich, tilde mama op en legde haar op de bank met een deken over haar heen. We liepen hand in hand de trap op en gingen zijn slaapkamer binnen. Ik keek een beetje verliefd naar die grote knappe man, toen we de slaapkamer binnenliepen zei hij tegen me dat ik hem geen opa meer moest noemen maar John. Hij kuste me en begon mijn jurkje open te knopen, hij trok het uit en ik stond bloot voor hem. Hij kuste me, hij streelde mijn borstjes terwijl we dicht tegen elkaar aan stonden. Ik voelde me heerlijk, het gevoel dat zijn handen op mijn borstjes teweegbracht was onbeschrijflijk, ik kon het in mijn buik voelen, mijn poesje dat beneden al zo nat geworden was werd nog natter, ik trilde helemaal. Oooh John kreunde ik, oooh lieve John wat fijn is dit. Kus me opa, ooooh ga je mijn tepeltjes likken, oooh fijnnnn, mmmmmm, jaaa.

Mijn borstjes zijn net zo gevoelig als die van mijn ma, als ik er zelf over wrijf word ik nat tussen mijn benen en hij heeft redelijk ruwe handen dus dat is nog veel fijner. Hij bukte zich en nam mijn linkertepel in zijn mond, hij zoog erop. OOOHH ik dacht dat ik dood ging, het was zo fijn. Hij stond half naast me, ik duwde me tegen zijn dijbeen aan, ik wreef met mijn poesje over zijn been, mmmm ik liet natte sporen na. OOO Johnnnnnn. Ik kreeg het heel warm, mijn lijf begon te gloeien, ik begon te trillen ik zakte bijna door mijn knieën, opa voelde het en draaide me om zodat ik tegen hem aan stond, ik voelde zijn grote warme lichaam tegen me aan, zijn lange pik drukte tegen mijn rug, hij had een arm onder mijn borstjes door en hij zei tegen me, kijk eens naar jezelf Lisa. Ik deed mijn ogen weer open en zag in de hele grote spiegel een meisje dat wel licht leek te geven, haar tepels waren heel groot en hard, ze had haar benen iets uit elkaar en je zag haar kutlipjes in haar rossige schaamhaar ze waren rood en opgezwollen en ze stonden een beetje open, achter haar stond een hele mooie zongebruinde man die zich over haar heen boog. Ik haalde diep adem en zij deed het ook, plotseling realiseerde ik me dat ik het was, ik zuchtte nog een keer en ik zag de hand van de man in de richting van mijn schaamhaar gaan, hij kuste me in mijn nek toen zijn hand tussen mijn dijen verdween, ik stond al op het punt van klaarkomen toen hij zachtjes in mijn clitje kneep, direct kreeg ik hetzelfde gevoel als tijdens het vioolspelen, mijn hele lijf leek wel te exploderen, ik gilde het uit van genot, het leek wel of elk plekje van mijn lichaam elektrisch geladen was, oooooooohh wat was dat lekker. Ik ging weer door mijn knieën maar hij ving me op en droeg me naar het grote bed. Hij legde me op het grote bed en kwam naast me liggen, boven het bed was een grote spiegel, net als aan alle kanten trouwens. Ik keek naar ons, ik zag een heel mooi meisje naast een mooie zongebruinde man, de man had een lange dunne stijve pik, hij begon me te kussen, ik deed mijn mond open en hij tongde me, hij wreef over mijn lichaam dat zo gevoelig was dat elke aanraking voor krampjes in mijn kutje zorgde, het was alsof ik maar klaar bleef komen, mijn lichaam deed bijna pijn van geilheid.

Oooh neem me nu alsjeblieft, ik wil je in me opa, kreunde ik.

Hij besloot om aan mijn smeekbede gehoor te geven. Hij waarschuwde me, Dit kan pijn doen hoor Lisa, je bent tenslotte nog maagd en mijn pik is ook niet de kleinste. Doe het nou maar hijgde ik, ik wil het, ik ben eraan toe. Please doe het zo snel mogelijk. Goed meisje zei hij. Hij ging op me liggen, hij kuste me heerlijk en ik gaf hem een tongzoen terug, ik voelde zijn spitse eikel tussen mijn kutlipjes, ik begon weer te trillen, maar nu met een mengsel van angst en opwinding. Mijn kutje was drijfnat, mijn lipjes moesten wel helemaal opgezwollen en rood zijn. NU kreunde ik hij stootte zijn lange pik in een keer naar binnen, ik voelde een vlijmscherpe pijn in mijn onderbuik, aaaaauuuwww kreunde ik. Hij liet zijn lul even diep in me zitten, ik voelde dat hij in mijn buikje iets raakte. Heel langzaam trok de pijn weg en werd vervangen door een heerlijk gevoel, het leek bijna weer alsof ik zweefde, ooooh jaaaa lieverd hijgde ik, oooh, mmm wat heerlijk. Hij begon me met langzame halen te neuken, mijn kutje trok samen, ik kreeg weer een orgasme, de spieren van mijn poesje melkten zijn heerlijke lange lul. OOOOHHHH JAAAAAA, HEEERLIJK gilde ik. Hij begon me steeds sneller te neuken, het ene na het andere orgasme trok door mijn geile lijf. Hij hield het niet meer en met een luide brul begon hij in me te spuiten, straal na straal geil spoot mijn kutje binnen, tegelijk met hem kwam ik nog een keer heerlijk klaar, ik sloot mijn ogen en dreef weg op het gevoel.

Toen ik weer tot mezelf kwam lag hij niet meer op me, hij knielde tussen mijn dijen en bracht zijn hoofd naar mijn poesje, hij kuste me. OOOh nee, zei, nee, niet doen John, mmm ik ben te gevoelig het doet bijna pijn als je het doet en ik denk dat ik het niet kan verdragen om nu nog een keer klaar te komen. Goed meisje lachte hij, vond je het fijn? OOOOhh ja John, heerlijk, dit wil ik elke dag, ik wist niet dat neuken zo heerlijk was. Ik lag op mijn rug en keek omhoog, ik zag een mooi bezweet meisje liggen, er droop wat geil uit haar poesje, ik deed mijn ogen dicht en viel in slaap, ik voelde me heerlijk.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm