Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Neuken met tante Wilma
Categorie: familiesex | zaterdag 5 oktober 2013 01:51

Geile afspraakjes

Hallo iedereen mijn naam is Mark, ik ben nu 26 maar toen dit gebeurde was ik 18 jaar. Het is echt gebeurd. 8 jaar geleden moest ik van mijn opleiding economie 1 dag in de week stage lopen bij een bedrijf. Mijn tante Wilma vertelde dat ze bij haar op kantoor altijd wel iemand zochten die stage wil lopen. Dus mijn tante Wilma regelde dat ik bij haar op kantoor stage mocht lopen, sterker nog, zij werd mijn stagebegeleider. Officieel mag je tante niet je stagebegeleider zijn maar mijn tante heeft een andere achternaam dan ik. Bovendien was het bijna een half uur van mijn school waar ik stage liep. Ik zal eventjes kort mijn tante voorstellen. Zij heet dus Wilma en is de jongste zus van mijn vader. Ze is 32 op het moment dat dit verhaal speelt. Tante Wilma is getrouwd met mijn oom Erik en heeft 3 kinderen Femke, Joran en Sandra. Aangezien mijn tante een half uur van ons vandaan woont stelde zij voor om de dag voordat ik stage mee moest lopen bij haar te blijven slapen. Mijn ouders en mijn oom vonden dat allemaal wel een goed idee. Ik vond het ook wel een goed idee, dan hoefde ik niet zo achterlijk vroeg van huis weg en bovendien vond ik het altijd gezellig bij mijn oom en tante. En zo was het dus geregeld dat ik elke vrijdag stage zou gaan lopen bij het kantoor van mijn tante Wilma.

Toen ik de eerste keer ging slapen op het logeerkamertje van mijn oom en tante, voelde het weer als vroeger toen ik klein was en bij hun logeerde. Ook nu kreeg ik van mijn tante weer, net zoals vroeger, een onschuldig nachtkusje op mijn mond. Maar de tinteling van de zoen veroorzaakte dit keer bij mij gelijk een stijve pik. Toen mijn tante uit de kamer was begon ik gelijk te rukken. Binnen de kortste keren spoot het sperma er uit. Na goed geslapen te hebben ging ik met mijn tante mee naar haar werk. Het was een leuk bedrijf en ik had het er goed naar mijn zin. Ook met mijn tante maakte ik erg veel lol. En zo vlogen de weken voorbij.

Toen ik met mijn ouders weer eens op bezoek ging en ik achter bleef voor de stage, vertelde mijn oom plotseling dat hij de dag erop 10 dagen op zakenreis moest. Mijn tante zou dat weekend helemaal alleen zijn want de kinderen gingen een weekendje logeren bij opa en oma. Tante Wilma vertelde dat ze daar eigenlijk een hekel aan had, maar ja, ze had de kinderen al beloofd dat ze bij opa en oma mochten blijven slapen, en kinderen kan je zo’n afspraak niet zomaar afzeggen. Mijn vader zei toen dan kan Mark je toch gezelschap houden. Dan breng jij hem zondag terug. Als hij wil tenminste. Is goed was mijn antwoord want ik vind het altijd wel gezellig met mijn tante dus dit was geen enkel probleem. O wat leuk, riep tante Wilma, dan ben ik gelukkig niet alleen in huis.

De dag erop gingen ik en Wilma, na een snel ontbijtje en na iedereen dag te hebben gezegd, naar kantoor. Mijn tante zag er deze dag echt oogverblindend uit. Ze had een mooie zwarte blouse aan met een mooie zwarte rok eronder die net boven haar knie๋n viel. Daaronder droeg ze zwarte laarzen en natuurlijk ook mooie panty’s. Ik zag verschillende mannelijke en vrouwelijke collega’s naar haar kijken. In de pauze ging ik naast Paul zitten, die inmiddels een goede vriend was geworden. Hij zei vuile mazzelpik, ik wou dat ik jou was, dat je de hele dag bij die mooie dame mag werken. En dat ze je dan ook nog ophaalt en terugbrengt naar het station. Het is dat ik een vriendin heb, anders zou ik haar echt willen neuken man, zo’n mooie vrouw. Ik zou wel eens willen weten hoeveel seks ze heeft. Volgens mij vaak en die man van haar is ook een echte mazzelpik. Ja Paul dacht ik, daar heb je wel gelijk in, maar je moest eens weten dat het mijn tante is. Maar hij had gelijk, tante Wilma is een heel mooie vrouw. En ook ik had me wel eens afgevraagd hoeveel seks mijn oom en tante zouden hebben, want ik weet dat ze allebei een druk leven leiden.

Eindelijk was het weekend en was ik met mijn tante alleen. Zo Mark, wat gaan we doen vanavond zei tante Wilma tegen mij in de auto. Een filmpje huren en wat makkelijk eten stelde ik voor. Is goed antwoordde ze. Zo gezegd zo gedaan. De film was natuurlijk een komedie en een andere film waarvan we geen idee hadden wat het kon zijn. Maar ja dat maakte niet zo heel erg veel uit. We besloten ook nog even om een frietje te eten, wel zo makkelijk. Ik ben echt blij dat ik vanavond niet alleen ben zei tante Wilma, ik vind het altijd wel gezellig als er iemand is. Na Goede Tijden te hebben gekeken zette mijn tante de film op. Die was boven verwachting grappig en tijdens de film ging mijn tante lekker tegen mij aanliggen. Ik voelde mij geil worden en automatisch werd daardoor mijn lul hard. Ik durfde mijn tante nu echt niet meer aan te kijken, maar ze zal het vast wel gevoeld hebben denk ik. Tijdens de film stond voor mij de whisky klaar en mijn tante pakte een rood wijntje, dat vond zij wel zo gezellig.

Na de film stond de tv nog wel aan, maar we hadden een heel gesprek over mijn ouders. Mijn tante vertelde dat ik heel veel weg had van mijn pa. Daarna kwam het onderwerp op werk uit. Ze vroeg of ik het naar mijn zin had. Natuurlijk antwoordde ik, ik loop stage bij een leuk bedrijf en dan ook nog eens met mijn liefste tante. Dank je wel Mark zei ze en ze gaf me een zoen op mijn wang. Als je wil kan je na je stageperiode 2 dagen per week komen werken bij ons, en als je je examen gehaald hebt voor 5 dagen want ze zijn heel tevreden over je. Wauw dank je wel, natuurlijk wil ik dat. Van de week komt trouwens je school langs. Ik mocht niets zeggen maar dan weet je het alvast. Ik moet een rapport over je uitbrengen hoe je het doet, maar ja dat zal geen probleem opleveren.

Hoe vind jij je collega’s op het werk vroeg ze plotseling. Leuk en aardig vertelde ik. Weet je dat Liz jou wel heel leuk vindt, dat heeft ze zelf tegen mij gezegd. Volgens mij passen jullie wel bij elkaar. Ik vindt Liz ook wel een leuk meisje dacht ik bij mezelf. Toen vertelde ik het verhaal van Paul, over wat hij gezegd had over mijn tante. WAT? schreeuwde tante Wilma. Zie het maar als compliment zei ik. Nou ja, nu weet ik tenminste hoe er over mij gepraat wordt op het werk antwoordde tante Wilma, die krijg ik nog wel van de week. En jij Mark, vind je mij ook mooi vroeg ze aan mij. Natuurlijk antwoordde ik. O dank je schat. Ze vroeg ook waarom mijn verkering een half jaar eerder was uitgegaan en of ik nog seks had met meisjes. Ik mag niet klagen vertelde ik. Toen begon mijn tante te vertellen over de tijd dat zij nog een puber was en hoe dat was met seks. We vertelden allebei onze eerste keer en ik kwam er achter dat mijn tante in die tijd wel een heel ruige meid was geweest.

Tante Wilma vertelde ook dat ze wel eens seksfantasie๋n had die ze wilde doen, zoals een trio met een jonge knul. Of een keer naar een parenclub gaan. Ze zei dat ze veel van mijn oom hield maar dat hij wel een beetje een fantasieloze en saaie man was in bed. Ook hadden ze tegenwoordig niet zo veel seks meer door allebei hun drukke leven en omdat oom Erik ook niet altijd zin had. Ik vertelde dat ik ook wel eens over deze dingen dacht. Ik zou dan wel natuurlijk seks met een rijpe vrouw in plaats van een jonge knul willen, maar ik had het ook nog nooit gedaan. Mijn tante vertelde dat ze soms die tijd wel miste dat ze jong was en kon doen wat ze wilde. Jammer dat we elkaar toen niet hebben ontmoet, dan had het best wel leuk kunnen worden zei ze. Door de gesprekken was ik inmiddels wel steeds meer opgewonden.

Ik voelde dat mijn lul lekker hard geworden was.

Hoe verleidt jij meisjes eigenlijk, dat wil ik wel eens weten vroeg mijn tante plotseling. Dat ligt er aan vertelde ik, wat de locatie is en zo. Dat weet ik ook wel zei mijn tante, maar ik ben toch wel nieuwsgierig geworden. Weet je wat, doe maar alsof ik een meisje ben dat je wil versieren. Ok้ is goed maar alleen omdat jij het vraagt, maar dan moet jij mij ook versieren. Is goed antwoordde tante Wilma, en daarna kunnen we elkaar tips geven. Al is dat bij jou niet meer nodig natuurlijk zei ik. Je weet maar nooit was haar antwoord. Ok้, leuke blouse en rokje heb je aan Wilma. Mijn tante begon nu als een jong schoolmeisje te giechelen. O dank je Mark zei ze, jij ziet er ook leuk uit. Hoe gaat het voor de rest met je? Wilma begon een of ander lulverhaal. Na een tijdje vroeg ik zullen we dansen daar ben ik goed in. Is goed zei Wilma en ze zette een muziekje op. Een of ander dancenummer uit de jaren 90.

We begonnen te dansen met elkaar, eerst heel rustig maar langzamerhand werd het steeds sexyer. Op een gegeven moment had ik mijn handen op de heupen van mijn tante gelegd. Haar handen lagen in mijn nek. We stonden nu dicht tegen elkaar aangedrukt. Onze ogen keken elkaar net iets te lang aan en voordat ik het wist drukte mijn tante haar mond op die van mij. Even later duwde zij haar tong bij mij naar binnen. We stonden midden in de woonkamer lekker te tongen met elkaar. Wauw deze vrouw zoende echt geweldig lekker. Ik voelde Wilma haar handen naar mijn kont gaan. Ook mijn handen gingen naar de heerlijke billen van mijn tante en tijdens het zoenen begon ik er heerlijk in te knijpen. Na een tijdje verbrak mijn tante de zoen en zei ik wil je hebben, je hebt mij zo geil gemaakt kom mee.

Ik volgde haar volgzaam naar de slaapkamer.

Vergeet momenteel dat ik je tante ben en neuk me zoals ik al lang niet geneukt ben. Ok้ was mijn antwoord en begon haar weer te tongen. Met mijn vrije hand ging ik naar haar borsten toe en begon daar eens goed in knijpen. Haar tepels waren al behoorlijk stijf. Ik tilde haar nu met beide handen op het bed en ging daarna met mijn hand onder haar rokje. Mijn tante deed haar benen uit elkaar en ik ging met mijn hand haar slipje in. Daar begon ik haar lekker te vingeren. O ja, ga door kreunde tante Wilma voorzichtig toen ik er nog een vinger bij deed. Haar kutje was al behoorlijk nat. Ik merkte dat haar ademhaling na een tijdje zwaarder begon te worden dus haalde ik mijn vingers terug. Waarom doe je dat nou vroeg ze. De nacht is nog jong was mijn antwoord. Mijn tante glimlachte. Zij deed haar blouse en rokje uit en ik deed mijn broek en t shirt uit zodat we nu alleen in ons ondergoed naast elkaar lagen.

Tante Wilma begon nu aan mijn tepels te likken en daarna mijn buik. Op een gegeven moment trok ze ook mijn boxer naar beneden. Mijn lul was keihard geworden en sprong uit mijn boxer naar voren. Dat is een flinke jongen zei mijn tante en als een hongerige slet dook ze er op af. Met wat spuug maakte ze heel mijn lul wat nat. Toen likte ze eerst het topje van mijn eikel. Daarna nam ze de bovenkant van mijn pik in haar mond en begon me heerlijk beheerst te pijpen. De tinteling in mijn eikel was bijna niet vol te houden. Niet veel later zat bijna heel mijn pik in haar mond. Wilma verhoogde het tempo waarmee ze mij pijpte. Ik begon lekker te kreunen. Toen ze me een tijdje zo gepijpt had voelde ik dat ik bijna ging komen. Mijn ademhaling ging steeds sneller. Ik wilde mijn tante nog waarschuwen maar ze liet mijn pik niet meer los en met een hard oooo jaaaaaaaaaaaaa kwam ik klaar. Ik spoot al mijn sperma in haar lekkere mondje. Dat was meer dan verwacht zei tante Wilma nadat ze al mijn zaad lekker had doorgeslikt.

Nu is het jouw beurt zei ik en legde Wilma neer op bed en maakte haar bh los. Er kwamen twee prachtige c cup borsten tevoorschijn. Ik begon er gelijk aan te likken, te strelen en in te knijpen. Ik ging langzaam naar beneden en kuste alles wat ik onderweg tegenkwam. Toen trok ik haar slipje uit dat inmiddels zeiknat geworden was. Ik zag wat ik net al voelde, ze had een streepje schaamhaar staan. Ik kuste nu de schaamstreek van mijn tante. Kom op, plaag me niet zo zei ze en pakte mijn hoofd beet en duwde dat tegen haar kut. Lik me beval ze me. Ik deed wat me opgedragen werd en begon haar eens goed te likken door heel haar kutje heen. Mijn tante kreunde en bewoog lekker met haar heupen heen en weer. Ga door jongen, ga maar lekker door kreunde ze. Na haar een tijdje lekker gelikt te hebben zei tante Wilma ik wil nu je pik in me hebben. Ik wilde nog een condoom pakken in mijn tas maar tante zei tegen me dat ze het liever zonder condoom deed. En wat kon ik nu nog mijn tante weigeren?

Ik pakte mijn pik beet en stopte hem in de lekkere hete kut van mijn tante.

Toen begon ik haar goed te neuken en stootte mijn paal diep in haar. Binnen de kortste keren verdween bijna heel mijn lul in de kut van mijn tante. Ik kon me amper voorstellen dat ik hier mijn liefste tante lag te neuken. Al snel had ik een lekker tempo te pakken en tante Wilma begon steeds harder te kreunen. Terwijl ik haar heerlijk bleef doorneuken kuste ik mijn tante afwisselend op haar borsten en in haar nek. Na een tijdje wilde zij bovenop. Ik liet haar haar gang gaan. Tante Wilma liet zich boven op mijn pik zakken en begon gelijk als een gek te neuken. Ik voelde het vocht uit haar kut langs mijn paal lopen. Mijn tante ging steeds harder kreunen en riep na een tijdje ik ga komen ik ga komen. Even later kwam ze met een enorme schreeuw klaar. Ik hield het daarna ook niet meer vol en riep tegen Wilma ik ga weer spuiten. Spuit maar jongen, spuit maar diep in me. Ik kwam weer lekker klaar en spoot grote stralen van mijn hete zaad haar baarmoeder in.

Dat was lekker fluisterde mijn tante even later en ze kroop dicht tegen me aan. Dit is echt iets wat ik nodig had, maar het blijft wel ons geheim h่ Mark? Natuurlijk antwoordde ik. Mooi want dit is pas het begin. Als je wil kunnen we nu alle fantasie๋n die we hebben met elkaar uitvoeren, wil je dat Mark? Natuurlijk wil ik dat was mijn antwoord en ik gaf haar nog een lekkere tongzoen. We vielen uitgeput samen in slaap. En inderdaad dit was het begin van iets heel moois...

Wil jij een Negerin neuken?  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm