Zou je een Moeder neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gluren bij mijn zusje en zwager (4)
Categorie: extreem | dinsdag 2 februari 2016

Deel 4 - Ik voelde haar zachte tongetje in mijn mond bewegen. Haar warme naakte huid op mijn huid. Haar harde tepels prikte tegen mijn borsten aan en ik wist dat Mandy mijn harde tepels zou moeten voelen. Mandy verbrak de zoen en maakte mijn handen los van het bed. Ik greep haar gelijk achter haar hoofd vast en gaf haar weer een heerlijke tongzoen. Mandy haar handen gingen door mijn haar, over mijn schouders en zo weer naar mijn borsten. Ik voelde dat ze met haar nagels een spoor trok naar mijn tepels. Even liet ze haar nagel over mijn linker tepel gaan, ik kreunde weer in haar mondje. Mijn handen verlieten Mandy haar hoofd en mijn linker hand drukte ik tussen onze lichamen in. Ik pakte haar rechter borst terwijl mijn andere hand over haar rug gleed. Ik wilde haar kontje vastpakken maar in deze houding lukte dat niet echt. Mandy had me door en ging iets verzitten zodat er meer ruimte was tussen onze lichamen in. Ze zetten haar linker knie tussen mijn benen in en boog zich weer voorover om heerlijk verder te zoenen. Nu had ik vrij spel en al snel gleed mijn hand over haar mooie billen heen. Met mijn linkerhand gleed ik over Mandy haar strakke buikje heen om zo tussen haar benen uit te komen. Ik voelde aan haar piercing en keek even recht in haar ogen. Ik zag haar ogen gewoon lachen. En voelde en hoorde dat ze kreunde terwijl we nog steeds aan het zoenen waren.

Geile afspraakjes

Snel liet ik 1 vinger in het nog altijd natte kutje van Mandy glijden. Ik hoorde sop geluidjes uit haar kutje komen. Mandy bewoog haar linkerbeen iets naar voren zodat nu mijn natte kutje tegen haar bovenbeen aan ruste. Ze bewoog haar been iets omhoog en zo schuurde heerlijk tegen mijn klitje aan. Wat ongelooflijk gevoelig was voor mij. We kreunden in elkaars monden, Mandy trok zich iets terug en kuste me zachtjes in mijn nek, in mijn hals en likte even zachtjes aan mijn oor. Ik bewoog ondertussen mijn onderlichaam steeds sneller en harder tegen haar bovenbeen aan. En mijn vingers liet ik nog vrolijk ronddansen in haar geile kutje. Opeens voelde ik het bed bewegen. Ik was Jim helemaal vergeten. Ik was zo opgegaan in ons geile spel dat ik helemaal niet meer aan hem gedacht had. Ik keek even zijn kant op en zag dat hij van het bed af stapte. Hij liep richting de badkamer en zei tegen ons. Als jullie zo tijd hebben gaan we lekker douchen. Jullie ouders komen over een uurtje weer terug. Ik keek naar de klok en zag dat het al bijna 4 uur.

"Time flies when you’re having fun."

Mandy keek me even aan en zei tegen me dat ze altijd al gehoopt had dat ik een keer mijn remmingen zou laten vallen. Ik keek haar even verbaasd en. Ze vertelde me dat ze al meerdere keren geprobeerd hadden om mij bij hun geile spelletjes te betrekken. En ze bekende ook eerlijk aan me dat Jim gisteren vanaf het moment dat hij mij gezien had gezegd had dat ik stond te kijken. Op aandringen van Mandy had hij mij vandaag de kamer binnen gehaald. Ik snapte niet waarom. Mandy lachte even en vertelde me dat ze zag dat ik gelukkig was met Ramon maar ook doorhad dat hij in bed niets tot weinig klaarspeelde. Ze had deze vakantie is goed op ons gelet en er zat maar weinig vuur tussen ons zo zei ze. Ik wilde eigenlijk nog verder praten maar we hoorden Jim roepen vanuit de badkamer dat we moesten komen. Mandy keek me nog even aan en verzekerde me dat ik nu absoluut geen seks te kort meer zou hebben. Zolang ik maar goed luisterde de komende periode. Ze gaf me een kus en terwijl ze mijn hand pakte stapten we samen van het bed af. Klaar voor nog een portie sperma vroeg ze aan me. Ik denk dat Jim nog wel een keertje leeggezogen wil worden door 2 geile zusjes knipoogde ze. We liepen de douche in en ik zag Jim onder de douche staan. Zijn lul half hard tussen zijn benen hangend. Water liep over zijn gespierde lichaam, hij zag er heerlijk uit.

Ik wilde samen met Mandy bij hem gaan staan onder de douche maar Jim hield me tegen, even wachten geil sletje zei hij. Hij pakte Mandy beet bij haar lange haren en gaf haar een heerlijke tongzoen. Daarna dwong hij haar op haar knietjes voor zijn half harde lul. Hij keek haar even aan en knikte 1 keer naar haar. Mandy deed haar mondje open en nam zijn half harde lul diep in haar mondje. Jim richtte zijn aandacht weer naar mij terwijl mijn zusje hem langzaam aan het pijpen was. Ik zag zijn lul groeien in haar mondje. Oke geil sletje zei hij tegen mij. Je hebt gisteren en vandaag een klein beetje gezien hoe ons seksleven er uit ziet. En na wat je net hebt laten zien bevalt dat je volgens mij wel. Ik knikte instemmend, niet wetend wat ik eigenlijk moest zeggen. Ik ga je nu vertellen hoe we verder gaan. Deze vakantie gaan wij jou ieder moment dat kan verder je grenzen verleggen. Ieder moment dat we bij de anderen zijn moet je je gewoon gedragen als altijd. Mandy zal je bepaalde dingen leren die ik nodig vind dat je moet weten voordat we verder gaan met zijn drieλn. Ook zal ik je bepaalde opdrachten geven die ik verwacht dat je uit zal voeren zoals ik dat wil. De komende 12 dagen verwacht ik dat je wanneer mogelijk volledig tot onze beschikking staat.

Heb je dat begrepen en wil jij dat ook geil sletje?

Ik keek Jim weer aan en knikte verlegen. Nee geil sletje ik wil het je horen zeggen, ik wil je horen zeggen dat je de komende 12 dagen ons geile vakantiesletje zal zijn. Ik voelde me wangen kleuren, maar tegelijkertijd voelde ik mijn tepeltjes harder worden en mijn kutje werd weer natter. Ik keek naar Mandy die rustig op haar knieλn Jim zijn lul aan het zuigen was. Ze maakte oogcontact met me en gaf me een klein knipoogje. Voordat ik er erg in had en voordat ik goed nagedacht had over Jim zijn voorstel hoorde ik mezelf zachtjes zeggen. Ik zal jullie geile vakantiesletje zijn en ik zal goed naar jullie luisteren en alles doen wat jullie me opdragen. Goed zo geil sletje zei Jim. Dan mag je je nu aan gaan kleden en naar je eigen kamer gaan. Je gaat daar douchen en je kutje en kontje helemaal goed kaal scheren. Je mag niet met jezelf spelen, als je je helemaal geschoren hebt bel je naar onze kamer en dan zal ik Mandy naar je toesturen voor een inspectie van je kutje en kontje. Ik was even helemaal van mijn stuk gebracht. Ik had gehoopt om samen met Mandy Jim klaar te gaan zuigen. Maar nu moest ik ineens naar mijn kamer toe. Ineens ging er door mijn hoofd heen dat Ramon zeker moest gaan merken dat ik mijn kutje en kontje kaal zou gaan scheren. Hoe moest ik hem dat uit gaan leggen? Jim haalde me uit mijn gedachten met het korte commando...

Nu geil sletje!!

Ik keek nog even snel naar Mandy maar zag dat ze volledig op Jim zijn lul gericht was en hem weer bijna volledig in haar keeltje had zitten. Ik knikte naar Jim en liep snel de badkamer uit. De kamer van Jim en Mandy rook nog helemaal naar sex. Ik deed snel mijn kleding weer aan en liep naar mijn eigen kamer. Ik dacht aan wat er net gebeurt was en begon ineens te twijfelen aan mijn belofte aan Jim. Wat zou hij allemaal voor me in petto hebben. Wat voor nieuwe dingen zou ik gaan beleven? Welke opdrachten zou hij hebben voor me, welke dingen zouden ze mij gaan leren? Zo gingen er nog meer gedachtes door mijn hoofd. Maar nu moest ik me eerst gaan scheren van hem. Mijn kutje en mijn kontje. En mijn zusje zou me zo komen keuren? Keuren? Alsof ik een stuk vee was wat afgekeurd kon worden als ik iets niet goed zou doen? Wilde ik dit wel echt dacht ik terwijl ik de douche aanzetten. Wilde ik wel echt een sletje van mijn zwager en mijn zusje zijn?

Wilde ik mijn relatie met Ramon op het spel zetten?

Ik keek even in de spiegel en zag ineens dat er nog spermaresten van Jim op mijn gezicht zaten. Op mijn wang en op mijn neus zaten gewoon nog de resten van mijn ontrouw naar Ramon toe en de dominantie van Jim over mij. En op dat moment wist ik dat ik niet terug kon, niet terug wilde en niet terug zou gaan naar hoe het eerder was. Ik wist dat ik er alles aan zou doen om het geile sletje te worden van mijn zwager en zusje. Ik stapte onder de het warme water van de douche en sloot mijn ogen. Ik zag gelijk het mooie naakte lichaam van mijn zusje weer voor me, Jim zijn gespierde kont en zijn harde lul. Ik voelde mijn handen over mijn borsten heen gaan en voelde mijn harde tepeltjes. ik liet mijn hand over mijn buik heen glijden naar mijn kutje toe, ik voelde mijn harde klitje tussen mijn bene priemen en voelde mijn zeiknatte kutje. Even wilde ik 2 vingers in mijn kutje duwen maar de woorden van Jim kwamen ineens weer ik mijn hoofd.

Ik mocht niet met mezelf spelen. Even dacht ik eraan om het toch te doen, maar om nou de eerste de beste opdracht van Jim te negeren leek me niet zo goed idee. Ik trok mijn handen van mijn lichaam af en herpakte mezelf even. Ik pakte een scheermesje en wat scheerschuim en begon met mijn kutje te scheren. Nu had ik al niet veel haar op mijn kutje staan, ik hield het altijd wel netjes bij. Maar nu moest ik dus helemaal kaal. na een paar halen was het meeste haar eigenlijk wel weg, ik vond het een beetje eng om met het scherpe mesje zo dicht langs mijn meest gevoelige plekjes te gaan maar na een paar minuutjes was mijn volledige kutje kaal. Ik wist niet hoe lang het geleden was sinds ik daar beneden helemaal kaal geweest was. Even liet ik mijn hand over mijn kale venusheuvel glijden. Ik moest zeggen dat dit toch wel erg lekker aanvoelde. Nee niet met mezelf spelen flitste er door mijn hoofd heen.

Ik moest nu mijn kontje nog scheren. Dit had ik nog nooit gedaan en ook dit vond ik een beetje spannend. Ik boog me iets voorover en liet het mesje zijn werk doen. Ook hier was ik na een paar minuutjes mee klaar en even liet ik 2 vingers door mijn billen heen glijden. Volgens mij was ik ook hier glad genoeg. Ik moest even aan Jim zijn lul in Mandy haar kontje denken en voelde even aan mijn nog maagdelijke sterretje. Jim zou mij toch niet in mijn kontje willen nemen met die grote lul van hem? Volgens mij kon ik hem nooit hebben in mijn kontje, in mijn kutje ook niet eens volgens mij. Ik liet 1 vinger een klein stukje in mijn kontje glijden, het voelde raar, niet pijnlijk maar ook hier stopte ik snel mee. Na nog even gedoucht te hebben ben ik me af gaan drogen en ben naakt onze slaapkamer ingelopen. Ik pakte de telefoon en belde naar de kamer van Jim en Mandy. Jim nam op en vroeg aan me of dat hun sletje zijn opdracht goed uitgevoerd had. Ik antwoordde een beetje schuchter dat hun geile sletje dat gedaan had en klaar was voor de inspectie van haar zusje.

Ik hoorde Jim de opdracht geven aan Mandy dat ze naar mij toe kon gaan. tegen mij zei hij dat ik naakt de deur open moest doen. En toen hing hij op. Ik hing ook op en liep naar de deur om open te doen. Niet veel later klopte Mandy aan. Ik keek even door het gaatje in de deur. Ik deed de deur op een klein kiertje om haar binnen te laten, maar Mandy liep ineen keer door en deed heel de deur even snel open. Als er op dat moment iemand langs had gelopen hadden ze me helemaal naakt kunnen zien staan daar. Mandy liep langs me heen en ik deed snel de deur weer dicht. Mandy ging op ons bed zitten en keek me even aan.

Kom even naast me zitten grote zus van me. Ik keek haar ineens met andere ogen aan. Ik was volledig naakt en zij was nog gekleed. Ik zou het sletje van mijn zwager worden, maar ook van mijn zusje. Ik ging naast haar zitten en ze begon tegen me te praten. Ze begon een aantal dingen uit te leggen. Als eerste waren er een paar basishoudingen die ik moest leren. Ik noest voor mijn zusje gaan staan. Ze keek even naar mijn naakte lichaam en plaatste een kusje op mijn buik. Okι zei ze, Jim en ik hebben verschillende basishoudingen. Staand zoals nu. Of in bed. Ik ga je nu 6 houdingen leren. Dat is voldoende voor deze vakantie. Misschien dat we daarna verder gaan. Dat ligt geheel aan je inzet van de komende tijd. Houding 1, vervolgde ze is staand met je benen 50 of 60 cm uit elkaar en je armen achter je rug met je handen ten hoogte van je kontje. Ik ging staan zoals Mandy wilde. Mandy liep even om me heen. Ze zei dat ik deze houding je borsten goed uitkomen en dat je kutje zo ook goed toegankelijk was voor inspectie. Ik keek even omlaag om naar mijn borsten te kijken maar Mandy pakte mijn hoofd beet en zei tegen me dat ik gewoon vooruit moest kijken in deze houding tenzij mij anders vermeld werd.

Ik voelde haar hand van mijn kin naar mijn borsten glijden.

Even kneep ze gemeen in mijn 2 tepels. Ik wilde iets door mijn knieλn gaan maar Mandy hield mijn tepels op deze hoogte vast dus dat ging niet. Er kwam een pijnlijke kreun over mijn lippen heen. Mandy lachte even en zei dat ik nog wel erg gevoelig was, ze gaf mijn beide tepels een kusje en haar rechterhand gleed tussen mijn benen. Ik voelde hoe ze mijn venusheuvel bevoelde en mijn schaamlippen. Voelt netjes glad zei Mandy tegen mij. Nu houding 2, dezelfde positie als houding 1 alleen nu moet je je handen in elkaar gevouwen achter je hoofd doen. deze houding zorgt ervoor dat je borsten optimaal naar voren staan, je kutje nog steeds goed bereikbaar is en je kontje komt zo ook mooi uit. Voor houding 3 moet je je benen iets verder uit elkaar doen ongeveer een cm of 70/75 en voorover buigen. Met je rechterhand neem je je rechter enkel beet en met links je linker. Ik boog me voorover en pakte mijn enkels beet. Ik kon wel raden wat er in deze houding goed uitkwam. Mijn kontje stak in de lucht en mijn kutje en kontgaatje waren volledig toegankelijk. Mandy liep weer even om me heen en ik voelde haar hand over mijn billen heen glijden. Hhhmm zei ze, je hebt een heerlijk kontje om op te slaan maar helaas zal dat hem de komende dagen niet worden anders zien mensen dat. Ze gleed verder met haar hand over mijn billen en inspecteerde mijn net geschoren kontje. Ik voelde haar vingers over mijn sterretje heen glijden en ze drukte even haar vinger een stukje mijn kontgaatje in.

Ik bewoog iets naar voren. Mandy vroeg aan aan mij of ik nog maagd was in mijn kontje. Ik antwoordde dat ik nog nooit iets in mijn kontje gehad had. Mandy lachte even en zei dat dat niet al te lang meer zou duren. Ik kreeg het warm van deze opmerking en vroeg aan haar hoe Jim zijn lul aanvoelde in haar kontje? Mandy ging op bed zitten voor me en keek me aan. Ze pakte mijn hoofd beet en bracht deze op haar hoofd hoogte. Ik mag je niets vertellen daarover zei ze maar geloof me als ik zeg dat je nog nooit zoiets gevoeld heb… Ze gaf me een zoen op mijn mond en vervolgde met de volgende houdingen op bed. Houding 1 was een houding die ik net gezien had. Ik moest op mijn rug gaan liggen met mijn hoofd iets over de rand van het bed, mijn benen zo wijd mogelijk doen met gestrekte benen. Mandy lag net ook zo, bij haar zag het er zo makkelijk uit, ze lag volledig in een split maar ik kwam niet zover. En ik voelde mijn spieren al snel branden.

Mijn armen mocht ik langs mijn lichaam houden, maar zo zei Mandy soms liggen deze anders of worden anders vastgebonden. In de houding kan je heerlijk diep geneukt worden in je geile kutje en ze stak 2 vingers ineens diep in mijn kutje. Ik kon een geile kreun niet onderdrukken en Mandy moest even lachen.ze bewoog haar vingers zacht heen en weer in mijn zeer natte kutje, en je borsten zijn zo ook weer goed bereikbaar zei ze terwijl ze met haar andere hand mijn borsten en tepels even beroerde. Maar het beste aan dit standje is dat je mondje en keeltje op deze manier heerlijk toegankelijk zijn. Terwijl ze dit zei trok ze haar 2 vingers uit mijn na lekkende kutje en duwde ze gelijk in mijn mondje. Ik proefde mezelf en likte gelijk Mandy haar vingers af. Mandy duwde haar vingers zo diep in mijn mondje dat ik bijna moest overgeven. Met haar andere hand hield ze mijn keel vast dus ik kon niet omhoog komen. Ze trok haar natte vingers snel uit mijn mond en zei met een lachje op haar gezicht. Ik denk dat we daar nog even aan moeten oefenen, als je met mijn vingers al moeite hebt wacht dan maar tot Jim zijn 21 cm lange lul in je keeltje probeert te duwen!!

21 cm vroeg ik verwonderlijk?

Ja, lachte Mandy weer, 21 cm lang en 5,5 cm dik. Hoe kan je dat hebben vroeg ik aan haar. Mandy kleurde van oor tot oor en fluisterde in mijn oor, met veel oefenen en ongelooflijk geil zijn. Ik wilde doorvragen maar Mandy ging verder met houding 2 op bed. Voor houding 2 moest ik ook weer op mijn rug op het bed gaan liggen, nu midden op het bed. Ik moest mijn enkels zover mogelijk onder mijn billen trekken en mijn handen moest ik op mijn knieλn leggen. In deze houding lag mijn kutje helemaal open en ook mijn borsten waren weer meer dan zichtbaar. Mandy liet haar handen over mijn bovenbenen glijden en zei dat ik deze houding ontzettend hard geneukt kon worden, helemaal als je dan ook nog vastgebonden was.

Ik vroeg haar hoe het was om vastgebonden te worden. Mandy liet haar vingers over mijn schaamlippen glijden en begon deze heel zachtjes te masseren. Ze zei dat je ten eerste je partner volledig moest vertrouwen, anders werkte het niet. Maar dat als je volledig machteloos bent om iets te doen met de juiste partner het echt heerlijk voelde. De zachte touwen tegen je naakte huid aan te hebben of een stel harde stalen handboeien. Ik deed me ogen dicht en beeldde me in hoe dat zou voelen maar werd snel teruggehaald uit mijn fantasie doordat Mandy ineens hard mijn klitje onder handen neem. Ik voelde al mijn bloed ineens naar mijn klitje toe trekken en kwam bijna direct klaar. Mandy trok snel haar vingers weer van mijn klitje af. Sorry sletje zei ze je mag niet klaarkomen van Jim. We gaan snel door met de 3de houding.

Die heb je net gezien bij ons op bed. Ik moest op mijn knieλn gaan zitten met mijn benen een stukje uit elkaar en met mijn borsten op het bed, mijn armen moest ik naar mijn scheenbenen neerleggen. Mandy zei me dat ik zelf wel wist wat er nu het beste voorlag. Ik kon het inderdaad wel raden. Mijn kontje en mijn kutje waren volledig toegankelijk. Mandy liet me weer opstaan van het bed en zei dat ik deze 6 houdingen goed moest onthouden. Het was nu bijna 17:00, dus mijn ouders en Ramon zouden zo terugkomen. Mandy had een opdracht van Jim voor mij. Ik moest tijdens het avond eten mijn leuke zwarte jurkje aantrekken, maar zonder slipje.

Ik stotterde.... zonder slipje!?

Maar dan kan iedereen mijn kutje zien. Mandy lachte even en zei dat dat echt wel meeviel, ik moest alleen opletten hoe ik zou gaan zitten. Ik protesteerde een beetje maar Mandy keek me aan en vertelde me dat ze zelf zo vaak zonder slipje de deur uit gaat. Ze bekende aan me dat ze ook wel is op een verjaardag van mij zonder slipje in een jurkje met een huis vol visite had gezeten. Niemand merkte er iets van. Zolang ik goed op zou letten zou niemand iets zien, en volgen haar voelde het heerlijk aan als je er eenmaal gewend aan was. Ik had er zo mijn bedenkingen over. Maar ik kon iet meer protesteren want mijn telefoon ging. Toen ik opnam hoorde ik dat het Jim was. Mandy moest terugkomen naar hun kamer. en hij hing weer op. Ik zei dit tegen Mandy en ze stond op van het bed. Ik was nog steeds volledig naakt en mijn kleine zusje stond hier voor me in haar leuke jurkje. Even sloeg de twijfel weer toe bij mij. Mandy zag me even huiveren denk ik en pakte me innig beet. Ze fluisterde in mijn oor dat als ik me heerlijk liet gaan, me volledig over zou leveren dat ik daar absoluut geen spijt van zou krijgen. Ik hou van je fluisterde ze zacht in mijn oor. Ik ook van jou fluisterde ik terug. We keken elkaar nog even in de ogen aan en er volgde een heerlijke zoen. Ik voelde me op dit moment zo ongelooflijk veilig en behaaglijk. Mandy liet me los en knipoogde naar me.

Tot zo geil sletje van me zei ze en ze liep van mijn kamer af.

Einde Deel 4

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm