Zou je een Moeder neuken?

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Gluren bij mijn zusje en zwager (2)
Categorie: extreem | zaterdag 23 januari 2016

Deel 2 - Ramon liep de badkamer in en liet mij verhit achter in onze slaapkamer. Shit wat ging ik nu doen dacht ik bij mezelf. Heel veel tijd kreeg ik niet om erover na te denken. Weer werd er op mijn deur geklopt. Shit wie nu weer dacht ik. Ik liep naar de deur toe en mijn ouders stonden voor de deur. Gaan jullie zo mee? Vroeg mijn moeder. Ik twijfelde nog steeds maar Ramon riep vanuit de badkamer dat we over 5 minuten in de lobby zouden zijn. Dus ook hier kwam ik niet onder uit. Ik liep de slaapkamer weer in en trok mijn badkleding uit. Toen ik mijn slipje uittrok kwam ik er pas achter hoe opgewonden dat ik eigenlijk was. Mijn slipje was niet nat, nee die was absoluut doorweekt. Maar ik kon er nu helemaal niets aan doen. Ramon kwam uit de badkamer en zag me naakt staan, ik zag hem vanuit mijn ooghoek. Maar helaas kwam er van zijn kant weinig meer uit dan dat ik op moest schieten met aankleden. Hij liep de gang op om naar Mandy en Jim te gaan. Eigenlijk hoopte ik dat ze niet mee zouden gaan. Toen ik een leuk jurkje aangetrokken had en andere schoenen liep ik ook de gang op. Ik hoorde Jim zeggen dat ze over 10 minuutjes beneden zouden zijn omdat ze zich even op moesten frissen na het slapen. Haha, slapen??

Geile afspraakjes

Ik liep naar Ramon toe die nog half in de deuropening stond bij Jim en toen Jim mij aankeek sloeg ik snel mijn ogen neer en wende mijn blik af. Ik durfde hem niet in zijn ogen te kijken. Dat had ik net gedaan en dat beeld stond nog vers op mijn netvlies. Tot over 10 minuutjes dan zeiden Jim en Ramon tegen elkaar.

Ik liep samen met Ramon naar de lobby, nog steeds ongelooflijk opgewonden en mijn schone slipje was na een paar minuten aangehad te hebben alweer doorweekt. Samen met Ramon liep ik de lobby in. Mijn ouders zaten aan de bar te wachten op ons. Na een kort gesprekje waar ik niet echt bij was kwamen Jim en Mandy aanlopen. Ik keek op en zag dat Mandy haar mooie lange blonde haar in een hoge staart had en ze straalde helemaal. Voor anderen misschien een raadsel, maar ik wist wel waarom. En Jim liep zelfverzekerd naast haar. Zijn hand half om haar middel heen geslagen, toen hij zag dat ik hem aankeek zag ik een klein lachje op zijn lippen vormen. Ik draaide gelijk mijn hoofd weg en wist even niet wat te doen. Toen ze bij ons aan de bar stonden kwam Jim heel rustig naast me staan en Mandy had even een kort gesprekje met mijn ouders. Jim keek me nog is aan met zijn glimlach op zijn gezicht en vroeg heel rustig aan me of dat ik me nog een beetje vermaakt had vandaag? Ik durfde hem niet aan te kijken de en stotterde maar een beetje dat ik een leuke dag had. De rest van de middag en avond verliep ongeveer hetzelfde. Ik durfde Jim bijna niet aan te kijken en ook Mandy niet. Iedere keer als ik naar 1 van hun keek zag ik ze voor me bezig met seks op hun bed.

Als ik Jim aankeek zag ik weer hoe hij mij vanmiddag aankeek met zijn helblauwe ogen terwijl mijn zusje zijn lul aan het schoonlikken was. Na het avondeten zouden we nog met zijn allen gezellig wat drinken in de bar van het resort maar ik kon het even niet opbrengen dus ik ging op tijd naar mijn kamer. Ik hoopte dat Ramon mee zou gaan. Maar helaas hij bleef nog even gezellig wat drinken met mijn ouders en Mandy en Jim. Ik liep alleen over de gang naar mijn kamer toe, nog steeds denkend aan wat ik vanmiddag gezien had. Ik kon aan niets anders denken. Hoe zou het zijn om zo geneukt te worden?

Jim zijn lul is volgens mij groter dan die van Ramon!

Is anale seks is dat lekker dan? Allerlei dingen gingen door mijn hoofd. Toen ik op mijn kamer was en me uitkleedde om te gaan douchen merkte ik eigenlijk pas weer hoe opgewonden dat ik was. Mijn tepeltjes waren hard en mijn slipje was weer zeiknat. Toen ik de onder de douche stapte voelde het warme water heerlijk op mijn opgehitste lichaam. Ik zeepte me lekker in en kon het niet laten om met mijn handen extra lang mijn borsten te masseren. Mijn tepeltjes werden er nog harder van, ik liet 1 hand naar mijn kutje glijden en vond mijn keiharde klitje tussen mijn benen. Toen ik mijn klitje aanraakte kwam ik bijna meteen klaar. Ik masseerde mijn borsten om en om met mijn ene hand en ik liet 2 vingers mijn kutje inglijden. Wat was ik ongelooflijk nat. Ik sloot mijn ogen en liet weer het hele schouwspel van vanmiddag voorbij komen in mijn hoofd. Hoe Mandy daar lag, vastgebonden in touwen, de harde lul van Jim, de sperma in haar kontje, zijn lul in haar mondje en toen zag ik ineens weer Jim zijn helblauwe ogen voor me en ik kwam harder klaar dan dat ik ooit in mijn leven had gedaan. Ik kreunde de hele douche bij elkaar en zakte bijna door mijn knieλn heen.

Nadat ik weer een beetje hersteld was van mijn heerlijke orgasme, raapte ik me mijn gedachtes weer een beetje bij elkaar. Ik zette de douche uit en droogde me af. Ik besloot om vannacht een keertje naakt te gaan slapen en hoopte dat Ramon niet te laat op de kamer zou zijn. Want ondanks dat ik me net klaar gevingerd had was ik nog steeds bloedgeil. Ik ging lekker naakt op bed liggen en hoopte dat Ramon er ook zo aankwam. Hoe laat het was weet ik niet maar ik werd wakker toen Ramon de kamer binnen stommelde.

Hij probeerde zachtjes te doen maar aan de alcohol walm die hem voorging te ruiken had hij dusdanig veel gedronken dat hij tegen alles aanliep. Wat de nodige herrie maakte. Hij stommelde de badkamer in en ik hoorde hoe hij de douche aanzette, na een paar minuten hoorde ik hem over zijn nek gaan. Ik stond op van mijn bed en pakte mijn badjas. Ik liep de badkamer in en Ramon lag in de badkamer half onder de lopende douche en al half in slaap. Ik liep naar hem toe en zette de douche uit. Ik hielp hem uit bad en afdrogen. Ik kreeg nog half uit hem dat hij samen met Jim en mijn vader een drankspelletje gedaan had. Ik legde hem op bed neer en pakte uit de badkamer de vuilnisbak voor het geval dat hij nog een keer over moest geven. Gefrustreerd ging ik weer in bed liggen, ik hoopte op lekkere seks en nu had ik hier een dronken kotsende vent naast me liggen waar ik dus helemaal niets mee kon.

Balend draaide ik me om en viel onrustig in slaap. De volgende morgen werd ik opgewonden wakker. Ik had de hele nacht gedroomd over lekkere seks op op vele verschillende manieren. Ik draaide me om en kroop tegen Ramon aan. Ik hoopte erop dat we nu dan eindelijk seks konden gaan hebben, maar helaas Ramon draaide zich weg van me en zei dat hij zich niet lekker voelde. Nee dat snapte ik na gisterenavond!

Ik stapte een beetje geοrriteerd uit bed en ben gaan douchen.

Na een kwartiertje heb ik mijn badkleding aangedaan en daar overheen een leuk jurkje. Ik Zei tegen Ramon dat ik ging eten en daarna lekker op het strand te gaan liggen. Hij moest maar kijken wat hij deed vandaag. Toen ik de eetzaal inliep zag ik mijn ouders al zitten en ook Jim en Mandy. Ik liep naar ze toe en ik zag dat Jim een klein lachje op zijn gezicht had. Goedemorgen zeiden ze in koor. Goedemorgen zei ik een beetje kortaf. Ik legde mijn spullen neer bij hun en ging een ontbijtje scoren. Mandy liep met me mee en vroeg aan me wat er was.

Ik wilde eerst eigenlijk niets zeggen maar ik floepte er uit dat Ramon gisteren veel te veel gedronken was en toen hij op de kamer kwam geen enkele interesse in mij had omdat hij half lag te slapen in het bad. Mandy moest een beetje lachen en zei dat Ramon dacht dat hij wel van Jim en mijn vader kon winnen met een drankspelletje. Mijn vader, Jim en Ramon hadden met zijn drieλn gespeeld en ook mijn vader en Jim hadden een beetje last van een kater. Maar Ramon had de meeste rondes verloren. En lachend voegde ze er aan toe, dan ga je toch ook gewoon vanmiddag even een dutje doen met Ramon….. Ik werd knalrood en snapte even niet precies wat ze bedoelde. Bedoelde ze dat ze wist dat ik gisteren had gekeken of bedoelde ze dat ik vanmiddag seks moest gaan hebben met Ramon?

Niet eens zo gekke gedachte dacht ik ineens!!

Samen liepen we terug naar onze eettafel. Ik zag inderdaad dat mijn vader en Jim er ook niet helemaal fris uitzagen. Na het ontbijt gingen we met zijn 5en naar het strand. Jim en Mandy liepen gelijk door de zee in. Even lekker zwemmen en de spieren losmaken zeiden ze. Om een uurtje of 12 kwam ook Ramon het strand oplopen. We moesten allemaal een beetje lachen en Ramon zelf ook wel een beetje. Hij zag nog steeds lijkbleek en leek niet heel erg vast op zijn benen te lopen. Hij kwam bij ons op een bedje liggen en Jim vroeg of hij een biertje of cocktail wilde drinken. Toch liever een watertje zei hij.

Middageten deden we lekker op het strand, en toen werden ook de plannen voor de rest van de middag besproken. Mandy en Jim zouden lekker niets gaan doen vanmiddag, jaja “Niets”. Mijn ouders wilden naar een wijngaard gaan en Ramon wilde wel mee. Ik had daar echt geen zin in dus toen zei mijn vader dat jullie(Jim, Mandy en ik) lekker op het resort konden blijven en dan zouden zij lekker een wijntje gaan proeven op de wijngaard. Ik moest even slikken maar kon nu eigenlijk niet meer terug. Een uurtje later stapte mijn ouders en Ramon in een taxi om een middagje wijn te gaan proeven. Mandy kwam naar me toe en zei dat ze over een uurtje weer even lekker gingen slapen op hun kamer, of ik dat erg vond. Ik wist natuurlijk wel beter maar durfde dat niet te laten blijken aan haar. Ik wist nog steeds niet of ze wist dat Jim mij gezien had. Ik zei haar dat ik ook lekker even ging liggen. Had vannacht niet zo lekker geslapen door mijn dronken vriendje maakte ik er een grapje van.

Met zijn drieλn liepen we de lift in en gingen ieder naar onze kamers. Ik deed mijn kleding uit en ging lekker naakt op mijn bedje liggen. Maar de slaap kon ik niet vatten. Wat zouden ze op hun kamer aan het doen zijn? Zouden ze weer seks hebben met elkaar en op welke manier? Zou Mandy weer in haar kontje genomen worden of zouden ze nu echt slapen? Nee. Ik ga echt even lekker slapen dacht ik bij mezelf. Maar een minuut later had ik mijn bikini en mijn jurkje alweer aan en liep ik ons balkon op. Na nog even getwijfeld te hebben stak ik toch weer mijn hoofd over de afscheiding om zo half bij hun in de kamer te kunnen kijken. Niet teder zodat ik gelijk weer zichtbaar zou zijn maar nu echt maar net. Ik keek naar binnen en onbedoeld kwam ik toch gelijk weer verder omhoog dan ik in eerste instantie wilde. Ik zag Mandy weer in een split liggen, maar nu niet op haar buik. Ze lag nu op haar rug, weer vastgebonden. Ze lag er nu zo voor dat ik vanuit mijn zicht punt een perfect uitzicht had op haar geschoren en zo te zien weer zeer natte kutje. Ook kon ik nu een klein zilveren piercing in haar klitje zitten, een mooi elegant staafje. Ik zag Jim nergens in de kamer volgens mij. Ineens werd er op mijn deur geklopt. Ik verwachte niemand dus liep een beetje onzeker naar onze deur toe. Toen ik deze opendeed zag ik tot mijn grote schrik Jim staan!

Jim stapte heel zelfverzekerd binnen in onze kamer.

Ik vroeg hem wat hij kwam doen? Jim lachte even en zei dat ik dat heel goed wist. Ik kleurde rood en zei dat ik geen idee had. Jim ging op ons bed zitten en zei tegen me dat ik naast hem moest komen zitten. Als vanzelf liep ik naar ons bed toe en ging naast hem zitten. Jim gleed met zijn hand door mijn haar en zei me dat hij me vanaf het eerste moment gezien had gisteren, via de spiegel die naast hun bed stond had hij me gezien. Hij had aanvankelijk gedacht dat ik snel weer weg zou kijken. Maar toen hij doorhad dat ik na 5 minuten nog steeds aan het kijken was wist hij het. Wat wist hij dan dacht ik? Hij wist dat ik nieuwsgierig zou zijn hoever ze zouden gaan. En toen hij mijn zusje haar kontje volgespoten had en mij recht aankeek terwijl mijn zusje zijn lul aan het schoonmaken was en ik mijn hoofd nog steeds niet weg draaide wist hij dat ik meer wilde dan alleen maar van een afstand kijken.

Daarom had hij nu een voorstel voor me. Mijn zusje lag nu in de kamer hiernaast weer geblinddoekt en vastgebonden op hem te wachten. Jim had haar verteld dat hij een toeschouwer op gaan halen, hij vertelde me dat dit niet de eerste keer zou zijn dat ze voor een toeschouwer seks zouden hebben. Hij wilde dus van mij dat ik mee zou gaan naar hun kamer. Ik mocht niets doen, niets zeggen. Alleen maar observeren. Alleen maar genieten van hun passie. Ik wilde nee zeggen, maar Jim gaf me eigenlijk geen keus door te zeggen dat hij, als ik niet mee zou komen, tegen mijn zusje zou zeggen dat ik hun had staan te bespieden. Ik had dus geen keus. Jim stond op van mijn bed en pakte mijn hand en begeleide me onze kamer uit en samen liepen we bij hun de deur in. Ik zag Mandy naakt op haar rug liggen. Ik stond nu bij haar hoofd en kon over haar borsten tussen haar benen kijken. Jim wees me mijn plek aan.

Hij had een stoel neergezet aan het voeteinde van hun bed. Ik kon dus heel mijn zusje erg goed zien, Jezus wat was ze eigenlijk mooi. Haar borsten niet te groot, maar ook zeker niet te klein. Een mooie C70, haar buikje gespierd maar niet zo dat ze een sixpack had. Haar lange blonde haren dat ze nu in een hoge staart had zitten. Haar benen waren ook gespierd door alle jaren turnen. Maar nog steeds erg vrouwelijk. Ik rook haar zoete geur en zag aan haar dat ze opgewonden was. Niet alleen was haar kutje ongelooflijk nat en haar mooie roze tepels keihard, maar haar ademhaling was iets versneld en onregelmatig. Jim haalde me uit mijn dagdroom. Hij begon tegen Mandy te praten. Zo lief klein geil sletje van me. Ik heb een toeschouwer voor je geregeld. Mandy reageerde met een zachte kreun, maar sprak verder niet. Door de blinddoek kon ze niet zien wie er nog meer in de kamer was. Ze had dus geen idee dat haar eigen zus naast haar zat, naar haar naakte lichaam zat te kijken.

Alleen bij het idee dat ik zo ga zien dat mijn vastgebonden en geblinddoekte zusje geneukt gaat worden werd ik ongelooflijk opgewonden. En ik ga ook zo de lul van Jim van dichtbij zien ging er ineens door me heen. Waar was Jim ineens gebleven dacht ik ineens. Ik keek naar achter en zag Jim ineens naakt uit de badkamer komen. Hij had echt een lekker lichaam om naakt te zien, maar mijn oog bleef hangen halverwege zijn lichaam. Op zijn lul. Zijn lul was nog niet helemaal stijf maar ik kon wel zien dat hij groter was dan die van Ramon. Hij liep om het bed heen en gleed met zijn hand even vluchtig door mijn haar. Ik moest moeite doen om een kreun te onderdrukken. Ik wilde niet dat Mandy zou weten dat haar grote zus hier naast haar zat. Jim ging op zijn knieλn op de grond zitten tussen Mandy haar benen in.hij keek even over haar lichaam heen en ik zag dat Mandy diep inademde. Hij keek mij aan en gaf me even een klein knipoogje om vervolgens vol zijn mond op Mandy haar kutje zette. Ik hoorde Mandy gelijk een heerlijk dierlijke kreun geven en ik hoorde haar kutje soppen.

Jim likte haar diep en krachtig.

Mandy kon haar armen en benen niet bewegen, maar ik zag dat ze het kleine beetje ruimte dat ze had tot het maximale gebruikte. Ik zag dat ze haar kontje een klein stukje van het bed optilde zodat Jim haar nog dieper kon likken. Ik rook haar kutje, ze rook ongelooflijk lekker. Jim haalde even zijn mond van haar kutje af en vroeg aan Mandy of zijn sletje het lekker vond om heerlijk gelikt te worden terwijl er iemand naar haar zat te kijken. Lag te kijken hoe ze lag te genieten, lag te kijken hoe ze als een geil sletje gebruikt zou gaan worden. Voor de zoveelste keer het geval zou zijn. Ik hoorde mijn geile zusje kreunen en ze smeekte of Jim haar hard wilde pakken. Jim glimlachte alleen heel even en nam toen haar klitje tussen zijn tanden en ik zag zijn tong over haar klitje heen flitsen. Mandy kreunde zowaar nog harder en ze trok nog harder aan de touwen. Ik zag dat ze de spieren in haar benen aanspande en haar buik ging heftig op en neer. Haar borsten dansten op en neer en ze gooide haar hoofd achterover. Mijn zusje stond op het punt om klaar te komen, en hard ook. Harder dan ik ooit klaargekomen was in mijn leven volgens mij. Jim ging door met het diep likken van haar heerlijk ruikende kutje en met zijn handen gleed hij over haar buik heen richting haar borsten. Terwijl hij haar heerlijk bleef likken zag ik dat hij haar borsten in zijn handen nam. Haar linker in zijn rechter hand en haar rechter in zijn linker. Hij kneedde ze niet zachtzinnig en liet zijn handen daarna snel doorglijden naar alleen haar tepels. Hij kneep er eerst zachtjes in wat een korte maar heftige kreun uitlokte bij Mandy. Vervolgens kneep Jim harder in in haar tepels en op dat moment kwam Mandy heerlijk hard klaar. Ze gooide haar billen zo harden zo ver ze kon omhoog en er kwam een oerkreet uit haar mondje die ik nog niet eerder gehoord had. Heel haar lichaam glom van het zweet. Ik zag dat Mandy nog lag na te trillen terwijl Jim tussen haar benen opstond. Ik zag ineens zijn harde lul van dichtbij, hij was nog geen meter bij me vandaan. Ik had mijn mond open van het geile schouwspel zo vlak voor me. Jim liep vlak langs me om richting Mandy haar mondje te lopen, ik kon wel raden waarom. Toen Jim langs me liep kon ik zijn lul nog is goed bekijken.

Zeker een cm of 20 en ik gok toch echt wel een cm of 5 of 6 in doorsnede.

Bij het langslopen streelde hij even zacht door mijn haar en legde zijn vinger op zijn mond ten teken dat ik stil moest blijven. Hij liep met zijn harde lul vooruit wijzend naar Mandy haar hoofd toe. Ik had verwacht dat hij zijn lul in haar mondje zou duwen maar hij ging weer iets door zijn knieλn en gaf haar een innige tongzoen. Zijn handen liet hij nu van boven over haar borsten heen glijden en masseerde deze even lekker zachtjes maar al snel zag ik dat hij haar borsten goed hard vast had. Weer trok hij aan haar gevoelige tepeltjes wat opnieuw een heerlijke kreun uit Mandy haar mondje liet komen. Hij kwam nu wel een stuk omhoog en zag dat hij iets naar voren kwam. Hij ging met zijn knieλn aan weerskanten van Mandy haar hoofd zitten en liet zijn balzak ten hoogte van haar mondje hangen. Ik zag zijn harde lul vooruitsteken terwijl Mandy gretig haar tong uitstak om Jim zijn balzak te likken. Nu was het Jim zijn beurt om tevreden te kreunen. Jim boog iets voorover zodat Mandy ook de basis van zijn harde lul goed kon likken en zelf liet hij zijn handen hun vrije loop gaan over haar strakke buikje op weg naar haar heerlijk ruikende en zeer natte kutje. Ik zag dat hij gelijk 2 vingers diep bij Mandy naar binnen stootte.

Diep in haar kutje bewoog hij zijn 2 vingers krachtig heen en weer.

Weer zag ik dat Mandy zich in de touwen bewoog. Jim maakte 2 knopen van haar benen iets los en liet de touwen iets vieren, toen stapte hij achterwaarts van het bed af. Hij pakte Mandy onder haar oksels beet en trok haar een stuk naar achteren zodat haar hoofd nu een stukje over het bed hing. Hij pakte zijn harde lul beet en terwijl hij mij aankeek zo vlak bij me leidde hij zijn lul tussen Mandy haar lippen. Hij duwde zijn lul een cm of 7 haar mondje in en trok zich toen even terug. Bijna totdat zijn eikel uit Mandy haar mondje kwam. Ik zag Mandy haar tong even snel over zijn eikel heen flitsen en toen duwde Jim zijn lul weer terug haar mondje in. Ik had verwacht dat hij wel weer zou stoppen na een paar cm maar tot mijn grote verbazing liet hij in een rustig tempo vloeiend steeds meer van zijn lul in Mandy haar mondje verdwijnen.

Ik wist niet wat ik hier zag. Zijn enorme grote lul gleed nu bijna in 1 keer, helemaal in Mandy haar mondje. Jim hield net iets over de helft even stil en pakte Mandy bij haar keeltje beet om vervolgens weer rustig door te glijden. Ik dacht dat hij niet verder zou komen maar ik had het fout, Jim stopte pas toen zijn ballen tegen Mandy haar neus aan kwamen. Heel zijn lul zat nu in Mandy haar keeltje, Jim bewoog zachtjes zijn hand over haar keeltje heen en trok weer een heel stuk terug om vervolgens harder in haar keeltje te stoten. Jezus wat kreeg ik het hier warm van. Ik hoorde uit het mondje van mijn zusje rare geluidjes komen en Jim zijn lul werd steeds natter en slijmeriger.

Einde Deel 2

Wil jij een Negerin neuken?  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm