Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Gluren bij mijn zusje en zwager (1)
Categorie: extreem | vrijdag 15 januari 2016

Deel 1 - Hoi, ik ben Danielle nu 31 jaar oud en moeder van 2 kinderen. Dit verhaal gaat over hoe ik het sletje/slaafje van mijn zusje en zwager geworden ben. Het begon allemaal begin 2002 Mijn zusje Mandy, die 2 jaar jonger is, heeft een nieuw vriendje. Nu was dat op zich niet zo vreemd, in tegenstelling tot mij had Mandy regelmatig een vriendje. We zijn echt 2 tegenpolen, mijn zusje en ik. Ik redelijk serieus en altijd aan het studeren en niet sportief, Mandy die een praktijkopleiding gevolgd heeft en al vanaf haar 5de op turnen en paardrijden. Toen ze hem mee naar huis nam voor het eerst schrok ik wel even. Het was een oud klas genoot van mij van het gymnasium, Jim. Ik kende hem niet heel goed maar wist wel dat hij halverwege het 3de jaar ineens de overstap naar de havo gemaakt had. Waarom wist eigenlijk niemand. Hij maakte kennis met mijn ouders maar het wilde niet echt boteren tussen hun. Mijn ouders mochten Jim niet echt, en ik eigenlijk ook niet. Hij had iets C O O L S over zich heen, een beetje arrogant en trok zich volgens mij ook niet zo veel van wat anderen van hem dachten.

Geile afspraakjes

Maar goed, mijn zusje had wel vaker een vriendje en dat was nooit van hele lange duur dus ook dit zou wel weer overgaan dachten mijn ouders en ik. Maar tot mijn grote verbazing ging het na 3 maanden nog niet over. Jim kwam eigenlijk nooit bij ons over de vloer, hij kwam Mandy ophalen en weer thuis brengen maar voor de rest zagen we hem eigenlijk nooit. Mijn ouders wisten niet veel van hem en vroegen onder het eten regelmatig aan Mandy wat hij precies deed en hoe zijn thuissituatie was. Het bleek dat hij de havo afgemaakt had en daarna bij een klein bedrijfje was gaan werken in de elektrotechniek en ICT. Hij woonde nog bij zijn ouders maar als hij over 2 maanden 18 zou worden zo snel mogelijk op zichzelf wilde gaan.

Dus toen hij in Juli 2002 jarig was en 18 werd kwam Mandy al vrij snel thuis met het nieuws dat Jim een huisje ging kopen. Althans huisje!!!!! Hij had binnen 3 maanden nadat hij 18 geworden was een eigen woonboerderijtje gekocht, compleet met moestuin en losstaande garage. Ook had hij in de tussentijd zijn rijbewijs voor zijn motor en zijn auto gehaald. Mijn ouders vroegen zich af hoe iemand van 18 zich dit allemaal kon veroorloven. Toen ze dit vroegen aan Mandy en Jim was het antwoord even simpel als onduidelijk. Gewoon hard werken zei Jim. Mijn ouders namen geen genoegen met dit antwoord en wilde weten hoeveel hij dan wel niet verdiende en waarmee precies. Hier is Jim nooit op ingegaan en heeft simpelweg gezegd dat hij zijn geld altijd eerlijk verdiend heeft en dat hij altijd goed is geweest voor mijn zusje.

Ook hiermee waren mijn ouders uiteraard niet tevreden maar heel veel verder zijn ze niet gekomen. Mijn zusje was daarna nog vaker bij Jim thuis. En thuis was de sfeer om te snijden. Net hierna, in september 2002 heb ik mijn eerste vriendje (en enige ) leren kennen. In tegenstelling tot Jim kon hij gelijk super goed opschieten met mijn ouders. Maar ook met Jim en Mandy. Het bleek dat mijn vriend en Jim elkaar kende uit de stad. Ze hadden wel eens een biertje gedronken in dezelfde vriendengroep. Maar eigenlijk kende hij hem verder ook niet. Mijn vriend, Ramon, is mijn enigste vriendje ooit geweest en is nu mijn man. Samen met hem heb ik 2 kinderen, een zoontje en een dochtertje. Alleen is mijn zoontje niet van hem, maar van mijn zwager. Hoe dit zo gekomen is…..

Toen mijn ouders in 2006, 25 jaar getrouwd waren, hebben ze ons mee genomen op vakantie naar Curaηao. Hier veranderde alles voor mij. We zouden lekker 20 dagen gaan genieten met zijn zessen. Mijn ouders, mijn vriend en ik en Mandy en Jim. De relatie tussen mijn ouders en Jim was nog steeds niet super maar ze hadden elkaar leren tolereren in de laatste 4 jaar.

Toen we aankwamen was het heerlijk weer. Lekker tropisch met een heerlijk windje. De reis naar het hotel was heerlijk. Ik zag mijn ouders genieten en ook Mandy, Jim en Ramon genoten van het heerlijke weer. Het hotel was heerlijk, mooi zwembad, strak aan het strand. Heerlijk restaurant en vele barretjes. Om 11.00 s’ochtends zaten we allemaal aan de cocktails, iedereen behalve Jim. Die nam altijd gewoon een biertje. Ik had Jim eigenlijk nog nooit zo gezien, in een zwembroek. Hij had een aardig sixpack en was over het geheel wel gespierd. Niet zo’n bodybuilder type. Maar je kon zien dat hij regelmatig aan sport deed. Hij voetbalde 2x in de week en hij was ook iedere week wel 2 of 3 keer in de sportschool te vinden. Niet om extreem aan de gewichten te hangen maar gewoon lekker aan zijn conditie werken. Ook Mandy zag er goed uit. Ze deed nog steeds aan turnen en ook paardrijden. Mijn ouders waren beide de 50 al gepasseerd maar zagen er in hun badkleding ook niet slecht uit.

Ramon is bijna 2 meter lang en is licht getint, hij begon een beetje een buikje te krijgen maar ik was tevreden met hem. Ons seksleven was voor mij ook goed. 1 of 2 keer in de week hadden we seks ongeveer. Hij woonde op zichzelf dus dat was lekker. Toen Ramon mij ontmaagde vond ik dat extreem spannend. Alleen jammer dat het niet zo lang duurde die eerste keer, hij was wel ontzettend lief voor me en zorgde ervoor dat het niet zoveel pijn deed. Zijn lul is ongeveer 18cm lang en 4,5 cm breed. Voor mij meer dan voldoende, dacht ik. Want op de 6de dag van onze heerlijke vakantie veranderde dat volledig.

Mandy en Jim gingen iedere middag op het warmst van de dag 2 uurtjes naar hun kamer om lekker ff te slapen. Op zich helemaal geen gek idee want om vanaf 11 uur aan de alcoholische versnaperingen te zitten, dat hou je niet heel de dag vol. Maar toch had ik er een beetje een raar gevoel bij. Mandy had 's morgens altijd een leuke bikini aan op het strand, maar 's middags na hun slaapmomentje had ze altijd een tankinitopje aan met een broekje met pijpjes. Zelf zei ze dat dat om de krachtige zon was. Maar ik had op dag 5 volgens mij gezien dat er een handafdruk op haar rechterbil stond 's middags. Dus toen ze de zesde dag weer naar hun kamer gingen ben ik ze een kwartiertje later gevolgd. Onze kamers lagen niet rechtstreeks naast elkaar maar ik wist dat als ik op een stoel op het balkon zou gaan staan, ik net ik hun in de kamer kon kijken. Als ze de gordijnen dicht zouden hebben zou ik niets zien maar toch was ik nieuwsgierig. Ik liep langs hun kamer en legde even mijn oor op de deur. Ik hoorde niet veel, dus besloot snel naar onze kamer te gaan. Ik zette de stoel klaar op het balkon en spiekte even snel over de afscheiding heen richting hun kamer.

Mijn adem stokte in mijn keel!!

Ik zag dat mijn zusje in een split op haar buik vastgebonden lag op hun bed. Tussen haar benen kon ik haar glinsterende kutje zien en ik zag ook iets roze in haar kontgaatje zitten. Wat was hier aan de hand?? Ineens zag ik Jim vanuit de andere kant van de kamer lopen, compleet naakt!! En hij had een harde lul. Ik keek nog is goed, volgens mij was hij een stuk beter bedeeld als Ramon. Ik zag dat Jim om het bed liep, zijn hand over Mandy haar rug laten glijdend. Zijn hand volgde haar lichaam over haar kontje, ik zag dat Mandy haar kontje op tilde om zo lang mogelijk contact te houden met zijn hand. Jim trok zijn hand weg en gaf haar een klap op haar kontje. Helaas waren hun deuren dicht dus ik hoorde niets.

Ik zag alleen dat Mandy iets verkrampte maar eigenlijk gelijk haar kontje weer omhoog duwde om zijn hand weer te voelen. Weer trok hij zijn hand terug om vervolgens een klap op haar andere bil te geven. Weer zag ik Mandy op veren nadat ze zich even teruggetrokken had. Jim liet zijn hand verder over haar billen glijden en haalde even een vinger door haar kutje heen. Ik zag gewoon dat ze nat was, heel zijn vinger was nat van haar geil. Jim liep om het bed heen en hield zijn vinger voor haar gezicht. Ik zag hem wat zeggen tegen Mandy en ze likte zijn vinger af. Ik had me eigen geil nog nooit geproefd en hier zag ik mijn 2 jaar jongere zusje haar eigen geil van haar vriend zijn vinger aflikken. Jim pakte haar hoofd beet en hurkte iets. Ik zag niet precies wat hij deed maar het was duidelijk dat hij zijn lul in het mondje van mijn zusje drukte. Ik had Ramon ook wel is gepijpt maar eigenlijk vond ik daar weinig aan en volgens mij Ramon ook niet zo. Ik zag Jim zijn heupen naar voor en achter bewegen. Hoe ver zat zijn lul in haar mondje? En hij ging best snel heen en weer. Hij was gewoon haar mondje aan het neuken volgen mij.

Ik zag Mandy met haar onderlichaam draaien.

Na een paar minuten trok Jim zijn lul uit haar mondje, ik zag de kwijl en slijm aan zijn lul hangen. Hij pakte haar hoofd nog een keer beet en gaf haar een tongzoen. Weer liep hij om het bed heen, Jim gaf nog 2 tikken op de mooie billen van Mandy. Ik zag haar weer kronkelen terwijl ze nergens heen kon omdat ze goed vastgebonden was. Jim ging door zijn knieλn en ik zag dat hij haar van achteren begon te likken. Ik keek achterop Jim zijn rug en zag over zijn hoofd de billen van Mandy op en neer bewegen. Volgens mij deed Jim dit redelijk goed want ik zag Mandy steeds harder bewegen. Jim gaf Mandy weer een paar tikken op haar billen en kwam toen omhoog. Ik zag zijn gespierde billen en ik zag ook hoe hij zijn lul beetpakte met zijn hand.

Volgens mij ging hij mijn zusje neuken!!

Wat ongelooflijk opwindend. Ik stond hier op het balkon te kijken hoe mijn zusje geneukt ging worden door haar vriend. Ik moest even aan mijn kutje voelen. Toen ik mijn hand mijn broekje in liet gaan voelde ik gelijk hoe ongelooflijk nat ik was. Ik speelde eigenlijk helemaal niet vaak met mezelf, alleen als de nood echt hoog was. Maar nu had ik toch wel zin om mezelf te helpen. Maar ik bedacht me ineens, ik sta op het balkon! Hier kan ik niet met mezelf gaan spelen, er kunnen mensen langs lopen. Maar als ik naar binnen zou gaan zou ik de show missen. En net op het punt dat ik een echte neuk show zou gaan zien. Nee ik besloot om nog even te blijven kijken en daarna mezelf te helpen. Of misschien krijg ik Ramon wel zover om zo even seks met me te hebben.Ik richtte me aandacht weer op de andere kamer en zag dat Jim zijn lul bij mijn zusje naar binnen toe stuurde. Hij bewoog in 1 soepele beweging haar natte kutje in. Ik zag dat hij tot zijn ballen in haar zat en toen hield hij even stil. Jim pakte de hoge paardenstaart van Mandy beet en trok haar hoofd naar achteren. Ik zag dat Mandy haar rug aardig moest buigen om Jim tevreden te stellen. Jim greep met zijn ander hand om haar lichaam heen, waarschijnlijk om haar borst beet te pakken.

Jim liet haar haar los en met zijn vrije hand pakte hij haar andere borst beet. Hij bewoog zijn heupen weer naar achteren om vervolgens weer hard in haar kutje te stoten. Ik zag dat Jim gelijk hard begon te neuken. Mandy lag er helemaal open voor en volgens mij lag ze er ook van te genieten. Ik zag dat Jim af en toe haar borst losliet om haar op haar mooie kontje te slaan. Nu snapte ik dus helemaal waarom ze iedere dag na hun “slaapmomentje” andere badkleding aan had, en ook dat ik die handafdruk goed gezien had. Na ongeveer 10 minuten hard neuken zag ik dat Jim zich terug trok. Ik had eigenlijk verwacht dat hij wel klaargekomen zou zijn ondertussen. Bij mij en Ramon duurde het altijd maar een minuutje of 5 om vervolgens snel naar de wc te gaan om me op te frissen.

Maar Jim en mijn zusje waren al met al, al bijna een half uurtje bezig met elkaar verwennen. Ik zag dat Jim weer om het bed heen liep en zijn lul voor het mondje van Mandy hield. Het zal toch niet dacht ik, pijpen oke! Maar ze zou toch niet zijn lul in haar mondje nemen nadat hij haar geneukt had?? Ik had het fout, zodra Jim zijn lul in de buurt van haar gezichtje hield zag ik dat Mandy haar hoofd naar zijn lul bewoog en zijn lul naar binnen hapte. Jim leunde een beetje over haar heen terwijl Mandy zijn lul in haar mondje had en ik zag dat hij aan het roze ding in haar kontje zat. Hij bewoog het langzaam heen en weer. Ik kon niet precies zien wat het was maar het was niet overdreven groot. Ik denk een cm of 10 lang en misschien maar 2 cm breed.

Hij haalde hem er nu helemaal uit en trok zijn lul terug uit het mondje van Mandy. Weer liep hij om het bed heen. Ik vroeg me serieus af wat ze nu gingen doen. Jim liet weer zijn hand over haar mooie ronde billen gaan en na een paar kleine klapjes op haar billen gegeven te hebben richtte hij zijn harde lul weer op haar kutje. Maar tot mijn verbazing liet hij zijn lul niet haar kutje inglijden maar richtte zijn lul op haar anus. Dus daarom had dat roze ding er net ingezeten!! Ik had nog nooit gedacht aan anale seks, en met de lul van Jim al helemaal niet. Dat past toch nooit! Ik keek vol verbazing toen ik zag dat Jim zijn lul tegen haar sterretje aanzette en langzaam maar zeker verder duwde. Ik kon helaas niet alles goed zien maar zag aan de billen van Jim dat hij aardig door moest drukken. Ik zag dat hij nu wel wat langzamer bewoog dan net in haar kutje.

Na een paar minuten werd zijn tempo hoger en onregelmatiger en niet veel later zag ik zijn bilspieren aanspannen en hield hij zich zo diep mogelijk stil. Hij boog zich over Mandy heen en maakte haar rechterarm los. Terwijl Jim zijn lul uit het sterretje van Mandy trok zag ik dat deze een beetje open bleef staan. Terwijl Jim om het bed heen liep zag ik de hand van Mandy tussen haar benen komen om even aan haar klitje te zitten en 2 vingers haar kutje in te laten glijden. Hierna zag ik dat ze haar hand naar haar sterretje bewoog en ik zag Jim weer met zijn inmiddels halfstijve lul bij haar hoofd staan. Terwijl Mandy 2 vingers in haar kontje bewoog zag ik dat ze de halfharde lul van Jim weer in haar mondje nam, net nadat hij zijn sperma in haar kontje gespoten had. Dit kan toch niet waar zijn dacht ik!!! Dat doe je toch niet?? En toen kwam het moment!

Het moment dat alles veranderde..

Ik keek weer op naar het schouwspel maar zag eigenlijk maar 1 ding: de helblauwe ogen van Jim die mij recht aankeken terwijl mijn zusje 2 vingers besmeurd met sperma in en uit haar kontje bewoog en hij zijn lul ook besmeurd met sperma in haar mondje had zitten. Ik verstijfde en wist niet wat te doen! Jim pakte Mandy haar hoofdje beet met 2 handen en bewoog deze over zijn lul heen terwijl hij mij aan bleef kijken. Wat moest ik doen, weglopen, blijven staan… Ik wist niet wat te doen. Ik zag Jim wat zeggen tegen Mandy en ze haalde haar vingers uit haar kontje. Ik kon hiervandaan zien dat er sperma opzat. Ze lichtte haar onderlichaam iets op en bracht haar hand onder haar lichaam door naar haar mondje.

Ze likte haar vingers af!

Zou Jim gezegd hebben dat ik stond te kijken. Ik stond nog steeds te kijken, al bijna een minuut terwijl Jim zijn ogen nog niet van me afgewend had. Weer kwam ik zijn ogen tegen en ik zag een gemeen lachje op zijn gezicht vormen. Hij liep weer om het bed heen en begon nog steeds helemaal naakt en zonder enige vorm van schaamte mijn zusje haar benen los te maken. Even masseerde hij haar kuiten en bovenbenen. Ik zag dat Mandy zelf haar andere arm los begon te maken. Voordat ze zich omdraaide dook ik weg. Ik kon mijn zusje nu niet aankijken, wat zou ze niet van me denken. Ik had haar en haar vriend staan te bespieden. Ik had gezien hoe ze ontzettend hard in haar kutje, kontje en mondje geneukt was. Ik had gezien hoe ze het sperma van Jim zijn lul gelikt en gezogen had terwijl hij net haar kontje volgespoten had. Ik had zoveel gezien...

Mijn kutje was nog steeds zeiknat. Maar ik durfde niets te doen op dit moment. Wat zou ze wel niet van me denken, wat zou Jim wel niet van me denken. Hij had me gezien, en dat niet alleen, hij had me gezien en ik deed niets. Ik had me niet terug getrokken, ik had me niet verstopt. Ik was gewoon blijven kijken. En Jim, die was ook nergens mee gestopt. Zou hij het Mandy verteld hebben? Zou Mandy het weten. Ik werd gek van onzekerheid. Ik ging op bed zitten en net op het moment dat ik weer een beetje bijgekomen was en mijn gedachten weer een beetje tot rust gekomen waren werd er op de deur geklopt. Ik schrok me helemaal kapot. Mijn hart zat gelijk in mijn keel. Wie stond er aan de deur, Jim, Mandy??

Ik liep naar de deur toe en hoorde de stem van Ramon. Schatje ben je op de kamer? Er viel gelijk een hele last van mijn schouders. Ik deed de duurt open en liet hem uiteraard binnen. Hij wilde weten waar ik al die tijd gebleven was, ik keek op de klok en zag dat ik al meer dan een uur weg was van hun. Ik vertelde hem snel dat ik even op bed was gaan liggen omdat ik een beetje hoofdpijn had. Nu hij toch hier op de kamer, dacht ik ineens… Misschien kunnen we wel even seks hebben. En zo de gedachte van Jim en Mandy uit mijn hoofd te zetten. Ik stond op en liep naar Ramon toe. Ik gaf hem een kus en wilde met mijn hand over zijn broek gaan. Ramon kuste me terug maar verbrak deze al vrij snel en draaide zich om met de mededeling dat hij even moest pissen en daarna afgesproken had met mijn ouders om van het resort af te gaan. Hij zou zo ook even naar Mandy en Jim gaan om te vragen of ze meegingen. Shit , toch geen seks dacht ik en ook niet met mezelf spelen want we moeten dus zo weg.

Einde Deel 1

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Wil jij een Negerin neuken?  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm