Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Wil je met me neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Mijn eerste grote liefde
Categorie: eerstekeer | dinsdag 26 november 2013 04:41

Geile afspraakjes

Miranda. Mijn eerste grote liefde. 16 lentes jong, zo groen als gras, maar ontzettend nieuwsgierig – of beter gezegd: bloedgeil, maar daar kwam ik later pas achter. En smoorverliefd, net als ik. Ik was een laatbloeier: op mijn 21e had ik wel al vriendinnetjes gehad, maar verder dan zoenen en een beetje voelen was het nooit gekomen. En dat lag aan mij, want vooral mijn eerste vriendinnetje liet duidelijk blijken dat ze graag met me naar bed wilde. 17 was ik toen, en ik durfde simpelweg niet. Ik was er blijkbaar nog niet aan toe. Dat was vier jaar later wel anders. Ik was tot over mijn oren verliefd op Miranda, en wilde niets liever dan haar neuken. Maar zo snel ging dat niet, en dat was misschien maar goed ook. Want ik was niet al te zeker van mezelf. Ik durfde wel openlijk te bekennen dat ik haar erg leuk vond, en we kregen een relatie. Dat lijkt misschien geweldig, maar in de praktijk was het allemaal niet zo eenvoudig. Want haar familie was er niet erg blij mee, en dat is nog zacht uitgedrukt. Ik was te oud voor hun ‘pas’ 16-jarige dochter, ik werkte al (terwijl zij nog op school zat) en zo hadden ze nog een hele rij onzinnige bezwaren. Daarbij had Miranda een zeer autoritaire vader, tegen wie ze absoluut niet op kon. En dus werd ze doodmoe – en bij tijd en wijle ook doodongelukkig – van al het gezeik dat ze vrijwel dagelijks moest aanhoren.

Dat ze het uiteindelijk toch nog ruim een jaar volhield, kwam alleen doordat we echt stapelgek op elkaar waren. Sterker nog: ik wist al snel dat ik met haar stokoud wilde worden. (Pas jaren later hoorde ik dat zij er toen net zo over dacht.) Bij haar thuis kwamen we zo weinig mogelijk, maar mijn ouders gaven ons alle ruimte. En anders was er altijd nog de vrije natuur – we hadden talent voor het ontdekken van mooie stille plekjes. Eerst gebruikten we die alleen om een beetje te knuffelen en te zoenen, maar na een aantal maanden begonnen we elkaars lichaam steeds verder te ontdekken. En toen we eenmaal voor het eerst met elkaar hadden gevreeën, was er geen houden meer aan. Want ook op seksueel vlak bleken we perfect bij elkaar te passen, en we neukten als konijnen, zo vaak en waar we maar konden.

Uiteindelijk ging het toch mis. Op een winterse dag in februari werd ze op de dijk aangereden door een slippende auto. Het was spiegelglad, de bestuurder reed stapvoets, maar gleed toch door en kon Miranda niet ontwijken. Ze belde me, en ik was er nog eerder dan de ambulance. In het ziekenhuis werd bevestigd wat we allang wisten: een gecompliceerde beenbreuk. Ik besefte meteen dat er op dat moment meer brak dan alleen haar linkerbeen. Want ze was nu aan huis gebonden, zodat we elkaar alleen ‘onder toezicht’ konden zien. En dat ging ze nooit trekken. Ik kreeg gelijk: de bezoekjes bij haar thuis waren erg ongemakkelijk. Ze lag op een bed in de woonkamer, en er was altijd iemand bij als ik op bezoek kwam. Na drie weken kwam de brief die ik allang had verwacht. Die werd bezorgd door haar oudste zus, de enige die ons altijd had gesteund. Ze hoefde niets te zeggen; ik wist al genoeg. Dit was het dan.

Voortaan moest ik het doen met alle herinneringen aan onze heerlijke tijd samen. Ik dacht met weemoed terug aan onze gesprekken, onze wandelingen en fietstochten, en de concerten en festivals die we samen hadden bezocht. Ik heb veel gejankt, vooral de eerste weken na onze breuk. Liefdesverdriet, en niet zo’n beetje ook. En natuurlijk dacht ik ook vaak terug aan de fantastische seks die we samen hadden gehad, vooral als ik ’s avonds in bed lag. Ik kon haar lichaam nog altijd uittekenen. Miranda was zeker geen fotomodel, maar ik was smoorverliefd, en dus vond ik haar prachtig zoals ze was. Kleine borsten, maar wel mooi gevormd, en een lekkere kont. En een paar ondeugende ogen, die haar een enorm geile oogopslag gaven. Maar ook ogen die ik te vaak gevuld met tranen had gezien, als ze weer eens gezeik had gehad met haar ouweheer. Logischerwijs gaf ik die klootzak de schuld van onze verbroken relatie. Jarenlang moest ik ‘m niet tegenkomen op het zebrapad. En nog steeds – ruim vijftien jaar later – krijg ik maar met moeite ‘Goedemorgen’ uit mijn strot als ik ‘m toevallig tegenkom.

Naarmate ik het steeds langer zonder seks moest doen, dacht ik eens te meer aan de seks met Miranda. Een spannende ontdekkingstocht was het geweest: we waren beiden nog maagd geweest. Het begon dan ook it meer. Voor het eerst voelde ik de warme lippen van een heerlijke vrouw om mijn eikel. Voor het eerst nam een vrouw mijn harde penis diep in haar mond. Voor het eerst werd ik vurig en geil gepijpt, eerst nog onwennig, maar al snel pijpte ze me alsof ze nooit iets anders had gedaan. Het gebeurde op Hemelvaartsdag, en ik voelde me alsof ik zelf rechtstreeks naar de hemel werd gelanceerd. Opeens stopte ze; voor dat moment was het genoeg. We knuffelden en zoenden nog wat, en ’s avonds laat kwam ik geweldig klaar toen ik mezelf aftrok, terugdenkend aan mijn allereerste pijpbeurt. Dit smaakte naar meer.

En we kregen meer, véél meer zelfs. Want een paar dagen later befte ik haar voor het eerst. Nooit eerder had ik een kutje van zo dichtbij gezien, en ik snoof de zilte geur gretig op. Ik kuste haar kutje voorzichtig, en woelde even door de lichtblonde haartjes (scheren gebeurde toen nog nauwelijks). Ik stak mijn tong uit, en een schok ging door Miranda’s lichaam toen ik haar klitje beroerde en daarna haar lipjes likte. Voor het eerst proefde ik een geil jong kutje, en voor het eerst likte ik mijn heerlijke vriendin naar een hoogtepunt. Want voordat ik kon beseffen wat er gebeurde, begon haar onderlichaam te schokken en kwam ze luid kreunend klaar. Ik vond het niet alleen héérlijk, maar was ook zo trots als een aap met zeven lullen. Voor het eerst had een vrouw een orgasme gekregen door míjn toedoen. Kon het nog beter?

De volgende logische stap was onze ontmaagding.

En die verliep heerlijk klungelig. Bij haar thuis nog wel, toen ze een keer het rijk alleen had. We waren bloednerveus, en besloten in de stemming te komen door een film te kijken. Ik weet nog precies welke film het was: Suite 16, met Antonie Kamerling. Niet echt van Oscarniveau, maar er werd wel lekker veel in geneukt. Tijdens de film zaten we elkaar flink op te geilen, en al tijdens de aftiteling verdwenen we naar haar slaapkamer. In no-time hadden we elkaar uitgekleed en we waren er helemaal klaar voor, maar desondanks wilde het niet echt lukken. Eerst zaten we met het condoom te kloten, en toen dat eindelijk was gelukt, verliep de penetratie niet bepaald zoals in de film die we zojuist hadden bekeken. Uiteindelijk lukte het een beetje – ik ben korte tijd in haar geweest, maar het stoten ging niet echt soepel. Toen zijn we er maar mee gestopt; we hielden het verder bij knuffelen, zoenen, vingeren en aftrekken.

Toch voelden we ons ontmaagd, en blijkbaar hielp dat. Want de spanning was eraf, en de eerstvolgende keer verliep geweldig. Het was op mijn zolderkamer, en terwijl mijn ouders en broers naar de dierentuin waren, neukten wij als beesten. Miranda ging soepeltjes op mijn harde lul zitten, en bereed me als een volleerde amazone; die paardrijlessen kwamen eindelijk van pas. Daarna ging ik op haar liggen, en wild hijgend en kreunend neukten we elkaar naar ons eerste gezamenlijke hoogtepunt. We kwamen bijna gelijktijdig klaar, keken elkaar diep in de ogen, en wisten dat we dit nog heel vaak zouden herhalen. Alle problemen met haar familie telden op dat moment niet; we voelden ons intens met elkaar verbonden. En zo bleef het, elke keer dat we seks hadden.

En zo heb ik talloze heerlijke herinneringen aan die tijd. (Trouwens ook minder heerlijke, zoals aan die keer dat we de morning-afterpil (‘neuken voor gebruik’) moesten halen nadat het condoom was gescheurd.) We deden het zo vaak we konden, experimenteerden met standjes, en werden geroutineerde sekspartners. Sommige vrijpartijen staan van de eerste tot de laatste seconde in mijn geheugen gebeiteld, zoals die keer dat we ons na een feestje niet konden beheersen en op de achterbank van mijn auto de sterren van de hemel neukten. Ik weet zelfs nog welke muziek uit de cd-speler van mijn autoradio kwam. Savage Garden: “I would fly to the moon and back”. Heerlijke muziek om de liefde bij te bedrijven.

Ook de allerlaatste keer weet ik nog in detail, al wisten we toen nog niet dat het de laatste keer was. Het was vier dagen voor de beenbreuk die ons fataal werd. Net als de eerste keer belandden we na een film op haar slaapkamer, maar verder was alles anders dan bij onze stuntelige ontmaagding. We begonnen op haar bureau (zij er door mij op getild, en ik staand tussen haar benen), en na twee standjes ‘staand’ rolden we op haar bed, waar we alle standjes deden die we intussen kenden. We eindigden in ons favoriete standje: ‘doggy’. We genoten allebei altijd maximaal als ik haar achterlangs hard neukte terwijl ze zelf wild mee bewoog. Met mijn handen op haar heupen neukten we elkaar naar een stormachtig hoogtepunt, terwijl ik regelmatig een speelse tik op haar ronde billen gaf. Het was voor ons het ideale standje om samen klaar te komen, en die keer was geen uitzondering. We kwamen schreeuwend klaar, en rolden daarna in elkaars armen. Zo bleven we nog lang liggen, intussen elkaar zachtjes strelend en lieve woordjes fluisterden. We hielden écht van elkaar, en konden niet vermoeden dat dit onze laatste vrijpartij was geweest.

Nadat Miranda eenmaal was hersteld van haar beenbreuk, zagen we elkaar nog maar een paar keer. Want kort daarna verhuisde ik vanwege mijn werk naar de andere kant van het land. Ik kwam nog wel regelmatig in mijn geboortedorp, maar dat was puur om mijn familie te bezoeken. En toen ik na bijna tien jaar terugkeerde, was zij inmiddels vertrokken. En zo zijn we inmiddels een half leven verder. Ik ben getrouwd en heb kinderen, en ook Miranda heeft een gezin. Want ik weet wel veel over haar, via haar oudste zus Anja. Die kom ik vaak tegen doordat onze kinderen bij elkaar in de klas zitten, en we zijn bevriend geraakt. Ik kon vroeger al goed met haar overweg; zij heeft ons destijds ook altijd gesteund. Misschien weet ik nu wel meer dan me lief is, want Anja heeft me in een vertrouwelijk gesprek verteld dat Miranda mij nooit is vergeten en mij zelfs nog steeds als haar grote liefde beschouwt. Want hoewel ze destijds pas 16 was, wist ze voor zichzelf heel zeker dat ze met mij een toekomst wilde opbouwen. Toen ik Anja vroeg of Miranda’s echtgenoot dan eigenlijk ‘tweede keus’ was, gaf ze geen antwoord. Maar de blik in haar ogen zei alles.

Sindsdien denk ik meer aan Miranda dan ooit tevoren. Ik ben weliswaar gelukkig getrouwd met een lieve vrouw, maar toch denk ik vaak na over hoe het met Miranda had kunnen zijn. ‘Als ze die verdomde poot niet had gebroken, dan…’ en meer van dergelijke overpeinzingen. Maar steeds zei ik tegen mezelf dat ‘het leven loopt zoals het loopt’. Maar als dat inderdaad waar is, wat moet ik dan met de uitnodiging die ik gisteren van Anja kreeg? Want ‘als het leven loopt zoals het loopt’, moet ik naar Anja’s feestje gaan, en zie ik na ruim 15 jaar Miranda weer. Want als haar zus viert dat ze 40 wordt, zal Miranda er zéker zijn. Wil ik haar zien? Ja, natuurlijk. Heel graag zelfs. Is dat verstandig? Ehhhhh… Ik denk het niet. Tenzij ze héél erg is veranderd, zal de enorme aantrekkingskracht er nog steeds zijn. Ik weet vrijwel zeker dat we elkaar nog steeds het hoofd op hol kunnen jagen. De gedachte alleen al windt me enorm op – stel je eens voor dat we samen in bed belanden. ‘Het leven loopt zoals het loopt…’ Moet ik dit dan laten gebeuren? Ik heb veel te verliezen: een goed huwelijk met een lieve vrouw, een fijn gezinsleven. En ook Miranda heeft een gezin. Dus als ik ga, neem ik een groot risico: want áls de vonk weer overslaat, kan ik niet beloven dat ik me kan/wil beheersen...

Als mijn vrouw wist dat ik nog minimaal wekelijks – en soms zelfs dagelijks – aan Miranda denk, had ze nooit zo enthousiast gereageerd op Anja’s uitnodiging. Voor haar is het dan ook vanzelfsprekend om naar het feestje te gaan. En ik? Ik wil te graag. Ik wil Miranda zien, en ik hoop dat ik haar ook te spreken krijg. Ik wil van haarzelf horen hoe het met haar gaat, en stiekem wil ik ook graag diep in haar ogen kijken. Wat ik hoop te zien? Iets van de hartstocht van vroeger, iets van de passie die er tussen ons áltijd was. En misschien ook wel iets van verlangen. Ik maak mezelf wijs dat het toch niet uit de hand kan lopen: mijn vrouw is er immers bij, en Miranda’s echtgenoot zal er ook wel zijn. Dat Anja me heeft verteld dat haar zus mij nog steeds als haar grote liefde beschouwt, probeer ik te verdringen. Het wordt ‘gewoon’ een feestje waar ik ‘toevallig’ mijn ex-vriendin tegenkom. Niks meer en niks minder. Yeah right….

Onze oppas arriveerde met vertraging, dus we komen nogal laat op het feestje. Het is behoorlijk druk bij Anja en haar man, maar hun huis met royale tuin is groot genoeg. Ondanks het grote aantal gasten, pik ik Miranda er bij binnenkomst meteen uit. Ze is nauwelijks veranderd; natuurlijk een stuk ouder en ook iets molliger; ze heeft nu de vormen van een volwassen vrouw die twee kinderen heeft gebaard. Maar ze heeft nog steeds de oogopslag van het jonge brutale meisje dat ze ruim 15 jaar geleden was. Ze ziet mij ook direct, en mijn hart slaat even over: in haar ogen verschijnt meteen de geile twinkeling die ik zó goed ken, en de knipoog met de snelle kusbeweging spreekt boekdelen. Mijn vrouw heeft niets in de gaten; zij heeft al andere bekenden gezien. Miranda en ik zoeken elkaar niet meteen op; dat zou te opvallend zijn. Maar opeens staat ze voor me, en ik krijg drie zorgvuldige zoenen: “Hé Jack, dat is lang geleden! Hoe is het met je?” “Heel goed, fijn om je weer te zien.” “Ik hoorde van Anja dat je vier kinderen hebt,” knipoogt Miranda. En met een ondeugende lach: “Jij hebt niet stilgezeten!” Ik kan het niet laten: “Ik heb veel geoefend met mijn eerste grote liefde, en ik kan het nog steeds.” Ik zie haar ogen groot worden; zo’n directe reactie had ze blijkbaar niet verwacht. Ze lijkt naar woorden te zoeken, en dan staat mijn vrouw opeens bij ons. Ik stel de dames aan elkaar voor, en de spanning is voelbaar. Mijn vrouw lijkt nu pas te beseffen dat Miranda natuurlijk ook op dit feestje is, terwijl ik bij Miranda toch wat jaloezie meen te ontdekken. Haar oogopslag is in elk geval totaal anders dan tien seconden geleden. Het lijkt me daarom beter om hier geen ‘gezellig’ gesprek van te maken. Ik verontschuldig ons, en ga samen met mijn vrouw op zoek naar het buffet.

“Wist jij dat zij er zou zijn?,” sist mijn vrouw bij het buffet. “Nee, al had ik het kunnen weten. Maar ik heb er niet over nagedacht,” lieg ik. “Vind je het leuk om haar weer te zien?” “Jawel. We hebben een leuke tijd gehad,” probeer ik zo neutraal mogelijk. “En dus is het leuk om te horen hoe het met haar gaat.” “Volgens mij vindt ze jou nog steeds heel leuk. Zag je hoe ze naar je keek?” Ik voel me genoodzaakt om voor de tweede keer te liegen: “Eh, nee. Ik heb er niet op gelet.” Intussen voel ik Miranda’s ogen in mijn rug prikken. Ik weet dat ze me met haar ogen uitkleedt, en zich vooral verlekkert aan mijn kont. Ze kon vroeger al niet van mijn billen afblijven, en ik ben op dat vlak weinig veranderd. Wat wil ze eigenlijk van me? Wil ze me alleen een beetje teasen? Of is ze vastbesloten om me in bed te krijgen? In dat geval ben ik ‘bang’ dat het haar gaat lukken. Ik wil te graag. En over alle gevolgen die dat kan hebben, wil ik niet nadenken. Te ingewikkeld.

Het is een leuk feestje. Heerlijk eten, goede muziek, en bijna alleen maar leuke gasten (mijn voormalige ‘schoonvader’ negeer ik stelselmatig). Ik probeer Miranda een beetje te ontwijken; dat scheelt weer een hoop gezeik met mijn vrouw. Maar steeds als ik even naar haar kijk, kijkt ze terug. En steeds weer die geile glimlach. Voor deze vrouw is de term ‘zaadvragende ogen’ uitgevonden. En de rolverdeling is overduidelijk. Zij is de jager, ik ben haar prooi. En het is mijn eigen schuld. Ik heb haar op scherp gezet toen ik haar ‘mijn eerste grote liefde’ noemde. Dat gaf haar de bevestiging die ze nodig had, en nu wil ze me. Of ze me voor één keer wil of voor vaker – of voor altijd – dat doet er niet eens toe. Ze is vastbesloten om mij te krijgen. En het gaat haar lukken; ik ben niet tegen haar opgewassen. Als ik dat al zou willen. Want ik kan mezelf niet voor de gek houden: ik wil haar net zo graag als zij mij. Alleen: niet nu, en niet hier. In een fractie van een seconde hak ik de knoop door. Ik vertrek naar het toilet en krabbel een korte tekst op een memobriefje: “Jij wint”, met mijn 06.

Ik zit in onze woonkamer. Alleen; mijn vrouw is al naar boven. Ik heb zojuist onze oppas thuisgebracht, en nu overdenk ik de avond. Grinnikend realiseer ik me dat Miranda mijn 06 nog had kunnen hebben. Ik ben zo ongeveer de enige Nederlander die in de afgelopen 16 jaar niet van mobiel nummer is gewisseld. We hebben elkaar vanavond niet meer uitgebreid gesproken, maar ik heb natuurlijk wel keurig netjes afscheid van haar genomen, met een hand en drie zoenen. Het was de enige manier om het memobriefje in haar hand te drukken. Ze wist natuurlijk wat er op het briefje stond, want ze fluisterde: “Dag schatje, tot gauw…” En nu ligt de bal bij haar, maar ik hoef me niet af te vragen wat er nu gaat gebeuren. Want deze voorzet gaat ze nooit missen. Toen ze 16 was, wist ze al heel goed wat ze wilde. En wat ze wilde, kréég ze ook. Het zal nu niet anders zijn. Want ik wil haar. Ik wil allesverbrandende seks met haar hebben. Ik wil haar neuken zoals ik nooit eerder heb gedaan – alle geweldige vrijpartijen uit onze jonge jaren zullen hierbij verbleken.

Onder de douche blijf ik aan Miranda denken, en ik voel hoe mijn lul keihard wordt. Ik ben bloedgeil, en ik kan het niet laten om mezelf even heerlijk af te trekken. Een paar minuten later loop ik met een halfharde lul de slaapkamer in, waar mijn vrouw nog ligt te lezen. Ze kijkt even naar me, en is direct afgeleid. “Hmmm, wat een lekkere lul. Komt het door mij dat je zo geil bent?” Liegen lijkt me nu geen goed idee; ik vrees dat ik niet al te geloofwaardig ga klinken. Daarom zeg ik niks en beantwoord ik haar vraag met een intense tongzoen. Blijkbaar is ze overtuigd, want ze beantwoordt mijn zoen vol passie en even later liggen we wild te vrijen. Maar deze keer is anders dan alle voorgaande keren. Ik heb de afgelopen jaren vaak aan Miranda gedacht, maar nooit tijdens de seks met mijn vrouw. Nu zie ik Miranda’s heerlijke lichaam voor me; ik beeld me in dat ik haar achterlangs neuk, zoals we dat vroeger altijd deden. Ik krijg een waas voor mijn ogen, en ik neuk het lichaam onder me met lange halen, vergetend dat het niet mijn jeugdliefde is die me nu kreunend en hijgend ontvangt. En terwijl ik mijn ballen leegspuit in de hete kut van mijn vrouw, hoor ik in mijn hoofd

Miranda’s vertrouwde stem: “O ja, neuk me! Doe het schatje! Spuit me vol!”

Het vuile kreng laat me wachten. 48 uur later, en nog steeds niks gehoord. Ze doet het erom; ze weet dat ze me nog heter maakt naarmate ik langer moet wachten. Ik twijfel er niet aan dat ze contact opneemt; haar lichaamstaal was overduidelijk. Als ze eindelijk van zich laat horen, doet ze dat op een onverwacht moment. Middenin de nacht word ik wakker van mijn zoemende iPhone. Lang leve de WhatsApp – welke idioot is er nu wakker om kwart over 3 ’s morgens? Ik zie een onbekend nummer, en meteen ben ik klaarwakker. Dit móet haar zijn. De tekst is overduidelijk: “He schatje. Vrijdagavond. Ron heeft een bedrijfsfeest en de kinderen zijn logeren. Film kijken?” Yeah right. Film kijken met Miranda – dat draait altijd uit op seks. De timing is wel perfect: vrijdagavond is mijn hardloopavond, dus ik heb een perfecte dekmantel. Ik kom sowieso bezweet thuis.

Iedere andere vrouw zou me de rest van de week opgeilen met hete berichtjes, maar Miranda laat niets van zich horen. Net als vroeger – toen wist ze me ook gék van verlangen te maken door me te laten wachten op een levensteken. Totdat ze opeens voor me stond, en de kleren zó hard van mijn lijf rukte dat de knopen tegen de ramen knalden. Ze heeft nog niet eens gereageerd op mijn reactie dat ik er vrijdag zal zijn. Zelfs haar adres heeft ze nog niet gestuurd – dat zal ik een halfuur van tevoren wel krijgen. Ik glimlach in mezelf; grappig om iemand zó goed te kennen. Ik betrap mezelf erop dat ik totaal niet nerveus ben. Het voelt vertrouwd, ook al is er sinds onze laatste vrijpartij meer dan 15 jaar verstreken. Ik wéét dat het geweldig wordt, net als vroeger.

Verdomd als het niet waar is: net als ik mijn sporttas sta in te pakken – het is immers mijn ‘hardloopavond’ – krijg ik het langverwachte appje: het adres, en “Tot straks schatje, ik ben klaar voor je…” Ik ben ook klaar, voor zover de omstandigheden dat toelaten. Ik ga immers hardlopen, en dan is het erg vreemd als ik gedoucht en geschoren wegga; dat doe ik op andere hardloopavonden ook niet. Mijn schaamstreek en ballen zijn wel keurig geschoren; dat moest ‘toevallig’ vanmorgen al gebeuren. Miranda zal me voor het eerst met een kale lul en ballen zien; als vroege twintiger ging ik nog ongeschoren door het leven. Ik ben eigenlijk heel benieuwd naar haar kutje: zal ze kaal zijn? Ik hóóp het – niets is zo geil en lekker als een gladgeschoren kut.

Een halfuurtje later ben ik er, en mijn hele lijf tintelt van de geile spanning. Alles in mij schrééuwt om seks. Al snel blijkt dat Miranda net zo heet is als ik. Ik ben nog niet eens op het tuinpad als de voordeur openzwaait, en zodra de deur achter ons is dichtgevallen, valt ze aan. Haar mond zuigt zich vast op de mijne, en terwijl onze tongen elkaar vinden, zijn haar handen overal. Ze kneedt mijn billen en grijpt in mijn kruis, waar een grote bult ontstaat. Meteen duwt ze haar onderlichaam tegen me aan, en na een paar korte neukbewegingen trekt ze me mee richting de trap. Die film kan blijkbaar wachten. Ze loopt voor me uit naar boven, en dan grijp ik mijn kans. In een flits glijdt mijn rechterhand onder haar korte rokje, en als vanzelf vind ik haar sliploze kutje. Terwijl er een siddering door haar lichaam gaat, hoor ik een engelenkoor ‘Hallelujah’ zingen: ze is helemaal kaal! Ze blijft staan, en meteen duik ik met mijn hoofd onder haar rokje. Gewillig gaat ze zitten, en terwijl ze mijn hoofd vastpakt, vindt mijn mond haar zalige kutje. De heerlijk zilte geur komt me meteen tegemoet, en herinnert me aan een zoet verleden. Ze ruikt nog net zo geil als vroeger, en ze smaakt zo mogelijk nog lekkerder. Ik begin haar kletsnatte spleetje met lange halen te likken, en ze reageert door mijn hoofd nog steviger in haar kruis te duwen. Even hap ik naar adem, en dan ga ik gretig door met likken. Ik hoor Miranda kreunen: “O ja schatje, ga door.” Ik doe niets liever dan dat, en als ik zachtjes op haar clitje begin te sabbelen, gaat haar gekreun over in zwaar gehijg. Ze begint met haar onderlichaam te schokken, en als ik wild op haar clitje begin te zuigen, komt ze gillend klaar. Haar sappen stromen over mijn gezicht, en ik lik alles gulzig op. Dan kruip ik onder haar rokje vandaan, en zie ik hoe ze voldaan zit na te hijgen. Om haar mond speelt een geile glimlach: “Hey schatje, heerlijk dat je er bent…”

Ik ben inmiddels bijna een halfuur binnen, en we zijn tot nu toe niet verder gekomen dan halverwege de trap. Na de heerlijke befbeurt van zojuist zitten we nu heftig te tongen, terwijl Miranda op zoek gaat naar mijn harde pik. Als ze mijn broek open ritst, sta ik op en gebaar ik naar boven. Ze knikt, met die eeuwige geile lach om haar lippen. Dan gaan alle remmen los. We sprinten naar boven, in no-time hebben onze gretige handen elkaar uitgekleed, en dan vallen we graaiend en hijgend op het grote tweepersoonsbed. “Kan me niet schelen met wie ze hier normaal neukt; vanavond is dit bed helemaal van ons,” flitst door me heen. Ik hoor Miranda kreunen: “O schatje, ik heb je zo gemist,” en dan valt ze aan op mijn keiharde lul. Ik sluit mijn ogen en als ik haar hete mond over mijn lul voel schuiven, denk ik terug aan die allereerste pijpbeurt in het sportpark. Toen was ze heel onwennig en schuchter, maar nu is het of ik word verslonden. Ze pijpt me vol overgave, laat haar tong over mijn eikel flitsen, en zuigt gretig op mijn ballen. Ik voel dat mijn zaad begint te koken, en als ze opeens al pijpend een vinger in mijn kont steekt, explodeer ik. Met een luide brul spuit ik mijn zaad in dikke stralen in haar mondje. Ze slikt mijn sperma gulzig door, en terwijl ze me geil aankijkt, likt ze een laatste klodder sperma uit haar mondhoek. En dit is pas het begin…

Hoelang liggen we hier nu al? Alle besef van tijd is verdwenen. Al onze zintuigen staan open, en we genieten optimaal van elkaar. We snuiven de weeïge sekslucht op, terwijl we eindeloos in elkaar verstrengeld liggen. Onze lichamen hebben elkaar opnieuw ontdekt, en lijken vastbesloten om elkaar nooit meer los te laten. Na de geweldige pijpbeurt lukte het Miranda in recordtijd om mijn penis helemaal klaar te maken voor het echte werk: neuken. Ze spieste zichzelf op mijn stijve lul, en bereed me zoals nooit tevoren. Intussen kneedde ik haar kleine ronde borsten en speelde ik met haar tepels, en verbaasde ik me erover hoe perfect we nog altijd bij/in elkaar pasten. Destijds waren we er al van overtuigd dat onze geslachtsdelen voor elkaar waren geschapen. Hoe kon ik dat vergeten – of heb ik het verdrongen? In elk geval volgden de standjes elkaar in hoog tempo op. Aan (tong)zoenen kwamen we nauwelijks toe: we hadden het te druk met neuken. Ik bovenop, zij bovenop, staand, zittend, (bijna) alles kwam voorbij, tot we vrijwel gelijktijdig klaarkwamen. Toen ik haar benen hoog optilde en haar beestachtig neukte, kondigde ze haar orgasme aan: “O ja schatje, neuk me, ik kom!” En terwijl ze schokkend en gillend klaarkwam, voelde ik ook mijn tweede hoogtepunt naderen. Ik neukte haar nog harder en dieper, en terwijl Miranda onder me lag te schokken en te kronkelen, spoot ik mijn zaad diep in haar hete kut. En nu liggen we rustig bij te komen. God, wat heb ik dit gemist…

“Je bent nog lang niet klaar, schatje…” Alsof ik dat zelf niet weet. We hebben ‘ons’ standje nog niet gehad; dat hebben we bewaard voor de grote finale. Ik kijk Miranda diep in haar geile ogen: “Maak me hard, schatje…” Ik ben al twee keer klaargekomen, maar deze geile donder wéét hoe ze me moet opladen. Zodra ze mijn lul met beide handen vastpakt, voel ik de tintelingen alweer komen. En als haar warme lippen mijn eikel omsluiten, komt mijn pik met kleine schokjes omhoog. Al snel is mijn paal er weer helemaal klaar voor. Miranda gaat nog even door met pijpen, maar als ze stopt, weet ik wat er gaat komen. We hebben geen woorden nodig – we voelen elkaar nog steeds feilloos aan. Ademloos kijk ik toe hoe ze op haar knieën gaat zitten, op haar armen steunt, en haar kontje uitnodigend naar achteren duwt. Dit is ons moment, hierop hebben we al die jaren gewacht: nog één keer ‘doggy style’. Ik neem plaats achter haar, bewonder haar heerlijke billen, en dan schuif ik mijn pik bijna plechtig in haar hunkerende kutje. Even genieten we intens van het moment, en dan begin ik haar met rustige bewegingen te neuken. Ik grijp haar heupen vast, blijf in haar stoten, en dan begint ze langzaam mee te bewegen. Zo voeren we het tempo op: steeds harder, steeds sneller, steeds wilder. De kamer vult zich met ons gekreun en gehijg, en met het geluid van mijn ballen die hard tegen haar ronde billen kletsen. Als ze me luid begint aan te moedigen, weet ik wat er gebeurt: ze gaat weer klaarkomen. “Toe dan schatje! Neuk me! Doe het! Neuk me hard! Neuk me klaar! Ik ga komen… ik kóm!” En gillend komt ze opnieuw klaar, en als ik haar kutspieren voel verkrampen om mijn pompende lul, hou ik het ook niet meer. Ik spuit mijn allerlaatste restjes zaad diep in haar, en dan vallen we uitgeput in elkaars armen. Dit was de beste seks ooit, we kunnen het nog…

Epiloog: het echte verhaal (voor wie het wil weten). Mijn vrouw is zonder mij naar het feestje van Anja gegaan. Ik ben thuisgebleven – het verstand won van het gevoel; ik heb te veel te verliezen om risico te nemen. En terwijl mijn vrouw de hartelijke groeten overbracht aan mijn jeugdliefde Miranda, schreef ik dit verhaal. Miranda is en blijft mijn eerste grote liefde. En daar moet ik het mee doen. Een heel leven samen had heel mooi kunnen zijn, maar de Rolling Stones hadden gelijk: “You can’t always get what you want”…

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm