Zou je een Moeder neuken?

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Snel sexcontact met mij!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Van onderdanig naar dominant
Categorie: dominant | zaterdag 30 mei 2015

Geile afspraakjes

Al een tijd lang had Anna, Laurens zijn SM en Bondagespel moeten ondergaan. Dat het daarbij vaak heet toe ging was te verwachten, vooral als Anna vastgebonden was op het bed of aan het kruis. Ze verwachtte dat Laurens vandaag als hij vroeg thuis zou komen wel weer het wekelijkse geile spel zou willen. Maar Anna nam zich voor nu maar eens de rollen om te draaien. Ze wou nu Laurens wel eens zodanig vastbinden dat hij zich niet meer kon verweren of bewegen. De gedachte daaraan maakte Anna zodanig geil dat ze zeker van plan was haar zin door te zetten. Laurens was inderdaad vroeg thuis, zelfs eerder als Anna had verwacht en net op het moment waarop Anna, door haar geile gedachten, haar kutje aan het vingeren was. Met haar rok omhoog geschoven en zonder broekje stond ze midden in de kamer toen Laurens ongemerkt binnen kwam. Zo liefje ben je lekker geil zei hij. Dan kunnen vanavond weer eens een lekker geil SM spel doen. Dat had Anna dus wel verwacht. Maar ze reageerde meteen en zei dat is prima maar dan ben jij vanavond eens mijn slaaf en doe ik met je wat ik wil, anders gaat het hele feest niet door. Laurens keek haar verbaasd aan. Hij had zon antwoord van haar niet verwacht. Eigenlijk voelde hij er niet veel voor maar als er dan helemaal niets te versieren viel, dan zou ze haar zin krijgen. Van mij mag ze, dacht hij, de volgende keer straf ik haar dan extra.

Anna nog flink opgewonden trok opeens haar kleren uit met de bedoeling Laurens nog meer op te hitsen. Daar slaagde ze dan ook wel in want Laurens kwam op haar toe en wilde haar bij haar borsten en kutje pakken. O, nee vriendje dat gaat niet door je wacht maar af wat ik vanavond ga doen zei Anna. Het enige wat je mag doen is je ook helemaal naakt uitkleden dan kan ik lekker geil worden en jou daarna nog beter bewerken. Eindelijk was de avond aangebroken en dat was ook wel nodig want Anna kon zich nauwelijks nog bedwingen. Al gedurende een tijd was haar kutje reeds nat en ze wou zo snel mogelijk het geile spel beginnen. Ze trok Laurens mee naar hun speciaal voor SM en Bondage spel ingerichte kamer. Zo knaap jou zal ik vanavond eens goed bewerken en als je niet goed meewerkt straf ik je wel, en je zult deze avond dan niet gauw vergeten meende Anna.

Ze duwde Laurens tegen de aan de muur bevestigd kruis en maakte hem met riemen daar aan vast. Hij stond daar wijdbeens geheel naakt. Ook zijn hoofd was vastgemaakt. Anna had de riemen stevig aangetrokken zodat Laurens zich nauwelijks nog kon bewegen. Zo nu zal ik eerst dat slappe lulletje van jou eens stijf maken en daarna zal ik die eens goed gaan afbinden. Als jij niet meewerkt pak ik de zweep en doe hetzelfde wat jij altijd met mij hebt gedaan. De zweep gaat dan wel over je lul en net zo hard als jij hem altijd over mijn kut liet gaan. Dus je weet het spartel maar niet tegen. Anna begon met haar hand zijn lul te masseren tot hij al bijna stijf was en zei zo nu neem ik hem in de mond en bewerk hem verder en ik raad je aan om niet klaar te komen. Klaarkomen mag je alleen als ik het wil en zeg en dan ook nog daarin waar ik het hebben wil. Maar voorlopig ben ik met jouw nog lang niet zover. Laurens lul was al flink gegroeid en was al flink stijf. Het was al voldoende voor hetgeen Anna van plan was. Ze nam een koord bond die strak om zijn ballen en nog eens om zijn lul. Het was zo strak dat Laurens kreunde van lichte pijn. Anna nam nog een koord en maakte die strak vast achter Laurens eikel. De beide uiteinden van het koord maakte Anna vast aan het kruis waardoor Laurens lul precies mooi recht vooruit bleef staan, zijn ballen en eikel werden al enigszins paars van kleur.

Zo mannetje die lul van jou blijft voorlopig wel goed hard en stijf staan!

Sperma zal er wel niet veel uit kunnen komen daarvoor is het te strak afgebonden zei Anna. En nu zal ik die lul eens met het Spaanse rietje gaan bewerken op dezelfde manier als jij altijd doet bij mijn afgebonden tieten. Anna pakte het rietje en begon zachtjes op de zijn lul te slaan. Laurens kreunde want hoe voelde het wel degelijk vooral toen Anna wat harder begon te slaan. Laurens lichaam wipte telkens op als het rietje zijn lul raakte. Hou nou maar op riep hij. Prima antwoordde Anna, dan ga ik nu eens met mijn tanden zachtjes die eikel van je bewerken, in ieder geval zal ik het zachter doen als jij het met mijn tepels altijd doet. Ze nam de paars aangelopen en gloeiende eikel in haar mond en begon daaraan eerst zachtjes te zuigen daarna afwisselend zette ze haar tanden in de eikel.

Laurens kreunde wel maar dit kreunen was zeker niet van pijn maar eerder van opwinding Ook Anna werd steeds heter, ze voelde hoe het geile sap bij haar begon te vloeien. Het is toch wel opwindend dacht ze om eens een man zo te bewerken Laurens voelde wel hoe zijn lul verder verstrakte en hoe inwendig zijn zaad begon op te komen maar Anna die dat bemerkte hield dan even op. Ik weet wel wat ik nu met je ga doen zei ze opeens. Jou lul gaat nu in mijn kutje en ik ga jou neuken. Je staat juist goed zo en als ik mij voorover buk is mijn kutje juist op de goede hoogte. Anna boog zich voorover kwam naar achter tot ze voelde hoe Laurens lul tegen haar schaamspleet aan kwam. Gebukt deed ze met beide handen haar geile natte spleet uiteen en drukte zich over de lul van Laurens. De lul schoof er gedeeltelijk in. Anna bewoog heen en weer tot Laurens lul er helemaal in zat. Ze bleef even licht bewegend in die houding. Zo mijnheer de "superneuker" nu ga ik eens goed neuken zonder dat jij je kan bewegen en ik neuk tot ik klaarkom en zeg dat je mag proberen te spuiten als dat nog wil. Ik wil dat sap wel hebben maar op het moment dat ik het wil en niet eerder. Spuit je eerder, dan ga ik in die lul van je bijten als straf. Jij hebt mij zo vaak gestraft als ik te vroeg klaarkwam. Laurens was van de bijna van de kaart, het was toch wel lekker om zo eens door een vrouw geneukt te worden. Maar hij wist ook dat Anna het meende als hij te vroeg klaar kwam. Hij deed alle pogingen om het uit te houden tot Anna wilde dat hij spoot. Tot op dit moment lukte hem dat nog.

Anna voelde dat Laurens lul telkens begon te kloppen en dan opeens het weer op hield. Nou zo was het lekker en ze duwde telkens haar kontje verder naar achteren. Ze voelde hoe het geile gevoel in haar steeds sterker en dat ze niet meer zover van een orgasme af was. Ik ga zo komen riep Anna, en dan moet jij ook je lading in me spuiten als je kunt. Of hem dat lukken zou met de strak afgebonden ballen en lul betwijfelde Anna. Geen nood dacht ze, als ik klaar ben gekomen maak ik de koorden om zijn lul wat minder strak en zuig ik dat geile sap van hem er wel uit.

Opeens golfde het klaarkomen door haar heen en op het zelfde moment voelde ze een enorme lading sperma in haar kut spuiten. Oooooh Laurens wat geil ooooh jaaaa spuit maar flink ik ben zo geil oooooh wat een genot. Toch wel lekker he als ik jou eens neuk en ook nog klaar mag komen en dat jij mij vol mag spuiten.

Laurens beaamde het maar voegde er aan toe wacht tot jij in de kettingen of vast zit, dan zal ik je zo bewerken dat je om genade smeekt. Anna reageerde onmiddellijk. Ho vriendje, dat kun je nu wel zeggen maar ik ben nu nog niet met je klaar. Jij hebt mij vaak op bed vast gebonden maar ik jou nog niet en dat ga ik nu doen.

Ze maakte Laurens van het kruis los.

Laurens had, door de lange duur dat hij aan het kruis vast gebonden was, niet meer de energie om zich te verweren. Hij werd door Anna toen hij los was direct op het bed geduwd. Precies zo zoals zij het wilde namelijk op zijn rug. Ze draaide meteen een koord om zijn enkels zodanig dat zijn benen strak tegen elkaar zaten, zijn ballen en lul zaten daar ook nog tussen geklemd. Met een ruk trok Anna zijn lul tussen zijn benen vandaan pakte zijn ballen vast en trok die ook naar boven. Al wat gespannen kwamen lul en ballen nu boven zijn billen uit. Anna pakte een dun leren riempje deed het om zijn ballen en lul en bond net als voorheen deze flink af. Het ontlokte Laurens wel een pijnlijke kreet. Hij had nooit verwacht dat Anna zo ruw met zijn geslachtsdelen zou omspringen. Desondanks vond hij het spel wel opwindend. Anna knielde naast hem op het bed en begon de lul van Laurens te bewerken op een vrij ruwe manier. Ja hoor, kreun maar ik ga toch door want ik doe nu net zo als jij altijd bij mij doet.

Ze maakte snelle op en neer gaande bewegingen met Laurens lul. Het gevolg was dat zijn lul flink groot en hard werd. Het leren riempje knelde alles af zodat de lul paars aanliep. Zo met een stijve lul waar ik naar kan kijken hoe dik die wordt ga jij nu lekker mijn kut likken maar eerst bind ik je handen en de rest goed aan het bed vast. Anna zorgde dat Laurens zich niet meer kon bewegen. Een brede riem om zijn hals en daarna met koorden aan het bed vastgemaakt zorgden ervoor dat hij ook zijn hoofd niet maar kon bewegen. Ook bond ze weer een dun koordje om de paars aangelopen eikel en zei zo nu ga jij mij zo dadelijk lekker mijn kutje schoon likken, want ik voel het geil er al uitlopen. Daarna ga je met je tong mij klaarlikken. En als je het niet goed genoeg doet naar mijn zin trek ik hard aan het koordje om je eikel. Dan weet je dat je beter je best moet doen. Anna wist dat wat ze nu ging doen en wilde dat het ging gebeuren onherroepelijk voor haar gevolgen zou hebben als zij weer eens vastgebonden was en Laurens haar zou bewerken.

Maar ondanks dat wilde ze het doorzetten vooral nu ze zo geil was als op dit moment. Ze knielde over Laurens hoofd haar kutje precies boven zijn mond en liet zich langzaam op zijn gezicht zakken. Laurens begon meteen haar kutje schoon te likken want hoe wist dat ze hetgeen ze gezegd had ook zou doen. Hij wilde voorkomen dat zijn toch al pijnlijk gespannen lul door haar nog pijnlijker zou worden. Laurens bemerkte dat hij likken kon wat hij wou maar het geile sap van haar bleef maar vloeien. Ook Anna bemerkte dat haar geil bleef komen en zei hou maar op met schoon likken en bewerk mijn geile natte spleet maar tot ik klaar kom, misschien als je het goed doet verlos ik je van je gespannen lul en maak ik jou ook nog eens een keer klaar. Maar het hangt helemaal van jou af. Laurens was vast besloten haar klaar te zuigen want hij wist dat ze daardoor meestal op een geweldige manier klaar kwam. Ook had hij nu zelf wel behoefte om daarna door haar klaar gemaakt te worden dan was gelukkig die erge geile spanning in zijn lul ook weer voorbij.

Het duurde niet zolang voordat Anna gillend en steunend haar hoogtepunt bereikte en net zoals Laurens verwacht had kwam ze op geweldige manier. Wat hij niet had verwacht was de grote geile stroom sap die uit haar kut kwam. Het was zoveel dat het langs zijn gezicht liep. Nog hevig natrillend en schokkend zat Anna haar kutje nog op zijn mond. Anna kwam overeind maakte het koordje los dat om zijn eikel zat. Zo je hebt goed je best gedaan ik zal nu voorzichtig je lekkere harde paal met mijn mond gaan bewerken...

Je mag alles in mijn mond spuiten.

Laurens was al lang blij dat ze nu zijn gespannen en kloppende lul ging helpen Hij wilde maar al te graag, ondanks dat zij nu de meesteres was geweest, spuiten want hij voelde dat er een flinke lading zou komen en dat het nu lang zou duren voor hij zou gaan spuiten. Opeens spoot met kracht het hete sap in Anna haar mond die het nauwelijks allemaal zo gauw kon doorslikken. Op het moment dat Laurens zijn lading kwijt raakte ging een golf van genot en voldoening door haar heen. Het was toch wel heel erg prettig om zo eens een man te bewerken. Anna maakte Laurens los en uitgeput lagen beiden op het bed. Okι zei Laurens, het was erg fijn eens de slaaf te zijn maar je weet wat je nu te wachten staat als ik de volgende keer jou als slavin ga gebruiken.

Ik heb dan helemaal geen pardon meer met je want dat had met mij vanavond ook niet. Prima zei Anna maar dan alleen maar onder de voorwaarde dat het om en om gaat. De ene keer ben ik de slavin en de andere keer jij de slaaf. Laurens vond het prima in beide gevallen was het heel erg geil en opwindend. Beiden besloten het nog vaak te herhalen.

Anna_SM

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Wil jij een Negerin neuken?  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm