Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Animalhoer bij Club Daniela
Categorie: dierensex | maandag 15 september 2014 00:51

Geile afspraakjes

De presentator van Club Daniela, kwam het podium op en zwaaide glimlachend naar het publiek in de zaal. Club Daniela was een exclusief seks-theater waar de toeschouwers konden genieten van live-shows waarin jonge vrouwen seks hadden met dieren. Meestal werden de vrouwen op het podium geneukt door honden, die voor zulk werk het makkelijks getraind konden worden. Maar ook werden de animalhoeren soms door bokken, rammen, varkens, en zelfs door hengsten genomen! Onder de vaste bezoekers was het een publiek geheim dat de vrouwen die op het podium seks met de dieren hadden, dat tegen hun wil deden, en dat er in feite sprake was van seksslavinnen. Maar aangezien de klantenkring een respectabel aantal hooggeplaatste personen telde, deed de zedenpolitie alsof dit etablissement helemaal niet bestond. De presentator liep naar de microfoon die voor het gesloten gordijn stond opgesteld, en verwelkomde het publiek.

"Vanavond begint ons programma met een zeldzaam gebeuren", sprak hij. "Vanavond bent u er getuige van het eerste optreden van Cindy. Helemaal bijzonder is dat Cindy nog nooit eerder door een dier is genomen, niet voor het publiek maar ook niet bij andere gelegenheden, dus er is sprake van een dubbel debut! De nieuwste aanwinst van Club Daniela zal over enkele ogenblikken voor het eerst in haar leven een door een hond worden besprongen. Onze ster Nero, die bij onze regelmatige bezoekers enige faam geniet vanwege zijn eh... nogal forse gereedschap en zijn indrukwekkende libido, heeft de eer om van Cindy een echte animalhoer te maken door de geslachtsdaad bij haar uit te voeren. Ik vraag daarom uw aandacht voor Nero en Cindy!"

Hij verdween weer van het podium terwijl het gordijn omhoog ging en zo een knappe blondine onthulde. Ze was naakt op een paar nylonkousen en een leren halsband om haar nek na. Haar polsen waren op haar rug aan elkaar geboeid en ze lag op haar buik vastgebonden op een houten stoel die met de rugleuning op de grond lag, zodanig dat haar romp op de leuning rustte en haar heupen op de rand van de zitting zodat haar achterste omhoog stak.

Bijna direct nadat het gordijn was omhooggegaan, verscheen Nero op het podium, een grote bruine, woest uitziende hond van een onbestemd ras. Het dier aarzelde geen ogenblik. Hij had dit al zo vaak gedaan en in een oogwenk had hij de de blonde animalhoer bestegen en zocht met zijn grote rode hondenpik, waarvan de puntige kop droop van het geil, naar haar neukspleet.

Men hoefde geen groot mensenkenner te zijn om onmiddellijk te beseffen dat de blondine tegen haar wil door het dier werd gesprongen. Ze luid jammerde van angst en schaamte en rukte wanhopig aan de koorden waarmee ze was vastgebonden, maar zonder enig resultaat. Na enig tasten had Nero's pik haar kut gevonden en grommend van genot ramde de hond zijn enorme lid diep in de kut van de blondine.

De nieuwbakken animalhoer begon jammerde nog luider toen de hond haar nu begon te dekken zoals hij het met een echte teef gedaan zou hebben. Nero was vanavond goed op dreef en hij ragde zijn grote hondenlul in een razend te tempo in de kut van de blondine heen en weer terwijl zijn tong uit zijn bek hing en het kwijl eruit droop.

Het gejammer van de animalhoer ging over in gegil, want de hond deed haar pijn, zo heftig ging hij met zijn paal in haar seksspleet te keer. De andere vrouwen die in Club Daniela met honden moesten paren, waren hieraan gewend, maar voor Cindy die nog niet eerder door een hond was geneukt, was het nog een bijzonder pijnlijke gebeuren.

De hond was bloedgeil, en het duurde dan ook niet lang voordat hij zijn climax bereikte. Hij gromde van genot en ramde zijn lul tot aan de ballen in de kut van de menselijke teef. Het gegil van de blondine bereikte een hoogtepunt toen de basis van de spuitende hondenlul nu snel opzwol en in haar tot het uiterste opgerekte neukopening klem kwam te zitten.

Zo bleef de hond ongeveer tien minuten aan de animalhoer vastgekoppeld zitten terwijl hij zacht grommend van genot zijn warme hondenzaad in de kut van de vrouw spoot. Na enige tijd werd de pijn in Cindy's kut wat minder, maar daarvoor in de plaats kwam een bijna onverdraaglijk gevoel van schaamte en vernedering toen ze zich bewust werd van de ogen der toeschouwers die op haar gericht waren en die opgewonden naar haar keken terwijl de hond zijn sperma in haar kut loosde.

Na tien minuten was de zwelling in de hondenlul zover geslonken dat het dier zich uit de animalhoer kon terugtrekken, maar daarmee was de voorstelling nog niet afgelopen. Er kwam nu een tweede hoer het podium op, die bij de hond neerhurkte en aan zijn pik begon te zuigen. Na enkele minuten had ze met haar mond de hond weer zo opgewonden gemaakt dat het dier weer gereed was voor een tweede paring. De hoer stopte met het zuigen aan de hondenlul en smeerde nu wat klodders glijmiddel op Cindy's anus.

"Oh, nee," kermde de blondine die begreep wat er te gebeuren stond, "alsjeblieft niet zo! Niet in mijn kont! Zijn pik is veel te groot voor in mijn achterste!"

Aan haar smeekbede werd echter geen aandacht geschonken, en toen de andere hoer klaar was het het insmeren van Cindy's anus, hielp ze de hond, die inmiddels de blondine opnieuw bestegen had, om de punt van zijn pik in haar nauwe kontgaatje te krijgen. De animalhoer slaakte een oorverdovende gil van pijn toen het seksorgaan van het dier in haar kont begon te dringen, maar dat schrikte hem allerminst af en stukje bij beetje verdween de hondenlul in Cindy's achterste tot hij er bijna helemaal instak. Dit was nog veel erger dan de eerste keer, toen de hond haar in haar kut verkracht had. In de eerste plaats was haar kontgat veel strakker dan haar kut en veroorzaakte de stoten van de hondenpik felle scheuten van pijn in haar reet, maar ook duurde de paring deze keer een stuk langer doordat de hond al een keer was klaargekomen.

Ruim tien minuten lang beukte Nero met zijn geweldige pik snoeihard in de anus van de blonde animalhoer heen en weer voordat hij eindelijk zijn sperma erin begon te spuiten. Cindy viel bijna flauw van de pijn toen de basis van de hondenlul opnieuw begon op te zwellen, en deze keer in haar kontgaatje dat bijna scheurde door de enorme omvang van de verdikking in Nero's pik. Voor Cindy mocht dit dan niet bepaald een aangename ervaring zijn.

Maar het publiek kreeg beslist waar voor zijn geld!

Het duurde hierna drie dagen voordat Cindy's kut en anus voldoende waren hersteld van de beide neukbeurten met de hond voordat ze opnieuw kon optreden, Maar na een maand kon de blondine net als de andere vrouwen in Club Daniela zonder probleem meerdere malen per avond met de honden paren, zowel vaginaal als anaal, wat wel nodig was, want ze was al snel de populairste animalhoer van het publiek.

Meestal bestond het programma eruit dat de blondine eerst door een hond in haar kut werd genomen, waarna ze de hondenpik met haar mond weer gereed maakte voor de daaropvolgende anale neukbeurt met het dier. Daarna traden er een of twee andere animalhoeren op, waarna Cindy een uur later opnieuw op het podium verscheen, om daar vervolgens door een varken in haar anus te worden geneukt. Het neuken met de honden was inmiddels routine voor haar geworden, en soms kwam ze zelf ook klaar als een hond die haar wat harder dan gewoonlijk gepaald had, zijn geil in haar kut spoot, maar aan seks met een varken wende ze nooit helemaal.

Weliswaar had het dier maar een dunne pik die zelfs zonder glijmiddel gemakkelijk in haar reet gleed (die trouwens flink was opgerekt door talloze beukende hondenlullen), maar het ding was enorm lang en had de vorm van een kurkentrekker. En tijdens de paring zat die "kurkentrekker" meer dan 20 cm diep in haar darmen en als het varken haar neukte was de daardoor veroorzaakte sensatie in haar onderlijf op zijn zachtst gezegd onaangenaam. Bovendien duurden de paringen met een varken erg lang. Zo'n beest stond soms een half uur met zijn lange pik in een hoerenkont te raggen voordat hij eindelijk klaarkwam en een enorme hoeveelheid varkenssperma in de darmen van de vrouw liet schieten.

Maar nog een jaar later zou Cindy dolgraag desnoods drie keer per avond met een varken willen paren, want zoals die dingen gaan, na verloop van tijd was het vaste publiek op haar uitgekeken geraakt, zodat de eigenaar van Club Daniela besloten had voor de extremere, speciale voorstellingen te gebruiken, die doorgaans op de binnenplaats werden gegeven van het landhuis waarin Club Daniela was gevestigd.

Een typische speciale voorstelling bestond eruit dat de animalhoer op haar buik in een soort metalen kooi op vier poten werd gelegd waarin ze met riemen stevig werd vastgesnoerd. Er werd dan een deken over de bovenkant van de kooi gelegd, en een hengst, die seksueel opgewonden was geraakt door de aanwezigheid van een tochtige merrie, werd naar de kooi met de animalhoer gebracht en ertoe aangezet om de contraptie te bestijgen. Aan de achterzijde van de kooi bevond zich een rubberen spleet in de vorm van een merriekut met daarachter een goed met glijmiddel ingesmeerde flexibele buis waarvan het uiteinde met verende beugels tegen de kut van de animalhoer was aangedrukt.

Als de hengst dan zijn pik in de kunstmatige merriekut stoot, werd zijn seksorgaan vanzelf naar de neukspleet van de vrouw geleid, zodat die door het paard kon worden gedekt alsof ze een merrie was. Uiteraard was het voor de animal hoeren buitengewoon pijnlijk om aan zo'n gigantische hengstenpik te worden geregen, en bovendien was zo'n paring bepaald niet ongevaarlijk voor de hoer! Weliswaar probeerde men de menselijke merrie zodanig in de kooi te positioneren dat de hengst zijn reuzen pik niet zo diep in haar kon stoten dat haar ingewanden scheurden, maar een enkele keer ging het toch mis en werd de hoer letterlijk door de hengst doodgeneukt! Onder de animalhoeren van Club Daniela deed trouwens het gerucht de ronde dat soms een rijke klant een speciale speciale voorstelling wilde zien, waarin men zoiets met opzet liet gebeuren. Misschien was het slechts een praatje om de vrouwen bang te maken, maar ook zonder dat waren de paringen met de hengsten al gevaarlijk genoeg.

Haar enorme open geneukte en opgerekte kut!

Na een paar keer door een paard in de kut te zijn gedekt, was de neukspleet van een nieuwe menselijke merrie door de kolossale paardenlul zover opgerekt dat de paringen haar niet genoeg pijn meer deden, of haar zelf lieten klaarkomen! Maar dan schoof men het uiteinde van de buis aan de kunstmatige merriekut een klein stukje omhoog zodat hij tegen haar anus drukte in plaats van tegen haar kut. Als de vrouw in de kooi dan door het paard in haar reet werd gedekt, gilde ze weer net zo hard als toen ze voor het eerst de paardenlul in haar kut moest verdragen!

Anderhalf jaar na haar eerste paring met een hengst werd Cindy twee of drie maal per week door een hengst gedekt. De paringen met de hengsten hadden haar inmiddels zodanig opgerekt dat zelfs de reuzen pik van een gigantisch boeren trekpaard bij het neuken soepel in zowel haar kut als kont heen en weer gleed. Om dat te verhelpen werd sinds kort bij de hengsten die haar moesten dekken een rubberen huls, een soort reuzen condoom, over hun lid getrokken dat het ding niet alleen omvangrijker maakte maar dat ook nog bezet was met stompe maar harde uitsteeksels. Uiteraard had deze huls in tegenstelling tot een echt condoom een opening aan de top, zodat de hengst zijn zaad nog steeds in de baarmoeder of darmen van de animalhoer loosde als hij haar met dat ding om zijn lul moest dekken!

Ook werden er soms gewichten van een pond elk aan de tepelringen van de menselijke merrie opgehangen. Daardoor werden de uiers van de vrouw tot meer dan hun dubbele lengte uitgerekt, wat op zich al veel pijn deed, maar nog veel meer als tijdens de paring met de hengst de gewichten door zijn heftige stoten wild alle kanten op slingerden en zo voortdurend pijnlijk aan de borsten rukten! Bij een andere variant werden er krokodillen klemmen op haar tepelringen gezet die met een elektriseerapparaat waren verbonden. Zodra de hengst haar volledig had gepenetreerd, werd de stroom ingeschakeld en moest de animalhoer naast het gebeuk van de hengsten pik in haar kut of reet ook nog stroomstoten op haar memmen verduren!

En zo ligt Cindy tot op de dag van vandaag een paar keer per week vastgesnoerd in vierpotige kooi te jammeren en kermen terwijl ze door een paard met een "spijkercondoom" om zijn gigantische pik in de kut of anus wordt verkracht. Dat wil zeggen, tenzij een hengst sindsdien zijn reuzen pik iets te diep in haar onderlijf heeft geramd! Een ongelukje zit in een klein hoekje, nietwaar?

Wil jij een Negerin neuken?  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm