Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zo geil om te zien dat mijn vrouw met een ander neukt!
Categorie: cuckolding | vrijdag 24 maart 2017

Deze gebeurtenis heeft zich afgespeeld vorig jaar oktober tijdens onze najaars vakantie op Tenerife. Wij zijn Marianne van 47 jaar en ik Rinie van 52, we zijn al vele jaren samen en nog steeds gek op elkaar, dat vertaald zich in een prima seksleven ook. Meerdere keren per week genieten we van elkaar en Marianne mag zich graag af en toe in een heel erg spannend setje hullen. Ook als we samen op stap gaan weet ze zich wel spannend te kleden en meerdere malen heeft ze, als de temperatuur het toelaat, geen slip aan. Ze weet natuurlijk dat ik dat super gaaf en geil vind wat zijn uitwerking vaak niet mist, mede daardoor hebben we het al op heel wat vreemde plaatsen gedaan. Om het maar zo te zeggen we hebben geen behoefte om met anderen seks te hebben. Lang geleden zijn we om het een keer uit te proberen een aantal keren naar een seksclub geweest, het was echt wel genieten daar hoor, menige heerlijke vrouw heb ik daar op mijn paal gehad en Marianne heeft er ook van alles uitgeprobeerd.

Geile afspraakjes

Wat ik het meest geile vond als ze met een andere kerel bezig was en ik bekeek ze dan zoals ze gelikt en geneukt werd, geweldig vond ik dat daarna was ik zo geil dat ik ze weer vreselijk te pakken nam. Die beelden zal ik nooit vergeten, maar later kwam er gewoon niet meer van en zonder speciale redenen gingen we nooit meer, en we hadden samen geweldig goede seks dus ik had ook geen klagen. Nadat bij Marianne de overgang zoals dat heet was begonnen en min of meer over was merkte ik dat ze meer zin in seks had en ook steviger aangepakt wilde worden, regelmatig noemde ik haar dan ook sinds die tijd mijn :”rijpe onverzadigbare slet” . Dit soort taalgebruik resulteert altijd in een geweldig klaarkomende Marianne, die ik dan ook weer heerlijk vol mag spuiten. Zo kwam de vakantie ter sprake, elk jaar gaan we in het najaar nog even naar de zon, na wat zoekwerk en rondkijken werd het Tenerife, een mooi en ruim appartement vonden we in een complex vlak bij het centrum en boulevard, dus dat bespraken we en in oktober zouden we voor 12 dagen daar heen gaan.

Tijdens het inpakken zei Marianne :”ik hoef zeker geen slipjes en BH’s mee te nemen ?” “alleen geile en gewaagde lingerie mag er mee” nou weet ik uit ervaring dat ze tijdens dergelijk vakanties waar we geen bekenden tegenkomen zich wel rond uit geil durft te kleden. Ook wel vaak zonder BH terwijl je haar grote maat C tieten heen en weer ziet deinen, ook gaan we graag naar naakt stranden dan. Marianne is wel redelijk slank en meestal wordt ze wel tien jaar jonger geschat, wat daarin mee helpt dat ze zich wat geblondeerd heeft, en dus wel de aandacht op zich wet te vestigen.

Uiteindelijk vertrekken we en na de vliegreis komen we per taxi aan bij ons appartement het zag er prima uit en kwam goed overeen met de foto’s die we hadden gezien, een redelijk ruime zit kamer, een echt ruime badkamer een grote en een hele kleine slaapkamer. Na ons wat opgefrist te hebben besloten we naar de boulevard te lopen die een beetje te ontdekken en wat te eten daar. Marianne had al een vrij kort rokje aan en een shirt er boven wel droeg ze een BH ik voel even onder haar rok en ze heeft ook een slip aan “zozo wat zijn we degelijk gekleed vandaag” zeg ik haar lachend.

“Dat gaat nog wel veranderen hier” is haar antwoord, een leuke boulevard blijkt het te zijn met voldoende eet tentjes en terrassen, we eten wat en gaan weer terug en op tijd naar bed op onze aankomstdag. De volgende dag besluiten we om een naaktstrand te zoeken, waar we de eerste dag niet al te lang in de zon kunnen blijven. Naakt liggen we lekker en Marianne ligt met haar kale kut goed zichtbaar voor iedereen die langs komt lopen, heerlijk vind ze het om bekeken te worden, ik smeer ze af en toe in en vergeet dan zeker haar tieten en kut niet. Na twee uurtjes besluiten we weer te gaan en gaan op een terras wat drinken lopen langs wat winkeltjes en gaan naar ons appartement waar we douchen daarna duw ik Marianne op bed ga haar uitgebreid klaar likken en neem ik haar prima te pakken en komen we beide geweldig klaar ik zeg haar :”dit moet elke dag minstens een keer gebeuren geil wijf”. Met haar benen ligt ze wijd en zie ik mijn zaad uit haar kut druipen antwoord ze :”jou geile wijf is altijd beschikbaar dat weet je” zo komen we de eerste paar dagen door.

Dan op een avond gaan we nadat we gegeten hebben op de boulevard een soort van een muziek café binnen er word wel Europese muziek gedraaid, je kan er een goed biertje kopen en de sfeer is relaxed, er zijn ok wat mensen aan het dansen. We blijven er een poosje en besluiten dat we er vaker heen zullen gaan, dan een paar dagen later hebben we wat winkels bekeken ziet ze en mooi jurkje met een redelijk diepe opening aan de voorkant en ook niet al te lang, het staat haar echt mooi, geil kijkt ze me aan en zegt :”mijn tieten moet ik los laten hangen schat” lachend antwoord ik :”daar heb jij nogal moeite mee slet” natuurlijk besluit ze het te nemen.

Die avond doet ze het aan nadat we gedoucht hebben, wel doet ze een slipje aan, wat zo klein is dat het maar amper die naam mag hebben. Heerlijk spannend ziet ze er uit, als ze zich zo kleed en opmaakt weet ik dat ze bloed geil is die avond. In een restaurant eten we wat waar we ook een karaf wijn er bij nemen, aan haar glimmende ogen en harde tepels die door haar jurkje te zien zijn straalt ze geilheid uit...

Als we over de boulevard daarna lopen en even op een bankje gaan zitten zoenen we even en pak ik haar bij haar kut, drijfnat is ze voel ik en zeg dan ook :”volgens mij is mijn slet bloedgeil en moet ze nog een paal hebben vanavond” haar benen doet ze verder uit elkaar om mij wat meer ruimte te geven en antwoord ze :”aan een paal heb ik niet genoeg wil ook zaad in mij voelen”. Daar antwoord ik haar op dat ik daar voor ga zorgen en duw twee vingers diep in haar kut en beweeg die daar geil zegt ze :”maak me even klaar ik ben zo geil” even vinger ik haar stevig en ze komt al snel klaar, niet vreselijk heftig maar wel lekker. Met een paar papieren zakdoekjes droogt ze haar kut af, en als ze alles weer op orde heeft gaan we in het muziekcafé nog een afzakkertje halen, omdat we al meer wijn op hebben bestellen we daar ook een karafje wijn. Na een poos komt er een Engels sprekende man haar ten dans vragen, vragend kijkt ze me aan en ik geef een teken dat ik het goed vind, ik zie ze dansen en ook hoe hij af en toe zijn hand om haar middel slaat, enkele nummers dansen ze met elkaar en steeds vaker zit hij aan haar kont.

Marianne vind dat blijkbaar goed zie ook dat hij over haar kont wrijft en deze ook een soort van kneed, geil als ze is laat ze het toe. Als ze weer bij me zit zie ik haar bezwete gezicht en geeft aan dat het wel een aardige gast is en dat ze straks nog even met hem wil dansen, haar tepels komen bijna door de stof heen zo hard en groot zijn ze opgezet, dan een wijntje later komt hij haar weer halen, het is niet erg druk meer, ze zijn iets closer aan het dansen en duidelijk is te zien hoe hij haar kont vast pakt en deze kneed dan zie ik ook, ook al dansen ze erg kort tegen elkaar aan dat hij een tiet aan het kneden is met haar ogen dicht laat ze alles toe!

Heerlijk geil om dit te zien moet ik eerlijk zeggen!

Mede omdat Marianne het toelaat zie ik zijn hand in haar jurkje gaan en schaamteloos staat hij haar tieten te kneden meerdere mensen in het café bekijken ze zoals ze daar met elkaar staan te geilen. In gedachte vraag ik mij af hoe ver ze zal gaan, dan kijken ze elkaar aan en haalt hij zijn hand uit haar jurk, ze geeft hem een kus en komt weer bij mij zitten ze neemt een slok van haar wijn ik buig me wat naar haar toe en zeg lachend :”en geile slet zat hij lekker aan je tieten” een beetje verschrikt kijkt ze me aan en vraagt of ik dat echt gezien hen daarop zeg ik dat ze zich als een geil hoertje liet betasten en dat ze het niet erg vond. Dan zit ze even na te denken en zegt dan tegen mij :”weet je wat hij vroeg” ik haal mijn schouders op ten teken dat ik het niet weet dan zegt ze met een enorm geile blik in haar ogen :”hij zei dat hij me dolgraag zou willen neuken” “en wat heb je geantwoord daarop ?”, is mijn wedervraag.

Met een enorme stijve paal zit ik inmiddels, en ga verder “jij vreselijke geile slet je hebt dus geen nee gezegd” dan geeft ze me een antwoord waar ik me op dat moment over verbaas als ze zegt :”ik ben zo geil dat ik geneukt moet worden en door wie maakt me niet uit”. dan wat serieuzer vraag ik :”maar je zou wel met hem willen neuken ?” Ze geeft eerlijk toe dat ze hem wel lekker vind en het wel met hem wil doen, ik zeg dan tegen haar dat ze met hem mag neuken maar de deur van het appartement open moet laten dat ik stiekem wil kijken dan. Dan begint ze te lachen en zegt dat ik het met mijn telefoon moet filmen, geiler dan geil is ze dat weet ik zeker en zeg haar :”ga naar je klant geile hoer van me” ze geeft me een kus staat op en loopt naar haar Engelsman, geil als ze is gaat ze op zijn schoot zitten en ik zie hoe hij gelijk tussen heer benen gaat en haar bij haar kut pakt. Als ze weg zijn reken ik af en volg ze op gepaste afstand, mede door de wijn dat ze dit nu doet en durft natuurlijk, gelijk lopen ze door naar ons appartement, ze doet wat lampjes aan en de gordijnen dicht ik sta aan de deur te luisteren en ik denk dat ze zich aan het uitkleden zijn.

Dan hoor ik haar in het Engels tegen hem zeggen kom naar de slaapkamer, dan ga ik heel stil naar binnen aan de geluiden te horen zijn ze bezig en vanuit een redelijk donkere hoek kan ik ze bezig zien hij ligt haar te vingeren en met haar benen wijd zie ik haar kale drijfnatte kut en al snel komt ze wild en luidruchtig klaar, mijn telefoon pak ik ondertussen, als ze weer rustig is gaat ze hem pijpen dat film ik maar ze pijpt hem niet klaar. Dan laat ze zich met haar geile kut over zijn harde paal zakken, dat kan ik prima filmen, ik haal mijn staal harde paal uit mijn broek en speel er mee.

Wild wipt ze op en neer op zijn paal en hij kneed haar tieten flink, dan weten ze om te draaien zonder dat zijn paal uit haar kut gaat. Meet haar ver opgetrokken benen laat ze zich stevig door hem neuken en van waaruit ik sta zie ik zijn paal in en uit haar kut schuiven, weer film ik een stuk als ze op deze manier bezig zijn. Dan gaat hij van haar af en maakt haar duidelijk dat ze op haar knieën op de rand van het bed moet gaan zitten en dat hij haar achterlangs wil neuken, bereidwillig gaat ze klaar zitten en hard en diep stoot hij in haar, haar grote tieten zie ik duidelijk heen en weer slingeren bij elke stoot.

Hij slaat haar steeds op haar kont dan laat ze zich met haar schouders op het bed zakken waardoor ze nu echt met haar kont omhoog zit en zie hoe ze zichzelf aan het vingeren ook is nu. Met mijn ene hand sta ik te filmen en met mijn andere hand sta ik mij af te rukken, dan begint hij te roepen dat hij gaat komen en zij roept dat ze er ook bijna is en zie haar hand snel over haar klit wrijven, ondertussen spuit het zaad uit mijn paal en kom ik klaar. Waarheen ik mijn zaad spuit weet ik niet maar wel weet ik door te filmen als ik zie hoe zijn lichaam spant en hij schokkend en door stotend de kut van mijn vrouw aan het vol spuiten is en zij is ook aan het klaar komen ondertussen...

De meest geile film ooit heb ik nu stiekem staan te maken weet ik.

Als hij minder gaat schokken en dus waarschijnlijk al zijn zaad in haar kut gespoten heeft trekt hij zijn paal uit haar, Marianne blijft nog even een beetje versuft denk ik zo zitten en ik zie hoe het zaad uit haar openstaande kut loopt, allemachtig geil vind ik dit alles pure porno heb ik staan te filmen, als Marianne van het bed af komt zegt ze tegen hem dat hij zich maar aan moet kleden omdat haar man thuis kan komen. Ik verstop me snel in de kleine slaapkamer, en als hij weg is en de deur dicht hoor slaan kom ik tevoorschijn afgeneukt ziet ze eruit en zeg haar :”een lekkere hoer ben jij de volgende keer moet je wel geld vragen”. Dan nemen we wat te drinken en verteld ze dat ze het helemaal geweldig gevonden heeft en enorm genoten heeft ik zeg haar dat ik dat wel erg duidelijk kon zien.

Altijd hebben we op vakantie een kleine laptop bij ons waar ik de filmpjes op wil zetten, terwijl Marianne even gaat douchen zet ik ze over, als ze klaar is loopt ze lekker naakt rond en bekijken we de filmpjes samen. Ook zij vind ze mega geil en ook super geil om zo gefilmd te worden inmiddels zit ik weer met een loei harde paal en zeg haar dat ik zo geil ben dat ik ze nog even goed wil dekken, omdat zij door de film ook weer geil is vind ze dat goed, ze komt bij me op schoot zitten en vraagt zacht :”zullen we deze week nog een keer zo’n filmpje maken ?” ondertussen kneed ik haar tieten en vraag dan :”wil jij je nog een keer door een andere vent laten neuken en vol spuiten ?”

“Neuk jij je hoertje eerst maar even lekker klaar dan gaan we er morgen verder over praten” harder dan hard is mijn paal weer omdat ik weet dat ze zo geil is dat ze zich zeker nog een keer door een andere vent wil laten neuken.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Wil jij een Negerin neuken?  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm