Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Mijn vriendin met twee donkere jongens
Categorie: cuckolding | woensdag 8 juni 2016

Ik ben net begonnen met sporten omdat ik wat fitter wil worden. Deels om me wat fitter te voelen, deels omdat ik er ook beter uit wil zien voor jou. Ik ga gewichten heffen en ondertussen denk ik aan jou. We hebben al een jaar wat met elkaar en ik ben nog steeds zo verliefd op je als de dag dat ik je voor het eerst zag. Ik vind je een heerlijke jonge vrouw. Niet alleen omdat je zo mooi bent, maar ook omdat je open staat voor nieuwe dingen. Als we onze fantasieën bespreken, word ik al opgewonden. Ik moet oppassen dat ik in de sportschool geen stijve krijg, maar ik kan het niet laten om met een glimlach terug te denken hoe enthousiast je was over anale seks. Ik had nog nooit een meisje zo ver gekregen om zich door mij in haar kontje te laten neuken. Misschien kwam het wel omdat ik een dikke lul heb die maar nauwelijks in zo'n krap gaatje past. Toch liet jij het toe. Eigenlijk was er maar een fantasie waar jij niet zo enthousiast over was.

Geile afspraakjes

Ik ben zo aan het dagdromen dat ik niet merk dat er twee jongens op me aflopen. Ze zijn donker getint en gespierd. Hoewel ze wat bedreigend op me overkomen, leggen ze me vriendelijk uit dat ik helemaal verkeerd met de gewichten werk. De jongens stellen zich voor als Leroy en Stanley en ze laten me zien hoe het moet. Ik let maar half op, want ik krijg een ideetje.

Als Leroy en Stanley me alles hebben uitgelegd, gaan ze weer terug naar hun eigen toestellen. Ik heb het ondertussen wel gezien. Ik doe nog een paar pogingen met de gewichten en dan loop ik naar de douche. Ik kan weer terug naar jou.

Onderweg naar huis kijk ik er al naar uit om weer bij jou te zijn. Het idee in mijn hoofd wordt steeds concreter, maar ik weet niet hoe ik het moet brengen. Als ik thuis kom, begroet je me met een kusje en een glimlach als je de bobbel in mijn broek ziet. Het eten kan wachten, we willen allebei maar een ding!

We halen de slaapkamer niet eens in onze drift. Ik druk je tegen de muur aan, ik laat mijn handen over je heerlijke lichaam glijden. De bult in mijn broek staat op springen. Gelukkig bevrijd je hem snel genoeg. Je gaat gewillig op je knieën om me te pijpen. Ik voel hoe je mijn pik diep je keeltje in laat glijden, wat kun je toch lekker pijpen...

Normaal gesproken zou ik langer willen genieten van je pijpbeurt, maar ik moet je neuken! Ik trek je omhoog en leid je naar de bank. Onderweg trekken we al onze kleren uit, we verspillen geen seconde. Gehaast duw ik je op de bank en ga ik tussen je benen op mijn knieën. Ik druk mijn keiharde lul je kutje in en pas dan besef ik dat je kletsnat bent. Jij hebt hier ook op gewacht, jij bent net zo geil als ik!

Ik geef je geen tijd om op gang te komen, ik neuk je meteen zo hard en zo diep als ik kan. Volgens mij heb je die tijd ook niet nodig. Je gekreun en gehijg moedigen me aan om je alles te geven. Ik wil je alles geven! Ondertussen blijft het beeld dat al in de sportschool in mijn hoofd kwam me bij.

Al snel staat mijn lul op springen. Even bekruipt me het gevoel dat ik voor jou zou klaarkomen, totdat ik jouw adem ook hoor versnellen. Alsof je mijn gedachten kan lezen, kreun je, "Ik kom bijna". Wat een geile vrouw ben je ook! Ik wil je laten komen. Ik zet nog een tandje bij en ik hoor je harder kreunen. Met een paar stoten voer ik je over het randje. Luid kreunend kondig je je orgasme aan. Ik houd het ook niet veel langer vol en met een paar stoten spuit ik mijn sperma je kutje in. Ik voel mijn lul in je grotje door schokken. De laatste keer dat ik zo veel klaarkwam speelden we een van jouw fantasieën uit.

Je fantasie!

Ik kijk je diep in de ogen aan. Wat ben je toch een lekker ding! Terwijl ik nog in je zit, leun ik voorover om je te zoenen. Mijn lul glijdt uit je kutje en al snel volgt mijn sperma dat op de grond drupt. We lachen. Ik kom naast je zitten en ik kijk je in de ogen aan. "Weet je nog waar we het laatst over hadden?" hijg ik.

"Wat bedoel je?" vraag je. Ik grijns. "Je weet wel, mijn grootste fantasie." Je moet even nadenken, maar dan herinner je je het weer. Je lacht met me mee. "Ooh dat" lach je. Dan word je serieus. Je vertelt me dat je niet wilt vreemdgaan, dat we het goed samen hebben. "Maar zou je het niet lekker vinden om gepakt te worden door een andere man?" Ik zie dat je twijfelt. "Of zelfs twee" voeg ik er aan toe.

Schoorvoetend beken je dat je het wel lekker zou vinden, ja. Ik weet ook donders goed dat je er van zou genieten en dat gun ik je. Je bent zo'n lekker ding en zo lief dat ik je de wereld zou geven als het van mij was om te geven. Gezien ik de wereld niet heb, geef ik je al het plezier en genot dat ik je kan geven. Ook al komt het van een ander.

Ik geef je een kusje op je wang. Terwijl ik over je hang, strijkt mijn halfstijve lul over je buik. Ik laat een spoor sperma achter. We lachen er samen om. Ik neem je mee naar de douche om je schoon te maken. Natuurlijk kan ik het niet laten om veel meer aandacht te besteden aan je heerlijke tieten en billen. Je denkt niet meer na over waar we het over hadden, in mijn hoofd blijft het plaatje spelen dat ik in de sportschool al in mijn hoofd had.

Twee dagen later ga ik weer naar de sportschool. Ik loop naar de lopende band. Met een schuin oog kijk ik of Leroy en Stanley er zijn. Tot mijn ongenoegen zie ik ze nergens, zelfs niet na een kwartier hardlopen. Ik baal, maar ik ga naar de gewichten om daarmee aan de slag te gaan. Alsof het ze aantrekt, zie ik de jongens de sportschool in lopen. Ik begroet ze enthousiast, maar mijn hart slaat op hol. Hoe ga ik het ze vragen? Een ding weet ik zeker, als ze jou zien willen ze je zeker wel pakken!

Ik zit zo te twijfelen en te dubben dat ik niet eens doorheb dat de jongens alweer weg zijn. Shit! De moed zakt me in de schoenen. Uit frustratie ga ik maar weer gewichtheffen. Het doet me goed dat ik het tenminste beter vol houd dan de vorige keer.

Als ik klaar ben met mijn routine ga ik naar de kleedkamer. Tot mijn verbazing zie ik daar Leroy en Stanley! Lachend begroet ik ze. "Mannen! Wat doen jullie hier, ik dacht dat jullie al weg waren?" De jongens leggen uit dat ze in een andere zaal waren. Terwijl ze enthousiast praten over waar ze mee bezig waren, voel ik mijn hart weer in mijn keel bonken. Als ze uit zijn gepraat, vraag ik ze, "Mag ik trouwens een gekke vraag stellen? Zijn jullie single?"

Leroy en Stanley kijken elkaar aan met een vragende blik. Shit! Dat kunnen ze natuurlijk heel verkeerd opvatten! "Euh, ja, we zijn single, hoezo?" zegt Stanley. Op dat moment ben ik de schaamte voorbij. Ik haal mijn telefoon uit mijn sporttas en laat de jongens de foto van jou zien op mijn beginscherm. "Wat vinden jullie van haar?" Nog steeds verward brengen ze uit dat ze je mooi vinden. Aan hun stem te horen willen ze wel meer dan dat zeggen, maar ze houden zich in. Ik leg ze uit dat je mijn vriendin bent en dat we al een tijdje de fantasie hebben dat jij je laat neuken door andere mannen, dat ik een goed gevoel bij ze heb en dat ik ze wil vragen of zij de gelukkige mannen willen zijn die haar mogen neuken.

De jongens kijken me stomverbaasd aan. "Dus jij wilt dat wij je vriendin neuken?" vraagt Leroy. "Ja, als jullie dat willen." Met een fonkeling in hun ogen zeggen ze ja! Ik had niet anders verwacht, je bent ook een lekker ding. De jongens wrijven zich al in de handjes als ik zeg, "Wel onder een voorwaarde." Ze kijken me aan alsof ze iedere voorwaarde zouden accepteren. "Ik wil wel meekijken."

Dat weekend zet ik alles klaar voor een romantisch avondje bank hangen. Ik zou bijna kaarsjes aansteken als ik niet zou weten wat er die avond daadwerkelijk zou gebeuren...

Nietsvermoedend kom je 's avonds thuis. "Aaahhh, wat lief!" Zo trots als een pauw zet ik het eten klaar. Tijdens het eten kijk ik je vol verwachting aan. "Is er wat?" vraag je. Gespeeld onschuldig zeg ik, "Niks!" Je vermoedt wat, en met recht! Ik rep de rest van de avond er geen woord over. Halverwege de film gaat de deurbel. Ik kan mijn grijns nauwelijks verbergen als ik je vraag, "Verwacht jij iemand?" Voordat je kan reageren loop ik naar de deur om open te doen.

Ik gebaar Leroy en Stanley stil te zijn wanneer ik de deur open doe. Je ogen staan vol verbazing als ik Leroy en Stanley de huiskamer binnen laat lopen. In een fractie van een seconde zie ik hoe je de jongens in je opneemt. Je vindt ze lekker, ik zie het aan je. "Lieverd, dit zijn Leroy en Stanley." Alsof er niks aan de hand is, lopen ze naar je toe om je de hand te schudden. Uit automatisme reik je je hand naar ze uit.

Als jullie elkaars handen hebben geschud, verklap ik je het grote geheim dat ik al de hele avond voor me hield. "Deze jongens zouden je heel graag willen neuken." Je mond valt open. "Wat?!" roep je uit. Ik kom achter je staan, ik leg mijn handen op je schouders. Ik leun iets naar voren zodat ik in je oren kan fluisteren. Leroy en Stanley kijken geduldig toe. "Laatst zei je me nog dat je het wel lekker zou vinden om door twee mannen geneukt te worden." Lachend voeg ik eraan toe, "En volgens mij bevallen deze mannen je wel." Je appelwangetjes worden rood, je bloost! Dat zegt mij al genoeg.

"Zou je wat willen doen met Leroy en Stanley?"

Een beetje verlegen knik je ja. Dat is het teken voor de jongens om aan weerszijden van je te gaan zitten. Ik merk dat het voor hen ook wat onwennig is, zij hebben dit natuurlijk ook nog nooit eerder mogen meemaken! Leroy kijkt me onzeker aan. Ik knik hem toe, ja, je mag haar neuken! Hij drukt zijn lippen op je nek. Stanley volgt zijn voorbeeld. Bijna tegelijkertijd leggen ze hun grote handen op je benen. Ik hoor je zuchten, ik zie dat je geniet.

We kijken elkaar aan. Ondanks dat je door twee gespierde mannen wordt verwend, kijk je me wat verlegen en onzeker aan. Misschien komt het juist wel doordat ze je verwennen. Ik zeg niks, maar ik kijk je aan met een glimlach en een fonkeling in mijn ogen. Ik vind het nu al geil om je te zien genieten van de aanrakingen van Leroy en Stanley. Ik kan niet wachten tot ze verder met je gaan!

Stanley laat een hand over je benen omhoog glijden. Eerst over je buik, daarna op je borst. Zijn andere hand volgt al snel. "Wat heb je lekkere tieten" zucht hij. Hij kneedt je borsten door je beha heen. Ik bedenk me hoe het voelt om je borsten in mijn handen te hebben, hij boft maar met jouw tieten in zijn handen! Ondertussen gaat Leroy verder met je benen. Zijn grote handen wrijven over je dijen, steeds dichter bij je kutje. Het lijkt erop alsof hij donders goed weet wat hij met je doet. Centimeter voor centimeter komt hij dichter bij zijn doel. Zijn handen moeten de hitte tussen je dijen al goed voelen!

Je laat het allemaal over je heen komen. Aan de glimlach op je gezicht zie ik dat je steeds meer ontspant en geniet van de handen op je dijen en je tieten. Alsof je het onbewust doet, dwalen je handen af naar de benen van de jongens. Ik vraag me af of je het onbewust doet of dat je wilt voelen...

"Je kunt haar tieten beter voelen als je haar beha uitdoet", geef ik Stanley aan. Hij kijkt naar me om en lacht. Ik knik hem toe, toe maar! Met een felle ruk trekt hij je shirtje over je hoofd. Het kan niet anders dan dat je voelt hoe sterk hij is. Nog voordat je shirtje goed en wel op de grond ligt, heeft hij je beha al los gehaakt. Hij stroopt de bandjes van je schouders af en je heerlijke tieten komen tevoorschijn. Ik hoor Stanley zuchten, maar hij geeft zichzelf geen tijd om je tieten te bewonderen. Hij stort zich op je tieten, hij neemt de tepel van je ene borst in je mond terwijl hij je andere borst hardhandig kneedt. Je slaakt plotseling een kreetje. Bijt hij nou op je tepel?

Het lijkt erop dat Leroy de hint ook snapt. Wanneer Stanley klaar is met je shirtje en je beha en zich op je tieten heeft gestort, knoopt hij je broek open en ritst hij hem los. Met een grijns op zijn gezicht laat hij zijn hand over je kutje glijden. Hij haakt zijn vingers tussen je broekrand en je lekkere heupen. Gewillig duw je je heupen omhoog zodat hij je broek van je benen af kan stropen. Als jouw broek van je heupen afglijdt, zie ik dat hij ook je slipje uittrekt. Hij laat er geen gras over groeien!

Wat is dit een geil gezicht! Je zit in je blote kut tussen twee gespierde donkere jongens. Ze hebben onbeperkte toegang tot je lekkere lichaam en jij laat het allemaal toe! Stanley kneedt, likt en bijt je tieten terwijl Leroy plagend over je dijen wrijft. Hij moet je helemaal gek maken! Je geeft toe. "Ooohhh, vinger me", zucht je. "Nog niet", lacht Leroy. Gewillig spreid je je benen voor hem, ik zie je natte kutje open staan voor hem. Het moet verleidelijk voor hem zijn om toe te geven en je heerlijk te vingeren, maar hij blijft je plagen.

Je wrijft over hun kruis.

Je glimlacht, dus het moet je bevallen wat je voelt! Ze geven je geen tijd om goed te voelen. Voor de jongens is het het teken om ook hun kleren uit te doen. Ze laten je tieten en je dijen los en ze staan weer op. Razendsnel trekken ze hun shirts uit over hun hoofden, schoppen ze hun schoenen weg en laten ze hun broeken zakken. Op het moment dat ze hun broeken laten zakken, springen hun erecties tevoorschijn. Wat een apparaten! Ze zijn niet zo dik als die van mij, maar ze zijn zeker een paar centimeter langer! Je mond valt open als je de pikken ziet. Ik kan me alleen maar voorstellen wat je denkt, maar een ding is zeker: ze gaan al je gaatjes hoe dan ook volledig uitwonen met hun pikken!

Wat een uitzicht! Jij gaat geneukt worden door deze gespierde jongens en ik heb een stoel op de eerste rang! Ik knoop mijn broek ook los en ik laat hem op mijn knieën vallen, ik ga genieten van dit spektakel!

Stanley gaat op zijn knieën op de bank zitten. Je kijkt omhoog in zijn donkere ogen, volgens mij weet je precies wat hij wilt! Hij laat het al snel genoeg blijken. Hij grijpt een vuist vol van je mooie haar en leidt je hoofd naar zijn stijve lul. Gewillig open je je mondje voor hem om zijn eikel je mondje binnen te laten. Ik lach, "Ik heb ze gezegd dat ze best wel een beetje ruw met je om mogen gaan maar dat vind je vast niet erg toch schat?" Je hebt je mond vol met Stanleys pik, maar ik hoef geen antwoord te horen om te weten dat jij niets liever wilt dan ruig geneukt worden door onze twee gasten!

Ondertussen gaat Leroy tussen je al gespreide benen zitten. Je zit helemaal klaar voor hem. Hij duwt een vinger bij je naar binnen. Verbaasd roept hij, "Jezus wat ben je nat!" Ik lach in mezelf, ik had al wat voorwerk gedaan. Toch denk ik dat je net zo nat was geweest als ik daarvoor niks had gedaan. Hoe gewillig, gretig zelfs, je Stanley pijpt zorgt ervoor dat er bij mij geen twijfel mogelijk dat je botergeil bent. Blijkbaar is dat Leroy ook niet ontgaan. Hij haalt zijn vinger uit je kletsnatte kutje en duwt zonder waarschuwing zijn staalharde lul erin. Ik hoor je kreunen met je mond vol…

Het duurt niet lang voordat ze op elkaar ingespeeld raken. Stanley en Leroy stoten tegelijkertijd in je mondje en je kutje. Stanley houdt zich in om niet te diep in je mondje te stoten. Toch pijp je zijn lange, harde lul zo diep als je kan. Leroy grijpt je benen vast om iedere stoot zo hard en zo diep mogelijk in je te kunnen stoten. Met iedere stoot hoor ik zijn lies tegen je dijen kletsen, hij moet tot zijn ballen in je zitten! Tegelijkertijd wiegen je heerlijke tieten heen en weer door zijn gebeuk, wat een geweldig uitzicht. Ik moet me inhouden om niet te snel klaar te komen op dit spektakel!

Ik hoor je harder kreunen. Volgens mij doet Leroy goed zijn best, want hij gaat je klaarneuken als ik het goed zie! Leroy heeft het ook door, want hij zet nog een tandje bij. Je tieten schudden heen en weer, wat een heerlijk gezicht! De gespierde jongen brengt je moeiteloos over het randje met zijn lange, lekkere lul. Ook al wordt je gekreun gesmoord door Stanleys lul, ik zie aan alles dat je heerlijk klaarkomt. Ik gun het je, je mag genieten van deze jongens zoals jij mij laat genieten.

De jongens zelf genieten ook duidelijk, ze houden zich niet in! Ik zie dat Leroy het er moeilijk mee heeft, jouw knijpende klaarkomende kutje moet hem helemaal gek maken! Als Leroy en Stanley elkaar aankijken, houden ze op. Ze hoeven geen woord te wisselen, ze weten blijkbaar wat ze willen. Leroy trekt zijn lul uit je kutje, hij hijgt het uit. Zijn lul steigert, het had niet veel gescheeld of hij had jouw kutje volgespoten!

Ik moet zelf ook oppassen. Het is zo verleidelijk om al klaar te komen, maar ik wil wachten en toekijken hoe Leroy en Stanley je neuken! Aan de ene kant hoop ik dat de jongens je de hele nacht door neuken tot je beurs bent, aan de andere kant kan ik niet wachten tot ik mag spuiten...

Stanley gaat van de bank af. Hij grijpt je armen en tilt je moeiteloos van de bank af. Hij moet je wel vasthouden, ik zie dat je het moeilijk vindt om op je eigen benen te staan. Ik lach stilletjes, Leroy heeft je goed te pakken gehad! "Op je knieën, sletje" beveelt Stanley. Gehoorzaam laat je je zakken zodat je met je lekkere kontje naar mij toe en met je gezicht naar de bank zit. Ik kijk geïnteresseerd toe, dus zo reageer je als je wordt gecommandeerd…

Leroy gaat op de bank zitten, zijn lul is weer wat gekalmeerd. Je kijkt recht tegen zijn lul aan. Ik zie dat je al naar hem toe reikt, maar dat gaat Leroy niet snel genoeg. Hij pakt je hoofd en duwt je hoofd zo dat je zijn pik wel in je mondje moet nemen. "Pijpen slet", zucht hij. Je wordt er alleen maar enthousiaster van, vol overgave pijp je hem.

Stanley is er ook helemaal klaar voor. Hij gaat achter je zitten. Tot mijn verbazing is hij wat voorzichtiger dan Leroy. Als ik je hoor grommen, begrijp ik waarom. Hij drukt zijn lul niet in je kutje, maar in je kontje! Vanaf waar ik zit, zie ik dat niet, dus verschuif ik mijn stoel. Ik kijk ademloos toe hoe hij centimeter na centimeter dieper jouw kontje in schuift. Ik vraag me af hoe het voor jou is om zo'n lekkere lange lul in je kontje te hebben, of je net zo geniet als wanneer ik je in je kontje neuk, of misschien wel meer…

Met lange halen laat hij zijn staalharde lul steeds dieper in en uit jouw kontje glijden. Uiteindelijk zit hij tot aan zijn ballen in je! Hij moet je helemaal opvullen! Hij geeft je geen tijd om te wennen aan zijn lengte. Als hij zijn hele lul in je kan stoten, voert hij het tempo op. Steeds sneller en sneller neukt hij je strakke gaatje. Hij zet zo veel kracht achter zijn stoten dat hij je naar voren duwt, waardoor je niet anders kan dan Leroys pik nog dieper in je mondje nemen. Stanley dwingt je om Leroy te deepthroaten!

"Vind je het lekker sletje, om in je kontje geneukt te worden?" gromt Stanley.

Met Leroys lul diep in je mondje kreun je ja. "Ik hoor je niet!" Je kreunt nog harder. Onder het neuken slaat hij snoeihard op je billen. "Geef antwoord!" Je laat Leroys lul uit je mondje glijden en kijkt over je schouders. "Ja! JA! NEUK ME IN MIJN REET!" kerm je uit. "Goed zo", lacht Stanley. Hij zet nog een tandje bij, zijn ballen kletsen tegen je kutje! Ik zie hoe je met een hand tussen je benen reikt en je klitje vingert. Dat moet het helemaal afmaken! Leroy pakt je hoofd en duwt je lippen weer over zijn lul. "Pijpen zei ik!" blaft hij.

Wat geil! Leroy en Stanley behandelen je als een zaadslet en ik zie dat je geniet! Je geniet van de pik in je kontje, de pik in je mondje, hoe ze je behandelen, hoe ze je rondbevelen, je vindt het allemaal geweldig! Het maakt ze niks uit dat haar vriendje toekijkt, ze behandelen je als hun persoonlijke zaadslet! Hoe geiler jij het vindt, hoe meer ik van dit spektakel geniet. Het vele voorvocht zorgt ervoor dat mijn pik makkelijk door mijn vuist glijdt. Ik kan niet wachten om je onder te spuiten, ik ga klaarkomen zoals ik nog nooit ben klaargekomen!

"Ik wil dat sletje ook in haar kontje neuken!" hijgt Leroy. "Dat wil ze vast wel" lacht Stanley. Hij trekt zijn lul uit je kontje en gaat op de grond liggen. "Kom maar op mijn lul zitten." De gespierde jongen geeft je geen tijd om te gehoorzamen, hij grijpt je bij je heupen en trekt je bij hem op schoot. Je verspilt geen tijd, je reikt tussen je benen om zijn staalharde lul op je openstaande kutje te richten en laat je meteen op hem zakken. Je wilt geneukt worden!

Stilzwijgend kijk ik toe, ik vind het heerlijk om te zien hoe je opgaat in je snoeiharde beurt. In dit standje kijk je mijn kant op, geweldig, zo kan ik nog beter aan je gezichtje zien hoe je geniet. Stanley zit nog maar net in je als Leroy achter je komt zitten. Hij drukt je voorover, waardoor je recht tegen mijn vuist aankijkt, die nog steeds op en neer over mijn lul gaat. Voor het eerst kijk je me in mijn ogen aan. Ik zie niks anders dan geilheid en genot in je prachtige groene ogen. Wat ben je toch een heerlijke vrouw! Je mondje valt open als Leroy zijn lekkere lul in je kontje drukt. Zonder waarschuwing duwt hij meteen tot aan zijn ballen zijn lul in je gaatje! Een moment gaat voorbij terwijl ze allebei in je zitten. Nog een moment, nog een moment. Dan duwt Stanley je omhoog en laat je weer zakken. Omhoog en naar beneden, omhoog en naar beneden.

Dan begint Leroy met stoten. Ze stoten in hetzelfde ritme in je kutje en je kontje, steeds sneller en steeds harder. Met iedere stoot versnellen ze. Ondertussen blijven wij elkaar aankijken. Terwijl we elkaar diep in de ogen kijken, blijf ik mezelf aftrekken. "Ik houd van jou", fluister ik je toe. Ook al ben je bijna ademloos doordat Stanley en Leroy je genadeloos hard neuken, fluister je me terug, "Ik ook van jou".

Leroy en Stanley geven alles wat ze hebben, ze beuken zo hard als ze kunnen in je. Ik hoor hun lichamen tegen dat van jou aan kletsen met iedere stoot, ik hoor je zuchten, ik hoor je kreunen! Je kreunt harder, je mondje gaat nog verder open, je gaat klaarkomen! "Ga je lekker voor ons klaarkomen?" hijgt Stanley onder je. "Ja"” zucht je. Ik kijk je aan met een glimlach van oor tot oor, kom maar lekker klaar!

"Ja, laat me lekker komen jongens, neuk me klaar" moedig je ze aan.

Aan die zin hebben Stanley en Leroy genoeg! Het leek me onmogelijk, maar ze zetten nog een tandje bij! Snoeihard en razendsnel pompen ze hun staalharde pikken in en uit je gaatjes. "Oh", zucht je. "Kom maar lekker klaar voor me schatje", hijg ik. Ik sta op van mijn stoel, mijn lul is centimeters verwijderd van je gezichtje maar ik blijf mezelf aftrekken. Je mondje gaat nog verder open, het gaat gebeuren!

"Ooh… Ooohhh… OOOHHH JAAA! JAAA!" kerm je uit, je komt schokkend klaar op Stanleys en Leroys pikken, ze neuken je genadeloos klaar! "JAAA!" blijf je kreunen, je blijft maar komen!

Door je luide gekreun hoor ik bijna niet dat Stanley en Leroy beginnen te grommen. Je knijpende kutje en kontje hebben ook hun effect op hun pikken! Met luid gebrul komen ze bijna tegelijkertijd klaar! Hun stoten worden langzamer, ze spuiten hun warme zaad diep in je kutje en je kontje. Je mondje blijft openstaan, ze moeten je helemaal opvullen!

De geile blik in je ogen terwijl je helemaal volgespoten wordt door de twee jongens is voor mij ook de laatste druppel. Verwoed schuif ik mijn hand op en neer over mijn pik en met een paar halen kom ik ook brullend klaar. "OOOHHH!" De eerste straal spuit ik over je gezichtje, de tweede straal ook. De volgende straal wil ik ook over je gezichtje spuiten, maar je neemt mijn pik vol overgave in je mondje. Door mijn orgasme duw ik mijn pik meteen je keeltje in. "Ooohhh jaaa Anna, zuig me leeg" steun ik. En dat doe je! Terwijl je nog steeds kreunend klaarkomt, voel ik hoe je heerlijk mijn lul je mondje in zuigt. "Oh schatje jaaa..." Gretig slik je mijn derde straal sperma door, en de vierde, en de vijfde! Ik heb nog nooit zo veel sperma in je keeltje geloosd, wat heerlijk!

Als ik klaar ben gekomen, val ik uitgeput weer terug in de stoel. Leroy heeft nauwelijks genoeg kracht om de bank op te klauteren en jij rolt van Stanleys schoot af. Zelfs vanaf deze hoek zie ik het zaad uit je kutje en je kontje sijpelen. Ik ben niet de enige die goed zijn best heeft gedaan! "Dat, was, geweldig!" hijg ik lachend uit. Ik laat mijn blik even op Stanley en Leroy vallen en daarna op jou. Uitgeput lig je uit te hijgen op het vloerkleed. In je ogen zie ik een blik van volledige bevrediging, dit was het toppunt van genot voor jou! Een ding weet ik zeker: als jij zo zo erg geniet van door twee wildvreemde pikken opgevuld worden, mag je het van mij veel vaker doen.

En ik wil nog veel vaker meekijken...

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Wil jij een Negerin neuken?  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm