Een lul zo hard als staal!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Wil je met me neuken?

Mijn vrouw met een andere man
Categorie: cuckolding | woensdag 6 april 2016

Al jaren fantaseerde ik dat mijn vrouw eens met een andere man zou vrijen. Maar in ons dorp zijn we bekende personen dus ga je niet zo makkelijk op zoek. Mijn vrouw vond mijn fantasie ook wel opwindend, maar om dat in de praktijk te brengen ging haar wel wat ver. Gelukkig werd vorig zomer deze fantasie onverwachts toch werkelijkheid. We zijn voor het eerst zonder onze kinderen op deze vakantie in Spanje. Onze kids van 6 en 4 zijn al met opa en oma aan de thuisreis begonnen zodat wij nog heerlijk anderhalve week kunnen genieten van elkaar. Gaan en staan waar we willen. De camping waar we nu al vijf dagen staan is de laatste voordat we de thuisreis moeten aanvaarden. Het is al bijna einde seizoen en op het veldje tegenover ons staat alleen nog Lars met wie we ’s avonds twee keer een glas Spaanse wijn hebben gedronken. Lars is apart. Lars is mysterieus, veelzijdig, maar ook een beetje onbeholpen. Lars is student. Lars is motorgek en dus is Lars op de motor. Er is alleen een probleem, zijn motor is kapot. Heel erg kapot. En Lars heeft geen geld, niet zo raar als student tegenwoordig.

Geile afspraakjes

Zo komt het dat Lars ons gevraagd heeft voor een lift naar Nederland. “Ik zal het overleggen” had ik geantwoord. Mijmerend had ik gewacht tot Barbara terug was van het douchen. Ik had Lars een aantal keren zien kijken naar Barbara als zij in zwembroek en T-shirt uit de tent kwam. Vluchtig liet hij zijn blik rusten op haar tepels die door haar T-shirt heen zichtbaar waren wanneer ze geen bh droeg. Het leek mij duidelijk dat hij haar aantrekkelijk vond, ondanks ruim 12 jaren leeftijdsverschil. “Het is goed, morgenvroeg rond 8.00 uur willen we vertrekken” had ik Lars na overleg met Barbara droogjes geantwoord. Die avond had ik ’s avonds tijdens een massage plagend tegen Barbara gezegd: “hij vindt je wel lekker volgens mij “. “Doe niet zo mal”, was haar antwoord en weer zag ik de blosjes op haar wangen. Langzaam had ik haar benen gespreid terwijl ze naakt op haar buik lag, de massageolie nog glinsterend op haar rug en billen. Mijn tong had zachtjes haar lippen beroerd. “Ik zou je gunnen dat je in ieder geval één keer in je leven een andere man in je voelt dan mij” had ik gefluisterd en langzaam had ik met mijn duim haar kutje gevingerd. “Neuk maar” had ik gezegd en dat had ze gedaan tot ze rijdend op mijn duim schokkend klaar was gekomen.

De volgende dag komen we na een lange rit huiswaarts aan op een camping in zuid Frankrijk. Het is al wat laat dus zijn we langs de “pizza’s a emporter” gereden en zitten nu onze pizza’s te verorberen en een glas wijn te drinken. Na een halfuurtje gezellige dronk en 3 lege pizzadozen kijk ik enigszins bedenkelijk naar de dikke zak met haringen van onze tent, die klaar ligt op het gras. Lars heeft dit waarschijnlijk gezien en zegt: “Ach ja, verschil moet er zijn. Wens mij alvast maar welterusten, ik word morgenvroeg wel wakker van jullie laatste haring die in de grond wordt geslagen”. Spottend plaag ik terug: “jij mocht met ons mee rijden, als wij jou nu eens het werk laten doen, die tent van jou is toch 3-persoons en sneller opgezet? “O.k., deal gesloten” antwoordt Lars lachend, maar hij kijkt toch enigszins verward als ik de zware buitentent van ons weer achter in onze auto leg. Ook Barbara kijkt me wat verwonderd aan en ik vraag “ bezwaren”? Ze wordt rood en antwoord stamelend: “Nou nee, maar zou je niet Lars eerst vragen of hij dat echt goed vindt”? Ik kijk naar Lars en maak een vragend gebaar met mijn handen en gezicht; “Voor wat hoort wat” zegt hij en begint met het uitpakken van zijn tent.

Ik ga douchen en Lars en Barbara richten de tent in.

Ik fantaseer erop los en vraag me af wat er verder zal gebeuren vanavond. Jaren geleden had ik een keer mijn fantasie opgebiecht dat het me opwindend leek als ze een keer met een andere man zou vrijen. Ik was namelijk de eerste en enige voor haar tot dan toe. Een keer had ze een damesblad gekocht waarin een enquête stond dat 75% van de getrouwde moeders wel eens fantaseerde over seks met een ander en 30% ook daadwerkelijk wel eens vreemd was gegaan. Plagend had ik gezegd: “leuk artikel, iets voor jou om te mee te experimenteren ? “Doe effe normaal” had ze gezegd, en het onderwerp afgewimpeld, maar sindsdien vreeën we heftiger en betrokken we de fantasie af en toe bij het vrijen.

Na een afsluitend glaasje wijn voor de tent kruipen we allemaal Lars zijn tent in. Barbara heeft mijn slaapplek kuis in het midden gepland. Lars kruipt in zijn slaapzak en wij onder ons witte dunne laken, want het is nog steeds zomers heet. Onbehaaglijk prikt de tentstok aan mijn voeteneind en ik lig met mijn hoofd in het tentdoek. “Jij zult toch echt in ons midden moeten” zeg ik tegen Barbara, die een stuk kleiner is als ik. Zwijgzaam wisselen we van plek, ook Lars geeft geen krimp.

We krijgen een geanimeerd gesprek over gewoontes voor het slapen gaan. Ik zie mijn kans en lieg: “Ik geef Barbara al vanaf haar 17de elke avond voor het slapen gaan een hele lieve lange nachtzoen”. Barbara protesteert kirrend. “Hoe moet dat dan vanavond zegt Lars plagend. “Even niet kijken, misschien?” antwoord ik gevat. “Nou vooruit dan maar” zegt Lars en gaat op zijn zij liggen met zijn hoofd naar het tentdoek. Ik knipoog plagend naar Barbara en druk mijn lippen zacht op die van haar. Ik geef haar een paar tedere kusjes. Mijn hart bonst in mijn keel als ik probeer haar te tongzoenen maar tot mijn opluchting voel ik hoe ze haar mond opent en onze tongen elkaar omstrengelen. In een ooghoek zie ik Lars keurig zijn hoofd afgewend houden.

Aan de geluidjes moet hij nu kunnen horen dat we aan het tongzoenen zijn. Ik laat mijn hand onder haar nachthemd glijden en streel zacht haar borst, gelukkig zegt ze er niets van. Haar tepel wordt zelfs een beetje hard. Ik trek de hals van haar wijde nachthemd omlaag en haar rechter borst floept ook tevoorschijn, vlak achter het hoofd van Lars. Het feit dat Barbara dit laat gebeuren zonder iets te zeggen is voor mij een teken dat ze meer wil. Ik streel haar borst zachtjes terwijl we blijven zoenen. Ik stop met zoenen en bekijk haar eens rustig. Daar ligt ze met gesloten ogen, mijn mooie vrouw. Lars vraagt “klaar? ” en draait zich om. Zijn blik richt zich op Barbara’s ontblote borsten en haar tepels die fier overeind staan. Even valt er een stilte. Barbara’s wangen kleuren rood en ze houdt nog steeds haar ogen dicht alsof ze er niet bij wil zijn en afwacht wat er verder gaat gebeuren. Ik zeg zachtjes tegen Lars: “vind je haar mooi”? Ja, stamelt hij verlegen.

“Misschien wil ze van jou ook een nachtzoen?”

Barbara geeft geen krimp en houdt haar ogen dicht. Met een rood hoofd geeft Lars een kusje op haar wang. Ik leg mijn hand op Barbara’s haar borst en streel zachtjes terwijl Lars kijkt. Mijn hart bonst in mijn keel van spanning, nog steeds bang dat Barbara wil stoppen, maar tot mijn opluchting laat ze alles toe en houdt haar ogen dicht. Ik voel hoe haar tepel weer hard wordt. Verder geeft ze nog steeds geen krimp. Ik trek de hals van haar nachthemd nog wat verder omlaag en zeg: “ik denk dat ze daar ook een nachtzoentje wil”, terwijl ik mijn vingertop zachtjes over haar tepel wrijf. Lars aarzelt niet meer en geeft zachte kusjes op haar tepel, die nog fierder overeind gaat staan. Lars gaat lang door met het geven van tedere kusjes. Barbara ligt nog steeds met haar ogen gesloten, het gezicht van Lars afgewend. Lars stopt even en kijkt naar me, haast onzeker. Ik fluister in zijn oor “haar borsten houden van een lange stevige tongzoen”. De onzekerheid in Lars zijn ogen verdwijnt onmiddellijk en hij neemt Barbara’s borst in zijn mond en zuigt stevig. Zijn tong cirkelt om haar tepel. Ik hoor Barbara’s ademhaling versnellen. Voor het eerst vanavond kreunt ze zacht. Opgewonden neem ik haar andere tepel tussen mijn lippen en zuig zachtjes. Een zacht “oooh” ontspringt aan haar lippen.

Lars heeft nu ook geen verdere aanmoediging meer nodig en trekt het initiatief nu duidelijk naar zich toe, zijn hand glijdt over haar buik naar beneden en verdwijnt onder haar nachthemd. Ik zie hoe zijn hand onder de stof haar buik streelt. Hij lijkt geen genoeg te krijgen van haar borsten en tepels die hij nog steeds stevig likt en zuigt. Barbara geniet ook zichtbaar van zijn aanrakingen, met haar hand kroelt ze door zijn haar. Ik stroop haar nachthemd omhoog en trek het over haar hoofd uit, ze helpt me daar gewillig bij. Lars neemt haar met grote ogen in haar op, nu ze van boven bloot voor hem ligt. Al snel vervolgt zijn mond smakkend en likkend zijn weg over haar borsten. Daar ligt mijn mooie lieve Barbara, met alleen haar witte Hema-slip nog aan, krioelend onder het ranke lichaam en gewillige lippen van deze 12 jaar jongere Lars. Student, motorgek en zo te zien gek op de, stevige, cup C+ borsten van mijn vrouw, die hij opgewonden beurtelings in zijn mond neemt.

Ik daal af naar beneden en stroop Barbara’s onderbroek omlaag. Bijna gehaast tilt ze haar voeten op om me te helpen haar te bevrijden van het laatste stukje stof. Ik wurm me weer naar boven naast haar en fluister zachtjes in haar oor “Laat je kut eens zien Barbara”. Ze reageert direct en spreidt haar benen iets uit elkaar. Mijn hand glijdt over haar buik naar beneden, en vinden haar krullende haartjes en zachte lippen. Jeetje, ze is al drijfnat. Even voel ik een steek van jaloezie, zo nat heb ik haar kut de laatste jaren niet meer gevoeld. Ik voel ik een golf van geilheid in mijn onderbuik als Barbara weer zachtjes kreunt en haar benen nog iets verder spreidt. Zachtjes fluister ik met mijn mond in de buurt van Barbara’s oor: “Ik denk dat je zijn tong wil voelen”. Gewillig spreidt ze haar benen nog wat verder als Lars zich onhandig tussen haar benen wurmt. Barbara’s adem lijkt even te stokken als zijn tong haar natheid raakt. Zacht en teder gaat Lars zijn gang. Zacht kreunende geluidjes vullen de ruimte tussen het doek. Barbara’s ademhaling gaat steeds sneller en lijkt vloeiend te versmelten met haar zacht en ritmisch gekreun.

Ik pak haar hand vast en breng deze strelend naar mijn harde pik. Aan de manier waarop ze me stevig vastgrijpt en direct hard begint te bewegen merk ik hoever ze al in een roes van opwinding en genot is. Mijn god, wat is ze geil aan het kreunen, zo geil heb ik haar al een paar jaar van kinderdrukte niet meer gehoord. Ik hoor dat het niet meer lang duurt voordat ze klaar gaat komen. Haar greep om mijn penis verstrakt en ze trekt steeds sneller aan me, gelijk met het verhoogde ritme van haar eigen opwinding. Ik voel hoe mijn vocht zich tegen haar been aan een weg vindt en hoor aan Barbara dat ze zich ook niet lang meer inhoudt. Ze richt haar hoofd op en kijkt als in een roes langs me heen naar onderen. Ze duwt het hoofd van Lars stevig in haar schoot. Hees kreunt ze: “Ga door, oooooh lekker” terwijl haar onderlichaam heftig begint te schokken. Ze kreunt harder dan ik haar ooit in een tent heb horen kreunen, ze lijkt de mond van Lars nog harder tegen haar kut te duwen. Dan ontspan ze zich en laat hoofd achterover zakken. Haar borsten staan fier overeind, ze is prachtig in het schemerdonker. Met zijn drieën dicht tegen elkaar aan vallen we in een diepe slaap.

De volgende ochtend ben ik als eerste wakker en denk terug aan gisteravond, ben blij dat onze enige campingburen nog niet thuis waren toen Barbara luid kreunend klaarkwam onder de mond van Lars. De gedachte dat mijn 40 jarige vrouw zich zo heeft laten gaan met deze 28 jarige jongen, doet mijn pik alweer hard worden “Het leven begint bij 40” , hoor ik mijzelf mompelen. Langzaam wordt Barbara wakker en ik kijk in haar blauwe ogen. Lars slaapt nog. Ik geef een zacht kusje en ze kruipt dicht tegen me aan. “vond je het fijn gisteravond?”, fluister ik. Ze humt instemmend terwijl ze haar ogen weer gauw sluit, alsof zich een beetje schaamt voor het antwoord. We geven elkaar een lange zoen. Ze pakt mijn hand en legt hem op haar borst. Ik streel haar even en voel haar tepel hard worden. Ik fluister in haar oor : “ik ga me zo dadelijk heel lang douchen, blijf jij nog maar lekker liggen, dat vindt je toch niet erg? ‘Kun je niet nog even blijven, ik wil je handen voelen”, vraagt ze zacht. Ik fluister in haar oor: “Ik vind het een heel opwindend idee als jij hier straks in deze tent ligt te vrijen met deze jonge jongen, alsof je vreemdgaat. Barbara kijkt me met grote ogen aan, lijkt haast geschrokken, maar zegt niks. Ik voel haar tepel harder worden onder de bewegingen van mijn vingers.

“Schat, we hebben al zo vaak gefantaseerd dat je de pik van een andere man in je voelt en we vonden dat beiden een geil idee, toch ? Een geil idee, maar thuis in ons dorp te gewaagd….. Dit is je kans lieverd.”

Plagend geef ik haar een kusje op haar neus en begin met het zoeken van mijn handdoek. “En denk er aan dat Lars aan ons heeft opgebiecht dat zijn ex-vriendin de enige was met wie hij ooit naar bed geweest is, dus het is veilig genoeg hoor”. Ik kruip de krappe voortent in. “Tot straks” zeg ik nog een keer en loop weg. Bij de douche aangekomen ontdek ik dat ik dat ik door de spanning mijn handdoek alsnog in de voortent heb laten liggen. Ik aarzel even maar loop toch terug. Gelukkig heb ik de buitentent niet dichtgeritst dus hoef ik niet te verstoren wat er in de tent mogelijk aan het gebeuren is. Ik ben razend benieuwd of Barbara er iets mee gaat doen, aan Lars zal het niet liggen. Als ik de tent binnen kruip hoor ik de trage dieseltrein aan de achterkant van de camping voorbij tuffen.

Het geluid sterft weg en het is muisstil. In de binnentent hoor ik Lars iets fluisteren. Terwijl ik op mijn knieën bij mijn tas zit, besef ik dat ze mij natuurlijk niet hebben horen terugkomen door het geluid van de trein. Ik durf niet meer te bewegen en de spanning giert door mijn lijf. Voorzichtig gluur ik door een kier van de half open rits naar binnen. Barbara ligt op haar rug en Lars op zijn zij naast haar. Even ben ik bang dat Lars mij ziet maar hij buigt zich voorover en zijn lippen vinden de lippen van Barbara. Een lange tongzoen volgt. Dan trekt Lars met zijn hand de wijde hals van Barbara’s nachthemd naar beneden. Haar borsten floepen tevoorschijn en zijn handen strelen zacht de mooie borsten van mijn vrouw. Haar tepels worden snel hard onder zijn strelingen. Barbara’s ademhaling versnelt een beetje en ze kreunt zacht. Haar hand reikt naar de bobbel in zijn boxershort en bevrijdt zijn stijve. Zijn pik staat al fier overeind. Ze pakt hem even met haar hand vast en bekijkt hem haast nieuwsgierig. Ik schrik even van de forsheid van zijn penis en voel een steek van jaloersheid in mijn onderbuik. Ze kust Lars weer op zijn mond en trekt zachtjes aan zijn pik. Lars kreunt. Het is nu duidelijk Barbara die de leiding neemt.

“Je bent lekker” fluistert ze in zijn oor. “jij ook” antwoord Lars nog wat onzeker.

Ik hoor hem vragend mijn naam noemen. “Hij vindt het ook opwindend, blijft zelfs extra lang douchen”. Aangemoedigd schuift Lars zijn hand onder haar nachthemd en voelt opnieuw haar borsten. Ze kreunt zachtjes. Barbara gaat zitten en trekt gehaast haar nachthemd uit. Haar slipje had ze kennelijk al uitgetrokken want ze is nu helemaal naakt. Lars zuigt aan haar borsten. Ze drukt zijn hoofd tegen hem aan en ik hoor haar ademhaling weer versnellen. “ lekker” fluistert ze zacht tegen hem. “je hebt geile borsten”, kreunt Lars die nu ook snel zijn onderbroek heeft uitgetrokken. Barbara laat haar hand over zijn buik naar beneden glijden en begint nu wat steviger aan zijn pik te trekken. Lars kan geen genoeg krijgen van haar borsten. Zijn mond en tong glijden via haar borsten langzaam over haar buik naar beneden. Gewillig laat Barbara haar benen door hem spreiden. Ze kreunt als zijn tong bij haar naar binnen glijdt. Ik hoor hoe Lars smakkend en likkend zijn gang gaat. Weer is daar het zacht hijgende kreunen van Barbara, god wat is ze geil.

Plotseling duwt ze zijn hoofd van haar af. Lars kijkt geschrokken omhoog alsof hij bang is dat hij het niet goed doet. “heb je condooms?” hoor ik haar zwoel fluisteren. “Nee” antwoord Lars. Even valt er een stilte. Ik ben bang dat de voorzichtige, haast preutse aard van mijn vrouw het gaat winnen van de ongelofelijk geilheid die ik bij haar jaren niet in deze mate gezien heb. Dan vraagt ze: “klopt het echt dat je maar met één vrouw het bed hebt gedeeld ?” “Ja”, antwoordt Lars zacht. Barbara trekt zijn hoofd naar zich toe en opnieuw vindt haar tong de zijne. Even geloof ik niet dat het echt is wat ik zie, alsof ik in een rare droom ben beland. Hun blote lichamen versmelten in een lange kus.

Ineens duwt Barbara Lars van zich af en op zijn rug en gaat bovenop hem zitten. Een tijdje zit ze stil boven op hem, haar golvende haar hangt voor de zijkant van haar gezicht. Dan begint ze haar kut tergend langzaam heen en weer over de schacht van zijn pik te wrijven. Het lijkt eeuwen te duren, de geilheid duidelijk hoorbaar in haar ademhaling en voelbaar in mijn broek. Eindelijk laat ze de pik van Lars in zich glijden. “Oooh lekker” kreunt ze en begint langzaam op en neer te bewegen. Mijn jaloersheid is al lang weer omgeslagen in opwinding terwijl ik zie hoe de forse pik van Lars helemaal in haar verdwijnt en ik de billen van Barbara steeds sneller zie bewegen. Haar billen trekken zich samen bij elke beweging die ze als een amazone rijdend op zijn pik maakt. Steeds sneller, haast stotend, beweegt ze haar bekken op en neer. Bij elke stoot ze lijkt pik nog dieper in zich te willen voelen.

“Oooh Lars, ik kom al klaar”, kreunt ze zacht!

Zich kennelijk nog bewust van het feit dat de Franse buren ditmaal wel thuis zijn. Haar lichaam schokt hevig en haar gedempte kreunen klinken zachtjes door de tent. Haar orgasme lijkt een eeuw te duren. Dan blijft ze even stil boven op hem liggen. Lars is nog niet klaargekomen en lijkt duidelijk opgewonden zijn geduld te verliezen. Hij duwt Barbara op haar buik en spreidt haar benen. Hij schuift een kussen onder haar buik en duwt zijn lid trefzeker bij haar naar binnen. “Je bent geil, dit zal je leren” kreunt hij hees terwijl hij haar met forse stoten neukt. Barbara draait plotseling haar hoofd richting de uitgang het lijkt alsof ze recht in mijn gezicht kijkt . Ik schrik en ben bang dat ze me zal me zal ontdekken.

Gelukkig sluit ze haar ogen weer. Ik kan aan haar zien dat ze geniet van zijn stevige “beurt”. Haar wangen zijn verworden tot dieprode blossen, het lijkt bijna of er ieder moment een glimlach op haar mond zou kunnen verschijnen. “Toe maar, neuk me” fluistert ze hees. Opnieuw dat verlangende in haar stem alsof ze verlangd naar het eerste zaad van een vreemde in haar. Met een paar ferme stoten komt Lars grommend klaar in mijn lieve ondeugende Barbara. Gehaast sluip ik de voortent uit voordat de stilte komt, me beseffend dat de volgende trein nog wel een tijdje op zich laat wachten. Schaamtevol kijk ik vluchtig opzij naar de tent van de Franse buren, om tot mijn opluchting te constateren dat daar volgens mijn niemand binnen is.

Onder de douche bevrijd ik mezelf van mijn eigen opgewondenheid, mijn ogen dicht, denkend aan de geilheid van Barbara die ik heb gezien. Mijn degelijke, lieve, haast onschuldig ogende vrouw, moeder van onze kindjes, heeft diepere gronden dan ik had verwacht. “Die heeft zichzelf laten gaan …!” mompel ik opgetogen hardop, hopende dat er geen Nederlanders in het toiletgebouw meer zijn. Tevreden besluit ik voor mezelf te houden wat ik heb gezien, het zou minder romantisch en spannend zijn als ik het Barbara zou zeggen.

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!

GENOTSVRIENDEN

Tieners contacten | Milfdaten | Tiener daten | Omadaten | Omacontacten | Pornocontacten | Afspraakjesmaken | Homodaten | Omadate | Rijpedating | Tienerscontacten | Seksmatch | Onlinemeesteres| Seksmatch | Datevinden| Fetishdate© 2023 https://seksverhalen.org/sexverhalen/cuckolding/2881/Mijn-vrouw-met-een-andere-man.html