Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Dit is wat ik wilde
Categorie: cuckolding | zondag 27 maart 2016

Eindelijk was het zover! Ik zeur al jaren bij mijn vrouw en nu had ze eindelijk toegegeven. Ze zou zich laten neuken door een andere man, terwijl ik toekijk. Mijn grootste en geilste fantasie gaat werkelijkheid worden. Ik zou een echte Cuckold worden, de zenuwen gieren door mijn lijf, het gaat echt gebeuren. We hebben afgesproken, dat ik het contact ga maken en de afspraak / ontmoeting regel. Ik had al vaker een advertentie gezet, maar elke keer haakte ze weer af. Haar bezwaren begrijp ik maar al te goed. Het is natuurlijk niet niks wat ze nu gaat opgeven. Ze zal vreemdgaan met een andere man. Ook al is het met mijn toestemming, het blijft toch een heel vreemde wending in onze relatie. We houden zielsveel van elkaar, en ze weet dat dit een jarenlang gekoesterd verlangen van mij is. Ze wilde deze fantasie voor mij uit laten komen. Ik ben haar ook dankbaar voor deze mogelijkheid, maar nu gieren de zenuwen door mijn lijf, het gaat nu werkelijkheid worden!

Geile afspraakjes

De man die ik ga uitzoeken moet ook aan bepaalde wensen voldoen! Ik ben zelf heel klein geschapen, ongeveer 10 centimeter stijf. Dus haar minnaar moet minstens het dubbele bezitten. Dus een penis 20 centimeter of meer, daar ga ik naar op zoek. Hij moet ook dominant zijn en open staan om mij te vernederen. Vernederen met mijn kleine pikkie, samen met mijn vrouw moeten ze mij keer op keer op de feiten drukken. Mijn pikkie is te klein om mee te neuken. Daarom laat mijn vrouw zich neuken door een "echte man", een echte man met een grote dikke lul. Zodat mijn vrouw eindelijk eens echt geneukt word. En ik, mag dat alles van dichtbij meemaken en ondervinden.

Mijn vrouw weet precies van welke vernederingen ik geil wordt. Deze gaan best wel ver... maar dit is mijn fantasie, die gaat uitkomen. Ik ga opzoek naar een man van onze leeftijd, rond de 45/50 jaar. Ik ben zelf 46 jaar en mijn vrouwtje is 52 jaar. Ik weet precies waar ik moet zoeken om een advertentie te plaatsen.

Deze advertentie heb ik geplaatst:

"Ik Cuckold / Sissy man (46) zoek groot geschapen dominante (bi)man (20cm of meer) om mijn vrouw (52) te neuken. Ik kijk alleen maar toe en wacht op vernederingen / opdrachten van jullie. Wij zijn beschikbaar op vrijdagavond, zaterdag de hele dag.

GeilStel026"


Nu was het afwachten wie er zou reageren, ik vertelde mijn vrouw dat ik de advertentie geplaatst had, ze knikte goedkeurend. "Dit is wat jij wilt, toch?", vroeg ze mij terwijl ze mij ondeugend aankijkt. Ja, liefje... dit is mijn grootste fantasie. Ik kuste haar en vertelde hoeveel ik van haar hield. Binnen een paar dagen had ik al flink wat reacties gekregen, een hoop onzin of heel korte reacties. Maar er zat er een tussen, die er gelijk uitsprong.

Dat was de reactie van Bram:

"Hallo Geil Stel, Ik ben Bram, 40 jaar en het lijkt mij leuk om jullie fantasie uit te laten komen. Ik ben beschikbaar op de dagen die jullie voorstellen. Ik ben sportief, goed gebouwd, dominant en ik heb een grote en dikke penis. Ik kan mij helemaal vinden in jullie sexspel, en wil daar graag in meespelen. Mocht de juiste klik ontstaan, dan ben ik jullie man! Hopelijk tot snel.

Bram"


Ik heb mijn vrouw de advertentie laten lezen en na weet heen weer malen hebben we samen besloten, "Dit gaat hem worden!", maak maar een afspraak met Bram, zei mijn vrouw. Zo gezegd, zo gedaan. Vrijdagavond gaat het gebeuren, de spanning begint te stijgen. De hele week is het onderwerp: "Bram", ik merk aan mijn vrouw dat ze naar uit kijkt. Ikzelf kan nergens anders aan denken, het gaat gebeuren gaat er keer op keer door mijn hoofd.

Eindelijk is het vrijdag, vanavond komt Bram.

Mijn vrouw is de hele middag al bezig, om zich nog mooier te maken, dan ze al is. Ze heeft haar mooiste lingerie aangetrokken en daarover haar wit zijden badjas. Na het eten legt ze mijn kleding klaar. Een kanten roze Sissy slipje met bijbehorende netkousen. Trek jij dit maar aan voor vanavond, zegt ze met een grote glimlach. Als ik alles heb aangetrokken, trek ik daarover een makkelijke trainingsbroek met een T-shirt aan. De seksuele spanning is op zijn hoogste niveau.

Om 20:00 uur wordt er aangebeld...daar zal je hem hebben. Ik open de deur en laat Bram binnen. Welkom man, leuk dat je er bent, zeg ik tegen hem. Bram loopt achter me aan de huiskamer in en ik stel hem voor aan mijn vrouw. Bram pakt de hand van mijn vrouw vast en geeft haar heel langzaam drie zoenen. Mijn vrouw is net als ik best wel zenuwachtig, maar Bram is heel rustig en vriendelijk. Zal ik naast jou komen zitten, vraagt hij aan mijn vrouw. Doe dat maar zegt ze met schorre stem. Ze herpakt zich direct en wendt zich tot mij. Schenk jij even wat te drinken voor ons in, ik lust wel en wijntje, wat drink jij, Bram? Doe maar maar een lekker koud biertje. Ik loop de keuken in en hoor ze ontspannen met elkaar praten. Als ik terug kom met de wijn en het bier ga ik tegenover ze zitten. Alle drie steken we een sigaret op en we genieten van onze drankjes. Opeens zegt mijn vrouw, "trek jij alvast je kleren uit, dan kan ik Bram laten zien wat je aan hebt.

Enigzins beschaamd, sta ik op en begin voor de ogen van Bram en mijn vrouw mijn trainingsbroek uit te trekken. Daar sta ik dan ik dan in mijn netkousen en mijn kanten roze Sissy slipje. Mijn kleine pikkie staat stokstijf vooruit. Ik voel me opgelaten en zie dat Bram moet lachen, hij kijkt mijn vrouw aan en ze wisselen elkaars blikken. Ja, Bram, zegt mijn vrouw, daarom ben jij uitgenodigd. Je ziet dat mijn man eigenlijk geen "echte man" is, maar een Sissy met een heel klein pikkie. Ik sta nog steeds recht voor ze, "kom eens hier", zegt mijn vrouw. Ik loop naar haar toe. Ze trekt mijn slipje naar beneden en mijn pikkie floept naar voren. Begrijp je het nu, vraagt ze aan Bram. Hij knikt...ik begrijp maar al te goed. Met zo'n pikkie kan je niet neuken, dat lijkt me duidelijk, gaat Bram verder. Mijn vrouw pakt een meetlint en begint mijn pikkie op te meten. Negen centimeter schatje, zegt ze teleurgesteld. Bram moet lachen, "de mijne is slap al zo'n 16 cm zegt hij trots". Mmmmm...zegt mijn vrouw, dat klinkt goed. Ze schuift wat dichter tegen Bram aan, stop dat zielige pikkie weg en regel nog even wat te drinken voor ons, zegt ze bits tegen mij.

Als ik terug kom met de drank, zie ik dat haar badjas openhangt, ze is verstrikt in een intense tongzoen met Bram. Ze kijken niet eens op als ik de drankjes voor ze neerzet. Ik ga maar weer zitten en bekijk het schouwspel met gierende hormonen. Ik zie dat mijn vrouw met haar hand over de lul van Bram aan het wrijven is. Ik zie de contouren van zijn grote lul door zijn spijkerbroek heen. Kom eens hier, zegt mijn vrouw, voel eens wat Bram in zijn broek heeft zitten. Mijn hand rust op zijn kloppende paal, ongelofelijk wat een apparaat. Door de de stof heen voel ik hoe hard zijn lul al is. Dit is een echte lul, zegt mijn vrouw. Niet zo'n klein zielig pikkie als die van jou. Ik kan alleen maar een schorre "ja" uitbrengen. Mijn hart giert in mijn lichaam. Ga maar weer zitten, zegt mijn vrouw. Ondertussen begint ze de riem en de knopen van Bram zijn broek open te maken. Bram helpt haar en stapt uit zijn spijkerbroek.

Zijn enorme paal staat als een tent in zijn boxershort.

Mijn vrouw kijk mij aan, moet je eens zien wat een lul hij heeft. Kom eens hier Sissy, sist ze mij toe. Ga op je knieλn zitten. Ik neem plaats voor Bram, die begint zijn grote bobbel tegen mij aan te drukken. Ik voel zijn enorme stijve pik tegen mijn wangen drukken. Komop, Sissy, ruiken, snuffel aan die bobbel. Ik ruik en snuif de geur naar binnen. Ik ruik zijn lul door de stof heen. Ruik je dat? Mijn vrouw duwt mijn gezicht nog harder tegen de bult aan. Zo ruikt een echte mannenpik, gaat ze verder. Nu trek je met je tanden zijn boxershort naar beneden, kom op je kan het Sissy. Ik zet mijn tanden in het elastiek en trek het naar voren toe, dan maak ik de beweging naar beneden. Zijn grote lul stribbelt tegen, maar opeens floept zijn paal naar uit zijn boxer. Bram duwt zijn boxer verder naar beneden terwijl zijn hete lul tegen mijn gezicht aandrukt. Mijn vrouw slaakt een kreet van verrukking, WOW! Wat een geile en grote paal, Mmmm, lekker hoor! Bram slaat met zijn paal in mijn gezicht, klets, klets gaat zijn lul tegen mijn gezicht. Mijn vrouw begint te lachen en zegt, laat hem maar voelen wat voor niksnut hij is, hahaha. Kom eens staan zegt ze even later, ze trekt mijn Sissy slipje naar beneden.

Mijn kleine pikkie staat nog steeds stijf.

Vergeleken met Bram zijn knots is mijn pikkie echt zielig klein. Bram zijn lul is 2,5 x dikker dan de mijne en zeker 15 centimeter groter. Zijn eikel is enorm, mijn kleine eikeltje valt in het niet, de adderen in Bram zijn lul zijn ook gezwollen en staan strak op zijn paal. Mijn vrouw pakt het meetlint en geeft het aan mij. Jij mag zijn lul even opmeten, dat vindt je toch zo geil. Dat klopt, dat is een van mijn geile verlangens, ik leg het meetlint over Bram zijn paal. En...hoeveel cm is hij, vraagt mijn vrouw bits. 23,5 centimeter liefje. Hahaha, lacht ze tevreden. En al die heerlijke centimeters zijn voor mij, gaat ze verder. Ga maar weer zitten Sissy. Ze gaat samen met Bram weer op de bank zitten, ik neem plaats tegenover hun. Bram heeft inmiddels zijn overhemd uitgetrokken en zijn gespierde borstkas is mooi behaard. Met haar hand streelt ze zijn borstkas en ze zoekt met haar mond de zijne. Al zoenend en tongend ontdekken ze elkaars lichaam. Ik zie Bram met zijn grote hand richting haar slipje gaan. Hij trekt het naar beneden en mijn vrouw wurmt zich uit het slipje. Ik zie dat ze haar benen open houd. Bram heeft nu vrij spel met zijn hand in haar kale kutje. Er gaat een siddering door mijn vrouw heen als Bram haar klitje aanraakt. Ze kreunt zachtjes, ik merk dat ze botergeil is geworden.

Bram begint haar te vingeren, met zijn andere hand pakt haar stevig beet. Hij is sterk, ze kan geen kant op. Ik zie dat ze zich overgeeft een zijn lange dikke vingers. Ze kreunt, fluistert in zijn oor. Bram gaat gewoon verder, steeds meer begint te kronkelen. Als Bram twee vingers in haar kutje schuift, begint ze nog harder te kreunen. Al neukend met zijn vingers sopt hij in haar kutje. Voor mijn ogen zie ik hoe en vreemd vent, mijn vrouwtje een orgasme bezorgt. Ze begint steeds wilder te bewegen, ze begint sneller te kreunen en te hijgen. Bram gaat door, hij houd haar stevig vast. Voor mijn ogen krijgt mijn vrouw een heftig orgasme, ze gilt het uit van genot. Bram gunt haar wat rust hij haalt zijn vingers uit haar kletsnatte kutje. Kom eens hier, Sissy... zegt hij tegen mij. Hij steekt zijn vingers uit, likt maar schoon. Hij stopt zijn vingers in mijn mond. Ik proef het kutje van mijn vrouwtje, het is vreemd om de vingers van een man in je mond te hebben. Ik voel me heel klein, maar het is zσ geil. Ik lik alle zoute kutsappen van zijn vingers. Goedzo Sissy, ga maar weer op je plek zitten.

Hij pakt mijn vrouw weer stevig vast en begint weer te tongen met haar. Ik zie dat ze langzaam met haar tong naar zijn oor gaat en dan langzaam naar beneden toe. Ze likt aan zijn tepels, ze draait kringetjes om zijn navel heen. Langzaam gaat ze naar zijn enorme paal toe. Ik zie hoe ze kusjes geeft op zijn pik, elke keer een stukje dichter naar zijn eikel toe. Na 10 kusjes neemt ze voorzichtig zijn grote eikel in haar mond. Meer zal ze er niet in krijgen, zo groot is zijn knop. Ze begint hem al likkend en zuigend te pijpen. Haar twee handen slaat ze om zijn paal heen. Bram begint neukbewegingen te maken. Hij kijkt mij aan, je vrouwtje kan goed pijpen, Sissy. Ik stamel iets van, Ja Bram, ik zie het.

Kom eens hier Sissy, vroeg Bram.

Dan mag je aan mijn kont ruiken. Mijn vrouw begint te lachen, goed idee, Bram. Ze staan beidde op, ga maar op de bank liggen met je hoofd deze kant op, zegt Bram. Ik ga liggen en Bram gaat over mijn hoofd zitten. Zijn grote ballen rusten nu op mijn ogen, ik zit met mijn neus pal tussen zijn billen. Kom op Sissy, ruik aan zijn kont, hoor ik mijn vrouw zeggen. Ze trekt de billen van Bram uit elkaar en Bram duwt zijn kont dichter tegen mijn neus aan. Ik kan haal nu nog adem via mijn mond, langzaam laat ik de wat lucht door mijn neus naar binnen komen. Een penetrante kontlucht komt er nu naar binnen toe. Ik raak bedwelmd door de geur van Bram zijn kont. Ze heftig en vreselijk vernederend is dit. Half in een trance hoor ik mijn vrouw zeggen, nu ga je Bram zijn komt even lekker rimmen. Voorzichtig lik ik aan zijn poepgaatje, steeds dieper gaat mijn tong door zijn aars heen. Goedzo, Sissy! Dit is lekker hoor ik Bram zeggen. Ondertussen is mijn vrouw Bram weer aan het pijpen. Ik kan een glimp opvangen van mijn vrouw, ze kijkt mij lachend aan terwijl ze de eikel van Bram in haar mond neemt. Mmmm hij heeft een heerlijke pik hoor, mannetje van me. Ik knipper met mijn ogen, ondertussen roert mijn tong door Bram zijn kont. Inmiddels ben ik gewend aan de indringende geur van Bram zijn kont.

Bram staat na een tijdje weer op, ga jij maar weer op je plek zitten, word er tegen me gezegd. Gehoorzaam ga ik weer zitten. Bram steekt een sigaret op, mijn vrouw hangt tegen hem aan. Ze krijgt en sigaret van hem. Zo Sissy, laat jij maar eens zien wat je met dat kleine pikkie kan doen. Slipje uit en geef ons maar een showtje. Mijn vrouw haalt mijn Butt-plug tevoorschijn, kijk een schatje, die mag je ook gebruiken, ze lacht als ze de plug aanreikt. Ik trek mijn slipje uit, Bram en mijn vrouw knikken goedkeurend. Nou, laat maar eens zien, wat je kan, Sissy. Mijn pikkie staat al stijf, ik trek mijn eikeltje naar achter. Ahhh wat lief, zegt mijn vrouw kleinerend. Bram lacht, trek maar aan je piemeltje Sissy en stop die anal-plug in je reet. Ik maak mijn vingers nat met veel spuug en haal dit door mijn kontgaatje heen. Ik duw twee vingers met spuug mijn kontje in. Dan pak ik de anal-plug en duw deze langzaam in mijn kontje. Opeens plopt hij mijn kont in, ik beweeg wat met mijn kont, totdat de plug gemakkelijk zit. Ik ga weer zitten, die anal-plug gaat nog dieper mijn kontje in. Dan begin ik aan mijn pikkie te trekken, maar al snel moet ik stoppen, anders kom ik klaar. Kom op trekken, zegt mijn vrouw bits. Voorzichtig weet ik het klaarkomen tegen te houden. Mijn vrouw begint weer met Bram te zoenen en speelt met zijn half slappe penis. Ze letten niet meer op mij. Mijn vrouw fluistert wat in Bram zijn oor, hij knikt en moet lachen.

Dan zegt Bram tegen mij, stop maar met rukken Sissy, doe je mooie kanten slipje maar weer aan. Ga maar in de badkamer op de grond zitten. Ik trek mijn slipje aan, haal mijn kousen op en doe wat Bram me heeft opgedragen. De vloer van de douche is koud en hard, maar ik zit. Ik hoor Bram en mijn vrouw, praten en lachen met elkaar. Af en toe slaakt mijn vrouw een kreet uit. Ik heb geen idee waar ze mee bezig zijn. De vernedering en onwetendheid maakt me gek van geiligheid. Dit is wat ik wilde, gaat er elke keer door me heen. Bram komt de badkamer ingelopen, gevolgd door mijn vrouw. Zit je lekker? Sissy, zet hij spottend. Het gaat zeg ik hem met benepen stem. Bram komt met zijn half slappe lul in zijn hand voor me staan. Even pissen hoor, zegt hij spottend. Dan begint hij over me heen te pissen, een ferme straal, zeikt zo over mij heen. Zijn hete urine klets tegen mijn voorhoofd, het prikt in mijn ogen.

Mondje open, Sissy!

Hij richt op mijn openstaande mond, ik proef zijn zoute urine tot achter in mijn keel. Het smaakt vies, maar ook wel geil. Bram richt zijn straal tegen met pikkie aan, zijn hete urine maakt mijn pikkie nog stijver. Steek je tong uit, zijn laatste vang ik op met mijn mond. Doorslikken, Sissy. Gehoorzaam doe ik wat hij me vraagt. De penetrante smaak maakt zich meester van mijn lichaam. Al die tijd heeft mijn vrouw staan toekijken, ze lacht. Ik zie de minachting in haar ogen. Dan zegt ze opeens, blijf jij hier maar zitten, kan je opdrogen. Ik ga met Bram de slaapkamer in, ze draait zich om en zegt tegen Bram, kom op lieverd, ik wil je voelen. Bram lacht, reken maar. Tegen mij zegt hij, i ga je vrouw zo gigantisch neuken, daar heeft ze wel behoefte aan. Laters Sissy! En weg zijn ze.

Daar zit ik dan, mijn zeiknatte haren druipen nog na. Met een zoute smaak in mijn mond, totaal vernederd. Pfftt...zo geil, zo erg. Ondertussen hoor ik mijn vrouw kreunen. De slaapkamer is pal naast de badkamer, ze hebben expres beide deuren open gelaten. Ik hoor ons bed kraken en mijn vrouw kreunen. Steeds harder begint ze te kreunen. Ik denk dat Bram als een wilde aan het neuken is, ik hoor zijn lichaam tegen die van mijn vrouw kletsen. Ze begint steeds harder gillen en het bed kraakt als bezetene. Dan gilt mijn vrouw, ik kom! Ohhh, Bram, neuk me, ik wil klaarkomen. Ik hoor hoe hij zijn tempo nog meer versneld. Dan kom ze gillend klaar. Ik hoor mijn vrouw nahijgen, dan hoor ik Bram zeggen, omdraaien, op je knieλn. Dan begint het bed weer te kraken, mijn vrouw te kreunen. En ik, zit daar op de koude grond, Bram zijn urine trekt en prikt in mijn huid, ik ben nat en koud.

Ik weet niet hoe vaak ik mijn vrouw heb horen klaarkomen, ik ben het besef van tijd en de tel kwijt geraakt. Dan hoor ik Bram opeens roepen uit de slaapkamer, ga jij even douchen Sissy! Moeizaam sta ik op, doe de douche aan en de hete straal ontdooit mijn lichaam. Tijdens het douchen trek ik mijn slipje en kousen uit. Ik spoel ze om en wring ze uit. Na 5 minuten ben ik helemaal weer op temperatuur gekomen en heb me goed schoon gewassen. Ben je klaar, hoor ik Bram roepen. Kom dan maar even naar de slaapkamer. Ik droog me snel af en ik ga naar de slaapkamer toe. Daar ligt mijn vrouw op bed, haar benen gesloten. Bram ligt naast haar, samen zijn ze aan het roken.

Je mag mijn lul even schoon likken, zegt Bram.

Ik zie zijn half stijve pik glimmen van het kutsap en sperma. Ik ga op mijn knieλn zitten en neem zijn pik in mijn mond. Met mijn tong draai ik over zijn eikel heen. Ik proef zijn zaad vermengt met mijn vrouw haar kutsappen. Komop, mijn hele lul schoonmaken. Ik lik over de schacht van zijn grote pik, ik zie dat zijn pik weer stijver gaat staan. Ik lik aan zijn ballen en zorgt dat alle restjes worden verwijderd. Ondertussen staat Bram zijn paal alweer omhoog. Wat een gevaarte. Ja, Sissy, die pik is op plekjes geweest waar jij nooit zal komen, zegt mijn vrouw. Ik stamel, ik weet het liefje, ik weet het.

Ondertussen schikt Bram wat op, kom maar even naast ons liggen. Omdraaien, ga met je hoofd op het voeteneind liggen. Als ik lig komt mijn vrouw met haar kutje op mij gezicht liggen. Schoonlikken zet ze me. Ik doe mijn mond open en daar komt de eerste lading sperma al uit haar kut druipen. Ik vang alles op en proef de zilte smaak van Bram zijn zaad. Ik blijf likken en slikken, zoveel sperma uit haar kutje. Als alles is opgelikt, komt Bram achter mijn vrouw staan. Ik zie hoe zijn grote eikel tegen haar schaamlippen aandrukt, langzaam glijdt hij naar binnen. Ik zie haar dan haar schaamlippen uit elkaar gedrukt worden.

De enorme lul van Bram neemt bezit van mijn vrouw haar kutje.

Dan begint hij te stoten, steeds sneller en dieper neukt hij mijn vrouw. Zijn grote ballen kletsen keer op keer tegen mijn neus. Ondertussen begint het lichaam van mijn vrouw te schokken, ze kreunt, ze zucht. Kan je het goed zien kreunt ze tegen mij. Ja, schatje ik kan het heel goed zien. Kijk maar goed, dit is neuken kreunt ze weer Bram is haar nu gigantisch hard aan het neuken. Haar kutje sopt en maakt elke keer als hij zijn pik naar binnen stoot een slurpend geluid. Dan hoor ik ook Bram zuchten, ik ga je zo volspuiten liefje, zegt hij tegen mijn vrouw. Ja, gilt mijn vrouw nu uit, spuit me vol met je geile zaad. Dan stoot hij heel diep in haar kut en ik zie zijn ballen samenkrimpen. Ik hoor mijn vrouw gillen en voel haar schokken. Zij komt ook klaar, gillend roept ze. Ja, schat laat me je zaad voelen. Bram zijn lul maakt schokkende bewegingen, ongelofelijk hoeveel sperma hij kan produceren. Hij hijgt na en haalt heel langzaam zijn lul uit haar kutje. Ik kijk in een gapend gat gevuld met heet sperma. Mijn mond heb ik wijd open en vang al het zaad op.

Jezus wat geil..ik zet mijn mond op haar openstaande kutgat en roer met mijn tong het sperma eruit. Mijn vrouw stapt van mij af en hijgend nestelt ze zich op de brede borstkas van Bram. Ze speelt met zijn borsthaar, Bram steek twee peuken op en samen gaan ze roken. Nou mag jij klaarkomen Sissy, speel maar met je pikkie. Ga maar staan, dan kunnen wij het zien. Ik heb niet veel nodig, dat voel ik direct. Vang het beetje zaad maar op met je hand. Ik voel dat ik klaar ga komen, ik hou mijn hand als een kommetje en trek me leeg in mijn hand. Goedzo Sissy, nu mag je je zaad oplikken. Ik doe wat me gevraagd wordt, ik lik alles van mijn hand. Ik voel me beschaamd, vernederd en gebruikt. Dit is wat ik wilde, gaat er door me heen....

GeilStel026

Wil jij een Negerin neuken?  Oude wijven zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm