Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Voor mijn ogen word mijn vrouw zonder condoom geneukt
Categorie: cuckolding | woensdag 6 augustus 2014 14:24

Geile afspraakjes

Daar lig ik dan op mijn eigen bed, naast mijn eigen vrouw, en kijk ik toe hoe Theo haar teder maar intens tongt. Ik had Theo ruim een jaar geleden ontmoet via een chatsite en we raakten destijds aan de praat. Hij was een aantrekkelijk man van 49, na een huwelijk van dik 25 jaar gescheiden, had 2 volwassen kinderen en was sinds een jaar samen met een lieve vrouw van begin 50. Zijn seksleven was op orde maar hij genoot ervan om met anderen te chatten en van gedachte te wisselen over geile fantasieën. Zo raakte ik destijds met hem aan de praat en merkte ik dat we raakvlakken hadden. Hij fantaseerde net als ik over een trio en na een aantal weken van geile chats had ik hem een onherkenbare foto van Bianca gestuurd. Die allereerste foto toonde haar in een strakke spijkerbroek waarin haar kontje lekker uitkwam. Die eerste foto tonen was erg spannend en al gauw volgden er meer. Na een aantal maanden had hij Bianca in sexy kleding, bikini, lingerie en zelfs deels naakt gezien.

Voor de webcam liet Theo dan soms zien wat voor effect het op hem had en was het apart, maar vooral reuze opwindend om een andere man te zien klaarkomen bij het zien van de foto’s van mijn vrouw. Op geen van de foto’s was Bianca herkenbaar met gezicht in beeld geweest, maar toen ik op een avond hem weer eens zag masturberen op een foto van haar, kon ik het niet laten en toonde ik een close up van haar mooie gezichtje. De maandenlange opgebouwde spanning en nieuwsgierigheid ontlaadde zich bij Theo bij het zien van haar mooie koppie, in een van de heftigste zaadlozingen die ik ooit heb gezien. Het hek was hierna van de dam en ik leerde Theo via zijn scherm haar helemaal ‘kennen’. Ze werd het middelpunt van onze geile fantasieën en uiteindelijk besloten we een stap verder te gaan...

En die stap speelde zich nu dus voor mijn ogen af. Mijn aan het bed vastgebonden vrouw laat zich diep tongen door een voor haar onzichtbare, onbekende man die ruim 17 jaar ouder is dan haar. Theo staat met zijn goedgebouwde, bijna twee meter lange lichaam voorovergebogen Bianca te tongen. Een hand streelt haar blonde haren en zijn andere hand wrijft teder over haar zachte buik. Ik weet dat hij gek is op haar buikje en dat het hem altijd opwind als ik een foto toon van haar slanke buikje. Zijn mond maakt zich los van het tongenspel en hij daalt af langs haar nek richting haar borstjes met de stijve tepeltjes. Bianca siddert zoals altijd als haar nek gekust wordt en ik zie haar onderlichaam een beweging maken die haar opwinding onthult. De mond van Theo bereikt haar stijve tepels en hij begint er aan te likken en zuigen. Ik zie haar onderlichaam weer bewegen en besluit haar natte kleine kutje de aanraking te geven die het wil. Mijn hand omsluit haar venusheuvel en mijn middelvinger floept in de kletsnatte opening.

Ze kreunt en kronkelt van genot en terwijl ik haar vinger worden haar tietjes gelikt door Theo. De mond van Theo vervolgt zijn tocht naar beneden en hij begint haar strakke zachte buikje te likken. Zijn natte tong maakt lange bewegingen over haar buik en ik zie dat het glimt van zijn gelik. Ik zie zijn ene grote hand haar kleine borstjes kneden en net als ik me afvraag wat de missie is van zijn andere hand wordt me dat duidelijk gemaakt. Theo pakt mijn hand die druk is met vingeren en leidt hem naar zijn mond. Hij likt kreunend haar geile sap van mijn vingers. Het idee dat hij haar proeft maakt me wild en hem duidelijk ook. Hij staat op en kleedt zich helemaal uit. Zijn dikke 22 cm staat kloppend recht omhoog en zijn eikel is kletsnat van het voorvocht. Hij neemt plaats op het bed tussen haar gespreide benen en begint zonder enige aarzeling aan een befbeurt die heftig kreunend ontvangen wordt door mijn vrouw. Hij likt haar heuveltje, haar klit, de binnenkant van haar dijen, hij zuigt haar kleine lipjes naar binnen en laat vooral zijn tong zo diep als hij maar kan in haar schede glijden. Ik stop mijn tong in haar mond en terwijl ik haar tong, voel ik haar een heftig orgasme krijgen door de tong van Theo. “Goed zo meisje” hoor ik hem zeggen en heeft hij inmiddels twee grote vingers in haar spleetje terwijl hij haar klitje likt.

Ik wil nu haar mond om mijn pik voelen en ik kniel naast haar hoofd en leidt haar geblinddoekte gezichtje naar mijn kloppende paal. Ze likt, ze zuigt en ze pijpt als een bezetene. Al beffend bekijkt Theo het pijpschouwspel. Hij staat op en komt aan de andere kant van haar hoofd, net als ik op zijn knieën zitten. Hij begint zich af te trekken maar al gauw pakt hij haar hoofdje en duwt haar mond op zijn grote 49 jarige lul. Dit dwingende gedrag schrikt haar toch een beetje af en ze wil zijn pik ontwijken. Maar Theo is resoluut en duwt zijn pik in haar mond terwijl hij zegt “Kom op zuigen!”. Ze geeft zich over en al gauw verdwijnt meer dan de helft van zijn staaf in haar mond. Ik zie dat ze nu echt haar best begint te doen en ik pak snel de camera om dit tafereel vast te leggen. Haar mond omsluit zijn grote pik en hij beweegt haar hoofd op en neer. Hij haalt zijn pik eruit en drukt haar hoofd naar zijn grote geschoren ballen die ze begint te likken. “Stop ze in je mond” zegt Theo en een voor een maken zijn ballen kennis met de binnenkant van haar mond. De sopgeluiden van haar mond zijn zo geil en ik begin me weer af te trekken.

Theo kijkt me aan en zegt “Ik ga haar nu neuken, ik wil in haar”.

Bianca stopt met haar werk en zegt met een enigszins benauwde stem dat het alleen mag met condoom. Dit had ik van te voren ook expliciet met Theo afgesproken en ik loop naar de kast om een condoom te pakken. Ik scheur de verpakking open en als ik hem aan Theo wil geven gebaart hij naar mij dat hij wil dat ik hem erom heen doe bij hem. Jeetje, dit had ik niet verwacht maar voor ik het zelf doorheb zit ik op de rand van het bed en rol ik het condoom uit over de grote lul van Theo. Bianca heeft geen idee wat er zich om haar heen afspeelt en ligt bijna trillend op het bed te wachten op wat komen gaat. Ik sta op om de camera te pakken en hoor achter me dat Theo iets uit zijn jasje haalt. Net als ik de camera wil oppakken staat Theo achter mij, trekt hij mijn armen achter mijn rug en slaat mij in de boeien. “Wat doe je?” roep ik verschrikt maar Theo legt zijn vinger tegen mijn lippen en terwijl hij me streng aankijkt sist hij “Stil jij en kijk maar toe”.

Bianca merkt nu aan mijn stem dat de stemming is veranderd en vraagt wat er gebeurd. Voor ik iets kan zeggen hoor ik Theo's stem zeggen...

“Je bent nu van mij, je man gaat toekijken hoe zijn vrouw geneukt gaat worden door een ander!”

Hij loopt naar het bed waar Bianca nog steeds vastgebonden en gespreid ligt en net voor hij zijn door het condoom beschermde pik in haar kutje wilt stoppen kijkt hij mij aan, trekt het condoom van zijn pik en stoot zonder pardon zijn gehele 22 cm in haar kleine poesje. Zijn nu onbeschermde pik pompt diep en hard in mijn vrouw! Ik ben van de eerste schrik bekomen en begin geil te worden van de nieuwe situatie. O mijn god, ik zie gewoon een man die stukken ouder is dan mijn milfje, zich helemaal laten gaan in haar kutje. Bianca die realiseert zich nu dat er geen condoom meer in het spel is en begint te protesteren maar Theo legt zijn grote hand over haar mond en gaat door met penetreren. “Wat heb je een lekker nauw moederkutje Bianca” roept hij haar toe. Letterlijk en figuurlijk kijk ik geboeid toe. Hij maakt haar voeten los van het bed en gebied haar om haar benen strak om hem heen te klemmen zodat hij nog dieper in haar kan. Ik zie dat ze gehoorzaamt en ik realiseer me dat ze zich gewonnen geeft. Ze begint nu zelfs te kreunen en onverstaanbaar te mompelen van geilheid. “Lekker he, mooi sletje van me” fluistert Theo en ze knikt. Ze knikt! Wow mijn brave mooie milfje laat zich sletje noemen door een vreemde. Ze beginnen diep en nat met elkaar te tongen en ik baal dat ik niet mijn keiharde pik kan bevredigen.

Na een minuut of tien haalt Theo zijn pik uit haar. Hij is kletsnat van hun beide sappen en hij buigt naar haar kutje en likt er even aan. “Mmmm wat smaak je heerlijk zoetig, je hebt echt een honingkutje” lacht hij. Hij duwt haar knieën naar haar buik zodat haar kutje en kontje nog beter zichtbaar zijn. Het puntje van zijn tong beroert haar kleine kontgaatje maar voor hij verder kan gaan roept Bianca “Nee dit wil ik niet!”. Theo stopt zijn rim actie en pakt haar hoofd bij haar kinnetje vast. “Heb je nou nog niet in de gaten dat jij niks te willen hebt sletje!” sist hij haar toe. “Ik ben hier de baas en heb de volledige regie in handen!” en om zijn woorden kracht bij te zetten geeft hij een tikje tegen haar kleine tietjes en knijpt in een tepel. Hij spreid streng haar benen weer en steekt gericht zijn tong diep in haar anus. Ze probeert het te ontwijken maar hij is te sterk. Ze kan niet voorkomen dat Theo haar kontje diep en nat rimt. Zijn twee handen heeft hij onder haar billen en op die manier tilt hij haar onderlijf omhoog om haar kontje nog beter te kunnen likken. Ze lijkt het nu toe te laten maar het feit dat ze niet kreunt geeft me het idee dat ze nog steeds geremd is. Theo heeft dit ook door en stopt met likken. Hij maakt haar handen los van het bed, en draait haar op haar buik. Hij trekt net als bij mij haar armen op haar rug en bindt haar handen vast. “Wat doe je klootzak?” zegt ze boos als hij op haar komt liggen. “Je gaat te ver, maak me los jij, ohhhhhhh” en voor ze haar zin kan afmaken duwt Theo zijn dikke pik in haar maagdelijk kont.

Damn, mijn vrouw wordt voor mijn ogen anaal ontmaagd!

Tot mijn verbazing hoor ik haar heftig kreunen en lijkt het er zowaar op dat ze het lekker vindt! Ze is duidelijk in tweestrijd met zichzelf, want aan de ene kant is deze gedwongen vorm van anale seks niks voor haar, maar tegelijkertijd voelt het toch ook wel erg lekker. Plat op haar buik liggend wordt haar nauwe gaatje hard geneukt. Theo pakt haar hoofd door van elke hand twee vingers in haar mond te stoppen en terwijl hij door blijft pompen trekt hij haar hoofd naar achter. “Op je knieën voor haar gezicht zitten jij” beveelt hij mij. Ik manoeuvreer me in de gewenste positie en Theo drukt haar geblinddoekte hoofd over mijn kloppende pik. Bianca pijpt me gretig en de natte pijpgeluiden maken me gek en voor ik het weet spuit ik een grote lading sperma in haar keel. Zonder zich te verslikken wordt alles weggewerkt.

Ik zie dat dit Theo naar het hoogtepunt leidt. Met zijn pik nog in haar strakke anus maakt hij haar handen los. Zijn pik glijdt uit haar kontje en hij draait haar op haar rug. “Kneedt je tietjes” geeft hij haar als opdracht en ze gehoorzaamt. Theo zet zijn pik, die op springen staat, tegen de vagina van mijn milfje. Voordat hij echter toetreedt trekt hij in een ruk haar blinddoekt weg en terwijl ze went aan het licht stoot hij zijn paal in haar kut. Op het moment dat de ogen van Bianca weer zijn gewend aan het licht kijkt ze recht in de ogen van Theo en dit zet een explosie in gang die zijn weerga niet kent. Hem strak aankijkend, met haar borsten spelend, voelt ze een vloedgolf van wit mannenzaad diep in haar baarmoeder spuiten. Ik zie haar gezicht vertrekken en ze komt met een gilletje hard en schokkend klaar. Ze krijgt een aanhoudend orgasme en Theo besluit zijn pik uit haar te halen en trekt mij naar haar onderlijf. “Likken jij!” en terwijl mijn vrouw nog ligt te schokken en kreunen lik in haar natte moederkutje schoon...

Er komt geen eind aan de lading zaad die Theo in haar heeft gespoten, de smaak van zijn sperma is vreemd, ik blijf likken en word beregeil hiervan. Ik weet dat dit niet klopt, zaad van een vreemde man uit de kut van je vrouw likken... maar wat is dit geil. Ik lik de laatste resten uit haar kut, otdat Theo zegt dat het goed is zo!

Theo kleedt zich aan, geeft het sleuteltje van mijn handboeien aan Bianca en glimlacht. “Tot snel” zegt hij en laat ons hijgend en bevredigd achter. Ik kijk Bianca aan en ze kijkt me diep in mijn ogen, buigt naar me toe en kust me. Ze maakt me los en we omhelzen elkaar.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm