Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Getrouwde vrouw komt in de ban van haar Meester DEEL3
Categorie: cuckolding | zondag 12 januari 2014 06:20

Geile afspraakjes

DEEL 3 - Hoofdstuk 10 – De Bekentenis
De tijd ging weer veel te snel voorbij, en voor ze het wist was het al donderdagavond. De afgelopen dagen had Anna dag en nacht met deze hele situatie in haar hoofd gezeten. In het begin was ze heel even blij geweest dat ze eindelijk verlost was van Meester Mark, dat ze eindelijk weer vrij was, en dat ze niet meer het risico liep om alles wat ze lief had voor altijd te verliezen. Maar al snel merkte ze dat ze dingen begon te missen. Ze had er veel moeite mee om het te aanvaarden, maar of ze het nu wilde of niet, ze miste de controle die hij over haar had gehad. En dat gevoel werd met elke dag die voorbij ging alleen maar sterker. Ze wist dat het enige ‘juiste’ wast ze kon doen was om Meester Mark en alles wat met hem te maken had zo snel mogelijk achter zich te laten, maar dat was gemakkelijker gezegd dan gedaan, en tegen donderdagavond wist ze dat ze dat gewoonweg niet kon. Ze wilde dit alles niet achter haar laten. Maar hoe kon Meester Mark verwachten dat ze zou doen wat hij van haar wilde? Hoe kon hij van haar verwachten dat ze haar ontrouw zomaar aan haar man zou opbiechten? Ze hield zo zielsveel van hem, en ze wist dat hij ook heel veel van haar hield. Het laatste wat ze wilde was om dat alles op het spel te zetten en hem misschien wel te verliezen. Maar als ze dan terugdacht aan die nacht waarop ze haar fantasietje aan hem had verteld… Fred had dat fantasietje niet alleen aangehoord, hij was er ook opgewonden van geworden! Het was toen echter niet meer dan gewoon een fantasietje. Hoe zou ze het in godsnaam over haar hart kunnen halen om hem te vertellen dat het veel meer was dan alleen maar een fantasietje, en dat zijn vrouw zich had laten gebruiken door een andere man, en dat ze dat nu zelf ook wilde?

Ze wilde zichzelf echter niet voor de gek houden, want ze wilde het zelf wel degelijk. Ze hield van haar man, en de seks die ze samen hadden was altijd heel bevredigend geweest. Maar wat er de afgelopen weken gebeurd was… dat was allemaal zo nieuw voor haar geweest, en zo intens. Bij Meester Mark had ze zich herboren gevoeld, en jong… en ze verlangde naar de gevoelens van onderdanigheid die hij in haar had opgeroepen. Het verraste haar nog steeds dat haar man het blijkbaar ook opwindend vond om in een onderdanige positie gedwongen te worden. Zou haar daar misschien ook nog wat verder in willen gaan? Misschien zou hij het dan ook begrijpen?

Maar inmiddels was het al donderdagavond, de avond voor de deadline! En Anna wist nog steeds niet wat ze moest doen. Ze had geen plan. Ze had elk moment van de dag en de nacht nagedacht over wat ze zou kunnen doen, maar ze had geen idee hoe het nu verder moest. Het was al 11 uur in de avond, en ze lagen allebei in bed. Fred lag zachtjes te snurken, maar zij was nog wakker en lag voor zich uit te staren, op van de zenuwen, terwijl de adrenaline door haar lijf gierde. Nee, dacht ze bij zichzelf, ze moest iets doen! Ze kon niet zomaar blijven liggen en niets doen! Ze moest het op zijn minst proberen!

Fred wist niet wat hem overkwam toen hij wakker werd en de lippen van zijn vrouw rond zijn pik voelde. Hij was nog steeds erg onder de indruk van het vorige weekend. Hij begreep nog steeds niet goed waarom de fantasietjes die Anna hem verteld had, en die hem boos hadden moeten maken, hem zo hadden opgewonden, en ook hij had daar de afgelopen dagen de hele tijd over zitten piekeren. Op de een of andere manier had zijn vrouw kleine zaadjes in zijn hoofd geplant, en die waren ondertussen weelderig gaan groeien, als onkruid. Sinds het afgelopen weekend had hij de hele tijd met gedachten in zijn hoofd gezeten over zijn vrouw terwijl ze gebruikt werd door andere mannen, en hij werd er zelfs bijna gek van. Hij wist niet waarom hij die gedachten maar niet kon loslaten, en waarom die gedachten hem ook nog zo opgewonden. Ze hadden er na dat weekend niet meer met elkaar over gepraat. Op maandagavond hadden ze de liefde met elkaar bedreven, maar sindsdien waren ze allebei te zeer met hun eigen gedachten bezig geweest.

Maar nu hing ze over hem heen, met haar lippen rond zijn pik, en zat Fred nog voor hij goed en wel wakker was met een keiharde paal. Ze pijpte hem, heel liefdevol en hartstochtelijk, en een tijd lang leek het erop dat ze daarmee zou doorgaan totdat hij klaar zou komen. Op gegeven ogenblik stopte ze echter, en keek ze hem aan met dezelfde ondeugende blik van het afgelopen weekend. “Vind je dit lekker, schatje?” vroeg ze op plagende toon, en Fred wist meteen dat het weer een intense nacht zou worden.

“Ik vind dit geweldig. En dat weet je.” Fred’s stem klonk wat zieliger dan hij had gehoopt.

“Mmmm, ik wil dat je vanavond een lieve en gehoorzame jongen voor me bent.” Dit was geen vraag, maar toch knikte Fred met zijn hoofd omdat hij wilde dat ze verder zou gaan. Ze leunde even opzij en haalde het touw tevoorschijn waarmee Fred inmiddels al goed bekend was.

Hij liet zich gewillig vastbinden op het bed, met gespreide armen en benen, helemaal naakt en hulpeloos. Het voelde nog steeds een beetje vreemd aan, maar hij vond het heerlijk. Ze had een kussen onder zijn hoofd gestopt, waardoor hij haar naakte lichaam beter kon zien. Ze zat bovenop hem, en keek recht in zijn ogen. Het leek alsof ze na aan het denken was, en dat ze met iets zat. Ze bestudeerde hem, en ze liet haar natte kutje tegen zijn harde pik aan glijden. Na een lange pauze zei ze eindelijk iets.

“Je vond wat we het vorige weekend hebben gedaan blijkbaar wel erg lekker, of niet?” Fred knikte alleen maar, en genoot van de machteloze positie waarin hij lag. Ze leunde voorover totdat haar zware borsten op zijn borstkas lagen en haar gezicht op slechts enkele centimeters boven het zijne hing, en terwijl ze dat deed, deed ze iets wat Fred geweldig vond… terwijl ze voorover leunde, liet ze zonder haar handen te gebruiken zijn pik in haar warme, natte kutje glijden. Hij kreunde zachtjes, en genoot van de de manier waarop ze dat deed. Hij voelde haar adem in zijn gezicht, en ze dwong hem om recht in haar ogen te kijken. “Schatje, ik wil dat je me vertelt dat je het afgelopen weekend geweldig vond. Ik heb dat nodig. Ik heb dat echt nodig. En dan wil ik weten hoe je zou reageren als ik je zou vertellen dat de dingen die ik je verteld heb werkelijkheid zouden zijn.” Terwijl ze dit zei was ze beginnen met bewegen, en liet ze haar kutje op en neer over zijn pijnlijk stijve pik glijden.

Fred zei niets en knikte met zijn hoofd om haar aan te sporen om verder te gaan. Haar natte lippen kusten de zijn. “Zeg het, alsjeblieft.”

“Oh god, Anna. Ja. Ik weet niet waarom, maar ik vond het geweldig. Zelfs meer dan geweldig.” Hij stond verbaasd van zijn eigen woorden, maar ze kwamen bijna vanzelf uit zijn mond.

Ze bleef hem diep in zijn ogen kijken. Ze zweeg even, maar ze bleef langzaam op en neer gaan op zijn pik. Hij kon zijn ogen maar niet van haar af houden, en hij was zo geil op haar. Toen ze even later weer begon te spreken schrok hij even, ook al fluisterde ze alleen maar.

“Ik hoop dat je hier niet van schrikt, maar een deel van het fantasietje dat ik je verteld heb is echt, Fred.” Wat volgde was een doodse stilte, terwijl Anna verder ging met het berijden van zijn pik. Hij wist niet wat zeggen. Hij keek haar recht in haar ogen, kreeg een knoop in zijn maag, en hij voelde de tranen in zijn ogen ogen opwellen. Tegelijkertijd merkte jij dat haar woorden zijn pik nog harder hadden gemaakt.

“Hoe bedoel je?” Zijn vraag klonk zwak, niet boos.

Ze leunde naar hem toe en kuste hem lang en met passie, terwijl ze haar heupen sneller op en neer liet gaan. Toen ze de kus verbrak zag hij dat ze tranen in haar ogen had. En die tranen lieten hem allesbehalve onberoerd. Ondanks hetgeen ze hem net verteld had, voelde hij dat hij haar moest beschermen en troosten.

“Ik heb met iemand anders geneukt.”

Hij was sprakeloos. Hij keek haar ongelovig aan en vroeg zich af of dit misschien weer een nieuwe spelletje was. Maar de blik die ze in haar ogen had was bloedserieus, en meteen drong het tot hem door dat ze echt meende wat ze zei.

Ze bleef hem aankijken, terwijl ze met haar heupen draaiend op zijn pik bleef rijden die telkens weer diep in haar natte kutje gleed. “Ik moet je dit opbiechten, Fred, want ik kan het niet meer voor mezelf houden. Ik hou zo ongelooflijk veel van je, ik wil je nooit verliezen of iets doen dat ons uit elkaar drijft. Ik weet dat het fantasietje dat ik je hebt verteld je heel erg opwindt, en zelfs nu op dit moment maakt het je geil. Ik zie het in je ogen. Lieverd, ik weet dat wat ik je nu fertiel waarschijnlijk heel hard aankomt, maar stel je er alsjeblieft even voor open? Denk erover na, inclusief alle details, en weet dat ik van je hou, zo heel erg veel.”

Fred wist niet meer wat hij moest denken. Anna’s woorden hadden duidelijk gemaakt dat dit geen spelletje was. Hij voelde zijn opwinding wegglijden en plaats maken voor gevoelens van teleurstelling, angst en woede. Ze had hem bedrogen! Hoe had ze dat kunnen doen? En met wie had ze het gedaan?

Anna merkte het meteen toen zijn pik begon te verslappen, en ze had ook meteen spijt van wat ze gezegd had. Oh god, ze had zo’n schrik dat ze hem ging verliezen! Hij zag de paniek in haar ogen terwijl ze snel van hem af kroop en hem vol overgave begon te pijpen. Met haar handen en haar lippen bewerkte ze zijn pik en zijn ballen, en even later voelde hij hoe ze met een vinger tegen zijn kontgaatje begon te duwen. Dat had ze al eens eerder gedaan, en ze had toen gemerkt dat het hem op de een of andere manier heel erg had opgewonden, en dat effect had het dus ook nu weer op haar man. Vrijwel meteen werd zijn pik weer keihard, en kreunde hij van alles wat ze met hem aan het doen was.

Anna pijpte hem alsof haar leven ervan afhing, en liet zijn pik alleen uit haar mond glippen als ze iets tegen hem wilde zeggen, maar zelfs dan bleef ze ondertussen zijn met speeksel besmeurde pik met haar handen bewerken. “Herinner je je nog wat je voelde toen je je inbeeldde dat ik door een ander geneukt werd? Weet je nog hoe geil je was, en hoe hard je klaarkwam terwijl je je inbeeldde dat ik door meerdere mannen geneukt werd? Dat laatste is me nog nooit overkomen, dus daarover hoef je je niet ongerust te maken. Maar ik ben al door iemand anders geneukt.”

Ze stopte even om zijn reactie te peilen. Zijn pik was nog steeds keihard, en Fred was inmiddels zo botergeil dat al de rest er niet meer toe deed. Zijn vrouw hield nog van hem, en ze deed alles wat ze maar kon om hem daarvan te overtuigen. En de dingen die ze met hem aan het doen was waren zo vreselijk lekker dat hij niet wilde dat ze ermee stopte.

Hij keek haar verward aan en vroeg “Waarom? Waarom vertel je me dat nu?” Opnieuw klonk zijn stem niet sterk en boos, maar zwak en onzeker.

Anna moest hier even over nadenken. Ze nam zelfs zijn pik opnieuw tussen haar lippen en pijpte hem nog een tijdje, alsof ze even wat tijd nodig had om een antwoord te formuleren. Uiteindelijk liet ze zijn pik echter uit haar mond glippen, en ging ze er met haar kutje terug bovenop zitten. Terwijl ze zijn pik weer in haar liet glijden leunde ze voorover en gaf ze hem een diepe, natte, hongerige kus.

“Ik kon het niet meer voor mezelf houden. Ik moest je dit vertellen, lieverd. Ik wil niet dat we geheimen voor elkaar hebben. Ze bewoog weer langzaam op en neer over zijn pik, en keek haar man zonder iets te zeggen in zijn ogen, alsof ze op zijn reactie aan het wachten was.

“Ik wil ook niet dat we geheimen voor elkaar hebben. Anna, ik hou van je. Zeg me alsjeblieft wat er aan de hand is. Vertel me wat er gebeurd is.”

Ze leunde voorover, en het leek wel alsof ze zich plots weer wat zekerder en gesterkt voelde. Ze kreeg ook weer die ondeugende blik in haar ogen. Zijn woorden hadden bevestigd dat zij nu even weer het roer in handen had. “Fred, lieverd, ik zal je alles heel eerlijk vertellen. En ik zal je ook alle details vertellen die je maar wil horen. Maar kun je dat wel aan?”

Het enige wat Fred deed was haar een beetje hulpeloos aankijken. Zijn mond hing half open, en hij hijgde van verlangen en opwinding. Hij wist niet wat hij moest zeggen.

Ze ging verder alsof hij ja had gezegd. Ze begon met vertellen hoe ze gechanteerd werd. Ze vertelde hem over het feit dat ze gedwongen was geweest om Hem te ontmoeten, en over hoe hij haar op zoveel verschillende manieren had gebruikt. Over hoe ze hem had gepijpt, soms heel snel, gewoon omdat hij zijn zaad even kwijt wilde. Over hoe ze hem had geneukt wanneer hij haar dat had bevolen. Over hoe hij haar had geneukt, en over hoe hij haar daarbij ook soms als een hoer had behandeld. Ze beklemtoonde alles wat ze vertelde met een overvloed aan details waarmee ze in het hoofd van haar man een levendig beeld schetste van hoe hij haar had volgespoten met zijn zaad, en hoe ze het verschillende keren ook had doorgeslikt. Terwijl ze het over de pijpbeurten had stopte ze even met vertellen om hem een diepe, intense, natte kus te geven.

Tijdens dit alles bleef ze hem heel langzaam neuken, net snel genoeg om zijn pik hard te houden, maar niet snel genoeg om hem klaar te laten komen. Nadat ze hem gekust had maakte Fred een opmerking. “Je vond het lekker, of niet? En je wilde het ook zelf. Ik merk aan de manier waarop je me dit alles vertelt dat je het fijn vond om zo behandeld te worden.”

Heel even werden haar wangen vuurrood van schaamte, en zag hij hoe haar ogen nat werden. Hij dacht dat ze zou gaan huilen. “Ik weet niet waarom, lieverd. Ik wilde dit helemaal niet. En ik wilde het helemaal niet fijn vinden. Maar ik kon er niets aan doen. Hij doet iets met me wat geen enkele andere man ooit met me gedaan heeft. En ik ben ernaar beginnen verlangen. In het begin maar een beetje, maar na verloop van tijd steeds meer.” Ze praatte nu heel snel, en stortte haar hele hart bij hem uit. “Wees alsjeblieft niet boos op me? Ik hou zo zielsveel van je. Maar je hebt gelijk. Ik wilde het zelf. En ik wil het nog steeds. Ik wil de controle voelen. Ik werd er zo bloedgeil van. Net zoals jij er zo geil van wordt als ik de controle over jou neem. Je weet vast wel wat ik bedoel. Kijk maar naar jezelf. Je bent vastgebonden, en ik vertel je zo’n verschrikkelijke dingen… en toch voelt je pik zo stijf en hard aan in mijn kutje. Je hebt me niet een keer gevraagd om je los te maken. Je vindt het fijn om de controle kwijt te zijn. Ik wil dat ook. Ik wil me ook onderdanig voelen. En weten dat ik geen keuze heb. En weten dat ik moet gehoorzamen.”

Ze begon hem nu sneller te neuken. Fred was sprakeloos. Zijn gezicht brandde fel, zowel van lust als van schaamte. Hij was zo geil dat het hem niets meer kon schelen of wat zijn vrouw hem aan het vertellen was fantasie of werkelijkheid was. De beelden die ze in zijn hoofd had geschetst wonden hem mateloos op, en hij wilde zich er niet meer tegen verzetten.

Opnieuw leunde ze naar hem toe en kuste ze hem hard, waarna ze zachtjes op zijn onderlip knabbelde. “Geloof je dat wat ik je verteld heb echt is, Fred?”

Heel even keek hij haar verward aan. Was dit dan toch alleen maar een spelletje geweest? “Ik… ik… ik weet het niet.”

Haar ogen zaten weer vol ondeugd, en op haar rood aangelopen gezicht verscheen een net zo ondeugende glimlach. “Als je me niet gelooft dan kan ik je foto’s laten zien. Wat zou je daarvan vinden? Ik kan je de foto’s laten zien die hij genomen heeft terwijl hij me gebruikte. Ik kan je ook de video laten zien van wat hij allemaal met me gedaan heeft.” De toon van haar stem veranderde, en ze sprak alsof ze het tegen een klein kind had. “Dat zou je misschien zelfs geil vinden? Hmmm?”

Het horen van dit alles had hem tot op het randje van een orgasme gebracht. Hij hijgde luid en gejaagd, en het kon hem nu helemaal niets meer schelen wat de gevolgen waren van zijn woorden. “God, alsjeblieft. Alsjeblieft schatje, ik ben zo geil. Laat me alsjeblieft komen. Oh god, alsjeblieft.”

In plaats van te doen wat hij wilde liet ze echter plots zijn pik uit haar glijden, en kroop ze van me af. “Wacht even.” Vervolgens rende ze de kamer uit.

Verdomme! Fred werd bijna gek van opwinding en frustratie.

Hij hoorde de garagedeur open en dicht gaan. Waar was ze in godsnaam mee bezig????

Even later was ze echter al terug, en hij zag dat ze wat documenten in haar hand had, maar ze hield ze net buiten zijn zicht. Meteen kroop ze terug tussen zijn benen en nam ze zijn pik weer in haar mond. Fred’s paal was nog steeds keihard, en Anna’s lippen voelden heerlijk aan. En toen zei ze iets wat hem helemaal van de kaart blies. Terwijl ze naar hem op keek, met haar hunkerende ogen en haar lippen tegen zijn eikel gedrukt, herinnerde ze hem aan wat ze hem net verteld had. “Denk aan wat ik je net verteld heb… dat ik hem gepijpt heb. Tussen deze lippen heb ik zijn pik gehad, en met deze lippen heb ik hem gepijpt. Ik heb hem geproefd, Fred. En hij heeft zijn zaad in mijn mond gespoten.” Meteen nadat ze dit gezegd had nam ze zijn pik weer in haar mond en begon ze hem weer fanatiek te pijpen.

Het enige wat Fred kon doen was kreunen en af en toe “oh god” fluisteren. Toen ze weer stopte, net op het ogenblik dat hij op het punt stond klaar te komen, smeekte hij haar om alsjeblieft verder te gaan. “God, lieverd, alsjeblieft. Ik ga zo spuiten. Alsjeblieft, ik smeek je, laat me spuiten.”

Ze kroop weer over hem heen en liet zich langzaam over zijn pik zakken. “Fred, ik hou van je en ik zal voor je zorgen. Ik zal altijd voor je zorgen.” Haar hele lichaam ging op en neer terwijl ze hem bereed. Daarbij leunde zo voorover, zodat haar zware borsten over zijn borstkas wreven. “Maar eerst wil ik bewijzen dat wat ik verteld heb echt is gebeurd. Ik ga je alles laten zien. Hij wil dat ik dat doe, Fred. Hij heeft me de keuze gegeven. Ofwel moest ik alle bewijzen vernietigen en gewoon verder gaan met mijn leventje, ofwel moest ik je alles laten zien. Ik heb ervoor gekozen om je alles te laten zien. En weet je waarom, Fred?”

Jezus wat straalde ze plots veel zelfvertrouwen uit. En haar hele houding, haar woorden en haar handelingen wonden Fred alleen maar meer op. “Zeg het…” fluisterde hij smekend.

Ze bracht haar gezicht heel dicht bij het zijne, en de woorden vloeiden op heel erotische wijze van tussen haar lippen. “Omdat hij heeft gezegd dat hij me verder wil gebruiken, maar dat hij dat alleen maar zal doet als ik eerst alles opbiecht aan jou.”

“God.” Hij staarde haar ongelovig aan, terwijl haar woorden langzaam maar zeker tot hem doordrongen. Hij wist helemaal niet meer wat hij moest zeggen of doen, maar hij dacht dat zijn pik zou ontploffen als ze hem niet snel zou laten klaarkomen. Anna ging echter door met hem tergend langzaam te berijden, met haar gezicht slechts enkele centimeters van het zijne verwijderd, en met haar ogen diep in die van hem kijkend. “Alsjeblieft. Oh god, Anna, ik smeek je.” Het enige wat hij nog kon doen was smeken.

“Wil je klaarkomen, lieverd? Hmmmm?” Ze ging weer rechtop zitten, en duwde haar hele lijf hard naar beneden. Zo bleef ze stil zitten, met zijn pik diep in haar. Ze greep achter zich naar zijn ballen en hield ze zachtjes knedend vast. Daarmee plaagde ze hem niet alleen, maar ze liet hem er ook duidelijk door voelen dat zij de controle over hem had.

“Ja… alsjeblieft… alsjeblieft…” Zijn gesmeek klonk weer heel erg zielig en hulpeloos.

Plots hield ze een van de foto’s voor zijn gezicht, waarop ze naakt te zien was, met haar handen achter haar hoofd. Ze zag er verslagen en vernederd uit op de foto. Vervolgens liet ze hem ook de andere foto’s zien. Op de volgende foto leunde ze over een bed, met haar armen achter haar rug gebonden. Daarna volgende een foto die liet zien hoe het zaad van een andere man uit haar openstaande en gebruikte kutje vloeide. Terwijl ze hem dwong om naar de foto’s te kijken bleef ze hem neuken, eerst langzaam, maar na verloop van tijd steeds sneller en harder. Ze gaf er ook uitbundig commentaar bij, waarbij ze onder andere vroeg wat hij ervan vond, of hij het leuk vond om die foto’s te zien, of hij het geil vond om te zien hoe de vrouw waarmee hij getrouwd was gebruikt werd als een hoer. Fred’s hele gezicht brandde weer van schaamte en van geilheid, terwijl hij maar bleef kreunen en steunen.

“Ik wil dat je je laat gaan, schatje. Volledig…. Kijk naar deze foto’s en laat je gaan. Ik wil dat je klaarkomt terwijl je ziet hoe ik me heb laten gebruiken. Doe het, lieverd, alsjeblieft. Geef me je zaad, schatje. Spuit mijn gebruikte kutje er maar lekker mee vol.”

Fred hield het niet meer. Hij begreep niet waarom dit alles hem zo enorm opwond, maar hij kon het niet meer tegenhouden. Hij viel bijna flauw toen hij het luid kermend klaar kwam en in haar begon te spuiten. Hij kromde zijn rug en duwde zijn heupen omhoog in een poging zijn pik zo diep mogelijk in haar te duwen terwijl hij de ene scheut zaad na de andere in haar pompte. Anna bleef hem berijden en enkele seconden later eveneens luid kreunend en rillend over haar hele lijf klaar.

Toen ze allebei waren klaargekomen liet ze zich bovenop hem vallen. Terwijl Fred uitgeput lag na te hijgen voelde hij hoe de tranen van zijn vrouw zijn schouder nat maakten. Ze huilde snikkend, en fluisterde dat het haar zo enorm speet. Fred beet even op zijn lip, maar fluisterde na een poosje dat hij van haar hield, en dat hij altijd van haar zou blijven houden.

Hoofdstuk 11 – De ontmoeting
Na de heftige gebeurtenissen van die nacht duurde het een hele tijd voordat Fred en Anna eindelijk in slaap vielen. Ze waren allebei heel erg onder de indruk van wat er gebeurd was, maar geen van beiden nam het initiatief om erover te praten. En de volgende ochtend kwam het er ook niet van.

Fred was helemaal ondersteboven van wat er gebeurd was, en werd de hele tijd tussen verschillende gevoelens heen en weer geslingerd. Het besef dat zijn vrouw vreemd was gegaan was als een slag in zijn gezicht geweest, en hij kon het eigenlijk maar amper geloven. Wat was er fout gegaan in hun huwelijk? Wat had hij fout gedaan? Hij had er een behoorlijke knoop van in zijn maag, en hij had zo’n schrik dat dit wel eens het begin van het einde zou kunnen zijn van hun huwelijk. Hij voelde zich zo verraden, en vernederd, en bedrogen, maar aan de andere kant was ze de avond voordien zo liefdevol voor hem geweest. En ze had hem zo geil gemaakt. En ze had gezegd dat ze van hem hield en dat ze hem niet wilde verliezen. En de sex was zo geweldig geweest. Maar wat wilde ze nu eigenlijk? Hoe moest hij omgaan met het feit dat er nu plots een andere man in haar leven was? Vooral het laatste wat ze gezegd had bleef maar door zijn hoofd spoken. “Hij heeft gezegd dat Hij me verder wil gebruiken, maar dat Hij dat alleen maar wil doet als ik eerst alles opbiecht aan jou.” Daarmee had ze duidelijk aangegeven dat ze hem wilde blijven ontmoeten.

Fred voelde zich allesbehalve gemakkelijk bij wat er gebeurd was, maar de volgende ochtend kon hij niet ontkennen dat hij weer opgewonden werd van de gedachten aan wat die vreemde man met zijn vrouw gedaan had.

Hij moest zoals altijd vroeger naar zijn werk vertrekken dan Anna, waardoor hij meestal al weg was voordat zijn vrouw en de kinderen opstonden. Zoals altijd ging hij voor zijn vertrek even naar boven om zijn vrouw een afscheidskus te geven. Na hun kus keken ze elkaar zonder iets te zeggen aan, waarna Fred de kamer verliet. Maar nog voordat hij de deur had dichtgedaan draaide hij zich om en ging hij terug naar haar toe om te vragen of ze ‘Hem’ vandaag weer zou ontmoeten. Ze vroeg hem om even op de rand van het bed te komen zitten, en trok hem vervolgens naar zich toe om hem een lange, stevige knuffel te geven. Toen ze hem weer losliet zei ze dat ze dat niet wist. Ze wist wel dat Hij haar zou bellen om te vragen of ze had gedaan wat hij had gevraagd.

“Fred, lieverd, het is niet zo dat ik hem elke dag ontmoet. Ik weet dat Hij me zal bellen… en ik weet dat Hij met jou zal willen praten. Heb je daar een probleem mee?”

Hij keek haar twijfelend aan. Hij wist namelijk niet hoe hij hiermee om moest gaan, en hij wist zelf ook niet hoe het nu verder moest. “Ik weet het niet, schatje. Is dit werkelijk wat je wil?”

Ze nam zijn hand in die van haar. “Ik weet het zelf ook niet helemaal zeker. Maar laten we stapje voor stapje nemen en kijken hoe het verder gaat. Hoe dan ook, het laatste wat ik wil is je kwijtraken, lieverd, en ik zal nooit iets doen waar je zelf ook niet helemaal achter staat.”

Hij gaf haar snel een kus. Hij moest gaan, of hij zou te laat komen op zijn werk. “Is goed. Ik hou van je, Anna… met heel mijn hart. En ik wil jou ook nooit kwijt.”

Later die ochtend kreeg Anna het telefoontje waar ze zo nerveus op had zitten wachten. Het was zo’n grote opluchting om Zijn stem eindelijk weer te horen. Ze was blij dat ze Hem de waarheid kon vertellen, en dat ze ook aan Fred de waarheid had kunnen vertellen zonder hun huwelijk helemaal om zeep te helpen.

Zijn stem was zoals gewoonlijk heel zakelijk en zelfverzekerd, en Hij kwam meteen terzake. “Ja of nee, Anna. Weet hij nu alles?”

“Ja” zei ze zachtjes, bijna nederig. Het verraste haar om te merken hoe onderdanig ze zich voelde, alleen al van het horen van Zijn stem.

“Meen je dat?” Hij klonk alsof hij haar niet wilde geloven. “Ik veronderstel dat dat wil zeggen dat je verder wil gaan?”

Ze aarzelde en twijfelde, omdat ze zelf ook niet wist hoe het nu verder moest. Maar 1 ding wist ze zeker: “Ja… ik wil verder gaan…”

Hij grinnikte. “Nou nou. Je bent dus echt een kleine slet. Vertel me eens hoe het gegaan is.”

Ze begon met Hem een korte samenvatting te geven van wat er de afgelopen nacht gebeurd was, maar Hij onderbrak haar regelmatig met vragen die haar dwongen om meer details te vertellen. Toen ze daarmee klaar was viel er een stilte. Het was duidelijk dat Hij na aan het denken was over wat ze Hem allemaal verteld had.

“Anna, je weet dat ik een gesprek met hem wil hebben. Hoe stel je voor dat je we dat doen?”

Ze had hier nog niet over nagedacht, en ze wist dus niet wat zeggen. “Ik weet het niet… misschien kan ik eerst eens kijken hoe hoe hij zich vanavond voelt.. en dan kan U me misschien bellen?”

“Goed. Ik zal je vertellen wat ik wil dat je doet. Zorg dat de kinderen vanavond weg zijn van huis. Vertel Fred dat je vanavond alleen wil zijn met hem, en dat je met hem wil praten. Zorg ervoor dat je tegen 11 uur klaar bent, want op dat moment zal ik je bellen. Ik verwacht dat jij de telefoon opneemt, en daarna zien we wel hoe het verder gaat.”

Ze voelde zich nerveus en angstig… maar tegelijkertijd was ze blij dat Hij haar de kans gaf om een degelijk, diepgaand gesprek met haar man te voeren voordat Hij zou bellen. “Ja Meester, dat zal ik doen.” Ze aarzelde even, en voegde er vervolgens aan toe “Dank U wel.” Ze wist niet waarom, maar ze voelde gewoonweg de drang om dat te zeggen.

“Anna… dit alles gaat nu veel verder dan wat we tot nu toe gedaan hebben. Het feit dat hij nu alles weet opent veel mogelijkheden. Begin je er maar op voor te bereiden dat nu veel dingen gaan veranderen. Heel veel dingen. Ik bel je vanavond om 11 uur.”

Nadat hij had opgehangen bleef ze nog een hele tijd aan haar werktafel zitten. Er ging zoveel door haar heen. Uiteindelijk nam ze de telefoon weer op en belde ze naar haar man om hem te vertellen over het gesprek dat ze net had gehad.

Fred luisterde aandachtig naar wat ze vertelde. Toen hij niet meteen reageerde vroeg ze naar zijn mening.

Fred had zelf de hele ochtend met de gebeurtenissen van de afgelopen nacht in zijn hoofd gezeten, en hij zat met heel veel vragen die hij haar wilde stellen. En tot zijn eigen verbazing had hij die ochtend ook de hele tijd met een stijve pik rondgelopen. “Ik denk… ja, ik denk dat we vanavond moeten praten. Anna, dit is niet zomaar iets kleins en onbenulligs, en we moeten hier echt over praten voordat we verdere stappen zetten. En ja, ik vind dat we de kinderen vanavond maar bij hun grootouders moeten laten logeren.”

Ze bespraken nog even naar welke grootouders de kinderen gebracht zouden kunnen worden, en voordat ze de telefoon ophingen vertelden ze elkaar dat ze echt heel veel van elkaar hielden.

De namiddag ging voorbij zonder dat er verder nog iets speciaals gebeurde, en tegen de tijd dat Fred thuiskwam had Anna de kinderen al naar hun grootouders gebracht. Gebruikmakend van de afwezigheid van de kinderen, gingen ze samen uit eten in hun lievelingsrestaurant. Tijdens het etentje kwam het tot een gesprek dat behoorlijk diep ging en waarbij ze allebei heel eerlijk over hun ervaringen en gevoelens spraken. Anna vertelde haar man alles wat er de afgelopen weken gebeurd was, en het was voor Fred toch wel behoorlijk slikken om met de harde feiten geconfronteerd te worden.

Tijdens het gesprek herhaalde Anna heel regelmatig dat Fred echt haar enige ware liefde was, en dat ze er zoveel spijt van had dat ze hem zo lang bedrogen had. Tegen het einde van het etentje was Fred ervan overtuigd dat ze dat ook echt meende, en dat ze echt zielsveel van hem hield, en dat de reden waarom ze met Hem verder wilde gaan niet was omdat Fred op de een of andere manier gefaald had. Het was heel erg belangrijk voor Fred om dat te horen, en om te horen dat ze de rest van haar leven bij hem wilde blijven. Hij gaf ook toe dat hij wel kon begrijpen waarom deze hele situatie haar zo aantrok, en dat ze dit misschien als een ‘kans’ zouden moeten beschouwen in plaats van een bedreiging.

Gedurende het hele gesprek zat Fred weer met een keiharde pik die maar niet slap wilde worden. Aanvankelijk schaamde hij zich te erg om daar iets over te zeggen, maar tegen het einde van het etentje vertelde hij het haar toch, in de hoop dat ze zich daardoor iets minder schuldig zou gaan voelen.

Rond kwart voor 11 waren ze weer thuis. Ze had hem al verteld dat Hij om 11 uur zou bellen, en daar waren ze inmiddels behoorlijk nerveus voor geworden. Ze hadden al wat wijn gedronken tijdens het etentje, maar om de zenuwen te bedaren openden ze in afwachting van het telefoontje nog een flesje wijn waarvan ze beiden een glaasje dronken.

Precies om 11 uur ging te telefoon. Ze zaten naast elkaar op de bank in de woonkamer, en Fred bleef zitten terwijl Anna naar de telefoon liep en opnam.

Ze fluisterde zachtjes “hallo”, en Fred zag aan de blik die ze hem gaf dat Hij het was. Meteen ging er een flits van woede en jaloersheid door hem heen… maar meteen daarna voelde hij zijn pik weer stijf worden, en sloegen zijn gevoelens van woede en jaloezie om in gevoelens van zwakheid en hulpeloosheid.

Hij dronk zijn glas leeg terwijl hij naar haar keek. Het was duidelijk dat ze zich erg ongemakkelijk voelde om met Hem te praten terwijl haar man zo dichtbij was. Ze zag er ook heel erg onderdanig uit. Ze hield haar ogen naar beneden gericht en durfde niet op te kijken terwijl ze Zijn vragen snel en fluisterend beantwoordde. Op gegeven ogenblik werden haar wangen plots vuurrood, en keek ze met de telefoon tegen haar oor gedrukt naar Fred. Ze nam diep adem, en maakte vervolgens alle knoopjes van haar topje los. Ze deed het topje uit en legde het over de rugleuning van de dichtstbijzijnde zetel. Vervolgens bracht ze haar handen achter haar rug om de sluiting van haar beha los te maken.

Fred dronk zijn glas leeg terwijl hij keek hoe zijn vrouw daar zo stond, aan de andere kant van de kamer, met ontbloot bovenlijf, en haar rokje nog aan, terwijl ze stond te praten met een man die hij niet eens kende. Of nog niet kende. Hij veronderstelde dat ze in Zijn opdracht handelde toen ze met haar vrije hand over haar tepels begon te wrijven die al hard naar voor priemden. Aan haar gejaagde ademhaling en de manier waarop haar zware borsten op en neer gingen elke keer dat ze in- en uitademde zag hij dat ze heel erg opgewonden was, maar ook dat ze zich heel erg schaamde.

Plots liep ze naar hem toe met de draadloze telefoon. Ze knielde voor hem neer op de vloer en gaf hem het toestel. Haar stem was onderdaniger dan hij ooit eerder van haar gehoord had. “Hij wil met je praten.”

Fred nam de telefoon en hield hem enkele tellen lang gewoon in zijn handen terwijl hij de moed probeerde te verzamelen om hallo te zeggen. Toen hij uiteindelijk de hoorn naar zijn oor bracht en hallo zei, bracht zijn vrouw haar handen naar zijn broek. Snel en deskundig opende ze zijn broek, haalde ze zijn pik eruit, en begon ze hem meteen te pijpen. Hij schaamde zich voor het feit dat zijn pik al zo stijf als een paal was, maar hij wilde niet dat ze zou stoppen.

“Fred. Mijn naam is Mark. Ik heb begrepen dat je echtgenote je alles verteld heeft ever wat ze de laatste tijd gedaan heeft. Klopt dat?”

Zijn stem klonk zelfverzekerd en heel autoritair, precies zoals Anna al had verteld. Toch werd Fred er een beetje door verrast. Toen Hij begon te spreken voelde hij eerst de woede weer in zich opkomen, maar nog voor hij klaar was met spreken wist Fred al niet meer wat hij moest denken. Hij wist niet of het door de alcohol kwam, of door zijn eigen verbeelding, of door de manier waarop Anna hem zo lekker aan het pijpen was en er zo helemaal in op ging, maar het enige wat hij kon doen was heel zachtjes “ja” antwoorden.

“Prima. Ik neem dat je ook de betekenis ervan begrijpt.” Zonder op een antwoord te wachten ging hij verder. “En is je kleine vrouwtje bezig met wat ik haar opgedragen heb? Is ze je pik aan het pijpen terwijl ik met je aan het praten ben?”

Opnieuw voelde Fred zich alsof hij enkele trappen lager stond dan de man aan het andere einde van de lijn. “Ja.”

“Goed zo. Fred, ik weet dat dit niet gemakkelijk voor je is, maar ik heb de indruk dat ik je redelijk goed ken. Aan de toon van je stem te horen denk ik dat ik je zelfs beter ken dan je jezelf kent. Ik verwacht niet dat je me nu veel te vertellen hebt, dus leun maar lekker achterover in je zetel, geniet maar lekker van het geile pijptalent van je vrouw, en luister maar gewoon naar wat ik je te vertellen heb. Wil je dat voor me doen?”

Fred vond de toon van Zijn stem heel erg neerbuigend en betuttelend. Zijn gezicht was vuurrood en voelde heet aan, van opwinding maar meer nog van schaamte omdat de man aan de andere kant van de lijn er in slaagde om hem zo klein te laten voelen, en door de hint dat Hij bekend was met de pijpkunsten van zijn vrouw. “Ja, dat kan ik doen.”

“Geweldig. Daar hou ik van. Je weet inmiddels dat ik je vrouwtje inmiddels heel goed heb leren kennen, op een manier waarvan de meeste mannen echt door het lint zouden gaan. Ik wil dat je hier even over nadenkt, Fred. Denk even na over de positie waarin je je op dit moment bevindt. Je luistert op dit moment naar de Meester van je vrouw, terwijl ze je aan het pijpen is… omdat haar Meester haar dat bevolen heeft. Denk daar maar eens even heel goed over na…. en over wat dat met je doet… en over wat dat van jou maakt. Als ik niet beter zou weten dan zou ik zeggen dat je zelf ook een beetje onderdanig bent. Maar ik denk dat ik je goed genoeg ken om te weten dat je veel meer dan alleen maar een beetje onderdanig bent. Heeft je vrouwtje je verteld dat, elke keer dat ze je vastgebonden heeft, ze dat heeft gedaan omdat ik dat wilde? Heeft ze je verteld dat ze in mijn opdracht foto’s van je gemaakt heeft, en dat ze me die heeft laten zien?”

Fred’s ademhaling ging gejaagd, en hij merkte dat Zijn woorden hem raakten op een manier die hij niet helemaal begreep. Anna ging ondertussen ijverig verder met pijpen, en ze maakte hem daarmee gek van geilheid. Af en toe keek ze naar hem op, en zag hij in haar grote prachtige ogen dat ze dit echt wilde. “Ja, ze heeft het me verteld” zei Fred fluisterend.

“Ja, Ik weet dat ze dat gedaan heeft. En Ik begrijp dat het op dit moment misschien moeilijk voor je is om met je gevoelens daarover om te gaan. Veel mensen zouden dat niet kunnen, maar er zijn ook mannen die op bijna onverklaarbare wijze enorm opgewonden worden bij de gedachte dat hun mooie vrouwtje zich door een andere man laat gebruiken. Ik wil echter dat je enkele dingen heel goed begrijpt, Fred. Allereerst wil Ik dat je weet dat Ik Anna nooit met opzet pijn zou doen of schade zou toebrengen. Ten tweede wil Ik dat je weet dat het absoluut niet Mijn bedoeling is om jullie huwelijk kapot te maken, of om jullie uit elkaar te drijven. Anna houdt heel erg veel van je, en daar ben Ik me heel erg van bewust. De reden waarom ze dit alles wil heeft te maken met een sterke drang naar seksuele onderdanigheid, en dat is iets wat moeilijk te begrijpen of uit te leggen is. Maar ze wil dit samen met jou beleven. Ik heb haar heel duidelijk laten weten dat Ik hier alleen maar mee wil verdergaan als het een verrijking betekent voor jullie huwelijk, en dus niet als het een bedreiging vormt. Je vrouwtje begint al een beetje te begrijpen hoe dit alles jullie huwelijk wel eens sterker zou kunnen maken, en Ik zou het fijn vinden als jij dat ook begrijpt. Ik wil dat je erin meegaat, Fred. Laat jezelf gewoon een tijdje meedrijven met de stroom. Als je dan op gegeven ogenblik op een punt komt dat je vindt dat alles te ver gaat, dan wil Ik dat je dat met haar bespreekt, en als je dan echt zeker bent dat het zo niet verder kan dan stop Ik meteen. Maar Ik hoop dat je het eerst wat tijd geeft… laat je gewoon een tijdje gaan, zoals je dat de afgelopen weken al met Anna hebt gedaan. Ik weet dat dit altijd al een fantasietje van je is geweest. Nu krijg je de kans om het over te laten gaan in iets dat echt is. Kijk maar eens hoe opgewonden je nu bent. Dit alles maakt je heel erg geil, of niet?”

Het was niet echt een vraag, maar Fred gaf toch antwoord. “Ja. Ik begrijp het niet, zoals je zelf al zei… maar… ja… ik vind het zo geil.” Zijn woorden kwamen half fluisterend, half kreunend uit zijn mond. Anna hield hem op het randje van een hoogtepunt. Hij had er geen idee van hoe ze het wist, maar ze wist precies wanneer ze wat heviger moest pijpen, en wanneer ze het wat rustiger aan moest doen. De combinatie van Zijn woorden en haar handelingen met zijn pik brachten Fred in een geile roes die veel sterker was dan zijn remmingen.

De stem van de man aan de andere kant van de lijn klonk nu nog sterker en zelfverzekerder, en Fred voelde dat Hij wist dat Hij nu de controle had.

“Fred, Ik heb je vrouwtje laten inzien dat ze echt wil dat Ik de controle over haar neem, en Ik zal hetzelfde met jou doen. Je voelt het zelf eigenlijk al, diep van binnen, of niet? Je fantaseert hier al over sinds de eerste keer dat ze je over haar fantasietjes vertelde, of niet?”

Hij stopte met spreken en wachtte op een antwoord. Fred twijfelde… maar hij kon niet meer helder nadenken. “Ja.”

“Iets wat Ik heel belangrijk vind, is dat alles altijd heel duidelijk gesteld wordt. Ik wil het daarom uit je eigen mond horen, zodat er geen kans op misverstanden bestaat. Vertel Me dus, nu meteen, dat je hierover hebt gefantaseerd.”

“God.” Fred zei dit bijna als een smeekbede. Zijn gezicht was vuurrood. Anna was bezig met zijn pik te strelen, terwijl ze haar lippen rond de rand van zijn eikel geklemd hield. Ze keek naar hem op en knikte zachtjes met haar hoofd alsof ze hem wilde aansporen verder te gaan, ook al kon ze het gesprek niet horen. Ze staarden elkaar recht in de ogen. “Ja… het is waar… ik heb hierover gefantaseerd… veel te vaak zelfs.”

De man aan de andere kant van de lijn lachte luid en zelfverzekerd. “Goed zo, jongen. Ik kan me voorstellen dat het niet gemakkelijk voor je is om dat toe te geven, in het bijzijn van je vrouw.”

“God ja.”

Zijn stem klonk nu een beetje sussend en geruststellend. “Maak je geen zorgen, Fred. het komt allemaal goed. En ze wist het eigenlijk al. Trek je niet te veel aan van je remmingen. Je weet dat dit goed voelt, en het is een onderdeel van wie je bent. Je hoeft je niet te schamen voor je gevoelens, want je kan er zelf niets aan doen. Ik weet dat Anna je nu lekker aan het pijpen is, maar ik wil dat je dadelijk iets voor me doet. Ik wil dat je de telefoon aan haar geeft, en dat je haar op jouw plaats laat zitten. Ik weet dat ze een rok aan heeft. Ik wil dat je die gewoon omhoog trekt, haar slipje naar beneden trekt, en dat je haar dan ook even laat genieten van jouw mond. Ik wil dat je haar lekker beft terwijl ik even met haar praat. Maar voordat je dat doet wil Ik dat je even naar haar kijkt. Ziet ze er niet prachtig uit, zoals ze voor je neergeknield zit, zonder topje, met haar lippen rond je pik? Ze sexy, en bijna zelfs een beetje sletterig, zoals ze dat doet… vind je net?”

Fred keek naar zijn vrouw, de vrouw waar hij zo zielsveel van hield. Ze was inderdaad zo mooi. En zo sexy. En ook zo sletterig. Maar hij vond het geweldig. Fred’s woorden kwamen vanuit het diepste van zijn hart. “Ja, ze is zo mooi… en zo sexy. God ik hou zo veel van haar.”

“Ja, Ik weet dat je van haar houdt, Fred. En dat is ook de reden waarom we hiermee verder kunnen gaan. Omdat jullie allebei zo veel van elkaar houden. Dat gaat je helpen om haar die dingen te geven waar ze diep vanbinnen zo erg naar verlangt, namelijk om onder de controle te komen van een man die niet haar echtgenoot is. En, Fred, jullie liefde voor elkaar zal haar ook helpen op het moment dat ze jou zal zien op een manier zoals ze je nog nooit eerder gezien heeft. Geef haar nu maar even de telefoon, en proef maar lekker van dat heerlijke poesje van haar.”

Hoofdstuk 12 – Fantasie wordt werkelijkheid
Fred zat geknield op de vloer en likte en kuste het kutje van de vrouw die dei liefde van zijn leven was. Ze zat op dezelfde plaats waar hij even tevoren gezeten had, met gespreide en opgetrokken benen, waardoor hij helemaal zijn gang kon gaan met haar kutje. Hij kon niet horen wat de man aan de andere kant van de lijn allemaal tegen haar zei, en haar antwoorden waren meestal kort en bondig, vooral “ja” en “ik begrijp het”. Het gesprek duurde ongeveer 5 minuten, en toen hing ze op. Haar ademhaling ging inmiddels erg gejaagd, en het was duidelijk dat ze genoot van wat Fred aan het doen was. En het was dan ook met tegenzin dat ze hem liet stoppen en zei dat ze allebei naar boven naar de slaapkamer moesten gaan.

Fred volgde haar naar boven. Toen ze in de slaapkamer waren nam ze weer een dominante houding aan, en beveelde ze hem om zijn kleren uit te trekken. Ze was nog steeds helemaal naakt boven haar middel, en ze hield haar armen gekruist over haar grote borsten terwijl ze toekeek hoe hij alle kleren uit trok, totdat hij uiteindelijk helemaal naakt was. Hij wilde al meteen naar het bed gaan, maar hij stopte toen hij zag dat ze haar hoofd schudde.

“Nee. Niet op het bed. Ik wil dat je daar gaat zitten. Op de stoel.” Ze trok de stoel die in de hoek van hun slaapkamer stond wat dichter bij het bed.

Fred had geen idee wat ze van plan was, maar hij was te opgewonden om vragen te stellen. Hij ging op de stoel zitten, en meteen ging ze achter hem staan en trok ze zijn armen achter zijn rug. Ze bond zijn handen samen en maakte het touw dan ook nog eens vast aan de stoel. Vervolgens liep ze om hem heen, knielde voor hem neer, en nam om hem te plagen nog even zijn pik tussen haar lippen. Daarna bond ze elk van zijn enkels aan een stoelpoot vast. Ook zijn knieen werden aan de stoelpoten vastgebonden, waardoor hij zijn benen niet meer kon sluiten. Ten slotte haalde ze de blinddoek tevoorschijn, en werd het voor Fred plots helemaal donker, waardoor zijn verbeelding hem weer parten begon te spelen.

Hij voelde haar lippen op de zijne, en ze kuste hem diep en vol overgave. Terwijl ze met een hand enkele keren zachtjes aan zijn pik rukte fluisterde ze stilletjes in zijn oor “Ik ga even douchen. Wacht hier maar even op me.”

Fred had geen andere keuze dan in stilte op haar te wachten, met een pik die pijn deed van verlangen. Hij hoorde het water van de douche lopen, en toen het stopte hoorde hij haar door de kamer lopen. Hij werd zich erg bewust van de geur van zeep en schampt die ze mee de slaapkamer in bracht. Ze stond nu voor de spiegel, en hij hoorde hoe ze bezig was met haar make-up. Vervolgens hoorde hij hoe ze de deur van de kast open deed en met kleren bezig was. Bij het horen van al deze geluiden beeldde hij zich in hoe ze er uit zou zien, en hij hoopte dat ze de blinddoek snel weer zou verwijderen. Na een poosje stond ze plots weer voor hem, en voelde hij hoe ze met haar handen op zijn benen leunde terwijl ze in zijn oor fluisterde.

“Je bent vast wel benieuwd om te zien hoe ik er nu uit zie. Ik heb iets nieuws aan, en ik heb mijn haren extra verzorgd. En ik heb ook wat meer moeite gedaan met mijn make-up. Zou je me nu niet graag willen zien, lieverd?”

Fred kreunde van verlangen. Hij was zo geil dat hij er bijna gek van werd. “Ja. Alsjeblieft.”

“Mmmmm” fluisterde ze tevreden. “Nog niet, schatje.” Hij voelde haar lippen weer op de zijne, terwijl ze hem liefdevol en plagend kuste. Zijn pik stond stijf overeind en wiebelde ritmisch heen en weer op het ritme van zijn hartslag. Hij voelde zich heel erg kwetsbaar en hulpeloos. “Ik heb iets nieuws voor je. Ik wil je kennis laten maken met een nieuwe en interessante lotion.” Hij hoorde hoe een potje open geschroefd werd, en vervolgens voelde hij hoe hij hoe ze met haar hand een koel aanvoelende creme over zijn pik en ballen begon uit te wrijven. “Het ruikt een beetje naar kaneel, vind je niet?”

“Ja… het voelt koel aan… zelfs een beetje koud.”

Ze lachte zachtjes. “Dat zal zo wel veranderen, want die lotion zal zo dadelijk warmer worden. Misschien dat het heel even wat onprettig aan zal voelen, maar het zal er alleszins voor zorgen dat je lekker geil blijft.”

Hij kreunde. “Oh god.”

Plots ging de deurbel. Ze leunde naar hem toe en gaf hem opnieuw een lange, natte kus. “Fred. Hij staat voor de deur.”

Fred’s adem stokte, en hij voelde gevoelens van paniek in zich opkomen. “Oh jezus… lieverd…”

Ze onderbrak hem meteen, en streelde zijn pik nog even alsof ze er zich van wilde vergewissen dat hij stijf zou blijven. “Shhhh. Zeg maar niets, schatje. Blijf gewoon maar lekker zitten, en wees een brave jongen. je moet hier even doorheen, lieverd. Ik wil dat je dit voor me doet.”

Fred’s mond hing half open, en hij hijgde van opwinding, spanning en angst. Hij was zich heel erg bewust van hoe dit alles hem opgeilde, en hij voelde zijn wangen branden van schaamte en opwinding.

Opnieuw gaf ze hem een intense, lange, natte kus. “Ik ga Hem binnenlaten. Ik wil dat je je laat gaan, lieverd, en dat je hierin meegaat.” Haar stem klonk nu sterker en dwingender.

Fred knikte nerveus, en fluisterde “ik hou van je, Anna.”

Als antwoord gaf ze hem een snelle kus en zei ze dat ze ook van hem hield. En toen was ze plots weg.

Fred kon horen hoe de voordeur open ging, en hoe er werd gesproken, maar hij kon niet verstaan wat werd gezegd. Dan volgde er een stilte die wel een eeuwigheid leek te duren. Uiteindelijk hoorde hij voetstappen die de trap op kwamen, gevolgd door weer een stilte. Fred was zich pijnlijk bewust van de hitte van de lotion op zijn pik evenals van de manier waarop hij er uit moest zien, zo hulpeloos en naakt vastgebonden op de stoel. Zijn pik stond recht en kloppend omhoog. Hij wilde zijn benen sluiten, omdat hij zich zo kwetsbaar en tentoongesteld voelde, maar dat kon niet. Het bed kraakte omdat iemand er op kroop. En toen hoorde hij plots Zijn stem, de dominante stem waarvan hij tijdens het telefoongesprek al zo onder de indruk was geweest.

“Wat fijn dat we elkaar eindelijk ontmoeten, Fred.” Fred schaamde zich dood, en wist niet wat zeggen. “Ik zie dat je al klaar zit, netjes vastgebonden, precies zoals Ik wilde.” Hij wandelde om Fred heen, en hij voelde dat Zijn ogen hem bestudeerden. “Ja, precies zoals het hoort. En zo te zien ook behoorlijk opgewonden. Ik kan zien dat dit alles je niet onberoerd laat… en dan heb je nog niet eens gezien hoe ongelooflijk sexy je vrouwtje er nu uitziet.” Fred voelde hoe Hij over hem heen leunde. “Ik kan haar wel zien. Ze ligt nu op het bed op Me te wachten, als een gehoorzaam sletje, en ze weet dat Ik haar zo dadelijk een stevige beurt ga geven.”

Fred kon alleen maar hulpeloos vastgebonden en met een kloppende pik blijven zitten. Hij wilde iets zeggen, maar hij wist niet wat. Dit alles was zo bizar, en het was zo vernederend om naar Zijn woorden te moeten luisteren.

Mark’s aandacht ging nu echter helemaal naar Anna. Fred kon horen hoe Hij naar het bed liep, hetgeen werd gevolgd door een geluid dat hem deed rillen van vernedering: het geluid van een ritssluiting. Zijn woorden bevestigden wat hij al vreesde. “Kom hier, kleine slet. Je weet wel wat je te doen staat.”

Fred hoorde aan de natte geluiden dat ze Zijn pik begon te pijpen. Die geluidjes leken zijn hele wereld te vullen en deden zijn gedachten en gevoelens op hol slaan.

Mark genoot hoorbaar van de lippen van Fred’s vrouw. “Fred, ik weet dat je dit alles kan horen. Je kan niets zien, maar je kan je waarschijnlijk wel inbeelden wat je vrouwtje nu aan het doen is, of niet?”

Fred’s hele hoofd stond in brand van schaamte, maar zijn pik klopte en bonsde heviger dan ooit. “Ja.” Het kwam uit zijn mond als een kreun.

Mark begon tegen Anna te praten, maar Fred wist dat het de bedoeling was dat hij het ook zou horen. “Kijk eens, Anna. Kijk eens naar de pik van je man. Hij kan niet verstoppen hoe geil dit alles hem maakt. Wat er verder ook gebeurt, dit zal hij nooit kunnen ontkennen.”

Plots stond Mark weer voor Fred. Fred wist dit omdat hij Zijn handen op de blinddoek voelde. Hij haalde de blinddoek echter niet meteen weg. “Fred, Ik vind het niet fair om je de aanblik van je lieve vrouwtje te ontzeggen. Vooral omdat ze er vanavond zo fantastisch uit ziet. Ik zal de blinddoek afdoen, zodat je haar kan zien. Maar weet wel dat als Ik hem nu afdoe hij ook af zal blijven, en dat je zal moeten toekijken bij alles wat Ik met je mooie kleine bruidje ga doen. In je eigen bed.” Hij pauzeerde even om Zijn woorden te laten inzinken. “Wil je dat Ik de blinddoek afdoe, Fred?”

Voor Fred was er eigenlijk maar 1 optie. Hij wist dat hij er niet tegen zou kunnen om alles geblinddoekt te ondergaan. Hij wist niet of het verwijderen van de blinddoek de situatie gemakkelijker zou maken, maar hij was gewoonweg te opgewonden om nee te zeggen. Hij voelde zich zo hulpeloos, en moest iets doen. Langzaam knikte hij met zijn hoofd.

Meteen werd de blinddoek verwijderd. Het eerste wat hij zag was een enorme pik die hard en stijf heen en weer wiebelde. Het grote ding was nog nat van het speeksel van Anna. Hij keek op en zag een grote, zakelijk uitziende man die op hem neerkeek met een licht minachtende grijns op Zijn gezicht. De man zette een stap opzij en wees naar Anna alsof Hij haar aan hem wilde voorstellen.

“Daar is ze dan, je mooie vrouwtje.” Anna zat nog steeds op handen en knieen op het bed, hetgeen klaarblijkelijk de positie was waarin ze Hem net gepijpt had. Ze zag er inderdaad prachtig uit, in een rood-zwarte babydoll en een bijpassend zwart slipje. De babydoll accentueerde haar ronde vormen en leek haar grote borsten, waar ze zich normaal toch wel voor schaamde, nog groter te maken. Ze had haar haren samengebonden in een knotje, waardoor haar nek vrij was. Ze had meer make-up op haar gezicht dan hij van haar gewend was, maar het zag er heel stijlvol uit. Fred viel echter nog een aantal andere dingen op die hij niet van haar gewend was. Ze had ze schoentjes met hoge hakken aan, en niet alleen waren het vuurrode en enigszins sletig uitziende schoenen, maar waren de hakken ook veel hoger dan al haar andere schoenen die hij kende. En wat ook erg opviel was de lippenstift op haar lippen. Hij had haar nog nooit eerder met vuurrode lippen gezien, maar wat pas echt opviel was hoe de lippenstift rond haar lippen uitgesmeerd was – het plaatje van een hoer die net een klant gepijpt heeft. De confrontatie met wat hij zag kwam bij Fred erg hard aan. Even tevoren had de vrouw waar hij zo veel van hield hem nog gepijpt en gekust, en nu zag hij haar gekleed en opgemaakt op een sletige en hoerige manier die hij helemaal niet van haar gewend was… en dan was er nog Zijn pik, oh god… Hij was zo groot gebouwd… en daardoor voelde Fred zich zo klein. Maar zijn opwinding werd er vreemd genoeg alleen maar groter door. Hij begreep niet waarom hij zo opgewonden was, maar hij was ook niet meer in staat om logisch na te denken.

Mark liep naar het bed, en duwde Anna even opzij om de dekens van het bed te trekken zodat de witte, schone lakens zichtbaar werden. Het was een simpele handeling, maar het was ook een handeling die Fred’s maag deed samenkrimpen. De manier waarop Hij het bed had opengeslagen. Hun bed. En Fred wist maar al te goed wat Hij van plan was.

Met een pijnlijk kloppende pik keek hij toe hoe Mark snel Zijn kleren uitdeed, zijn vrouw op haar rug duwde, haar slipje uittrok en dan bovenop haar kroop. Er was geen voorspel. Hij stopte Zijn pik in haar en ‘nam’ haar gewoon, alsof Hij aan het getrouwde stel wilde laten zien welke macht Hij over hen had. Hij begon haar meteen stevig en hard te neuken, en Hij hield dat behoorlijk lang vol. Anna onderging het allemaal gewillig en hield haar ogen gesloten terwijl Hij zich op haar uitleefde. Ze hield zich ook niet in en kreunde luid van de manier waarop ze geneukt werd. Haar benen staken in de lucht, met haar voeten met de schoentjes eraan naar buiten – het klassieke beeld van een gewillige slet die in missionarishouding geneukt werd. Hun huwelijksbed kraakte onder het geweld van Zijn geneuk, en onder de babydoll wiebelden haar zware borsten mee op het ritme van Zijn bewegingen.

Na haar zo een hele tijd geneukt te hebben stopte Hij en draaide Hij haar om zodat ze op handen en knieen moest gaan zitten. Vervolgens deed Hij haar ook nog een halve slag draaien zodat ze Fred’s kant uit keek. Deze kon nu zowel het gezicht van Anna als dat van Mark zien. Anna hield haar ogen gesloten, en haar gezicht was vuurrood, en Fred wist niet of het van schaamte of opwinding was – waarschijnlijk beide. Mark keek hem recht in zijn ogen terwijl hij verderging met haar stevig langs achter te neuken. De zelfverzekerde grijns op Zijn gezicht sprak boekdelen. Met die blik zei hij “je vrouw is nu van mij.”

Terwijl ze zo gebruikt werd deed Anna enkele keren haar ogen open, en keek ze naar haar man, maar elke keer weer werd ze overmand door de gevoelens die haar Meester in haar losmaakte, waarop ze haar ogen weer sloot en zich op het gevoel van zijn pik zo diep in haar kutje concentreerde.

Tot Fred’s grote frustratie bleef zijn harde pik maar pijn doen. De hitte van de lotion leek zijn erectie alleen maar erger te maken, waardoor hij er zo erg naar verlangde dat iemand zijn pik zou aanraken. Machteloos moest hij toekijken terwijl een andere man van zijn vrouw genoot, en van van het gevoel van haar warme, strakke, natte kutje rond zijn paal. Mark’s ogen bevolen Fred om te blijven kijken, en ondanks het feit dat Hij zoveel energie stopte in het neuken van Anna was Zijn stem sterk en gelijkmatig. Zijn hele lijf was nat van het zweet, en ook het lichaam van Anna glom van het zweet. “Zie je wat Ik met je lieve vrouwtje aan het doen ben? Het is duidelijk dat je er zelf ook van geniet. Kijk maar naar je lul. Kijk maar hoe die je echte gevoelens verraadt. Kijk, Anna, open je ogen en kijk naar je man. Kijk hoe geil hij dit alles vindt. En hoe hij dit zelf ook wil. Hoe hij zelf wil dat zijn bruid betast en gebruikt wordt door een andere man.”

Anna opende haar ogen en keek haar man met een rood aangelopen gezicht aan. “Zie je het, Anna?” Zijn woorden eisten een antwoord. Haar hoofd knikte, en even later fluisterde ze opgewonden “ja.”

“Geen keuze, Fred. je hebt geen andere keuze dan daar te blijven zitten en toe te kijken hoe Ik de vrouw waarvan je houdt misbruik. Hoe Ik haar neuk. En hoe Ik haar geef wat ze diep van binnen altijd al heeft gewild. Kijk naar haar, Fred. Kijk hoe mooi en sletig die hoer van je uitziet. Kijk hoe ze hiervan geniet. Ze heeft een lijf dat veel te mooi is om alleen maar voor jouw plezier gebuikt te worden. ze heeft het lijf van een slet. Van een hoer. Kijk maar eens hoe heerlijk geil haar dikke tieten ronddansen terwijl Ik haar zo neuk.” Hij bleef op die manier doorgaan met Anna en Fred te vernederen, en het was duidelijk dat Hij er zelf ook steeds opgewondener van werd. Toen hij uiteindelijk op het punt stond klaar te komen had hij nog een bevel voor Anna. “Anna, als Ik dadelijk klaar kom wil Ik dat je je man diep in de ogen kijkt. Ik wil dat hij de ziel van zijn sletterige vrouw ziet. Ik wil dat je je ogen open houdt en naar je man kijkt terwijl Ik je vol spuit met Mijn zaad.” Meteen nadat hij dit gezegd had liet Hij zichzelf gaan en begon Hij luid kreunend en schokkend klaar te komen.

Voor Fred was dat het meeste intense moment van zijn hele leven. Om Zijn woorden te horen, en om te weten dat Hij Zijn sperma in de vrouw waarvan hij zoveel hield aan het spuiten was, in hun bed, terwijl hij hulpeloos vastgebonden en naakt op de stoel zat. Fred en Anna staarden diep in elkaars ogen, en Fred zag hoe haar ogen groter werden toen ze voelde hoe Hij Zijn hete zaad in haar begon te spuiten. het duurde nog een hele tijd voordat Hij uiteindelijk stopte met stoten, alsof Hij zo lang mogelijk van haar wilde genieten en hij haar met zoveel mogelijk van Zijn zaad wilde vullen.

Fred keek toe hoe Mark met Zijn pik diep in haar bleef staan en haar kont streelde. Even later trok Hij tergend langzaam Zijn lange pik uit haar, en zag Fred hoe Anna’s mond open viel en hoe ze kreunde van de leegte die Hij daardoor in haar achterliet.

Met een half stijve pik die glom van hun gemengde lichaamssappen kroop Hij van het bed, waarna Hij haar eveneens van het bed trok. Hij wees naar Fred en beval “Ga bovenop hem zitten. Nu meteen.”

Hij bracht haar naar Fred toe, en gehoorzaam ging ze over hem heen staan, waarna ze haar gebruikte kutje over zijn pik liet zakken. Nog voordat zijn pik in haar gleed voelde Fred al de natheid van Zijn zaad dat op zijn pik droop. Enkele tellen later zat hij helemaal in haar, en draaide en duwde ze haar kutje naar beneden in een poging hem zo diep mogelijk in zich te voelen. Haar Meester ging naast hen staan en legde zijn handen in hun nek, waarmee Hij duidelijk aangaf dat Hij nu de controle over hen had. Zijn woorden moedigende haar aan. “Goed zo. Ja, neuk hem. Langzaam. Laat hem maar lekker genieten van je ontrouwe kutje en van Mijn zaad waar zijn lulletje nu in zit te roeren.”

Zijn woorden waren hard, vulgair, vernederend, en kwetsend, en door de manier waarop Hij Fred’s pik een ‘lulletje’ noemde voelde deze zich behoorlijk minderwaardig. Het was nu heel duidelijk voor Fred dat Hij de dominant was, dat Hij de baas was, en dat Hij de controle had. Hij kon echt voelen hoe het kutje van zijn vrouw gevuld was met Zijn zaad, en daardoor voelde hij zich zoveel minder dan Hem. Fred was zo opgewonden dat hij schrik had dat hij binnen de kortste keren klaar zou komen, maar Zijn pik had haar kutje zodanig uitgerekt en haar kutje was zo nat en glibberig dat ze veel minder strak aanvoelde dan normaal, waardoor het toch nog even duurde voordat hij klaarkwam. Mark bleef een hele tijd naast hen staan, met Zijn handen in hun nek, en Hij bleef Anna aanmoedigen, waarbij Hij af en toe ook even de tijd nam om haar zware borsten te betasten en te kneden. Anna ging helemaal op in de gevoelens van pure lust die door haar hele lichaam raasden. Ze voelde zich als een beest dat alleen maar genomen wilde worden. Toen haar Meester merkte dat Fred steeds dichter bij een orgasme kwam, en moedigde Hij haar aan om hem harder te neuken. “Goed zo, slet. Neuk hem. Neuk hem met alles wat je in je hebt. Vooruit, Fred, stoot je heupen omhoog. Neuk je hoerige wijf. Neuk haar volgespoten kutje.” Hij bleef zo maar doorgaan met zijn vulgaire en vernederende commentaar en aanmoedigingen.

Net toen Fred op het punt stond klaar te komen veranderde de toon van Mark’s stem echter plotseling. “Fred.” Fred keek naar hem op. Mark stond achter zijn vrouw en streelde haar gezicht en haar haren terwijl ze op en neer bleef wippen op zijn pik. “Ik zie dat je dit geweldig vindt.” Fred kon niets terugzeggen, en keek Hem alleen maar aan met een gezicht dat vertrokken was in een grimas van puur verlangen en pure lust. “Zeg me dat je dit geweldig vindt, en dat je dit ook echt wil. Dat is het enige wat Ik van je wil horen. Als je dat doet dan beloof Ik je dat Ik jullie allebei tot Mijn bezit zal maken. Jullie zullen van Mij zijn, en Ik zal jullie meenemen op een fantastische reis waarbij jullie dingen zullen beleven en voelen die jullie nog nooit eerder hebben beleefd of gevoeld. Maar eerst moet je toegeven dat je dit echt wil. Ik wil dat je Me recht in de ogen kijkt en dat je zegt dat je dit wil. Doe het gewoon, zeg het 1 keer, en dan kun je je laten gaan. Dan hebben we dat achter ons, en dan hoef je je er ook geen zorgen meer over te maken. Want vanaf dan zal Ik alle beslissingen voor jullie nemen. Zeg me dat je op deze manier onder Mijn controle wil komen. Zeg Me dat je dit nodig hebt.” Fred keek even weg, en schaamde zich dood voor de manier waarop dit alles hem zo intens opwond.

Mark leunde vervolgens naar Anna, en Fred hoorde hoe Hij haar toefluisterde om haar man een beetje te helpen.

Anna ging helemaal op in het genot van hun geneuk, en ze ging hevig tekeer op de pik van haar man. Haar ogen waren wazig, maar ze keek hem aan en smeekte hijgend “Alsjeblieft, lieverd. Zeg het. Vertel Hem dat je dit wil. Alsjeblieft, schatje, doe het nou gewoon. Geef hem alsjeblieft de controle over ons?”

Haar woorden waren voor Fred de laatste druppel die de emmer deden overlopen, en hij wist dat hij zijn orgasme nu op geen enkele manier meer zou kunnen tegenhouden. Mark keek afwachtend en zelfverzekerd op hem neer. Fred kreunde het uit van genot terwijl hij Hem het antwoord gaf dat Hij verwachtte, en tegelijkertijd begon hij het soppende kutje van zijn vrouw vol te spuiten. “Oh god, alsjeblieft… ja, alsjeblieft. Doe het. Neem ons. Controleer ons. Maak ons tot je bezit. Oh god…”

Terwijl hij nog zat na te hijgen van het intense orgasme dat hij net had beleefd, bleef Anna zachtjes met haar heupen draaiend en met haar hoofd op zijn schouder bovenop hem zitten. Hij voelde haar adem in zijn hals, en ze kreunde af en toe een beetje. Ze fluisterde ook “brave jongen” zoals ze al eerder had gedaan tijdens de momenten waarop zij de controle had gehad.

Mark ging achter Fred staan en greep hem met een vuist bij de haren, terwijl Hij met Zijn andere hand zijn keel stevig vastgreep en zijn kin omhoog tilde. Hij bracht Zijn mond tot bij Fred’s oor, en zei “Je bent nu van Mij, Fred. Op alle mogelijke manieren. En dat geldt ook voor dat lieve vrouwtje ban je waar je zoveel van houdt. Ik ga dingen met jullie doen waar zelfs een hoer van zou blozen. En Ik zal jullie meenemen naar plaatsen waarvan geen terugkeer mogelijk is. Daarvoor is het nu te laat, Fred. Je kan nu niet meer terug. Begrijp je dat?”

Fred probeerde ja te knikken, maar zijn hoofd werd zo stevig vastgehouden dat hij het niet kon bewegen. “Ja… ik begrijp je.”

“Ik ben je Meester nu. Je bent van Mij. En ook je vrouw is van Mij. Ik wil je het horen zeggen. En Ik eis dat je wat meer respect toont als je iets tegen Me zegt.”

Fred fluisterde zachtjes “alsjeblieft”, maar de man nam hem nog steviger vast en maakte duidelijk dat hij geen nee zou accepteren.

“Zeg het, Fred. Zeg het luid zodat je vrouw het hoort en weet. Zeg het tegen haar.”

“U bent mijn Meester. Ik ben van U. En ook mijn vrouw is van U. Ik zal alles doen wat U zegt.”
Toen hij dit gezegd had liet Mark zijn hoofd los, en verloste Hij hem snel van de touwen. Met Zijn sterke armen tilde Hij Anna voorzichtig op, waarna hij haar op het bed legde. Fred wilde zijn armen strekken, maar Meester Mark greep meteen een van zijn armen vast en trok hem naar het bed. “Maak haar schoon, Fred. Je weet volgens Mij wel wat Ik bedoel.” Het was geen vraag maar een bevel. En het was duidelijk dat Hij Fred beter kende dan Fred zichzelf kende, want hij begreep inderdaad meteen wat Hij bedoelde.

Onderdanig en beschaamd leunde Fred voorover en bracht hij zijn gezicht tussen de benen van zijn vrouw, die haar volgespoten kutje naar hem ophief. Fred was zo onder de indruk van alles wat gebeurd was dat hij zelfs niet aarzelde en meteen op Anna’s kutje begon te likken en te slurpen alsof zijn leven ervan afhing. Hij was vastbesloten om te doen wat zijn Meester van hem wilde, en om door te gaan totdat haar kutje helemaal schoon zou zijn. Uitgeput als Anna was, werd ze er toch weer zo opgewonden van dat ze al gauw weer lag te kreunen en te kronkelen van genot.

Fred verloor alle besef van tijd, en hij wist dus niet hoe lang hij haar op die manier likte. Misschien waren het 10 minuten, maar het zouden net zo goed 2 uur kunnen zijn. Hij bleef maar doorgaan totdat zijn mond zo moe en verkrampt was dat hij zelfs niet meer kon praten. Hij rolde van haar af en bleef naast zijn uitgeputte echtgenote liggen. Hij wist niet of ze nog wakker was of niet. Meester Mark was inmiddels al weg, maar het duurde een hele tijd voordat Fred dat besefte. Zelfs toen hij naar beneden ging om wat te drinken verwachtte hij dat Hij in de woonkamer zou zitten. Maar nee, Hij was weg.

Fred besefte echter dat dit nog maar het begin was.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm