Veilig een keiharde erectie

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Snel sexcontact met mij!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Getrouwde vrouw komt in de ban van haar Meester DEEL2
Categorie: cuckolding | zondag 12 januari 2014 05:55

Geile afspraakjes

DEEL 2 - Hoofdstuk 7 – Vastgebonden en geblinddoekt
Die maandagavond voelde helemaal fout aan. Na haar thuiskomst van het werk deed Anna de dingen die ze altijd deed, ze kookte, ze deed wat huishoudelijke taakjes, ze bracht wat tijd door met de kinderen, en nadat die naar bed waren keek ze samen met haar man wat televisie, maar ze was de hele tijd zo bloednerveus over het opdrachtje dat ze van Meester Mark gekregen had. Uiteindelijk besloot ze om die avond niets met het opdrachtje te doen, en ging ze samen met Fred naar bed, zonder dat er verder nog iets gebeurde. Dinsdagavond was echter anders. Fred was namelijk opgewonden, en had duidelijk zin in seks. Hij had het die dag niet erg druk gehad op zijn werk, en daardoor had hij veel tijd gehad om de gebeurtenissen van het afgelopen weekend door zijn hoofd te laten gaan en ze opnieuw te beleven, en dat hem geil gemaakt.

Naarmate de avond vorderde merkte Anna steeds duidelijker dat Fred zin in haar had, en besloot ze om het opdrachtje van Meester Mark toch maar uit te voeren. Terwijl Fred met het wassen van de kinderen bezig was, zocht zij de dingen bij elkaar die ze nodig zou hebben: een stuk touw dat in de garage lag, een sjaal die ze als blinddoek zou kunnen gebruiken, de camera, en het blad papier dat haar Meester haar gegeven had. Toen het tijd werd om naar bed te gaan ging Fred als eerste naar boven, en terwijl hij in hun bed op zijn vrouw lag te wachten vroeg hij zich af of hij haar vanavond zo ver zou kunnen krijgen dat ze seks met hem zou hebben. Hij hoefde haar echter helemaal niet te vragen, want het antwoord was al duidelijk toen ze even later de slaapkamer binnenkwam, gekleed in de half doorzichtige babydoll die hij haar enkele maanden eerder als verrassing gekocht had. Ze had dat toen een heel lief gebaar gevonden van haar man, maar toch had ze het kledingstuk nooit aangedaan, want het bleek een paar maten te klein te zijn, en bovendien vond ze het een erg sletterig dingetje – veelste sletterig voor haar. Vanavond had ze echter alle hulp nodig die ze kon gebruiken om ervoor te zorgen dat ze haar man kon laten meegaan in haar opdrachtje, en ze hoopte dat het kleine baby-dolletje haar daarbij zou helpen. Ze schaamde zich enorm toen ze ermee de slaapkamer binnenkwam, want het kleine dingetje liet niet veel aan de verbeelding over, en de kleine bijhorende string stelde niet veel voor, en doordat het enkele maten te klein was zaten haar grote borsten letterlijk samengepakt.

Fred kon zijn ogen niet geloven, en was onder de indruk van wat hij zag. Hij vond de manier waarop de babydoll haar zware borsten accentueerde geweldig. Met elke stap die ze zette bewogen haar borsten mee, en haar tepels waren duidelijk hard van de manier waarop het stof van de babydoll erover wreef.

“Ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik je cadeau heb aangetrokken? Het heeft wel even geduurd, en het is eigenlijk een beetje te klein, maar ik moet zeggen dat het toch wel lekker zit.”

Fred genoot zo erg van het zicht dat zijn pik meteen stijf werd en een tentje in het deken maakte. Anna kroop op het bed, en begon meteen haar man te bewerken. Binnen de kortste keren verlangde hij zo erg naar haar dat hij niets liever wilde dan haar bespringen. Met een hand rond zijn harde pik leunde ze naar hem toe en gaf ze hem een kus vol passie. “Ben je geil op me, lieverd?” vroeg ze, ook al wist ze het antwoord al. “Vertrouw je me lieverd?”

Uiteraard antwoordde Fred meteen ‘ja’. “Wil je me dat dan ook bewijzen? Laat me alsjeblieft met je spelen? Ik wil vanavond graag iets anders uitproberen.” Haar stem klonk bazig en zelfverzekerd. Ze wilde de controle nemen, en Fred ging er helemaal in mee.

Van onder het bed haalde ze het touw tevoorschijn, waarna ze hem met een sluwe grijns aankeek. Zonder iets te zeggen begon ze hem aan het bed vast te binden, en stopte ze vervolgens liefdevol een kussen onder zijn hoofd. Fred had geen idee waarom zijn vrouw plots nieuwe dingen wilde uitproberen, maar hij vond het geweldig. Toen ze klaar was, voelde Fred zich helemaal hulpeloos, maar zijn pik bleef stijf rechtop staan, en hij was zo enorm geil op haar. Anna nam even de tijd om haar werk te bekijken, en ze bestudeerde de hele situatie, alsof ze nadacht over wat ze als volgende zou doen. Ze begon weer te grijzen, en haalde plots de camera boven. Fred kreeg meteen een rood hoofd, en hij begon te protesteren, maar hij stopte ook meteen weer toen ze met een vinger op haar mond gebaarde dat hij stil moest zijn. “Oh, dus het is wel oke om foto’s van mij te maken, maar ik mag niet hetzelfde met jou doen?” Fred gaf geen antwoord, en keek hulpeloos en beschaamd maar ook nog steeds opgewonden toe hoe ze haar tijd nam om verschillende foto’s van hem te maken, vanuit verschillende hoeken.

“Hmmm, er ontbreekt iets” zei ze even later, en meteen haalde ze de sjaal boven. “Ja, hiermee zal het wel lukken, denk ik.”

Ze bond de sjaal om het hoofd van haar man en blinddoekte hem op die manier. Fred zag geen steek meer, en hij voelde zich nog hulpelozer dan hij al was, maar daar leek zijn pik alleen maar harder van te worden. Hij zag niets van haar daaropvolgende handelingen, en hij zag dus ook niet dat ze het blad met de tekst “Voor mijn Meester” naast hem neerlegde. Ze ging verder met foto’s maken, en nam weer haar tijd, waarbij ze regelmatig onverwacht zijn pik tussen haar warme natte lippen nam en er even op zoog, om hem dan weer los te laten.

Toen ze na een tijdje de slaapkamer verliet dacht Fred dat het een onderdeel was van haar bizarre spelletje, maar wat hij niet wist was dat ze die tijd gebruikte om de foto’s naar de computer te kopieren, en om het blad papier te laten verdwijnen. Het lange wachten leek Fred echter niet minder geil te maken, want toen ze na een tijdje terugkwam stond zijn pik nog steeds stijf overeind en lag hij onrustig op het bed te woelen, gespannen afwachtend wat er ging gebeuren.

De rest van die avond had Fred weer de tijd van zijn leven. Nog nooit eerder had Anna zo duidelijk het initiatief genomen, en nog nooit eerder had Fred deze dominante kant van haar gezien. Tot die avond had hij er helemaal geen idee van gehad dat ze die dominante zijde in zich had! Tegen het einde van de avond was Fred helemaal uitgeput maar gelukkig en verzadigd… en zij was ook blij dat ze er opnieuw in was geslaagd haar opdracht uit te voeren.

Op woensdagochtend verzond ze op eigen initiatief de foto’s via email naar haar Meester. Ze wist zelf niet goed waarom ze dat deed, maar het gaf haar een vreemd gevoel van trots en tevredenheid dat ze erin geslaagd was om haar opdracht vroeger dan verwacht af te hebben. De tekst in haar email was eenvoudig maar duidelijk: “Ik heb het gedaan, zoals U wilde.”

Mark wachtte tot donderdag vooraleer hij weer contact met haar opnam, en hij droeg haar op om hem tijdens de lunchpauze in het hotel te ontmoeten. Op de afgesproken tijd ging ze de hotelkamer binnen die hij al gereserveerd had.

“Zo zo, ik heb gemerkt dat je opdrachtje gelukt is.”

Anna viel meteen in haar onderdanige rol en antwoordde beleefd “Ja Meneer.”

“Goed zo, slet. Voordat we verder gaan wil ik dat je je uitkleedt. Helemaal. Nu.”

Terwijl ze voelde hoe haar kutje ongewild nat werd, deed ze wat hij wilde, en even later stond ze zwijgend, naakt, en met haar handen achter haar rug voor hem. Hij keek haar vanuit zijn zetel aan, en nadat hij zijn ogen een tijd lang over de rondingen van haar lichaam had laten gaan verbrak hij de stilte. “Je bent zeker niet de knapste vrouw die ik ken, maar je hebt een lijf dat vraagt om geneukt te worden. Ik geniet heel erg van de manier waarop je me gehoorzaamt, en de manier waarop je je lijf aan me geeft. Pak de foto’s nou maar even en kniel dan voor me neer.” Met een gezicht dat gloeide van schaamte, maar ook met een lichaam dat steeds opgewondener werd, haalde ze de foto’s die ze na het verzenden van de email nog had afgedrukt uit haar tas, en gaf ze die aan hem.

Ze knielde voor hem neer, waarop hij haar al meteen begon te corrigeren. “Ik wil dat je je knieen verder uit elkaar doet… ja, op die manier. Ik wil dat gezwollen natte kutje van je zien.” Zijn woorden waren vernederend en zorgden ervoor dat ze zich nog meer schaamde, maar ook dat ze nog natter werd. “Handen in je nek. Ja, goed zo. Hmmm, ja, steek die dikke tieten van je maar goed vooruit. Je hebt er geen idee van hoe kwetsbaar je er nu uitziet, en hoe onderdanig… net zoals het kleine onderdanige sletje dat je bent, of niet?” Het was duidelijk dat zijn laatste woorden eerder een vaststelling dan een vraag waren, maar toch knikte ze met haar hoofd onderdanig.

Ondanks het feit dat hij de foto’s ook al via email gekregen had, nam hij zijn tijd om ze een voor een aandachtig te bekijken. Ze had in totaal 5 foto’s voor hem afgedrukt. Een foto was van Fred op het bed, zonder blinddoek, net nadat Anna hem had vastgebonden. Twee foto’s waren eveneens van Fred, maar met het blad papier naast hem. Dat waren de specifieke foto’s waar Mark naar gevraagd had. Op de volgende foto was Fred opnieuw te zien, maar nadat Anna hem een tijd lang had ‘bewerkt’. Met gekromde rug had hij zijn bekken omhoog geduwd, alsof hij smeekte om verlost te worden van zijn geilheid. Zijn opwinding bleek duidelijk uit de manier waarop zijn keiharde pik recht omhoog wees. De laatste foto was ook weer van Fred, nadat Anna hem bereden had. Zijn pik was nu slap, en het was duidelijk te zien dat Fred uitgeteld was. Alle foto’s waren gedrukt in groot formaat, op fotopapier van goede kwaliteit.

Mark stelde vragen over de kleinste details, en wilde van elke foto weten hoe ze die had genomen, wat er op te zien was, hoe lang alles duurde, en hij was erg nieuwsgierig naar hoe Fred op alles gereageerd had. Hij stelde ook vragen over Anna’s eigen gevoelens en reacties op wat ze met haar man had moeten doen, en nam zijn tijd om uitgebreid te reageren op wat ze had gedaan – meer bepaald hoe ze al die dingen op bevel van een andere man gedaan had.

Anna bleef geknield zitten. Ze was zich heel bewust van haar naaktheid en van haar kwetsbaarheid. Ze beantwoordde al zijn vragen, en had geen andere keuze dan de vernederingen die ermee gepaard gingen te aanvaarden. Ze besefte dat het geen zin had om zich te verzetten, en ook al was ze nog steeds erg verward over de opwinding die ze voelde, besefte ze dat het evenmin zin had om zich daar tegen te verzetten. Ze wist dat het verkeerd was om zich zo te voelen, maar tegelijkertijd merkte dat ze dit zelf begon te willen.

Toen hij genoeg gehoord had, legde hij de foto’s weg en opende hij zijn broek. “Kom maar, kleine pijpslet, en toon me dat je mijn hoer bent.” Zijn vernederende woorden deden haar wangen weer gloeien van schaamte, maar ze verlangde ernaar hem te gehoorzamen. Echter, net op het moment dat ze hem in haar mond wilde nemen, hield hij haar tegen. “Vraag erom, Anna. Vraag of je mijn pik mag pijpen.”

Haar hoofd leek wel in brand te staan van schaamte, maar ze wist dat ze hem moest gehoorzamen, en dat ze naar hem op moest kijken, recht in zijn ogen, terwijl ze hem smeekte. “Alsjeblieft, Meester, mag ik Uw pik pijpen?” Hij grijnsde, maar hij zei niets. Na enkele momenten van stilte drong het tot haar door dat hij meer wilde horen. “Alsjeblieft, Mag ik alsjeblieft je pik pijpen? Ik wil je lekker laten genieten. Mag ik dat, alsjeblieft?” Ze probeerde zo overtuigend mogelijk over te komen, en dat lukte zo goed dat ze zelf begon te twijfelen of ze het echt alleen maar voor de show deed, of dat ze dit ook echt meende.

Met een klein hoofdknik gaf hij haar de toestemming om hem te plezieren. Meteen boog ze zich met ontzag over zijn kruis. Ze was zich meer dan ooit bewust van haar plaats, en van wat er van haar geworden was. Ze gaf hem de liefdevolste en passioneelste pijpbeurt die ze ooit aan iemand gegeven had, en ze behandelde zijn pik alsof het iets goddelijks was. Ze wist dat deze hele situatie heel erg fout was, want ze hield zo enorm veel van haar man, maar tegelijkertijd voelde het zo goed aan, en zo juist. Het deed er niets meer toe dat hij haar hiertoe gedwongen had. Ze wilde hem laten genieten. Ze wilde dat hij blij was met haar. Ze wilde dat hij trots op haar was. Ze schaamde zich dood, en ze voelde zich zo enorm vernederd, omdat ze zich zo bewust was van het feit dat ze naakt op haar knieen zat voor een man die niet haar echtgenoot was, een man waar ze niet eens van hield… maar toch kon ze het niet helpen om er drijfnat van te worden. Terwijl ze hem op die manier pijpte begon Mark met het beschrijven van haar volgende opdracht.

“Je hebt je best gedaan, en ik verwacht dat je dat blijft doen. Je bent te ver gegaan om terug te kunnen keren. Je leven zal nooit meer kunnen zijn zoals het vroeger was. Je bent nu van mij, je zal alles doen wat ik zeg, en ik verwacht niets minder van je dan je totale gehoorzaamheid. Begrijp je me?”

Ze stopte even met pijpen om met grote ogen naar hem op te kijken. “Ja Meneer, ik begrijp U.”

“Anna, je zal alles doen wat ik van je vraag. Ja toch? Zeg het.”

Ze twijfelde even, omdat ze zich bewust was van de ernst en het gewicht van wat hij vroeg. Maar diep van binnen wist ze dat hij gelijk had, en dat ze echt geen andere keuze meer had – of wilde. “Ja Meneer. Ik zal alles doen wat U vraagt. Ik heb geen andere keuze.” Haar stem klonk heel nederig.

Mark lachte luid. “Geen keuze? Je hebt wel degelijk een keuze. Alleen is het zo dat het alternatief niet erg leuk is, nietwaar mijn kleine hoertje? Want ik denk niet dat je mannetje erg blij zou zijn als hij de foto’s zou zien van hoe je mij aan het neuken bent, of de video van hoe je zo verleidelijk bij mij in bed kruipt, me kust en met me vrijt. Ik kan begrijpen dat je dat liever niet hebt.”

Ze voelde haar wangen gloeien terwijl ze ijverig verder ging met het bewerken van zijn grote harde pik. De schaamte vrat aan haar, maar er was iets nieuws dat nog meer aan haar vrat. Namelijk het feit dat ze dit wilde. En dat dit haar zo enorm opwond. En dat ze niet wilde dat het zou stoppen.

“Je bent goed bezig, kleine slet. Ik heb de indruk dat je er echt van geniet om naakt op je knieen de pik van je Meester te pijpen. Pijp maar lekker verder, maar ondertussen wil ik dat je naar me luistert, want ik heb nog een opdrachtje voor je.” Een fractie van een seconde stopte ze met pijpen, en werd ze bang. Wat wilde hij nu weer van haar? Maar ze ging meteen verder met het verwennen van zijn pik, en ze deed haar best om het zo lekker mogelijk voor hem te maken. “Je man reageert precies zoals ik gehoopt had. En jij ook. Het wordt tijd om jullie grenzen nog wat verder te verleggen. Je zal voor het einde van het weekend vast en zeker de gelegenheid hebben om weer seks met hem te hebben. Ik wil dat je hem dan opnieuw vastbindt, en dat je je gedraagt als een dominante teef. Ik wil dat je hem op precies dezelfde manier vastbindt als in de foto’s die ik gezien heb, en dat je hem ook weer blinddoekt. En dan zal je dit gebruiken…” Met deze woorden haalde hij een klein toestelletje uit het borstzakje van zijn hemd, en hield het voor haar. Het ding was niet groter dan een luciferdoosje. Ze stopte even met pijpen om het toestelletje te bekijken, en hield haar hoofd stil toen hij het rond haar nek hing. “Dit is een kleine digitale recorder. het is een heel eenvoudig apparaatje, met alleen een aan/uit knopje op de zijkant. Ik wil dat je het aan het hoofdeinde van je bed hangt terwijl je met je man bezig bent, zo dichtbij mogelijk, zodat het je gesprek met je man kan opnemen. Het heeft een opnamecapaciteit van 30 minuten. Vanaf het moment dat je het aan hebt gezet heb je dus een half uur om te doen wat ik van je wil.”

Hij pauzeerde even, leunde achterover, en genoot van de warme natheid van haar mond, waarmee ze nog steeds ijverig en liefdevol zijn paal aan het pijpen was. Ze deed dit alles met volle overgave, maar tegelijkertijd voelde ze zich nog steeds beschaamd en werd ze steeds banger. Waarom vond hij het zo belangrijk om haar man bij dit alles te betrekken? Waarom kon hij haar niet gewoon met rust laten als ze thuis was? Waarom vond hij het zo belangrijk om haar leven thuis zo overhoop te halen? Ze merkte nu al, telkens als ze ‘s avonds in bed kroop bij haar man, dat ze de hele tijd aan Mark moest denken. Haar gezicht stond rood van schaamte… maar ook van opwinding. Ze vond het vreselijk dat dit alles haar zo geil maakte.

“Als ik dit apparaatje achteraf beluister dan wil ik jou horen… terwijl je je man een fantasietje vertelt. Een fantasietje waarin je met een andere man neukt. Of met andere mannen. Ik wil dat je je best doet om hem er naar toe te leiden. En dat je hem goed bewerkt. En dat je hem zo geil maakt dat het voor hem niet meer uitmaakt wat je zegt. En wees duidelijk over je fantasietje. Je mag hem geruststellen als dat nodig is, en hem vertellen dat het niet meer dan een fantasietje is… ook al weten we allebei dat het veel meer is dan alleen maar een fantasietje.” Hij moest lachen bij het uitspreken van deze laatste woorden. Het was een betweterige, zelfverzekerde, vernederende lach. “Maar blijf erover verdergaan. Blijf erover praten. Zorg ervoor dat hij het zich kan inbeelden. Dat hij het voor zich kan zien. En blijf ermee doorgaan totdat hij klaarkomt. Ik stel voor dat je hem een goede neukbeurt geeft terwijl je hem over je fantasietje vertelt. En Anna? Waag het niet om me te belazeren door iets in je eentje in te spreken. Ik wil ook je man horen, ook al is het alleen maar wat gekreun en gegrom terwijl je hem aan het neuken bent.”

Anna liet zijn woorden op haar inwerken, terwijl ze ijverig verder ging met het pijpen van zijn pik. Ze voelde zich alsof haar maag binnenstebuiten werd gedraaid, haar handen begonnen te trillen. Voor de zoveelste keer besefte ze dat ze geen andere keuze had, en dat besef kwam hard aan. Ze besefte dat hij haar leven zou verwoesten als ze niet deed wat hij wilde. De tranen welden op in haar ogen, en het gevoel van schaamte werd bijna ondraagbaar. Toch stopte ze niet met pijpen.

“Maak het af.” Zijn stem was plots hard en vol van verlangen. Het was een eenvoudig bevel dat geen tegenspraak duldde.

Ze begon hem nog wat sneller en harder te pijpen, en gebruikte nu ook haar handen. Mark begon te grommen, en even later begon hij luid kreunend in haar mond te spuiten. De hoeveelheid zaad die hij in haar mond pompte was verrassend groot, waardoor een deel van het sperma dat haar mond opvulde langs haar mondhoeken weer naar buiten werd geperst. Snel slikkend probeerde ze alles door te slikken, en ze voelde daarbij op een heel fysieke manier de vernedering van zijn hete zaad dat via haar keel in haar lichaam vloeide. Ze stopte niet met pijpen, maar ze hield zijn pik tussen haar lippen, en ze vertraagde de bewegingen van haar handen, terwijl ze zoveel mogelijk van zijn sperma uit zijn ballen melkte. Uiteindelijk stopte ze echter, en liet ze haar hoofd op zijn schoot rusten, met haar mond nog steeds rond zijn snel slapper wordende pik. Ze slikte af en toe zonder de pik tussen haar lippen te laten glippen. Hij liet haar op die manier wel zeker vijf minuten liggen voordat hij weer iets zei of deed.

Met beide handen tilde hij haar hoofd op. Hij leunde naar haar toe en keek recht in haar ogen. “Heb je begrepen wat ik je verteld heb?” Ze knikte bevestigend. Hij streelde een van haar wangen liefdevol, maar zijn stem was streng. “Doe wat ik wil, Anna. Zorg dat het gebeurt.” Met deze woorden greep hij naar haar borsten, waar hij even mee speelde. Uiteindelijk stond hij op en deed hij zijn broek dicht. “We moeten gaan.”

Hoofdstuk 8 – De opname

Anna was helemaal overstuur, en kon de recente gebeurtenissen maar niet van zich afzetten. Ze was heel erg bang, maar wat alles nog erger maakte was dat ze tegelijkertijd ook zo opgewonden was! Hoe was dit mogelijk? Ze begreep haar eigen gevoelens niet meer, en ze bleef zich maar afvragen hoe ze deze volgende taak in godsnaam tot een goed einde zou kunnen brengen. Ze wist ook helemaal niet wat ze tegen Fred moest zeggen. En hoe zou hij reageren? De manier waarop hij op haar ‘spelletjes’ gereageerd had leek erop te wijzen dat hij het fijn vond als ze zich dominant gedroeg, maar dit… dit ging zoveel verder! Hoe zou ze hem dit kunnen aandoen? Hij was de liefde van haar leven, en hem kwetsen was wel het allerlaatste wat ze wilde. Ze had ook zo’n schrik dat dit alles hun huwelijk op de klippen zou laten lopen. Verschillende emoties raasden door haar heen, gaande van opwinding en geilheid, over angst en afschuw, tot schuldgevoelens over hoe ze het zo ver had kunnen laten komen. Tijdens de daaropvolgende dagen probeerde ze bijna continu manieren te bedenken om het opdrachtje gedaan te krijgen, maar dat was geen gemakkelijke taak. Tegen zaterdagavond had ze een plan bedacht waarvan ze hoopte dat het misschien zou lukken.

Fred begreep maar niet wat met zijn vrouw aan de hand was. Die hele zaterdag gebruikte ze telkens als de kinderen even uit de buurt waren elke gelegenheid om hem te plagen en dubbelzinnige opmerkingen te maken. Het werd al snel duidelijk dat ze van plan was er een geil avondje van te maken. Ze bleef hem maar aanraken, en kussen, en vertellen hoeveel ze van hem hield, en ze greep ook af en toe naar zijn kruis met de opmerking dat ze ‘dat’ wilde. Heel erg zelfs. Net voordat de kinderen naar bed moesten liet ze hem weten dat ze hem opnieuw wilde vastbinden, en dat ze hem op die manier wilde ‘gebruiken’.

Fred vond het allemaal geweldig, en hij ging er helemaal in mee. Hij dronk ook heel gewillig de biertjes op die ze hem bracht, zodat hij al snel een beetje dronken werd. Tegen 11 uur die avond kondigde ze aan dat ze naar boven ging, maar dat Fred pas naar boven mocht komen wanneer ze hem zou roepen.

Toen ze hem uiteindelijk riep en hij naar boven ging, zag hij dat hun slaapkamer romantisch verlicht werd door een aantal kaarsen. Zelf lag ze op het bed tegen enkele kussens aangeleund. Ze had een zwart topje met knoopjes aan, met een bijpassend zwart slipje. Ze had ook net gedoucht, en ze had wat make-up op haar gezicht gedaan. In haar hand had ze het touw van de vorige keer waar ze nu een beetje afwezig mee aan het spelen was. Ze keek hem glimlachend aan en nipte van het glas wijn dat ze in haar andere hand hield. “Bevalt het je, lieverd?”

Fred staarde haar verrast en met open mond aan, en hij wilde iets zeggen, maar ze legde hem meteen het zwijgen op. “Nee. Blijf staan waar je staat. En kleed je uit. Ik wil vanavond degene zijn die bepaalt wat gebeurt, en ik wil dat alles op mijn manier gebeurt.”

Fred’s ogen werden nog groter, en terwijl zijn wangen rood aanliepen verscheen een glimlach op zijn gezicht. het was duidelijk dat haar dominante houding hem opwond. Heel even vroeg hij zich af of het misschien door de alcohol kwam, maar eigenlijk kon hem dat niets schelen. Als zijn vrouw een geil spelletje wilde spelen, dan wilde hij daar maar al te graag aan mee doen. Hij bleef staan waar hij stond, en begon zich uit te kleden. Toen hij alleen nog zijn onderbroek aan had stopte hij even, waarop ze naar hem keek met een blik die duidelijk was over het feit dat ze echt ‘alles’ bedoelde, en even later was hij helemaal naakt.

Ze ging op de rand van het bed zitten, en fluisterde dat hij naar haar toe moest komen. Hij ging voor haar staan, waarna ze zijn hoofd naar zich toe trok. Ze kuste hem, heel zacht en liefdevol. “Vind je het goed als we vanavond alles doen zoals ik het wil?”

“Ja” fluisterde hij enthousiast.

Anna nipte opnieuw van haar wijn, en ze beveelde hem om neer te knielen. Ze wilde dat Fred haar befte. Fred was een beetje geschokt toen hij zag dat het slipje dat ze droeg een spleet had, waardoor haar kutje goed zichtbaar was. Ze lachte om zijn reactie, en gebruikte vervolgens haar benen om hem naar zich toe te trekken. Fred was altijd al een grote fan van beffen geweest. Hij was niet zeker of het vooral de gedachte was aan waar hij mee bezig was, of de geur, of de smaak, of wat dan ook, maar Anna was zich altijd bewust geweest van zijn ‘voorkeur’. Ze zat op de rand van het bed, met gespreide benen en nipte af en toe van haar wijn, terwijl Fred haar uitgebreid en langdurig verwende. Het duurde niet lang of zijn pik stond keihard van opwinding.

Na een poosje liet ze hem stoppen. “Mmmmm, lieverd, wat doe je dat goed.” Ze kroop van het bed af en ging staan. “Tijd om te beginnen. Je weet wat ik van je wil. Of toch tenminste een deel van wat ik van je wil. Je mag nu op het bed gaan liggen. En je weet wel hoe.”

De manier waarop ze dat zei maakte hem gek van opwinding. Hij had haar altijd al seksueel heel aantrekkelijk gevonden, maar ze had zich tot recent altijd redelijk onderdanig gedragen. Zoals bevolen kroop hij op het bed, en nadat ze het glas wijn had neergezet begon ze hem vast te binden. Elk van zijn polsen en enkels maakte ze vast aan een hoek van het bed, en met enkele kussen onder zijn hoofd probeerde ze het zo aangenaam mogelijk voor hem te maken. Zijn hoofd was helemaal op hol geslagen, zowel van de alcohol, als van het beffen en de geur van haar kutje, als van de opwinding die door zijn hele lijf raasde.

Ze controleerde nog even of hij goed vastgebonden was, zodat hij niet zou kunnen ontsnappen. Vervolgens pakte ze haar glas wijn weer op en ging ze bovenop hem zitten. Haar kruis was nat, en ze ging ermee bovenop zijn harde pik zitten. Hij gleed niet in haar, maar hij voelde de warme, natte zachtheid van haar kutlippen om zijn lul. Ze bleef zo even zitten en bewonderde haar eigen werk, terwijl ze van haar wijntje bleef nippen. “Je vindt dit wel lekker, he, lieverd?” Haar stem klonk heel zelfverzekerd.

“Ja, ik vind dit geweldig.” Het had geen zin om te ontkennen hoe erg dit alles hem opwond.

“Ik vind dit ook wel leuk” zei ze op neutrale toon. Ze leunde voorover en kuste hem met lippen die nog nat waren van de wijn. Ze nam nog een sipje, en boog zich opnieuw voorover om het slokje dat ze net genomen had vanuit haar mond in de zijne te laten lopen.

Fred kon het bijna niet geloven. Wat was er met haar gebeurd? Jeetje, ze was zo sexy dat hij er bijna gek van werd. Ze grinnikte toen ze zag hoe de dingen die ze deed hem zo geil maakten. Ze zette het glas weer neer, leunde over hem heen, en begon langzaam haar warme natte kutje over zijn harde, machteloze pik heen en weer te laten glijden.

“Mmm, ik heb zo’n zin om stout te zijn. Zo heel erg stout.” Ze zei dit met fluisterende stem, en Fred zag de geilheid in haar ogen. “Dat vind je toch niet erg, hoop ik?” Fred was sprakeloos, en kon alleen maar zijn hoofd schudden. Ze opende de voorkant van haar topje en liet haar zware borsten vrij hangen. Lang kon Fred echter niet van het zicht genieten, want meteen haalde ze een echte blinddoek tevoorschijn, eentje die hij nog nooit eerder gezien had, en ze bond die om zijn hoofd. Daardoor kon hij ook niet zien dat ze de recorder recht boven zijn hoofd aan het hoofdeinde van het bed hing. Ze drukte op het knopje, waardoor alles wat vervolgens gebeurde door het apparaatje werd opgenomen.

Ze leunde over hem heen, zodat haar harde tepels over zijn naakte borstkas gleden. Haar adem voelde warm aan in zijn gezicht toen ze begon te spreken. “Ik wil stout zijn. Ik heb zin om mijn fantasietjes met je te delen. Het zijn alleen maar fantasietjes. Maar ik wil dat je je ervoor openstelt, en dat je je laat gaan, zodat niets te ver gaat. Je hebt toch ook fantasietjes, of niet?”

Fred was opgewonden zoals hij nog nooit eerder was geweest. Hij wist niet wat zeggen. “Ik… ik weet het niet.” Anna plantte haar lippen weer op de zijne, en ze knabbelde zachtjes op zijn onderlip.

“Ik ben ervan overtuigd dat jij die ook hebt. Maar dat geeft niet. Ik heb genoeg fantasietjes voor ons beiden, en ik wil ze zo graag met je delen. Fantasietjes zijn niet slecht, Fred. Het zijn alleen maar gedachten.” Terwijl ze hem dit toefluisterde kuste ze zijn nek, en knabbelde ze op zijn oor, en bleef ze ondertussen met haar kutje heen en weer over zijn keiharde pik glijden. “Wil je weten waar ik vaak over fantaseer? Hmmm?”

Natuurlijk wilde hij dat weten. Of dat dacht hij toch. “Ja” zei hij fluisterend.

Hij voelde haar adem in zijn oor, en haar stem klonk zwoel. “Ik heb gedachten die zo stout zijn. Zo slecht. En ik fantaseer over dingen die zo bizar zijn.” Hij wist dat ze zijn pik tussen haar schaamlippen voelde bonzen. De manier waarop ze sprak begon hem zorgen te baren, maar tegelijkertijd werd hij er zo enorm opgewonden van. “Ja, ik voel dat je dat wil weten.” Ze grinnikte even, en begon zich wat moediger te voelen. Door de manier waarop Fred reageerde wist ze dat zij nu echt de controle had, en plots wist ze dat het haar misschien wel zou lukken om het opdrachtje uit te voeren zonder dat het haar huwelijk schaden.

Ze leunde wat meer voorover op haar knieen, bracht haar kruis omhoog, bracht een van haar handen tussen haar benen, greep zijn pik vast, en streelde hem enkele seconden lang. Vervolgens plaatste ze zijn eikel tegen haar kutje, en keek ze hem aan. De warmte en de natheid van haar kutje deden Fred bijna smeken van geilheid. Met haar tong likte ze over zijn lippen, en zei toen “Ik wil je pik in me. Wil jij dat ook?”

Zijn antwoord kwam snel, en de manier waarop hij ‘jaaaaaa’ riep klonk bijna zielig.

“Wat als dit niet jouw pik was? Wat als het de pik van iemand anders was, hmmm?” Het moment van de waarheid was aangebroken. “Kun je je inbeelden dat ik de pik van een andere man streel? De pik van een vreemde? Dat ik hem vasthoud, net zoals ik die van jou nu vasthoud? Dat ik hem langzaam in me laat glijden? Dat ik een vreemde pik in me krijg?” Terwijl ze dit zei liet ze zichzelf over zijn pik zakken. Fred was opgelucht dat hij eindelijk in haar zat maar was tegelijkertijd ook geschokt door wat ze had gezegd. Hij kreunde luid en zei alleen maar “oh god!”

“Stoort die gedachte je, lieverd?” Ze reed tegen hem op, en probeerde zijn pik zo diep mogelijk in haar kutje te krijgen terwijl ze verder ging met praten. “De pik van een andere man in mijn kutje, terwijl ik hem op deze manier berijd. Zijn pik die zo diep in me zit. Helemaal in me. Kun je het je voorstellen, lieverd? Kun je het voor je zien? Kun je zien hoe hij geniet van mijn kutje, en van hoe ik hem berijd?”

Fred begreep niet wat er met zijn vrouw gaande was, maar hij begreep ook zichzelf niet meer. Normaal gezien zou hij van zichzelf verwachten dat hij woedend zou worden. Maar de manier waarop ze tegen hem praatte was zo opzwepend, en zo geil, en de manier waarop ze hem neukte was zo heerlijk. Hij kon niet meer helder nadenken, en het enige wat hij nog wilde was zijn zaad in haar kutje spuiten. Zijn mond hing open, hij hijgde luid, en zonder het te beseffen worstelde hij met de touwen. Hij wilde zo graag zijn armen om haar heen slaan, maar ze had hem stevig vastgebonden.

“Je wordt er geil van, of niet? Ik merk het aan je. Hij is me aan het neuken, Fred. Een andere man is me hard aan het neuken. Aan het gebruiken. Nu draaien we om en ligt hij bovenop me, met zijn pik diep in me, hard op me in beukend. Mijn vingers gaan over zijn rug, mijn hoofd ligt wat achterover, ik heb mijn mond open… hij is me aan het verkrachten, aan het neuken, aan het gebruiken als een hoer.” Terwijl ze dit zei zette ze haar nagels in zijn vel om haar woorden kracht bij wilde zetten.

Anna had niet verwacht dat ze er zelf zo opgewonden van zou worden, maar ze was geiler dan ooit. De geile woorden bleven uit haar mond komen, terwijl ze helemaal in haar eigen fantasie opging. Ze merkte dat het veel meer werd dan alleen maar een fantasietje. Ze wilde dit. Ze wilde het echt. En ze wilde ook dat Fred het hoorde.

Ze bleef maar doorgaan, met luide stem, en ze vertelde haar man dingen dingen die hem woedend zouden moeten maken, beschreef fantasieen alsof ze echt waren. Ze beschreef hoe ze gebruikt werd door meerdere mannen, en hoe Fred moest toekijken terwijl ze langs achter genomen werd, terwijl ze een andere pik moest pijpen. Ze riep allerhande beelden bij hem op die hem herinnerden aan porno-foto’s die hij ooit had gezien. Beelden over gang bangs. Ze ging wild tekeer op zijn pik en liet zich helemaal gaan. Even later kreunde ze luid, terwijl ze haar meest intense orgasme ooit beleefde. Fred had haar nog nooit eerder op deze manier meegemaakt, en wat hij voelde en hoorde was zo geil dat ook hij even later luid kermend begon te spuiten. Ook zijn hoogtepunt was intenser dan hij ooit eerder had meegemaakt.

Nadat ze allebei zo intens waren klaargekomen bleef ze nog even zachtjes heen en weer bewegend bovenop hem zitten, terwijl hun gemengde sappen over zijn pik naar beneden dropen. Ze werden zich echter even later bewust van het feit dat iemand zachtjes op de deur klopte. Snel kroop Anna van Fred af, sloeg een deken om haar lichaam en liep naar de deur. Ze was net op tijd bij de deur om te voorkomen dat de deur helemaal open zou gaan. Bij de deur stonden namelijk hun kinderen, die wakker waren geworden van het gekreun van hun ouders, en die schrik hadden dat er misschien iets ergs gebeurd was.

Nadat Anna hen gerustgesteld had en teruggekeerd was naar haar slaapkamer verstopte ze eerst snel de recorder. Vervolgens leunde ze over haar man heen, en gaf ze hem een bijzonder passionele en liefdevolle kus. “Ik hou van je, Fred. Ik hoop dat je me echt gelooft. Zeg me alsjeblieft dat ik je niet boos heb gemaakt? Ik wilde alleen maar spelen…”

Fred hield enorm veel van zijn vrouw, zelfs meer dan Anna ooit zou kunnen vermoeden. Haar woorden hadden hem geschokt, maar hij kon niet ontkennen dat de verboden gedachten die ze met hem had gedeeld hem ook ongelooflijk hadden opgewonden. Hij vond het daarom belangrijk om haar gerust te stellen. “Ik hou ook van jou, Anna, met heel mijn hart. Ik ben niet boos. Je hebt me wel een beetje verrast, maar wat we net gedaan hebben heeft bij ons allebei blijkbaar behoorlijk wat losgemaakt. Ik hou van je, liefste. En het komt wel allemaal goed, okey?”

Ze kuste hem opnieuw, en hij dacht dat hij tranen op haar wangen voelde.

“Ga je me nu eindelijk losmaken, zodat ik je in mijn armen kan nemen?”

Ze lachte en maakte hem los. Daarna knuffelden ze nog een hele tijd, en later die nacht bedreven ze ook nog een keer met passie de liefde met elkaar.

Hoofdstuk 9 – Het ultimatum
De daaropvolgende maandag voelde Anna zich beter en opgewekter dan ooit. Ze was echter niet zeker of het kwam doordat ze erin geslaagd was de opdracht uit te voeren, of dat het te maken had met het feit dat haar man zo positief op haar fantasietje gereageerd had.

Al vroeg in de ochtend werd ze opgebeld door de man die haar nu zo volledig onder zijn controle had, en ze kreeg het bevel om tijdens de middagpauze naar het hotel te gaan en hem daar bij de ingang te ontmoeten. Het vooruitzicht van de ontmoeting maakte haar net zoals de vorige keren erg bang, maar tegelijkertijd merkte dat de gedachte dat ze haar Meester weer zou ontmoeten haar ook opwond.

Toen ze ter plaatse kwam stond hij haar bij de ingang van het hotel al op te wachten. Zonder iets te zeggen nam hij haar bij de pols en trok haar achter zich aan naar de liften. De manier waarop hij haar pols vasthield in plaats van haar hand benadrukte dat hij degene was die de controle had, en die bepaalde wat er gebeurde. Tegen het moment dat ze bij de hotelkamer kwamen voelde ze zich weer helemaal onderdanig. Ze wist wat haar plaats was.

Bij de deur van de kamer bleef hij even staan. “Geef me de recorder.” Ze haalde het apparaatje uit haar handtas, en ze overhandigde het stilzwijgend aan hem. Hij nam het aan, en uit zijn zak haalde hij een blinddoek die hij meteen om haar hoofd bond. Ze voelde vlinders in haar maag, en was bang dat iemand hen op deze manier in de gang van het hotel zou kunnen zien. Ze vroeg zich ook af waarom haar al buiten de hotelkamer een blinddoek om deed, in plaats van te wachten tot ze in de kamer waren.

Hij nam haar opnieuw bij haar pols en leidde haar naar binnen. Ze liep langzaam en voorzichtig, bang om te struikelen en te vallen, maar liet zich gewillig meetrekken totdat ze dacht dat ze aan het voeteinde van het bed stond.

Zijn stem was laag, en zijn mond was dicht bij haar oor. “Ik wil dat je je uitkleedt, en dan hier blijft staan. Je weet wel in welke houding. Handen in je nek, benen wijd gespreid. Ik ga zitten en naar de opname luisteren. Ik hoop voor jou dat ik blij zal zijn met wat ik hoor. Anders weet je wat de gevolgen zijn.”

Ze trok haar kleren uit. Ze zag geen hand voor haar ogen, maar ze was zich erg bewust van haar naaktheid, en van haar hulpeloosheid. Ze had de indruk dat Meester Mark helemaal aan de andere kant van de kamer zat, want het geluid van de opname leek zo ver weg. Ze herkende hier en daar wel iets, en ze voelde zichzelf weer nat worden, vooral toen ze hoorde hoe Fred en zijzelf samen waren klaargekomen. Ze was nerveus, en door haar gejaagde ademhaling gingen haar borsten snel op en neer.

De opname was voorbij, en ze voelde dat hij naast haar kwam staan. “Je hebt heel goed gepresteerd, Anna. Ik ben erg onder de indruk. Maar nu wil ik dat je me wat meer details vertelt. Vertel me over het gesprek dat jullie achteraf hebben gehad, want het zou me verbazen als jullie hier achteraf niet verder over gesproken hebben.”

Terwijl ze hem vertelde over het gesprek dat ze achteraf hadden gehad, begon hij haar te betasten. Hij begon bij haar zware borsten, die hij met beide handen woog en kneedde, om vervolgens over haar rug naar haar kont te gaan. Tussen haar billen en haar benen door gleed zijn hand naar voor, naar haar natte kutje, waar hij plagend mee begon te spelen.

Toen hij genoeg gehoord had, liet hij twee vingers in haar kutje glijden en begon hij haar te vingeren. “Goed zo, Anna. Maar vertel me nu eens: wil je dat ik je neuk? Ik wil dat je me de waarheid zegt, en niet alleen wat je denkt dat ik wil horen.”

Ze trilde over haar hele lijf. Ze was zo enorm opgewonden van alles wat ze hem zonet verteld had, van de manier waarop hij haar betast had, van de manier waarop hij haar nu aan het vingeren was, en van het besef dat hij haar gebruikte als een goedkope slet. Ze wilde niet dat hij stopte met zijn vingers. Ze wilde door hem gebruikt worden. Ondanks het feit dat hij haar gechanteerd, vernederd en gebruikt had, verlangde ze zo erg naar hem. Haar antwoord was nederig, maar de opwinding was duidelijk hoorbaar in haar stem. “Ja. Alsjeblieft. Wil U me alsjeblieft neuken? Alsjeblieft?”

“Ik dwing je niet om dit te zeggen. Zeg zoiets dus niet als je ze niet echt meent. Wil je echt dat ik je neuk?”

Ze besefte dat hij haar vernedering aan het rekken was, en dat hij genoot van wat het met haar deed. Ze was zo geil, en ze verlangde naar hem. Ze wilde hem. Ze was zo geil op hem. “Oh god. Alsjeblieft. Ik wil het echt. Ik wil geneukt worden. Alsjeblieft?”

“En je man dan? En je huwelijk? En je kinderen?”

Ze liet haar hoofd hangen. Zijn vragen ging als een mes door haar heen. Waarom moest dat nou weer? Waarom moest Fred er weer bij betrokken worden? En wat hadden de kinderen hiermee te maken? Waarom wilde hij haar verraad zo beklemtonen? “Alsjeblieft” was echter het enige wat ze kon zeggen.

“Anna, je weet dat ik dit alles aan het opnemen ben, op video. Wil je dat ik je neuk? Wil je je man zo graag bedriegen? Is het zo gemakkelijk voor je om het feit dat je getrouwd bent opzij te zetten? En om achter de rug van de man waar je zoveel van houdt een andere man te neuken?” Zijn hand ging hevig tussen haar benen tekeer, waardoor ze inmiddels stond te kronkelen van geilheid.

Haar schuldgevoelens en haar gevoelens van schaamte waren intens, maar ze werden overtroffen door haar verlangen om geneukt te worden. “Alsjeblieft. Het kan me niets schelen. Neuk me alsjeblieft? Wil U me alsjeblieft neuken? Oh god, ik heb het zo nodig. Alsjeblieft?”

Plots trok hij zijn hand weg van haar kruis en duwde hij haar voorover over het bed, zodat ze op handen en knieen op het bed kwam te zitten. Terwijl hij met een hand haar nek stevig vasthield, gidste hij met zijn andere hand zijn harde pik bij haar naar binnen. Meteen begon hij hard op haar in te beuken, en hij ging hierbij behoorlijk ruw tekeer. Anna kon niet anders dan luid kreunen en gewillig te ondergaan wat hij met haar deed. En ze werd al snel overmand door gevoelens van pure lust. Dit was haar favoriete standje. Ze hield ervan om op deze manier genomen te worden. Langs achter. Ruw. Zonder genade. En daardoor duurde het niet lang voordat ze luid kermend klaar kwam. Het leek wel alsof er geen einde kwam aan haar orgasme, want ze bleef over haar hele lijf trillen, terwijl er geen einde kwam aan haar gekreun. Er liep zelfs een beetje kwijl ongemerkt uit haar open mond. Ze bleef maar klaarkomen, en verkeerde in een roes van pure lust en geilheid. Na een tijdje kwam ook haar Meester klaar, en vulde hij haar gulzige kutje met zijn hete zaad. Ze voelde hoe het in haar gespoten werd, en hoe zijn sperma haar plaats en haar positie t.o.v. hem bezegelde.

Toen hij klaar was bleef hij even boven op haar liggen om bij te komen. Hijgend van de inspanning die hij net geleverd had fluisterde hij in haar oor “Je houdt hier wel van, he slet? Dit is blijkbaar echt wat je wil.”

Anna was te verward om na te denken voordat ze iets zei, en ze antwoordde heel eerlijk “Ja. Oh god ja. Dat was zo geweldig.”

“Wil je dat we ermee ophouden? Als je wil dan houden we ermee op.”

Ze snapte niet wat hij bedoelde. Langzaam maar zeker kwam ze weer met beide voeten op aarde, en werd ze zich bewust van wat ze net gedaan had. En van hoe ze haar man weer verraden had. “Wat… wat bedoel je?”

Zijn stem klonk nors. Hij lag nog steeds bovenop haar, met zijn half stijve pik nog steeds in haar kutje. “Ik bedoel het zoals ik het zeg. We kunnen hiermee ophouden, als dat is wat je wil. Geef antwoord op mijn vraag. Wil je dat er hiermee stoppen?” Hij beklemtoonde elke woord dat hij zei.

Ze drukte haar gezicht in de dekens, gefrustreerd door alle gevoelens en gedachten die door haar heen gingen. “Ik… nee. Ik bedoel… ik weet het niet.”

Hij werd kwaad op haar. “Stomme trut! Je weet maar al te goed wat je wil.” Met een hand greep hij haar ruw bij de haren, en hij trok haar hoofd scherp naar achter. Zijn pik was weer hard geworden, en hij duwde het harde ding meteen weer diep in haar kutje, waarbij hij haar weer duidelijk liet voelen wie de baas was, en wat zij voor hem was. “Je weet precies wat je wil. Bekijk jezelf maar eens. Je bent gewoon een goedkope slet! Je vindt dit alles geweldig! Je hebt ervan genoten om als een hoer gebruikt te worden, zonder dat je daar zelf enige verantwoordelijkheid hoefde te nemen. Je vond het geweldig om achter de rug van je man geneukt te worden, en om geen andere keuze te hebben. Maar nu krijg je wel degelijk de keuze, en nu zul je die keuze ook zelf moeten maken.” Hij neukte haar hard en ruw, en trok keer op keer keihard aan haar haren.

Ze kreunde luid, en de tranen begonnen op te wellen in haar ogen, omdat ze wist dat hij gelijk had. Ze besefte dat ze dit wilde, ze besefte dat ze een slet was, en ze besefte dat ze ook echt een slet wilde zijn. Zijn slet! De vernedering die gepaard ging met dit besef deed haar huilen van ellende, maar desondanks voelde ze weer zou gaan klaarkomen.

“Je bent een vuile hoer, en je vindt het geweldig! Je wil helemaal niet dat we hiermee stoppen, omdat je het veel te lekker vindt! Je vindt het geweldig om mijn pik in je te hebben. Je vindt het geweldig om door mij geneukt te worden. Vieze slet, je hebt er geen idee van hoe ver we hiermee kunnen gaan, en hoe diep ik je kan laten zakken. Maar dat is nou net wat je wil, he? Of niet, slet? Zeg het!” Hij was woedend, en zijn woorden waren net zo hard en genadeloos als de manier waarop hij haar neukte.

Maar hij had gelijk. Ze wilde dit. Ze wilde dit echt. “Ja. Ja. Alsjeblieft, ik wil dit. Ik wil niet dat dit ophoudt.” Ze huilde luid, de tranen stroomden over haar wangen, en ze kermde terwijl ze deze woorden uitsprak. Ze zag nog steeds geen steek, maar dat beklemtoonde alleen maar alle andere dingen die ze gewaar werd. Het geluid van haar eigen gehijg en gekerm. De natte geluiden van hun geneuk. Het gegrom van haar Meester. De manier waarop haar zware borsten wild onder haar bovenlijf heen en weer zwaaiden. De pijnlijke manier waarop hij aan haar haren trok. De manier waarop zijn grote pik haar kutje keer op keer oprekte en opvulde. Ze kwam luid kreunend klaar, en ze werd even later opnieuw gevolgd door haar Meester, die haar kutje weer deed overstromen met zijn hete, kleverige zaad. Terwijl hij haar vol spoot sloeg hij verschillende keren keihard op haar billen, alsof hij echt woedend op haar was.

Deze keer ging hij niet bovenop haar liggen, maar trok hij zijn pik meteen uit haar kutje. De leegte die hij daardoor in haar achterliet was heel brutaal en intens. Hij veegde zijn pik aan haar billen af, en trok dan zijn broek op.

Hij trok de blinddoek van haar hoofd. Even bleef hij naast het bed staan en keek hij op haar neer terwijl ze nog steeds op handen en knieen en met haar kont omhoog op het bed zat. Hij haalde zijn beurs tevoorschijn, en haalde er een stapeltje geldbriefjes uit. Hij frommelde ze op en gooide ze in haar gezicht. “Omdat je een hoer bent” legde hij uit. Vervolgens haalde hij een enveloppe uit zijn jas en gooide die op het bed. “Als je wil dat we hiermee verdergaan, dan wil ik dat je de brief die in deze enveloppe zit heel aandachtig leest, en dat je alle instructies die er in staan in detail opvolgt. Ik zal je komende vrijdag opbellen. Als je tegen dan niet exact hebt gedaan wat in de brief beschreven staat, dan zal ik je nooit meer lastig vallen.” Hij opende het koffertje dat naast het bed stond, en gooide de complete inhoud uit over het bed. Het waren alle dingen waarmee hij haar tot dan toe gechanteerd had: de foto’s, de video’s, en zelfs de recorder van het afgelopen weekend.

Hij bracht zijn gezicht naar dat van haar. Zijn stem klonk zacht en laag, en heel ernstig. “Anna. Ik weet dat je dit echt heel erg graag wil. En dat je dit nodig hebt. Vertrouw me, en volg de instructies in de brief. Dat is namelijk de enige manier waarop we verder kunnen gaan. Ik weet dat je dit wil. Ik weet dat je wil dat ik je nog verder naar beneden haal. Je krijgt maar 1 kans om het goed te doen. Als je faalt, of als je je niet aan alle instructies houdt, dan is het voorbij, voor altijd. En ik garandeer je dat je daar de rest van je leven spijt van zal hebben. Vertrouw me, en doe wat ik van je wil.” Hij kuste haar teder op haar wang, en liet haar vervolgens alleen in de kamer achter, naakt, op haar handen en knieen, op het bed, met haar gezicht in de dekens gedrukt, en ze bleef zo huilend zitten totdat ze helemaal uitgehuild was.

Na lange tijd stond ze uiteindelijk op, en veegde ze de tranen van haar wangen. Terwijl ze daar zo stond, zag ze zichzelf in de grote spiegel van de kleerkast. Haar ogen waren rood en gezwollen van het huilen, en haar wangen waren rood van schaamte. Ze was nog steeds naakt, en ze was half bezweet van de intense neukbeurt. Haar billen waren vuurrood van de manier waarop haar Meester haar geslagen had. Ze zag ook hoe zijn zaad uit haar kutje droop en langs de binnenkant van haar benen naar beneden dreef. Ze bleef zichzelf een tijdje bekijken, en wat ze zag was een min of meer leuk uitziende vrouw die uitzag alsof ze net hard bereden was en vervolgens nat weggezet was. Vreemd genoeg voelde ze ook een zekere gloed in zichzelf, een aangename gloed van de manier waarop ze zo hard gebruikt was. Ze bekeek alles wat op het bed lag. De foto’s die haar herinnerden aan alles wat ze gedaan had. Ze besefte hoe obsceen deze hele situatie was, en hoe obsceen het beeld was dat ze in de spiegel van zichzelf zag, zoals ze daar stond, naakt, met al die pornografische foto’s voor haar op het bed. Ze ging op de rand van het bed zitten en bracht haar hand tussen haar benen om het geil te voelen dat haar Meester na hun geneuk in haar had achtergelaten. Ze kon het ook niet laten om zichzelf even te vingeren. Ze voelde zich zo gebruikt. En zo sletterig. Maar waarom voelde het tegelijkertijd zo goed aan?

Toen zag ze het geld dat hij in haar gezicht had gegooid. Het waren briefjes van 20 euro, en het waren er best wel veel. Haar maag kromp samen bij het besef dat de gelijkenis met een hoer nu wel heel erg echt werd. Ze voelde zich zo vernederd, zo ellendig en zo minderwaardig. Maar tegelijkertijd was ze zich heel erg bewust van die warme, aangename gloed die ze diep in zich voelde bij de gedachte dat ze gebruikt was als een hoer.

Toen ze de enveloppe zag, werd ze plots weer heel erg nerveus. Wat zou er in zitten? Wat voor instructies zou hij nu weer voor haar hebben? Er was maar een manier om er achter te komen.

“Anna, als je dit leest dan wil dat zeggen dat ik je een kans gegeven heb om dit alles achter je te laten. Ik zal je niet meer chanteren, en ik zal je ook niet meer bedreigen. De enige waarschuwing die ik je wil geven, is dat als je niet precies doet wat ik wil, je me nooit meer zal zien. Ik heb alle materiaal dat ik van je had bij je achtergelaten. Als je wil dan mag je het vernietigen. Ik heb er geen kopieen van gemaakt, en je geheim zal bij mij altijd veilig zijn. Als je wil dan mag je nu gewoon naar huis gaan, en niemand zal ooit iets te weten komen wat je achter de rug van je man allemaal gedaan hebt.

Maar… als ik dit berichtje bij je heb achtergelaten dan wil dat ook zeggen dat ik goede redenen heb om te geloven dat je wil dat we verder gaan. Ik weet dat je ervan hebt genoten, van de vrijheid om je te laten gebruiken zonder daar zelf enige verantwoordelijkheid voor te hoeven dragen. Ik weet hoe je in elkaar zit, en dat je hier diep vanbinnen naar verlangt. Ik heb de kennis en de middelen om je nog verder naar beneden te halen. Het gebeurt maar zelden dat je iemand ontmoet waarmee je echt een ‘klik’ hebt, en die je ook echt kan vertrouwen. De hele tijd heb ik me aan mijn woord gehouden, en heb ik ervoor gezorgd dat niemand iets te weten is gekomen. En ik heb je nu ook alles terug gegeven wat ik van jou had. Ik denk dat ik hiermee bewezen heb dat je me kan vertrouwen. Ik heb je nooit pijn gedaan, of iets gedaan dat gevaarlijk is. En ik denk dat als je mijn instructies opvolgt, je wel eens heel aangenaam verrast zou kunnen worden.

Dat gezegd zijnde, hier is wat ik van je verlang als je hiermee door wil gaan:

Ik wil dat je je laatste neukbeurt met je man nog eens over doet. Maar deze keer wil ik dat je hem vertelt hoe het echt zit. Vertel hem precies wat er allemaal gebeurd is. En als het nodig is gebruik je de foto’s of de video’s om het te bewijzen.

Ik heb absoluut niet de intentie om je huwelijk te verpesten. Dat is nooit mijn bedoeling geweest. Dat is altijd maar een lege dreiging geweest. Ik zou nooit iets willen verpesten dat zo mooi is als wat jij met je man hebt. En ik zou je ook nooit vragen om alles aan je man te vertellen als ik geen redenen zou hebben om te geloven dat dit wel eens heel positief zou kunnen aflopen. Ik weet niet of je sterk genoeg bent om deze stap ook effektief te nemen, maar ik hoop van wel. Ik raad je daarom aan om hem vast te binden, te blinddoeken, en alles te doen wat je maar kan om hem te laten smeken om klaar te mogen komen. En op dat moment vertel je hem over de dingen die met je gebeurd zijn. Je zal dan meteen merken of hij er opgewonden van wordt of niet. Als ik het bij het verkeerde eind heb, of als hij er niet goed op reageert, dan kun je altijd nog zeggen dat het gewoon een fantasietje is. Maar als hij er opgewonden van wordt… dan wil ik dat je ermee verder gaat. Overtuig hem dat het allemaal echt is. Overtuig hem… en probeer hem zo ver te krijgen dat hij toegeeft dat het hem opwindt. Ga dan verder met hem te vertellen dat je hem bewijzen kan laten zien, en zorg ervoor dat hij opgewonden blijft. Als hij opgewonden blijft mag je hem de foto’s tonen. En misschien ook de video’s. Maar zorg ervoor dat hij opgewonden blijft. Laat hem niet afkoelen. En laat hem niet klaarkomen voor het uiterste einde.

Ik raad aan dat je het op deze manier doet, maar als je wil mag je er ook voor kiezen om terug te keren naar je vrije, veilige, saaie wereldje. Ik vrees echter dat je dan heel wat moeite zal moeten doen om het verlangen dat zo hevig in je brandt te onderdrukken.

De keuze ligt bij jou. Ik zal je vrijdag opbellen, en ik zal je dan een heel eenvoudige vraag stellen. Ik verwacht alleen ‘ja’ of ‘nee’ als antwoord. Als je zegt dat je het opdrachtje niet hebt uitgevoerd, dan is alles voorbij. In dat geval zal ik ophangen, en ik zal je daarna nooit meer lastigvallen. Als je me vertelt dat hij alles weet… dan verwacht ik een bevestiging daarvan. In dat geval zal ik een gesprek met hem willen. Dus probeer het niet om tegen me te liegen.

Tot vrijdag, slet.”


Ze las de brief nog eens, en dan nog eens. Dit leek onmogelijk! Hoe simpel hij het ook voorstelde, het was allesbehalve een eenvoudig opdracht. Ze zat op het bed, naakt, gebruikt, en met een gevoel van verslagenheid. Pas een hele tijd later slaagde ze erin om om zichzelf een beetje op te frissen, en om terug naar haar werk te rijden, met in de koffer van haar auto alle spullen die haar Meester op het bed had achtergelaten.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm