Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Overvallen door een regenbui onder het hardlopen!
Categorie: creampie | dinsdag 21 november 2017

Er is mij iets overkomen dat ik in mijn stoutste, geilste momenten niet had gedroomd. Het leven is soms wellustiger dan je denkt of hoopt. Maar laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Joke, 37 jaar, 1,70 en 68 kg en single. Ik heb C cup tieten. Mijn favoriete sport is hardlopen, een hobby die ik een paar maal in de week beoefen. Zaterdags loop in meestal een wat langere afstand. Een paar weken geleden was ik ook weer lekker onderweg toen ik werd overvallen door een regenbui. Niet zomaar een bui, maar een heftige met onweer en bliksem. Ik liep buiten de bewoonde wereld. En gelukkig stond er een verbouwd boerderijtje met een kapschuur. Ik was al doornat, daar was dus geen redden meer aan, maar vanwege het onweer besloot ik toch maar even te schuilen. Ik kreeg het koud en voelde me niet prettig. Door de kou werden mijn redelijk forse tepels hard en duidelijk zichtbaar onder mijn natte T-shirt. Bij een wet T-shirt contest had ik waarschijnlijk hoge ogen gegooid. Door de natheid en de kou vond ik mijzelf behoorlijk beklagenswaardig.

Geile afspraakjes

Plotseling kwam er een grote auto de oprit op rijden. De eigenaar liep door de regen snel naar de voordeur. Hij had de sleutels in de hand en was dus ook snel binnen. Toen hij de deur wilde sluiten, draaide hij zich om en zag mij staan. Hij keek stom verbaasd en toen riep hij mij. “Hè, verzopen katje kom even binnen dan zal ik een kop warme koffie voor je zetten en kun je warm worden.” Langzaam drong het tot mij door dat hij het tegen mij had. “Ik ben Joke,” stelde ik mij voor. “En je hebt het zeker koud,” was zijn reactie, terwijl hij naar mijn priemende tepels. “Ja behoorlijk,” zei ik, blozend. “Je hoeft niet te blozen, alle gezonde vrouwen reageren zo op plotseling invallende kou.” Hij leidde mij naar binnen, een doorweekte hardloopster, die ver van huis was.

“Ik heb een douche, een bad en handdoeken, dus als je wilt mag je wel even in een warm bad. Dan drinken we daarna thee of koffie en breng ik je naar huis met de auto. Alleen je natte kleren is een probleem, die krijg ik niet zo snel droog. Maar als je wat mannen kleren aan trekt is ook dat probleem opgelost.” Ik was stom verbaasd en wist niet wat ik moest zeggen. “Oh doet u geen moeite de bui is zo over en dan loop ik gewoon door naar huis.” “Dat lijkt me niet verstandig jonge dame. In ben ooit begonnen als fysiotherapeut en geef nog steeds sportmassage. Met koude, stijve spieren zo’n afstand lopen, levert geheid blessures op. Volg mijn gratis advies nu maar op.” Voor ik goede wel besefte wat er gebeurden duwde hij mij een paar ruimtes door en stond ik even later in een schitterende badkamer. Hij zette de kraan open n rommelde wat met de knoppen. Ik heb het ingesteld op 30 graden als het te warm is moet je maar een gil geven.

“Ik zal even een handdoek voor je halen.”

Langzaam begon ik mij uit te kleden, dat ging door mijn koude handen niet al te snel. Plotseling zwaaide de deur weer op en kwam mijn weldoener binnen stuiven terwijl ik nagenoeg naakt was. Ik probeerde mijn borsten en mijn vagina te bedekken. Maar drie edele delen onzichtbaar maken met twee handen is een onmogelijke zaak. Maar mijn gastheer deed of er niets aan de hand was. Hij legde de handdoeken neer en hing een badjas op terwijl hij mij ongegeneerd bekeek. “Hier heb je een paar handdoeken en een badjas. Ik wacht in de kamer op je. Wat wil je koffie of thee. Trouwens je hebt een mooi lichaam al is dan wat onderkoeld. Tussen de 35 en 40 jaar schat ik.” Ik was te verbaasd om wat te zeggen. Bij de deur draaide hij zich om, “Oh ja, ik heet Marco” en weg was hij.

Overdonderd, verbaasd en opgewonden stapte ik in het bad. Het warme water was een genot voor mijn koude lijf. Binnen de kortst mogelijk tijd was ik alles vergeten en lag ik heerlijk te genieten. Onwillekeurig masseerde ik mijn tepels en streelde ik mijn kutje. Ik genoot, mijn lichaam tintelde. Plotseling hoorde ik een deur slaan en dat deed mij weer in de werkelijkheid terug keren. Ik stapte uit het bad, droogde mij af en deed de heerlijke warme badjas aan. En legde mijn natte kleren op de vrijkomende verwarming. Met mijn handen fatsoeneerde ik mijn haar een beetje. Toen ik de badkamer deur open deed, hoorde ik de stem van Marco. Even later zat ik op de bank met een lekkere bak thee. Hij had zich verkleed in een makkelijk zittende huispak. We babbelden gezellig. Ik bedankte hem voor het compliment over mijn lichaam en vertelde hem dat ik 37 jaar was. Marco was 10 jaar ouder.

“Maar kan ik je nog een goede massage aan bieden?” Ik twijfelde. De situatie was al ongewoon, ik was volledig naakt en dan een sportmassage. Maar het heerlijke ontspannende bad, maakte het ook wel erg verleidelijk om het af te ronden met een lekkere massage. Marco zag mijn aarzeling. “Waarom zou je het niet laten gebeuren? Je zult merken hoe lekker je maandag loopt na mijn behandeling.” “Oke omdat je zo aandringt,” zei ik lachend.

“Ga maar op je buik op de massagetafel liggen,” zei Marco toen we in de massage ruimte waren aangekomen. Ik deed mijn badjas uit en zag dat Marco met grote belangstelling naar mij keek. En dat maakte mij een beetje opgewonden. Toen ik op de tafel lag, drapeerde hij een handdoek over mijn billen. “In plaats van de hipster die nu op de verwarming ligt.” “Je hebt toch wel een vaker dames billen gezien?” reageerde ik. Maar daar ging Marco niet op in.

Hij deed massage olie aan zijn handen en begon mijn benen te masseren. Een zalige tinteling trok door mijn onderlijf. Hoe lang is het geleden dat een man mij zo heeft aangeraakt. Na mijn kuiten begon hij aan mijn bovenbenen. Hij masseerde mijn hamstrings en mijn billen. Het kneden en masseren van mijn billen bracht ook mijn vagina in beweging. Mijn kut kromp af en toe samen van genot en wellustig verlangen. Mijn kutje werd zelfs extra vochtig en mijn tepels harder. Mijn ademhaling versnelde. Ik zuchtte diep, wat was dit heerlijk. Af en toe drukte Marco met een duim op mijn sterretje. Ik hoopte dat hij zou doordrukken, ik drukte mijn kontje omhoog. Ik voelde hoe zich in mijn lijf langzaam een orgasme opbouwde. “Marco wat is dit lekker,” was het enige dat ik kreunend kon uitbrengen. “Dat heb ik je toch voorspeld,” was zijn reactie en “het lekkerste moet nog komen.”

Marco verschoof zijn handen naar de binnenkant van mijn dijen. Spontaan spreidde ik mijn benen wat verder uit elkaar. Ik voelde hoe hij bij elke beweging dichter bij mijn schaamlippen kwam. Hij had op iedere dij een hand en kwam steeds dichter bij. Hij schoof zijn handen omhoog en raakte met zijn duimen mijn schaamlippen. Ik voelde mijn kut natter worden van geile opwinding. Hij raakte hij met zijn duimen mijn kutlippen steeds krachtiger. Er trok een siddering door mijn opgewonden lijf. Hij wachtte even en bewoog toen zijn handen weer in de tegengestelde richting. Maar telkens als hij de masseerbeweging maakte in de richting van mijn billen raakte hij met zijn duimen mijn natter woorden de kut. Ik voelde mijn kleine schaamlipjes zwellen van puur genot. “OH Marco wat lekker, wat maak je me geil, vinger me klaar.” Ik was mijzelf volledig kwijt, door zulke opmerkingen te maken tegen een vreemde, maar zeer aantrekkelijke, man. Marco reageerde niet en ging rustig door met het masseren van mijn dijen en mijn kutje. Ik greep mij vast aan de randen van de massage tafel. Ik spreidde mijn benen zover mogelijk.

Oh wat was dit geil.

Plotseling stootte Marco fel en hard en duwde zijn duimen in mijn drijfnatte kut. Hij perste ze zover mogelijk naar binnen en bewoog zijn duimen in mijn grotje. “Jaahh ik komm, ik komm, jaahh.” Kreunend en hijgend kwam ik klaar. Ik duwde mijn kontje naar achteren om zijn duimen zo diep mogelijk te voelen. Mijn hele lichaam schudde en trilde. Mijn kutspieren trokken zich samen en persten mijn kutsappen naar buiten. Marco boog zich voorover en kuste mijn rug en mijn billen. “Marco, wat heb je me heerlijk laten komen. Het was fantastisch en heerlijk geil.” Ik bleef diep adem halen en kwam langzaam weer tot rust. Marco trok zijn duimen langzaam één voor één uit mijn kutje. Hij stond naast de massage tafel met zijn kruis vlak naast mijn gezicht. Ik zag de bobbel in zijn broek. Ik keek hem vragend aan. “Wil je hem uitpakken, Joke?” Ik knikte en zuchtte.

“Ga je gang schatje, hij is helemaal voor jou.”

Ik richtte mij half op, pakt zijn broeksband den trok die naar beneden. Zij stijve lul bood de nodige weerstand. Maar toen hij naar buiten sprong kon ik mijn ogen niet geloven. Wat een kanjer, wat een paal, wat een geweldige lul en uiteraard keihard. Ik kon hem met moeite met mijn hand omvatten. Ik stroopte zijn voorhuid naar beneden, ontblootte zijn eikel, ik boog mij naar voren en duwde mijn lippen er op en ging er zacht met mijn tong overheen. Ik voelde hoe Marco rilde van genot.

Ik opende mijn mond zover mogelijk. Marco greep mijn haar en duwde mijn gezicht op zijn geweldige paal. Ik voelde zijn kloppende eikel achter in mijn keel. Toen ik kokhalsde en naar adem snakte, trok Marco zijn pik terug uit mijn mond. Ik proefde zijn voorvocht. Het enige dat ik kon doen was kreunen. “Oh Joke, wat heerlijk, wat geweldig. Ik ga door tot ik spuit.” Ik gromde bevestigend. Langzaam bleef Marco mijn hoofd op en neer bewegen. Zijn kloppende pik achter in mijn keel maakte mij weer geil. Ik richtte mij op en sloeg mijn armen om hem heen. Ik kneep stevig in zijn billen en duwde een vinger in zijn sterretje. Het leek wel of zijn lul bij iedere stoot groeide. Mijn kutje werd in ieder geval steeds natter. Telkens als hij achter in mijnkeel zat trok er een siddering door mijn lichaam, van mijn tepels naar mijn kutje.

De ademhaling van Marco versnelde. Hij greep mij extra stevig vast en drukte mij met kracht op zijn stijve lul. Plotseling voelde ik zijn lul schokken en spoot er een forse straal warm sperma achter in mijn keel. Ik proestte en snakte naar adem. Ik duwde een vinger in zijn sterretje, dat bij ieder schot zaad samentrok. Schot na schot voelde ik hem komen. “Jaah ik komm, ik komm, ik spuit lekker diep in je keel, geil sletje van me dat is allemaal voor jou.” Ik kon die grote hoeveelheid zaad niet doorslikken. Het liep uit mijn mond en droop op mijn tieten. Marco ontspande. Ik bewoog mijn hoofd wat naar achter zodat ik wat beter kon ademhalen. “Joke wat pijp je geweldig. Wat heerlijk om zo klaar te komen.” Het zaad droop nog steeds van mijn kin. Ik voelde zijn pik langzaam verslappen. Ik nestelde mijn hoofd tegen zijn gespierde onderbuik.

Ik stapte van de massage tafel. Marco streelde mijn rug en mijn billen. We zeiden niets we genoten van elkaar. Ik wreef met mijn tepels tegen zijn borst. Ik voelde ze weer hard worden of waren ze nog hard? Ik was in ieder geval nog steeds ontzettend geil. Ik was een paar maal klaar gekomen, maar ik wilde meer, ik wilde die heerlijke pik in mijn kut voelen. Ik zuchtte een paar maal diep. “Marco wil je me neuken. Ik ben zo geil, neuk me, please? Ik wil die zalige pik van je in mijn kut voelen. Marco neuk me, neuk me! Laat me ook klaar komen op die harde paal van je.” “Joke, lekker snolletje van me, wil je me als cowgirl berijden? Laat me klaar komen diep in je kutje.”

Marco kleedde zich uit en uit één van de kasten toverde hij iets matras-achtigs te voorschijn. Ik voelde het geil nog steeds uit mijn kutje lopen, mijn kleine schaamlippen en mijn klitje waren gezwollen en tintelden van genot. Marco gin op zijn rug liggen met zijn mega lul recht omhoog. Ik stroopte zijn voorhuid naar beneden en kuste en likte zijn eikel. Marco zuchtte van genot. Ik ging schrijlings over hem heen zitten en duwde mijn druipende kutje op zijn glimmende eikel. Ik ging een paar maal heen en weer zodat zijn eikel ook nat werd. Ik liet mij zakken en voelde zijn eikel tussen mijn lippen. Ik wachtte even en Marco duwde zijn harde lul omhoog om dieper in mij te komen. Maar ik maakte een tegen beweging zot dat hij niet te snel bij mij naar binnen kwam. Marco trilde kreunde van opwinding. Ik plaagde hem, maar ook mijzelf.

Tergend langzaam liet ik mij op zijn mega-lul zakken. Ik voelde hoe ik gevuld werd. Dit gevoel was nieuw voor mij. Ik liet mij regelmatig neuken, maar de lul van Marco sloeg alles. Ik had het gevoel te barsten, het gevoel te scheuren. In mijn kut werden plekjes geraakt die volgens mij nooit eerder door een lul werden aangeraakt. Het eerste orgasme trok sidderend door mijn lichaam. “Jaahh ik komm,” kreunde ik terwijl ik mijn kutspieren samentrok. “Ik voel je knijpen,” kreunde Marco. Mijn kut was zo nat en glad dat de forse paal van Marco moeiteloos naar binnen gleed. Ik kneep mijn kutspieren samen om hem maximaal te voelen. Ik duwde naar beneden, terwijl Marco omhoog duwde.“ ”Wauw, Marco je raakt mijn baarmoeder, oh wat is dat lekker en geil.”

Ik bleef even lekker zitten, om Marco helemaal te voelen. Af en toe kneep ik mijn kut samen. Marco greep mijn tieten en masseerde ze zacht, hij kneep af en toe in mijn tepels. Sidderingen van pijn en genot trokken door mijn opgewonden lijf. Ik ging langzaam op en neer. “Ja Joke, neuk me, heerlijk, wat heb je een lekker strak kutje.” Het was zalig die mega lul in mij kut op en neer te voelen gaan. Bij ieder stoot van mij naar benden stootte Marco omhoog. Ik werd bij iedere stoot geiler. Ik voel hoe hij bij iedere stoot mijn kut oprekt. Wat een heerlijke dikke paal is dit. Als het goed tot mij doordringt stop ik even. Zijn paal diep in mij, wat een zalig gevoel. Ik knijpt met kutje samen en voel de pik van Marco reageren. Hij bewerkt ondertussen mijn tieten en ik begin weer langzaam te wippen. Bij iedere stoot komt Marco naar boven.

“Auw, auw, jaahh, je neukt mijn baarmoeder wat lekker, auw auw.”

Heerlijk wip ik op Marco’s paal. Wat zit hij zalig strak in mijn kut. “Marco jij bent de dikste pik die mij ooit heeft geneukt, wat zalig wat lekker, wat geil, spuit me zo vol geile dekhengst.” Marco knijpt en masseer heftig mijn tieten. Het doet pijn, want Marco verliest evenals ik de controle over de situatie. “Auw, auw, jaahh.” We wippen, we kreunen, we knijpen, we neuken heftig en ongecontroleerd. Ik voel hoe mijn buik zich spant en mijn kut begint te knijpen. Het enige dat ik nog kan uitbrengen is, “Marco ik kommm, ik kommmm.” “Jaahh ik spuit ik spuit. Lekker sletje van me, ik spuit je klaarrrrrr, ik spuit je vol.” Met een felle stoot komt Marco naar boven terwijl ik mijn kut op zijn lul duw. “Auw, auw, mijn baarmoeder, ik kommmm.” Ik knijp, voor zover ik dat nog kan, mijn kut samen. En dan val ik voorover, het wordt licht in mijn hoofd ik sluit mijn ogen, ik heb het gevoel dat de wereld om mij heen draait. Marco slaat zijn handen om mij heen. Schot na schot voel ik zijn zaad in mij spuiten. Hij knijpt hard in mijn billen. Klaarkomen en pijn voelen wat een zalige combinatie. Langzaam komen we tot ons zelf. Onze lippen vinden elkaar in een hartstochtelijke zoen, onze tongen ondersteunen ons genot.

Na een tijdje staan we op. Het zaad van Marco druipt uit mijn nog openstaande kut. “Van de regen in de sperma drup,” is zijn lachende reactie. We voelen allebei dat dit een regenbui was met zalige gevolgen.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm