Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Snel sexcontact met mij!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Neuken op een sexparkeerplaats
Categorie: buitensex | zaterdag 19 maart 2016

Ik ben Sven, inmiddels 40 jaar en het verhaal wat ik te vertellen heb speelde zich zowat 20 jaar geleden af. Mijn toenmalige vriendin Kristel was een lekkere, lieve en speelse redhead. Mooie pijpenkrullen en altijd in voor seks. De avond in kwestie begon zoals meestal dat ik haar thuis ging ophalen. Na een kort praatje met haar pa gemaakt te hebben ging ik naar haar kamer. Toen ik binnen kwam zat ze in haar lingerie op bed. Haar ogen spraken boekdelen. Dat ging wel vaker zo. Dan had ze zich zelf al wat zitten opgeilen. Normaal draaide dat uit op de eerste snelle wip van de dag. Dit keer echter niet. "We hebben toch nog wel wat tijd voordat we moeten gaan" vraagt ze. Doordat ik haar zo zag zitten boeide me de tijd niet meer zo heel erg veel. Met een glimlach op mijn gezicht zeg ik "tuurlijk". Wulps klopt ze met haar hand op het bed. Ik weet niet hoe snel ik naast haar moet gaan zitten. Ze buigt naar me toe en kust me zacht op mijn lippen. "Hey, ik heb je gemist" fluistert ze. "Ik jou ook!". Ik voel dat ze met haar hand de knopen van mijn broek open maakt. " Is het zo erg met je gesteld?" vraag ik aan Kristel. "Heb je er problemen mee?" is de vraag die ze me terug stelt. Zonder te weten wat ze zich voorgenomen heeft antwoord ik dat ik er zeker geen problemen mee heb.

Geile afspraakjes

Voordat ik het in de gaten heb lig ik naakt naast haar. Ze draait zich van me weg en pakt wat spullen van onder haar bed. Zet ze op het nachtkastje, loopt naar haar wasbak die ze op haar kamer heeft en vult een bakje met water. Daarna komt ze naast haar bed staan en begint heel rustig haar BH lost te maken... Kristel is zoals gezegd een mooie meid met prachtige rondingen. Haar borsten zijn van een flink formaat en stevig. Ze hangen niet en worden versierd met flinke tepels die fier vooruit steken. Het geheel wordt afgemaakt met perfect bij haar haar kleurende roze bruine tepelhoven. Ze is niet heel smal maar ook zeker niet te dik. Mooie volle heupen met stevige billen. Eigenlijk precies wat ik mooi vind.

Haar BH laat ze vallen en ze stroopt tergend langzaam haar kanten broekje naar beneden. Boven haar kutje komt langzaam een mooi bijgehouden driehoekje te voorschijn. Op de gang klapt een deur dicht. Niet dat ik bang ben voor mijn schoonvader maar toch heb ik geen zin dat hij me naakt met een stijve lul betrapt terwijl zijn enige dochter sensueel voor me staat te strippen. Kristel gaat ongestoord verder. Ze draait zich met haar rug naar me toe en buigt voorover terwijl ze haar broekje verder naar beneden stroopt. Vol zicht heb ik op haar lipjes. Ze komt weer naast me zitten en pakt van haar nachtkastje een fles scheerschuim. Mijn geluk kan niet op. Ik heb een paar weken eerder tegen haar gezegd dat ik wel eens een hele kale kut wilde beffen. "Voor wat hoort wat" zegt Kristel tegen me. Ze spuit de scheerschuim rond mijn behaarde (netjes bijgeschoren) schaamstreek.

Heel netjes en erotisch wrijft ze de scheerschuim uit.

Voorzichtig begint ze met haar scheermesje mijn kruis te scheren. Af en toe kan ze het niet laten om mijn lul in maar mond te nemen en er voorzichtig op te zuigen en met haar tong over het gevoelige plekje te gaan. Ik ben ondertussen zo geil als een hengst. Nadat ze mijn hele zaakje perfect glad geschoren heeft gaat ze met haar kutje boven mijn gezicht hangen. Haar lippen zijn opgezwollen en glimmen al van het vocht. "Het heeft je niet onberoerd gelaten, zie ik" zeg ik lachend. " Ben nou maar stil en lik me!" zeg ze iets geοrriteerd. Dat laat ik me geen tweede keer zeggen. Ik ben dol op beffen. En Kristel smaakt heerlijk. Haar lipjes prikken wat in mijn gezicht. Ik stop en duw haar voorzichtig van me af. Ze kijk ietwat teleur gesteld naar me. "Voor wat hoort wat!" herhaal ik. Ik stap van het bed af en pak de handdoek die naast haar wasbak hangt. "Doe die lekkere kont omhoog" gebied ik haar. Met een geile blik in haar ogen doet ze wat ik haar zeg.

Ik kruip tussen haar benen en zuig nog een keer aan haar knopje. Ze slaakt een wat te harde gil. "Sttt, dadelijk hoort je pa het nog!" Giebelend laat ze haar stevige billen zakken en ik spuit wat scheerschuim op haar driehoekje en lipjes. Voorzichtig scheer ik haar hele kutje. Ik zie het vocht er uit drijven. In mijn gedachte zie ik het verloop van de avond voorbij gaan. Als ze zo geil is dan blijft het hier niet bij.

Nadat ik haar kutje goed geοnspecteerd heb en tevreden ben met het resultaat begin ik haar weer te beffen. Af en toe glij ik met mijn tong over haar sterretje. Ik weet dat ze daardoor nog geiler wordt. Na een paar minuten wil ze me pijpen. We draaien ons zo dat ik op mijn rug kom te liggen en zij in standje 69 boven mij komt te zitten. Heerlijk lik ik haar kittelaar en opgezwollen lippen. Met mijn tong neuk ik haar af en toe terwijl ze mijn lul ongelofelijk lekker zuigt. Na een paar minuten borrelt het zaad in mijn ballen. Kristel is ook niet meer ver weg. Eerst kom ik in haar mond klaar. Een paar dikke stralen zaad spuiten in haar keel, die ze gretig doorslikt. Ik stop niet met likken en nog nahijgend van die wereldse pijp beurt komt Kristel schokkend klaar op mijn gezicht dat ondertussen zeiknat is van haar vocht.

Ze draait zich naar me toe en kijkt me met haar groene pretoogjes aan.

"Hoe was het nou om een kale kut te beffen" vraagt ze. Ik glimlach allen maar gelukzalig naar haar. Na een kwartiertje staan we op. Kristel wil haar ondergoed weer aan doen waarop ik zeg dat ze die beter uit kan laten. "Die zijn alleen maar lastig vanavond" vul ik aan en geef haar een knipoog. Ondeugend lacht ze naar me terug en trekt een jurk aan die haar werkelijk fantastisch staat. Haar borsten en billen zijn zonder jurk al om op te vreten maar in deze jurk is geen man tegen haar opgewassen. "Valt het op dat ik geen ondergoed aan heb?" vraagt ze. Ik antwoord bevestigend. "Mooi" roept ze lachend. We lopen naar buiten. Kristel beweegt zich snel naar mijn witte sportautootje toe en grijpt een bij haar jurk passend lederen jasje. "Ik wil niet dat mijn pa me zo ziet" zegt ze. Ze roept nog tegen haar pa dat we weg zijn, die bevestigd dat hij het gehoord heeft met "veel plezier!".

We vertrekken vanuit Venlo richting Maastricht waar we uitgenodigd zijn door een collega van me die in een Sambaband speelt. Ze hebben in de aanloop naar de zomer toe vaker kleine optredens bij vrienden thuis op verjaardagen en feestjes. Deze avond spelen ze eerst in een klein cafι dat geopend wordt en daarna nog bij een stelletje dat een tuinfeest geeft. Het weer is prima dus het belooft met geile Kristel een spannende avond te worden.

Onderweg kan Kristel niet van mijn lul afblijven. Het duurt nog geen kwartier of mijn broek is weer open en mijn lul steekt naar buiten. Speels friemelt ze eraan. Ik klaag niet maar probeer wel mijn gedachten bij het autorijden te houden.

Het eerste optreden is in een beetje saaie en kleine kroeg. De sambaband speelde erg hard. Loes, de vrouw van mijn collega en Kristel kunnen het goed met elkaar vinden. Ze hadden elkaar al eerder leren kennen op een bedrijfsfeest en hadden meteen een klik. Ze waren ook al eens samen gaan shoppen toen mijn collega en ik voor het werk in het buitenland zaten. De dames hingen samen tegen een vensterbank aan en waren druk aan het kletsen. Kristel leek af en toe iets in Loes d'r oor te fluisteren.

Nadat mijn collega klaar was met spelen voegde hij zich bij ons en we dronken samen wat voordat we naar het volgende optreden gingen. De dames een paar wijntjes, mijn collega en ik een paar colaatjes. We waren zoals dat tegenwoordig heet de Bob. Na drie kwartier vertrokken we naar het stelletje met een tuinfeest. Als gasten van "de band" kwamen we aan bij een enorme villa met een prachtige tuin. Het stelletje waren blijkbaar de baas en zijn te jonge vriendin van een van de bandleden. Terwijl de band de set herhaalde die ze eerder die avond al gespeeld hadden wandelden Loes, Kristel en ik samen wat door de grote tuin. Bij ons thuis zeggen we er ook wel park tegen. In een prieel dat wat afgelegen lag van de rest van het feest gingen we met een drankje zitten. Kristel naast me op een bankje en Loes op het bankje tegenover ons.

Toch wel nieuwsgierig naar het gesprekje van Loes en Kristel eerder in de kroeg, vroeg ik waar ze het over hadden. Kristel zweeg maar haar ondeugende blik zei eigenlijk al genoeg. Loes antwoordde heel direct en wist te vertellen van ons "scheer avontuurtje" eerder die avond. "Lekker geil" voegde ze eraan toe. Een beetje aangemoedigd door haar antwoord vroeg ik Loes "En jij? Ook kaal?". Ze antwoordde niet maar schoof haar jurkje wat om hoog en deed haar benen wat uit elkaar. Ze had net zoals Kristel geen onderbroekje aan. Mijn pik steigerde meteen in mijn broek waardoor hij wat knel kwam te zitten. Een beetje onhandig verplaatste ik me om wat meer ruimte te krijgen. Kristel en Loes schoten in de lach. "Volgens mij is er iemand opgewonden." zei Kristel. "Nou, anders ik ook wel door jou verhaal van toen net" vervolgde Loes die nog steeds met haar benen wijd zat. "Ik ben al aan het soppen sinds we weg zijn gegaan in het cafι".

Kristel stond op en liep naar Loes. Ging weer naast haar zitten, legde een hand op haar been en kuste haar recht op haar lippen. Binnen no time zaten ze uitgebreid te tongen. Het spreekt natuurlijk vanzelf dat het gebrek aan plaats in mijn broek er niet minder op werd. Kristel wreef zachtjes over het kutje van Loes.

Bloedgeil!

Toen de band stopte met muziek maken stopten de dames ook met hun geile schouwspel. "Laten we teruglopen, anders is Dennis me dadelijk kwijt" zei Loes. Samen liepen we terug. Loes en Kristel hand in hand. Mijn collega Dennis stond samen met een paar bandleden nog wat na te kletsen. Hij had ons niet gemist. Ik was wel benieuwd naar hoe het geile tafereel van Loes en Kristel verder gegaan was als de band niet gestopt was.

Na nog wat geouwehoer en een paar drankjes zei Kristel in mijn oor dat ze wel zin had om naar huis te gaan. We namen afscheid en Loes en Kristel fluisterden nog wat in elkaars oren. Kristel legde haar arm om mijn middel en meldde dat ze het niet tot thuis uit ging houden zonder geneukt te worden. Mijn reactie was dat we er dan maar snel iets aan moesten doen. Nog voordat we op de A2 richting Weert waren had Kristel mijn lul al uit mijn broek. Het duurde niet lang voordat we met 120 kilometer per uur over de A2 vlogen. Kristel zat gebogen naast me mij te verwennen met haar legendarische pijpskills. Toen we net een tankstation voorbij waren zei ik tegen Kristel dat ze moest stoppen want ik hield het niet meer. "Stop alsjeblieft bij het volgende tankstation!" zei ze bijna smekend. Zo gezegd zo gedaan. Op de parkeerplaats Swentibold parkeerde ik mijn witte Honda CRX zo ver mogelijk van andere auto's.

Het was nog verdacht druk zo laat op de avond.

We stapten uit, rookten allebei een sigaretje en zoenden wat. Voorzichtig liet ik mijn hand onder haar jurkje glijden en voelde aan haar klets natte kutje. "Dat zal wel een plek op de zitting achtergelaten" zei ik en grinnikte erbij. Ze maakte de bijrijdersdeur open en duwde me naar binnen. "Doe je broek naar beneden" was het commando wat erop volgde. Nu is een Honda CRX niet de grootste auto maar met wat gestuntel lukte me het uiteindelijk. Kristel kroop over me heen en begon met haar natte doos over mijn half slappe piemel te bewegen. Ondertussen knoopte ze de bovenste knoopjes van haar jurk open. Met vol zicht op haar heerlijke tieten trok ik de deur dicht. Haar geile gezichtje was heel dicht bij mijn gezicht. Ze opende haar mond en met haar tong likte ze over mijn lippen.

"Neuk me alsje..."

Nog voordat ze de zin afkon maken schoof ik mijn pik in haar neukgat. Ze kreunde het uit. Voorzichtig begint ze op en neer te bewegen terwijl we minuten lang tongzoen. Na een paar minuten vraag ik haar of ze een muziekje erbij wil. Dat wil ze wel. Ik draai met mijn linkerhand de auto op het contact en duw het cassettebandje wat half uit de radio steekt erin. Sherryl Crow klinkt zachtjes uit de boxen. Het is een bandje wat van Kristel is. Naast het gehijg van Kristel en mij en de muziek lijken we niets te horen. De ramen beginnen al wat te beslaan. Kristel sabbelt aan mijn oor. Ze weet dat ik daar enorm van kan genieten. Na een tijdje zachtjes geneukt te hebben begint ze me wat harder te bereiden. Ik merk dat ik het niet meer lang houd. Plotseling stopt ze met bewegen. "Ga door!" zeg ik.

"Volgens mij hebben we een toeschouwer" zegt Kristel. Ik probeer me wat te draaien en door het beslagen raam naar buiten te kijken. Vaag zie ik een man staan. Ik zeg zachtjes tegen Kristel dat ze naar de bestuurdersstoel moet gaan. Voorzichtig probeer ik mijn broek weer op te trekken en maak de knoop vast. Opeens vlieg ik naar buiten en begin wat tegen de gluurder te roepen. Deze schrikt enorm en vlucht met zijn stijve lul in de hand zijn auto in. Hij start de auto en rijdt achteruit. Met piepende banden stuurt hij net langs me af terwijl ik nog wat gevloek hoor uit zijn geopende raam. Terug in mijn autootje zit Kristel op de bestuurdersstoel te lachen. "Ik vond het wel spannend zo met een toeschouwer!" zei ze. Ik kijk haar aan en we barsten allebei in lachen uit. "Ik eigenlijk ook wel nu ik er over nadenk" zeg ik. "Misschien moeten we wat vaker gaan spelen op publiek plekken?" oppert Kristel. "We zullen zien." antwoord ik haar.

Nadat we van plek gewisseld zijn rijden we terug naar mijn huis. Mijn ouders zijn die avond op vakantie vertrokken dus we hebben het rijk alleen. Thuis aangekomen heeft Kristel haar jurkje snel uit en duikt de bank op. Ze gaat met haar benen wijd liggen en wijst met haar vinger naar haar kutje. "Eat me!" roept ze glunderend. Dat laat ik me geen twee keer zeggen. Ik trek vliegensvlug mijn kleren uit en neem plaats tussen haar benen. Al likkend en vingerend zit ik te genieten van dit prachtige mens. Na een poosje sta ik op en draai Kristel om zodat ik haar achterlangs kan neuken. Ik plaats mijn harde pik tegen haar natte kutje en duw hem in een keer helemaal naar binnen. "lekkerrrrrr" hijgt ze uit! Met flinke stoten ram ik op haar in. "nog even, nog even, nog even..." herhaalt ze meerdere malen.

Ik voel haar aanspannen en haar kutje steeds strakker over mijn lul glijden. Opeens zakt ze slap naar beneden en ze slaakt een lange zucht uit. "ohhhhja, daar zat ik al de hele avond op te wachten" hoor ik haar fluisteren. Na een paar minuten met mijn pik langs haar lippen gewreven te hebben draait ze zich naar me toe en begin mijn hele zaakje af te likken. "Ik smaak lekker geil" zegt ze. " Je smaakt heerlijk" reageer ik. Na een tijdje gepijpt te zijn voel ik dat ik ook komen ga en kondig dat aan. Nog harder begint ze te zuigen. Ik spuit haar tweede portie proteοnen in haar mond. Nog even laat ze haar mond zien met mijn sperma erin. Trots slikt ze het door.

Voldaan gaan we samen nog douchen en duiken naakt het bed in. Ze kruipt tegen me aan en valt in slaap. Nog even kijk ik naar haar en val dan ook in slaap.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm