Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Snel sexcontact met mij!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Overspel met de Koreaanse Suzy Won
Categorie: asians | donderdag 15 september 2016

Een tijdje terug hadden we een bruiloft. Een oude schoolvriendin van mijn vrouw ging trouwen en wij waren ook voor het feest uitgenodigd. Nadat we het bruidspaar gefeliciteerd hadden, zochten we een plekje aan een van de tafels en zodoende kwamen we tegenover een Oosters paar te zitten. Ik kon ze niet goed thuis brengen, want het waren geen Chinezen en ook geen Japanners. Later zou blijken dat ze van oorsprong uit Zuid-Korea kwamen. We keken elkaar wat suffig aan, maar het oosterse vrouwtje stak haar hand uit en we stelden ons alle vier aan elkaar voor. Zij heette Suzy Won en de naam van haar man kreeg ik niet goed mee. Het was een pittig vrouwtje en begon geanimeerd met ons te praten. Hij was een sulletje en bemoeide zich amper met het gesprek. Even later kwam naast hun een ander stel te zitten en mijn vrouw raakte in vervoering, want het bleek, dat de vrouw van het zojuist aangeschoven stel een oude collega van mijn vrouw was.

Geile afspraakjes

Het duurde maar even of ze zaten druk te babbelen en zodoende bleef ik over als aanspreekpunt voor Suzy. Ze bleef maar tegen me praten en we raakten eigenlijk gezellig aan de klets. Ze was wel wat moeilijk te verstaan, vooral als de muziekband zijn best deed om de stemming te verhogen. Toen ze even tegen haar eigen man praatte, nam ik haar op. Eigenlijk was het een heel mooi vrouwtje met glanzend zwart haar en een groot model goudkleurige bril, die haar heel goed stond. En natuurlijk had ze spleetogen, maar ze had een puntgave huid met een lief gezicht en prachtige, parelwitte tanden, die mij elke keer toe glinsterden als ze lachte. Ze was, zoals vaak met Aziatische het geval is, klein van stuk, maar het was duidelijk te zien dat ze een ferm stel borsten had. Haar man was ook geen lelijkerd, maar had duidelijk Indisch of Indonisch bloed in zich.

Ze vertelde dat ze een oud-collega van de bruidegom was, uit Amsterdam kwam, al vijftien jaar in Nederland woonde, een dochter van twee had en dat het een hele reis was geweest naar het hoge noorden. Ze waren nooit verder geweest dan Amersfoort en het leek wel of ze zich nu aan het uiteinde van de bewoonde wereld bevonden. Verder hadden ze de weg moeten zoeken en dat was niet mee gevallen. Ook beklaagde ze zich over de vele tweebaanswegen en de summiere bewegwijzering. Dat stak me een beetje, want ik kreeg het gevoel een paar arrogante westerlingen tegenover me te hebben, die de rest van Nederland als tweederangs beschouwde. Ik merkte op, dat ze in elk geval niet in de file hadden hoeven staan en dat als ze hier wilden komen wonen de huizen nog betaalbaar waren. Suzy was dat wel met me eens en begon toen juist af te geven op het wonen in de grote stad en voelde zich als gevolg van drugsoverlast vaak onveilig op straat en durfde 's avonds niet de deur uit te gaan. Ik herkende de Aziatische onderdanigheid en zei, dat ze mij geen verklaring schuldig was. We kwamen tot de conclusie dat alles zijn voor en zijn tegen had en ze glimlachte tegen me met die mooie tanden en die ontwapenende blik in haar ogen.

Ik raakte van haar in de ban en was blij, dat ik haar had leren kennen. Mijn vrouw bemoeide zich totaal niet meer met ons, temeer daar er een andere oude schoolvriendin bij haar was komen zitten, waarmee ze ook druk in gesprek gewikkeld was. Toen de muziek opnieuw inzette, vroeg ik Suzy ten dans en ze wilde eigenlijk niet, want ze kon totaal niet dansen. Ik zei, dat ik het ook niet bijzonder machtig was en troonde haar mee naar de dansvloer. Ze liep voor me uit en ik vond haar een stuk. Ze had hele mooie slanke benen met prachtig gevormde kuiten en een klein, smal kontje. Het was alleen dat ze een stuk kleiner was dan mij en ik moest iets voorover staan om goed met haar te kunnen dansen. Ze kon er echt niets van en ik vermoed dat we veel bekijks hadden, want het was echt geen gezicht zoals wij ons over de dansvloer bewogen. Maar we hadden schik en ik kneep haar af en toe liefkozend in haar zij of pakte haar hand iets steviger beet ten teken van genegenheid.

Haar reactie was, dat ze zich wat stijver tegen mee aandrukte en ik voelde haar tepels tegen mijn buik prikken, wat bij mij een stijve veroorzaakte. Eigenlijk kreeg ik zin om me met haar af te zonderen en wat meer erotiek in onze verhouding te stoppen, maar dat was gezien de omstandigheden natuurlijk totaal onmogelijk. De leden van de muziekband hielden een pauze en Suzy en ik maakten aanstalten om onze plaats weer op te zoeken. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om haar te strelen en raakte zonder dat dat direct de bedoeling was geweest haar borsten aan. Ze keek me aan en glimlachte mysterieus. Ze nestelde zich tegen me aan en half om half knuffelend liepen we gearmd terug naar onze partners. Mijn vrouw was nog steeds druk aan het praten en Suzy's man zat nog steeds verveeld de zaal rond te kijken. Suzy en ik vermaakten ons echter prima en raakten maar niet uitgepraat over alledaagse onderwerpen.

Toen de band weer begon te spelen hebben we ons later op de avond nog een keer op de dansvloer begeven en toen moest Suzy naar het toilet. Ik liep met haar mee en dook zelf de heren-WC in. Toen ik er weer uit kwam, stond ze al op mij te wachten en toen ik haar in mijn armen nam, kreeg ik van haar een kusje. Ik zei: "geef me straks je adres, want als ik een keer in de buurt van Amsterdam kom, dan zoek ik je op". Dat was afgesproken, maar wat zij niet wist was, dat ik vaak bij de weg zat en regelmatig in de buurt van de hoofdstad vertoefde, dus er zou niet gek veel tijd verstrijken totdat we elkaar weer zouden zien. We gingen terug naar de feestzaal en namen nog een drankje. De avond vorderde al gestaag en het feest liep ten einde. We praatten nog wat en ik danste nog een keertje met mijn eigen vrouw. Toen zij en ik later op de terugweg naar huis in de auto zaten, zei mijn vrouw: "Je kon het wel vinden met die Chinese, niet?". "Koreaanse", verbeterde ik haar."Ja, ik heb me best vermaakt. Ze was heel aardig en heeft me allerlei dingen over haar afkomst en hun cultuur verteld en ik weet ook wat meer over Amsterdam". Mijn vrouw had het dankzij haar oude vriendinnen ook een leuke avond gevonden en met een tevreden gevoel reden we naar huis.

Twee weken later moest ik voor mijn baas naar Zaandam en ik zag mijn kans schoon. Nadat ik het bedrijf bezocht had waar ik heen moest, belde ik mijn vrouw op en vertelde haar, dat ik pas laat terug zou zijn want het liep nog al uit zogenaamd. Vervolgens reed ik naar Amsterdam en kocht onderweg een groot boeket bloemen. Daarna reed ik naar het adres, wat ik van Suzy opgekregen had en met knikkende knieλn belde ik aan. Toen Suzy de deur opende, keek ze me aan of ze water zag branden. Ik begroette haar en overhandigde haar de bos bloemen. Ik kreeg gelijk een zoen en het klikte meteen weer tussen ons. "Je komt als geroepen", zei ze, "want mijn man zit de hele week in Delft en mijn dochtertje slaapt net. Ik voelde me dus een beetje alleen en zat net te bedenken wat ik kon gaan doen, maar ik ben blij dat jij er nu bent". Even later zaten we in de kamer op de bank tegen elkaar aan met een lekker bakje thee en Suzy nestelde zich in mijn armen. Ik bewonderde haar opnieuw en ze was nog mooier dan in mijn herinnering.

Ik maakte haar een compliment met haar uiterlijk en ze draaide zich naar me toe. "Je bent lief voor mij", zei ze in haar nauwelijks verstaanbaar Nederlands, "ik ga jou verwennen". Voordat ik het af kon knipogen had ze mijn broek losgemaakt en speelde met mijn lul,die nog in mijn onderbroek verstopt zat. Ze had hem in een oogwenk stijf en de eikel puilde boven de rand uit. "Ik zal jou eens lekker klaar doen komen", zei ze zacht, "ga eens staan". Ik stond op en mijn broek zakte vanzelf op mijn enkels. Suzy ging rechtop zitten en stroopte mijn onderbroek omlaag. Meteen toen mijn pik ontbloot was, hapte ze hem op en begon mij heerlijk te zuigen. Nou, daar kon ze wat van. Ze likte langs de dikke rand van mijn eikel en nam mijn lul steeds dieper in haar mond. Ik voelde een paar vingers met mijn aars spelen en ik vernam, dat ze mijn eikel achter in haar keel had zitten. Ze bewoog vlot heen en weer met haar hoofd en toen deed ze haar mond nog verder open.

Mijn hele lul verdween in haar keel en ik voelde haar lippen tegen de huid onder mijn schaamhaar. De eikel verdween in haar slokdarm en ze bewoog haar hoofd zo, dat ik het gevoel kreeg dat ik haar in de mond neukte. Het voelde fantastisch aan en als mijn pik helemaal verdwenen was, dan sloot ze haar lippen om mijn staaf heen en had mijn hele pik gevangen in haar begeerlijke mond. Ik voelde haar vingers in mijn darm dringen en prikkelde daar precies elk plekje, die daar gevoelig voor was. Zo kon ik het onmogelijk lang volhouden en mijn ballen trokken zich al samen. Mijn beenspieren spanden zich ook al en toen Suzy dit merkte, ging ze nog flinker te keer. Ik sloot mijn ogen en genoot met volle teugen. Daar voelde ik het zaad door mijn pik heen schieten en dikke stralen loosde ik achter in haar keel. Rustig bleef ze bewegen en bij elke stoot naar voren ontsnapte mij een straal sperma. Toen nam ze mijn pik minder diep in haar mond en sloot haar lippen om mijn eikel. Ze zoog door tot mijn ballen leeg waren en zonder dat ze een druppel vermorst had, had ze mij een geweldig hoogtepunt bezorgd. Ik zakte door mijn knieλn op de grond tussen haar benen en liet mij voorover tegen haar buik aan vallen. Ik moest even op krachten komen, maar toen dat zover was, zei ik tegen haar: "Nu wil ik jou verwennen".

"Oh, je wilt neuken", zei ze.

Ze probeerde los te komen om zich uit te kunnen kleden. "Nee", zei ik, "ik wil jou klaar doen komen". "Het is bij ons niet gebruikelijk dat een man aandacht aan de vrouw schenkt", zei ze, "een vrouw is er voor om de man te dienen en voor haar eigen orgasme heeft ze tien vingers ter beschikking en ze moet zich maar redden ". "Nou bij ons is dat niet zo", zei ik en trok haar van de bank omhoog. Ik begon haar uit te kleden en gaf op elk bloot komende stukje huid een kusje. Ze genoot zichtbaar van de aandacht die ik aan haar lijf besteedde en toen ik haar slipje uittrok, deed ik een stap terug. Ik bekeek haar helemaal en behalve een pikzwarte poes, zag ze er ongelooflijk vrouwelijk uit, ondanks haar geringe lengte. Ik zei tegen haar: "Je bent ongelooflijk mooi en ik voel me sterk tot je aan getrokken". Ze had een zeer slanke taille en een fors stel tieten, die van opwinding snel op en neer gingen. Haar huid was blank en zacht en ze had een zeer smal kontje. Ze kwam tegen me aan staan en we gaven elkaar een kus, die al snel overging in een tongzoen.

Nu waren we lichamelijk een en we waren ons beiden zeer bewust van de intimiteit van dat moment. Ik voelde me gelukkig en zij ook, want ze zei: "mijn man zegt nooit zulke lieve dingen tegen mij en spoort me alleen maar tot snelle activiteiten om zo gauw mogelijk klaar te komen, waarbij ik altijd naderhand commentaar krijg omdat hij nooit helemaal tevreden is". Ik duwde haar neer op de bank en begon haar borsten te liefkozen. Met mijn hand streek ik over haar dijen en ze ging steeds verder met de benen uit elkaar zitten. Op het laatst beroerde ik haar kut en dit maakte een heftige reactie los. Het was duidelijk, dat ze dit niet gewend was en toen ik haar klitje aanraakte, probeerde ze zich aan mijn handen te onttrekken, want ze was daar overgevoelig.

Mijn tong kon daar beter dienst doen, want dan waren de aanrakingen wat minder ruw en onbeheerst. Ik zakte met mijn mond naar beneden, maar ze hield me tegen. Toen ik een verklaring eiste, zei ze: "Ik moet jou bedienen, niet andersom". "Dan tegelijkertijd bij elkaar", stelde ik voor en even later rolden we van de bank op de grond. Ik zorgde ervoor, dat ik onder lag en Suzy kroop over me heen en wilde me beginnen te pijpen. Maar ze lag dusdanig, dat ik onmogelijk bij haar kut kon komen en ik veranderde van positie, zodat het wel lukte. Het was aan alle kanten duidelijk dat dit nieuw voor haar was en onwennig onderging ze mijn aanrakingen. We vormden standje negenenzestig en Suzy lag bovenop mij te pijpen, terwijl ik nu teder haar kut begon uit te likken. Het duurde maar even of ze had mijn pik weer totaal ingeslikt en ik liet mijn tong tussen haar schaamlippen door in haar kut glijden. Het was alsof ze explodeerde, want het maakte heftige reacties bij haar los.

Dit had ze nog nooit gevoeld en ze drong weer met een paar vingers in mijn reet. Dit bracht mij op een idee en ik verving mijn tong door een paar vingers en begon haar aars te likken. Dit deed haar helemaal rillen, want haar aars was bijzonder gevoelig. Het was voor haar het summum, want terstond kreeg ze een orgasme. Helemaal trillend liet ze mijn pik uit haar mond glippen en bijna huilend kwam ze klaar. Toen ze weer wat bijgekomen was, draaide ze haar hoofd om en zei: "Dat een man mijn kontje likt; dat is bij ons ondenkbaar". "Ik vind het gewoon lekker", zei ik, "zullen we nu neuken?". Suzy wilde niets liever en draaide zich om. Maar ik wilde het initiatief en we rolden over elkaar heen, zodat zij onder mij terecht kwam. Ik richtte mijn stijve lul op haar openstaande, glimmende gleuf en ik duwde mijn eikel tussen haar natte schaamlippen. Gut, wat was zij lekker nauw. Dat was het voordeel, dat ze zo klein was en voorzichtig drukte ik mijn pik dieper in haar kut.

Suzy begon wild te kreunen en raakte compleet in extase van elke centimeter pik, die haar kut opvulde. Ik begon haar kalm te naaien, maar Suzy was helemaal door het dolle. Toen ik mijn tempo ietsje verhoogde, begon ze opnieuw te schokken en kirrend kreeg ze opnieuw een hoogtepunt. Ik bedacht me, dat als ze zo'n nauw kutje had, dat haar smalle kontje nog wel lekkerder aan moest voelen. Ik trok mijn pik uit haar, wat een kreet van teleurstelling opleverde. "Omdraaien", zei ik en Suzy ging op haar buik voor me liggen. Ik trok een kussen van de bank en legde die onder haar heupen, zodat haar kont een flink eind omhoog kwam. "Heb je olie of zo?", vroeg ik.

Ze wees me een fles body-olie aan, die in een flesje zat ter grootte van een lipstick. Ik draaide de dop er af en drukte een flesje in haar poepertje. Gauw trok ik hem er weer uit en liet wat olie door haar bilnaad lopen. De rest deed ik op mijn eikel, die toch al glad was van het bezoek aan haar kut. Met mijn vinger masseerde ik haar aarsopening en ik verzocht haar de billen uit elkaar te trekken. "Daar ben ik nog nooit genomen", zei ze met een bezorgde stem. "Het zal heerlijk aanvoelen", zei ik, "Ik zal heel voorzichtig wezen". Met moeite drukte ik mijn eikel in haar kringspier en ze ontspande geweldig, zodat de kop langzaam naar binnen gleed. Ik stopte mijn beweging even en gaf haar de kans te wennen aan mijn stijve leuter in haar reet. Voorzichtig bewoog ik naar voren en stootte dieper naar binnen. Ze was glibberig genoeg en het voelde fantastisch aan. Ze was geweldig nauw en mijn pik had nog nooit zo lekker ergens in gezeten. Ik duwde door en dat veroorzaakte een harde schreeuw. Geschrokken hield ik in, maar Suzy spoorde mij aan verder te gaan, want ze leed geen pijn, maar het was puur een gil van genot.

Nu durfde ik voluit te gaan en zonder me in te houden werkte ik mijn hele lul in haar darm. Ze kronkelde onder mijn neukbewegingen, die steeds wilder werden en die haar geilheid steeds meer deed opzwepen. Opeens begon ze helemaal te trillen en gillend kwam ze voor de derde keer klaar. Daarbij verkrampte haar kringspier helemaal en werd de schacht van mijn lul nog verder afgeknepen. Dat geweldige gevoel trok zich door mijn onderbuik tot aan mijn ballen en veroorzaakte meteen een climax. Wild rammend pompte ik haar kont vol met zaad en een ongelooflijke hoeveelheid sperma verdween in haar endeldarm. Vermoeid zakte ik op haar neer en we bleven een hele tijd zo liggen. Op het laatst was mijn pik helemaal slap en floepte vanzelf uit haar kont.

Ik gleed van haar af en deed een greep naar mijn kleren. Maar Suzy hield me tegen en zei: "Zo gemakkelijk kom je er niet van af, dat geweldige gevoel in mijn reetje wil ik nog een keer meemaken". Ze legde me op mijn rug en pijpte mijn lul stijf. Ik speelde wat met haar tieten en toen kwam ze op me zitten. Zonder aarzeling ging ze met haar kont op mijn keiharde paal zitten en zakte over mijn steigerende lul heen. Tot aan de wortel zat hij in haar reet en ze begon zichzelf te vingeren. Ik voelde in haar kut een vinger tegen mijn lul aan en ze reed als een dolleman op en neer. Ze had ook iets nieuws ontdekt, want elke keer als ze omhoog ging, kneep ze haar kringspier samen en dit maakte mij geiler dan geil. Plotseling slaakte ze een lange kreet en met een paar schokken hield ze op te bewegen. Ze was alweer klaar gekomen en nu hief ze haar heupen op en bleef toen stil zitten.

Zodoende zat er ongeveer tien centimeter ruimte tussen onze onderlichamen en alleen de kop van mijn lul stak nog bij haar naar binnen. Nu kon ik het tempo bepalen en ik bewoog mijn onderlichaam op en neer en naaide haar zalig nauwe reet als een bezetene. Toen Suzy merkte, dat mijn hoogtepunt naderde, draaide ze weg en mijn pik schoot uit haar kont. Vliegensvlug nam ze hem in haar mond en zoog me naar een daverende explosie. Ze hield haar mond boven mijn pik en liet zich vol spuiten. Dikke stralen sperma verdween in haar keelholte, maar er kwamen ook enkele in haar gezicht terecht. Toen ik leeg was, zag ik een paar slierten op haar lippen liggen en haar tanden waren ook bedekt met een laag van het witte spul. Slurpend werkte ze het naar binnen en genietend slikte ze het door. Toen kwam ze op me liggen en we hebben nog een tijdje liggen tongzoenen.

Toen ze vroeg of ik de avond ook bleef, kon ik onmogelijk weigeren en toen 's avonds haar dochtertje weer naar bed gegaan was en Suzy met een dampend bakje koffie aan kwam zetten, wist ik wel hoe laat het was. Ik deed mijn broek vast uit en trok haar tegen me aan op de bank. Enkele minuten later was mijn pik opnieuw verdwenen in haar strakke kontje en we hebben de hele avond verder liggen vozen.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm