Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Snel sexcontact met mij!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

De gevolgen van geile whatsapp berichten
Categorie: anaal | dinsdag 10 mei 2016

Ik ben Anna, een studente uit Leeuwarden. Ik ben 25 jaar, heb bruin lang haar, woon in een leuke studio en ben al tijden vrijgezel. Aanvankelijk dacht ik dat dat kwam omdat ik geen maatje 36 heb, maar de laatste tijd merkte ik juist dat mijn figuur de juiste rondingen bezit. Ik werd hier veel zekerder van, wat resulteerde in een aantal vaste scharrels. Ik was hier echter een beetje klaar mee, en wilde juist een vaste relatie. Het begon allemaal met een inschrijving op een datingsite. Ik was serieus naar iets op zoek en in het dagelijks leven kwam ik nog niet de man van mijn dromen tegen. Al snel kreeg ik meerdere reacties, zowel serieuze als flauwe opmerkingen. Een van deze berichten viel mij op, hij kwam van Johan, een aantrekkelijke jongen van 27. Hij reageerde op het feit dat hij het zo jammer vond dat ik in het noorden van het land woon en hij helemaal in Zuid-Limburg. Verder is ook niet mogelijk binnen Nederland. Een relatie zat er dus niet in. Jammer vond hij, want hij had wel in gedachten welke dingen hij allemaal met mij zou willen doen. Ik werd er warm van en stuurde een bericht terug waarin ik benieuwd was welke dingen hij met mij zou willen doen. Hij was wat terughoudend, maar probeerde toch af te tasten hoe ver ik zou gaan. Ik hield de boot af en liet er wat dagen over heen gaan.

Geile afspraakjes

Na een paar dagen berichten heen en weer sturen ging het al gauw over seks en onze fantasieën. Hij zou, net als elke man, graag een trio met twee vrouwen willen. Ik vertelde dat ik graag een erg dominante man in mijn bed zou willen, maar dat ik er ook wel iets voor voelde om het met twee mannen te doen. De gesprekken werden steeds meer seksueel getint en zo zat ik op een vrijdagmiddag in de trein uitgebreid te vertellen hoe ik me voelde. Sinds een paar dagen had ik een onbeschrijflijk geil gevoel, de hele dag door. Sinds een week was ik met de pil gestopt op aanraden van de huisarts. Ik had toch geen relatie en zou er drie maanden mee moeten stoppen. Blijkbaar zorgt het stoppen met de pil er dus voor dat je libido omhoog schiet. Dat had ik geweten! Ik verbaasde me elke keer als ik naar de wc ging hoe nat mijn kutje was. Ik vertelde openlijk aan Johan hoeveel zin ik had om geneukt te worden en hoe erg ik baalde dat hij 3 uur rijden verder op woonde. “Hoe kom je nu van dat geile gevoel af?”, appte hij. “Wat denk je?”, stuurde ik terug. “Geen idee, vertel het mij eens, ben jij niet het type meisje dat haarzelf een avondje kan verwennen?”, reageerde hij. “Wat denk je dat ik zo ga doen als ik thuis ben?”. “App je me weer als je thuis bent? Zei hij tenslotte.

“Ik ben thuis. Sterker nog, ik lig naakt in mijn bed”, appte ik een uur later.

“Ik heb mijn pik al vast, schat”. En terwijl we heen en weer appten probeerde hij me steeds over te halen om te skypen. Nu heb ik van dichtbij meegemaakt hoe verkeerd dat kan lopen, dus dat wil ik niet. Of ik dan een foto van mijn vibrator wilde sturen. En dat deed ik, terwijl ik hem net uit m’n kutje haalde. “Is dat je sapje dat erop zit?”, aptte Johan. “Ja”, appte ik terug en duwde mijn vibrator m’n kutje weer in. “Ik zou je in al je gaatjes willen neuken als ik bij je was”. “Allemaal?”, vroeg ik. “Ja, allemaal”. Ondertussen zat ik tegen een orgasme aan terwijl Johan me aanspoorde via mijn telefoon. Hij wilde dat ik mijn vibrator in mijn kontje zou stoppen. “Probeer eerst een vinger. Maak deze nat en stop hem eens in je kontje”. Geil als ik was, deed ik wat hij me opdroeg. Het voelde in het begin gek, maar al gauw liet ik er een tweede vinger bij. “Maak je vibrator eens nat met je kutvocht en stop dan de punt in je kontje”, zei Johan. Ik was wat bang, maar deed toch wat hij me zei. “Hoe ver zit hij er in?”. “Een paar centimeter, het voelt gek maar wel heel lekker”, antwoordde ik. Ik duwde de vibrator verder en voor ik het wist zat hij er helemaal in. Ik begon me wild te vingeren en kwam twee keer schokkend klaar. Johan had niet genoeg aan de appjes om klaar te komen, appte hij, en ging over op porno. Ook hij spoot niet lang daarna zijn lading op z’n benen.

Dit was het begin van vele solosessies met z’n tweeën.

Al gauw gingen we over tot bellen. Eerst belde hij me als hij bijna op zijn hoogtepunt was. Ik vond het eng om te praten, maar er kwam toch niet meer uit dan gekreun. “Dat vind ik juist heel geil, dat je je aan het vingeren bent en hard kreunt. Ik denk dat je me dan kan laten klaarkomen”, zei Johan. En hoe harder ik kreunde, hoe meer ik mijzelf op wond. Zo kwam ik al schreeuwend klaar aan de telefoon en hoorde ik hoe Johan zich tot een hoogtepunt trok. Meerdere keren heeft hij me klaar laten komen door me te commanderen en mij mijn vibrator in mijn kontje te laten duwen. Ik wil niets anders meer, en dat besefte hij ook.

“Ik ben woensdag vrij. Kom je langs?”, aptte Johan mij op maandag. Ik vond het stom dat hij niet bij mij langs wilde komen, maar ik was zo geil dat ik besloot naar hem toe te gaan. Ik had nog niet definitief gezegd dat ik zou komen, maar ik stuurde hem een appje op het moment dat ik in het midden van het land was. “He schat, ik ben in de buurt, je was vrij toch vandaag? Zin als ik langskom?”. Direct kreeg ik antwoord: “Echt?! Ja, uiteraard, hoe laat kom je aan?”. Ik was blij dat hij zo enthousiast reageerde en zei dat ik over een uur op het station zou aankomen. Hij zou me ophalen. Ik was verschrikkelijk nerveus en heb meerdere malen op het punt gestaan de trein niet uit te stappen. Mijn kutje was ondertussen kletsnat, dus ik wist dat ik mijzelf nooit zou vergeven als ik niet toe zou geven aan mijn lusten. Het perron naderde en ik fatsoeneerde mijzelf. Ik had een jurkje aan met een behoorlijk decolleté, hoge pumps en mijn haren los.

Ik stapte de trein uit en mijn hart bonkte in mijn keel. Al gauw zag ik Johan staan aan de andere kant van het perron. Hij zwaaide even en ik liep verlegen naar hem toe. Automatisch gaven we elkaar drie kussen op de wang, waarbij elke kus steeds dichter bij de mond gericht was. Na de laatste kus zette hij zijn mond op de mijne en met zijn tong opende hij mijn mond. Zijn tong vond de mijne en we stonden heftig te zoenen terwijl alle andere treinreizigers langs ons liepen. De ene helft afkeurend, de andere helft vond het leuk en dacht waarschijnlijk dat wij een stel waren dat elkaar al lang niet had gezien. Hij stopte met zoenen, sloeg een arm om mijn middel en zei: ”Kom, ik ben met de auto, het lijkt me verstandig als wij snel naar huis gaan.”

Hij wierp een blik op zijn kruis en ik zag een grote bobbel. Dat leek mij een prima idee. In de auto legde hij zijn hand op mijn achterhoofd en duwde mij naar zijn mond toe. Weer zoenden we heftig, terwijl ik mijn hand op zijn kruis legde. Ik begon de bobbel te masseren, die steeds groter werd. Johan stopte me en startte de auto: “Als ie nog groter wordt, gaat het pijn doen in mijn broek”. Terwijl we reden, legde hij zijn hand op mijn been. Ik had geen slipje aan, en hoe verder hij zijn hand richting mijn kutje manoeuvreerde, kwam hij hier ook achter. Hij keek me aan en zei: “Wat ben jij een geil wijf, zeg”. Hij liet een vinger tussen mijn lipjes gaan en ik ging iets achteruit zitten. Ik was kletsnat. Hij trok zijn vinger uit mijn kutje en liet deze over zijn lippen heen glijden. “Hmm, je smaakt heerlijk”, zei hij. Hij reed de oprit voor zijn huis op en we stapten snel uit. Mijn telefoon was op de grond gevallen en die raapte ik op, niet realiserend dat zijn buurman die buiten het gras stond te maaien zo recht mijn kutje in kon kijken.

“Dag buurman en gezelschap!”, hoorde ik de buurman roepen.

Het was een knappe vent van in de dertig die door had dat wij snel naar binnen wilden. “Veel plezier vandaag!”, riep hij, en knipoogde ons na. Eenmaal de voordeur dicht, duwde Johan mij tegen de muur en begon me te zoenen. Hij kon niet met zijn handen van me af blijven en trok mijn jurk over mijn hoofd uit. Hij keek goedkeurend naar mijn grote borsten en kutje die nu open en bloot voor hem stonden. Ik trok zijn trui uit en bewonderde een seconde zijn gespierde borstkas. Meer tijd gaf hij me niet, want hij duwde mijn hoofd richting zijn kruis. Ik had verteld dat ik kon deepthroaten en het was tijd dat ik dat zou bewijzen, vond hij.

Ik maakte zijn broek los en hij schopte deze uit. Ik raakte zijn stijve pik nog niet aan, maar probeerde hem te teasen. Hij pakte me bij mijn haren en keek mij in mijn ogen aan: “Je wilde toch een dominante man? Nou, zuig mijn pik hier, slet!”, zei hij dwingend en ik opende mijn mond. Ik werd heel geil van zijn commando’s, dat had hij al gemerkt via de app. Hij duwde zijn pik in mijn mond en ik begon te zuigen. Hij wilde steeds dieper in mijn keel en trok ruw aan mijn haren. Ik zat op mijn knieën en had met een hand zijn pik vast. Hij duwde me achterover zodat ik op mijn billen tegen de muur aan zat. Ik wilde weer op mijn knieën gaan zitten, maar besefte dat dit precies zijn bedoeling was. Nog op mijn billen en met mijn hoofd tegen de muur stopte hij zijn pik weer in mijn open mond. Ik besefte dat ik geen kant op kon en hij begon mijn mond te neuken. Ik probeerde alles zo goed mogelijk op te vangen en zoog zo hard als ik kon, aangespoord door zijn opmerkingen. “Zuigen slet, dat wilde je toch zo graag? Hier heb je eindelijk die pik waar je al zo lang naar verlangt. Met je lekkere pijpbekkie, ik neuk elk gaatje tot je niet meer kan lopen”.

Met mijn vrije hand masseerde ik mijn klitje. Af en toe liet ik wat vingers in mijn kutje verdwijnen. Johan kreunde hard en genoot met zijn ogen dicht. Ik merkte dat hij tegen zijn hoogtepunt aan zat en spoorde hem aan om te komen. Ik zoog en likte alsof mijn leven er vanaf hing.

“Oooh, ik ga komen, ik spuit je mond vol!”.

Met een harde schreeuw kwam Johan klaar en spoot zijn zaad in mijn mond. Ik kon niet alles in mijn mond opvangen, en er kwam een deel op mijn borsten terecht. Aangezien ik wist dat Johan dat heel geil vond om te zien, duwde ik mijn borsten omhoog en likte ik zijn zaad van mijn borsten af. Ik slikte alles door en stond toen weer op. “Hmmm, wat een heerlijk begin van dit weekend”, zei Johan. Hij gaf me een zoen op mijn mond en we liepen de gang uit.

Johan en ik liepen de woonkamer en ik trok mijn jurkje weer aan. “Wil je wat drinken?”, vroeg hij, en ik knikte. Hij gaf me een glas wijn en ging naast mij op de bank zitten. “Zo. Dus je bent helemaal hier voor mij gekomen?”, vroeg Johan. “Ja, en uiteraard voor mijzelf”, antwoordde ik. “Ja, jij bent nog niet aan de beurt geweest net, dat gaan we straks veranderen”, zei Johan. “Hmm, en hoe wil je dat precies doen dan?”, vroeg ik uitdagend. Johan pakte het glas wijn uit mijn handen en zette het op de tafel neer. Hij ging op zijn knieën tussen mijn benen zitten en deed mijn jurk wat omhoog. Hij kuste mijn dijbenen en plaagde me met zijn tong. Hij likte mijn onderbuik en kuste steeds dichter bij mijn kutje, net niet ver genoeg. Hij kwam tergend langzaam dichterbij. Toen legde hij beide handen op mijn billen om grip te krijgen en likte met een lange haal over mijn kut heen.

Hij vergat geen enkel plekje en wisselde van tempo. Hij stopte bij mijn klitje om daar langzaam overheen te likken. Hij nam mijn klitje in zijn mond en zoog eraan zodat deze uit bleef steken. Met een harde tong bleef hij tegen mijn klitje aan likken. Ik kreunde en legde mijn hand op zijn hoofd om hem dichter tegen mij aan te duwen. Opeens schrok ik van een schaduw voor het raam; het was de buurman die naar binnen gluurde! Hij zag dat ik schrok en plaatste zijn vinger voor zijn mond om mij tot stilte te gebaren. Ik werd nog geiler van het feit dat iemand keek hoe Johan mij verwende. De grote bobbel in de broek van de buurman was niet te missen. Hij stond in de voortuin, dus kon zichzelf niet aftrekken, maar bleef gebiologeerd toekijken. Ik sloot mijn ogen weer en liet alles over mij heen komen. Johan had intussen zijn tong in mijn kutje geduwd en trok mij met mijn billen wat naar voren. Ik kwam wat platter te liggen en opeens voelde ik hoe Johan met zijn tong over mijn kontgaatje ging.

Er ging een rilling door mij heen en Johan had dit door.

Dit spoorde hem aan om zijn vinger in mijn mond te stoppen en in mijn kutje te stoppen. Al gauw stopte hij een tweede vinger in mijn kutje en ik kon een harde kreun niet onderdrukken. Johan bleef doorgaan met het likken van mijn kontgaatje. Met twee vingers in me bleef hij met zijn duim mijn klitje masseren. Plots haalde hij zijn vingers uit mijn kutje. Mijn kut bleef even openstaan en zijn vingers dropen van mijn geil. Hij stopte met het likken van mijn kontgaatje en stak er voorzichtig een vinger in. Ik probeerde zijn vinger op te vangen en voelde me heerlijk gevuld. Dit was waar ik al een lange tijd naar had verlangd. Af en toe likte hij over mijn kut en zorgde ervoor dat hij mijn klitje niet vergat. Ik ontspande heerlijk en lag kreunend op de bank. De buurman stond al die tijd voor het raam te kijken en was inmiddels langzaam over zijn pik door zijn broek heen aan het wrijven. Ik likte mijn lippen af om te laten zien dat ik hem zag en dat ik geil werd van het feit dat hij naar me keek terwijl iemand met zijn vinger in mijn kontgaatje zat.

Ik begon harder te kreunen, dit moest de buurman wel kunnen horen, want Johan stak langzaam een tweede vinger in mijn kontje. Ik legde mijn hoofd op de leuning en ging zo zitten dat zijn vingers diep in me konden. Tergend langzaam haalde hij zijn beide vingers uit mijn kontje om ze er daarna net zo langzaam weer in te duwen. Hij bewoog zijn vingers steeds sneller in en uit mijn kontgaatje. Hij keek me aan om te zien hoe ik genoot en ik beantwoorde zijn blik met een kreun. Steeds sneller neukte hij mijn kontje met zijn vingers en hij zag dat ik mijn hoogtepunt naderde. Hij dook weer met zijn gezicht op mijn kut en terwijl hij mijn kontje bleef neuken, likte hij mijn kut met lange halen. “Ik kom bijna”, riep ik, en Johan concentreerde zich op het likken van mijn klitje.

“JA, JA, JAAAAAAAAA!”, ik schreeuwde het uit en terwijl ik klaar kwam, bleef Johan mijn klit likken en met zijn beide vingers in mijn kontje pompen. “JAA, GA DOOOR, AAAAAAH!”. Ik kwam voor de tweede keer klaar op zijn vingers en bleef naschokken. Johan keek tevreden nadat ik was bijgekomen en wilde naast mij op de bank gaan zitten. Op dat moment zag ik de buurman snel wegschieten van het raam. Johan heeft niets doorgehad, dacht ik. “Hmmm, je kreunt nog geiler in het echt dan over de telefoon”, zei Johan. “Je pik is anders ook lekkerder dan ik op de foto zag”, erkende ik. Johan gaf me een kus en we belandden in een heftige tongzoen. “Zullen we dit anders zo naar de slaapkamer verplaatsen?”, vroeg Johan. “Graag”, zei ik, en we liepen de trap op.

“Ik had nooit gedacht dat je naar me toe zou komen.”, zei Johan toen we samen op zijn bed zaten. We zaten beide met de rug tegen de hoofdsteun aan. “Je leek me juist een heel verlegen type, dat wel loskwam via de telefoon, maar in het echt niet zoveel zou durven”, zei Johan. “Ja, dat klopt ook”, erkende ik. “Ik durf normaal gesproken dit soort dingen absoluut niet te doen en ben er als de dood voor dat iemand merkt dat ik heel geil wordt op deze manier, maar sinds een aantal weken ben ik niet meer te stoppen. Mijn libido is enorm hoog en ik moet me elke dag minstens twee keer klaar vingeren. Ik denk dat ik nu weet hoe het is om zo geil te zijn zoals mannen altijd zijn en ik heb meer respect voor jullie!”. “Nou,”, reageerde Johan, het probleem bij mannen is dat als wij eenmaal geil zijn, wij dit niet zomaar uit kunnen schakelen, maar dit ‘opgelost’ moeten hebben. Maar ik ben blij dat ik zo’n geil wijf als jij heb leren kennen”. Ik moest blozen en keek de andere kant op.

Met zijn hand op mijn kin duwde hij mijn gezicht naar de zijne toe: “Ik ga al je fantasieën laten uitkomen”, fluisterde hij en zoende me op mijn mond. Terwijl onze tongen elkaar weer vonden legde hij zijn handen op mijn borsten en begon ze te kneden. “Hmmm, zulke grote tieten zeg, jammer dat je me daar nooit een foto van hebt durven sturen. Daar was ik wel op klaargekomen hoor.”, zuchtte Johan. Hij trok mijn jurkje uit over mijn hoofd en klikte mijn BH-sluiting los. Mijn tieten kwamen los en Johan keek verlekkerd naar mijn borsten. Hij nam ze in beide handen en kwam met zijn gezicht dichterbij. Hij opende zijn mond en nam een van de inmiddels hard geworden tepels in zijn mond. Hij zoog aan mijn tepel terwijl hij me indringend aankeek. Toen ik kreunde beet hij zachtjes, waardoor ik harder begon te kreunen.

Hij moest lachen en nam mijn andere tepel in zijn mond om precies hetzelfde te doen. Ook beet hij in deze tepel, terwijl ik mijn hand op zijn achterhoofd legde en hem dichter tegen mij aan duwde. Hij likte mijn beide borsten een poosje, totdat hij er genoeg van had. Hij had inmiddels weer een behoorlijke stijve en ging op het bed staan. Hij deed zijn broek naar beneden en kwam met beide benen naast mijn billen te staan, elk aan een kant. Ik had al door wat de bedoeling was en opende mijn mond. Dit keer deed hij het rustig aan en liet mij hem pijpen. Ik likte over zijn hele pik, vanaf zijn ballen tot zijn eikel. Pas nadat ik dat een paar keer had gedaan, nam ik zijn hele pik in mijn mond. Met mijn rechterhand masseerde ik zijn ballen. Terwijl ik hem diep in mijn keel nam, keek ik hem in zijn ogen aan. Hij probeerde me aan te kijken, maar hij kon zijn genot niet onderdrukken en legde zijn hoofd in zijn nek terwijl hij kreunde. Er kwam weer voorvocht uit zijn pik en ik zoog alles op. Ik nam zijn eikel in mijn mond en zoog er hard aan. Weer kreunde Johan hard. Hij ging weer op zijn knieën zitten en trok mij aan mijn heupen naar hem toe.

Hij duwde mijn benen omhoog zodat mijn onderbenen tegen zijn schouders aan lagen. Hij ging goed voor me zitten en richtte zijn pik op mijn kut die nog steeds nat was. Zijn eikel hing voor mijn kutje en hij duwde ruw zijn pik erin. Omdat ik zo nat was gleed hij in een keer moeiteloos naar binnen. Hij ging beter zitten en zette zijn handen naast mijn hoofd. Mijn benen lagen in zijn nek en hij begon langzaam te stoten. Hij voerde zijn stoten op en ik voelde elke centimeter van zijn pik in me naar binnen glijden. Hij gromde en stootte steeds harder in me.

“Mmmm, vind je dat lekker, geile slet?

Kom je helemaal met de trein hier naar toe om je eens goed te laten neuken he? Ja, ik wist wel dat jij zo’n sletje was dat alle gaatjes wil laten neuken en er nooit genoeg van krijgt”. Ik werd geiler van zijn gepraat en antwoordde: “Mm, ja, ik verlang al weken naar je harde pik. Eindelijk neuk je me, ik wil je in al mijn gaatjes voelen dit weekend”. Johan gromde weer en zijn ballen ketsten hard tegen mijn billen aan. Zijn volledige lul schoot helemaal in en uit mijn kutje en ik genoot van elke beweging die hij maakte. Hij stootte met al zijn kracht diep in me en ik begon steeds zwaarder te ademen. Johan merkte mijn hijgen op en bleef hard door stoten. Hij riep dat hij me dit weekend ontelbaar vaak wilde laten klaarkomen en zou ervoor zorgen dat ik morgen met een pijnlijk onderlichaam in de trein zou zitten. Ik werd steeds geiler en pakte Johan bij zijn billen vast om hem nog dieper in me te laten komen.

Ik voelde mijn orgasme opkomen en greep met mijn nagels in zijn rug. Ik gilde het uit terwijl hij hard in me bleef stoten. Eenmaal bijgekomen stopte Johan met stoten. Hij wilde ook graag komen, maar liet zichzelf nog niet toe. Hij draaide me om zodat ik op mijn handen en knieën op het bed zat. Ik dacht dat hij me van achter in mijn kutje wilde nemen, maar voelde zijn eikel tegen mijn kontgaatje aan. “Hier heb je toch naar verlangd? Je wilde toch mijn pik in je kont voelen? Je wilde toch dat ik je volspoot?”, riep Johan.

“Ja, kom in me, neuk mijn kont!”, riep ik luid!

Hij duwde met zijn eikel verder mijn kringspier open. Hij spuugde op zijn eikel en kwam toen langzaam centimeter voor centimeter naar binnen. Ik voelde een sensatie die ik nog nooit had gevoeld. Mijn vibrator die ik altijd in mijn kontje wilde hebben was lang niet zo groot als zijn pik. Hij duwde steeds verder en ik werd compleet gevuld totdat Johan er tot zijn ballen in zat. Hij trok heel langzaam zijn pik weer uit mijn kont, totdat ie er volledig uit was. Toen begon hij opnieuw. Weer duwde hij zijn pik langzaam in mijn kontje, totdat zijn ballen mijn kutje raakten. Hij herhaalde dit een paar keer, elke keer ging het iets sneller.

“Ik ga je kont neuken zoals ik dat ook bij je kut deed”, zei Johan. Ik kon inmiddels niet meer op mijn handen leunen en lag met mijn hoofd op het kussen dat voor me lag. Hij hield me stevig bij mijn heupen vast zodat hij me goed kon pakken. “Ga sneller, neuk me harder, alsjeblieft”, riep ik. “Ja? Vind je dit lekker? Dat dacht ik al, je bent echt een geil wijf, je raakt nooit verzadigd!”, riep Johan terug. Hij neukte me nu zo hard als hij dat net ook in mijn kut deed en ik merkte dat Johan dit niet lang meer zou volhouden. Hij boog voorover om nog dieper in me te komen en trok ondertussen aan mijn tepels. “Oooh, na al die keren fantaseren aan de telefoon neuk ik nu echt je kontje, wat ben je lekker en wat voel je strak!”, riep Johan, die bijna zijn hoogtepunt naderde.

“Spuit me vol! Ik wil je in me voelen spuiten!”, riep ik!

Ik stootte met mijn kont hard naar achteren. Dat was voor Johan de druppel en hij kwam schreeuwend klaar in mijn kont. Meerdere ladingen na elkaar spoot hij in mijn kont, terwijl ik nog steeds met mijn kont heen en weer bewoog en zijn pik nu aan het neuken was. “Fuck, wat was dat lekker! Wow.”, zei Johan. Hij trok zijn pik uit mijn kont en bleef eraan trekken terwijl hij keek hoe zijn sperma uit mijn kontje droop. “En dan te bedenken dat ik het te ver vond om naar je toe te reizen. Ik geloof dat dit mij veel weekenden in het noorden gaan opleveren”, zei Johan. Ik kon alleen maar knikken en lachen. Ja hoor, daar zeg ik geen nee tegen. We kwamen van bed af, liepen de douche in en hebben ons schoon gedoucht. Niet lang erna vielen we voldaan in slaap.

Even wist ik niet waar ik was toen ik wakker werd. Ik lag naakt in een vreemd bed, en keek naast me. Daar lag Johan, op zijn rug, met de dekens van zich af getrokken. Het was een warme nacht geweest en de dekens waren niet nodig. Ik dacht terug aan gisteren en voelde gelijk een tinteling in mijn onderbuik. Wat was dat een geile dag geweest, en wat een goede beslissing dat ik uiteindelijk hier toch naar toe ben gegaan! Automatisch gleed mijn hand naar mijn kutje toe en ik begon mijzelf te strelen. Met mijn andere hand masseerde ik mijn borsten waarvan de tepels alweer omhoog priemden. Ik keek nog eens goed naar de man die naast me lag en herinnerde me een fantasie van Johan. Hij wilde graag wakker gezogen worden. Dat heeft hij wel verdiend na gisteren, dacht ik. Ik probeerde zo min mogelijk te bewegen, want wilde niet dat hij daardoor wakker zou worden.

Met mijn hand pakte ik zijn pik vast en ging op mijn knieën zitten zodat ik hem direct in mijn mond kon nemen. Nu paste zijn pik zonder moeite in mijn keel en ik begon hem zachtjes te zuigen. Met mijn andere hand masseerde ik zijn ballen en ik bleef doorgaan met aan zijn pik te zuigen. Ik voelde hem in mijn mond langzaam hard worden. Ik keek naar zijn gezicht, maar zag dat Johan nog in een diepe slaap lag. Ik liet mijn tong van zijn ballen tot zijn eikel gaan en weer terug. Dit herhaalde ik een paar keer tot hij op volle sterkte stond. Met mijn rechterhand trok ik hem af, terwijl ik op zijn eikel zoog. Dit was het moment dat ik gekreun hoorde, Johan werd langzaam wakker. Ik zag zijn ogen groot worden toen hij realiseerde wat er aan de hand was. Al gauw sloot hij zijn ogen weer en liet hij zijn hoofd weer achterover vallen. Hij gaf zich over aan mij en besloot te genieten.

Ik wilde zijn pik graag nog langer gebruiken, dus wilde hem nog niet klaar laten komen. Voor zijn hoogtepunt stopte ik en liep ik weg. Johan keek me boos en verward na. “Wat doe je nou? Maak je het nou niet af?”, vroeg hij verontwaardigd. “Ik boog mijn hoofd om de deurpost: “Het lijkt me beter als we eerst gaan ontbijten, ik denk dat we die energie wel nodig hebben voor straks”, en ik liep weg naar de badkamer. “Mmm, goed dan”, bromde Johan, en deed zijn badjas aan en liep naar beneden. Toen ik beneden kwam, kwam de geur van verse broodjes mij al tegemoet. “Ja, dat is prima, je hoort het zo wel”, zei Johan die aan de telefoon was. Hij was net klaar met zijn gesprek. Ik ging achter Johan staan en gaf hem een kus op zijn wang. “Wie was dat?”, vroeg ik nieuwsgierig. “Oh, niemand”, zei Johan. “Oh? Je hebt toch stiekem niet ergens een vriendinnetje?”, vroeg ik. “Nee hoor, integendeel zelfs”, antwoordde Johan. “Wat bedoel je daar nou mee?”, vroeg ik. “Niets hoor, schatje”, zei hij. Ik vroeg me af wat hij te verbergen had, maar trok me er weinig van aan. Eerst maar eens ontbijten. We namen ons gemaakte ontbijt mee naar de slaapkamer en aten het daar op. Ik werd weer moe en besloot even te gaan liggen.

Mijn ogen vielen langzaam dicht en ik viel in slaap.

Ondertussen ruimde Johan de ontbijtspullen op en liep de kamer uit. Ik lag op mijn rug te slapen toen ik plots een hand over mijn buik voelde gaan. Ik was hiervan wakker geworden, maar besloot te doen alsof ik nog sliep. De hand gleed naar mijn borsten en begon ze te kneden. Aangezien ik Johan net had wakker gemaakt door een heerlijke pijpbeurt, verwachtte ik dat hij mij ook zou verrassen en hield mijn ogen dicht. Ik voelde zijn andere hand naar beneden glijden terwijl hij met een hand mijn tepel beroerde. Ik voelde zijn gezicht dichterbij komen en hij nam een tepel in zijn mond. Zijn andere hand had inmiddels mijn kutje bereikt en hij streelde mijn venusheuvel. Ik begon zachtjes te kreunen, maar hield mijn ogen nog gesloten. Opeens voelde ik een tweede mond over mijn andere tepel en ik schrok. Ik deed mijn ogen open en zag tot mijn verbazing Johan en een andere man aan mijn tepel zuigen. Het was de buurman! Ik ging overeind zitten, duwde beide mannen van me af en trok mijn benen op.

“Wat the fuck is dit?”, riep ik. “Rustig maar, schatje”, zei Johan.

“Ik zag gisteren hoe opgewonden je werd toen hij naar ons keek op de bank. Ik ken je fantasieën en weet dat Max je enorm aantrekkelijk vindt. Ik zou het heel geil vinden om je fantasie uit te laten komen, weet je dat? Je wil zo graag door twee mannen begeerd worden, dus hier is je kans, lieverd”, zei Johan met een zwoele stem. Ik stribbelde wat tegen en had bovendien niet gerealiseerd dat Johan de buurman gisteren heeft gezien, maar wist dat ik deze kans met beide handen aan moest pakken. “Oke.. Max is het dus?”, vroeg ik aan de buurman. Max lachte: “En jij moet Anna zijn, de vrouw die ik gisteren luid heb horen genieten”. Ik bloosde en knikte. “Krijg ik vrij spel, schat? Ik wil je graag net zo horen schreeuwen als ik gisteren heb gehoord”, vroeg Max uitdagend. “Graag, maar doe een beetje voorzichtig met me”, antwoordde ik. Kort na dit antwoord dook hij weer op mijn tepel en ging door met waar hij net was gestopt. Ik zakte wat onderuit en genoot van het feit dat ik een man aan beide kanten in het bed had liggen. Ook Johan sloot zijn lippen om mijn tepel. Hij beet er af en toe zachtjes in en ik kon een kreun weer niet onderdrukken. Johan spreidde mijn benen weer en liet zijn vingers weer via mijn venusheuvel langzaam mijn kutje in glijden. Ik werd al gauw kletsnat en dat wond Johan zichtbaar op. Max nam mijn kutje van hem over en Johan haalde zijn pik uit zijn boxer. Hij ging op zijn knieën naast me zitten terwijl mijn benen door Max wat meer gespreid werd. Max ging tussen mijn benen op zijn knieën zitten en boog met zijn gezicht naar mijn kutje. “Hmmm, wat ruik je lekker, eens kijken of je net zo lekker proeft”, zei Max en hij zette zijn mond op mijn kutje.

Mijn mond ging open van genot en mijn hoofd viel achter in het kussen. Dat was voor Johan het moment om zijn stijve pik in mijn mond te laten verdwijnen. “Nu kun je afmaken waar je vanochtend mee begonnen was, sletje”, zei Johan. Ik kreunde en sloot mijn mond om zijn pik heen. Met mijn hoofd bewoog ik heen en weer, zodat ik Johan diep in mijn mond kon nemen. Met lange halen zoog ik aan de pik van Johan. Ik likte over zijn eikel terwijl ik hem met mijn rechterhand aftrok en nam hem daarna weer volledig in mijn mond. Af en toe kwam ik met mijn tong bij zijn ballen terwijl hij diep in mijn keel zat. Elke keer als dat gebeurde hoorde ik Johan kreunen. Max had ondertussen een vinger in mijn kutje gestopt terwijl hij aan mijn klitje zoog. Met mijn linkerhand duwde ik hem dichter op mijn kutje als teken dat hij het goed deed. Hij stopte hierop een tweede vinger in mijn kutje en al gauw zaten drie vingers diep in me. Hij raakte mijn g-spot aan en ik schokte even. Voor Max was dit het signaal dat hij door moest gaan. Terwijl hij met zijn vingers over mijn gevoelige plekje in mijn kutje wreef, bleef hij hard likken aan mijn clitoris. “Oh, fuck, ik ga komen, ik ga komen!”, riep ik. “Jaaaaaaaa, oooooh god, jaaaaaaa!”.

Al schreeuwend kwam ik klaar op de vingers en tong van Max.

Hij bleef rustig door gaan en leek van plan mij een tweede keer klaar te laten komen. “Ooooooh fuuccck, ga door alsjeblieft!”, gilde ik. En kort hierna kwam ik voor de tweede keer heftig klaar. “Jaaaaaaa, lik me, neuk me met je vingers!”, riep ik. En terwijl ik op het bed schokte, ebde het orgasme langzaam weg. Johans pik had ik inmiddels niet meer in mijn mond en hij zat naar me te kijken terwijl hij zich aftrok. “Wat kom jij geil klaar, zeg”, zei Johan. Ik had een blos op mijn wangen van de inspanning en moest even bijkomen. “Dankje, maar sorry dat ik je nu nog steeds heb klaargepijpt”, zei ik. “Ik denk dat ik een van je andere gaatjes zo wil proberen, dus dat geeft niet, lieverd”, zei Johan liefkozend. Max stond inmiddels ook op volle sterkte en had zijn boxershort uitgetrokken. “Draai je eens om, Anna”, zei Johan, en ik ging op mijn handen en knieën op het bed zitten.

Hij ging op zijn knieën achter me zitten en zette zijn eikel voor mijn kutje. Langzaam gleed hij naar binnen, totdat ik zijn ballen tegen mijn kutje aan voelde. Hij haalde zijn pik weer helemaal uit mijn kutje en kwam weer diep in me. Dit herhaalde hij een paar keer, net zolang totdat ik gek werd. “Neuk me alsjeblieft sneller, ik wil je harder in me!”, riep ik. Hij verhoogde het tempo en bleef in me stoten. Max was ondertussen voor mij komen te zitten op zijn knieen en ik deed gewillig mijn mond open. Hij kon niet wachten om zijn stijve pik in mijn mondje te stoppen. Langzaam likte ik eerst over zijn paal, vanaf zijn ballen tot zijn eikel. Ik wilde expres zijn eikel nog niet aanraken, dus sloeg dat gedeelte over. Ik likte zijn ballen en liet geen plekje onberoerd. Max werd gek van mijn geplaag en duwde zijn pik steeds meer naar voren. Ik likte voorzichtig aan zijn eikel en hoorde een kreun van Max. Ik nam zijn eikel zachtjes in mijn mond en zoog eraan. Weer een kreun.

Ik deed mijn mond verder open en dit was voor Max het teken om zijn pik naar voren te duwen, helemaal mijn mond in. Zijn pik was groter dan die van Johan, dus ik had meer moeite om deze te verwerken. Ik zoog zo hard als ik kon en hield me vast aan zijn billen. Dit moest wel, want Johan stootte ondertussen hard in mijn kutje en ik verloor bijna mijn evenwicht. Hij haalde zijn pik uit mijn kut en opeens voelde ik een tong over mijn kontgaatje gaan. Al gauw verdween er een vinger in, dit ging een stuk soepeler dan de dag ervoor. Ook een tweede vinger kon ik makkelijk hebben. Ik bleef door gaan met pijpen, maar dit werd me moeilijk gemaakt omdat Max zo diep mogelijk wilde en ik van genot probeerde te kreunen. Max zat ondertussen diep in mijn mond en ik probeerde met mijn tong zijn ballen te raken.

Dat lukte niet, hij was te groot.

Johan had intussen zijn vingers uit mijn kontje gehaald en ik voelde zijn eikel tegen mijn kringspier aanduwen. “Voorzichtig!”, riep ik nog, en Johan duwde heel zachtjes met zijn eikel mijn kontgaatje open. Centimeter voor centimeter duwde hij langzaam door, net zo lang tot hij volledig in mijn kont verdwenen was. Met mijn mond en kont gevuld zat ik tussen de twee mannen in. Ik bleef Max met volle overtuiging pijpen en zag dat hij niet zo lang meer kon. Johan liet zijn pik weer langzaam uit mijn kontje glijden en voordat hij eruit was, duwde hij weer naar voren. Ik bewoog met hem mee, omdat ik niet wilde dat hij te snel zou gaan. Toen mijn kontje opgerekt was, begon ik juist met tegengestelde bewegingen mijn kont richting hem op te bewegen. Als Johan naar voren duwde met zijn onderlichaam, duwde ik met mijn kont naar achter. Zo kwam hij diep in me. Johan hield me bij mijn heupen vast om me zo hard mogelijk te nemen. Max stond op het punt van komen, dus ik hield op met pijpen. Hij keek teleurgesteld, maar herstelde zich al gauw. Hij wist wat ik het liefste wilde en gebaarde naar Johan. Die liet zijn pik uit mijn kontje glijden en ging naast het bed staan.

Max ging op het bed liggen en hij trok mij bovenop hem. Ik zat boven zijn pik en liet me langzaam zakken. Zijn pik was duidelijk een stuk groter dan die van Johan en vulde mijn kutje onmiddellijk. Ik moest even bijkomen van die intenste gevoel in mijn kutje, maar Max gaf mij daar geen tijd voor. Hij begon had heen en weer te bewegen en al gauw ketste zijn ballen tegen mij aan. Omdat hij zo heftig tekeer ging, stond ik op het punt om te komen. “Oooooh, jaaaaa, neuk me zo hard als je kan, dit is zo lekker! Jaaaaaaaa, ik kom, oooooooohhh”. Max bleef hetzelfde tempo aanhouden en beet ondertussen in mijn tepel, hij had door dat ik hier nog geiler van werd. Tijd om bij te komen was er niet, want Johan was inmiddels achter me gaan staan.

“Ben je er klaar voor, sletje?”, vroeg hij.

Dit was dus het moment waar ik al jaren van heb gedroomd, om een keer geneukt te worden door twee mannen. Ik zei niets, maar Johan zag aan mijn blik dat ik er klaar voor was. Hij zette zijn eikel weer voor mijn kontgaatje neer en kwam weer langzaam bij me naar binnen. Ik dacht dat het dit keer makkelijker zou gaan, maar omdat de grote pik van Max in mijn kutje zat, moest Johan behoorlijk duwen. Rustig duwde hij zijn pik steeds dieper in mijn kontje, hij durfde niet zo ver te gaan als hij net deed. “Alsjeblieft, kom nog dieper in me!”, riep ik verlangend. Dit spoorde hem aan om in een keer door te duwen totdat ik zijn ballen tegen mijn kutje aan voelde.

Er zaten nu twee mannen volledig in me!

Ik had even de tijd om dit te realiseren, maar al gauw merkte ik onder me dat Max begon te bewegen. Toen hij op een lekker tempo zat, begon ook Johan in mij te bewegen. Door twee mannen werd ik nu langzaam geneukt. Ik vond dit zo’n sensatie dat ik voelde dat ik tegen een orgasme aanzat. Weer beet Max in mijn tepel en Johan sloeg op mijn billen. Dit tilde mij over de drempel en al gillend kwam ik klaar. Mijn gegil zorgde ervoor dat de beide mannen steeds harder in en uit me bewogen en stootten zo hard als ze konden hun pikken in me. Ik werd volledig uitgewoond en ik voelde me een slet.

“Ooooh, wat ben je toch ook een geil wijf, Anna, je kut- en kontgaatje worden helemaal opgerekt! Ik ga komen, oooh, ik ga komen!”, riep Johan, en hij spoot zijn lading diep in mijn kontje. Hij wist dat we dit beide graag wilden en hield zich stevig aan mijn heupen vast totdat ik met mijn kontje zijn pik volledig had leeggemolken. Max stond ook op het punt te komen en Johan bleef expres in me zitten totdat ook Max in me gespoten had. “Oooooh, geil wijf, ik spuit alles in je, aaaaah”, riep Max, en ook hij kwam schreeuwend klaar. Hij liet zich volledig gaan.

Toen beide heren waren bijgekomen, kroop Max onder mij weg en liet mij op mijn rug liggen. Max en Johan zaten met hun pik in hun hand naar me te kijken terwijl ze zagen hoe hun zaad uit mijn kutje en kontje droop. Ik liet een vinger door mijn kutje gaan en likte een mengeling van het zaad van beide mannen op. “Mmmm, dit was nog beter dan in mijn fantasie”, zei ik en genietend legde ik mijn hoofd weer op het kussen.

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2022 https://seksverhalen.org/sexverhalen/anaal/2911/De-gevolgen-van-geile-whatsapp-berichten.html