Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Snel sexcontact met mij!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

De voordelen van rijk zijn
Categorie: amateurs | maandag 2 december 2013 04:51

Geile afspraakjes

Twijfelend kijkt Richard voor zich uit. Links van hem zijn zilverkleurige Mercedes SLR, rechts van hem zijn rode Ferrari 458 en daarachter zijn donkergrijze Aston Martin V12. Elke ochtend heeft hij hetzelfde dilemma: welke auto zal hij vandaag eens nemen. Uiteindelijk besluit hij zijn Mercedes maar weer eens te nemen. Het is toch weer een paar dagen geleden dat hij die voor het laatst bestuurd heeft. Richard hangt zijn colbert, van Armani, over de houder en neemt plaats. Even neemt hij de tijd om te controleren of zijn haar nog goed zit. Voor zijn 38 jaar ziet Richard er nog goed uit, zonder al te veel tekenen van zijn leeftijd. De garagedeur opent zich automatisch en Richard rijdt voorzichtig naar buiten. Een druk op de knop doet het grote stalen hek van de omheining in beweging zetten. Gelijk als Richard de openbare weg opdraait, zet hij de motor aan het werk. Met een rotgang scheurt hij door de straten, richting de snelweg. In zijn spiegels ziet hij een flits als hij te hard langs een flitspaal rijdt. Nonchalant haalt hij zijn schouders op en grijnzend rijdt hij verder. “Weer eentje” denkt hij bij zichzelf en daar laat hij het verder bij. Het enige waar hij dan wel rekening mee houdt is dat hij niet zó hard rijdt dat hij zijn rijbewijs kwijt raakt, voor de rest interesseert het hem niks.

Op de snelweg wordt het gas nog wat verder open gedraaid. Met een veel hogere snelheid dan toegestaan is scheurt hij op de linkerbaan langs de andere auto’s. Het is nog vroeg in de ochtend en de spits is nog niet op gang gekomen. Hoewel hij niet vroeg op werk hoeft te zijn, daar is hij immers eigen baas voor, vindt hij het prettiger om voor de drukte op weg te gaan. Zo kan hij lekker doorrijden zonder in de files te staan. Als hij stevig op de rem moet omdat er een auto in de weg rijdt, drukt hij zijn dure Mercedes praktisch in de achterbumper van zijn voorganger. Nadat hij de slome bestuurder praktisch van de weg gedrukt heeft, gaat het gas weer open.

Waar iemand normaal gesproken een uur over zou doen, heeft Richard in een half uur gedaan. Terwijl hij uitstapt, kijkt hij op zijn horloge. Dit keer heeft hij er net geen 27 minuten over gedaan. “Shit… geen nieuw record” zegt hij zachtjes tegen zichzelf als hij richting het kantoorpand loopt.

De receptie is nog onbemand als Richard de grote lobby inloopt. Ervan opkijken doet hij echter niet en met grote stappen loopt hij richting zijn privélift. De luxe lift is voorzien van een cijferslot om ervoor te zorgen dat alleen hij toegang heeft. Tien verdiepingen later stapt Richard de lift weer uit om zijn ruime kantoor te betreden. De helft van de bovenste verdieping is zijn werkruimte, met alleen een toilet en een kantoor voor zijn persoonlijke assistentes voor de rest van de verdieping.

Met een espresso in z’n hand gaat Richard op zijn stoel zitten. Zoals elke morgen draait hij zijn stoel en kijkt genietend van de koffie naar buiten. De uitgestrekte weilanden zijn bedekt met een laag mist. Toen hij zijn kantoor hier liet bouwen, zijn er een hoop klachten geweest. De meeste vonden dat de toren van glas en staal de horizon zou verpesten. De gemeente vond het echter geweldig dat hij zijn goedlopende bedrijf in hun stad zou vestigen en daarom kreeg hij toch toestemming voor de bouw. Wat die boeren ervan vonden kon hem weinig schelen eerlijk gezegd.

“Goedemorgen” hoort Richard achter zich als hij met zijn tweede espresso bezig is. Hij draait zich niet om, aan de stem herkent hij één van zijn secretaresses. Richard beantwoordt haar en hoort hij ze wat op zijn bureau legt: “de papieren voor uw vergadering van 10 uur.” Normaal gesproken heeft Richard mensen in dienst om deals te sluiten, maar met deze bemoeit hij zich persoonlijk. Het gaat om miljarden, waarvan een aanzienlijk deel voor hemzelf is. In zijn ooghoek ziet Richard zijn secretaresse verschijnen. Nu draait hij zijn hoofd iets en bekijkt de slanke Afrikaanse vrouw. Haar donkere haren heeft ze in een staart en haar nette kleding staat haar goed. Het grijze colbertje en de witte blouse verbergen met moeite haar aanzienlijke voorgevel. “Wenst u verder nog iets?” vraagt ze op een verleidelijke toon. Zonder iets te zeggen grijnst Richard en dit is genoeg voor de jonge vrouw.

Ze komt voor Richard staan en zakt langzaam op haar knieën. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is, knoopt ze de broek van haar baas open. Zijn pik is al flink stijf door het uitkijken op dit moment. De zachte lippen gaan teder over zijn stijve lul en al snel is zijn hele pik in haar mond verdwenen. Enthousiast beweegt de donkere vrouw haar hoofd heen en weer. Zachte kreunen klinken door de grote ruimte als Richard geniet van de dagelijkse pijpbeurt van zijn secretaresse. Het is elke dag wel weer een verassing van wie hij die krijgt, dat ligt eraan wie van de twee het eerste op haar werk is.

Terwijl Denise gretig verder pijpt, gaat de deur weer open. De jonge blonde vrouw stapt het kantoor in. Zonder op te kijken van het gebeuren komt ze dichterbij. Zodra ze naast haar baas staat, kijkt Richard op. Zijn ogen gaan over het jonge lichaam, die hem glimlachend aankijkt. “Goedemorgen” zegt ze vriendelijk: “kan ik van dienst zijn?” Richard grijnst en laat zijn rechterhand over haar lichaam gaan. Ook haar voorgevel is verpakt in een colbertje met een rode blouse eronder. Alsof Richard ze erop uit gezocht heeft, heeft Laura ook een flinke borstpartij. Dat hun cupmaten ook daadwerkelijk hebben bijgedragen aan het feit dat ze aangenomen zijn, is bekend bij zowel Richard als de jonge vrouwen. Het iets kunnen schelen doen de vrouwen niet, hun bovengemiddelde salaris maakt een hoop goed. Dat ze voor dat salaris het een en ander aan hand en spandiensten moet uitvoeren, doen ze maar al te graag.

Zonder dat het haar opgedragen hoeft te worden, knoopt Laura haar colbert en blouse los. Ze haalt haar borsten uit de zwarte bh, laat haar baas even goed kijken en doet dan een stap naar voren. Met haar ene borst in zijn hand begint Richard aan de andere te sabbelen. Ondertussen wordt hij door Denise nog stevig gepijpt. Laura slaakt zachte kreunen terwijl haar baas met haar borsten bezig is. Na verloop van tijd voelt Richard zijn orgasme naderen en meldt Denise dat ze moet stoppen. Met lichte tegenzin gehoorzaamt de negerin en stopt Richard ook met Laura’s borsten. De blondine voegt zich bij haar collega op de grond. Na een signaal van Richard pakt Laura zijn pik beet en begint hem stevig af te trekken. Beide vrouwen weten wat er gaat komen en het duurt dan ook niet lang voordat Richard zijn zaad over Laura’s borsten heen spuit. Zonder dat ze aangespoord hoeft te worden, buigt Denise voorover en likt het zaad van de borsten af. Richard geniet ondertussen van de show.

Nadat Denise al het zaad opgelikt heeft, geven ze secretaresses elkaar een tongzoen. Het sperma van hun baas vermengt zich met elkaars speeksel. De tongzoen wordt verbroken en de meiden slikken het sperma in hun mond door. De kleding wordt weer gefatsoeneerd en even later is Richard weer alleen in zijn grote kantoor. Na wat mailtjes te hebben gelezen, meldt Laura dat zijn bezoek gearriveerd is. De vergadering verloopt goed, Richard heeft genoeg verstand van zaken om de deal binnen te halen. Na de vergadering loopt hij gemoedelijk terug naar zijn bureau, weer een flinke smak centen verdiend. Zodra hij gaat zitten valt zijn blik op zijn manager boekhouding. De dikke vrouw kijkt haar baas afwachtend aan.

“Mooie deal… dat moeten we vieren vind je niet?”

Barbara heeft geen verdere uitleg nodig en komt langzaam richting het bureau. Terwijl ze dichterbij komt, geeft Richard zijn ogen goed de kost. Een echte voorkeur voor een bepaald type vrouw heeft hij niet, het gaat bij Richard vooral om de afwisseling. De ene keer weer een mooie jonge en onervaren meid en de andere keer weer een mooie slanke Aziatische. Dit keer is het een lekkere dikke vrouw. Zodra die binnen handbereik is, trekt Richard haar trui over haar borsten heen. De grote tieten, elk groter dan zijn hoofd, zijn nog verpakt in een witte bh. Veel steun geeft die niet, haar memmen rusten op haar dikke buik. Behendig haalt Richard de zachte tieten uit hun verpakking en kneedt ze.

Even speelt Richard met de enorme tietmassa, totdat hij aangeeft dat Barbara op zijn bureau moet gaan liggen. Nadat ze de spullen aan de kant geschoven heeft, gaat ze op haar rug op het houten meubelstuk liggen. Haar rok wordt omhoog geschoven. Richard grijnst als hij ziet dat ze geen slipje aanheeft, alsof ze al aan zag komen wat er zou gaan gebeuren. Normaal gesproken pijpt Barbara haar baas ook, maar dit keer heeft Richard te veel zin om haar goed te nemen. Hij haalt zijn stijve pik tevoorschijn, legt zijn handen op haar brede heupen en ramt in één keer haar kut in. Haar enorme voorgevel schudt mee met elke stoot die Richard geeft. Vol overgave ramt Richard zijn pik diep in de warme kut van de dikke vrouw.

Even later rusten Barbara’s tieten om het bureau en wordt ze hard van achteren genomen. Plotseling klinkt er een piep, gevolgd door Denise’s stem door de telefoon: “Meneer, er is telefoon. Het is belangrijk.” Zonder vaart te verminderen blijft Richard doorrammen en zich bewust dat Denise Barbara’s gekreun kan horen meldt hij dat hij bezig is en dat ze later maar terug moeten bellen. Denise kan het gekreun inderdaad horen en zonder iets te zeggen verbreekt ze de verbinding. Het duurt niet lang voordat Richard zijn tweede orgasme van die dag voelt opkomen en binnen mum van tijd vult hij Barbara’s neukkanaal met zijn zaad.

Aandachtig kijkt Richard hoe zijn werknemer haar kleding weer fatsoeneert en volgt haar zijn kantoor uit. Haar enorme kont schudt bij elke stap die ze neemt en tevreden grijnst Richard, die heeft hij toch maar weer goed genomen. De rest van de dag verloopt eigenlijk vrij gewoon: Richard leest contracten, pleegt een paar telefoontjes en heeft nog een paar afspraken. Zoals aan het einde van elke dag, loopt hij richting de ruimte waar zijn secretaresses zitten. Hij werpt een munt op en meldt dat het vandaag kop is geworden. Gelijk na de mededeling staat Laura op en volgt haar baas zijn kantoor in. Teleurgesteld blijft Denise achter, het is al drie dagen kop en dat betekent dat Laura geneukt gaat worden. Hopend dat het morgen munt is en dat zij dus aan de beurt is, gaat ze verder met haar werkzaamheden.

In het kantoor wordt Laura goed en hard genomen door haar baas. Nadat ze een lading zaad in haar kut gekregen heeft, kleden ze zich weer aan en vertrekt Richard weer richting huis. Op de terugweg is zijn rijstijl al even snel als op de heenweg. Voor de rest gebeurt er weinig spannends. Als Richard thuis komt, ziet hij een briefje van zijn schoonmaakster: of ze morgen een gesprek met hem mag. Richard stuurt haar een berichtje dat het goed is en trekt dan een biertje open. Op de bank besluit hij een nieuwe auto te kopen als het geld van de die middag afgesloten deal binnen is. Wat voor één komt later wel.

De volgende ochtend besluit Richard om die dag de Aston Martin te nemen en met de nodige snelheid raast hij weer over de weg. Zonder aparte dingen tegen te komen komt hij een klein half uur later bij zijn bedrijf aan. Boven begint het vaste ochtendritueel weer: terwijl hij met zijn espresso naar buiten kijkt, komt Laura binnen. Die loopt gelijk naar haar baas toe en zonder wat te zeggen knielt ze tussen zijn benen. Terwijl de blonde secretaresse haar baas aan het pijpen is, komt Denise binnen. Gelijk vergezelt ze haar collega en pijpen de beide jonge vrouwen hun baas. Dit keer spuit Richard Denise’s mond vol en nadat hij aandachtig gekeken heeft hoe ze zijn sperma delen en doorslikken, begint de werkdag.

Een uurtje later komt Richards stagiaire binnen. De jonge vrouw met de donkerbruine krullen gaat tegenover hem zitten en Richard laat zijn ogen over haar goedgevormde lichaam gaan. In eerste instantie was Richard terughoudend over het aannemen van een stagiaire. Maar na hun eerste ontmoeting was Richard over gehaald. Vera’s slanke lichaam is gekleed in een strak truitje en een kort rokje, wat overeen komt met haar instelling. Het is die instelling die Richard nog het meest overgehaald heeft om haar aan te nemen. Eerst bespreken ze hoe het gaat, maar al snel staat de studente op en leunt voorover. Richard glimlacht en bewonderd haar inkijk.

Richard leunt achterover, wat Vera het teken geeft om dichterbij te komen. Langzaam loopt ze om het bureau heen en knielt voor Richard. Behendig knoopt ze zijn broek los en klemt haar vingers om zijn stijve pik. Vera kijkt nog even glimlachend omhoog om daarna haar lippen tegen Richards eikel aan te zetten. Zachtjes kreunt Richard als hij Vera’s lippen langzaam over zijn pik voelt gaan. Haar tong speelt met zijn eikel en de jonge studente pijpt haar werkgever enthousiast.

Ondertussen trekt Richard haar truitje uit, waardoor het pijpen even onderbroken wordt. Lang duurt het niet, zodra ze weer kan heeft ze de pik alweer in haar mond. Teder wrijft Richard over haar rug en schouders. De bandjes van haar zwarte bh worden van haar schouders geduwd en behendig haakt Richard de bh los. Het kledingstuk belandt op de grond en nu heeft Richard de mogelijkheid om haar borsten te masseren. Vera stopt ondertussen met pijpen en klimt verder op schoot. Met haar borsten nu binnen bereik plant Richard zijn mond tegel haar tepel aan. Hoewel ze niet heel erg groot zijn, zijn ze goed gevormd en kan Richard ze goed beetpakken. Terwijl haar baas aan haar tepels zuigt, kan Vera haar kreunen niet onderdrukken.

Nadat Richard de jonge borsten voldoende aandacht gegeven heeft richt hij zijn aandacht op haar kut. Zoals gewoonlijk heeft ze geen slipje aan, wat de volgende stap alleen maar makkelijker maakt. Vera heeft zelf ook door wat hij wil en klemt haar vingers om zijn stijve pik. Zodra die in de goede positie is, laat ze haar heupen zakken. Beide kreunen zacht als Richard zijn pik langs Vera’s kutwanden voelt gaan. Even blijft ze zo zitten, genietend van het gevoel, totdat ze langzaam met haar heupen begint te bewegen. Het gekreun wat de ruimte vult wordt harder als Vera sneller met haar heupen heen en weer gaat.

Op aangeven van haar baas gaat de jonge brunette op haar rug op het bureau liggen. Meteen komt Richard tussen haar benen staan en ramt zijn dorstige pik diep de natte kut in. Vol overgave neukt Richard de gewillige studente. Even later draait Vera zich om en wordt hard van achteren genomen. Ze weet dat dit Richards favoriete standje is en kreunend geniet ze van het harde geram. Lang duurt het niet voordat Richard zijn orgasme op voelt komen. Een paar harde stoten later duwt hij zijn pik zo diep mogelijk in de jonge kut. Hijgend pompt hij zijn zaad in Vera, die met gesloten ogen ligt te genieten.

Even later zijn ze allebei weer aangekleed en zitten ze tegenover elkaar. Als afsluiting van het gesprek zegt Richard dat haar verslag goed is. Glimlachend pakt Vera de stapel papier en loopt ze richting de deur. Zodra ze vertrokken is, draait Richard zich om. Tevreden kijkt hij naar de horizon. Waarom leren als je je punten ook bij elkaar kan neuken… Richard hoort het haar nog zeggen. Tijdens haar sollicitatiegesprek heeft ze hem al laten merken wat ze kan en toen heeft hij ontdekt dat ze goed geoefend was. Dit gaf de doorslag en mocht ze bij hem stage lopen.

Vroeg in de middag besluit Richard dat het genoeg is voor vandaag. Op de laatste dag van de week werkt hij bijna nooit een hele dag, de voordelen van de baas zijn. Tevens heeft hij afgesproken om met zijn schoonmaakster te praten. Waarover weet hij nog niet, maar daar zal hij straks achter komen. Het dagelijkse afsluitritueel slaat hij dit keer over, die ochtend heeft hij al drie meiden gehad. Beteuterd kijken zijn secretaresses hem aan als hij ze dit meldt, maar veel kunnen ze er niet aan doen.

Op weg naar huis wordt Richard weer geflitst, maar zoals altijd kan het hem weinig schelen. Thuis aangekomen is zijn schoonmaakster nog bezig en ze kijkt niet verrast op als haar baas binnenkomt. Gelijk als Richard haar ziet, kan hij het niet laten om haar lichaam te bekijken. De Marokkaanse vrouw van zijn leeftijd ziet er goed uit. Niet de slankste meer, maar ook zeker niet dik. Tijdens hun eerste gesprek is Richard gelijk haar voorgevel opgevallen. Zelfs door de degelijke kleding kon Richard zien dat ze niet klein geschapen is en dat is, zoals wel vaker, doorslaggevend geweest. Ook deze keer is ze degelijk gekleed en heeft ze zoals altijd een hoofddoek om.

Richard pakt er een biertje bij en gaat op de bank zitten. Vanuit deze positie heeft hij goed uitzicht op de achterkant van zijn schoonmaakster. Als ze voorover buigt kan Richard haar volle kont goed zien en grijnzend kijkt hij die kant op. Neuken doen ze niet, maar dat weerhoudt Richard er niet van om haar elke keer als hij haar ziet goed te bekijken.

Zodra ze klaar is met haar werkzaamheden komt ze naast Richard op de bank zitten. Benieuwd waar ze het over wilt hebben, kijkt hij haar afwachtend aan. Onzeker begint ze te vertellen dat haar man zijn werk is kwijtgeraakt, dat ze drie kinderen hebben en dat de vierde onderweg is. Als Richard wat beter kijkt ziet hij dat ze duidelijk zwanger is. Even denkt hij dat ze hem wil vragen of hij werk heeft voor haar man, maar als snel begint ze over haar eigen salaris. Nu weet Richard meteen waar ze heen wil met het gesprek. De vraag om salarisverhoging komt er onhandig en onzeker uit. Richard kijkt haar bedenkelijk aan. Het geld kan hij makkelijk missen, maar goede salarissen zijn voorbehouden aan degene die naast de normale werkzaamheden nog andere handelingen uitvoeren.

Even blijft het stil, totdat Nouran bijna huilend aangeeft dat ze het geld hard nodig hebben. Onder de indruk is Richard niet echt, daarvoor heeft hij te weinig medelijden met mensen. Hij heeft zelf meer geld dat hij uit kan geven, maar dat betekent niet dat hij het zomaar weg gaat geven. Tot zijn verbazing schuift zijn schoonmaakster dichter naar hem toe. “Ik zie wel hoe u kijkt hoor” fluistert ze zachtjes. Plotseling voelt Richard een hand op zijn kruis: “kan ik u overhalen op een manier?” Verbaast kijkt Richard de Marokkaanse vrouw aan, dit was wel het laatste wat hij verwacht had. Ondanks zijn verbazing is hij echter nog net zo snel van begrip als altijd en een grijns vormt zich op zijn gezicht: “laat maar eens zien hoe jij mij wilt halen.”

Zonder er woorden aan vuil te maken, trekt Nouran haar trui uit. Nu worden haar flinke borsten alleen nog bedekt door een topje. Die wordt ook uitgetrokken en nu kan Richard haar getinte borsten goed zien. De degelijke witte bh heeft moeite om de tietmassa omhoog te houden en Richard voelt zijn pik snel stijf worden. Nouran heeft dit ook door en langzaam buigt ze naar voren. Met wat moeite, dit doet ze overduidelijk niet elke dag, maakt ze de broek los. Een beetje onwennig haalt ze Richards pik tevoorschijn. Met zijn hand op haar hoofd duwt ze haar zachtjes omlaag, totdat haar lippen zijn eikel bereikt hebben. Terwijl hij haar lippen over zijn pik voelt gaan, is het Richard meteen duidelijk dat ze niet de meeste geoefende pijper is. Ondanks dit kreunt Richard zachtjes, meer om het feit dat deze brave echtgenote en moeder hem pijpt en minder om de kwaliteit van de pijpbeurt.

Hoewel haar pijpkunsten niet al te geweldig zijn, geniet Richard toch van haar gewilligheid. Uiteindelijk komt Nouran overeind en kijkt ze haar baas vragend aan: “zoiets?” Grijnzend kijkt Richard terug en de zenuwachtige vrouw weet gelijk dat hij het hier niet bij gaat laten. Zonder vooraf te waarschuwen legt Richard zijn handen op haar volle borsten en kneedt er zachtjes in. Tijdens de handelingen maakt hij haar bh los en even later vliegt die door de kamer. Meteen gaat Richard verder en kneedt en masseert hij haar zachte borsten. Zo nu en dan ontsnapt er een zachte kreun uit Nouran d’r mond en weet Richard dat ze er stiekem van geniet. Veel van hun cultuur weet hij niet, maar hij kan zich zo indenken dat ze thuis weinig voorspel beleefd. Langzaam duwt hij haar naar achteren, totdat ze op haar rug op de bank ligt. Haar zwangere buik is nu goed te zien en dat maakt Richard nog geiler dan hij al was. Het is zeker niet de eerste keer dat hij met een zwangere neukt, maar het is elke keer weer een geile ervaring. Helemaal omdat hij zich dan goed bedenkt dat er ergens iemand rondloopt die geen idee heeft wat zijn vrouw nu meemaakt.

Behendig trekt Richard de lange rok uit en haar degelijke slipje volgt snel daarna. Zodra hij zijn eigen kleding uitgetrokken heeft, klimt hij weer op de bank. Teder laat hij zijn handen over haar benen gaan, richting haar heupen en daarna verder over haar dikke buik. Hier schenkt hij wat extra aandacht aan, voordat hij verder gaat naar haar borsten. Nadat hij die wat aandacht heeft geschonken, streelt hij verder omhoog en laat hij zijn handen over de hoofddoek gaan. “Laat die maar zitten” meldt Richard als hij merkt dat Nouran die af wil doen. Een beetje verbaast geeft de naakte vrouw gehoor en wacht vervolgens op wat nu onvermijdelijk lijkt.

Dat onvermijdelijke komt even later als Richard zijn eikel langs de Marokkaanse schaamlippen laat gaan. Grijnzend kijkt hij Nouran aan en duwt dan zijn pik bij haar naar binnen. Dat ze al een paar kinderen gekregen heeft is duidelijk te voelen aan het gemak waarmee Richard haar kut vult. Haar houding is erg onzeker en het is Richard maar al te duidelijk dat ze dit normaal gesproken niet doet. Interesseren doet het hem echter niet, dit doet hij voor zijn eigen plezier en wat zij ervan vindt maakt hem niks uit. Stevig stoot Richard in de ruime kut heen en weer. Hoewel haar kutwanden niet strak om zijn pik heen klemmen, voelt het toch geweldig. Dat ze nu keihard vreemd gaat voor meer geld helpt hier ook zeker aan mee.

Richards favoriete standje is van achteren, maar voor deze keer laat hij haar op haar rug liggen. Haar tieten schudden mee met elke stoot en haar zwangere buik is overduidelijk te zien. Terwijl zijn ogen over haar getinte lichaam gaan, neukt Richard de zich schamende vrouw. Als Richard zijn zaad door de leidingen voelt gaan, haalt hij zijn pik uit haar toch nat geworden neukkanaal. Met een verbaasde blik kijkt Nouran hoe Richard omhoog komt, zijn pik beetpakt en stevig begint te rukken. Door haar gebrek aan ervaring met al het andere dan pik naar binnen en zaad lozen, weet ze niet wat haar werkgever van plan is. Die weet echter precies wat hij van plan is, daar is het zijn plan voor. De verbaasde schoonmaakster heeft het snel door: krachtige schoten zaad landen op haar zwangere buik en grote borsten. Terwijl de druppels sperma naar beneden rollen, staat Richard hijgend op: “als je de vlekken nog uit de bank haalt heb je je opslag wel verdiend.” Met gemixte gevoelens staat Nouran op, op de bank zijn inderdaad wat spermavlekken te zien. Zodra ze haar buik en borsten schoon geveegd heeft, kleedt ze zich weer aan. Als ze met een emmer en een doekje terugkomt, zit Richard zelfvoldaan op de bank. “Wie komt er eigenlijk schoonmaken als jij bevallen bent?” vraagt hij terwijl hij toekijkt hoe zijn schoonmaakster de vlekken verwijderd. Nouran kijkt haar baas aan: “mijn oudste dochter heb ik gevraagd” meldt ze in haar gebruikelijke accent. Hoewel Richard haar kinderen nog nooit gezien heeft, staat het idee van een jonge Marokkaanse hem wel aan. “Maar…” gaat Nouran verder. “Maar?” valt Richard haar in de rede. Met een rood hoofd, tenminste voor zover een Marokkaans gezicht rood kan worden, kijkt Nouran terug: “wilt u alstublieft aardig zijn tegen haar? Ze is nogal verlegen ziet u.” Richard kan een grijns niet onderdrukken en Nouran vreest het ergste. Er iets van zeggen kan ze echter niet, daarvoor wil ze haar baan niet op het spel zetten. Zodra zijn schoonmaakster vertrokken is, pakt Richard er nog een biertje bij. Tevreden gaat hij weer op de bank zitten, voldaan over het feit dat hij weer een kut aan zijn lijstje kan toevoegen.

De volgende ochtend wordt Richard laat wakker.

De avond daarvoor heeft hij flink gezopen met vrienden. Vaker niet dan wel na een avondje uitgaan ligt hij alleen in het grote bed. Terwijl hij naar het plafond ligt te staren, vormt het idee om vandaag een nieuwe kut aan het lijstje toe te voegen. Gisteren heeft hij na lange tijd eindelijk zijn schoonmaakster toe kunnen voegen, maar vandaag heeft hij zin om het lijstje weer uit te breiden. Een lange douche later zit hij aan zijn ontbijt en komt het idee op om weer eens richting de zee te gaan. Het is mooi en warm weer vandaag, wat betekent dat er genoeg mensen en dus ook vrouwen naar het strand trekken.

Met zijn ontbijt achter zijn kiezen loopt Richard zijn garage in. Dit keer hoeft hij niet te twijfelen en stapt zijn rode Ferrari in. Geduldig wacht hij totdat het dak opengeklapt is, doet de garagedeur open en rijdt naar buiten. Zodra hij de openbare weg bereikt heeft, wordt het gas diep ingedrukt. In een uurtje is hij bij de zee aangekomen. Hij rijdt een rondje om het hotel met de meeste sterren te vinden en parkeert zijn auto. Met grote stappen loopt hij de luxe lobby in, richting de balie. Al vanaf ver kan hij een jonge Aziatische vrouw achter de receptie zien zitten, die verveeld voor zich uit kijkt. Als Richard praktisch uit het niks opdoemt, schrikt ze op en kijkt ze hem vragend aan. De vragende blik verandert snel in een geïnteresseerde blik als Richard de grootste en meest luxe kamer besteld. Verleidelijk kijkt de jonge receptioniste de nieuwste gast aan. Die heeft door hoe ze kijkt en maakt er glimlachend gebruik van. Voor zover hij kan zien is ze erg slank en door haar uniform kan Richard weinig vormen ontdekken. De vrouw heeft blijkbaar door dat ze bekeken wordt en kijkt verleidelijk terug. “Ik heb over een uurtje pauze” fluistert de jonge vrouw en Richard beantwoord haar met een glimlach. Nadat hij de sleutel gekregen heeft, geeft hij haar nog een knipoog en loopt richting zijn kamer.

Een uur later wordt er op de kamerdeur geklopt. Als Richard open doet, ziet hij de jonge receptioniste staan. Zoals net kan hij door haar uniform weinig vormen ontdekken, maar bedenkt zich dat dat uniform niet lang aan gaat blijven. Richard laat haar binnen en volgt haar richting het bed. Zonder iets te zeggen zakt de Aziatische schone door haar knieën en begint Richards broek los te maken. Zijn pik wordt snel hard door de naderende pijpbeurt en als zijn broek op zijn enkels hangt is zijn lul al op volle oorlogssterkte. “Oh… ja… zo ja…” kreunt Richard als hij haar zachte lippen over zijn pik voelt gaan. Met duidelijk meer ervaring dan de vrouw die hem gisteren gepijpt heeft, gaan de jonge lippen over Richards lul heen. Genietend van de gewillige hotelmedewerkster kijkt Richard omlaag, hoe haar hoofd heen en weer gaat.

Als hij het tijd vindt om eens wat meer van het jonge lichaam te zien, trekt hij haar aan haar bovenarmen omhoog. Glimlachend kijkt ze hem aan en laat zich langzaam uitkleden. Zoals Richard al had verwacht, zit er weinig vorm aan het getinte lichaam. Haar borsten zijn te klein voor zijn smaak, amper een A-cupje, maar de rest van haar jonge lichaam maakt een hoop goed. Zodra ze geen kleding meer aanheeft, trekt Richard zijn eigen kleding uit. Als de jonge vrouw is gaan liggen, klimt Richard ook op bed en neemt zijn positie tussen haar benen in. Hij zet zijn eikel tegen haar ingang aan, rust zijn handen op haar kleine borsten en duwt zijn pik diep naar binnen. De jonge Aziatische receptioniste slaakt een kreun van genot als haar kut gevuld wordt door Richards stijve pik. Knedend in haar borsten begint Richard te stoten. De jonge kut klemt heerlijk strak om zijn pik heen, wat zijn geilheid nog groter maakt.

Na een tijdje hard en zacht gestoten te hebben, gaat Richard op zijn rug liggen. Vanaf het moment dat ze binnen kwam heeft ze nog niks gezegd en ook nu zwijgt ze als ze op haar neukpartner klimt. Ze geleidt de harde pik naar haar opening en laat zich zakken. Weer wordt de ruimte gevuld door gekreun als ze haar heupen snel heen en weer beweegt. Aandachtig kijkt Richard naar de borsten, die toch genoeg massa hebben om mee te schudden met haar bewegingen. Met zijn handen op haar heupen geniet Richard van de strakke kut om zijn pik heen. Dit keer wil hij haar wel op zijn favoriete standje nemen en even later zit de jonge vrouw op haar handen en knieën op bed. Zonder iets te zeggen gaat Richard achter haar zitten, wrijft met zijn eikel even over haar schaamlippen om zijn pik vervolgens diep in haar neukkanaal te planten. “Oh… neuk me!” schreeuwt ze het uit en dit zijn de eerste woorden die Richard uit haar mond hoort komen.

Al snel voelt Richard zijn orgasme naderen.

Zonder zich in te houden stoot hij stevig door, totdat hij hijgend zijn zaad diep in de receptioniste pompt. Nadat hij elke druppel in haar geloosd heeft, trekt hij zijn pik terug. Even liggen ze hijgend op bed. Een tijdje later meldt de jonge vrouw dat haar pauze bijna voorbij is en begint zich aan te kleden. Richard doet hetzelfde en als ze beide weer gekleed zijn, schrijft de vrouw iets op een briefje. Met dat briefje in zijn hand, sluit hij de deur achter de vertrekkende vrouw. Zodra hij op het briefje kijkt ziet hij dat ze Nadine heet en ze heeft haar telefoonnummer erbij gezet. Het briefje verdwijnt in Richard z’n broekzak en hij maakt zich klaar om te vertrekken.

Bij de boulevard aangekomen, parkeert hij zijn auto. Zoals hij al verwacht had, is het er erg druk. Eerst gaat hij even op een terras zitten en bestelt hij een biertje. Terwijl hij van zijn koude drankje geniet, geeft hij zijn ogen goed de kost. De vrouwen die langskomen zijn of in een bikini gekleed of hebben weinig kleding aan. Regelmatig denkt hij bij de passerende vrouwen dat hij die wel zou willen nemen. Verder dan dat komt het echter niet en aan het einde van de middag loopt hij richting het strand. Vlak bij zijn auto leunt hij op een hekje, naast een trap die van het strand komt. Zijn ogen gaan over de mensen daar, geoefend als hij is zoekt hij de vrouwen waarvan hij vermoedt dat ze niet al te veel geld hebben. De meeste maken zich klaar voor vertrek en trekken dus hun dagelijkse kleding aan. Hieraan kan Richard goed zien hoe de vrouwen er financieel voor staan. Als ze al geld hebben is het lastiger om te over te halen, dus richt hij zich op degene met de minder dure kleding.

Het geluk is aan zijn zijde als hij een groepje vrouwen zijn kant op ziet komen. Vlak voor de trap blijven ze even staan en lijkt het alsof ze afscheid nemen. Dit blijkt ook het geval te zijn als één vrouw richting de trap loopt en de anderen hun weg over het strand vervolgen. Terwijl ze dichterbij komt, laat Richard zijn ogen over haar lichaam gaan. De dunne zomerkleding verhult weinig van haar vormen en zo kan Richard zien dat ze een flinke voorgevel heeft, misschien iets te onnatuurlijk groot voor haar slanke lichaam. Haar blonde haren wapperen in de warme zomerbries. “Hey” begint Richard als de vrouw bovenaan de trap verschijnt: “ik zag je lopen en ik vroeg me af of je misschien iets wilde drinken.” Hoewel Richard zeker niet de lelijkste is, maken zijn woorden in eerste instantie weinig indruk. “Zo’n knappe vrouw als jij hoeft toch niet alleen te zijn” gaat Richard verder terwijl hij even met haar meeloopt. “Is ze ook niet…” is het enige wat ze terugzegt. Dat er enige terughoudendheid zou zijn had Richard al verwacht, maar als ze bij haar auto komt ziet Richard tot zijn blijdschap dat ze inderdaad niet rijk is. De kleine oude auto staat naast zijn Ferrari geparkeerd en Richard kan haar zien kijken naar het rode voertuig. “Oké… dan houdt het op” zegt Richard met ongemeende teleurstelling en opent zijn auto. “Is dat jouw auto?” vraagt de vrouw als Richard gaat zitten. Met een simpele knik antwoord hij en start de motor.

“Misschien kunnen we toch wat gaan drinken?” vraagt de vrouw dan en Richard kan een grijns niet onderdrukken. Oppassend dat de vrouw zijn grijns niet kan zien, stapt Richard de auto weer uit. Even later lopen ze samen over de boulevard naar een terrasje en stelt de vrouw zich voor als Iris. Als ze zitten, bekijkt Richard de vrouw wat beter. Haar zomerkleding laat weinig te fantaseren over. Een wit topje laat een aanzienlijke voorgevel zien en Richard vraagt zich af of ze haar cupmaat niet een handje geholpen heeft. Glimlachend kijkt Iris haar gezelschap aan: “dus hoe komt iemand als jij aan zo’n auto?” Richard glimlacht terug: “een flinke bankrekening hebben.” Aan haar ogen kan Richard gelijk zien dat ze geïnteresseerd is. “En hoe kom je aan zo’n bankrekening?” gaat ze verder. “Erfenisje gehad…” antwoord Richard: “daarmee een pandje gekocht, dat leverde geld op en daarmee nog een pandje gekocht. Toen ging het hard.” Hoe meer Richard vertelt over zijn bedrijf en zijn financiële situatie, hoe meer Iris d’r interesse groeit. Dat Richard het in de gaten heeft, laat hij niet merken.

Als een geoefende charmeur pakt Richard Iris steeds verder in. Op zijn kosten wordt er uitgebreid gegeten in een luxe restaurant en daarna wordt er flink getafeld, met genoeg drankjes. Laat op de avond stelt Richard voor om naar zijn hotelkamer te gaan. Zonder enige twijfel stemt Iris in en even later lopen ze richting het hotel. Achter de receptie zit dit keer iemand anders en hoewel Richard de blonde vrouw best een beurt zou willen geven, laat hij dat voor wat het is. Zijn aandacht is op het moment gericht op de rondborstige brunette, die hem de lift in volgt. De deuren zijn nog maar net dicht, of Iris komt voor Richard staan. Zonder iets te zeggen zet ze haar lippen tegen de zijne. Hun tongen ontmoeten elkaar en innig tongzoenen ze. De zoen duurt voort, totdat de liftdeuren weer open gaan. Gehaast lopen ze richting Richard z’n hotelkamer.

De deur valt in het slot en als Richard zich omdraait, krijgt hij Iris d’r lippen weer tegen de zijne aan. Voor de tweede keer tongzoenen ze. Richard laat ondertussen zijn handen over haar lichaam gaan. Ze is ongeveer even oud als hij, maar haar slanke lichaam is een lust voor het oog. Iris verbreekt de zoen en laat zich overal betasten. Terwijl zijn handen over haar lichaam gaan, hoort Richard haar zachtjes kreunen. Op weg naar boven neemt Richard haar topje mee, die even later op de grond valt. Iris heeft haar bikini nog aan en grijnzend bekijkt Richard de goedgevormde borsten, nog verpakt in een gele bikini. Behendig knoopt hij het kledingstuk los en die valt naast het witte topje op de grond. Nu zijn Richards vermoedens bevestigt: hij heeft genoeg verstand van borsten om te zien dat deze niet natuurlijk zijn. Het interesseert hem echter helemaal niks en met zijn handen masseert hij de grote borsten.

Even later zet Richard zijn lippen tegen Iris d’r tepel aan. Terwijl hij zachtjes aan haar tepel zuigt, glijden zijn handen omlaag. Bij haar heupen aangekomen duwt hij haar rokje en bikinibroekje naar beneden. Zodra die op de grond gevallen zijn, laat Richard zijn hand over haar kut glijden. Die is al flink nat en tevreden wisselt Richard van tepel. Iris slaakt een kreun als ze twee vingers in haar kut voelt. Zachtjes kreunend terwijl haar tepels en kut bevredigd worden, trekt Iris aan Richard z’n T-shirt. Even neemt hij pauze om het kledingstuk over zijn hoofd te doen, maar daarna gaat hij gelijk verder. Als Iris door haar knieën begint te zakken, houdt Richard er mee op. Hij heeft al een idee wat er gaat gebeuren en als zijn broek losgeknoopt wordt, wordt zijn vermoeden bevestigd. Zodra ze erbij kan, klemt Iris haar vingers om de stijve lul. Met haar tong gaat ze er teder overheen, van zijn eikel helemaal naar zijn ballen. Zachtjes likt en zuigt Iris aan de ballen van Richard, die tevreden kreunt. Even later gaat ze weer zoenend omhoog, gemotiveerd om Richard een goede pijpbeurt te geven om hem zo over te halen. Weer bij de top van de stijve pik aangekomen, laat Iris haar tong erover heen gaan. Dan zet ze haar lippen er tegenaan en laat die er langzaam overheen gaan. Grijnzend ziet Richard hoe zijn pik langzaam in Iris d’r mond verdwijnt. Stevig begint ze te pijpen, terwijl haar tong over Richard z’n eikel gaat. Vol overgave gaat haar hoofd heen en weer.

Na een lange en goede pijpbeurt, als Richard bijna bij zijn orgasme is, stopt Iris en gaat ze op bed liggen. Als Richard positie inneemt tussen haar benen, gebaard Iris dat hij dichterbij moet komen. Met haar handen drukt ze haar grote tieten tegen elkaar: “ze willen je lekkere pik voelen” zegt ze op een geile toon. Hier is Richard natuurlijk wel voor in. Zodra hij zit, legt hij zijn pik tussen haar borsten en drukt Iris die weer tegen elkaar. Terwijl hij de zachte borsten tegen zijn pik aan voelt, begint Richard zachtjes te stoten. Door de vakkundige pijpbeurt is hij al een heel eind en het duurt daarom ook niet lang voordat hij zijn zaad tegen Iris d’r gezicht aan spuit. Van haar kin tot haar borsten zit Iris nu onder het sperma. Met haar vingers veegt ze het op en terwijl ze geil naar Richard kijkt, likt ze haar vingers af.

Nadat Richard even bijgekomen is en zijn pik weer stijf gepijpt is, klimt Iris op Richard. Met haar hand geleidt ze de hongerige pik naar haar ingang. Langzaam laat ze zich zakken en wordt haar kut geleidelijk aan gevuld door de stijve lul. Zodra ze niet verder kan, begint ze met haar heupen te bewegen. Beide kreunen luidt als Richard z’n pik lang Iris d’r kutwanden wrijft. Iris verhoogt het tempo, wat ook haar gekreun vermeerdert. Omdat hij net al klaargekomen is, kan Richard het wel even volhouden en met zijn handen op haar schuddende borsten geniet Richard van de gewillige vrouw.

Als Iris even later op haar rug ligt en Richard zijn pik weer diep in haar geramd heeft, gooit ze benen de lucht in. Met haar benen tegen Richard aan, pakt hij haar enkel goed beet en begint als een bezetene te rammen. Het harde gekreun van Iris vult de kamer, af en toe overstemt door dat van Richard. Doordat Iris haar kut nu stevig tegen Richard z’n pik aan duwt, voelt hij al snel zijn tweede orgasme naderen. Na een paar stevige stoten, duwt hij zijn pik zo diep mogelijk in Iris. Een paar tellen later, pompt hij zijn zaad diep in Iris d’r gewillige kut.

Zodra Richard zijn ballen weer geleegd heeft, rolt hij op zijn rug. Naast elkaar hijgen de minnaars uit. De neukpartij wordt even besproken en vooral Iris houdt maar niet op met benoemen hoe lekker ze het vond. Ook Richard zegt dat hij ervan genoten heeft en dat is geen leugen. Plotseling meldt Iris dat ze er vandoor moet, anders wordt haar vriend ongerust. Bij het horen dat ze een vriend heeft, kan Richard zijn grijns niet onderdrukken. Zodra ze aangekleed is, pakt ze een post-it uit haar tas en schrijft haar nummer erop. Bij de deur neemt Richard het briefje over en ook deze verdwijnt in zijn broekzak. In de deuropening tongzoenen ze nog en dan loopt Iris richting de lift.

Richard springt nog even onder de douche en stapt daarna zijn bed in. Tevreden valt hij even later in slaap. De volgende ochtend wordt hij uitgerust wakker. Nadat hij weer gedoucht heeft, pakt hij zijn spullen bij elkaar. Plotseling wordt er op de deur geklopt en als Richard open doet, kijkt hij tegen een Aziatische vrouw aan. Nadine kijkt hem glimlachend aan: “hoi, stoor ik?” Richard schudt zijn hoofd en vraagt wat ze komt doen. “Oh, ik heb nog even tijd voordat ik moet werken en ik wilde je nog even zien” zegt ze zachtjes terwijl ze zonder uitnodiging de kamer in stapt. Richard doet de deur weer dicht en volgt haar. In de kamer zakt Nadine gelijk door haar knieën en knoopt de broek van Richard los. Zijn pik is nog niet stijf, maar dat veranderd snel als Nadine haar lippen tegen de eikel aanzet. Langzaam gaat haar lippen over de nu wel stijve pik en teder begint ze Richard te pijpen. Met gesloten ogen geniet Richard van het gevoel en bedenkt zich dat hij een goed leven heeft. Nadine begint sneller te pijpen terwijl haar vingers teder met Richard z’n ballen speelt. Minutenlang wordt Richard door de jonge Aziatische gepijpt, totdat hij merkt dat hij gaat komen. Nadat hij dit aangegeven heeft, gaat Nadine nog sneller pijpen. Lang duurt het niet voordat Richard kreunend zijn lading in Nadine d’r mond pompt. Grijnzend kijkt Richard hoe ze zijn zaad doorslikt en elke druppel sperma uit zijn pik zuigt.

“Ik moet naar beneden” geeft Nadine aan als ze overeind komt. Richard knoopt zijn broek weer dicht en escorteert de jonge vrouw naar de deur. “Bel me” zegt ze zachtjes als ze de gang op loopt. Knikkend bevestigt Richard en kijkt haar even na. Gelijk daarna pakt Richard de rest van zijn spullen en sluit de hotelkamer af. Beneden komt zijn Nadine weer tegen, die achter de receptie zit. Richard rekent af en knipoogt naar de jonge vrouw. Terwijl hij richting de uitgang loopt, bedenkt hij dat hij dit soort types maar al te goed kent. Ze zijn een makkelijke prooi voor hem, die golddiggers. En Richard maakt daar natuurlijk maar al te graag gebruik van.

Bij de auto aangekomen, gooit hij zijn spullen op de passagiersstoel en even later scheurt hij over de weg. Bijna thuis ziet hij het verkeerslicht voor hem op rood springen. Door zijn snelheid en het gebrek aan zin om te stoppen, geeft hij wat gas bij. Met een rotgang scheurt hij door het rode licht en snijdt hij de auto die van rechts kwam af. Achter hem hoort Richard nog getoeter, maar zonder het iets kunnen schelen rijdt hij door. Dan ziet zij een politieauto in zijn spiegels verschijnen. Gelijk gaat hij wat rustiger rijden, maar een stopteken krijgt hij niet. Als hij de straat waar hij woont opdraait, heeft hij nog steeds geen tegen gekregen. Dan draait hij het terrein waar zijn huis op staat op en parkeert zijn auto in de garage. Op het moment dat Richard in zijn woonkamer aankomt, gaat de deurbel. Hij heeft al een vermoeden wie er belt en als hij de voordeur opent, wordt zijn vermoeden bevestigd. Buiten staan twee vrouwelijke politieagenten en Richard kan het niet laten om zijn ogen over hen heen te laten gaan. Een van de twee is een blonde, wat jongere agente en daarnaast staat een brunette van ongeveer zijn leeftijd. De brunette heeft een vrij gezet postuur en haar uniform verbergt haar rondborstige figuur niet echt goed. De blonde agente heeft zo te zien ook geen kleine voorgevel en Richard z’n fantasie begint te werken.

“U reedt te hard en door rood” begint de bruinharige agente. Dit wist Richard al lang natuurlijk, dus de mededeling komt niet al een verassing. “Daar krijgt u twee boetes voor” gaat ze verder. Ondertussen is Richard z’n fantasie al op volle toeren bezig en hij besluit om eens te kijken hoe ver hij deze twee wetsdienaars kan krijgen. “Dat moet dan maar” antwoord Richard: “zullen we de zaken binnen afhandelen?” De agentes kijken elkaar even aan en knikken. Even later loopt Richard achter de vrouwen aan naar de woonkamer. Tijdens de korte wandeling merkt hij dat de agentes hun ogen uitkijken. Het grote huis is gevuld met allerlei dure spullen en Richard heeft de modernste elektronica laten installeren. Het grote plasmascherm wat als TV dient valt ze gelijk als de agentes de woonkamer inkomen. Nadat ze op de bank zijn gaan zitten, pakt de oudste agente haar handheld erbij. Terwijl zij wat dingen invult, valt Richards blik op de jongere agente. Die zit hem glimlachend aan te kijken. Richard knipoogt naar haar en ze went haar blik af, duidelijk met een rood hoofd. De andere agente vraagt om wat gegevens en als ze de boetebedragen noemt, is Richard geheel niet onder de indruk. Als hij de brunette afwachtend aankijkt, merkt hij dat ook zij hem bekijkt.

Richard ziet zijn kans schoon en gokt het erop: “wat moet ik doen om ervoor te zorgen dat je de boetes niet uitschrijft?” Verbaasd kijken de beide agentes hem aan. De jongere is totaal verbijsterd, maar de oudere heeft al een idee wat hij bedoeld: “probeert u ons nou om te kopen? Dat is strafbaar.” Nog steeds niet onder de indruk van haar woorden, grijnst Richard terug: “zet het maar… 500? 1000? Wat willen jullie hebben?” Beide vrouwen kijken elkaar met verbazing aan. “Weet je wat? 2000!” meldt Richard nonchalant: “maar dan moeten jullie er wel wat meer voor doen…” Nu kijken de beide vrouwen verbaasd naar Richard, die wacht op een reactie. “En wat moeten we doen dan?” vraagt de bruinharige agente terwijl er in haar hoofd al een idee vormt. “Nou” antwoord Richard rustig: “ik zou best die lekkere lichamen van jullie eens beter willen bekijken…” Door deze opmerking moet de blondine slikken, maar de brunette lijkt haar opties af te wegen. Plotseling staat ze op en wenkt haar collega met zich mee. Een paar meter verderop blijven ze staan met hun rug naar de nog altijd wachtende Richard. Vanuit zijn positie kan hij zien dat ze iets overleggen.

“3000 euro!” meldt de brunette als ze zich beide omdraaien: “en dan mag je alles met ons doen.”

Hier zat Richard op te wachten en met een knik geeft hij bevestiging. Tijdens het teruglopen naar de bank, doet de brunette haar jas uit. Door de blouse die ze aanheeft, kan Richard nu duidelijk zien dat ze niet bepaald klein geschapen is en zijn verlangen wordt alsmaar groter. De beide vrouwen gaan naast Richard zitten en nu zit hij tussen de beide agentes in. De oudere neemt duidelijk het initiatief en laat haar hand over Richards been gaan, richting zijn kruis. Ondertussen kijkt Richard afwachtend naar de andere vrouw, die nu ook haar jas uit doet. Ook zij heeft een blouse aan en ook die verraad een aanzienlijke voorgevel. De brunette is ondertussen begonnen met het losknopen van Richards broek. Zijn pik is al flink stijf door hetgene wat al gebeurd is en even later voelt hij vingers om zijn neukapparaat heen. Hij en de brunette wisselen even blikken voordat ze haar hoofd richting pik beweegt. Haar zachte lippen worden tegen de eikel aangezet. Richard kreunt zachtjes als hij haar lippen over zijn pik voelt gaan.

Terwijl hij door de ene gepijpt wordt, richt Richard zijn aandacht op de andere. Deze is wat meer afwachtend dan haar collega. Dus dan neemt Richard maar het initiatief met haar. Langzaam knoopt hij haar blouse open, waardoor haar borsten steeds meer zichtbaar worden. Als de blouse helemaal open is, trekt ze die uit. Nu heeft Richard goed zicht op haar goed bedeelde voorgevel, verpakt in een mooie zwarte bh. Het is duidelijk dat ze nerveus is, maar ze slaakt een zachte kreun als Richard zijn handen op haar borsten legt. Het pijpen gaat ondertussen nu stevig door. Teder begint Richard de borsten van de blonde agente te masseren en haar nervositeit wordt langzaam minder. “Wil jij ook niet even?” vraagt Richard zachtjes. De blondine weet gelijk wat hij bedoelt en voegt zich bij haar collega. Die stopt en laat haar jongere collega erbij. Met haar vingers nog steeds om Richards pik geklemd kijkt de brunette toe hoe Richard gepijpt wordt. Richard geniet ondertussen van de beide vrouwen, die zijn pik verwennen. Als de blondine even later stopt, neemt de brunette het gelijk over. Nog een paar keer wisselen de dames en wordt Richard om en om gepijpt door ze.

“Neuk me…” fluistert de blondine als ze overeind komt. De brunette, die op dat moment nog een pik in haar mond had, hoort de vraag en komt gelijk overeind: “mij ook…” Richard, hoewel dik tevreden met hun gewilligheid, is echter nog niet van plan om hen te nemen. In plaats daarvan knoopt hij de blouse van de brunette los, die zich ondertussen voorstelt als Carola. Gelijk daarna stelt de blondine zich voor als Lisanne. De blouse van Carola valt ondertussen op de grond en gelijk pakt Richard haar volle borsten beet. De donderblauwe bh lijkt wat moeite te hebben om de borstpartij omhoog te houden en Richard besluit om de zachte tieten te bevrijden van hun verpakking. De grote, maar hangende borsten vallen vrij en Richard doet hetzelfde bij Lisanne. Die van haar hangen wat minder, maar zijn dan ook een stuk minder groot. De vrouwen komen voor Richard staan en pakt hij van elk een borst beet. Zachtjes masseert hij de borst in zijn hand, om even later de anderen ook wat aandacht te geven.

Nadat Richard zijn kleding uit heeft laten trekken door de agentes, meldt hij dat hij wel benieuwd is naar wat ze nog meer verbergen onder hun kleding. Sensueel beginnen de beide vrouwen zich van hun overige kleding te ontdoen. Richard, nog steeds zittend op de bank, heeft nu twee compleet naakte vrouwen voor zich staan die hem afwachtend aankijken. Hij legt zijn handen weer op de borsten, maar dit keer glijden zijn handen langzaam over de buiken naar beneden. Beide handen komen tegelijk aan bij de kut van de betreffende vrouw en teder laat hij zijn handen over hun schaamlippen gaan. Als hij even gewreven heeft, duwt hij bij beide vrouwen tegelijk twee vingers naar binnen. Synchroon kreunen de vrouwen als Richard hen begint te vingeren. Richard komt naar voren en plant zijn lippen tegen een borst van Lisanne aan en zuigt zachtjes aan haar tepel. Hierdoor kreunt ze wat harder, maar al snel geeft Richard Carola’s borst ook de nodige aandacht. Zijn vingers zijn ondertussen nog steeds in hun kutjes bezig als Richard telkens van tiet wisselt.

Als hij zijn vingers uit Lisanne d’r kut laat glijden, gebaart hij haar omlaag. Onmiddellijk laat Lisanne zich door haar knieën zakken. Terwijl Richard nu een hand vrij heeft om Carola d’r vrije borst mee te masseren, voelt hij weer lippen over zijn pik gaan. Carola lijkt opeens andere plannen te hebben en duwt Richard achterover totdat hij plat op de bank ligt. Lisanne beweegt mee zonder de lul uit haar mond te laten glijden. Doordat Carola bovenop Richard klimt, moet hij zijn vingers uit haar kut laten glijden. Terwijl hij nog altijd door de blonde agente gepijpt wordt, houdt Carola haar kut boven Richards hoofd. Hij weet wat ze van plan is en hoewel hij niet veel beft, neuken doet hij immers voor zijn eigen bevrediging, laat hij zijn tong tussen Carola d’r schaamlippen gaan als ze op zijn gezicht is gaan zitten. Het kreunen van Carola vullen de ruime woonkamer als ze door Richard gebeft wordt.

Enthousiast gaat Richard verder en drukt hij zijn tong zo ver mogelijk het vochtige neukkanaal in. Lisanne is ondertussen gestopt met pijpen en tijdens het beffen voelt Richard hoe ze op hem klimt. Even later voelt hij zijn eikel tegen een kut aangezet worden om die kut langzaam te vullen als Lisanne zich laat zakken. Carola gilt uit dat ze gaat klaarkomen terwijl Lisanne steeds harder met haar heupen begint te bewegen. De krappe kut om zijn pik heen, vult Richard met nog meer motivatie en gaat hij verder met beffen. Een lange zucht van Carola vertelt hem dat ze klaargekomen is, maar omhoog komen doet ze niet. Hierdoor wordt Richard verplicht om verder te beffen. Uiteindelijk komt ze toch overeind en stoot haar collega aan: “mijn beurt… ophoepelen jij.” Met lichte tegenzin stapt Lisanne van Richard af om haar plaats gelijk ingenomen te zien worden door haar collega. Deze leidt Richards pik naar haar opening en laat haar kletsnatte kut over zijn pik zakken. Het is hem duidelijk dat de oudste van de twee meer ervaring heeft, haar kut voelt een stuk minder krap. Even staat Lisanne afwachtend naar het schouwspel te kijken, maar Richard wenkt haar dichterbij. Door het verplichte beffen van net, heeft hij de smaak te pakken en heeft hij wel zin om een jonger kutje te proeven.

Dit keer komt Lisanne op Richards gezicht zitten en zodra hij erbij kan, laat hij zijn tong over haar clitje gaan. Lisanne kreunt het uit van genot en ook Richard slaakt gemoffelde kreunen door Carola d’r wilde bewegingen. Met moeite houdt Richard zijn orgasme in en is ergens blij dat Carola van hem af klimt. Deze pauze gebruikt hij even om bij te komen. Maar omdat Lisanne haar kut nog steeds tegen zijn gezicht aanduwt, kan hij niet zien wat Carola doet. Dit wordt snel duidelijk als ze haar tong over Richards pik laat gaan. Even later heeft ze haar mond weer gevuld met de stijve pik. Gelijk voelt Richard zijn orgasme meer opkomen, maar op dat moment gilt Lisanne uit dat ze gaat komen. Op haar hoogtepunt kreunt de blondine het uit van genot. Nadat ze van hem afgeklommen is, voegt ze zich weer bij haar collega. Die is dit keer wat minder bereidt om Lisanne de kans te geven om aan de stijve lul te sabbelen, maar uiteindelijk gaat ze aan de kant. De blondine neemt in één keer de pik zo ver mogelijk in haar mond en gaat gretig heen en weer. Als ze met haar lippen langs de neukpaal gaat, ziet Carola haar kans weer schoon en doet hetzelfde. Met vier lippen die langs zijn pik gaan, kreunt Richard het uit van genot.

Plotseling realiseert hij zich tot zijn schrik dat hij de regie kwijtgeraakt is. Vastbesloten om die terug te veroveren, komt hij overeind. Beide vrouwen doen een falende poging om de pik weer in hun mond te krijgen. Nu heeft Richard wel degelijk zin om een kut te vullen en duwt hij Lisanne voorzichtig op haar rug. Hij neemt positie tussen haar benen en kijkt de hijgende blondine aan. Die kijkt geil terug en vult Richard haar kut met zijn pik. De krappe kut voelt geweldig en Richard begint langzaam te stoten. Met een hand pakt hij Carola d’r borst stevig beet en legt zijn andere hand op één van Lisanne’s schuddende borsten. Richard is al dichtbij klaarkomen en daarom duurt het niet lang voordat hij zijn pik zo diep mogelijk in Lisanne duwt en zijn zaad in haar loost. Nadat hij het meeste in haar gedumpt heeft, trekt hij zijn pik terug. “Maak maar schoon” zegt hij tegen de andere agente, die onmiddellijk door haar knieën zakt. Vakkundig likt Carola de net klaargekomen pik schoon. Met lichte verbazing kijkt Richard toe hoe Lisanne overeind komt en haar collega assisteert met het likken. Een kans om slap te worden heeft Richard niet door de twee tongen die over zijn pik gaan.

Niet veel later staat Richards pik weer fier overeind en gaat hij op de bank zitten. Aan haar armen trekt hij Carola op zicht, die haar kut gelijk naar de wachtende pik leidt. Kreunend laat ze zich zakken en vult Richard weer een kut. Enthousiast gaat Carola met haar heupen en weer en schudden haar dikke tieten mee met elke beweging. Met zijn linkerhand wrijft Richard over haar brede heupen en over haar schuddende kont. Lisanne komt ondertussen aan de andere kant zitten, met haar borsten bij Richards hoofd. Zodra hij erbij kan, plant Richard zijn lippen tegen haar tepel aan en zuigt er zachtjes aan. Zijn vrije hand heeft haar ander borst gevonden en masseert die teder. Als Richard even stopt om adem te halen, merkt hij dat ze zichzelf aan het vingeren is. Een grijns verschijnt even op z’n gezicht, maar snel gaat hij verder met haar goedgevormde borstpartij.

Na een tijdje beveelt Richard de dames dat ze op de bank moeten gaan zitten. Richard tilt hun benen de lucht in en beide vrouwen pakken die beet. Allebei liggen ze nu onderuit op de bank, met hun ingangen naar Richard gericht. Even geniet die van het uitzicht, totdat hij voor Lisanne komt staan. In één ram duwt hij zijn pik diep in haar kut. Hij stoot een paar keer en trekt zich dan terug. Nu is Carola aan de beurt en hij herhaalt wat hij net met de blondine deed. Weer wisselt hij en vult hij Lisanne d’r kut weer op. Zo gaat het even door, Richard stoot een paar keer in wisselt dan weer van kut. Beide agentes wachten geduldig op hun beurt en kreunen als Richard hen vult. Als Richard voor de tweede keer voelt dat hij gaat klaarkomen, richt hij zich tot Carola. Hij ramt zijn pik diep in haar kut, maar dit keer blijft hij doorstoten. “Jaaa! Spuit me vol… vul m’n kut met je zaad!” gilt ze uit. Lisanne is ondertussen half over haar collega gebogen en vol interesse kijkt ze hoe Richard heen en weer stoot. Dan is het moment daar: kreunend komt Richard klaar en pompt hij zijn zaad diep in de kut van Carola.

Zodra hij het meeste geloosd heeft, trekt hij zijn pik weer terug. Op het moment dat die weer vrij is, komt Lisanne dichterbij. Als net, begint ze de pik schoon te likken. Met enige haast komt Carola overeind en assisteert haar jongere collega. Als zijn pik weer schoon is, gaat Richard zitten. De vrouwen voegen zich bij hem, één links van hem en de ander rechts. Met z’n drieën hijgen ze uit en laat Richard zijn handen ondertussen over hun lichamen gaan. “Wij moeten helaas weer verder” meldt Carola na een tijdje en ze staat op. Lisanne volgt haar voorbeeld en aandachtig kijkt Richard hoe ze zich weer aankleden. Als Richard ook weer aangekleed is, loopt hij naar zijn slaapkamer. Uit de kluis daar pakt hij een stapel geld en telt er twee keer 3000 euro vanaf. Weer in de woonkamer overhandigt hij de beide vrouwen hun geld. Deze nemen het graag aan en een flink bedrag rijker verlaten de agentes de woning weer.

Tevreden en voldaan gaat Richard op de bank zitten. Dan voelt hij de briefjes in zijn broekzak weer en pakt ze erbij. De twee briefjes, elk met een naam en een nummer, worden bekeken. Richard glimlacht even en staat weer op. Op weg naar de keuken, verfrommelt hij de briefjes en mikt ze de prullenbak in. Met een biertje zit hij even later weer op de bank. Grijnzend denkt hij terug aan de agentes. Het was natuurlijk goedkoper geweest om de boetes gewoon te betalen, maar dan zou hij er een stuk minder plezier aan hebben beleefd. En trouwens, het is hem om het even of hij nou dat geld van de boetes moest betalen of die 6000. Dat hij net 6000 euro armer is geworden om twee vrouwen te kunnen neuken kan hem weinig schelen. Er van wakker liggen zal hij zeker niet doen.

Terwijl hij van zijn biertje geniet, bedenkt hij dat hij een goed leven heeft. Morgen is het weer een werkdag en heeft hij zijn privésletjes weer tot zijn beschikking. Zelfvoldaan kijkt hij voor zich uit en bedenkt dat rijk zijn best zijn voordelen heeft… al helemaal als je ook nog vrijgezel bent.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Wil jij een Negerin neuken?  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm