Een lul zo hard als staal!

Snel sexcontact met mij!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Het stringetje van de bruid
Categorie: aftrekken | woensdag 20 november 2013 06:45

Geile afspraakjes

Ik wil jullie graag meenemen naar mijn jonge jaren als student in Amsterdam. Ik ben Robert, vijfendertig jaar en sinds zes jaar getrouwd met een verrukkelijk schepseltje dat Lies heet, en in het bezit is van een werkelijk heerlijk lichaam, naast alle andere kwaliteiten. Dat schepseltje is niet alleen akkoord gegaan met mijn voorliefde voor masturbatie en lingerie, maar dat ook totaal begrijpt. Nu terug naar mijn verhaal. Samen met een paar mede studenten en vrienden bewoonde ik toen een smal grachtenpand in de binnenstad. We huurden het pand, dat drie etages hoog was, met een gezamenlijke inleg omdat dat aanzienlijk goedkoper was dan allemaal individueel iets te huren. Uiteindelijk bleef er op de bovenste etage, die ik samen met een vriend bewoonde, en op de eerste etage een kamer leeg. Wat vrouwelijk gezelschap vonden we allemaal wel heel gezellig, dus na enkele weken hadden we 2 meisjes gevonden die ook in Amsterdam studeerden en op zoek waren naar een kamer. De lege kamer naast mij werd ingenomen door een aantrekkelijke langbenige brunette, die Sandra heette. Sandra was een eerstejaars studente, en omdat ze andere studie richting had, had ik haar nog niet eerder gezien. Vanaf het moment dat ze de kamer betrok, kreeg en had ze de aandacht van alle mannelijke bewoners, inclusief mezelf. Ze zag er dan ook verrukkelijk uit, lang, licht golvend donkerbruin haar, mooie grote ronde ogen, lange volslanke benen en stevige, niet al te grote borsten.

Ze droeg meestal strak zittende jeans die als een tweede huid om haar lange benen zat met daarop een gewoon ruim zittend T-shirt, en doorgaans liep ze op niet al te hoge pumps. Het was dus niet meer dan logisch dat al mijn medebewoners direct probeerden haar te versieren. Ook ik waagde een ultieme poging, maar ze koos diplomatisch tot ieders teleurstelling voor een jongen die niet in ons huis woonde. Omdat ik me ontzettend tot haar aangetrokken voelde, probeerde ik het nog enkele keren, omdat ik dacht als haar directe buurman meer kans te hebben. De aantrekkingskracht was echter niet wederzijds en ze wimpelde me dan ook elke keer beleefd maar resoluut af. Ondanks dat wilde mijn bewondering voor Sandra maar niet overgaan, en dat werd alleen nog maar moeilijker wanneer ik s’nachts bepaalde geluiden hoorde uit haar kamer. Duidelijk was te horen hoe ze op een wilde manier tekeer ging met haar vriend, het leek wel of de vonken er af sloegen bij elke keer dat ze met elkaar neukten. Aanvankelijk stoorde ik me daaraan, vooral als ik de volgende dag een tentamen had, maar geleidelijk aan begon ik er echt van te genieten…Tegelijkertijd kwam in deze periode, waarin ik seksueel nogal eenzame tijden beleefde af en toe, mijn fascinatie voor dames lingerie tot bloei. Voorheen had ik altijd al een zwak gehad voor mooie en opwindend geklede vrouwen en meisjes gehad, maar nadat ik regelmatig werd geconfronteerd met de gedragen en ongedragen lingerie van Sandra, werd dit gevoel steeds sterker.

De plek waar ik haar slipjes, strings en BH tjes aantrof was de gezamenlijke wasmand op de zolder overloop die elke week in zijn geheel naar de wasserette ging. De keren dat ik aan de beurt was om alles weg te brengen, trof ik een grote variatie in slipjes en strings aan van Sandra. In het begin pakte ik dan een van haar slipjes uit de mand, meestal een hipster of een stringetje, en rook er stiekem even heel snel aan. na een paar maanden haalde ik ze er echter even uit en nam ze mee naar mijn eigen kamer, waar ik er heerlijk aan kon ruiken en vervolgens om mijn stijve lul wikkelde als ik mezelf aftrok. Daarna hield ik meer er steeds vaker mee bezig en ik meldde me dus ook altijd als vrijwilliger om de was weg te brengen. Ik was op een gegeven moment vooral in haar slipjes geďnteresseerd nadat ik haar de nacht daarvoor tekeer had horen gaan met haar vriend. Deze werd overigens na een paar maanden ingeruild voor een ander. Na zo’n nacht waren haar slipjes of strings in het kruisje kletsnat van haar kutgeil en het sperma van haar vriend, wat het voor mij nog geiler maakte als ik me aftrok in dat gebruikte broekje. Na een jaar begon het natuurlijk op te vallen bij Sandra dat ze sommige slipjes of strings soms weken kwijt was. dat ik uiteindelijk een keer door haar betrapt werd was onvermijdelijk.

Het gebeurde op een moment dat ik de was naar beneden wilde brengen en zij er zogenaamd nog wat bij wilde stoppen. Ze keek even in de mand en vroeg vervolgens op geďrriteerde toon waar de rest van haar slipjes was. ik had er net drie in mijn jas gestoken en ik dacht er wel vanaf te kunnen komen met een smoes, maar voordat ik het wist, trok ze de strings uit mijn zak. Hieruit bleek wel dat ze me al een tijdje in de gaten had. Haar eerste reactie was er een van boosheid. Ze gaf me een lel in mijn gezicht en schold me uit voor perverseling, waarna ze terug liep naar haar eigen kamer. Een week later bleek haar stemming totaal te zijn omgeslagen, want toen ik de mand op een dag naar beneden bracht en Sandra op de trap tegen kwam, zei ze, dat ze wel een paar opwindend geile stringetjes in de wasmand kon achterlaten, als ik die voor haar wilde betalen. Mijn eerste reactie was aanvankelijk verbazing met een gevoel voor achterdocht, maar toen ze langs me heen de trap op liep en ik haar heerlijk gevormde billen zag in die strakke jeans, en met een paar naaldhakken eronder, riep ik luid; “Okay!” ik kon nog net een stukje van haar smalle enkeltjes zien die gehuld waren in een panty of, en dat was nog geiler, een paar nylonkousen. Sandra bleef boven aan de trap staan en keek even naar beneden, waarbij er een triomfantelijk lachje om haar mond verscheen.

Toen ik haar een paar dagen later voor de eerste keer wat geld gaf en haar vroeg waarom ze er opeens anders over dacht, antwoordde ze fijntjes dat ze het wel leuk en ook een beetje opwindend vond om op deze wijze begeerd te worden, en ook vond ze het vrij uniek dat ik genoeg had aan haar slipje of string om mezelf af te trekken. Ze ging er gewoon van uit dat ik me aftrok op haar lingerie. Ze zei dat ze ook wel nylons had die ze af en toe droeg als ze naar een feestje ging, en dat ze die ook wel in de mand zou deponeren. Ze zei dat haar vriend het hartstikke geil vond als ze een kous om zijn lul deed wanneer ze met elkaar vrijden! De verhouding die ik daarna met Sandra had, was dan ook vrij uniek. Zij kocht de meest sexy slipjes, strings, BH tjes en nylons van mijn geld, liet zich elk weekend door haar vriend suf neuken en gooide daarna alle gedragen lingerie in de wasmand, verder wisselden we geen woord met elkaar….Na verloop van tijd werd het een stukje intiemer, toen Sandra steeds vaker begon te vragen wat ik nou precies allemaal deed met haar gedragen lingerie. Omdat ze deel uitmaakte van onze woongroep, had ik uiteraard de nodige schaamte tegenover haar en kon ik het dus allemaal niet eventjes uitleggen. Ik liet haar dus op een keertje, na een nieuwe vraag hierover weten dat ik dit liever privé wilde houden.

Sandra bleef echter aandringen en enkele dagen later dreigde ze alles aan onze medebewoners te vertellen, als ik haar nu niet liet zien wat ik uitvoerde met haar gedragen spulletjes. Ik was wel gedwongen om te vertellen wat ik deed en dus kwam ze dezelfde avond bij mij langs op mijn kamer, nam uitgebreid plaats in een stoel en sloeg een van haar schitterende benen over de leuning, waarna ze me aankeek met een uitdagende blik. Wat ze daarna tegen me zei, staat in mijn geheugen gegrift en de woorden kan ik ieder moment van de dag herhalen; “Zo Robert, we zijn nu met zijn tweetjes en ik wil nu wel zien hoe je jezelf aftrekt op mijn lingerie, doe maar alsof ik er niet ben…” mijn lul stond al loei stijf nadat ik dit had horen zeggen en mijn behoefte om me lekker af te trekken voor dit heerlijke meisje werd snel groter dan mijn schaamte. Ik pakte het mooiste gedragen stringetje van haar uit mijn la en begon er, terwijl ze met grote ogen toekeek, aan te ruiken om daarna mijn tong over het kleine kruisje te gaan totdat het kletsnat was van mijn speeksel. Ik maakte mijn broek los en keek Sandra daarbij aan, die me bleef aankijken totdat ik mijn stijve lul uit mijn broek had getrokken. Nadat ik mijn broek uitgetrokken had ging ik languit op mijn bed liggen en begon ik me, met het stringetje onder mijn neus lekker af te trekken.

Even later wikkelde ik het stringetje om mijn dikke lul en kwam na een paar keer stevig doortrekken op een geweldige manier klaar, dat nog sterker was doordat Sandra toekeek wat ik aan het doen was. toen ik klaargekomen was kreeg de schaamte weer de overhand, en i frommelde het stringetje snel weg en trok mijn broek weer omhoog. Sandra had tot dat moment niets gezegd, maar opeens begon ze geruststellend te glimlachen en zei; “ik werd behoorlijk opgewonden om je zo bezig te zien Robert. Ik had het nooit geloofd als ik het niet met mijn eigen ogen had gezien. Misschien help ik je de volgende keer wel een beetje.” Daarna spraken we nog even met elkaar en enkele minuten later liep ze mijn kamer uit. Uiteraard keek ik de volgende dagen met spanning uit naar een volgende ontmoeting met Sandra, maar dat duurde nog een tijdje omdat ze het veel te druk had met haar vriendje. Het was geloof ik een maand later, nadat ze op vakantie was geweest, dat ze op een avond op mijn deur klopte en ik haar zwijgend binnen liet. Ze droeg een kort zomerjurkje, en kennelijk had ze voor mij een paar ragfijne zwarte nylons aangetrokken met aan haar voeten een paar naaldhakken. Ze was nog geen vijf tellen binnen of ze stroopte brutaal een stringetje van haar volle billen en gooide dat naar mij toe.

Op uitdagende toon zei ze;

“Hier, vangen. Ik heb het expres langer voor je aangehouden.”

Ik ging verlegen, met dat minuscule stringetje in mijn hand, op het bed zitten en wachtte af wat ze nu zou willen. Zittend in een stoel spreidde ze nu schaamteloos haar volle dijen en trok haar jurkje een stuk verder omhoog, waarna ze vervolgens haar hand tussen haar dijen liet verdwijnen. Ze begon zich, terwijl ze me strak aan bleef kijken, te vingeren, de geilheid straalde uit haar ogen. “Kun je mijn kutje zien, Robert? Ik wil graag dat je toekijkt terwijl ik mezelf lekker klaar vinger als ik in mijn kamer zit,” zei ze, en haar stem klonk nu een beetje vals. Ik kon haar kutje echter niet zo goed zien en kwam wat dichterbij. “Ga maar voor me zitten op de grond, en begin jij jezelf nu ook maar lekker af te trekken op mijn stringetje,” voegde ze eraan toe. Ik deed natuurlijk wat ze vroeg en knielde voor haar neer, terwijl ik naar haar vingers keek die haar klitje en haar kutje vingerden. Ik begon mezelf af te trekken en rook daarbij aan het geurende stringetje van haar. Na een paar minuten wipte ze de pumps van haar voeten en duwde haar warme genylonde voetjes in mijn gezicht. Ik werd hierdoor nog geiler dan ik al was en nadat ik haar nylonvoetjes uitgebreid had geliefkoosd met mijn tong en lippen, duwde ze me plat op de grond met haar voeten. Met haar stringetje op mij gezicht lag ik nu voor haar. Ze begon zich steeds sneller te vingeren en nam opeens mijn keiharde lul tussen haar nylonvoetjes en begon me op die manier af te trekken.

Ik kwam als een komeet klaar op die nylons die over mijn lul heen en weer gingen, en bleef het stringetje aflikken. Even later kwam ook Sandra gillend klaar, terwijl haar voetje mijn lul stevig vasthielden. Mijn schaamte was totaal verdwenen, maar de fascinatie voor het openlijk aftrekken van mijn lul met een string of nylons was vanaf dat moment volledig. De relatie met Sandra is daarna altijd beperkt gebleven tot het bevredigen van ons zelf als we bij elkaar waren, nooit heeft een van ons beide de behoefte gehad om ook met elkaar te neuken. Dat zou waarschijnlijk de betovering verbroken hebben. Na het beëindigen van haar studie trouwde ze een paar jaar later met haar vriend en heeft ze onze relatie verbroken. Wel kreeg ik nog een uitnodiging voor haar bruiloft, die ik met gemengde gevoelens heb bezocht. Sandra was een schitterende bruid, ze straalde seks gewoon uit, en dat was aan haar kleding duidelijk te zien. Een maand na de bruiloft kreeg ik nog een brief van haar waarin ze me bedankte voor het genot dat ik haar had gegeven. Ze had een klein stringetje bijgesloten dat ze had gedragen op haar bruiloft en de orgie erna. Mijn huidige vrouw begrijpt mijn gevoelens nog beter dan Sandra. Voor haar bestaat er niets heerlijkers dan een man die zich lekker geil zit af te trekken, terwijl ze zit te kijken en te genieten. Mijn vrouw bepaalt ook wanneer ik haar mag neuken, of dat ze met een andere man wil neuken. Ze weet als geen ander waar ik elke dag weer geil van wordt. Door haar aanmoedigingen draag ik zelfs af en toe nylons onder mijn dagelijkse kleding, en stimuleert ze me om me af en toe op te tutten als een echte vrouw. Ik besef dat ik ene lot uit de loterij heb getrokken, en geniet elke dag weer van alles om me heen, zoals zij van mij geniet als ik doe wat ze wil.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm