Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Samen met mijn vrouw seksles geven aan mijn neef
Categorie: MILF | zaterdag 18 januari 2014 05:25

Geile afspraakjes

Twee dagen nadat ik mijn Tsjechische vriendin Mirka voor het eerst mee heb genomen naar een familie bijeenkomst krijg ik een mail van mijn 19 jarige neef. Hij wil me een grote gunst vragen. Binnenkort wil hij seks hebben met zijn vriendin en hij vraagt of Mirka en ik hem wat les willen geven voordat het zover is. Hij zou het fijn vinden als hij een beetje zou kunnen leren hoe een vrouw op te winden zodat ze klaar is om all the way met hem te gaan. Dat hij Mirka daarvoor selecteert verbaast me niet. Ze is mooi, 51 jaar en ziet er uit als 35, ze heeft sensuele bruine ogen en een sexy uitstraling met haar slanke lichaam en manier van bewegen. Daniel en zijn vrienden bekeken haar goed tijdens de familie bijeenkomst. Het verbaast me wel dat hij kennelijk nooit eerder seks met zijn vriendin gehad heeft, en ik kan me hem ook niet goed voorstellen als onervaren. Hij ziet er goed uit en is sociaal vaardig genoeg.

Omdat zowel Daniel als mijn Tsjechische vriendin er goed uit zien is het wel een spannend idee. En lezers die mijn eerdere verhalen over haar gelezen hebben zullen begrijpen dat ik de kans aanwezig acht dat Mirka het ook wel interessant zal vinden, zo´n seksles. Als ik het met haar bespreek bloost ze en zegt dan aarzelend: “ Als we hem daarmee kunnen helpen.. maar niet neuken.. alleen het voorspel…” . Het idee dat ze samen zullen zoenen en strelen windt me op en ik mail Daniel meteen terug.

De volgende avond al zit hij met een biertje naast haar op de bank. Mirka heeft haar eerste wijntje al op. Ze draagt een dun blouseje en een kort rokje. “Leg je hand maar op haar knie”, zeg ik hem. Mirka kijkt enigszins nerveus. De vorige dag had ze nog gevraagd of ze niet veel te oud was voor zo’n jonge jongen. Ik zei haar dat ze er super uit ziet en dat hij geen betere vrouw kan treffen om rustig uit te vinden wat haar wel opwindt en wat niet. En dat ik hem zal vertellen wat hij moet doen. Het is een aantrekkelijke jongen, toch? Ze knikte bevestigend. “Draai je naar haar toe.. En kus haar zachtjes op haar kaak..”. Hij doet keurig wat ik zeg en kust mijn vriendin zachtjes. Ik weet dat ze dat lekker vindt. Ze draait haar hoofd iets weg en legt haar nek open. “Nu kus je haar nek, ze geeft zelf al aan wat ze wil… volg haar aanwijzing, kus haar nek…”. Mijn jonge neef kust de nek van mijn Tsjechische vriendin. “Nu naar haar oor, en dan fluister je dat je haar lekker vindt”. Hij doet wat ik zeg. Mirka antwoordt onwillekeurig: “Echt?”. “Ja, je bent een prachtige vrouw”, fluistert hij terug in haar oor. “Dank je wel”, zegt ze, “jij bent ook lekker, geloof ik..”. “Lekkerder dan je weet”, fluistert hij in haar oor. Hij likt even haar oorlel en ze kreunt zachtjes. “Juist”, zeg ik, “goed naar haar luisteren, inspelen op wat ze zelf aangeeft..”.

Hij hangt nu half boven haar en ze ligt al wat achterover. Hij draait zich nog wat verder en doordat ze haar benen wat opent komt hij daar half tussen te liggen. Zijn mond glijdt langs haar kaak, zijn tong likt. Met een hand streelt hij haar gezicht. Ik merk dat hij dit wel erg geraffineerd doet. En ik ken haar goed genoeg om te weten dat haar lichaam daar meteen op reageert. Ze is een sensuele vrouw. Onwillekeurig opent ze haar mond een beetje en hij likt langs haar lippen. Ze draait haar mond naar hem toe, naar zijn tong. Even likt hij langs haar tong. Ze kreunt als zijn tong de hare raakt. Door het geluid van haar kreun lijkt ze ook weer bij haar positieven te komen. Te beseffen dat ze hier als 51-jarige vrouw op de bank ligt met de 19-jarige neef van haar vriend, die er bij zit. Dat het een seksles is voor de neef. Hij houdt ook even in. “Streel haar lichaam”, zeg ik. “Haar bovenlichaam, haar zij, streel haar ribben, haar rug, je handen overal en luister naar haar signalen”.

Hij laat zijn grote handen over haar lichaam glijden, over het dunne blouseje, terwijl hij haar nek kust. Het duurt niet lang of haar lichaam reageert weer. Ze duwt haar borsten wat omhoog. Voordat ik kan zeggen dat dit een signaal is glijden zijn vingers naar de kleine borsten van mijn vriendin en strelen ze. “Precies goed, toch, schat?”, zeg ik. Mirka knikt: “Ja, heel goed..”, fluistert ze. “Knoop haar blouse los”. Terwijl hij langzaam haar blouse los knoopt loop ik naar de muziekinstallatie om er een cd er in te doen. Als ik terugloop zie ik dat hij haar blouse bijna uit heeft. Haar zwarte bhtje is al zichtbaar. Ze helpt hem haar blouse uit te doen. “Ook haar beha nu uit”. Samen schuiven ze haar behaatje over haar armen af. Hij aarzelt niet en leunt naar voren en likt aan een harde tepel. “Zuig er op en bijt dan zachtjes”. Mijn vriendin kreunt zachtjes en als hij bijt kreunt ze iets harder. Ze wordt nu snel geiler en Daniel voelt het kennelijk ook. Hij zuigt hard op haar tepels en gaat dan naar boven met zijn mond. Haar nek, haar kaak, haar mond. Hij legt zijn hand achter haar hoofd en trekt haar naar zijn mond. Dan zijn hun monden op elkaar en kust hij haar. Hij begint haar langzaam te tongen. Hij wurmt zich tussen haar benen en daar liggen ze. Languit op de bank, hij boven op haar, tussen haar benen, haar zoenend en zijn handen over haar lichaam. Hij beweegt zijn heupen. Mirka kreunt zachtjes. Dan glijdt een hand tussen haar benen. “Ja, langzaam naar beneden..”. Zo langzaam gaat hij niet, in no time zie ik zijn vingers tegen het kruis van haar slipje. Zijn vingers strelen daar en ze kreunt opnieuw. Behendig schuift hij haar slipje opzij en dan raken zijn vingers haar daar. “Oohh..”, kreunt ze. “Nu kun je kiezen, langzaam en je vriendinnetje uitdagen of snel..”.

Daniel wacht niet en schuift een vinger in haar. Mirka klampt zich vast aan zijn nek en kreunt opnieuw. Ik besef dat Daniel inderdaad minder onervaren is dan hij zich voordeed. Hij maakt haar geil. Ze klampt zich aan haar vast terwijl hij een vinger in haar schuift. Hij beweegt zijn vinger in en uit en streelt haar. Ze klampt zich aan hem vast terwijl zijn vingers in en uit bewegen. Veel weerstand heeft ze al niet meer. Het is begonnen als een les, maar hij heeft haar al bijna. Ze spreidt haar benen verder. “Als je het goed doet maakt ze zelf je broek open”, zeg ik. En daar schiet haar handje naar de gulp van mijn 19-jarige neef. Ze maakt de rits open en samen schuiven ze zijn broek naar onderen. Hij schuift zijn onderbroek meteen naar beneden en zijn harde, jonge lul springt te voor schijn.

Hij is groot.. iets groter dan de mijne.

“Meestal pakt ze nu je lul en brengt hem naar haar ingang..”, zeg ik schor. Ze doet wat ik zeg. Zijn lul staat tegen haar natte kut en allebei lijken ze klaar om te neuken. Daniel om mijn 51-jarige Tsjechische vriendin aan zijn harde jonge lul te rijgen. En Mirka is volgens mij vergeten dat het slechts een les is en wil niks liever dan de lul van deze 19-jarige jongen in zich voelen glijden. Plagerig draait hij met zijn lul tegen haar kut. Ze kreunt. “Nu is ze helemaal klaar om geneukt te worden, Daniel.. Als je deze lessen volgt zal je vriendin als was zijn.. Ze zal toch helemaal klaar zijn voor zijn lul nu, Mirka?” “Ja, helemaal klaar”, kreunt ze. En ik weet dat het waar is, en nu ook voor mijn vriendin geldt. Ze is klaar om door mijn 19-jarige neef geneukt te worden. “Of denk je dat ze nu nog zou weigeren?” “Nee, ze wil nu geneukt.. ”. Even aarzel ik of ik haar haar zin zal geven. Dan besluit ik anders. Het is geiler om ze nu te laten stoppen. En dan te zien hoe de dingen zich verder ontwikkelen. Haar lust zal er alleen maar groter door worden en wie weet wat dat nog oplevert in de toekomst.

“OK, dat was dan de les”, zeg ik. Langzaam komt hij van haar af, ze kreunt zachtjes als het contact tussen zijn lul en haar natte kut verbroken wordt. Daniel drinkt zijn biertje op en ik bevestig hem nog eens dat hij er helemaal klaar voor is. Bij het weggaan kust hij Mirka vlak achter haar oor en fluistert iets in haar oor. Ze knikt alleen maar. Als hij de deur uit is maakt ze mijn broek los, haalt mijn harde paal eruit en komt op me zitten. Ze hoeft alleen maar haar slipje opzij te schuiven en ik glijd diep in haar. “Ik ben zo geil”, fluistert ze. Dan berijdt ze me zwijgend en al snel komen we beide klaar.

Een paar dagen na de eerste seksles kreeg ik weer een mailtje van mijn neef Daniel. Hij bedankt me voor de geweldige les die mijn mooie, sensuele, oudere Tsjechische vriendin en ik hem gegeven hebben. Hij had het met zijn vriendinnetje gedaan, zoals ik het hem met Mirka had laten doen en ze was als boter in zijn handen geweest. Hij had alleen het gevoel dat hij misschien te snel was klaar gekomen en vroeg zich af of Mirka en ik hem daarbij konden helpen. Ik was blij met zijn mail en dat we hem zo goed hadden kunnen helpen en het bevestigde me ook in mijn gelijk dat ik hem de eerste les had laten stoppen toen het voorspel was afgelopen. Ik had het gevoel dat het hem niet alleen om les ging, maar ook om Mirka. En ik snapte zijn honger naar Mirka heel goed. Als ik het goed in schatte zou Mirka een tweede les met de 19-jarige Daniel ook wel zien zitten.

Om Daniel een beetje uit de tent te lokken vroeg ik wat hij zich er bij voorstelde. “Dat ik wel in haar ben met mijn lul, maar niet klaarkom in haar, dat wil ik graag trainen, wel neuken, niet klaarkomen”. Ik kon me goed voorstellen dat hij zijn lul wel eens in mijn mooie vriendin wilde steken. De meeste mannen willen dat wel. Maar niet iedereen heeft er zo’n goed verhaal bij als mijn neef. En de vorige keer was hij er al dicht bij om haar te neuken. Ik denk niet dat ze hem toen nog had kunnen of willen tegenhouden. Daniel’s voorstel bracht ik over aan mijn 51-jarige, eruitziend als 35, mooie vriendin. Haar ogen lichtten op toen ik het vertelde. “Maar hij mag niet klaarkomen in me..”, zei ze. “Nee, dat zei hij zelf ook al..”.

Als hij de volgende avond bij ons komt heeft hij een strak shirt aan dat om zijn gespierde borst spant. Mirka reageert er niet echt op, ze heeft zich kennelijk ingeprent dat het gewoon een les is, en zal ook wel beseffen dat ze dit keer nog meer haar verstand er bij zal moeten houden, zeker als ze zijn jonge lul tussen haar benen krijgt. Wel streelt ze even zacht met haar borsten langs zijn bovenlichaam als hij haar begroet met twee zoenen op de wang. Haar ogen glanzen.

“Zullen we de les maar boven in bed doen?

Dat is misschien wel zo praktisch”, zeg ik. “Ja, goed plan”, beaamt Daniel meteen. Mirka zegt niks. Enigszins mechanisch kleden ze zich uit en schuiven onder de dekens. “Warm haar maar wat op”, zeg ik tegen mijn neef. Hij rolt naar haar toe en begint haar nek te kussen, zachtjes, bijna plagerig. Dan naar haar kaak, zoals ik hem de eerste keer verteld heb. Ik zie het dekbed op en neer bewegen en besef dat zijn handen over haar lichaam glijden. Ik zie hoe ze meer kleur op haar wangen krijgt. Dan draait hij haar hoofd naar hem toe en kust haar op haar lippen. Ze opent ze langzaam en dan tongt hij mijn 51-jarige vriendin. Ze kreunt zachtjes. Zijn handen bewegen onder het dekbed en dat glijdt langzaam van ze af. Ik zie dat ze haar hand al om zijn jonge lul heeft, en hem kneedt. Zijn lul is keihard. Hij beweegt zijn mond naar haar kleine borsten en likt haar tepels. Dan zuigt hij een harde tepel diep in zijn mond. Ze kreunt. Zijn hand glijdt naar onderen en hij streelt haar kut. Langzaam glijdt een vinger in haar en kreunt ze: “Mmm… ”. Als hij zijn vinger op en neer begint te bewegen opnieuw: “Mmm… mmm…..” Ze is klaar voor zijn lul. “Ok, wat was je probleem?”, vraag ik. “Ik denk dat ik wat snel klaarkwam toen ik eenmaal in haar was”, zegt Daniel. “OK, doe maar voor hoe je bij haar binnen ging. Je bent er wel klaar voor, toch, Mirka?” Ze knikt.

Daniel gaat boven haar hangen en ik zie hoe ze zijn lul pakt en hem naar haar kut leidt. Even wacht hij. Onwillekeurig gaan haar heupen wat omhoog naar zijn harde paal en ze trekt zijn lul naar zich toe, naar haar kut, er tegen aan. Haar lichaam begint het kennelijk een beetje over te nemen van haar verstand. Het topje van zijn lul dringt in haar. Ze kreunt zachtjes. Ze is helemaal klaar voor de lul van mijn jonge neef. Mijn 19-jarige neef gaat met zijn lul mijn 51-jarige vriendin binnen dringen. Ik slik even. Dan zie ik hoe hij langzaam in haar dringt, in haar slanke lichaam. “Ooohh…”, kreunt mijn vriendin. Hij gaat dieper en dieper. Hij is groter dan ik en komt nu dieper dan ik ooit kom. “Ooohhh… jaaa…”, kreunt ze. Ze bijt op haar onderlip. Ze begint nu echt geil te worden, met zijn lul diep in haar slanke lichaam.

“Zo ging het met Cindy ook, en dan voel ik de zuigende bewegingen van haar binnenste en dan kom ik al bijna”. “OK, dan moet je eerst even wachten, niet meteen bewegen, eerst jezelf en haar laten wennen. Als ze wat gewend is en klaar is om geneukt te worden dan merk je het wel aan haar reactie, wacht daar op”. Ik hoop dat dit mijn vriendin ook de kans geeft om weer een beetje bij zinnen te komen. Na een paar seconden zie ik hoe Mirka haar heupen langzaam omhoog duwt. Doordat hij even stopte heeft ze inderdaad de controle over zichzelf weer wat terug. Ze is nu weer bezig met zijn les. Hij kijkt haar in haar ogen en zij fluistert terwijl ze hem aankijkt: “Neuk me nu..”. “Zie je?”, zeg ik. “Nu kun je beginnen te neuken. Als het goed is, is ze nu ook wat wijder en is de wrijving minder groot”. Hij trekt terug en stoot dan langzaam zijn jonge, harde lul weer diep in de kut van mijn vriendin. Ze kreunt: “Ooohh… jaaa…” . “Ja, ze is wijder nu, ze voelt lekker.. oohh.. dit is lekker…”. Mijn jonge neef begint mijn vriendin te neuken. Langzaam en diep.. Ze kreunt zachtjes als de grote, keiharde, jonge paal diep in haar glijdt. Hij neukt haar diep, met draaiende bewegingen. Ik had gedacht dat hij als een jonge hengst tekeer zou gaan, maar in plaats daarvan neukt hij haar rustig in een tempo waarin ze steeds meer mee begint te bewegen.

Haar lichaam neemt het weer over van haar verstand. Hij is goed, en hij begint de leiding te krijgen. Deze 19-jarige neukt mijn 51-jarige vriendin in een geil ritme waar ze steeds meer in mee gaat. Zijn grote jonge lul gaat in en uit. “Oohh.. jaa.. het is goed..”, kreunt ze. Ik heb niet het gevoel dat ik hem veel aanwijzingen hoef te geven. Met regelmatige stoten blijft hij Mirka neuken, diep, in en uit, in en uit. Hij neukt haar. En ze volgt zijn ritme, ze worden een geoliede machine.

Zijn lul glimt van haar natheid.

“Hij houdt het goed vol, he?” Ze kreunt: “Jaa.. oohh.. ga door… je neukt goed.. neuk me… blijf me neuken.. kom niet.. ooohh.. diep….”. Deels is dit les en ik denk dat ze het deels ook echt diep voelt nu. Ze wordt geneukt door een 19-jarige jongen en ze verliest de controle. “Het gaat goed, zo, Daniel, blijf door gaan, en zorg dat je niet klaar komt.. als je zo door gaat komt zij als eerste klaar… en dan weet je dat je niet te snel klaar gekomen bent… ”. Hij verhoogt zijn tempo iets. “Oohh.. mijn Goddd… jaa.. neuk me… ooohh… lekker… ik kom bijna…”, kermt mijn vriendin. Ze klampt zich aan hem vast. Vangt zijn stoten gulzig en gewillig op. Ze ontvangt zijn jonge lul met graagte. De snellere en hardere stoten brengen haar over de rand. Vergeten is de les. Ze wil nu geneukt worden door hem, diep, hard.. Ze geeft zich over aan zijn stoten, aan zijn lul. “Oohh… jaaa…. ik kom bijna…. ga door…. neuk me…. ooohhhh… jaaaa….. bijna….. “ Dan explodeert ze. “Oohh.. mijn Goddd…. ik kommmm… mmmmmmmmmmmmmm……”. Ze verkrampt en klampt zich aan hem vast. “Ooohh… oooohhh….”. Mijn neef duwt zichzelf diep in haar en laat haar schokkend klaarkomen.

Mijn 51-jarige vriendin komt klaar op zijn 19-jarige lul.

Als ze uitgeschokt is zeg ik: “Keurig gedaan, toch, Mirka?” Ze knikt. Even duwt Daniel zich nog dieper in haar en ze kreunt diep. Hij fluistert iets in haar oor, en ze knikt. Dan trekt hij terug. Zijn jonge lul is keihard en glinstert. Hij staat in volle glorie tegen de kut van mijn vriendin. Mirka streelt zijn lul en ze trekt hem iets terug in haar kut. Hij beweegt tegelijk iets vooruit. Ze kreunt als zijn eikel weer in haar verdwijnt. “Oohh….”, kreunen ze allebei.

“Dat was dan de les”, zeg ik snel. Mirka kijkt enigszins verschrikt opzij en Daniel kijkt teleurgesteld. De spanning is verbroken, en hij kruipt langzaam van haar af. Dan vermant hij zich en zegt: “Bedankt voor de lekkere les”, en kleedt zich aan. Als mijn neef de kamer uit is kleed ik me uit, ze trekt me boven op zich. “Hij wilde niks liever dan diep in je klaar komen, lekker ding, klaarkomen in een geile milf noemen ze dat, geloof ik..”. Ze kreunt haar antwoord. “Oh, mmmm… en ik verlangde zo naar zijn zaad, hem voelen klaarkomen in me.. ik wilde dat hij door ging… dat hij in me zou klaar komen… me bleef neuken… ”, fluistert ze in mijn oor. “Mmm.. lekker…”, kreun ik. “Dat fluisterde hij in mijn oor… je verlangt naar jong zaad..”. “En toen knikte je?” Ze knikt. “Kom diep in me klaar, Paul.. ik wil een explosie diep in me voelen.. neuk me diep en hard..”.

Ik neuk haar hard… “Je fantaseert al over zijn volgende mail en de volgende seksles..”, kreun ik. “Ja.. kom in me… kom diep in me… geef me je zaad… ”, kreunt ze en ik weet niet aan wie ze denkt. Wat een heerlijke geile vrouw is het ook.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm