Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Een lul zo hard als staal!

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Mijn schoonmoeder is een geile MILF
Categorie: MILF | maandag 7 oktober 2013 02:39

Geile afspraakjes

Sinds een paar jaar heb ik nu een vaste relatie en we hebben het best wel moeilijk. Als je alletwee werkt dan verslonsde het huis maar gelukkig was de moeder van mijn vriendin Jolanda Hanny bereid om overdags een paar keer in de week wat kleine huishoudelijke klusjes te doen. Niet op een vooraf afgesproken tijdstip maar gewoon wanneer het mijn schoonmoeder uit komt. Ze had van ons de sleutel van de achterdeur gegeven dus ze kon er ieder moment in. Ik had daar aan moeten denken maar die ochtend vergat ik het gewoon. Ik had een dag vrij genomen om wat administratie te doen. Ik werd om negen uur wakker, mijn vriendin was al een paar uur weg en zat waarschijnlijk weer eens in de file. Ik besloot om meteen maar de administratie te doen zodat ik een uurtje later er al klaar mee was. Ik verveelde me nu al en zat me af te vragen wat te doen voor de rest van de dag. Ik ging het internet op en bekeek wat seks sites en raakte opgewonden.

Een oudere rijpere brunette werd door een jonge man behoorlijk stevig genomen en moest meteen aan mijn schoonmoeder denken. Klein van stuk, brunette, volle lippen, grappige kleine ondeugende ogen, lekkere grote borsten, brede heupen en dus een lekkere kont. Hmmm het idee om het met mijn schoonmoeder te doen, al was het maar een blowjob oh wat zou ik dan een lading spuiten zeg… dacht ik en voelde mijn pik behoorlijk worden tussen mijn benen! Terwijl ik de fotoserie verder bekeek opende ik mijn boxershorts en trok de voorhuid over mijn steeds dikker wordende eikel zodat mijn lul nu tot maximale oorlogssterkte kon opzwellen.

“oooh wow Hanny als jij dat toch een was hmmmm” kreunde ik achter de PC, spelend met mijn lul. “hmmm dan zou ik lekker aan je tieten likken en je opgeschoren rijpe kutje leegslubberen hmmmm….” Ik liet de geilste foto’s staan en begon me nu lekker af te trekken. Mijn ballen begonnen al lekker op te zwellen van het zaad en ze begonnen te jeuken! “Hmmm oh Hanny oooh lekkere schoonmoeder hmmm oooh lekkerrrr oh Hanny…..” kreunde ik luid als ik wijdbeens zitten aan mijn lul trok. “hmmmm oh zuig me…” kreunde ik zo krols als de pest. Omdat ik nogal slank en lenig ben boog ik me in mijn stoel voorover en ofschoon ik me nog nooit zelf afgezogen had was ik nu op het botergeile punt aangekomen om mijn eigen lul te proeven. Fantaserend over mijn schoonmoeder haar heerlijke rijpe billen en tieten boog ik steeds verder en verder naar voren en opende mijn mond ik voelde het de hitte van pik tegen mijn lippen aan en ik sloot ze strak eromheen en zoog. “Hmmmmm!……..” kreunde ik als ik slierten voorgeil over mijn tong voelde flitsen zoooo opwindend zo geil ooh dit zou mijn schoonmoeder nu voelen en proeven! “Hmmmm hmmm Hanny ooh Hanny…..” kreunde ik als even stopte, naar mijn spuitgat staarde en de voorhuid nog eens lekker stevig omlaag trok. “oooh ik ga spuiten… “ kreunde ik, ging staan en pakte mijn glas erbij en hield mijn snikkel erin en sproeide ineens een geweldige straal sperma erin, keer op keer weer! “ooooh wow!……” zuchtte ik als ik in mijn slapper wordende lul kneep en zo de laatste druppels eruit molk. “oooh zucht oh… oh….. ik moet even liggen…… phew ik wordt er duizelig van… oh…” ik liet de boel de boel en ging even op het bed liggen. Een half uurtje later was ik weer op kracht en ging de trap af om wat fris in te schenken.

Ik stond in de keuken als ik in mijn ooghoek iemand zag en de keukendeur ging open. Daar stond Hanny! Ze droeg een strakke zwarte broek en een bloes. “Hey heb je vandaag vrij?……” riep ze en zoende me op de wang. “Ja Hanny…..” zei ik verrast. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was, hing ze haar jas om een keukenstoel en opende een keukenkastje en haalde de poetsdoeken en schoonmaakmiddel uit. “Nou ik ga maar meteen aan de slag….” zei mijn schoonmoeder en verliet de keuken. Ik had nog steeds niet in de gaten dat ik iets…. vergeten was…. Pas een paar minuten later realiseerde ik me dat de PC nog online stond en oh jee het glas met sperma stond gewoon nog daar! Snel liep ik de trap op en hoopte dat mijn schoonmoeder in een andere kamer bezig was maar ik had pech. Ik zag de vrouw het glas in het licht bekijken, de stroperige slijmerige witte klodders sperma hingen aan de binnenkant van het glas. Gelukkig was de screensaver op de PC aangesprongen maar in haar draai naar de PC stootte ze de muis aan en verschenen de porno foto’s van de rijpe vrouw. Ze keek me vervolgens aan en schudde het hoofd.

“Jeetje Stef…. oh jee wat ben jij een viespeuk zeg!…smeerlap!!”

Riep mijn schoonmoeder boos als ze het glas omhoog hield. Ik ging bij haar staan en wilde het glas uit haar hand pakken maar ze trok het weg. “Nee nee nee…. dit houdt ik bij me…..” en we begonnen een beetje te stoeien om het glas. “Alsjeblieft Hanny……” zei ik maar Hanny leunde achterover zodat ik er niet bij kon. “Nee Stef…… nee…… dit…. “ voor ik er erg in had zoende ik mijn schoonmoeder op de mond. Was het haar geur, het voelen van haar heerlijke zachte lichaam, maar ineens zoende ik mijn schoonmoeder op de mond en ze kuste me terug! “Hmm hmm…….Stef…. niet doen…. vies hmmp peuk hmmm……….” begon Hanny nu te kreunen. In mijn paniek kuste ik haar omdat ik denk ik dacht dat hier toch geen oplossing voor bestond. Wat geforceerd liet ik mijn handen over haar rijpe lichaam gaan, en raakte haar grote borsten aan waarop ze kreunde. “Oooh jongen toch hmm hmm hmmp…… je snapt dat dit helemaal niet door de beugel hmmm kan… arch!” kreunde mijn schoonmoeder en keek omlaag naar mijn masserende handen, vervolgens keek deze rijpe vrouw, mijn rijpe schoonmoeder me hartstochtelijk aan maar ik wist niet hoever ze me zou laten gaan.

Ik reikte onder de rand van haar bloes en wilde eronder gaan om haar borsten te grijpen maar ze hield even haar handen op haar buikje zodat ik niet verder kon en schudde haar hoofd. “Nee Stef nee….. dit is niet … niet…. stop Stef… stop maar ik weer wat je wilt doen…. ik..” maar ik duwde verder en merkte dat de weerstand die mijn schoonmoeder in bracht snel verminderde en een beetje verlegen omlaag kijkend liet ze min handen hun gang gaan omhoog naar de rand van haar BH en eromheen en trok het wat omlaag zodat ik nu Hanny haar opgezwollen tepels voelde. “Hmmmm oh wat zijn ze groot en stevig hmmm groter dan je dochter….” complimenteerde ik mijn schoonmoeder. “Oooh zucht hmmmm hmmm……..” ik duwde mijn dijbeen tussen haar benen en wreef zo over haar kruis in die strakke broek. Mijn lul begon hard te worden en vormde een stevige bobbel in min shorts en zonder iets te hoeven vragen begon Hanny mijn schoonmoeder over mijn kruis te strelen!! “Ooooh Hanny oh lekker….” kreunde ik. “Hmmmmm oh hij is al lekker groot hmmm en volgens mij zit er een hoop ehm zaad tussen je benen he?…..” ik knikte snel. “Ja maar volgens mij heb je het meeste al verspeelde he?…..” even kijkend naar het glas. “Nee hoor Hanny arch hmmm er is nog genoeg voor je hoor hmmmm….” kreunde ik en ineens pakte ze het glas en hield het tussen ons in. “Dus dit is slechts een voorproefje hmmm?” fluisterde mijn schoonmoeder geil. “Ja Hanny hmm noem het maar het voorgerecht…..” “Oh ja?… hmmm……” ze staarde naar het bodempje frisdrank wat er nog in zat met daarop drijvend een dikke laag stroperig sperma. Me aankijkend opende ze haar mond en gaat in een teug de inhoud van het glas in haar mond en slikte het door!

Mijn schoonmoeder! “Hmmmm….. wow! das nog eens een mixdrankje hmmm?…..”

“Lekker Hanny hijg hijg…..” kreunde ik geil als de vrouw knikte en haar handen om de rand van mijn shorts zetten en deze om,laag trok om mijn lul zo te ontbloten. “Allemachtig jongen wat een reus van een paal heb je toch tussen je benen hmmm wel mooi hoor….. kijk eens jouw eikel hmmm……” kreunde de moeder van mijn vriendin geil als ik zo met de shorts op mijn enkel voor mijn schoonmoeder stond. Ik bracht mijn handen op haar rug en opende de sluiting van haar BH, soepel gleed de dure BH van haar af en kreeg ik eindelijk de rijpe memmen van mijn schoonmoeder te zien! Ze waren enorm…. zonnebankbruin, lelieblank waar de bikini zat tijdens het zonnebaden. De grote zware tieten van mijn schoonmoeder bleven recht naar voren wijzen daarop staken een paar grote ronde roze tepels. Glimlachend keek mijn schoonmoeder omlaag als ze op haar beurt heel teder over de volle lengte van mijn pik streelde. “Oooh zacht huidje hmmmm maar hij is zo stijf Stef hmmm nou? wat vindt je van mijn borsten? Zijn ze nog goed?….” “Oh Hanny hmm lik slurp ze zijn geweldig zo geil… zo geil hmm hmm…” ik zoog even aan haar rijpe tepels om vervolgens met beide handen ze te strelen daarna liet ik ze even los om het knoopje van haar pantalon los te maken en weer hield mijn schoonmoeder me tegen maar ik kuste Hanny op haar mond waarop ze me mijn gang liet gaan en de broek van haar brede heupen gleed en ze eruit stapte zodat de vrouw nu enkel in haar grote witte onderbroek voor me stond en ze keek omhoog mij aan als ik naar voren duwde en de vrouw geil mijn snikkel over de zachte stof van haar onderbroek wreef ter hoogte van haar rijpe neukgleuf.

“Hmmmmm Hanny aaarg je maakt me gek… oooh zullen we dat onderbroekje ook maar even uit trekken schatje hijghijg….” kreunde ik en hielp haar het onderbroekje omlaag trekken en verdraaid de vrouw was kaal geschoren! Tussen haar dijbenen prijkte twee kale opgezwollen schaamlippen en een beetje verlegen schopte mijn schoonmoeder de witte onderbroek van haar enkels af en herhaalde het wrijven over haar nu naakte gleuf.

“Oooh jongen hijg hijg ik wil je lul in me…..” kreunde ze!

Ik zakte wat omlaag en richtte mijn omhoog wijzende pik op de gleuf van mijn schoonmoeder en met een beetje moeite voelde ik haar schaamwanden om mijn snikkel sluiten en duwde ik omhoog zodat ik de rijpe gleuf van mijn schoonmoeder vulde met mijn pik. “OOOOH JONGEN TOCH! OOOOH!….” kreunde de vrouw tegen me aan als ze steeds meer pik van haar toekomstige schoonzoon in haar onderbuik voelde stoten. Meteen legde ze haar handen op mijn schouders als ze gepaalde werd door haar schoonzoon. “Oh Hanny oh wat ben je heerlijk nauw hmmm zo een jong kutje heb je Hanny oooh zo lekker!…” kreunde ik en we keken elkaar diep in de ogen als we staande ritmisch begonnen te neuken. “Oh je maakt me zo nat jongen zo nat… oh je pik is zo heet! oooh ik gloei helemaal van dat stuk vlees van jou in mij!….” gilde mijn schoonmoeder als ik mijn lul tot aan de ballen in haar rijpe schacht perste en ik haar grote billen pakte en haar omhoog tilde zodat de rijpe vrouw op mijn lul aan het dansen begon! “ja jah jah jah!…..oh lekker! oooh jaaah Stef spuit me vol, spuit me vol!….” gilde mijn schoonmoeder als ik begon te komen en mijn teelballen in de baarmoeder van mijn schoonmoeder leegde! “Ooooh je spuit Stef ooh jongen toch hmm oh zoveel oooh zo dik… ik kom klaar…. ik kom klaar!….” kreunde de rijpe vrouw in mijn handen als ik langzaam neukend mijn sperma in haar joeg!

Voorzichtig zette ik mijn schoonmoeder op het bureau waarop mijn lul uit haar rijpe flamoes gleed en mijn schoonmoeder, moederlijk mijn pik in haar handpalm nam en deze lieflijk streelde. “Hanny ehm wat doen we met dat glas?……” vroeg ik haar. “Welk glas bedoel je? Waar heb je het over?….” zei ze stout glimlachend. “hmm ik denk dat je vandaag je best maar moet doen bij je schoonmoeder om haar geheugen verder te wissen…..” zei de vrouw en kneep even speels in mijn lul. “Zeker weten Hanny….. hmmm hmm….. laten we naar de slaapkamer gaan……” “Wat is er mis met deze kamer?……” zei Hanny en draaide zich om en boog zich voorover … wijdbeens en keek achterom. “Hmmmm ik heb nog steeds een paar brandjes die nodig geblust moeten worden Stef hijg hijg…” Ik ging achter haar staan en legde mijn lul in haar bilspleet waarop ze haar rug kromde en haar billen samenkneep.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm