Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zijn vrouw die ging vreemd!
Categorie: vreemdgaan | donderdag 3 november 2016

Wim ging naar zijn werk, een collega van hem Peter, was jarig en die had een door zijn vrouw gebakken taart bij zich. ‘’Gefeliciteerd Peter, tja alweer zevenendertig, He.’’ Zo werd hij door alle collega’s gefeliciteerd nadat hij zelf de taart had aangesneden, tien flinke stukken, voor de zes automonteurs, de directeur en balie medewerkster en verkopers. ‘’Mmmmm..lekker Peter,’’ zei Floor, de enige vrouwelijke collega. ‘’Geef me ff het telefoon nummer van je vrouw,’’ vroeg Wim. ‘’Waarom dat dan?’’ ‘’Ik wil haar ff vertellen hoe lekker die taart is!’’ Wim vond Mandy de vrouw van Peter ook wel lekker. Ze was een stuk jonger dan Peter, zesentwintig en een sexy langharige blondine, met toch zeker wel een geile C-cup. Wat zij in Peter zag snapte hij niet. Peter was een goede automonteur en een aardige collega, dat dan wel weer. Wim had haar ontmoet op het bedrijfsfeest en was erg onder de indruk, lekker kort rokje had ze aangehad wat geil over haar ronde kontje bolde en die dijen hé….Haar stevige tieten zag je in de dunne stof priemen, zonder Bhtje dus en ze wist dat ze er wezen mocht, dat straalde ze ook uit. Ze flirtte ook veel met de andere collega’s en je zag dat Peter zich geen houding wist, hoe die elkaar gevonden hebben?

Verboden incest films

Peter gaf het telefoon nummer. Wim typte die in op zijn iPhone en dan ook nog een duurdere uitvoering. Hij zette het geluid hard, zodat de collega’s konden meeluisteren, het duurde even voor er verbinding was, ‘’ooohhh..ooohhh….mm…..met..Mandy..oooohhhh..ww..wie is dd.dit..ooohhhh ga door lekker..ooohh…’’ ‘’Zeg het gebak was lekker hoor, wat ben je aan het doen??’’ ‘’Ooohhh….ggggg..mmm…harder…ooohh..ja..harder..harder, lekkere grote dikke pik heb je.. Oooohhh…..geiill…dieper..ooohh ja..ja!’’ ‘’Je blonde vrouwtje schijnt het erg druk te hebben,’’ reageerde Wim, op de geluiden die duiden op een stevige neukpartij tussen blonde Mandy en?? ‘’Hij heeft wel een grote pik!’’ Deed Wim er nog een schepje bovenop.

Peter voelde zich erg ongemakkelijk. ‘’Waarom zet je het geluid niet gelijk uit?’’ Dat zijn vrouwtje vreemd ging, was nu wel erg duidelijk, iets waar hij altijd bang voor was geweest, want zo een mooie vrouw heb je nooit alleen, hadden zijn ouders hem al gewaarschuwd, toen ze trouwden. ‘’Peter, wie is dat?’’ Vroeg Floor. ‘’Ik wil het er liever niet over hebben, dat snap je toch zeker wel?’’ ‘’Huh?…o nou sorry hoor!’’

‘’Heeft hij een grotere pik dan jij?’’

Vroeg Wim en ging door met pesten. Wim dacht aan zijn eigen grote pik. Hij had een vette dikke, van zeker negentien centimeter en die zou hij best wel….. Wim belde later die avond. ‘’Ja Mandy hier? Heb geen tijd want we vieren de verjaardag van mijn schatje!’’ ‘’O, oké…maar als je nog eens een stevige veeg wil, ik heb een grotere pik en weet ook hoe ik er mee om moet gaan!’’ Mandy keek naar haar mobieltje. Wim..Wim..?….vaag herinnerde ze zich een collega van haar man, een wat oudere man, kaal hoofd stevig sportief lijf en een grote sigaar in zijn mond. Mandy was hem gelijk opgevallen en dat zij zelf scoorde, dat wist ze gewoon. Ze had de verbinding verbroken, ‘’mmmm een groter pik,’’ fluisterde ze.

‘’Wie was dat?’’Vroeg Peter. ‘’Verkeerd verbonden,’’ reageerde Mandy. Ze vond dat Peter de hele dag al zo vragerig was en haar steeds aankeek. Er was wat familie en de naaste buurtjes van beide kanten. De buurman kon bijna de hele tijd Mandy tussen haar dijen kijken en zag dat ze een rood slipje aan had. Ze liet hem ook gewoon gluren hoor. Ze stond ook iets voorover gebogen bij hem zodat hij inkijk had tussen haar geile tieten vlees. ‘’Kan je het goed zien….buurman?’’ Om een uur of twee was de visite weer afgetaaid en de buurman had buiten ruzie met zijn vrouw. Beppie durfde er binnen niets van te zeggen, maar nu ging ze even los. ‘’Ik heb het wel gezien hoor…viezerik!’’ ‘’Waar heb je het over?’’ Beet de buurman van zich af. ‘’Je zat de hele tijd onder het rokje van die blonde hoer te kijken!’’

‘’Zeg buuf..ik ben geen hoer hoor, je moet wel ff oppassen wat je zegt, He!’’ ‘’O nee? En met wie lag je dan te rotzooien vandaag, toen je man naar het werk was?’’

Peter wachtte tot de rust weer wat was terug gekeerd. ‘’Zeg je mag er wel wat van zeggen hoor, als ik zomaar voor hoer uitgemaakt wordt en de volgende keer nodig je die Beppie niet meer uit, wat denkt die ouwe teef wel!’’ Peter wilde de hele tijd al wat vragen. Hij zuchtte en zuchtte…. ‘’Wat heb je toch?’’ Vroeg Mandy, ‘’jij bent de hele avond al zo raar?’’ ‘’Wat was dat, toen ik op het werk was?’’ ‘’Hoe bedoel je? Wees eens wat duidelijker?’’ Reageerde, Mandy weer. ‘’Wij zaten op de zaak met zijn allen gebak te eten, jou gebak, oké ze vonden het allemaal lekker, maar wat was jij in hemelsnaam aan het doen?’’ ‘’Huh…huh? Ik snap niet waar je heen wilt hoor?’’ ‘’Nou, ik…ik bedoel wij konden horen wat je aan het doen was, zoiets doe je toch niet terwijl je telefoon gesprek hebt….ik..bedoel zoiets doe je niet, je bent getrouwd en dan doe je zoiets niet!!’’ Zo dat was er uit, vond Peter.

‘’Omg…..??’’ ‘’Ikke niet snap wat jij bedoelt, je moet beter articuleren….beter omschrijven, of nog beter er niet omheen draaien….waar heb je het over? WAT BEDOEL JE??’’ ‘’Je..je lag gewoon te neuken!!’’ ‘’Huh….? Ik lag te neuken??’’

‘’Ja,…Wim had het geluid hard staan en het was te horen, dat je klaar kwam en je wilde harder en dieper geneukt worden en hij, wie het dan ook was had een lekkere grote pik?’’ ‘’Konden jullie dat horen?’’ ‘’Ja………luid en duidelijk!!’’ ‘’O.’’ ‘’Wat O, is dat het enigste wat je als verdediging opvoert?’’ ‘’Ik moet het dus normaal vinden dat jij gewoon met andere kerels ligt te….,’’ Peter kreeg het niet uit zijn strot. ‘’Andere kerels? Waar haal je die onzin vandaan, jij vind dus ook dat ik een hoer ben!’’ ‘’Nee, dat zeg ik ook helemaal niet.’’ ‘’Ik hoor je het gewoon zeggen hoor, andere kerels en daar bedoel jij mee dat ik met andere kerels neuk!’’ Peter kwam er niet uit, daar was ze heel goed in, in het omdraaien van een gesprek, waardoor HIJ zich nu moest verdedigen…..

‘’Ja, nu ben je uitgepraat, He…mij beschuldigen, heb jij een kerel aan de telefoon gehoord?’’ ‘’Nee, maar je zei zoiets als lekkere dikke grote pik?’’ ‘’O, dus ik mag niets zeggen als ik me lekker lig te verwennen met een dikke dildo en dan net doe of jij dat bent!’’ ‘’Ik heb geen grote pik en….’’ ‘’Tja, het is dat je het zelf zegt,’’ onderbrak ze hem. ‘’Je hebt een kleintje en kan er bovendien niets mee. Je komt al na vier stootjes klaar en draait je dan om!’’ Peter was uit geluld. ‘’Ik ga naar boven,’’ zei hij.

‘’Ik ga naar boven zul je bedoelen, jij gaat op de bank hier in de kamer!’’ ‘’En denk er dan maar is over na, wat je net allemaal zei, je hebt mij nooit lekker gelikt, ik heb je nooit mogen afpijpen, je hebt mij nooit een orgasme bezorgt, ben ik zo lelijk??’’ Mandy ging naar boven. Ze had hem helemaal gek gekletst, natuurlijk lag er een vent met een grote pik op haar in te beuken. Zij had toch gewoon RECHT op een goed potje seks, of niet soms? Kerels zat die wel wilde en er ook wel voor wilde betalen! Maar ze was geen HOER punt uit!

Peter ging best wel een beetje boos, op de bank liggen. Hij bekeek zijn pik nog even en trok ,m stijf, nou twaalf centimeter was die toch zeker. Met wie had ze dan liggen neuken? Ze zij wel van niet, maar dat geloofde hij niet. Zou die gast hier in de buurt wonen? Mandy liep opeens de kamer in, ‘’ben wat vergeten, wat ben jij nou weer aan het doen? Zit je je pik op te meten?’’ Peter trok gauw een deken er over heen, ‘’donder nou maar op naar boven, je hebt mij al genoeg belachelijk gemaakt!’’ ‘’Je wil echt weten met wie ik geneukt heb, He?’’ ‘’Nee!’’ ‘’Nou, ik heb met Johan Falcon liggen neuken en ja die kan er wat mee en ja hij woont een straat verder en nou niet meer zo liggen piepen!’’

‘’Heeft ie echt een grotere pik?’’

‘’Ja, best wel maar dat kan ook haast niet anders, He…jij hebt nou eenmaal een kleintje!’’ ‘’Hoe groot is groot?’’ Vroeg Peter, met gekwelde stem. ‘’Lengte vierendertig centimeter en omtrek zestien centimeter! En het belangrijkste hij kan meiden klaar neuken!’’ ‘’En als je dat niet gelooft, zoek maar eens op, op internet!’’ Mandy ging weer naar boven en ze wist zeker, dat hij dat ging op zoeken.

Mandy dook in bed. Ze was erg verdrietig, want ze zou hem nooit bedriegen, alleen zo jammer dat hij op seksgebied niet wat beter zijn best deed, het leek hem gewoon niet te interesseren. Ze was echt met een dildo bezig geweest, maar door dat doorgezaag van hem, had ze zin om hem te stangen, hij had ook een kleintje, maar er zijn mannen zat die met een kleintje best lekker kunnen neuken en hij kan zijn tong toch ook gebruiken? Of was hij vies van haar? HOMO?? Zou hij homo zijn, daar had ze nog geen moment aan gedacht.

Peter zette de computer aan. Hij typte op Google dikste en grootste lul in en ja hoor, was ff zoeken maar Johan Falcon bestond echt, tja vierendertig centimeter en Peter ging een zware nacht tegemoet. Zou ze hem nu in de steek laten? Zou hij zijn mooie blonde Mandy kwijt raken? Jeetje vierendertig centimeter, dat was bijna drie keer zolang als die van hem en over de omtrek wilde hij al helemaal niet nadenken. Vrouwen vonden dus een lange dikke pik echt belangrijk? Hij viel uiteindelijk in slaap, erg onrustig, steeds zag hij die pik………in zijn Mandy op en neer stoten……. Die morgen vertrok hij naar zijn werk zonder ontbijt en haar te groeten. Wim zijn collega was er niet, merkte hij, had zich ziek gemeld, hoorde hij later.

Half acht in de ochtend. Mandy werd wakker, haar mobieltje zoemde. Ze pakte het ding, er stond een berichtje :Ik ben geil, heb je zin in een stevige veeg!: ‘’Huh?’’ Ze was er over na aan het denken, wie kon dat nu zijn. Ze was immers echt blond..O, dat is die Wim en net toen ze het besefte werd er gebeld. Mandy holde de trap af en deed de deur open. Sjit ze stond er in haar gele babydolletje, waar je doorheen kon kijken en verder had ze……………….niets aan. ‘’Zo, dat ziet er ff goed uit zeg, nog lekkerder dan de vorige keer,’’ zei hij en drukte zijn sigaar uit, tegen de muur. ‘’Jij weet wel hoe je een pik direct stijf krijgt zeg, echt wauw!!’’ ‘’Nou, laten we maar naar binnen gaan,’’ zei Wim, ‘’want anders wil die postbezorger ook nog,’’ en hij drong langs haar heen, naar binnen.

Mandy, toch een beetje overrompeld sloot de deur. ‘’Ik houd wel van onderdanige blonde sletjes!’’ Melde Wim, maar even. Hij haalde gelijk stalen polsboeien uit zijn achterzak en voor dat ze het wist, zaten haar handen op haar rug. ‘’WW…wat..wat doe je?’’ ‘’Jou gebruiks klaar maken en dat ben je nu en verder je mondje alleen maar open, om mijn dikke pik er in te ontvangen! Ik zal je eerst wel een stevige harde beurt geven, want die heb je wel nodig, heb ik begrepen!’’ ‘’Maar…,’’ probeerde ze nog, maar hij drukte zijn lippen op haar lippen en greep haar stevig bij haar kontje. Ze voelde zijn harde pik door zijn spijkerbroek heen en kreeg een wee..igg gevoel door haar lijfje, daarna zei hij, ‘’sssttt,’’ en drukte een vinger op haar mondje. ‘’Lekker geil sletje ben jij!’’ Hij trok zijn shirt uit en zijn gespierde lijf werd zichtbaar. Hij trok zijn broek uit, de slip had hij al thuis gelaten.

Mandy keek met opengesperde ogen naar de dikke stijve pik, vette aderen liepen er overheen, dit van hard vlees, was toch wel heel wat anders dan een glimmende dildo van kunststof. De forse eikel glom van de spanning die er op stond. ‘’Omg….,’’ reageerde ze, met een lijzige geil stem en haar kutje reageerde ook, het eerste vocht liep haar al af, over haar dijen. In haar blonde hoofdje was ze er nog niet over uit, maar heel haar lijf snakte er naar om bevredigd te worden. Hij had echt een dikke grote pik, ze werd een beetje week in haar knieën en Wim voorkwam dat ze er doorheen zakte. ‘’Je hebt het echt al die jaren gemist, He! Ik zie dat jij gewoon een flinke goede beurt nodig hebt, je hoeft je er niet voor te schamen hoor.’’ ‘’D..dd..doe ik ook niet hoor,’’ en ze liet hem zijn gang gaan, dat onderdanige lag haar wel, wat de seks betrof dan.

Wim zette haar stevig tegen de muur. Ze zag dat hij zijn harde pik gewoon op haar al iets open staande kutje zette, ‘’ooohh..huh..huh,’’ reageerde ze, zachtjes. Ze voelde gelijk het verschil, er drong nu echt wat naar binnen, het klopte, het was van hard mannen vlees, goed opgepompt met bloed er zat leven in en zij was nog best wel strak. ‘’Je bent niet vaak echt goed geneukt, He?’’ ‘’Nee..nee..,’’ en er kwamen wat traantjes van herkenning, een echte man drukte nu zijn naar een nat kutje verlangende echte harde pik er in, lekker stevig nam hij haar gelijk diep, het blonde geile sletje had dit echt nodig. ‘’Ooohhhhh..ja…mmm..oooohhh..Wim.’’ Ze voelde zijn lul op en neer flitsen en haar kutje begon zijn lul af te knijpen en zijn eeltige handen bewerkte haar stevige tieten. Hij hoorde zijn lul steeds luider soppen en ze kwam kirrend en gilletjes slakend intens geil klaar. Eindelijk een vent die haar klaar neukte, waarom kon Peter dit niet? Nu was ze toch vreemd gegaan, spookte het in haar hoofd, maar weinig tijd om er over na te denken had ze niet. Ze werd omgedraaid en kreeg de pik in haar kontje geranseld.

‘’Zo dadelijk ander standje, slet!’’

Haar kontje werd vol gespoten, maar de pik van die vent bleef hard. ‘’Ik ben te geil,’’ hoorde ze, hem zeggen. ‘’Op je knieën!’’ Mandy wist niet hoe gauw ze op haar knieën moest gaan liggen, wel lastig met die pols boeien. Hij kroop achter haar en ze kreeg de pik weer erg diep in haar kutje. Zo kon hij haar nog dieper nemen, ervaren kerel, die Wim. Haar tieten leken nu groter. Hij omvatte de geile meloenen stevig, zodat hij flink hard kon stoten. ‘’OOOOHHHHH…..JA..JA,’’ kreunde ze luid.

Bij de buurtjes. ‘’Ik dacht dat ik Peter vanmorgen naar zijn werk zag gaan?’’ Opperde, de buurvrouw. ‘’Ach, een dergelijk blondje heb je nooit alleen,’’ zei haar man, die best jaloers was op Peter en het dus niet erg vond dat ze door een ander, zo te horen stevig onder handen werd genomen.

‘’Ooooooohhh..mmmmm..harder…harder….ooohhh ja ja ja!’’ Wim dreef zijn lul er tot aan de wortel in, zijn ballen klotste tegen haar dijen en ze kwam weer luidruchtig klaar. Ze moest ,m daarna nog een keer goed afpijpen en de sperma door slikken, met een echt uitgewoond gevoel plofte ze later op de bank.

‘’Ik wil je wel vaker voorzien van een echte pik hoor!’’ ‘’We kunnen het geheim houden. Peter hoeft hier niets van te weten, ‘’want de lusten wilde hij wel, maar niet de lasten. ‘’Ik..ik moet daar nog even over na denken, kan natuurlijk ook gaan scheiden?’’ Dat leek Wim niet zo een goed idee, want dan kon hij niet alle blondjes neuken, vrijheid was hem toch teveel waard. ‘’Ik kan natuurlijk gewoon twee keer per week komen, kom jij niets te kort,’’ zei hij dan ook. Mandy wilde die harde lul wel, maar ja Peter voor liegen? ‘’Oké, ik bel je gewoon en dan hoor ik het wel!’’ Wim kleed zich aan en stak buiten de sigaar weer aan. Hij zwaaide naar de buurtjes die langs het gordijn stonden te gluren, dat was zijn probleem niet.

Peter kwam einde werktijd thuis. Mandy zou normaal dan al bezig zijn met het eten, maar ze was echt helemaal uitgewoond. Peter zag haar in haar nacht kleedje op de bank liggen. Ze stonk geil en de opgedroogde sperma strepen op haar dijen, de klodders sperma rond haar mondje…. Ze had nog wel Wim de grote dildo naast zich neer laten leggen, maar of hij daar in trapte? En dan had je de buurtjes nog….

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Wil jij een Negerin neuken?  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  
Ik doe wat jij wil!
Gedwongen Tot Sex
In de fietsenkelder op school wordt Brenda verkracht door twee jongen!
keiharderapesex.com

Neukmachines in tienerkutjes!
Tieners gaan voor het eerst de geile neukmachines ervaren, kijk hoe ze genieten!
fuckingmachine.nl

Politie zoekt verkrachter!
Politie zoekt met man en macht naar een verkrachter die het gemunt heeft op alleenstaande jonge vrouwen.
rapehoertje.nl

Getrouwde vrouwen gaan vreemd
Bloedgeile huisvrouwen laten zich neuken door groot geschapen mannen. Hun man mag alleen maar toekijken!
cuckolding.nl

Jongensmonden vol heet sperma
Kijk mijn geile buurjongen eens zaad happen!
gayfuckers.nl

Als ze haar knie breekt...
Dan loop de JUS eruit, zo dik is dit geile neukvarken!
fatzo.net

Onderdanige gayslaaf afgestrafd.
Vastgebonden in een kooi kan hij geen kant meer op en wordt dan keihard gepijnigd.
maledomination.nl

Vastgebonden en gelikt!
Vastgebonden lik ik Denise haar sappige kutje.
bdsmseksfilms.nl

Stiekeme seks op kantoor!
Secretaresse laat zich keihard nemen op het bureau van haar baas.
geile-film.nl

Bizarre Groepsverkrachting
Zes mannen verkrachten een onschuldige tiener en misbruiken haar een uur lang.
rapeintheforrest.nl

Oude oma Ans met extreme speeltj
Hoor haar klaarkomen op een mega grote dildo.
grannybizar.com

Lisa Wordt Volgespoten
Op haar knietjes zuigt Lisa met lange diepe halen. Ze wil maar 1 ding. Jouw hete sperma in haar mondje!
geilesloerie.nl

Oom verkracht neefje op zolder!
Verstoppertje liep uit op een nachtmerrie voor Jack!
homoincest.nl

Nederlands Grootste SM Site!!
Extreem harde sexfilms met oa. ballbusting, facesitting, torture, nursery, bondage en nog 600 GB aan bizar materiaal aanwezig.
barelyevil.nl

Rijpe slet dwingt zoon tot seks
Luisteren zal je kleine smeerlap. Neuk mam in haar reet voor straf!
perverseomas.com