Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Veilig een keiharde erectie

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Betrapt door de buurman bij het zonnebaden!
Categorie: vreemdgaan | zaterdag 1 oktober 2016

Het is donderdag 8 september 2016 waar ik over schrijf, het was een heerlijke zonnige en warme dag. Het geluk heb ik dat ik maar halve dagen werk, en dus die dag lekker om kwart over twaalf thuis was, en ik had me voorgenomen om lekker te gaan zonnen in de tuin hier. Overigens ben ik Adele, een 39-jarige getrouwde vrouw en moeder van een dochter van 7, die zou uit school naar een vriendinnetje gaan en in de avond pas thuiskomen, dus lekker in mijn ééntje in de zon. Best nog wel slank ben ik, ruim 180 cm lang ben ik en een paar lekkere volle tieten in de maat C waar ik wel trots op ben. Thuisgekomen loop ik gelijk door naar boven gooi al mijn kleding uit en trek alleen en bikini broekje aan in de kleur zacht geel. In de keuken maak ik een broodje klaar en neem wat te drinken mee naar buiten, een ligbed zet ik neer, badlaken erover en ik ben geïnstalleerd, heerlijk warm voel ik de zon op mijn dikke tieten branden en gelijk geniet ik van de rust. Als ik alles op heb loop ik naar binnen om zonnebrand crème te pakken en neem ook een klein radiootje mee wat ik zacht aan zet. Op mijn rug lig ik en smeer mij lekker in, mede door de zon voel ik me wel een beetje geil natuurlijk, zeker als ik mijzelf lekker aan het insmeren ben is dat heerlijk. In de zon ben ik heerlijk met mijzelf bezig, mijn tieten smeer ik goed in, kneed ze lekker en voel dat mijn tepels best wel opgezet en hard zijn, ik speel even lekker met ze.

Geile afspraakjes

Heerlijk relaxed lig ik met mijn tieten te spelen, achterin de tuin waar ik lig kan niemand mij zien, dus ben ik ongestoord met mijzelf bezig. Wij wonen in een zogenaamde twee onder één kap woning, dus heb ik lekker privacy. Hoe langer ik met mijn tieten speel hoe geiler ik mij voel worden, met een hand ga ik even in mijn broekje en voel dat mij altijd kale kutje best wel een beetje vochtig is, als ik mijn klitje aanraak schokt mijn lichaam alsof er stroom op staat... Lekker streel ik even over mijn kut en dat voelt natuurlijk heerlijk ik masseer mijn inmiddels opgezette schaamlippen en met mijn ogen dicht lig ik te genieten van het heerlijke gevoel wat dat mij geeft. Omdat ik mij inmiddels zo lekker geil voel en hier ongestoord alleen lig besluit ik dat ik mijzelf maar even lekker klaar ga vingeren, dan zakt die enorme geilheid wel een beetje. Mijn broekje duw ik omlaag tot mijn knieën, en neem wat zonnebrand crème om mij daar in te smeren tegen verbranding. Dat insmeren gaat al snel over in het masseren van mijn natte kut en regelmatig verdwijnen mijn vingers in mijn inmiddels wel erg natte kut.

Echt wel lekker heb ik het naar mijn zin, ongestoord lig ik heerlijk met mijzelf te geilen en te spelen, lekker op mijn gemak lig ik mijzelf te vingeren en te verwennen. Mijn kut maakt inmiddels soppende geluiden zo enorm nat ben ik, steeds sneller beweeg ik twee en even later drie vingers in en uit mijn kut. Met mijn ene hand stoot ik die vingers lekker diep in mijn kut, en met de vingers van mijn andere hand wrijf ik over mijn inmiddels grote en gevoelige klit. Ik ben me daar een partij geil inmiddels, als ik mijn vingers diep in mijn kut heb beweeg ik mijn vingers daar en stimuleer dat hele gevoelige plekje daar, zwaar lig ik inmiddels te hijgen en ik voel mijn orgasme naderen. Nog sneller pomp ik mijn vingers in mijn kut en neem mijn klit tussen twee vingers en knijp erin. Ik voel hoe mijn buikspieren zich beginnen te spannen, met mijn onderlichaam maak ik wilde bewegingen en op een goddelijke manier maak ik mijzelf klaar.

Het overtollige geil uit mijn kut voel ik tussen mijn vingers door lopen, en nog heerlijk langzaam beweeg ik mijn vingers door mijn kut, heerlijk nagenieten lig ik nog met mijzelf te spelen en lig te bedenken dat ik nog zo geil ben dat ik nog wel een keer wil komen, dus speel ik langzaam door tot ik weer tot rust ben gekomen, ik werk mijn broekje verder naar beneden om het uit te doen, nu lig ik lekker met opgetrokken benen rustig te spelen met mijn nog steeds natte en super gevoelige kut. Te verbazen lig ik mij ondertussen hoe enorm geil ik ben en het ook blijf na mijn orgasme. En speel heerlijk verder met mijn geile natte kut. Dan schrik ik mijzelf een soort van een hartverzakking als ik iemand hoor kuchen vlakbij me, met opengesperde ogen kijk ik recht in het gezicht van de buurman en roep...

“Stiekeme klootzak wat doe jij hier!”

Met een afwerend gebaar verontschuldigd hij zich en zegt : “ik kom mijn grasmaaier terug halen die jou vent gisteren van mij geleend heeft en niet heeft teruggebracht” natuurlijk zie ik wel de enorme bult in zijn korte broek. Inmiddels een beetje van de schrik bekomen vraag ik hem hoe lang hij daar al staat te kijken als hij antwoord dat hij zeg maar halverwege mijn geweldige orgasme via de garage de tuin was in komen lopen, doordat ik zo bezig was en helemaal naakt ben valt er niet te bedekken of te verbergen voor mij. Dus met een min of meer gerust gestelde stem zeg ik : “nou ja mijn blote tieten had je al vaker gezien bij het zonnen, en nu heb je dus ook mijn kut gezien” terwijl hij bij mijn voeten op het ligbed gaat zitten zegt hij : “inderdaad heb ik die nu ook gezien, maar de show die ik zag was wel vreselijk mooi en geil, wat kan jij geweldig klaarkomen” terwijl hij dit alles zegt zie ik hoe hij zijn stijve paal anders in zijn korte broek legt.

Enigszins beschaamd zeg ik : “Ja, ik was wel even heel erg geil, en kwam inderdaad wel erg heftig klaar, ik had het even nodig”. Terwijl de buurman nu dus gewoon vrij uitzicht heeft op mijn geheel naakte lichaam vraagt hij brutaal : “en is die enorme geilheid nu over of moet ik je daarbij nog even helpen buurvrouw. Nu ik van de schrik weer bekomen ben voel ik weer wel dat mijn geilheid nog zeker niet over is, ik vraag hem of hij wat wil drinken omdat ik wel dorst heb inmiddels. Als ik opsta kijk ik even naar het broekje en zeg : “ach je hebt nu toch alles al gezien die hoef ik niet meer aan te doen nu” en loopt naakt door de tuin richting keuken. Als ik met twee glazen in mijn handen terug gelopen kom zie ik hem naar mijn heen en weer bewegende tieten kijken en mede door mijn geilheid besluit ik hem nog wat extra op te gaan geilen.

Als ik weer op het ligbed ga zitten doe ik de rug steun een stuk omhoog zodat ik zit en zet een been aan iedere kant van het ligbed zodat de buurman nu vol zicht heeft op mijn kale kut. ik zie hem ernaar kijken en ook kneed hij weer even in zijn broek, ik kijk hem aan en vraag : “zit hij een beetje klem buurman ?” Overigens is de buurman iets jonger als ik en ziet hij er prima uit, zijn vrouw en hij komen regelmatig bij ons over de vloer.

Lachend antwoord hij op mijn vraag : “ja een beetje wel, dat komt dat ik recht in die geile en kale kut van jou kijk, en ook natuurlijk wat ik daarstraks heb gezien...” Brutaal vraag ik verder : “dus je vind wel dat ik een lekkere en geile kut heb, laat jij ook maar zien wat je hebt dan heb ik ook wat om naar te kijken”.Even zie ik hem twijfelen, dan staat hij op en duwt zijn korte sportbroek omlaag, een stijve paal zwiept omhoog en met open mond bekijk ik hem, die is toch wel een flinke maat groter als dat ik van mijn man gewend ben. Nadat ik hem even zwijgend heb bekeken zeg ik met droge mond : “tering, jeetje mina wat heb jij een machtig groot apparaat” tegelijk voel ik mijn kut reageren en begint te kriebelen. De buurman stelt mijn compliment wel op prijs en met die grote paal in zijn hand komt hij vlak voor me staan en zegt : “neem hem maar even in je hand”. Langzaam beweeg ik mijn hand die richting op en net achter die grote paarse eikel sluit ik mijn hand eromheen………….niet alleen lijkt hij veel groter dan die van mijn man, ik voel dat hij veel dikker is, vanuit mijn zittende positie kijk ik hem omhoog aan en zeg : “hij is echt wel groot die van jou, mag ik hem even in mijn mond nemen?”

Echt wel ver moet ik mijn mond openen en neem de paarse eikel in mijn mond en begin er op te sabbelen. Helemaal geen seconde bedenk ik mij dat ik aan het vreemd gaan ben en fout bezig ben, als ik hem goed in mijn mond heb zegt de buurman : “dan ga ik even die prachtige grote tieten van jou kneden” en voel hoe hij mijn grote tieten kneed en aan mijn gevoelige tepels gaat trekken. Met mijn andere hand pak ik zijn ballen en speel er lekker mee, keurig kort getrimd haar heeft hij en op een heerlijke manier ben ik hem aan het pijpen, echt wel prima voelt dit zo’n heerlijke grote en dikke paal in mijn mond, steeds meer en meer maakt hij stotende bewegingen met zijn onderlichaam, zo anders maar vooral vreselijk geil is dit dat ik dapper door pijp. steeds dieper kan ik deze grote knaap in mijn mond hebben dan hoor ik hem zeggen: “Adele als je niet stopt spuit ik je mond vol” ik voel de eikel opzetten en dan met ongekende kracht spuit hij straal na straal vers warm sperma in mijn mond.

Veel en veel meer dan ik kan slikken spuit hij, het loop tuit mijn mond over mijn grote tieten, schokkend met zijn onderlichaam, spuit hij de stralen zaad naar buiten. Als ik hem uit mijn mond laat gaan voel ik ook de klodders sperma in mijn gezicht, het valt me gelijk op dat deze grote paal gewoon stijf blijft, het badlaken pak ik van het ligbed en wrijf al het sperma uit mijn gezicht en van mijn tieten. De buurman gaat weer zitten met zijn nagenoeg stijve paal recht omhoog als hij zegt tegen mij : “je mag kiezen of ik ga je kut likken of ik ga je flink neuken jij mag het zeggen” nog steeds met mijn ogen op die grote paal gericht zeg ik zonder twijfel:

“Ik wil geneukt worden door die grote paal van jou..!”

Even neem ik een slok drinken als ik daarna zeg : “lik maar even aan mijn kut om hem soepel en goed nat te maken” en ga met opgetrokken benen op het ligbed liggen, nog steeds zonder enige schroom of bedenkingen biedt ik mij aan om mij door de buurman aan mijn kut te laten likken. Als hij zijn gezicht op mijn kut drukt en ik voel hem likken ben ik helemaal niet meer te houden, wat enorm geil en spannend is dit, geiler, ja zeg maar gerust hoeriger dan ooit tevoren voel ik mij. Likkend en vingerend bewerkt hij mij kut vreselijk lekker, om te voorkomen dat ik al weer klaar ga komen zeg ik : “stoppen anders kom ik al ik wil die paal in mijn kut voelen” en duw zijn hoofd weg. “Ga zitten dan laat ik me over je paal zakken” geef ik hem opdracht, want ik moet dit voorzichtig doen met dit formaat, zo’n grote heb ik nog nooit in mijn kut gehad. Ik ga boven hem staan en hou mijn kut open en laat me langzaam zakken, dan voel ik die eikel tegen mijn kutje drukken een rilling gaat er door mijn lichaam.

Een vreselijk dikke en grote eikel voel ik mijn kut binnenschuiven, langzaam en voorzichtig laat ik mij zakken, als hij er voor de helft inzit ga ik nog even niet verder, dit is echt veel groter dan ik gewend ben, buurman Frans heeft zijn handen onder mijn billen en ik geef aan : “even nog niet dieper gaan” en met de helft van zijn paal in mijn kut beweeg ik wat, mijn kut voel ik natter en soepeler worden, dus beetje bij beetje kan ik hem verder in mijn kut hebben. Ik weet mij zeg maar voor twee derde erover te laten zakken en met dat deel in mijn kut beweeg ik mij op en neer, mijn God, wat een geweldig lekkere dikke paal heb ik in mijn kut, dit komt al veel dieper in mij dan ik gewend ben.

“Frans dit is zo geweldig, ik kom bijna al klaar op je!”

Geef ik hijgend en kreunend aan Frans antwoord : “kom maar lekker klaar geil buurvrouwtje blijf maar op me zitten” even later begint mijn kut onwijs te krampen en kom ik wild klaar, mijn kut knijpt natuurlijk maar zo strak en heerlijk zit die dikken paal in mijn klaarkomende kut. Ik hoor hoe ik het overmatige geil uit mijn kut pers, zo onwerkelijk geil ben ik en zo heftig is dit, maar door het klaarkomen ontspant mijn kut even later en als vanzelf zak ik dieper over Frans zijn paal en zit hij nu helemaal in mijn kut God allemachtig wat ik nu voel heb ik nog nooit meegemaakt... “Frans hij zit er helemaal in” zeg ik ongelovig en voel met mijn hand bij mijn kut “nu ga ik je neuken zoals je nog nooit geneukt bent, buuf” zegt Frans, met zijn handen onder mijn billen staat hij op en hangend aan zijn nek zit ik op zijn paal.

Zo geweldig zo ongekend, zo strak voelt dit hij rekt mijn kut vreselijk op en beweegt mij op en neer over die machtig grote paal. Ik heb het niet meer, wat ik nu meemaak zo beweegt Frans mij even op zijn paal dan met een beetje kunst en beweeg werk weet hij mij zonder van zijn paal af te gaan op mijn zonnebed te leggen en hij bovenop mij, zo neukt hij me dan. Hard en diep stoot hij zijn paal in mijn soppende kut, dit is geneukt worden als nooit tevoren, mijn nagels zet ik in zijn rug en roep: “Neuk me weer klaar Frans, ik kan je hebben nu, neuk me hard en diep!”, nog nooit ben ik zo geil geweest, wat een machtig apparaat heb ik nu in mijn kut zitten... Bij elke stoot komt hij hard tegen mijn baarmoeder, nog nooit heb ik dat gevoeld, zo groot, zo machtig zo gevuld voelt mijn kut, met zijn zware lichaam ligt Frans op mij te stoten, met mijn benen wijd lig ik hier onder de buurman die mij de beurt van mijn leven geeft...

“Frans wat neuk je me geweldig ik ga komen bijna, doorgaan moet je nu, maak me klaar!”, roep ik tussen het kreunen en hijgen door, alle spieren in mijn lijf beginnen zich op te spannen, mijn kut geeft het gevoel of die gaat ontploffen, dan komt de daadwerkelijke explosie en kom ik klaar als nooit tevoren... De totale controle ben ik over mijzelf kwijt, Frans begint luider te kreunen en te grommen en voel ik hoe hij zijn grote paal diep in mijn kut stilhoudt en voel ik de eerste straal warm sperma diep in mij gespoten worden... Helemaal ben ik de weg kwijt, wat een genot, wat en belevenis, mijn knijpende klaar komende kut met Frans zijn mega paal in mijn kut die mij op een ongekende manier aan het volspuiten is...

Achteraf heb ik er totaal geen idee van hoelang onze orgasmes hebben geduurd, maar veel langer dan normaal denk ik, als Frans rustiger gaat stoten en ik ook weer een klein beetje terugkom op deze wereld, merk ik dat we beide helemaal nat en bezweet zijn. Ik duw Frans van mij af, helemaal kopt en uitgeput ben ik na een poos zeg ik : “We zijn heel erg in de fout gegaan buurman, maar wat was dit geweldig!”, hij wrijft door mijn haar en over mijn gezicht en hij antwoord : “dat was het inderdaad maar wat ben jij een geweldig lekker geil vrouwtje”.

Voor alle duidelijkheid zeg ik: “dit mag natuurlijk niemand te weten komen” waarop Frans antwoord : “het moet inderdaad wel ons geheim blijven maar ik wil dit nog wel eens overdoen” daar lig ik even over na te denken, dat dit vreemdgaan vreselijk fout is maar die machtige paal was wel vreselijk lekker. Dan antwoord ik : “Het is vreselijk fout maar ik wil die paal wel vaker in mijn kut voelen dus voor herhaling vatbaar, maar ik ga even onder de douche en alles opruimen voordat mijn man thuiskomt uit zijn werk!”.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm