Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Veilig een keiharde erectie

Slippertje met de dochter van mijn baas
Categorie: vreemdgaan | vrijdag 16 september 2016

Elk jaar organiseert ons bedrijf een sportdag tussen de verschillende filialen en op deze manier ontmoet je collega's uit allerlei delen van het land. En om het contact onderling zo goed mogelijk te waarborgen, werden er teams gevormd uit mensen, die niet in hetzelfde filiaal werkzaam waren. Ik had mij opgegeven voor volleybal en omdat er twee mensen uit elk team aangewezen werden om bij andere wedstrijden te fluiten, werd ik gekoppeld aan Kimberly, een jonge meid van 18 jaar met een volle kont en een paar lekkere dijen. Er zat een leuk koppie op en ze had een volle boezem - wat heet: een hele volle boezem. Elkaar een beetje aftastend gaf ik haar een hand en stelde me voor. Kimberly deed gelijk heel joviaal en vroeg of ik haar niet kende. Ik gaf een ontkennend antwoord en ze zei, dat ze de dochter was van de salesmanager van het hoofdkantoor. Ik zei: "meid, al sla je me dood, ik ken je vader niet en jou evenmin".

Geile afspraakjes

Blijkbaar was die opmerking een schot in de roos, want nu kon ze volkomen zichzelf zijn, omdat ze een complete onbekende voor me was. Ik had het in elk geval in een keer gemaakt en tijdens onze eerste wedstrijd, die we moesten spelen, zat ze elke keer aan me als ik toevallig een bal goed raakte. Ik kreeg een schouderklopje, een duw in mijn rug en soms sloegen we de handen tegen elkaar aan boven onze hoofden, net zoals de professionals dat doen. Op een gegeven moment sloeg ze zelfs de arm om me heen en in voelde me ten opzichte van mijn andere teamgenoten behoorlijk opgelaten. Maar ik kreeg al snel in de gaten, dat iedereen haar kende en wist, dat ze zo spontaan en aanhalig was. Niemand nam er aanstoot aan en hoewel ze ook wel lichamelijk contact met anderen zocht, kwam ze telkens weer bij mij terecht en op het laatst raakte ze me bij elke spelonderbreking op een of andere manier aan.

Toen zij op een bepaald moment een smash produceerde, die pal over het net op de grond bij de tegenstander sloeg, kon ik het niet laten en streek haar liefkozend over de rug. "Prima bal", zei ik en ze sloeg meteen haar arm om me heen. Zo ging het de hele wedstrijd door en toen we de winnende bal maakten en de wedstrijd afgelopen was, liepen we gearmd van het veld en ik had het gevoel, dat we al jaren vrienden waren. Zodra we buiten de lijnen waren, kwam haar vriend op haar afgestormd en ze deed bij hem even joviaal en aanhalig als ze bij mij had gedaan. Alleen kreeg hij er een kus bij en ik natuurlijk niet. Maar het deed me goed, dat ik zo'n leuk contact had met zo'n jonge meid en dat voor een vent van in de dertig.

Blijkbaar kon ik nog best indruk op vrouwen maken en ik maakte uit haar reacties op, dat ze me best heel leuk vond. Ze stelde me zonder omwegen aan haar vriend Anton voor en die vond het blijkbaar ook heel normaal, dat ze zoveel aan me zat. Hij reageerde ook totaal niet jaloers, want ze stak nu eenmaal zo in elkaar en toen we met z'n drieλn naar de feesttent liepen, was het met een heleboel mensen, die we tegen kwamen, al niet anders. Ze kende heel veel van alle aanwezigen en deed tegen iedereen even uitbundig. Aangekomen in de feesttent liet ze me alleen en ging samen met haar vriend iets drinken. In besloot om mijn licht eens op te steken over dit figuur en vroeg een collega, die in een filiaal werkte aan de andere kant van Nederland en die ik toevallig goed kende, wie zij wel was. "Oh", zei hij, "dat is de dochter van een van de grote bazen. Ze heeft een half jaartje in ons filiaal als verkoopster gewerkt en het is een hele leuke meid. Alleen een beetje erg aanhalig".

Nou, daar was ik zelf al achter gekomen. Ik zocht haar weer op, want we moesten een wedstrijd fluiten. Samen gingen we naar het veld en onder het lopen sloeg ze alweer een arm om me heen. Al pratend zochten we onze plaats op en ik op de scheidsrechtersstoel en zij als lijnrechter probeerden we de wedstrijd zo goed mogelijk te leiden. Na de wedstrijd was het alweer hetzelfde liedje en we konden duidelijk goed met elkaar opschieten. Toch hield ik enige afstand, want ik wist niet of ze er een bedoeling mee had en of ze mij wilde gebruiken om haar vriend jaloers te maken. Maar in de loop van de ochtend kwam ik er achter, dat ze er totaal geen kwaads mee in de zin had en gewoon aandacht wilde. Toen liet ik mijn gereserveerdheid ook zakken en tussen de wedstrijden door praten we over ons persoonlijk leven en wat we zoal op de zaak beleefden.

Op een gegeven moment gaf ze haar vriend haar fototoestel en terwijl ze naast me kwam staan en haar arm om me heen sloeg, zei ze tegen hem, dat hij een foto van ons moest maken. Prompt daarna wisselden we onze adressen uit, want ik wilde er ook een afdruk van. Daarna bood ik aan om van hun een foto te maken en omdat ze samen niet echt vaak op de foto kwamen, viel dat voorstel in goede aarde. Daarna moesten we een wedstrijd fluiten en vervolgens eentje spelen en toen was het middagpauze. Ze verdween met haar vriend uit mijn vizier en ik ging samen met mijn collega's van mijn eigen filiaal een hapje eten. Toen ik haar weer tegen kwam in het bijzijn van haar vriend, was de begroeting alsof we al jaren goed bevriend waren en elkaar tijdenlang niet gezien hadden.

Maar ook niemand van mijn eigen collega's keek bedenkelijk of minachtend en blijkbaar was ik een grote oen, dat ik nog nooit van Kimberly, de dochter van een van de bazen, gehoord had. Iedereen kende haar en ik was een onwetende, domme sukkel. Toch maakten haar spontaniteit en hartelijkheid een diepe indruk op mij en als er niet zo'n leeftijdsverschil bestond en ze geen vriend had, dan was ik tot over mijn oren verliefd op haar geworden. Zulke mensen kom je in de huidige, harde maatschappij niet veel meer tegen en haar hele voorkomen deed mij besluiten, om in het vervolg ook wat minder formeel en afstandelijk te doen tegen mijn medemensen. Onze aanrakingen gingen de hele middag zo door en het streelde mij ego, dat ze zo tegen me deed en ze zei op zeker ogenblik onomwonden, dat ze mij een aardige vent vond. Ik smolt en moest oppassen, dat ik niet alsnog verliefd werd. Maar het besef, dat ik al jaren getrouwd was en thuis een lieve vrouw had zitten, bracht me op aarde terug en ik stond meteen weer met twee voeten op de grond. Ik zei, dat ik haar een aantrekkelijke en zeer aardige meid vond en ze kneep prompt in mijn zij ten teken, dat ze het compliment erg waardeerde.

Onze wedstrijden liepen minder voorspoedig en we haalden dan ook de finale bij lange na niet. Het gaf ons wel mooi de gelegenheid om bij Anton te kijken, want die deed mee bij het voetbal. Zijn ploeg won zowat alles en kwam als vanzelfsprekend in de eindstrijd terecht. In de pauze stopte hij zijn hoofd onder de koude kraan, want het was bijzonder warm weer en hij kon best wat afkoeling gebruiken. Toen de tweede helft aan de gang was, zei ik tegen Kimberly: "zullen we hem elk een emmer water over zijn hoofd gooien als hij van het veld af komt?".

Ze was meteen voor dat geintje in en in de kantine was het voor haar een peulenschilletje om aan twee emmers te komen, want ook daar kende iedereen haar. Samen gingen we naar de toiletten en ik schoot de heren wc in om mijn emmer te vullen en zij ging naar de damesvertrekken. Al snel had ik mijn emmer vol en ging staan wachten bij de dames wc. Het duurde wel erg lang voordat ze klaar was en omdat ik niemand in of uit had zien lopen, durfde ik op zeker moment de gok aan om de deur open te doen. Maar ze was helemaal niet bezig om de emmer te vullen. Ze had haar T-shirt onder haar kin en had haar ene borst uit de BH hangen en depte die met koud water.

Ze schrok niet eens toen ik in de deuropening stond.

Ik vroeg: "wat doe jij nou?". Ze antwoordde: "je moest eens weten hoe het schrijnt. Elke keer als ik naar de bal dook, werd het erger. Het zijn toch al zulke gevoelige dingen". Voordat ik het wist zat ik aan haar borsten en zei: "laat me eens zien. Kan ik je soms helpen?".

Zonder enige schroom liet ze het toe en voorzichtig streek ik er over heen. Uit haar reactie kon ik merken, dat ze er inderdaad behoorlijk last van had en ik maakte mijn hand nat onder de kraan en liet ook wat koud water over haar borst heen lopen. Haar tepel richtte zich meteen keihard naar voren en ik kon het niet helpen, maar ik rolde deze tussen mijn duim en wijsvinger en streek daarna verder over haar stevige, volle borst. "Mooi exemplaar", zei ik en als door een magnetisch veld werden we tegen elkaar aangetrokken en terwijl ik haar borsten vasthield en liefkoosde, drukte ik mijn mond op de hare om haar een warme tongkus te geven. Ze beantwoordde die meteen hartstochtelijk en liet toe, dat ik haar BH los haakte en ook haar andere borst streelde. Na enige tijd trok ik haar T-shirt over het hoofd en deed haar BH af. Ik zette mijn mond op haar tepels, maar nu griste ze snel haar kleren bij elkaar en trok me mee de WC in.

"Voordat ze ons betrappen", zei ze zwoel.

Daar gingen we verder met ons spel en nadat we uitgebreid hadden staan vrijen en ik tijdenlang haar borsten had geaaid, dook ze op haar knieλn en maakte mijn broek los. Behendig haalde ze mijn keiharde paal uit mijn onderbroek en begon meteen de pijpen. Nou, die Anton mocht van geluk spreken, want ze had een zeer bedreven mond. Ze wist precies welk tempo ze moest hanteren en nam hem telkens in haar mond alsof ze een ijsje aflikte. Ik voelde mijn zaad gaan koken en met snelle hoofdbewegingen toverde ze mijn sperma tevoorschijn. Dikke slierten spoot ik in haar keel en gretig slikte ze alles door. Ze zoog me compleet leeg en blijf net zolang pijpen, tot mijn pik weer keihard overeind stond.

Toen liet ze me los en kwam omhoog. Ik wist, dat ik nu aan de beurt was om haar te verwennen met mijn mond. Ik zakte omlaag, haakte mijn vingers achter het elastiek van haar sportbroek en trok die gelijktijdig met haar slipje, naar beneden. Een bijna kaalgeschoren, jonge en kletsnatte kut lonkte me tegemoet en meteen duwde ik mijn tong diep in haar hunkerende grot. Tsjee, wat smaakte ze lekker. Ik masseerde haar billen en haar jonge vlees deed mijn schuldgevoelens ten opzichte van mijn eigen vrouw verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik wilde maar een ding: dit jonge teefje neuken totdat ik erbij neerviel en geen zaad meer in mijn kloten had. Ze begon geil te hijgen en duwde mijn mond vaster op haar kut. Ik slurpte haar helemaal leeg en verwende vooral haar klitje met mijn ervaren tong. Het duurde maar een kort poosje of ze leek klaar te komen en ik streek met een paar vingers door haar bilnaad. Toen ik haar aarsje bereikte, duwde ik een vinger naar binnen en ze wipte helemaal omhoog.

Blijkbaar had ze een zeer gevoelig holletje en ik ging wat verder naar achteren met mijn mond om met mijn tong ook dit gaatje te verwennen. Ze begon nu keihard te kreunen en ik nam me voor om haar ook in deze opening te naaien. Met mijn hand bewerkte ik nu haar kut en likte onophoudelijk over haar poepertje. Toen ik haar endeldarm naaide met mijn tong door met mijn hoofd neukbewegingen te maken, begon ze opeens te schokken en kwam klaar op mijn neus. Mijn pik klopte tussen mijn benen door deze geile voorstelling, maar toen ik omhoog wilde komen, drukte ze me weer vast op haar kut ten teken dat ik haar daar nog meer moest likken. Toen ze alweer hijgend stond te kreunen, vond ik het welletjes en ging voor haar staan.

Ze zette een been op de deksel van de WC en nu kon ik zonder problemen mijn keiharde leuter in haar spleet steken. In snel tempo begon ik in haar te beuken en zag kans om opnieuw een vinger in haar kont te priemen. Wat was het toch lekker neuken met zo'n jong ding en het deed me denken aan de tijd, dat ik zelf nog achttien was en elke loopse kut naaide, die ik maar te pakken kon krijgen. Ze genoot met volle teugen en net nadat ik de eerste stralen in haar baarmoederhals joeg, begon ze bijna te huilen, want zo lekker kwam ze klaar. Ze klampte zich helemaal aan me vast en sloeg haar armen en benen om me heen. Ik bewoog nog een paar keer in en uit om mijn ballen helemaal leeg te schudden en gaf haar constant kussen. Toen mijn verslapte pik uit haar druipende scheur gleed, drupte mijn zaad op de grond en ik trok mijn vinger uit haar holletje. Ze ging op de WC deksel staan en ik draaide haar om. Onbegrijpend keek ze me aan en ik duwde haar voorover. Ze deed haar handen op haar knieλn en ik begon haar aars te beffen. Ze was op slag weer bloedgeil en had nog wel zin in een nieuwe ronde. Ik produceerde zoveel mogelijk speeksel en likte haar reetje kleddernat. Toen liet ik haar gaan zitten op de WC en ze nam de nog door haar eigen kutgeil glimmende lul in haar mond en zoog me naar een keiharde erectie.

"Neem me nog en keer", smeekte ze op geile toon.

"In je reetje", zei ik beslist en ze ging wijdbeens voor me staan met haar rug naar me toe, voorover leunend op de WC. Ze trok haar billen van elkaar en ik duwde mijn eikel in haar kringspier. Om dat ze daar nog nooit genomen was door haar vriend, slaakte ze een gilletje van opwinding en ik hield even op de plaats rust om haar te laten wennen aan mijn dikke tamp. Ze begon helemaal te trillen toen ze vernam dat ik langzaam maar zeker mijn pik verder in haar darm duwde. Ze had al snel door dat het geen pijn ging doen en dus duwde ze haar billen naar achteren om mij dieper in zich te krijgen. Nu zat mijn lul tot aan de wortel in haar kont en ik genoot volop van haar maagdelijke gaatje.

En zij zelf ook, want ze reageerde zeer heftig op mijn heen en weer schuivende pik in haar hol. Ze voelde bijzonder strak aan en het werd nog lekkerder, toen ze op mijn voorstel, haar kringspier ook nog zo hard mogelijk samen kneep. Het voelde nu aan alsof ik leeg gemolken werd en toen ze hard kreunend over haar klit te keer ging met haar vingers en ik wild in haar darm bonkte, kwam ze voor de derde keer klaar. Ze kneep daarbij haar anus zo hard dicht, dat ik onmogelijk nog kon bewegen, wat resulteerde in een zeer groot aantal salvo's zaadschoten in haar kont. Er leek geen einde aan onze orgasmen te komen en ik kreeg haast kramp in mijn ballen. Uiteindelijk ontspande haar reetje zich en kreeg mijn leeg gespoten lul de kans haar holletje te verlaten. Meteen lekte er zaad op de tegels vanuit haar reetje en een straaltje van mijn lading liep bij haar benen omlaag. Ik keek naar mijn pik en zag dat er een beetje bloed aan zat.

"Ik heb je ontmaagd, geloof ik", zei ik tegen haar. Ze draaide zich om en we gingen hartstochtelijk staan vrijen. Toen vroeg ik haar, wat dit voor haar had te betekenen. Ze antwoordde, dat het voor haar niets meer dan een avontuurtje was geweest. Ze zei er wel bij, dat het de eerste keer was, dat ze zich zomaar door iemand had laten pakken en ze voelde zich best wel een beetje schuldig ten opzichte van Anton. Toen ik vroeg of ze het hem ging vertellen, zei ze dat ze dat wel van plan was. "Hij moest haar maar zo nemen als ze was", zei ze, "ik ben nou eenmaal een aanhalige type en anders zoekt hij maar een andere". Ik bedankte haar voor dit onvergetelijk wipje, want het had mijn ego zeer gestreeld, dat ik nog in staat was zoveel indruk op een jonge meid te maken, dat ik haar aan mijn pik mocht rijgen.

"Laten we maar gauw naar het voetbalveld gaan", zei ze, "de wedstrijd zal wel haast afgelopen zijn. Anders valt het ook nog op dat we er tussenuit geknepen zijn". Gelukkig waren we ruim voor het eindsignaal terug met elk een volle emmer water. Anton had het zo druk met voetballen gehad, dat hem totaal niet opgevallen was dat we een tijd weggeweest waren. Misschien dat hij er achter kwam als hij haar zou neuken, want dan kwam hij eerst een kwak van mij tegen. Kimberly en ik stonden verdekt achter een paar anders toeschouwers te wachten en toen Anton dicht genoeg bij was, gooiden we elk onze emmer leeg over hem heen. Hij was in een keer kletsnat en Kimberly en ik maakten dat we weg kwamen, anders had hij haar met zich meegenomen onder de douche en met kleren en al eronder gezet. Dikke pret dus en liefkozende kneepjes van haar in mijn hand. Toch wist ik dat het voorbij was.

De sportdag liep ten einde en ik vroeg me af of ik haar ooit weer zou zien. Toen ze zei, dat ze Anton ging opzoeken, besloot ik om afscheid te nemen. Ik wilde naar huis en omdat afscheid nemen me moeilijk afging, besloot ik om het maar direct te doen. Alsof we vreemden waren gaven we elkaar een hand en toen vielen we elkaar om de nek. Na een stevige omhelzing drukte ik op elke wang een dikke kus en zei tegen haar: "ik zal je nooit vergeten en deze dag ook niet". Met tranen in de ogen draaide ze zich om en terwijl ze weg liep, riep ik haar nog na: "ik schrijf je nog wel".

Ik ging naar huis en toen ik mijn vrouw zag, wist ik meteen, dat ik haar niet had moeten bedriegen. Ik hield van haar als van geen ander en vond het gemeen van mezelf om stiekem achter haar rug om een ander te neuken, als was het dan ook zo'n jonge en aantrekkelijke meid als Kimberly. Onder het eten bekende ik mijn slippertje en ze reageerde heel anders dan ik verwacht had. "Gefeliciteerd", zei ze zonder een sprankje sarcasme, "dat je nog zo'n jonge meid kunt versieren".

Ik zei, dat ik me afvroeg of ik haar versierd had of dat zij mij verleid had. "Zand erover", zei mijn vrouw, "afwisseling doet eten. Maar ook geen gezeur als ik eens een keertje vreemd ga". "Afgesproken", zei ik en was allang blij dat ze het zo luchtig opvatte.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Wil jij een Negerin neuken?  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm