Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

De blije doos
Categorie: vreemdgaan | donderdag 15 september 2016

Zo'n drie weken terug is mijn vrouw bevallen van een zoon en gelukkig is alles uitstekend met moeder en kind. Het is een mooi iets zo'n kleine baby, maar het heeft ook nadelen, want 's nachts krijg je vaak je slaap niet omdat de baby regelmatig huilt en je komt aan neuken ook niet toe. Nou mag dat de eerste zes weken na de bevalling ook niet en al mocht het wel, dan zou ik het niet willen, want het is niet zo'n aanlokkelijke bedoening in deze situatie. Maar toch eisen de hormonen zijn tol en moet er op een of andere manier bevrediging gevonden worden. Dat is dus meestal handwerk geblazen, maar op den duur gaat dat vervelen. De vrouw hoef je niet met seks aan te komen, want die heeft daar het hoofd totaal niet naar staan, dus dat die een keertje lekker gaat pijpen of rukken kun je wel vergeten. Om toch aan mijn trekken te komen had ik in arren moede vijftig euro weggenomen bij alle geboortegeschenken. Tegen mijn vrouw had ik gezegd, dat ik inkopen voor de kleine moest doen, maar ondertussen ging ik lekker naar de hoeren en mocht daar voor vijftig euro een keertje echt neuken.

Geile afspraakjes

Het was een mooie jonge meid en ze werkte geweldig mee, maar tien minuten later sta je buiten met een kwakkie minder, maar met het gevoel dat je zak nog steeds overvol is. En om nog meer geld achterover te drukken voor de vleselijke genoegens durfde ik niet af te kijken, want dan begon mijn vrouw echt uit te pluizen waar het geld bleef en welke inkopen ik zoal deed. Maar deze vijftig euro viel niet echt op vergeleken met het totaal gekregen kapitaal.

Toch moest ik er wat op zien te vinden, want ik stond op knappen en ik werd er knap chagrijnig van. En vanavond zou er totaal geen gelegenheid zijn om iets te ondernemen, want er kwam een dame langs met de zogenaamde "Blije Doos". Mijn vrouw had via via een bon ingestuurd en na de geboorte kwam dan een hostess langs met allerlei reclamemateriaal en leurde met spaarrekeningen, verzekeringen enzovoort. Omdat mijn vrouw geen verstand van verzekeren had en misschien ongewild toch op een aanbieding zou ingaan, besloot ik dat ik de hele tijd erbij zou gaan zitten en wie weet zat er ook nog een leuke verrassing voor mij bij. Stipt om acht uur ging de deurbel en een prachtig mooie, jonge vrouw stond buiten met een hele grote kartonnen doos bij zich. Mijn pik stond gelijk in de neukstand, maar ik besefte meteen dat deze vrouw toch onbereikbaar voor me was.

Ik liet haar binnen en schonk daarna koffie voor ons allen in. Ze kon praten als Brugman en ze gaf ons het ene na het andere cadeau, die varieerde van pampers tot het gratis laten maken van een foto bij een erkende fotograaf. Ik merkte op dat het op zich vreemd was, dat dit alles zo maar uit kon en ons niets kostte, maar de goedgevormde vrouw met het strak zittende mantelpak zei, dat het puur een reclameaangelegenheid was en dat de fabrikanten hoopten, dat we hun producten zouden gaan kopen. Daarna kwamen de verzekeringen en de spaaraanbiedingen aan de beurt en al pratende was het tien uur voordat we het in de gaten hadden. Mijn vrouw merkte op, dat de baby voeding moest hebben en dat klopte ook wel, want er kwamen al huilgeluiden van boven. Ze stond op en zei dat ze na de voeding direct naar bed ging, want ze was nog niet weer helemaal de oude na de bevalling en kon de nachtrust goed gebruiken. Zo bleef ik achter met de vertegenwoordigster van de Blije Doos en we praten nog een tijdje over geldzaken. Rond een uur of half elf waren we er wel uit en ik bood haar iets te drinken aan. Ze wilde cola en zelf nam ik dat ook.

Toen ik met de gevulde glazen terug in de kamer kwam, zei ik dat het eigenlijk toch niet helemaal eerlijk was omdat er zeer veel dingen voor de baby en de kraamvrouw inzaten, maar dat er totaal niets bij was voor de jonge vader. Ze vroeg, wat ik dan gehad had willen hebben, maar ik kon zo gauw niets concreets bedenken, maar ik zei dat een man ook wel zo z'n wensen had. Ik ging verder en zei dat vooral in deze omstandigheden de man er nogal tamelijk bij inschoot en toch wel zo zijn behoeften had, al was het alleen maar een beetje extra aandacht. De jonge vrouw zei: "daarin kan ik op verzoek ook wel in voorzien. De jonge ouders tevreden achter laten is tenslotte mijn werk en van mijn baas mag ik daarin net zover gaan als ik wil". Ik begon te gloeien. Zou ze wel door hebben, wat ze zei of zou ze iets totaal anders bedoelen dan ik opvatte.

Zou ze echt wel een nummertje met me willen maken?

Ik waagde de gok en vroeg: "hoe bedoel je met tevreden achter laten. Hoe ver wil je gaan?". "Tot het einde", antwoordde ze raadselachtig en met een glimlach om haar mond nam ze een slok cola. "Voor jou of voor mij?", repliceerde ik even mysterieus. "Kom nou toch", zei ze, "laten we er geen doekjes om winden. Natuurlijk wil ik er ook lol aan hebben, maar het is toch overduidelijk dat een man schromelijk tekort komt direct na een geboorte en omdat ik je een aardige vent vind, wil ik wel even als je vrouw fungeren en je totale bevrediging bezorgen". Mijn pik stond nu helemaal op barsten, maar ik kon het nog haast niet geloven. Ik schoof naar haar toe en sloeg een arm om haar heen.

"Je wilt echt wel met me neuken?", vroeg ik.

Ze zei niets terug, maar opende haar mond en begon een lange innige tongzoen met me. Ze drong diep in mijn mond door en ik liet me ook niet onbetuigd, want ik greep onder haar jasje van het mantelpakje en maakte haar bloes los om met haar tieten te bevoelen. Het duurde maar even of ik had ze bloot en omdat ik genoeg van het zoenen had, liet ik mijn hoofd af dalen en begon aan haar stijve tepels te likken. Ze genoot er hoorbaar van en ze begon mijn kruis te betasten. Ik gaf haar alle ruimte en even later rukte ze aan mijn leuter. Ik was overvol en voordat ze het in de gaten had, spoot ik een enorme kwak zaad over haar hand en onderarm. "Jij hebt haast", zei ze half lachend en ik pakte mijn zakdoek om haar de gelegenheid te geven het sperma van zich af te vegen. Maar ze zei: "ben je gek, zo'n lekker hapje laat ik niet lopen" en slurpend likte ze het witte spul van haar arm en vingers. Daarna trok ik haar overeind en begon haar verder uit te kleden. Zij deed hetzelfde bij mij en binnen een paar ogenblikken waren we beiden poedelnaakt.

Ze was werkelijk een prachtstuk en ik wilde haar zo gauw mogelijk naaien. Mijn pik stond nog even fier overeind als voor mijn eerste orgasme en ik drukte hem tegen haar venusheuvel. Ik had wel zin om haar staande te neuken, maar ik kreeg de kans niet, want ze liet zich omlaag zakken en hapte mijn pik op. Ik dacht dat ik meteen weer klaar zou komen toen ze mijn leuter in haar mond nam, maar blijkbaar was de grootste druk er af en kon ze hem met lange halen pijpen. Ik rook aan mijn vingers en snoof de zalige geur van haar natte kut op, die ik kort daarvoor had gevingerd. Ik wilde er van proeven en trok het pijpende vrouwtje overeind. Ik zei wat ik wilde en samen nestelden we ons in standje 69 op de bank.

Ik lag boven op en begon haar meteen te beffen. Ze was kletsnat en deed haar benen zo wijd mogelijk uit elkaar. Ik likte haar met lange halen en stopte mijn tong zo diep mogelijk in haar heerlijke, van geile sappen overstromende kut. Met mijn pik beukte ik in haar mond en ze zoog zich er helemaal aan vast. Dit kon niet lang meer duren en voor haar ook niet, want ze hijgde in een bijzonder hoog tempo. Ze klemde haar dijen stijf om mijn hoofd en toen ze wat los liet, zette ik de aanval in op haar aantrekkelijke kont, die mij al een tijdje begeerlijk had aangelokt. Ik likte haar bruine gaatje en stak mijn tong in haar gevoelige, rimpelige kringspier. Ze begon gelijk te trillen en met mijn vingers bewerkte ik hardhandig haar kittelaar en toen was haar orgasme niet meer te stoppen.

Luid kreunend kwam ze klaar, maar bleef mijn bonkende lul door pijpen. Mijn hoofd tolde en ik bewoog wild met mijn onderlichaam. Ik voelde mijn sperma naar de uitgang vliegen en op het moment dat het eerste zaad er uit kwam, schoot mijn lul uit haar mond. Snel pakte ze hem beet en richtte de paal op haar geopende mond. Er kwamen wel twintig druppels uit en die spoten alle kanten op in haar gezicht. Vervolgens weer een heleboel druppels en dit herhaalde zich een keer of vier. Haar gezicht droop en toen kwam er een straal. Die loosde ik in haar keel en toen volgden er meer stralen. Zo spoot ik wel een keer of vijf een sliert over haar gelaat en toen pas had ik het gevoel, dat het genoeg was. Mijn pik lekte nog wat na en ze zoog hem helemaal leeg. Daarna veegde ze alle druppels op haar gezicht naar haar mond en verorberde met smaak het witte goedje. "Jij hebt echt op knappen gestaan", zei ze, "wil je nog meer?".

"Laat me alsjeblieft klaar komen in je kut", zei ik.

Ze knikte en duwde me zodanig, dat ik begreep dat ik me om moest draaien. Ik zat nu boven op haar tieten en mijn half slappe lul bungelde voor haar mond. Ze begon hem stijf te pijpen en daarvoor had ze niet veel tijd nodig. Ik was namelijk nog steeds geil en ze kon uitnemend pijpen. Ik speelde ondertussen met haar kut en kronkelend genoot ze van mijn aanrakingen. Ze wilde mijn pik in zich voelen, want ze stopte met zuigen en duwde mij van haar tieten af. Mijn pik zat onder haar overvloedige speeksel en glom aan alle kanten. Vlug schoot ik naar onderen en met een beweging schoof ik mijn lul in haar smachtende spleet. In het begin bewoog ik traag heen en weer, maar al snel verhoogde ik het tempo. Haar tieten schudden heen en weer in hetzelfde tempo als mijn neukbewegingen en ze lag kreunend met de ogen dicht te genieten van mijn rammende pik in haar druipende scheur. Ik voelde de kutwanden van haar nauwe spleet verkrampen om mijn paal en dat deed haar kut nog nauwer aan voelen. Hier kon geen man weerstand aan bieden en met een harde kreet spoot ik tegen haar baarmoeder aan.

Ik ramde nog een paar keer in en uit en stopte toen omdat er geen zaad meer uit mijn zak omhoog kwam. Mijn lul floepte uit haar gleuf en lag half verslapt tegen haar zachte dijen. "Je kwam te vroeg", zei ze zachtjes, "ik was bijna zover". "Daar weet ik wel wat op", zei ik, "als je hem nog even stijf maakt, dan verwen ik die lekkere kont van jou en laat je dan heerlijk klaar komen". Ze duwde me neer op de bank en kwam over me heen liggen. We lagen alweer in standje 69 en ze pijpte mijn lid weer stijf, hoewel die onder haar eigen kutsap zat. Ik richtte mijn aandacht nu geheel op haar open en dicht gaande aars en drong eerst met een paar vingers en daarna met mijn tong naar binnen. Ze was daar zeer gevoelig en toen ik ook nog haar klit beroerde, kroop ze weg want anders kwam ze direct klaar.

Ik ging naar de keuken en pakte een pakje boter. Ze lag smachtend voorover op de bank en ik verwende haar aars eerst nog een tijdje met mijn tong. Daarna smeerde ik haar kringspier en mijn lul overdadig in met boter en nam toen mijn positie achter haar in. Ze lag met de knie‰n op de vloer en mijn paal bevond zich precies ter hoogte van haar aars. Ik stootte naar voren en plaatste mijn eikel tegen haar anus. Ik duwde hem in de opening, die gewillig week en soepel de kop van mijn pik toe liet. Gestaag duwde ik door, totdat mijn hele lul in haar darm verdween en begon toen traag te naaien. Ik greep onder haar buik door en bewerkte met mijn handen haar kut. Ze werd kompleet wild. Volgens mij had ze nog nooit eerder zulke sensationele gevoelens gehad en ze begon met lange 'aaaahhhhssss', die overgingen in kortere 'oohhss' om tenslotte te eindigen in hijgende en stotende uitgekreten 'uhs'.

Ze masseerde zelf haar tieten en toen ik nog een keer wild naar voren stootte en diep in haar reet drong, kwam ze onbedaarlijk klaar en ze kreunde en hijgde zo geil, dat ze haast in ademnood kwam. Door haar orgasme kneep ze haar kont stijf dicht en daardoor voelde haar kont nog strakker aan dan die al was. Dit was voor mij het einde en diep in haar darm rammend schoot ik naar voren en spoot mijn laatste voorraad zaad in haar aars. Ik viel voorover en leunde zwaar op haar neer. We waren zo verhit geweest, dat ze allebei even bij moesten komen en we verloren ons evenwicht.

We rolden op de grond en bleven zo minuten lang liggen. Toen trok ik langzaam mijn lul uit haar en wilde opstaan. Maar ze draaide zich om en lurkte de laatste druppels uit mijn slap afhangende pik. "Je bent echt een zaadliefhebster, niet?", vroeg ik. "Dat kun je wel zeggen", zei ze en dat is het fijne van mij beroep. Want ik ontmoet allerlei mannen en degene die ik aardig vind, laat ik hun gang gaan in de hoop zoveel mogelijk zaad binnen te kunnen krijgen. We stonden op en deden onze kleren weer aan. We dronken onze cola op en daarna vertrok de hostess. Ik was compleet platzak en had de totale achterstand weggewerkt. De komende dagen zou ik geheel geen zin in neuken hebben, dat wist ik nu wel al. Ik deed de lichten uit en ging naar boven.

Toen ik in bed schoot, zei mijn vrouw: "leuke meid, niet? Beviel ze jou ook zo goed?". Ik antwoordde met een duffe kop: "ze is me net zo goed bevallen als jij laatst bevallen bent". Mijn vrouw snapte de dubbelzinnigheid niet en kon er ook niet om lachen. "Hoezo", vroeg ze, maar ik lag al te snurken en droomde over baby's en mooie, jonge vrouwen.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm