Snel sexcontact met mij!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Veilig een keiharde erectie

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

De melkboer
Categorie: vreemdgaan | donderdag 15 september 2016

Elke dag leverde ik talloze flessen melk, karnemelk, frisdranken enz. aan de klanten in mijn wijk. Met sommigen rekende ik dagelijks af, er waren er ook die er de voorkeur aan gaven dat ik wekelijks afrekende. Ook bij Leni, een jong stevig wijfje, gebeurde dit altijd op vrijdagmorgen en ze had dan de al koffie klaar. Ze bekende me dat het in haar huwelijk niet zo best ging. Haar man ging nogal eens vreemd. Het leek me verstandig dat ze het zelf dan ook eens zou doen, maar het lag haar niet om met vreemde mannen naar bed te gaan vertelde ze. Nu is het zo dat, wanneer vrouwtjes dergelijke intieme dingen met me bepraten, er in mij toch een zekere drang komt, om dat eens te proberen. Ze zag er goed uit, om zo in te bijten, maar het leek me beter als het initiatief van haar uit ging.

Verboden incest films

Waarschijnlijk wist ze niet hoe ze dat moest aanpakken, want er ging enige tijd voorbij voordat er iets gebeurde. Op een morgen kwam ik binnen en hoorde de stofzuiger zoemen. Nadat ik mijn leveranties in de keuken had gezet liep ik de kamer in en botste bijna tegen haar op. Ze stond voorovergebogen met de rug naar me toe en ik kreeg een kick van haar naakte benen die tot bijna bovenaan haar dijen zichtbaar waren. Al dat stevige blote vlees maakte me dol en zonder dat ik me kon beheersen sloeg ik haar met mijn vlakke hand tegen de billen. Haar lichaam schoot iets voorover en verschrikt kwam ze uit haar gebukte houding overeind. Ze keek om en zag me staan, misschien keek ik wat beduusd vanwege mijn eigen vrijmoedigheid, en lachte tegen me. "Wat ben jij een ondeugende vent," zei ze, "Je laat me schrikken." "Van zo'n klapje zul je toch niet schrikken," merkte ik op, "Je zult nog wel eens anders aangepakt zijn."

"Ja, maar niet door een andere man," antwoordde ze en keek me op een bepaalde manier aan. Ze zag eruit alsof ze me probeerde te verleiden en stond tegen de tafel geleund, haar handen aan weerszijden van haar lichaam. In die houding kwam vooral haar onderbuik naar voren, ik stond nog geen meter bij haar vandaan en plotseling raakte ik buiten zinnen. Ik deed een stap naar haar toe en greep onder haar korte rok. Mijn hand was direct in haar kruis, ze stond met de benen iets gespreid en ik voelde door haar dunne slipje de vochtige kut. Mijn andere hand maakte twee snelle bewegingen. Rits, mijn gulp was open, roets, ik had mijn lul te pakken. Die was door haar uitdagende houding al op volle sterkte en met een enkele stoot dreef ik hem staande in haar neukhol. Het kruis van haar broekje schoof ik gewoon opzij en binnen enkele seconden zat ik al in haar. Haar kut was glibberig nat zodat ik er meteen helemaal in verdween. Ik was zo geil op haar dat ik na mijn pik enkele malen in en uit gehaald te hebben, krimpend van genot klaarkwam en mijn hete stralen in haar kut spoot, terwijl ze zelf geen tijd kreeg om klaar te komen.

"Nou, nou," zei ze spottend, "Jij weet van aanpakken. Het schijnt je lang te hebben dwarsgezeten." "Sorry, Leni," zei ik, "het kwam ineens over me en ik kon me niet beheersen. Het was niet de bedoeling er zo kort over te doen. Maar je maakte me het hoofd op hol zoals je daar voor me stond. "Wil je eerst koffie," vroeg ze lief. Ik knikte en telde intussen aan tafel zittend op wat ze moest betalen. Het was dezelfde tafel waartegen ik haar zojuist had geneukt en dat maakte me weer zo geil als boter. "Laat jij de vrouwtjes altijd zo onbevredigd achter?" vroeg ze. "Wil je dat ik het nog eens probeer," zei ik. "Dat zou ik maar doen," zei ze laconiek en ging op de divan liggen.

Ze trok haar slipje uit waarin mijn kwakkie was gedropen.

Toen lachte weer. "Die Piet," schaterde ze, "Hij levert z'n slagroom al in mijn broekje af." Dat deed de deur dicht, ik wierp me op haar, opgewonden door het zien van haar witte mollige buik en de dot zwart haar tussen haar dijen. Pas nu zag ik haar goed en haar naaktheid verblindde me, mijn lul had zich hersteld en gleed nu nog gemakkelijker naar binnen. Haar kut was gesmeerd door haar geil en het mijne, zodat ik met een geweldig gevoel van wellust op haar lag te deinen. Ik voelde dat het nu langer zou duren en deed mijn best haar de genoegdoening te geven die ze verdiend had.

Ze moest en zou haar portie krijgen en kalm maar hevig beukte ik op haar lijf. Ze werkte goed mee, haar dijen bewoog ze krachtig langs mijn bovenbenen zodat ik het gevoel kreeg dat ik zelf geneukt werd in plaats van andersom. Het was een enorm gevoel op haar zachte buik te liggen en haar naaktheid tegen mijn lichaam te voelen. Ik kreunde van inspanning en genot, ze hijgde en kneep haar dijen stevig samen, zodat ze me klem zette. Op en neer ging ik in haar weke natte kut en met elke slag voelde ik de genotsprikkel sterker.

Mijn lul werd gemangeld tussen haar kutspieren en mijn eikel sopte in het vochtige hol van haar schede. Diep, o zo diep zakte ik in haar weg en ze begon te steunen, daarna te roepen. "Oooh Piet, ooohh, je maakt me klaar, ooohh wat lekker, oh, oh, oh!" Haar orgasme zette ook het ontladingssysteem bij mij in werking, een rilling trok door mijn hele lichaam en mijn hele lijf verkrampte. Ik drong naar binnen alsof ik haar wilde splijten toen mijn eikel openbarstte als een vuurspuwende berg. Gedreven door machtige impulsen en niet beheerst door mijn wil spatte mijn zaad als withete lava in haar kut. Kolkend zocht het zich een weg door de nauwe koker van haar schede en spoot tegen de harde ronde en gespierde baarmoeder. Ik wenste dat ze het daarin kreeg, ze mocht een kind van me hebben die lekkere stoot, maar ze zou er wel voor gezorgd hebben dat dit niet kon. Krimpend lag ik op haar en stortte me leeg in haar lijf, het was nu veel lekkerder dan de eerste keer en het duurde ook veel langer. Het leek me toe dat ik uren op haar gelegen had en constant mijn geil in haar loosde. Ook voor haar duurde het blijkbaar oneindig lang want na afloop zei ze: "Wat was dat veel, zeg. Je hebt het zeker voor me opgespaard."

"Komt door jou," hijgde ik, nog steeds versuft door mijn enorme orgasme, "Je trekt het gewoon uit mijn ballen met je wilde lijf." Ze gleed onder me vandaan, terwijl ze bewoog sopte het geil tussen haar benen en tijdens het lopen golfde het uit haar schaamlippen. Het witte slipje dat ze op de grond had gegooid, raapte ze weer op. Wijdbeens staand veegde ze het geil tussen haar dijen weg en ging naast me zitten. We vrijden en ze stak haar tong diep in mijn keel, ik voelde aan haar tieten en streek over haar dijbenen.

"Bedankt," zei ze, "Ik had dit juist nodig."

Die dinsdag daarop, stond haar deur uitnodigend open. Ik stapte naar binnen en hoorde een fluisterend geroep: "Pssst, pssst." Ik keek omhoog en zag haar staan. Ze was poedelnaakt en stond tegen de deur geleund. De wilde lust beving me weer en ik greep haar met beide handen in het kruis. Ik greep haar letterlijk bij haar kut en kont en kneedde haar billen en schaamlippen. Ze hijgde en ik kuste haar, wild roerde ze met haar tong in mijn mond waarmee ze me nog heter maakte dan ik al was. Ik voelde dat ze zelf ook geweldig geil was, ze wrong haar dijen om mijn vingers en drong met haar buik tegen me aan. Ik sleepte haar mee de kamer in en duwde haar achterover op het bed. Mezelf uitkleden durfde ik niet maar wel trok ik mijn broek omlaag, ik wilde haar naakte buik voelen. Ze opende haar dijen en laag klaar om me te ontvangen. Met begerige vingers greep ik haar borsten en kneep zachtjes in de grote tepels. Mijn hongerige lul wachtte een ogenblik voor de opening en gleed dan vanzelf naar binnen.

Weer was haar kut een gastvrij oord, smeuοg van binnen en glibberig genoeg om mijn pik te oliλn en te smeren. Mijn handen voelde aan haar billen en haar malse buik terwijl ik haar neukte. Zuigend op haar tepels joeg ik haar op en spoorde haar aan tot ze onder me lag te kronkelen. Ze jammerde van genot en toen ze klaarkwam was ze bijna niet te houden, zo ging ze tekeer. Vrijwel op hetzelfde moment begon ik te spuiten en verliet de ene straal na de andere mijn pik. Haar dijen schokten bij elke orgasmen rilling naar elkaar toe en gaven mij de impuls tot een nieuwe ontlading. Zo lagen we een tijdje samen klaar te komen en vertoefden in de zevende hemel tot we eindelijk uitgeraasd waren. Ze trok onder het kussen en handdoek vandaan en propte die onder haar kruis zodat ze rustig kon liggen uitlekken. Samen, en ons sterk bewust van de naakte huid van de ander, herstelden we ons van de heftige copulatie en kwamen we weer tot onszelf.

"Nu koffie," zei ze tenslotte en met tegenzin hees ik mijn broek weer op. Ze trok een slipje aan en een ruime jurk over haar hoofd, een beha vond ze niet nodig en nadat ze het bed had opgemaakt stommelden we de trap af. De koffie stond al klaar en ze schonk in. Ik trok haar op mijn schoot toen ze klaar was en tastte onder de jurk. Begerig streelde ik haar poesje en haar flinke borsten. Ik voelde me geweldig in mijn schik met zo'n heet, geil en wellustig vrouwtje.

Ik wenste haar opnieuw te bezitten en te neuken en ook zij was alweer niet meer te houden. Jurk en slip waren snel uitgetrokken en het contact met haar naakte huid en dijen deed mijn geilheid met sprongen toenemen. Het was heerlijk haar naakte lichaam onder me te voelen en te weten wat we gingen doen. Mijn lul gleed in haar natte schede en geleidelijk nam het tempo toe. Bij elke stoot werd mijn lust heviger, maar ook op haar had het dezelfde uitwerking. Ze werd beweeglijker naarmate we langer bezig waren en haar hete lijf golfde wellustig onder het mijne. We vraten elkaar op in onze honger naar seks, nu eens stak haar tong diep in mijn keel, dan weer zat de mijne diep in die van haar.

We zogen elkaars speeksel op en knepen krachtig in elkaars huid. Ik greep haar overal, mijn handen klauwden in haar vlees en al die aanrakingen maakten ons dol. Eindelijk begon het te komen, ze stootte hoge kreetjes uit terwijl ik gromde van opkomende lust. Brullend en schreeuwend voltrok zich ons orgasme, haar kut was een en al beweging en zoog mijn sperma op. Door de samentrekkingen van haar schede perste ze het er ook weer uit. Mijn hele kruis was al drijfnat doordat ze zo'n kleddernatte pruim had. Nu kwam daar nog eens mijn sperma bij. Onze schaamharen waren doorweekt en klitten aan elkaar, het was een geile, kleverige massa. Hijgend kwamen we tot onszelf en herstelden ons van de opwinding. Leni kwam bedrijvig overeind en zei dat ze me zou wassen.

Even later kwam ze terug met een handdoek en washandje, aandachtig als een moeder die haar kind wast behandelde ze mijn onderlijf. Ik trok mijn broek omhoog en ging de wijk weer in. Sinds die dag word er dinsdags en vrijdags geneukt.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  
Ik doe wat jij wil!
Keiharde rape!
Leo moet toekijken hoe zijn vriendin op gruwelijke wijze wordt verkracht.
hdrapesex.nl

Gister Was Ze Nog Minderjarig!
Maar vandaag 18 en legaal geil te bewonderen op onze heerlijke sekssite vol met de jongste tienermeiden die voor het eerst hard in kut en kontje geneukt worden door harde monsterlullen!
17plus.net

Kom je met ons spelen?
Wij zijn alvast met elkaar begonnen, kom jij ook?
kutjespelen.nl

Tieners spelen kinky spelletjes!
Tieners gaan over hun grenzen en doen supergeile spelletjes met elkaar.
kinkysm.nl

Jonge Knul Neukt Moeder!
Zijn moeder lag te slapen en hij kon zich niet bedwingen! Zijn geilheid liep zo hoog op dat hij zijn moeder dwong tot geile seks. Wil jij zien hoe ze klaarkomt op zijn harde lul?
familieseks.nl

Bloedmooie manwijven!
Wanneer Henk zonder zijn vrouw in Thailand is, laat hij zich keihard neuken door een shemale.
shemalesexfilms.net

Mooie meiden verkracht!
Sonja wordt na een avond stappen door twee mannen meegesleurd en gruwelijk misbruikt.
rapebizar.nl

Vastgebonden en gelikt!
Vastgebonden lik ik Denise haar sappige kutje.
bdsmseksfilms.nl

Mijn buurvrouw met harige muts.
Ze ging vreemd met mij, en ik laat jou de film zien!
behaardekutten.nl

Aad Heet Nu Anita!
Aad is omgebouwd tot een vreselijk lekker wijf, alleen zijn pik doet nog herinneren aan zijn mannelijkheid!
shemalesexfilms.nl

Zusje wordt onder dwang geneukt
Haar broer forceerde zijn pik in haar krappe schede
neukjezuster.com

Diep in haar strakke poepgat!
Met diepe halen spuit Mark zijn zaad in haar geile kont!
poepstampers.be

Perverse rijpe dames incest!
Geile hete oma\'s neuken hun zoon in de badkamer!
perverseomas.com

Gewurgd met een touw!
Dit bange meisje wordt de adem ontnomen door verkrachters.
wurgsexfilms.nl

Puntige tieten en een roze kut.
Bewandel de weg waar nog niemand geweest is met deze lesbische tieners.
kutjespelen.nl