Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Griepje
Categorie: vreemdgaan | maandag 5 september 2016

Telefoon, kwart over acht 's ochtends. Het was Inga, de moeder van Aksel. Aksel zit in dezelfde klas als mijn zoontje; groep 3. Inga klonk snipverkouden aan de andere kant van de lijn. Ze was grieperig, zei ze. Of ik Aksel mee naar school kon nemen. Natuurlijk, kleine moeite. Aksel woont om de hoek en ik ging toch ook mijn eigen kind al brengen. Op woensdag werkt mijn vriendin en ben ik thuis. Vijf minuten later stond ik bij de familie Meijer op de stoep. Inga verscheen rillend in haar ochtendjas aan de deur. Aksel klom bij mijn zoontje achter in de auto. "Kan ik verder nog iets voor je doen, een boodschap bijvoorbeeld?" vroeg ik. Inga aarzelde. "Ik heb geen brood meer in huis," zei ze. "OK, brood. En verder?" "Je vindt het niet lastig? Een net perssinaasappels, melk, cola, bonbonblok en een flesje hoestdrank." Ze kuchte ostentatief. "Wacht, ik pak geld!" "Dat komt straks wel," wuifde ik en sprong achter het stuur.

Verboden incest films

Nadat ik de jongens bij het schoolplein had afgezet, reed ik meteen door naar de winkel. Terwijl ik het bescheiden boodschappenbriefje van Inga afwerkte, verbaasde ik me over mezelf. Normaliter ben ik niet zo hulpvaardig en al helemaal niet tegenover een vreemdeling. Ik kende Inga nauwelijks. Ik wist dat ze getrouwd was en als caissiθre werkte in de supermarkt waar ik op datzelfde moment mijn mandje liep te vullen. Haar man had ik zelfs nog nooit ontmoet, want die was altijd aan het werk. Ze hadden twee kinderen, jongens allebei, Aksel en hoe zijn oudere broer heette, daarvan had ik geen idee, die ging al naar het VMBO. Ook was Inga eigenlijk helemaal mijn type niet: blond en vet en een tikje ordinair, met een piercing in haar tong en een kont waar die van mijn vriendin drie keer in kon. Voor die hoestdrank moest ik langs de drogist. Ik parkeerde de auto voor mijn eigen deur, om geen aandacht te trekken, en liep met het plastic boodschappentasje naar Inga's huis.

Ik belde aan. Er werd niet opengedaan. Ik belde opnieuw. Toen er geen reactie kwam, liep ik achterom door het poortje, opende het tuinhek en voelde aan de keukendeur. Die zat niet op slot. "Volk!" riep ik. Ergens van boven klonk een hese vrouwenstem. Ik legde de boodschappen op het aanrecht, melk en cola in de koelkast en bleef toen besluiteloos staan. "Je krijgt nog geld," hoestte Inga uit de verte. "Mijn portemonnee ligt op de eettafel." Ik liep naar de woonkamer, waarbij ik er voor oppaste niet te dicht bij het raam te komen. Iemand zou me hier kunnen zien en zich afvragen wat ik deed in het huis van Aksel's moeder. De portemonnee lag er inderdaad. Er zelf het voorgeschoten bedrag uit nemen leek me onbeleefd. Daarom besloot ik me gewapend met de portemonnee, het flesje Nattermann en een eetlepel uit de bestekbak naar boven te begeven. Ik stampte flink op de trap, zodat ze me zou kunnen horen aankomen.

"Hallo," riep ik al op de overloop en klopte op de verkeerde kamerdeur. "Kom maar verder," rochelde Inga. Ik stapte naar binnen en deed mijn best om een zo neutraal mogelijk gezicht te trekken. Het is niet bepaald mijn gewoonte om de slaapkamers van vreemde vrouwen binnen te banjeren. De gordijnen waren gesloten, er hing een gedempt, lila licht. Inga lag in het grote tweepersoonsbed, met het dekbed opgetrokken tot haar kin. Ik reikte haar de portemonnee aan. Er kwamen een hand en een blote, vlezige arm onder de deken vandaan. Ze droeg een knaloranje nachtjapon met korte mouwen. "Hoeveel krijg je?" Ik gaf haar de kassabonnetjes van de supermarkt en de drogist. Er rolden enkele muntstukken over het bed. Ze begon ze bij elkaar te grabbelen. De deken gleed omlaag. De aanblik van beide bollen, geleiachtig zwabberend onder het oranje katoen, bracht me ietwat in verlegenheid. Dat ze zulke prammen had, was natuurlijk mede te danken aan haar overgewicht.

Dikke vrouwen hebben dikke tieten.

Ik zag dat Inga bibberde, haar handen trilden. Ik nam mijn geld aan. Inga hoestte. Ik schroefde de dop van het flesje hoestdrank en schonk de lepel voorzichtig vol. Als een braaf kind tilde ze haar hoofd op en opende haar mond. Het gouden staafje, dat door haar tong was geprikt, maakte een tikkend geluid tegen de lepel. Ze slikte en liet haar hoofd terug op het kussen ploffen. "Ik heb het koud," rilde ze. "Ze zeggen dat het heerst," zei ik. Er viel een iets te lange stilte. En toen zei ik het, ik flapte het er zomaar uit: "Anders wil ik je best even opwarmen, hoor." "O, dat lijkt me wel wat," zei ze opgewekt, alsof ik haar een kop thee had aangeboden. Mijn kleren fladderden een voor een naar de grond. Inga schoof een eindje op en met een tamp als een ezel kroop ik naast haar onder het dekbed. De nachtjapon die ze aanhad bleek niets meer te zijn dan een lang, flodderig T-shirt. Schuldbewust, omdat ik bezig was mijn vriendin te bedriegen, sloeg ik mijn armen om Inga's bolronde lichaam heen.

Ze gloeide als een kacheltje. Mijn handen zwierven rond over haar zacht heuvelende buik en royaal in het spek zittende heupen. Haar vlees voelde week en welig aan. Toen mijn hand verder omlaag dwaalde en zij gedwee haar dijen uit elkaar deed, wachtte me een kleine verrassing: ze bleek nog een piercing te hebben. Door het huidplooitje boven haar clitoris was een gouden ringetje gestoken. Ik tilde de deken wat op om beter te kunnen kijken. "Mooi," mompelde ik bewonderend en raakte het intieme sieraadje even aan. Onder de deken rook het hevig naar kut. Ik knielde neer tussen haar benen en schoof haar T-shirt omhoog. Inga hield haar schaamlippen uitnodigend voor me open en vroeg op samenzwerende toon:

"Wanneer ben jij voor het laatst vreemdgegaan?"

"Dit is de eerste keer," moest ik toegeven. Inga keek me medelijdend aan. Toen stak ik haar aan me vast. Het gloeide daarbinnen van de koorts, 39 graden en meer. Haar inwendige slijmvliezen brandden zowat op de huid van mijn pik, alsof ik hem in een op een laag vuurtje pruttelend stoofpotje liet zakken. Ik begon haar rustig te neuken, met diepe, genietende stoten. Daarbij leunde ik hoffelijk op mijn onderarmen, om niet te zwaar voor haar te zijn. Intussen bleef ze rustig verder babbelen. "Ga je echt nooit vreemd?" Onze gezichten waren vlak bij elkaar. Ik schudde van nee. Ze zei: "Nou ja, je moet niet denken dat ik maar met Jan en alleman de koffer in duik, maar ik vind, een slippertje op zijn tijd moet kunnen." Een beetje verlegen pakte ik haar bij een tiet. Zo'n joekel had ik nog nooit in het echt vastgehouden.

Niet zonder hoon merkte Inga op: "Dat heeft je vriendin niet hθ, een D cup? Nou, voel maar eens goed!" In plaats van haar van repliek te dienen, pakte ik haar nu vol bij allebei haar tieten. Inga lachte, een schor gehinnik, dat dadelijk overging in een doffe hoestbui. Door de kracht waarmee ze haar buikspieren aanspande, werd mijn pik zowat naar buiten geperst. Ik nam het flesje Nattermann van het nachtkastje en goot omzichtig een slokje tussen haar wellustig getuite lippen. Ze slikte. Het hoesten hield op. Ik drukte mijn mond op de hare. We begonnen te tongzoenen. Haar mond smaakte zoet, naar hoestdrank en snot. Van haar tongpiercing merkte ik betrekkelijk weinig.

Ik vroeg: "Voelt je man je tongpiercing als je hem pijpt?"

"Hm," zoemde Inga bevestigend. Een poosje neukten we zwijgend verder. Haar kut was lekker slijmerig en slobberde hoorbaar. Het leed geen twijfel dat ze gisteravond nog seks had gehad en dat ze nadien niet onder de douche was geweest. De vissige geur was onmiskenbaar. Het onderlaken wemelde trouwens van de opgedroogde geilvlekken. Bij de Meijertjes werd blijkbaar onvermoeibaar geneukt. Dat ik dus plompverloren in de smeerboel van haar echtgenoot lag te roeren, was een erg onsmakelijke gedachte, die me gek genoeg toch ook wel opwond. Ze mocht dan mijn type niet zijn, ze was beslist een geil wijf!

Inga begon binnensmonds te kreunen, ik kreunde solidair met haar mee. "Spuit maar," fluisterde ze. "Als je spuit, kom ik klaar." Ik stootte sneller, harder ook. Haar dijen gingen gulzig nog wat verder wijd. "Spuit dan, spuit dan," dramde ze. Ongeduldig duwde ze op mijn zitvlak. Haar hoofd rolde opzij. Haar mond zakte open. Een sliertje speeksel droop langs haar kin. Onstuimig rammend zette ik de eindsprint in. Inga begon te blaffen als een baviaan. Haar dikke kont kwam omhoog van het matras, haar rug kromde zich en haar bekken maakte een onbeheerste, wringende beweging. Na een laatste, borende stoot lag ik stil en loosde mijn warme yoghurt in haar klaarkomende buik. Mijn pik pulseerde heftig en langdurig. Inga slaakte een langgerekte zucht: "Ooohh, lθθkkθθr!" Elkaar zachtjes strelend bleven we nog een hele poos liggen nagenieten.

Langzaam verslapte ik in haar. "Ik heb nooit eerder een vrouw met een gepiercete clitoris gezien," bekende ik. Inga fluisterde: "Die heb ik al jaren. Het is lekker, hoor! Zeg maar tegen je vriendin dat ze er ook eentje moet laten zetten." Ik grinnikte: "Dat doet ze nooit. Ze durft zelfs geen gaatjes voor oorbellen te laten prikken!" Ik richtte me op op een elleboog om haar daar nog eens goed te bekijken. "Voelt het anders?" vroeg ik en draaide het ringetje voorzichtig een keertje rond. "O ja," beaamde ze. "Het geeft een extra kick tijdens de seks. Maar wat leuk is, je voelt hem ook gewoon overdag, als hij tegen je onderbroek wrijft. Ik heb de grootte van het ringetje zo gekozen, dat het bolletje van de sluiting bij iedere stap precies tegen mijn klit tikt.

Zoiets vervelends als boodschappen doen wordt er een stuk geiler van." Inga giechelde en begon weer te kuchen. Hulpeloos glibberde mijn lul naar buiten, samen met een grote golf zaad. Dat de hele zooi gewoon in bed lekte, kon haar kennelijk geen moer schelen. Op een laken zo vol vlekken kon deze er ook nog wel bij. Ik ging van haar af en stond op, trok haar T-shirt weer naar beneden en dekte haar stevig toe. "Zal ik vanmiddag op Aksel passen? Dan luncht hij bij ons en breng ik hem tegen een uur of 4 thuis," bood ik aan. "Graag," knikte ze. Ze was al half in slaap. Ik kleedde me aan en sloop het huis uit. Niemand zag me vertrekken. Twee dagen later kreeg ik opeens griep.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  
Ik doe wat jij wil!
Gedwongen Tot Sex
In de fietsenkelder op school wordt Brenda verkracht door twee jongen!
keiharderapesex.com

Neukmachines in tienerkutjes!
Tieners gaan voor het eerst de geile neukmachines ervaren, kijk hoe ze genieten!
fuckingmachine.nl

Politie zoekt verkrachter!
Politie zoekt met man en macht naar een verkrachter die het gemunt heeft op alleenstaande jonge vrouwen.
rapehoertje.nl

Getrouwde vrouwen gaan vreemd
Bloedgeile huisvrouwen laten zich neuken door groot geschapen mannen. Hun man mag alleen maar toekijken!
cuckolding.nl

Jongensmonden vol heet sperma
Kijk mijn geile buurjongen eens zaad happen!
gayfuckers.nl

Als ze haar knie breekt...
Dan loop de JUS eruit, zo dik is dit geile neukvarken!
fatzo.net

Onderdanige gayslaaf afgestrafd.
Vastgebonden in een kooi kan hij geen kant meer op en wordt dan keihard gepijnigd.
maledomination.nl

Vastgebonden en gelikt!
Vastgebonden lik ik Denise haar sappige kutje.
bdsmseksfilms.nl

Stiekeme seks op kantoor!
Secretaresse laat zich keihard nemen op het bureau van haar baas.
geile-film.nl

Bizarre Groepsverkrachting
Zes mannen verkrachten een onschuldige tiener en misbruiken haar een uur lang.
rapeintheforrest.nl

Oude oma Ans met extreme speeltj
Hoor haar klaarkomen op een mega grote dildo.
grannybizar.com

Lisa Wordt Volgespoten
Op haar knietjes zuigt Lisa met lange diepe halen. Ze wil maar 1 ding. Jouw hete sperma in haar mondje!
geilesloerie.nl

Oom verkracht neefje op zolder!
Verstoppertje liep uit op een nachtmerrie voor Jack!
homoincest.nl

Nederlands Grootste SM Site!!
Extreem harde sexfilms met oa. ballbusting, facesitting, torture, nursery, bondage en nog 600 GB aan bizar materiaal aanwezig.
barelyevil.nl

Rijpe slet dwingt zoon tot seks
Luisteren zal je kleine smeerlap. Neuk mam in haar reet voor straf!
perverseomas.com