Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Wil je met me neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Betrapt zonder slipje en de gevolgen
Categorie: vreemdgaan | vrijdag 12 augustus 2016

Mijn belevenis die ik ruim twee maanden geleden beleefde heb ik besloten om die op te schrijven en die op deze site te plaatsen. Allereerst zal ik mijzelf voorstellen : Marilčne is mijn naam, ik ben een 33 jarige getrouwde vrouw, heb een normaal redelijk slank postuur, zwart halflang krullend haar wat ik meestal los draag. Een zilverkleurige bril draag ik, kleed me graag modieus, rok of jurk beetje vrouwelijk graag. Werken doe ik bij een technische handels onderneming op kantoor, de enige kantoormedewerkster ben ik daar, mijn werk bestaat uit de facturering, telefoon aan nemen contact met de buiten medewerkers, kortom alle voorkomende werkzaamheden, in de kantoorruimte naast mij zit Hans de directeur, is een leuke vlotte vent van rond de veertig. Is ook vaak onderweg, als hij op de zaak is staat zijn deur altijd open en we kunnen ook lekker kletsen met elkaar, kortom een prima verstandhouding.

Geile afspraakjes

Regelmatig ben ik gekleed in rokjes of jurken die meestal tot halverwege mijn bovenbenen komen, en regelmatig draag ik geen slipje, dan is het wel zaak dat mijn kutje goed kaal is anders gaat het door het lopen irriteren als er stoppetjes staan zeg maar. Ik vind het gewoon lekker om geen slip te dragen, en omdat ik dat wel regelmatig doe is het min of meer gewoon en denk ik er niet meer constant aan dat ik met een bloot kutje loop. Mijn man weet dat als we bijvoorbeeld op stap gaan ik dat ook regelmatig doe, maar naar mijn werk weet hij volgens mij niet. Omdat ik op kantoor zit en daar vaak alleen ben maakt het ook verder niet uit, regelmatig zie ik Hans naar mijn benen kijken, zeg maar een gezonde belangstelling heeft hij voor mij, ik daag hem niet uit, maar vind het wel leuk om bekeken te worden. Wel krijg ik af en toe een compliment van hem, dan zegt hij bijvoorbeeld : “wat heb ik toch een lekker mokkel op kantoor zitten” en dat soort dingen.

Op een bepaalde dag, ik had een witte trui aan, wel een BH eronder, mijn maatje C tieten die bewegen nogal als ze los hangen, en ik had een zwart katoenen rokje aan, geen slipje, blote benen en een paar knielaarsjes met kleine hak. ’s-Morgens kom ik op kantoor, ga aan mijn werkzaamheden aan de gang als Hans roept of ik koffie voor ons wil pakken en even bij hem op kantoor wil komen.

Ik ga voor zijn bureau op een stoel zitten hij wijst naar een grote kast in de hoek van zijn kantoor en zegt : “graag wil ik die kast leegmaken en opruimen, ik ben zo meteen een poos weg zou jij die kast leeg willen maken ?”. Dan kijk ik naar de kast en vervolgens naar Hand en antwoord : “je weet weer wel een lekker klusje uit te zoeken, en waar laat ik al die bende ?” Alles moet ik maar op de vloer zetten en als hij terug is sorteren we alles en geeft hij aan dat er waarschijnlijk wel veel weg gegooid kan worden.

Hoofdzakelijk zijn het ordners en een aantal dozen met boeken, dus we drinken onze koffie en kletsen wat tot ik op een bepaald moment zeg : “nou, opzouten jij dan kan ik aan het werk”, nadat hij zijn spullen heeft gepakt is hij vertrokken. Dus begin ik met de tientallen ordners eruit te halen, voor al het geen wat hoger staat klim ik op en stoel, daar op staand kan ik net helemaal bovenin komen.

Dan bedenk ik me dat het maar goed is dat ik alleen ben, want met mijn armen omhoog gestrekt kruipt mijn rok wel wat omhoog en stal ik bijna in mijn blote billen, mede doordat ik geen slipje draag zou Hans wel een mooi uitzicht hebben. Nog maar net had ik die hele kast leeg of Hans stapt alweer binnen, dus zeg ik : “wat ben jij snel terug”, mopperend antwoord hij : “die…………. Waar ik mee had afgesproken die was er niet, en verder wist niemand iets van dat project af, doe maar een koffie” Zo doen we gezamenlijk een bakje koffie en als hij uit gemopperd is zegt Hans : “als jij nu die kast aan de binnenkant even schoonmaakt dan zoek ik die bende even uit” dus gaan we aan de slag, te laat realiseer ik ma dat ik op de stoel sta en bezig ben, Hans op de vloer zit en hem een prima blik onder mijn rok geef als hij zegt : “Marilčne ik zit hier van een fantastisch uitzicht te genieten en volgens mij heb je helemaal geen slipje aan” ik voel dat ik en vreselijk rode kleur krijg en voel me vreselijk betrapt, ook realiseer ik mij dat ik niet van de stoel af kan stappen zonder mijn dat mijn rok omhoog gaat. Natuurlijk zit Hans te kijken als ik er vanaf stap en waarschijnlijk heeft hij mijn kale kutje kunnen zien. Ik ga met een gevoel van betrapt te zijn op de stoel zitten en zeg met zachte stem : “als ik normaal kantoorwerk doe ziet niemand dat, niet had ik erop gerekend dat ik deze klus moest doen”. Zonder iets te zeggen schuift hij over de vloer naar mij, legt zijn handen op mijn blote knieën en duwt deze uit elkaar zodat hij zo tegen mijn blote en kale kutje aankijkt...

“Tering wat een prachtig uitzicht heb ik hier!”

Zegt hij terwijl hij mijn kutje zit te bekijken, en gek genoeg doe ik geen moeite om mijn blote kutje te verbergen. Als hij zijn handen van mijn knieën weg haalt vraagt hij : “doe je dat wel vaker dan zonder slip lopen ?” mijzelf weer een beetje herpakt antwoord ik eerlijk : “ja hoor, dat gebeurt zeer regelmatig dat ik zo rondloop”. Nog een keer duwt hij mijn benen uit elkaar en bekijkt mijn bloten kutje dan zegt hij : “zo’n heerlijk kaal en mooie kutje moet eigenlijk wel even gelikt worden” met mijn benen uit elkaar blijf ik zitten en zeg : “dat kunnen we niet maken Hans we zijn beiden getrouwd en er kunnen mensen binnen lopen hier”, met zijn handen gaat hij over mijn bovenbenen omhoog en antwoord : “dat is duidelijk geen nee, zal ik de deur op slot doen lekkertje ?”

Wetende dat ik vreselijk de fout in ga zeg ik met zachte stem : “doe maar even ja”, terwijl Hans opstaat en snel de voordeur van het kantoor afsluit komt hij terug gelopen terwijl ik nog steeds met mijn benen uit elkaar zit knielt hij tussen mijn benen trekt me iets onderuit , mijn rokje trek ik verder omhoog en doe mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar………………. Hans zijn handen voel ik op mijn billen en dan voel ik zijn mond op mijn kutje drukken………… Als hij met zijn tong voor de eerste keer over mijn klit gaat is het alsof er stroom op staat, schokkend en met een luide kreun geef ik aan hoe lekker het is, als hij dan ook nog een paar vingers in mijn kutje duwt heb ik het helemaal niet meer……………. Dan zegt Hans : “ga op de vloer liggen dan kan ik je beter likken geil mokkeltje” snel doe ik dat en met opgetrokken benen lig ik klaar voor hem, op een fantastische manier gaat hij me likken en vingeren eindeloos en geweldig lekker, ik hoor dat mijn kutje soppende geluiden maakt zo drijf en drijfnat ben ik inmiddels.

Meerdere vingers voel ik diep in mijn kutje bewegen en ook drukt hij een vinger in mijn kontje, zijn tong flitst razendsnel door mijn kut en over mijn klit, met zijn ander hand voel ik hoe hij onder mijn trui gaat en mijn BH omhoog dut en mijn tiet gaat kneden, alles vind ik op dat moment goed, zo heerlijk, zo heftig, en zo vreselijk geil is hij me aan het verwennen……….. Steeds harder en sneller lig ik te hijgen en te kreunen dan begin ik te roepen dat ik klaar ga komen dat hij niet mag stoppen en door moet gaan...

Dan vindt er een soort van explosie plaats, ik kom klaar op een voor mij ongekende manier, ik voel hoe er bij mijn kut geil naar buiten spuit, wild schokkend en met vreemde geluiden lig ik ongekend klaar te komen Hans heeft zijn vingers stil maar nog wel diep in mijn kut, wat was dit onwijs geil en heftig, even niet meer op deze wereld was ik. Als ik weer weet waar ik ben, op de vloer van het kantoor dus kijk ik Hans aan en zeg : “dat was wel heel erg vreselijk lekker Hansje” met mijn benen nog wijd uit elkaar lig ik bij te komen als Hans antwoord : “dat was tenminste klaarkomen, was wel te merken dat je het lekker vond”, met een heerlijk loom gevoel in mijn lichaam lig ik enorm na te genieten als ik hem vraag : “nu wil je me ook wel neuken natuurlijk”.

Met een geile blik in zijn ogen kijkt hij me aan en antwoord : “ja zo’n heerlijke kut wil ik wel even naaien ja” ondertussen ga ik zitten en zeg : “dat is prima , want ik ben nu wel geil genoeg om even goed geneukt te worden en fout bezig zijn we toch al”. Hans staat op om zich van zijn kleding te ontdoen en ik doe mijn trui en BH uit en ga weer liggen, zeg dan geil tegen hem...

“Kom maar baas, neuk je secretaresse maar even flink hard!”

Zijn prachtige stijve paal staat recht vooruit, duidelijk zie ik dat hij wel en maatje groter is dan wat ik thuis altijd krijg. Als hij op mij ligt stuur ik hem met mijn hand voor mijn nog openstaande kut en zeg : “schuif hem erin Hans ik wil je in mij voelen” en dan voel ik hoe hij mijn kut oprekt en heel langzaam mijn kut binnen geschoven komt, altijd wel weer zo een goddelijk heerlijk gevoel als er een stijve paal mijn kut binnen kont “kom maar Hans neuk me maar lekker nu ik heb er zin in” zeg ik hem als hij er helemaal in zit ligt hij even stil en zegt : “wat een onvoorstelbare strakke kut heb je wat een heerlijke kut Marilčne”. Ik ben dan wel aan het vreemd gaan, maar ik ben zo geil dat ik gewoon flink geneukt wil worden nu Hans ligt kreunend op mij te stoten en ik voel dat hij niet voluit gaat.

“Neuk me harder en dieper Hans ram die paal in mijn kut!”

Geef ik dit aan, met mijn handen op zijn billen probeer ik hem sneller op mij te bewegen, dan antwoord hij : “jij bent zo lekker dit is zo geil dat ik er bijna al ben” gelijk zeg ik daarop : “neuk me hard en diep klaar laat je maar gaan ja mag straks nog wel een keer” dan voel ik hem vrij gaan neuken, nu voel ik zijn grotere paal dan ik gewend ben lekker in mijn kut stoten en bewegen, omdat ik ook zo mega geil ben zal het mij geen moeite kosten om klaar te komen. “Zo wil ik je voelen Hans, diep in mijn kut kom maar klaar ik ga ook komen” geef ik aan, mede omdat dit zo onverwacht en wel zo vreselijk geil is voel ik dat mijn kut al begint te krampen en te knijpen als voorbode op mijn aanstaande orgasme, mijn nagels zet ik in Hans zijn rug en luid kreunend roep ik dat ik klaar aan het komen ben dan met een paar harde en diepe stoten jaagt Hans een enorme hoeveelheid sperma diep in mijn kut, straal na straal braakt zijn paal uit, echt werkelijk waar ik wordt dus echt vol gespoten zoveel pompt hij diep in mijn kut.

Als we weer wat rustiger zijn en Hans ook weer bij de les is zegt hij : “wat een goddelijk lekker sex beest ben jij, wat ben jij een geile sloerie lekker wijf”. Ik beweeg me onder hem uit omdat ik wat lucht nodig heb zijn zaad voel ik uit mijn openstaande kut lopen zeg ik hem : “dit was zeer zeker niet mijn planning maar het was wel erg lekker baasje van me”. Hij ligt me nu op zijn gemak te bekijken en kneed zacht mijn tieten die hij ook mooi zegt te vinden als ik hem vraag om even een handdoek te pakken omdat er wel erg veel zaad uit mijn kut gelopen komt, ongegeneerd lig ik naakt met mijn benen wijd op de vloer van het kantoor, nog nooit was ik vreemd gegaan en ik vermoed dat ik wel vaker met Hans ga neuken. Voorlopig voel ik me nog heerlijk geil en heb nog niet genoeg voor vandaag. Met de handdoek wrijf ik mijn kut een beetje schoon en wrijf ook Hans zijn bijna niet verslapte paal schoon.

Lekker blijf ik met zijn paal spelen en kneed zijn ballen, ik kijk hem aan en zeg : “je bent nog niet van mij af mannetje ik heb nog iet genoeg gehad” als reactie voel ik met schokjes zijn paal in mijn hand verder verstijven. “Zal ik met mijn kutje over je paal zakken geile vent ?” vraag ik hem en ga over hem heen zitten, met mijn handen steun ik op zijn schouders en Hans richt zijn paal op mijn geile en natte kut, lekker soepel voel ik hem weer naar binnen glijden, deze langere en dikkere paal dan die van mijn man vult mijn kut wel enorm lekker op en zo lekker rekt hij mij op en zit heerlijk strak in mij. Tijdens mijn op en neer wippen voel ik hem zo vreselijk lekker in en uit mijn kut schuiven, Hans speelt ondertussen met mijn heen en weer slingerende tieten, wel zo enorm geil en spannend is dit.

Ik kijk Hans aan en vraag : “ga je me nu vaker neuken geile baas van mij?” met mijn onderlichaam maak ik neukende bewegingen, wel zo onbeschrijflijk lekker zit ik te genieten op Hans zijn paal, niet onder woorden te brengen. Wel zo enorm geil, op het hoerige af zo geil voel ik mij nu ik voor het eerst sinds jaren een andere paal dan die van mijn man in mijn kut heb, en dit is me en partij geil en geweldig enorm zomaar. Hans is druk in de weer met mijn tieten, hij zuigt en hij bijt op mijn tepels, met zijn handen op mijn billen beweegt hij me op en neer over zijn paal, de volle lengte zit steeds lekker diep in mij.

Dan zegt hij : “wil je op je knieën gaan zitten ik wil je achterlangs klaar neuken geil wijf” dat vind ik prima en ga van hem af, op mijn knieën ga ik voor een stoel zitten waar ik met mijn armen op steun, mijn grote tieten hangen nu naar beneden, en voel hoe Hans achter mij plaatsneemt, zijn paal een paar keer door mijn gleuf wrijft en hem er dan met een stevige stoot helemaal in ramt, hard roep ik : “jjjaaaaaaa zo wil ik je voelen, rammen maar” met zijn handen heeft hij mij vast bij mijn heupen en op deze manier stoot hij goed stevig stoot na stoot zijn paal in mijn drijfnatte kut, wat een genot om op deze manier geneukt te worden. Met een hand ga ik tussen mijn benen en wrijf over mijn echt drijfnatte kut, met mijn vingers voel ik hoe die harde paal in en uit mijn kut beweegt, zijn ballen neem ik in mijn handen en kneed ze stevig.

Ook wrijf ik wat over mijn klit zodat ik tegen klaarkomen aanzit, als Hans dan gaat komen kan ik gelijktijdig met hem klaarkomen. Als hij kortere en snellere stoten begint te maken roep ik : “ga je weer komen geile neuker, spuit mijn kutje maar weer vol ik wil het voelen” dan met een paar harde stoten verkrampt zijn lichaam, en met zijn paal diep in mijn kut krijg ik weer heerlijk zaad diep in mij gespoten, minder natuurlijk als de eerste keer, maar wel voel ik de warme gloed van het sperma in mijn onderbuik. Zelf ben ik ook weer heerlijk aan het klaarkomen, Hans zit nog een beetje zacht en langzaam in mijn volgespoten kutje te stoten, als ik mij omdraai om op de vloer te gaan zitten floept zijn nu wel verslapte paal uit mijn kut.

Toch wel een beetje moe en uitgeput zit ik met mijn rug tegen de stoel, lekker met mijn benen wijd zit ik en wrijf mijn leeglopende kutje weer wat droog, wel is die inmiddels een beetje gevoelig, met mijn benen wijd blijf ik zitten en zeg lachend tegen Hans : “wat een werkdag, een kast leeggehaald en twee keer mijn kutje volgespoten, dat vertel ik thuis maar niet”. Hans zit ook bij te komen en antwoord : “ik wist niet meer dat sex zo geweldig lekker kon zijn, ik wil jou wel vaker op mijn paal hebben lekker geil neukertje”.

Na even antwoord ik daar op : “ik vond het ook bijzonder lekker, als we dit geheim houden vind ik het wel een erg leuke afwisseling tijdens werktijd, dus gaan we dit maar regelmatig herhalen”. Mijn kleding ga ik wat bij elkaar zoeken en in de toiletruimte mijzelf weer schoon en toonbaar maken, als ik weer gekleed op kantoor kom pakt Hans mijn onder mijn rok bij mijn blote kutje en zegt : “wel moet ik elke dag controleren of je correct gekleed bent” dat laat ik toe, want ik vind dit wel reuze spannend en ook heerlijk geil dit gebeuren. Dan antwoord ik : “ook kan ik af en toe mijn BH vergeten dus daar dan ook controleren zeker ?”

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm