Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Veilig een keiharde erectie

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Extreem genieten in de vakantie
Categorie: vreemdgaan | vrijdag 12 augustus 2016

De vakantie van 2016 zouden we in ons eigen land doorbrengen hadden mijn man en ik besloten, we zouden met onze caravan naar een Zeeuwse badplaats gaan. Wij zijn overigens Jochem en Mirella, we zijn een kinderloos stel van hij 47 en ik 42, we zijn beide wel een beetje zonaanbidders en strandliefhebbers, door een zonnebank kuurtje was ik al wel een beertje voor gebruind, ik hecht er wel waarde aan om er goed uit te zien, best wel slank ben ik vrij lang donkerblond haar heb ik, volgens mijn man ben ik wel een lekker wijf. Maar helaas, helaas zat het weer ons niet mee deze zomer, we stonden op best een leuke camping maar door het niet zo warme en regenachtige weer weinig kans om naar het strand te gaan. Onze buren met een best wel grote caravan waren twee stellen, we hadden al een keer met zijn allen aan de barbecue gezeten en een keer aan het kaarten geweest, waren best wel gezellige mensen. Wij waren al een paar keer een dag op stap geweest samen, en we vermaakten ons prima ondanks het mindere weer, en wat ook prima was we besteden wat meer en ook wat vaker tijd aan sex, waar ik niet snel genoeg van kan krijgen.

Geile afspraakjes

Dus ondanks alles hadden we het toch wel prima naar onze zin, Jochem gaf aan dat het hem wel leuk zou lijken om een dagje op zee te gaan vissen, omdat ik daar helemaal niets aan vind spraken we af dat hij een dag zou gaan vissen en ik zou wel iets anders gaan doen die dag. Dus op de betreffende dag vertrok Jochem al vroeg voor zijn dagje vissen op zee, lekker bleef ik nog een poosje in bed liggen, nadat ik mij in onze kleine douche gewassen had trok ik mijn bikinislip aan en een ruim vallend T-shirt, mijn BH deed ik niet aan dus mijn maat C tieten hadden lekker vrij vandaag, zo liep ik even naar de camping supermarkt voor wat broodjes en dat soort dingen, bij onze caravan aangekomen gaan de twee buurvrouwen net weg, ze vertellen dat ze een dagje gaan shoppen in Middelburg, ik wens ze veel plezier, ga voor mijzelf koffie zetten en maak wat broodjes klaar in het zonnetje voor de caravan ga ik zitten om van mijn ontbijt te genieten.

Na een poosje dat ik daar zit roepen mijn twee buurmannen of er voor hun ook koffie is, ik roep terug dat ik wel even bij ga zetten en even later zitten ze bij mij aan de koffie, ik vertel dat Jochem is gaan zee vissen, ze stellen voor of ik met hun mee naar het strand ga, daar ga ik wel mee akkoord en een poosje later lopen we naar het strand. Daar aangekomen leggen we onze spullen neer, de zon schijnt wel maar er staat ook een beetje wind, na een poos geef ik aan dat ik het helemaal niet lekker vind en dat ik het best wel fris vind. De heren denken er net zo over en we besluiten om weer terug naar onze caravans te gaan, daar besluiten we nog maar een keer aan de koffie te gaan, en de buurmannen gaan koffie zetten, als ik naar hun loop, met nog steeds mijn bikinislip en T shirt aan dan zeg ik dat ik liever binnen ga zitten omdat ik het een beetje koud heb nog.

De mannen weten daar wel raad op volgens hun, en met de nodige humor en gein besluiten we om er een lekker likeurtje naast te nemen, als een soort van warme gloed voel ik het door mijn lichaam trekken, echt lekker is het. Als de ene buurman Frans genaamd nog een keer koffie inschenkt krijg ik er ook weer een likeurtje bij natuurlijk, als ik die op heb geef ik aan dat ik het niet meer koud heb, sterker nog dat ik het behoorlijk warm begin te krijgen. Frans geeft aan dat ik dan mijn shirt maar uit moet doen, ik geef aan dat ik dat niet kan doen omdat ik geen bovenstukje aan heb, dat wimpelen de heren weg met als argument we hebben je op het strand toch ook met je blote tieten gezien dus kan dat hier ook wel. Omdat ze daar gelijk in hebben doe ik mijn shirt uit en zit ik met mijn blote maat C tieten, Frans zegt dan : “wat vind jij Herman, ze heeft een paar prachtige tieten” Herman die naast mij zit bekijkt ze aandachtig en met één hand gaat hij onder een tiet en tilt hem als het ware op en zegt : “ja, ze zijn prachtig en voelen heerlijk aan ook” dan geef ik aan dat ze er wel naar mogen kijken maar er maar niet aan moeten komen.

Frans zegt dan lachend : “Nu mag ik ze ook wel even vast houden toch ?” dus antwoord ik : “nou vooruit jij ook heel even dan” omdat die aan de andere kant van de tafel zit komt hij achter mij staan en pakt ze beide in zijn handen en kneed ze even flink en knijpt zacht in mijn tepels, dat voelt wel heel erg lekker , dus laat ik hem even begaan, mijn hoofd laat ik tegen zijn buik rusten en zeg : “je doet dat wel heel erg lekker Frans” dus gaar hij nog even door, langzaamaan voel ik mijzelf geil worden, maar het voelt zo lekker.

Herman legt een hand op mijn bovenbeen voel ik en wrijft zacht over mijn bikinislip ter hoogte van mijn altijd kale kutje. Zacht zeg ik dan : “beter dat we hiermee stoppen mannen voordat het uit de hand loopt”, Maar de heren stoppen niet en ik weer ze niet af omdat ik het zo lekker vind dan vraagt Herman doe je slipje ook maar even uit dan kan ik lekker bij je kutje” wetende dat ik fout bezig ben antwoord ik : “dan jullie broeken ook uit” en niet veel later staan de heren naakt met beide een stijve paal recht vooruit, ik kan me niet inhouden en ga op mijn knieën voor ze zitten en ik elke hand neem ik een harde paal. Als ik ze naar boven aankijk zeg ik : “nog nooit heb ik met twee palen tegelijk gespeeld” en neem ze om beurten even in mijn mond en zuig er op.

Heerlijk zit ik hier twee harde palen te pijpen van mijn buurmannen!!

Als één van hun zegt : “ga jij maar op het bed liggen ik wil die kut van jou likken” gewillig ga ik op het bed liggen met mijn benen wijd en voel hoe Frans zijn mond op mijn kale en inmiddels wel natte kut drukt een luide kreun van genot laat ik, geen moment denk ik er aan dat ik hier aan het vreemd gaan ben, terwijl hij ook een paar vingers in mijn kut drukt houdt Herman zijn paal voor mijn mond, die ga ik weer pijpen en met mijn hand kneed ik zijn ballen. Herman kneed ondertussen mijn grote tieten en trekt flink aan mijn tepels, wat is dit een ontzettende geile ervaring, overal voel ik handen op en in mijn lichaam, dit is wel over de top geil.

Frans zit heerlijk met zijn vingers te stoten en te bewegen in mijn kut en likt geweldig lekker op mijn klit, en Herman maakt neukende bewegingen met zijn harde paal in mijn mond, echt waar ik heb het niet meer zo lekker geil en spannend is dit, dan trekt Herman zijn paal uit mijn mond en begint zich af te trekken luid kreunend en roepend dat hij klaar gaat komen lig ik klaar met mijn mond open en spuit hij grote stralen sperma in mijn mond en over mijn gezicht, wild stotend met zijn onderlichaam zie ik de klodders sperma uit zijn grote paal spuiten, wat ik in mijn mond krijg slik ik door.

Doordat Frans steeds sneller in mijn kut tekeer gaat begin ik ook klaar te komen en luid krijsend kom ik klaar op een manier die ik niet ken van mijzelf, wel zo intens en zo heftig, Frans blijft in mijn krampende kut doorgaan met zijn vingers... Alsof mijn kut uit elkaar spat zo vreselijk kom ik klaar, langzaam aan wordt het razende orgasme wat minder en ontspant mijn lichaam wat, met mijn benen wijd lig ik bij te komen. Als ik weer een beetje bij de les ben is het enige wat ik zeg : “neuk me Frans ik wil vreselijk geneukt worden nu doe het nu”. Met zijn grote en harde paal in zijn hand richt hij hem op mijn geile kut, die trek ik zo ver mogelijk open en zeg : “ram hem in mijn kut, ik moet er een paal in voelen” en voel de eikel mijn kut binnendringen en hoe hij mij heerlijk oprekt... Onvoorstelbaar geil ben ik, zeg maar gerust hoerig geil, ik laat me hier geheel onverwacht door twee andere mannen dan de mijne afneuken!

Zijn hele paal zit inmiddels lekker diep in mijn smachtende kut!

“Ooohhh Mirella wat een geile strakke kut heb je “ roept Frans en op een heerlijke manier stoot hij zijn paal diep in mij. Mijn benen heeft hij vast bij mijn enkels en duwt ze op die manier zo ver mogelijk uit elkaar, bij elke stoot hoor ik mijn kut soppen zo nat en zo geil ben ik, op dat moment kon het me niets meer schelen wie of wat mij neukte als het maar gebeurde. En het gebeurde, en hoe, als een wilde dekhengst beukte hij keer op keer zijn paal diep in mijn kut steeds voelde ik hoe zijn eikel tegen mijn baarmoeder drukte, zo wilde ik geneukt worden… Plankgas was ik op weg weer naar een hoogtepunt dat ik maar zelden mee had gemaakt wist ik : “doorneuken Frans niet stoppen ik ben er bijna” riep ik hem toe.

Frans op zijn beurt antwoorde : “een geile neukhoer ben je ik ga ook zo komen en pomp je vol met zaad geile slet” alles mocht hij tegen mij zeggen als hij me maar klaar neukte... Dan voel ik hoe de spieren in mijn buik spannen en mijn kut begint te knijpen dan gaat er een ongekend orgasme door mijn lijf gieren, met mijn handen pak ik mijn heen en weer slingerende tieten vast en knijp in mijn harde tepels, dan met rauwe en vreemde geluiden komt Frans klaar en voel zijn dikker wordende paal diep in mijn kut en dan………en dan………… jaagt hij grote krachtige stralen heet sperma diep, heel diep in mijn kut... Nog nooit voelde ik iemand met zoveel kracht zijn zaad in mijn kut spuiten, twee ongecontroleerde lichamen beukte op elkaar in tijdens onze zinderende orgasmes.

Als we dan uiteindelijk minder heftig tekeer gaan en de orgasmes afnemen open ik mijn ogen weer en zie Frans zijn rode hoofd waar het zweet vanaf loopt. Als hij zijn leeggespoten paal uit mijn kut trekt zegt hij : “Godallemachtig dit heb ik nog nooit meegemaakt alsof je mijn paal leegzuigt, wat een geile kut heb jij”. Uitgeput lig ik met mijn benen wijd op het bed, uit mijn openstaande kut voel ik het zaad uit mij lopen, en vraag om en handdoek, wat een geweldige beurt was dit, en gelijk bedenk ik mij dat ik Herman ook nog in mijn kut wil voelen... Onverzadigbaar geil voel ik mijzelf, ik herken mijzelf nu even niet dat ik dit laat gebeuren en mee wil maken als ik weer kan praten zeg ik : “mannen wat we aan het doen zijn moet wel strikt geheim blijven natuurlijk anders hebben we dikke en vette problemen” daar zijn ze het wel duidelijk over met mij eens als Herman zegt : “als ik je ook even lekker mag neuken zal ik mijn mond houden, dat beloof ik je”.

Ongegeneerd lig ik spiernaakt en met mijn benen wijd nog op het bed als ik hem antwoord : “haal maar wat te drinken voor me, en als ik weer op krachten ben mag kan ik je wel hebben hoor” Frans zit ondertussen zwijgend bij te komen lachend zeg ik : “mijn mannetje op zee zou eens moeten weten hoe zijn vrouw de dag doorkomt” waarop Frans zegt : “desnoods betaal ik wel maar stuur hem nog maar een keer de zee op” daar zeg ik niets op maar mijn gedachten zijn wel dat ik dit nog wel een keer mee wil maken, het is helemaal geweldig.

Nadat ik wat gedronken ben en ik zeg maar weer gereed ben zegt Frans tegen Herman : “ga haar maar eens lekker neuken je hebt nog nooit zo’n lekkere kut gevoeld”. Ik krijg opdracht om op handen en knieën te gaan zitten zodat Herman achter mij kan gaan staan om mij zo te pakken te nemen. Na even wat organiseren zit Frans voor mij en kan ik hem zo pijpen en Herman mij lekker neuken, Frans kan ondertussen ook bij mijn hangende tieten, dit heb ik nog nooit meegemaakt maar weet al dat het onvergetelijk gaat worden… Als ik klaar zit zeg ik met een lach : “kom maar op met die twee palen jullie hoertje is er klaar voor om ze te ontvangen” en neem Frans zijn paal in mijn mond en voel hoe Herman tegen mijn kut drukt en langzaam binnen komt, zijn grote en dikke eikel drukt mijn kut open en schuift langzaam naar binnen, weer dat gekmakende en geile gevoel dat er een harde paal bezit van mijn kut neemt. Herman begint lekker in mij te stoten, bij elke stoot duwt hij mij naar voren waardoor Frans zijn paal steeds tot in mijn keel komt, op deze manier pijp ik hem flink diep.

Omdat ik deze houding mijn grote tieten omlaag hangen slingeren ze flink heen en weer, Frans ziet dat en pakt mij bij mijn beide tepels, draait ze tussen twee vingers en trekt er aan. Helemaal ben ik overgeleverd aan de geile lusten van deze twee mannen, nog nooit ben ik vreemd gegaan, laat staan dat ik het natuurlijk nog nooit met twee mannen heb gedaan……….. Maar wat ik vandaag hier mee maak, zo onverwacht, maar wel zo helemaal te gek gewillig onderga ik hun behandeling Herman hoor ik zeggen : “allemachtig wat en strakke en knijpende kut heeft dit geile mokkel” met zijn handen op mijn billen neukt hij me echt werkelijk lekker.

Frans antwoord : “dit is de meest lekkere kut die ik ooit geneukt heb!

Ik wil ze deze week nog een keer op mijn paal” zo zitten de mannen lekker geil over mij te praten als Herman begint te roepen dat hij er bijna is. Snel ga ik met een hand tussen mijn benen want als Herman mijn kut vol gaat spuiten wil ik ook nog een keer klaarkomen, mijn aandacht heb ik niet meer geheel bij het pijpen van Frans. Zo snel mogelijk wrijf ik over mijn kut en super gevoelige klit, mede natuurlijk dat ik onwijs vreselijk geil ben kom ik al snel in de buurt, als dan de voortekenen beginnen en mijn kut begint te knijpen gaat Herman spastische bewegingen maken, met een paar grote vloeken jaagt hij zijn sperma uit zijn paal diep in mijn kut, inmiddels ben ik prima aan het klaarkomen, niet meer zo vreselijk heftig natuurlijk, maar nog wel vreselijk lekker en voel hoe de stralen zaad weer diep in mij gespoten worden...

Wild staat Herman achter mij te stoten tot de laatste druppel zaad zijn paal heeft verlaten, in mijn buik verspreid weer de bekende warme gloed van het hete sperma dat er in gespoten is. Naschokkend zit ik nog te genieten als Herma achter mij vandaan gaat en mij loslaat, toch wel een beetje suf geneukt laat in mij op mijn zij vallen, nu moet ik toch echt wel even bijkomen. Als ik mijn benen weer uit elkaar doe zie ik dat mijn kut rood en opgezet is, en ook wel wat gevoelig inmiddels. Nadat we alle drie zo zwijgend een poos hebben liggen bij te komen geef ik aan dat ik mijn kleding bij elkaar ga zoeken en naar onze eigen caravan ga en mij wat schoon ga maken, tegen de heren zeg ik dat ze alle sporen goed uit moeten wissen. Als ik mijn bikinibroekje weer aan heb voel ik hoe het kruisje nat wordt van het sperma dat nog uit mijn kut loopt. Voor ik naar buiten stap zeg ik : “als we dit nog een keer willen herhalen moeten we wel zorgen dat de rest weer een dag vertrokken is” beide mannen geven aan dat ze mij wel erg graag nog een keer op hun paal willen. Eenmaal thuis verbaas ik me da ik zo gemakkelijk uit mijn kleren ging en met die twee mannen aan de gang ging, het zal wel mijn hele leven een heerlijke eenmalige herinnering blijven.

Als mijn man aan het begin van de avond thuis komt en vraagt wat ik heb gedaan vertel ik dat ik even naar het strand ben geweest en hier heb zitten lezen, ik vertel hem maar niet dat ik suf geneukt ben door de twee buurmannen.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm