Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou je een Moeder neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Vreemdgaan op de bruiloft van een collega
Categorie: vreemdgaan | woensdag 8 juni 2016

Deze onwaarschijnlijke belevenis is begonnen op de bruiloft van een collega van mijn werk, en ook nog steeds kan ik niet begrijpen dat ik het heb laten gebeuren en gedaan heb. Maar laat ik bij het begin beginnen, mijn maan is Marije en ik ben getrouwd met Frans inmiddels bijna vijf jaar. Ben een slanke Nederlandse vrouw, 1,65 meter lang lichtblond halflang haar 29 jaar ben ik, mijn borsten zitten een beetje tussen maar B en C in. Afgelopen maart ging er een collega van mij trouwen, we werken op een administratie kantoor, dus met zijn allen moesten we er naartoe. Voor de gelegenheid had ik een donkerblauwe jurk aan die tot net boven mijn knieën kwam, wel had ik er hold up kousen onder aan, die vind ik lekker dragen en veel fijner dan panty’s deze jurk had een “verantwoord” decolleté, Mijn man Frans moest ook mee natuurlijk, die had niet echt veel zin maar ging toch gezellig mee, eenmaal daar en we met collega’s bij elkaar zaten kropen de mannen bij elkaar, kortom die vermaken zich wel, we waren thuis door een collega opgehaald dus kon ik ook lekker een wijntje drinken. Was echt wel gezellig, hoop geklets en sterke verhalen en lol kortom ik had het prima naar mijn zin. Plotseling zie ik een man binnenkomen jeetje mina wat is dat een mooie en lekkere man bedenk ik mij, zo onopvallend mogelijk volg ik hem met mijn ogen. Hij was redelijk groot, mooi gebruind en volgens mij een prachtig gespierd lichaam, ik vond het gelijk echt wel een stuk.

Verboden incest films

Steeds bleef ik naar hem kijken en hem in de gaten te houden, één keer vonden onze ogen elkaar, ik voelde me wel even betrapt, maar ik dacht te merken dat hij ook naar mij keek. Toen de muziek wat luider werd ging ik mijn man halen om even te dansen, voor mij deed hij dat maar het kwam niet laaiend enthousiast over. Na het nummer ging hij weer op zijn plaats zitten, ik nam nog een wijntje en zie “mijn stuk” niet meer zitten spiedend kijk ik rond maar kan hem nergens ontdekken.

Plotseling schrik ik op als er een zware stem over mijn schouder vraagt : “mag ik deze mooie vrouw te dans vragen ?” verschrikt draai ik mijn hoof en kijk in de donkere ogen van “mijn stuk” OMG. wat is hij mooi schiet het door mij heen, even uit het veld geslagen door zijn vraag antwoord ik zenuwachtig : “uh, ja, uh, sorry, uh, ja, dat mag” Hij gaat weer rechtop staan en biedt me zijn hand aan, die neem ik aan en zo loop ik achter hem aan naar de dansvloer, ik begin we weer een beetje te hervatten, als we ons naar elkaar toe draaien zegt hij : “eerst zal ik me voorstellen mijn naam is Leendert” dan stel ik mij ook voor en neemt mij in zijn armen om te gaan dansen, heel duidelijk en krachtig leidt hij over de dansvloer, zijn hand voel ik over mijn rug bewegen en af en toe zakt hij af en wrijft over mijn kontje.

Hij is wel ruim een kop groter als ik, dan zegt hij : “vanaf het moment dat ik binnenkom zitten we elkaar in de gaten te houden” nu heeft hij wel erg nadrukkelijk zijn hand op mijn kontje liggen, nog een beetje verlegen antwoord ik : “dat zal wel per ongeluk zijn gegaan dan”. Dan vrij zeker antwoord hij : “nee, nee, lekker vrouwtje, wij vinden elkaar heel erg leuk” dan antwoord ik ook naar alle eerlijkheid : “inderdaad je hebt mijn aandacht vanaf dat ik je binnen zag komen”. Zo kletsen we wat verder en tasten we elkaar af aan het einde van het nummer houdt hij mij in zijn armen en zegt : “we gaan nog een nummertje verder Marije” gewillig geef ik mij over en op de muziek van het volgende nummer zweef ik in zijn armen rond, waarvan de meeste tijd een hand op mijn kontje rust en duidelijk betast en kneed hij mijn billen.

Na dit nummer zegt Leendert : “ik laat je nu even gaan voordat je mannetje jaloers wordt” en brengt mij keurig terug naar mijn stoel, daar sla ik even een arm om hem heen en zeg hem : “bedankt en tot straks” nog even wrijft hij mij over mijn kontje en loopt weg. In stilte zit ik na te genieten met een heerlijk spannend gevoel in mijn lichaam, even kijk ik naar Frans mijn man, die zit druk te praten en is mij totaal uit het oog verloren, en volgens mij in een behoorlijk tempo aan het biertjes wegwerken. Gelukkig al weer vrij snel zie ik Leendert aan komen lopen, snel loop ik naar hem toe om geen aandacht te trekken dat hij me weer op komt halen.

Mijn arm sla ik om zijn hals en dit nummer dansen we veel closer!

Nu heeft hij zijn beide handen op mijn billen als hij in mijn oor zegt : “jammer dat jou heerlijke kontje in een slipje zit, zonder zou veel spannender zijn” lachend kijk ik hem aan en zeg : “het is wel een hele kleine string” mij stevig tegen zich aan trekkend zegt hij dan : “ik vind het zo geil en spannend te weten dat ze er niets onder draagt” dan kijk ik hem recht in zijn ogen en vraag : “dus ik zou jou er een groot plezier mee doen ?”.

Dan tijdens het verder dansen zegt hij uitdagend in mijn oor : “dat durf je toch niet nu” dan blijf ik in zijn armen stil staan en zeg hem : “geef me twee minuten” loop naar mijn plaats pak mijn handtas en ga naar het toilet als ik de deur achter mij sluit doe ik snel mijn slipje uit en doe deze in mijn handtas, even voel ik aan mijn altijd kale kutje en voel dat ik bast wel vochtig ben al. Als ik weer de dansvloer oploop sluit Leendert mij zonder iets te zeggen in zijn armen en tijdens het verder dansen voel ik hoe hij mijn kontje betast en zegt dan : “een spannend geil sletje ben je Marije dat je dit doet voor een vreemde man” zonder iets te zeggen leg ik mijn hoofd tegen zijn borst en laat mij gewillig door zijn grote handen betasten.

Natuurlijk voel ik echt wel dat ik inmiddels bloedje geil ben zoals we met elkaar bezig zijn en ook voel ik zijn inmiddels harde paal tegen mijn buik, ik kijk hem aan en zeg in zijn oor : “zullen we buiten even een sigaret gaan roken ?” ik rook helemaal niet maar een goede smoes is het wel om even weg te zijn hier. Buiten lopen we het parkeer terrein op en achter een soort van busje stopen we, direct omhelzen we elkaar en staan we te zoenen, wat als snel overgaat in een onstuimig tongen.

Brutaal en stevig kneed Leendert mijn in een BH verpakte tieten en ik wrijf over zijn broek over zijn stijve paal. Ik weet dat dit vreselijk uit de hand kan lopen maar daar maak ik me geen moment druk over, dan voel ik hoe hij mijn jurk omhoog werkt en voel zijn hand op mijn blote en kale kutje, dat inmiddels al drijfnat is natuurlijk, wat ben ik een partij geil op deze vent.

Als hij me heerlijk staat te vingeren zeg ik hijgend : “je maakt me zo geil Leen, laat me even lekker komen” nog dieper stoot hij zijn vingers in mijn kutje en hij weet het gevoelige plekje te vinden, ik hang aan zijn nek op weg naar een daverend orgasme. Dan knijpt hij een paar keer hard in mijn opgezette en super gevoelige klit en als bij een explosie kom ik zinderend klaar. Duizelig en schokkend hang ik aan hem bij te komen Leendert houdt mij omhoog en zegt in mijn oor : “echt een vreselijk lekker en bloedgeil sletje ben jij Marije” als ik weer een beetje ben bijgekomen vraag ik hem “zullen we even naar binnen gaan voor dat het opvalt dat we weg zijn geweest”.

Daarmee gaat hij akkoord voor we de deur weer binnengaan pakt hij me even beet en zegt : “als we nog een keer naar buiten gaan dan ga ik je neuken, dan weet je dat nu” en hij laat mij los, ik ga even naar het toilet om mij op te frissen. Even ga ik op een toilet zitten om zijn laatste opmerking op mij in te laten werken ondertussen ben ik natuurlijk nog steeds bloedje geil.

Als ik mij bedenk : “wat kan mij het schelen ik ga me lekker laten neuken door die prachtige man…” Nog nooit ben ik vreemd gegaan maar nu wil ik sex met hem besluit ik, als ik weer in de zaal ben kijk ik even bij mijn man, die amuseert zich prima, maak even een praatje bij wat collega’s en hou Leendert in de gaten, als hij naar mij kijkt steek ik heel even mijn duim omhoog en geef hem een knipoog, direct begrijpt hij de hint.

Op mijn gemak loop ik naar de uitgang en bij de deur kijk ik even om en zie Leendert naderen ik loop al naar buiten weer naar de plaats waar we eerder stonden te geilen, als Leendert er ook is omhelst hij me en zegt in mijn oor : “je weet wat er gaat gebeuren hé geil sletje ik ge je lekker neuken” in de duisternis kijk ik hem aan en begin zijn broek los te maken en haal zijn staal harde paal te voorschijn heerlijk voelt hij aan in mijn hand en duw de voorhuid naar achteren dan neem ik zijn zware ballen in mijn hand en zeg zacht : “ik ben geil op je en ja pak me maar lekker” hij begint mijn jurk omhoog te doen en wrijft over mijn kale kutje.

“Echt wel geil ben je drijfnat is je lekkere kutje Marije!”

Plotseling alsof ik niets weeg tilt hij me op, direct sla ik mijn benen om zijn middel met een rilling door mijn lichaam voel ik hoe zijn grote harde eikel tegen mijn kut drukt, heel langzaam laat hij mij zakken en voel hoe mijn kut open gedrukt wordt en langzaam komt hij naar binnen...

Een gek makend geil gevoel maakt zich van mij meester op een vreselijke manier wil ik geneukt worden nu, zo ver mogelijk laat ik me over die heerlijke paal zakken machtig diep voel ik hem in mijn geile kut bewegen. “Oooooohhhh wat ben jij lekker strak en geil” brengt Leendert kreunend uit, met zijn handen onder mijn billen beweegt hij me op en neer over zijn heerlijke neukpaal.

Wat is dit onwijs geil en lekker en ook onwijs geil ik laat me op de parking door een andere vent neuken terwijl mijn eigen man binnen zit maar het maakt me nu niets uit ik wil sex met Leendert en op zijn heerlijke paal klaarkomen. “Zo lekker is dit Leendert, wat neuk je me lekker” breng ik uit, we moeten wel stil zijn zodat niemand ons hoort of betrapt. “Wat ben jij een vreselijk lekker geil sletje, een geile kut heb je” krijg ik te horen terwijl hij me flink op en neer beweegt over zijn grote paal steeds laat ik mij zo hard mogelijk naar beneden zakken dat ik zijn eikel tegen mijn baarmoedermond voel drukken vreselijk afgeneukt wil ik worden, per stoot voel ik me geiler en geiler worden.

Soppende geluiden maakt mijn kutje zo vreselijk nat ben ik en nog nooit heb ik mij zo geil gevoeld en verlangde ik er naar om klaar geneukt te worden... Met Leendert zijn handen onder mijn billen wip ik steeds sneller op en neer kreunend breng ik uit dat ik er bijna ben het begint mij te duizelen in de aanloop naar één van de heftigste orgasmes uit mijn leven. Kreunend vraagt Leendert waar hij mag spuiten als hij klaarkomt, bijna in paniek roep ik dat hij niet uit mijn kut mag maar mij klaar moet neuken en dat hij dan maar mijn kut vol moet spuiten… Het aller belangrijkste doel wil ik nu mee gaan maken klaarkomen op de grote paal van deze prachtige man, dan begint Leendert ook te grommen en te snuiven…

Met mijn krampende en knijpende kut dans ik op en neer op zijn paal en begint er een zinderend orgasme door mijn lichaam te jagen. Onze monden zoeken elkaar om te gaan zoenen dit tegen de geluidsoverlast allemachtig wat zit ik op zijn paal vreselijk klaar te komen dan voel ik zijn pulserende paal diep in mijn kut en de eerste grote straal warm zaad wordt er diep in mijn kut gespoten op een onvoorstelbare lekkere manier wordt ik nu volgespoten met Leendert zijn zaad. Uiteindelijk worden we weer wat rustiger voor ons beide was het wel even vreselijk heftig en ik was echt even de controle over mijzelf kwijt.

Langzaam laat Leendert mij zakken zodat ik weer op mijn benen sta, als zijn verslapte en leeggespoten paal uit mijn kut glijd voel ik hoe zijn zaad langs mijn benen loopt. Uit mijn handtas pak ik een paar papieren zakdoekjes en wrijf me een beetje schoon. Als een hoertje heb ik me laten neuken en volspuiten maar wat was dit onvoorstelbaar lekker. We brengen onze kleding wat op orde even omhelzen we elkaar nog lekker ik zeg tegen hem : “Leendert je was fantastisch wat was dit genieten” en geef hem een zoen nog even kneed hij mijn tieten en antwoord : “jij ook bedankt ik wil jou vaker op mijn paal hebben” bedenkelijk kijk ik hem aan en antwoord : “ik ben wel getrouwd dus kan dit eigenlijk niet maken”. Lachend zegt hij : “fout bezig zijn we toch als dus nog een keertje maakt niet meer uit”, we besluiten onze telefoonnummers uit te wisselen.

Binnen ga ik eerst naar de toiletruimte om mijn kut wat schoon te wassen en mijzelf weer toonbaar te maken. Ruim maak ik gebruik van mijn deodorant en loop zo onopvallend mogelijk de feestzaal weer in voor zover ik merk heeft niemand mij gemist en drink mijn wijntje verder op daar ben ik wel aan toe. Mijn man zou eens moeten weten wat zijn vrouwtje gedaan heeft zit ik gniffelend te bedenken, en wat ze nog meer gaat doen met Leendert.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  
Ik doe wat jij wil!
Geile stront hoer!
Een hele gangbang scheit over deze hoer en pissen een voor een haar mond vol.
scatmovie.nl

Zwarte hoer pijpt dikke lul!
Keihard spuit hij mijn zwarte ruime kut vol.
afrohoertjes.nl

Hete amateurseksfilms
Jouw geile buurvrouw speelt de hoofdrol in een echte amateur seksfilm. Wat een geile hoer!
amateurseksfilm.nl

Oma`s poepgat uitgewoond.
Oma bukt voor een zeepje en de verpleger neukt haar in der kontje!
naakteoma.nl

Sletje wacht op jou voor seks.
Ze gaan er al voor liggen met hun beentjes wijd, je mag hem er zo inschuiven en haar kut volspuiten met heet sperma. Pak je pik en aan de slag!
strandslet.nl

Ondergronds Fetish Netwerk
Marlies is verdwaald in de fetishkelder en daar komen haar meest intieme dromen tot leven.
xtremefetish.nl

Zijdezacht Schaamhaar
Heerlijke prille kutjes worden voor het eerst geneukt. Zou jij je lul willen leegspuiten in haar grotje?
amateurseksfilm.nl

Lisa Neukt Haar vader
Lisa wordt gedwongen door haar vader om hem te pijpen. Wil jij zien hoe ze geneukt wordt?
incestvideo.nl

De jongste meisjes van het net!
Kijk ze eens genieten voor hun eerste keer. Deed het zeer?
amateurseksfilm.nl

De Roodharige Slet
Brenda is een geile roodharige slet, ze heeft heerlijke borsten en is dol op sex soner verplichtingen. Kom je haar neuken?
roodharigesletjes.nl

Ongeschoren huisvrouwen kutten!
Ton likt het kutsap op wat druipt door haar vlesige harige kut.
harigekutsexfilms.nl

Krappe spleetjes gevuld met pik.
Onschuldige tieners worden voor het eerst gevuld met harde pik. Huilt ze nu?
amateurseksfilm.nl

Wil jij de geile huisvrouw zien?
Wil jij zien hoe het warme zaad over Brenda wordt gespoten?
amateurtaboo.nl

Sadistische Dominante Sexfilms
Strenge Meesteressen vernderen, mishandelen en pijnigen hun onderdanige slaafjes zonder genade.
sadosexfilms.nl

Barrie ramt hem diep anaal!
Pas maar op voor de pik van deze MEGA NEGER!
blackbarrie.be