Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Geheel onverwachts vreemd gegaan
Categorie: vreemdgaan | dinsdag 31 mei 2016

Mijn ongelooflijke gebeurtenis die ik afgelopen voorjaar meemaakte heb ik besloten op te schrijven en op deze site te plaatsen, omdat ik regelmatig lezer hier ben. Maar laat ik bij het begin beginnen, mijn naam is Lindsay ben een 36 jarige getrouwde vrouw nog best wel slank, waar ik overigens ook moeite voor doe om dat te blijven. Een redelijk actieve hobby fotografe ben ik, niet echt van een specifiek onderwerp, vind het leuk om van alles foto’s te maken. Soms ga ik bijvoorbeeld een dag naar zee en maak dan daar de nodige foto’s of enige tijd geleden ben ik naar de Keukenhof geweest. Een zwager van mij kwam ik pas op een verjaardag tegen, hij is de broer van mijn man, we zaten gezellig te kletsen over zijn werk en over mijn fotohobby. Hij vertelde dat hij regelmatig naar Luxemburg rijdt door de Ardennen, verder gingen we er niet op door, enige dagen later had ik het er met mijn man over en die stelde voor dat als Dirk op dezelfde dag van vertrek weer thuis komt ik een keer mee moet gaan.

Verboden incest films

Zo sprak ik hem enige tijd later via Facebook en kwam ik terug op ons gesprek, hij vond het prima en vertelde dat hij buiten bijzonderheden om altijd op dezelfde dag weer thuis is, we spraken af dat als hij weer zo’n rit heeft hij mij tijdig informeert en ik dan probeer mee te gaan. Dirk is ook getrouwd en 41 jaar, dus twee jaar ouder als mijn man, eind maart was het zover dat ik mee zou gaan, wel heel erg vroeg, om half zes moest ik op een bepaalde plaats zijn. Voor die dag had ik aan een string, een BH een spijkerbroek en een trui, ook nam ik een jasje mee en natuurlijk mijn fotokoffer met diverse toestellen en lenzen. We kletsten er lekker op los, na een poos stelde hij voor om bij een tankstation koffie te gaan nemen, dat vond ik een prima idee.

Toen we weer reden legde Dirk uit dat hij regelmatig een verplichte stop moet nemen en dan vaak even op bed gaat liggen, ik geef aan dat ik dat prima vind en als ik zin heb kan ik tijdens het rijden ook van het bed gebruik van kan maken. Tijdens het rijden zit ik wat te proberen met de diverse lenzen en filters, zo had ik inmiddels een aantal plaatjes geschoten en was daar lekker mee bezig.

Inmiddels hadden we de eerste losplaats bereikt, over het grote terrein liep ik wat rond en maakte zo het en der wat foto’s, ook van Dirk zijn vrachtwagen, dat had hij gevraagd of ik dat wilde doen. Toen we weer reden gaf hij aan dat hij op de volgende parking een verplichtte stop zou maken, hij ging op bed liggen en ik moest maar zien wat ik zou doen. In de middag moesten we bij een bedrijf ergens onder in België laden daar bleek de lading niet klaar te zijn, er werd driftig over en weer gebeld, maar die lading moest meekomen omdat volgens mij een collega die moest overnemen van Dirk voor ergens ver weg. Wat ik wel begreep was als dat alles op dat laadadres te lang zou duren hij met zijn uren in de knoop zou komen. Om een lang en ingewikkeld verhaal maar kort te maken moest Dirk ten allen tijden op zijn lading wachten ook al zou hij een nacht onderweg moeten blijven.

In deze gebeurtenissen is het van ondergeschikt belang dat ik erbij ben natuurlijk, met mijn thuisfront overlegde ik en lag uit wat er aan de hand was, niet laaiend enthousiast was mijn man natuurlijk maar we moesten ons bij de feiten neerleggen. Uiteindelijk waren we geladen en zou Dirk rijden zo ver de tachograaf het toestond, op een parking bij een wegrestaurant kwamen we te staan, toen we daar stonden maakten we de nodige gein hoe dat aan te pakken want zijn auto had geen dubbel bed.

Voor de grap zeg ik : “ga liggen jij dan kom ik erbij liggen en passen we even” met een hoop lol en gein zegt Dirk : “ik kan me altijd nog vast houden aan je tieten” mijn tieten zijn maat C, maar ik antwoord : “waarschijnlijk zal je broer het niet op prijs stellen als je aan mijn tieten zit” gelijk zegt hij lachend : “van jou zou het dus wel mogen, en hij weet dat toch niet”. Mijn tong steek ik naar hem uit en ga er niet verder op in, dan gaat Dirk serieus verder : “normaal gesproken ga ik nu eerst douchen, dan wat eten en naar bed, die regel wilde ik vandaag ook eigenlijk hanteren”.

Na dat aangehoord te hebben denk ik even na, alleen daar gaan douchen zie ik ook niet zitten en antwoord op vragende toon : “we zullen toch wat moeten improviseren en ik wil ook wel even douchen, als ik mijn slip aan hou dan douchen we toch even samen, of zie je dat niet zitten...?” Serieus antwoord hij : “ik denk dat het de minst slechte oplossing is”. Hij verzameld wat spullen en samen lopen we naar dat wegrestaurant waar hij, zo verteld hij wel vaker de nacht over heeft gestaan. In de douche kleden we ons uit en Dirk doet ook zijn slip uit, en ik denk dan “WTF” en doe ook mijn slipje uit, dus naakt staan we samen in de kleine douche, al snel begint zijn paal wat stijver te worden en komt hij tegen mijn bovenbeen dan zeg ik lachend : “als dat daar groter wordt krijgen we nog minder ruimte” terwijl hij zijn haren aan het wassen is zegt hij : “dat komt door die prachtige grote tieten van jou” daar antwoord ik lachend op : “als je er maar van af blijft”.

Maar wel kijk ik naar zijn stijver wordende paal!

Dit is best spannend en ook vind ik het wel geil om hier met mijn zwager naakt te staan douchen. Hem een beetje uitdagend zeg ik : “zal ik dat groeiende lichaamsdeel wassen ?” waarop hij dan zegt : “dan wordt hij nog groter en gevaarlijker” brutaal pak ik hem vast en met mijn hand vol met zeep ga ik op en neer over zijn paal die nu staal hard word natuurlijk, met een hand pakt hij een tiet van mij vast en begint die te kneden zonder iets te zeggen. Dat laat ik toe en sta even met mijn ogen dicht te genieten en zeg dan zacht : “of we moeten ons gedragen en hier mee stoppen of beloven dat we onze monden houden...”.

Zonder antwoord te geven trekt Dirk mij tegen zich aan zodat ik met mijn rug tegen zijn buik sta en pakt mijn beide tieten in zijn handen en gaat ze heerlijk kneden. Dan zegt hij hijgend in mijn oor : “zal ik je hier neuken of in de cabine ?”. Met mijn handen steun ik tegen de muur en antwoord inmiddels goed geil : “doe dan maar hier en in de auto”. “Dan neuk ik je hier even achterlangs en in de cabine gaan we lekker geilen” zegt hij zacht, en duwt me verder voorover en ik voel hoe hij zijn paal langs mijn kale kut beweegt.

Ik zak iets verder door mijn benen en met mijn hand tussen mijn benen hou ik hem goed en best wel soepel voel ik hem binnen komen. Het o zo heerlijke gevoel van een paal die in mijn kut komt en mij lekker oprekt onderga ik met een rilling en een ingehouden kreun. Met mijn twee handen steun ik weer tegen de muur om Dirk zijn stevige stoten op te vangen, met een hand zit hij bij mijn kutje en speelt met mijn gevoelige klit.

Machtig en mega geil is dit dat ik mij hier onverwacht door mijn zwager laat neuken, zacht zegt hij in mijn oor : “wat heb jij een hete strakke kut Lindsay, ik ga je lekker volpompen met mijn zaad, wat een heerlijke kut heb je”. Mede door mijn onverwachte geilheid en ook omdat ik het vreselijk lekker vind antwoord ik : “als je me klaar maakt mag je me volspuiten geil zwagertje...”. Dan neuken we er lustig op los met het risico dat anderen ons horen maar we willen beide heerlijk klaarkomen. Dat duurt ook niet zo lang dat ik begin te trillen en te schokken omdat ik begin klaar te komen begint mijn kutje ook te knijpen en gaat Dirk nog harder en dieper in mij stoten en voel ik de eerste straal warm zaad in mij gespoten worden. “Ja, ja, ja, meer wil ik” breng ik hijgend uit, als hij uitgespoten is draai ik mij om en sla mijn armen om zijn hals, geef hem en zoen en zeg hem hoe geweldig lekker dit was.

Zo staan we even als ik zeg : “mijn kut zal ik even goed wassen want je moet me wel straks even lekker likken” hij pakt mij bij mijn volgespoten kutje, duwt er een paar vingers in en antwoord : “hou er rekening mee dat ik nog wel even met je bezig ga zijn geile schoonzus”.

We wassen ons verder en drogen ons af, tijdens het eten gaan we een beetje apart zitten en zitten elkaar met geile praat lekker op te geilen, nu ik toch vreemd ben gegaan dan ook maar goed en er heerlijk van genieten. Als we weer in de cabine zijn doen we de gordijnen dicht en al snel zijn we weer naakt en moet ik met mijn benen wijd gaan liggen zodat Dirk mij goed kan likken, wel vreselijk geil om door een andere vent dan mijn man gelikt te worden en wetende dat hij me ook nog flink gaat nemen.

Wel zo vreselijk spannend en geil is dit dat ik mij helemaal durf te laten gaan, wel zo geweldig en heerlijk geil voel ik mijzelf nu, ongekend is dit voor mij, dat ik dit alles zo makkelijk doe en laat gebeuren met mijn zwager. Op een heerlijke manier is hij me aan het likken en aan het vingeren, ook vergeet hij mijn grote en dikke tieten niet, dit is echt wel genieten.

Super geil en kreunend lig ik te roepen : “maak me klaar Dirk je maakt me zo geil, kom dieper in me” met mijn handen trek ik mijn kutje verder open om hem meer ruimte te geven, als hij dan met zijn hand hard en diep in mij stoot en ook nog op mijn klit bijt kom ik wild en ongecontroleerd klaar. Helemaal ben ik even de weg kwijt zo heftig en intens kom ik klaar door zijn behandeling, als Dirk naast me komt liggen en we zoenen even proef ik het geil van mijzelf in zijn mond.

Wanneer ik na een poos weer rustig ben en ook weer wat op krachten ben vraag ik hem : “ga je me nu nog even lekker neuken en krijg ik je zaad ook weer in mij ?” “Dan moet mijn geile schoonzus eerst maar even lekker aan mijn paal gaan zuigen” krijg ik te horen, dan ga ik over Dirk hangen en neem zijn grote harde paal in mijn mond, tegelijk neemt hij mijn tieten in zijn handen en speelt lekker met mijn tepels, dit alles maakt mij zo vreselijk geil dat ik werkelijk een ongekend geil gevoel in mijn lichaam heb dat ik gewoon goed afgeneukt wil worden. Lekker diep laat ik Dirk zijn paal in mijn keel komen zijn zware ballen heb ik ook in mijn hand na dit even gedaan te hebben ga ik boven hem hangen en laat mijn drijfnatte en openstaande kut over zijn paal zakken. “Jij bent niet gewoon geil, jij bent hoerig lekker geil Lindsay, wat ben jij lekker” krijg ik te horen van Dirk als ik mij helemaal over zijn paal laat zakken.

Lekker wip ik wat op en neer zo voel ik die grote paal lekker in en uit mijn geile kut schuiven, geen moment denk ik aan mijn man of dat ik fout bezig ben, we zijn beide vreselijk geil en willen heerlijk geile seks met elkaar. Mijn op en neer deinende tieten heeft Dirk weer in zijn handen, duidelijk zijn de soppende geluiden te horen die ik maak omdat ik zo vreselijk nat ben. Dirk geeft na even aan dat hij op mij wil komen liggen want zoals hij zegt : “dit hoerige geile wijf ga ik even lekker afraggen en volspuiten”.

Gewillig ga ik van hem af en met opgetrokken benen klaar liggen voor hem en antwoord hem dan : “dat is nou precies wat ik wil en waar ik behoefte aan heb”. Hij komt op mij liggen en gelijk voel ik zijn paal weer binnenkomen, met een diepe kreun verwelkom ik hem. We omklemmen elkaar en lekker stevig en diep ligt Dirk mij te palen, wat verlang ik naar deze geile beurt nu en moedig hem aan met geile praat echt onwijs lekker dekt Dirk mij nu.

In mijn stoutste fantasieën dacht ik nog niet aan vreemdgaan!

Maar nu ik het doe moet ik mijzelf toegeven dat het wel onvoorstelbaar heerlijk fout en erg lekker is. Onwijs stevig en diep voel ik zijn paal in mijn geile kutje stoten dat het mij duizelt, wat over de top geil en lekker is dit. Onophoudelijk kraam ik geile praat tegen Dirk uit op deze manier uit ik mijn vreselijke geilheid, ik herken mijzelf hier niet meer in. Doordat we best wel stevig met elkaar aan het neuken zijn zweten we behoorlijk in de inmiddels wel warme cabine maar Dirk zegt kreunend in mijn oor : “lekker geil hoertje van me ik ben er bijna” heerlijk omdat te horen want ik zit al een poosje tegen een weergaloos orgasme aan dus antwoord ik : “door neuken dan geile vent zorg dat we beide klaarkomen” ik laat ook alle remmen los en voel hoe mijn kutje al begint te knijpen en te krampen.

“O my God, wat doe je met die geile kut van je ik ga komen” roept Dirk en ik voel hoe zijn lichaam verstrakt en met een harde stoot jaagt hij de eerste straal warm zaad diep bij mij naar binnen. Tijdens mijn onvoorstelbare heftige en intense orgasme voel ik Dirk zijn pulserende paal straal na straal heet sperma diep in mijn smachtende kut spuiten, veel meer en veel heter voelt het nu met Dirk als dat mijn man in mijn kut spuit, zo overweldigend lekker vind ik dit nu.

Ongeremd laten we ons gaan, dat uit zich in twee wild schokkende lichamen en onverstaanbare geluiden die we produceren. Als de orgasmes wat uitgeraasd zijn liggen we heerlijk van en met elkaar na te genieten ik met het heerlijke lome gevoel in mijn lichaam wat je hebt na een fantastisch orgasme als we elkaar zonder iets te zeggen aankijken weten we van elkaar dat het heerlijk was en voor altijd ons geheim zal blijven.

Als Dirk een beetje naast me gaat liggen voel ik hoe er sperma uit mijn volgespoten kutje loopt, heerlijk om zijn zaad in mij te voelen, Dirk doet de binnenverlichting uit en met een dekentje over ons heen wensen we elkaar welterusten. Zacht fluister ik in zijn oor : “morgen mag mijn geile zwager nog wel een keer over mij heen” en kus hem. Met zijn hand op mijn tiet val ik lekker bevredigd in slaap in de armen van mijn zwager.

Na de geheel onverwachte nacht met mijn zwager Dirk in de vrachtauto waar we geweldige sex met elkaar gehad hebben wordt ik de volgende morgen wakker naast hem in het smalle bed van de vrachtauto. Nadat Dirk mij toen we wakker waren weer heerlijk gepakt had en ook weer lekker mijn kutje had volgespoten besloten we om ons aan te kleden. We gingen weer in dat wegrestaurant douchen, we waren nog steeds zo geil op elkaar dat hij mij onder de douche nog een keer achterlangs klaar heeft geneukt.

Werkelijk waar ik voelde mij onverzadigbaar geil en hoerig geen genoeg kom ik er van krijgen zoals Dirk mij neukte, dus voordat we in het wegrestaurant aan de koffie en een broodje zaten had ik al twee ladingen zaad in mijn kut gehad. Tegen de middag waren we op de plaats waar mijn auto stond, voordat ik uitstapte namen we afscheid, overal voelde ik zijn handen op mijn lichaam, we spraken nogmaals af dat dit ons heerlijke geheim zou blijven. Met een behoorlijk dubbel gevoel reed ik huiswaarts, enerzijds seksueel helemaal bevredigd en dat ik geweldig genoten had, anderzijds had ik mijn man wel bedrogen. Dapper nam ik mij voor dat het was gebeurd, ik het als een heerlijke herinnering bij me zou dragen en dat het nooit meer mocht gebeuren.

Thuis ging ik even lekker onder de douche, deed alle kleding in de wasmachine en ging mijn gemaakte foto’s bekijken en opslaan. Die avond was ik weer behoorlijk geil en had er dan ook geen bezwaar tegen dat mijn man mij te pakken wilde nemen, helaas door de geweldige sex met mijn zwager was dat een enorme afknapper, dat kon ik natuurlijk niet laten merken dus deed ik alsof ik ervan had genoten. De halve nacht lag ik wakker en te denken aan het gebeurde en hoe nu verder.

Alle dagen dacht ik regelmatig aan Dirk en mij, en steeds meer en meer voelde ik het verlangen groeien dat ik Dirk weer een keer wilde voelen. Doch mijn voornemen dat het éénmalig was wilde ik stand doen houden, het koste mij wel erg veel moeite……… Na anderhalve week stuurde ik Dirk, omdat ik mij niet meer kon bedwingen, een kort bericht met de tekst : “hallo zwager hoe is het met jou”.

Vrijwel onmiddellijk kreeg ik een enthousiast antwoord dat hij enorm blij was wat van mij te horen en dat hij bang was dat ik boos was en spijt had dat hij enorm naar mij verlangde. Met tranen in mijn ogen las ik het bericht nogmaals, en snel schrijf ik terug dat ik er nog steeds met veel plezier aan terugdenk en er geen spijt van heb, zo appen we een aantal berichten over en weer. Dan schrijf ik Dirk dat ik hem graag ergens wil ontmoeten, we spreken af dat ik morgen rond het middaguur op een bepaalde truckparking ben en hij daar ook zal zijn met de vrachtauto. Nadat mijn man die dag naar zijn werk is vertrokken ga ik onder de douche, scheer mijn kutje mooi helemaal kaal, verzorg mijzelf heerlijk, ik besluit om een Bh en slipje in mijn handtas te doen, doe een rokje aan en een shirt, daarover een jas zodat niemand goed kan zien dat de rok vrij kort is, ook doe ik een handdoek in mijn handtas.

Natuurlijk weet ik dat ik mijzelf heerlijk door Dirk ga laten neuken, daar verlang ik ook vreselijk naar en ben dan ook werkelijk waar bloed en bloed geil. Dat ik weer vreemd zal gaan is op dit moment wel het minst belangrijke detail… Op de afgesproken plaats zie ik zijn vrachtauto niet staan als ik hem op bel verteld hij dat hij er binnen een kwartier is, ik kan het ondertussen niet laten even over mijn kale en blote kutje te wrijven, ik voel dat het daar al wat vochtig is, wat verlang ik er naar om Dirk zijn paal weer in mij te voelen.

Even later komt hij de parking opdraaien direct stap ik uit en loop naar hem toe, aan de rechterkant klim ik in de cabine, gelijk zegt Dirk : “even snel de gordijntjes dicht ik wil je tegen mij aan voelen” mijn jas doe ik uit en samen gaan we op het bed liggen, hij ziet natuurlijk dat mijn grote tieten los hangen en gelijk voel ik zijn handen onder mijn shirt en knijpt hij in mijn al harde tepels “shirt uit” zegt hij kort af, gelijk doe ik dat en lig met mijn tieten bloot, Dirk kust en zuigt op mijn tieten, als hij met zijn hand onder mijn rokje gaat doe ik mijn benen wat uit elkaar en voelt hij gelijk mijn kale en blote kut. Geil lachend kijkt hij me aan en zegt : “wat ben je een heerlijk geil hoertje Lindsay, om lekker met een blote kut te lopen”. Omdat ik al lekker vochtig ben kan hij erg gemakkelijk een vinger naar binnen duwen, ik probeer zijn harde paal te bevrijden en zeg hem...

“Die blote kut is voor jou geil zwagertje!”

Dan besluiten we om ons maar snel helemaal uit te kleden en neem ik Dirk zijn harde paal in mijn mond. Hij weet mij zo te manoeuvreren dat ik met mijn kut op zijn gezicht kom te zitten, op deze manier kan ik hem lekker pijpen en wordt ik gelikt en gevingerd, wel zo gemakkelijk ben ik weer vreselijk geil als ik bij Dirk ben. Mijn best ga ik doen om hem klaar te pijpen ik wil zijn zaad in mijn mond ik wil hem proeven met mijn ene hand om de stam en de andere hand onder zijn ballen stoot hij lekker met zijn onderlichaam op en neer zo stoot hij steeds zijn paal tot achterin mijn mond. Op de manier dat hij met zijn vingers en met zijn tong in en over mijn kutje in de weer is weet ik dat hij mij wel weer klaar zal weten te krijgen.

Als ik hem stevig aan het pijpen ben roept Dirk plotseling : doorgaan geile slet door pijpen maak me klaar” en ongecontroleerd stotend krijg ik stralen dik sperma in mijn mond gespoten. Zoveel mogelijk slik ik door, schokkend reageert hij op mijn tong als ik over zijn gevoelige eikel lik. Als hij weer rustiger is gaat hij weer verder met mij te likken en te vingeren mijn hoofd leg ik op zijn weinig verslappende paal en beweeg mijn onderlichaam over Dirk zijn mond en ik voel hoe ik op weg ben naar weer een heerlijk orgasme. Steeds gevoeliger word mijn klit en dan met een diepe en harde kreun kom ik weer heerlijk klaar, een flinke hoeveelheid kutgeil pers ik naar buiten.

Als ik van Dirk af ga zie ik dat zijn hele gezicht nat is en gelijk krijg ik te horen : “met je benen wijd lekker geil wijf je moet weer hoognodig een paal in je kut hebben”. Omdat ik daar ook vreselijk naar verlang ga ik op mijn rug liggen en trek mijn kutje open en zeg : “ram hem er maar helemaal in ik verlang naar je”. Dirk pakt mij bij mijn enkels en duwt mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar, zijn paal hou ik voor mijn drijfnatte en openstaande kut en met een stevige stoot zit gelijk de volle lengte diep in mijn smachtende kut. Mijn God, wat geweldig weer, al anderhalve week verlang ik naar dit moment heerlijk rekt hij mij kutje uit, wat een genot om Dirk zijn paal weer in mij te hebben. Lekker stevig en diep stoot hij steeds in mijn natte en soppende kutje, wat is dit weer genieten, bij elke stoot wiegen mijn grote tieten op en neer. “Oooohhhh Dirk wat neuk je me weer geweldig lekker” geef ik aan Dirk laat mijn enkels los en laat zich op mij zakken, mijn handen leg ik op zijn billen om zo een beetje het tempo aan te geven.

“Zo vreselijk verlangde ik naar jou Lindsay elke week wil ik je een keer pakken” zegt Dirk in mijn oor, ik weet dat ik ook verloren ben en er geen weg meer terug is…….. Mijn antwoord is dan ook : “elke week mag je me een keer helemaal suf neuken ik verlangde weer zo naar jou paal” zo geven we aan elkaar toe hoe geil we op elkaar zijn. Heerlijk diep voel ik zijn grote paal diep in mijn kutje bewegen als Dik aangeeft dat ik op handen en knieën moet gaan zitten en hij mij achterlangs wil pakken.

Als ik zo klaar zit, en mijn grote tieten naar beneden hangen voel ik hoe Dirk zijn paal een paar keer door mijn natte gleuf haalt en hem er dan vervolgens rustig maar in zijn geheel in duwt, mijn kontje druk ik wat naar achteren heerlijk weer als de hele lengte weer in mij zit en voel hoe hij tegen mijn baarmoederhals drukt. Dat vind ik zo genieten als hij hem er goed diep in stoot hijgend en kreunend en ook met mijn ogen dicht voel ik hoe hij stoot na stoot mij zo lekker weer aan het neuken is.

“Dirk ga je me lekker klaar neuken en ook weer volspuiten?”

Vraag ik hem, met een hand pakt Dirk mijn haren vast en trekt mijn hoofd achterover met zijn andere hand op mijn heup trekt hij mij stevig op zijn paal op en neer. Dirk roept dan : “jij gaat mijn vaste truck sletje worden Lindsay, ik moet je vaker goed neuken” helemaal geweldig vind ik het om op deze beetje ruwe manier goed gepakt te worden. Dan antwoord ik hem : “alles wil ik van je zijn als we maar lekkere sex hebben samen, ja ik wil dit ook”, zo zwepen we elkaar lekker op.

“Dan word mijn geile schoonzus mijn lekkere zaadhoertje zo geil ben je” roept hij me toe, wel zo geweldig wordt ik hier nu gepakt dat ik weer tegen klaarkomen aan zit. “Neuk me klaar Dirk ik ben er bijna” roep ik en stoot zo goed mogelijk bij elke stoot mijn kontje naar achter om hem zo diep mogelijk in mij te krijgen. Dan voel ik dat bij Dirk zijn lichaam zich begint aan te spannen ten teken dat hij er ook bijna is, heel even wrijf ik met mijn vingers over mijn groot opgezette klit dan barst het bij mij los.

Mijn kut begint te krampen en ga ik ongecontroleerde bewegingen maken “geile hoer ik ga je kut weer volspuiten” roept Dirk en steeds harder begint hij te kreunen dan na een wel erg harde en diepe stoot voel ik de eerste krachtige straal heet sperma diep in mijn kut spuiten.

Wat er daarna allemaal precies gebeurt kan ik niet omschrijven, wel zo wild, wel zo heftig, wel zo intens komen we beide klaar, voor mijn gevoel blijft hij stralen zaad in mijn kutje spuiten. Gevoelsmatig duurt ons orgasme wel zo vreselijk lang, als Dirk niet meer aan mijn haar trekt en we wat rustiger worden laat ik mij uitgeput plat op mijn buik zakken, bezweet en echt suf geneukt lig ik uit te hijgen, Dirk komt naast me liggen en zegt met schorre stem : “dit was wel heel erg heftig, wat ging jij te keer Lin”. Met het heerlijke lome gevoel van na een orgasme lig ik na te genieten en antwoord : “het was fantastisch voor zo’n beurt wil ik je geile hoertje wel zijn.

Na even geeft Dirk een pets op mijn kontje tem teken dat we de boel op moeten gaan ruimen omdat hij weer verder moet gaan rijden. Ik kleed mij weer een beetje aan en rij naar huis met een zeer tevreden en bevredigd gevoel in mijn lichaam. Voordat ik thuis onder de douche kan gaan komt mijn man thuis van zijn werk, we doen samen in de keuken een bakje koffie, stiekem denk ik bij mijzelf “je zou eens moeten weten dat mijn kut nog vol zit met zaad van je broer”. Maar wat ik ook wel zeker weet is dat Dirk deze behandeling bij mij nog heel vaak mag herhalen, het was weer een bijzonder fijne middag.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  
Ik doe wat jij wil!
Homo Slaaf In Sexkooi
Deef krijgt na zijn opsluiting een vuist diep in zijn anus, wil jij ook?
extremegayboys.nl

Het Geile Incest Trio
Gwen wordt wakker en krijgt wel een heel speciaal onthaal van zijn moeder en zus. Ze pijpen hem tegelijk en kunnen hun handen niet van hem afhouden. Wat een heerlijke perverse verassing!
hdincest.nl

Lak, leer En Lekkere Wijven!
Leef je uit in onze sexkelder met gewillige sexslaven die doen wat jij wilt!
kinkysm.nl

Bloedgeile zwarte neukbare hoer.
Heerlijke zwarte mokkels smeken om een dikke lul in hun kut en kontje. Heb jij altijd al een negerin willen neuken? Kies maar uit ze zijn allemaal geil en nat!
afrohoertjes.nl

Man Gebruikt Als Toilet
Henk heeft zijn hoofd al onder de wcbril hangen. Plas maar over mijn gezicht terwijl ik me aftrek schatje! KINKY!
scatvideo.nl

Ze wordt gedwongen om te pijpen!
Ze schijt in haar broek en doet wat de raper vraagt!
rapeseksfilms.nl

Barrie tot zijn ballen anaal!
Met lange diepe halen laat hij je genieten!
blackbarrie.be

Oma`s natte kutten!
Deze oma`s zijn super nat en willen gewoon alleen maar dikke harde pikken voelen diep in hun harige grotjes!
ouwehoer.com

Buurvrouw verleidt buurman!
Buurman komt thuis en ziet de buurvrouw naakt voor het raam, dan grijpt hij z`n kans.
hardesexfilm.nl

Geile meiden afgetuigd!
Petra haar kut wordt met knijpers uit elkaar getrokken en daarna hard genomen!
bondagesexfilms.nl

Rijpe slet dwingt zoon tot seks
Luisteren zal je kleine smeerlap. Neuk mam in haar reet voor straf!
perverseomas.com

Gezochte rapers!
Deze gestoorde mannen lopen vrij rond en overvallen onschuldige meisjes die helemaal toegetakeld en bruut verkracht worden.
brutalrapers.nl

Vader neukt zijn kleine meisje!
Vader is werkloos geworden en doorgedraaid. Elke middag als zijn kleine meid uit school komt dwingt hij haar hem te bevredigen en niks tegen mama te zeggen die gewoon op het werk is.
incestvideo.nl

Tiener Gebruikt Als Wc
Evelien houd haar mondje open om te dienen als levend toilet. De meester plast en poept haar geile mondje vol!
scatmovie.nl

Moeder zuigt de harde lul van zo
Wil jij Jan zijn zaad zien spuiten in moeders mondje?
incestfamilies.nl