Veilig een keiharde erectie

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Dame helpen met haar lekke band
Categorie: vreemdgaan | donderdag 16 januari 2014 05:08

Geile afspraakjes

Mijn vrouw was een weekend bij haar bejaarde moeder. Het was een warme zaterdagmiddag in juli, na een lange boswandeling, kwam ik terug op de parkeerplaats van het restaurant aan de rand van het bos. Ik zag een vrouw beduusd bij haar autootje staan. 'Het is niet waar he!' zegt ze in Vlaams accent. 'Kan ik helpen?' vraag ik haar, terwijl ik naar de lekke band wijs. 'Nou graag!' zegt ze. Ik zie nu pas wat een beeldmooie vrouw zij was. Amper 1,60 mtr groot. Jaartje of 40. Slank. Haar zomerse jurkje verraadde haar prachtige figuurtje en haar golvende donkere lange haren sierden haar mooie gezichtje, terwijl haar stralende glimlach iedere man zou doen smelten. Ik bood haar aan om het wiel te verwisselen en na 10 minuutjes kon ze weer rijden. Ze bedankte me hartelijk en ze stond er op om als dank in het restaurant iets te gaan drinken. Dat kon ik natuurlijk niet afslaan. In een rustig hoekje, aan een tafeltje voor twee, stelde zij zich voor: 'Ik ben Moniek!' Waarop ik antwoordde: 'Ik ben Lowie!' Ze vertelde dat haar man werkte op een booreiland op zee. Hij was altijd een paar maanden van huis en dan weer een hele maand thuis. De tijd dat hij niet thuis was had zij altijd een gebrek aan iets wat toch eigenlijk wel erg prive was, maar ik zou dat wel begrijpen. Ik begon van haar verhaal te blozen en zei haar dat ik het wel begreep. Toen vertelde zei alles aan mij wat ze zo ontzettend miste in die eenzame maanden. Ik vertelde haar dat mijn vrouw al een paar jaar geen zin meer had in datgene wat Moniek bedoelde, maar dat ik, al was ik 57, dat ook heel erg miste. Wat wij toen elkaar allemaal aan elkaar hebben verteld! Het was net alsof wij elkaar al heel lang kenden.

Ik vertelde haar dat mijn vrouw een maand later weer bij haar moeder zou zijn. Toen gaf ze mij haar telefoonnummer en als afscheid gaf ze mij een zoen. 'Bel me!' zei ze. Na regelmatig telefonisch contact te hebben gehad stelde ze voor om eens langs te komen. Haar man was weer een tijd weg van huis en mijn vrouw ging weer een weekend naar haar moeder. Het was een snikhete vrijdagavond toen ik naar haar huis reed. Een riant huis even buiten Antwerpen. Ze deed de deur voor me open en ze zag er oogverblindend uit. Een kort zomerjurkje verborg niets van haar prachtig gevormde lichaam. De glimlach op haar mooie gezichtje deed mij verlegen een bescheiden 'Hallo!' zeggen. Ze liet mij haar mooi huis zien en haar grote tuin met een grote jaccuzie. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden toen ze mij vroeg om te gaan zitten terwijl ze voor koffie zorgde. Ze vertelde dat ze met dit warme weer het liefst helemaal naakt rondliep thuis. Niemand kon het zien. Toen ze vroeg of ik daar bezwaar tegen had zei ik stamelend dat ik het niet erg vond. Ze ritste haar jurkje open en liet het op de grond vallen. Onder het jurkje droeg ze helemaal niets. Mijn adem stokte en ik voelde mijn hoofd helemaal rood worden. Voor mij stond een van de mooiste schepseltjes die ik ooit gezien had. Een prachtig figuurtje, mooie volle borsten en een kaal geschoren kutje waar een paar druppeltje vocht op parelden.

Op de vraag of ik het ook zo warm had antwoordde ik brutaal dat ik het steeds warmer kreeg van dit tafereel. Ze kwam naar me toe en ze knoopte mijn broek los, terwijl ik mijn shirtje uit deed. De grote bobbel in mijn slip liet niets te raden over. Ze trok mijn slip naar beneden. Mijn lul stond recht overeind. Ze duwde me op de bank. Ze knielde voor me en met een hand pakte ze mij lul beet. Met haar hoofd kwam ze steeds dichterbij. Ik voelde haar warme adem op mijn lul toen ze over mijn eikel likte. Ik dacht dat ik helemaal gek werd van geilheid! Ik legde mijn handen op haar hoofd ten teken dat ze door moest gaan. Mijn eikel verdween in haar mond en ze begon heerlijk te zuigen. Toen ik haar vroeg om te stoppen, omdat de avond nog jong was, lachte ze ondeugend. Ze ging naast me zitten.

Wij omhelsden elkaar innig en gaven elkaar een intense tongzoen.

Ik moest mezelf knijpen om te weten of dit allemaal echt was en inderdaad. Dit gebeurde echt. Ze nam mijn hand en ze leidde mij naar boven. Naar de slaapkamer. Ik duwde haar zachtjes op het bed. Ze spreidde haar benen en ik ging op haar liggen. Ze nam mijn harde lul in haar hand en zette mijn eikel tussen haar natte kutlipjes. Terwijl ik haar een tongzoen gaf drong ik met mijn lul langzaam bij haar naar binnen. Dit was wat ik al zo lang moest missen. Ze sloot haar ogen en ze sloeg haar benen om mijn lichaam. Langzaam neukend en ineen gestrengeld bedreven wij het spel van de liefde. Ze opende haar ogen terwijl we verder neukten. Haar mond viel open toen ze haar orgasme voelde naderen en haar lichaam verkrampte. Een gloed van warmte overspoelde mijn lichaam en mijn zaad raasde door mijn lul heen toen ik een hemels orgasme kreeg op het zelfde moment als dat zij kreunend klaar kwam. We keken elkaar gelukzalig aan. Een ineen smelting van 2 lichamen die naar elkaar smachten. We rustten even uit. We lachten naar elkaar en we gingen zo naakt als we waren naar beneden en gingen in de bank zitten. Ze gaf me een glaasje drinken en ging naast me zitten. Als haar seksuele wensen kwamen boven drijven en ik vertelde de mijne.

Ik omhelsde haar zoals alleen maar een vrouw omhelst kan worden.

De nacht die er op volgde was een nacht die ik nog nooit met een vrouw heb gehad.Toen ik de morgen daarna ontwaakte lag ik achter haar met mijn arm om haar heen. Ik streelde voorzichtig haar borsten en haar strakke buikje. Mijn hand ging verder naar beneden richting haar kutje. Mijn vingers gleden langs haar warme kutlipjes. Ze kreunde zachtjes ten teken dat ze er wakker van was geworden. Ik kuste haar schouders en ik draaide haar lichaam langzaam op haar rug. Ze opende haar ogen en zachtjes fluisterde ze in mij oor: 'Neuk me, lieve schat, neuk me!' En dat deed ik ook! Ik drong bij haar naar binnen en haar strakke natte kutje kneep in mijn harde lul totdat ik snakkend naar adem mijn zoveelste orgasme kreeg. Dit was de manier zoals in mijn dag wilde beginnen en mijn wens was om samen met haar nog veel dagen zo te beginnen.

Mijn vrouw had het eens moeten weten.

Zij een weekend bij haar bejaarde moeder en ik in bed bij met de bloedmooie Moniek, die ik enkele weken daarvoor had geholpen met een lekke autoband. Ik stond voor het slaapkamerraam terwijl Moniek nog wat lag te luieren. Het zou weer een snikhete zomerdag worden. 'Schatje' hoorde ik haar zeggen, 'Ik ga de hele dag naakt rondlopen en ik ga er voor zorgen dat jij de hele dag een stijve lul hebt!' Ik ging bij haar op het bed zitten en zei: 'Lieverd, ik ga jou vandaag nog gillend klaar laten komen!' Ze lachte naar me en gaf mij een innige zoen. We namen samen een verfrissende douche en gingen, zo naakt als we waren naar beneden. Ze begon een ontbijtje klaar te maken. Ik kon het niet laten om achter haar te gaan staan en haar heerlijke borsten vast te pakken. Ze graaide mijn lul beet en vroeg of ze misschien dat worstje bij het ontbijt mocht.

We lachten hartelijk en ik liet haar verder met rust. We lieten het ontbijt lekker smaken en na samen afgeruimd te hebben gingen we naar de achtertuin. De zon brandde al flink toen ze een groot luchtbed uit het tuinschuurtje pakte en op het gazon legde. Een paar badhanddoeken er overeen en klaar was haar bedje. Ze ging op haar buik liggen zo naakt als ze was. 'Ach schatje, de zonnebrandolie is nog boven op mijn nachtkastje. Wil jij dat even halen?' zei ze lui. Ik had het flesje al snel gevonden. Een van de laatjes van het kastje stond een beetje open en ik keek er in. Speeltjes! Een grote vibrator van meer dan 20 cm lang en een centimeter of 6 dik en een kleine vibrator wat heel hard trilde. Een flesje glijmiddel maakt het compleet. Ik nam het mee! Ze lag op haar buik in de zon te bakken. Ik kuste haar schouder en zei dat ze maar gewoon moest blijven liggen met haar ogen dicht. Ik smeerde haar rug en haar billen en benen in met olie. Het rook heerlijk! Ik vroeg haar om op haar rug te gaan liggen, maar ze moest haar ogen dicht houden. Ze deed het! Ik smeerde olie op haar armen en op haar mooie borsten. Ze zuchtte, ten teken dat ze het lekker vond. Haar zachte buikje en haar dijen werden in geolied. Met gesloten ogen lag ze duidelijk te genieten. Ik smeerde wat glijmiddel op de grote vibrator. Ik zette het grote ding tegen haar natte kutje en drukte voorzichtig. Langzaam, centimeter voor centimeter verdween de genotstaaf helemaal in haar kutje. Ze begon zwaarder te ademen, maar haar ogen bleven dicht. Ik zette de vibratie aan. Ze begon zachtjes te hijgen.

Ik nam de kleine vibrator en drukte het tegen haar klitje en zette de trilling op maximum.

Ze begon nu harder te hijgen. Met de 2 vibrators in volle bedrijf zag ik haar lichaam verstijven toen er een enorm orgasme door haar lichaam raasde. Ik gaf haar geen rust en hield de vibrators op hun plaats. Ze sloeg met haar hoofd heen en weer en ze begon snikkend te gillen toen er weer een orgasme haar lichaam geselde. Ik zette de trilling weer af en met een plop kwam de grote vibrator weer tevoorschijn. Badend in het zweet lag ze na te hijgen. Ze opende haar ogen en ik had nog nooit iemand zo bevredigd zien kijken. 'Zo' zei ze, 'Nu ben jij aan de beurt!' Nu moest ik gaan liggen. Eerst smeerde ze mijn rug in. Haar zachte handen voelden zalig aan. Toen mijn borst, mijn buik en mijn benen. Dat ene plekje sloeg ze met opzet over. Nu moest ik mijn ogen sluiten. Ik voelde haar hand rond mijn keiharde lul. Ik voelde haar warme adem op mijn kruis. Ze sloot haar lippen rond mijn lul en liet die langzaam in haar mond glijden, totdat ik mijn eikel helemaal in haar keel voelde gaan. Ze begon te zuigen. Toen ik een orgasme voelde komen, haalde ze mijn lul uit haar mond en kneep hard met haar hand en wachtte even. Het gevoel van een komend orgasme ebde weg en ze begon opnieuw. Dat deed ze zo 3 of 4 keer achter elkaar. Het zweet gutste van mijn lichaam in de brandende zon. Ik had nog steeds mijn ogen gesloten. Ik voelde nu dat ze met gespreide benen over me heen ging zitten. Ze nam met een hand mijn lul beet en ik voelde mijn eikel in haar heerlijke natte strakke kutje glijden. 'Doe je ogen maar open, lieverd!' zei ze opgewonden. Ik zag haar verrukkelijke lichaam op mij zitten met mijn lul diep in haar kutje. 'Kom nu maar lekker klaar, schatje!' hijgde ze. Ik nam ze met beide handen in haar slanke taille en haar borsten dansten voor mijn ogen. Toen voelde ik het bloed naar mijn hoofd stromen en mijn lichaam verkrampen. Ik kreeg een waanzinnig orgasme. Ik voelde een straal sperma achter in haar kutje vliegen. En nog een! En nog een! Ik sloeg mijn armen om haar heen en kon alleen maar hijgen: 'O schatje, wat heerlijk!!!'

Na uit gehijgd te zijn gingen we in de jacuzzi zitten. Heerlijk, dat koele water. Een hand om haar schouder, de andere op haar kutje. Zij haar hoofd op mijn schouder en een hand om mijn lul. Hoe lang we daar zo hebben gezeten weet ik niet. Wat we allemaal gedaan hebben weet ik ook niet meer. Alles wat ik in mijn leven met een vrouw heb willen doen heb ik op die dag gedaan. Totdat het onvermijdelijke gebeurde! Het was voor mij weer tijd om te gaan. De droom was voorbij! Over! Ik moest gaan! Zij deed een badjas aan en ik zocht mijn kleding weer op! We namen afscheid met een ongelooflijke tongzoen en ik ging de deur uit. Ze riep me na: 'Die lekke band was niet echt! Die had ik leeg laten lopen om jou aandacht te trekken!' Ik draaide me om en lachte haar toe. Met een grijns op mijn gezicht vroeg ik mij af hoe dikwijls zij dit grapje al had uitgehaald!

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm