Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Wil je met me neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Mijn vriendin begon mij te vingeren! [1]
Categorie: vingeren | zondag 23 oktober 2016

Deel 1 - Mijn naam is Jasmine en ik ben 15 jaar oud, en dit is wat ik meemaakte. Ik was uit geweest met mijn vriendinnen en ik moest om 1 uur thuis zijn hield in dat ik kwart over 12 naar huis moest want ik moet zeker nog 3 kwartier fietsen voor ik thuis ben. Ik ging altijd samen met Lianne samen want zij woont op nog een kwartier verder fietsen als ik. Maar zij moet ook om 1 uur thuis zijn dus fietsten we al om 12 uur weg. We hadden allebei 1 glas witte wijn op en verder alleen maar fris. Het fietsen naar huis ging super makkelijk het waaide hard maar we hadden wind mee en met 35 minuten waren we bij mijn huis, en Lianne zou dan zo rond 00,45 thuis zijn ze besloot nog even bij mij te blijven kletsen en we hadden het al onder het fietsen gehad over de jongens in de kroeg hoe die altijd maar weer probeerde om ons te versieren. En Lianne had zelfs een tongzoen van een jongen gehad, het was voor haar de eerste keer dat ze uitgebreid had staan zoenen voorheen was het steeds maar korte tongzoenen geweest, ook ik had nooit een echte lange tongzoen gehad.

Verboden incest films

We praten daar onderweg naar huis over en ze vertelde dat ze toch wel een lekker gevoel had gekregen van dat zoenen. Ze bekende eigenlijk dat ze er wel een beetje geil van was geworden, we vertelde dat eigenlijk altijd aan elkaar als we wat hadden gedaan met een jongen. Zo was ik door een jongen uit een klas hoger als wij een keer gezoend en toen we dat deden had ik gevoeld dat hij een stijve had en hij bevoelde ook mijn borsten. Ik had toen thuis bij Lianne voorgedaan hoe hij mijn borsten had aangeraakt. Nu vertelde Lianne dat de jongen waarmee ze had staan zoenen ook een beetje tegen haar op had gereden. Nu we bij mijn thuis waren vroeg ik aan Lianne hoe hij dat had gedaan, en ze zou het voor doen, ik moest tegen het schuurtje aan gaan staan en Lianne kwam nu tegen me op staan en drukte haar buik tegen de mijne op en daarbij liet ze een had over mijn linker borst gaan, hι zei ik dat had je niet verteld, ja zei Lianne maar hij deed dat wel, en zoenen zei ik.

Lianne drukte haar mond tegen de mijne en automatisch opende ik mijn mond en voor we het wisten stonden we te tongzoenen. Lianne drukte haar buik nu stevig tegen de mijne en kneep in mijn borst, en dat terwijl onze tongen elkaar bespeelde. Ik voelde me best wel een beetje geil worden en ik liet nu mijn hand over de borst van Lianne gaan, en ik voelde dat haar tepels hard waren en ik kneep er een beetje in, en terwijl we stonden te tongen kreunde Lianne zachtjes in mijn mond. De hand van Lianne was nu verdwenen maar nu voelde ik hem tussen ons in en ze liet haar hand tussen mijn benen gaan ik voelde haar hand door de stof tegen mijn poesje aan,

Ik werd nu echt geil..!!

Lianne ging met haar tong steeds heftiger in mijn mond, we stond allebei te hijgen, en toen voelde ik dat Lianne mijn broek los maakte. Haar hand gleed mijn broek in en toen voelde ik haar hand op mijn string en gleed zo tussen mijn benen dit was de eerste keer dat iemand anders als ik aan mijn poesje zat. Ik ging iets meer gespreid staan en Lianne drukte met een vinger tegen mijn poesje aan ze raakte mijn klitje en ik voelde een rilling door mijn hele lijf gaan. Ze trok haar hand iets terug en toen ging haar hand onder mijn string en ik voelde haar vingers door mijn blonde schaamhaartjes gaan en toen gleed haar vinger over mijn klitje, weer trok er een rilling door mijn lijf, toen gleed er een vinger tussen mijn lippen, Lianne moest nu wel voelen dat ik geil was want ze moest wel voelen dat mijn poesje nat was.

En ze liet dan ook een vinger bij me naar binnen glijden en waar naar buiten en toen twee vingers, ik werd geiler en geiler, Lianne stond me nu volop te vingeren, ze wisselde het af zo drukte ze twee vingers in mijn poesje zo liet ze een vinger over mijn klit heen gaan. Ik ging tegen haar aan en ik voelde dat ik ging klaar komen, ik schokte en kwam klaar, de eerste keer dat er iemand aan mijn poesje kwam en ik kwam geweldig lekker klaar zo was ik nooit klaar gekomen. Lianne haalde haar hand uit mijn broek, en ik kwam wat tot rust ze kuste me op mijn lippen en zei “Ik zie je morgen” en ze sprong op haar fiets.“

Ik pakte mijn mobiel en zag dat het bijna 1 uur was en snel maakte ik mijn broek weer dicht en ik pakte mijn sleutel opende de schuur en stalde mijn fiets, ik ging naar ons huis en open de achterdeur, mijn vader zat met een biertje nog voor de tv ik groeten hem, en zei dat ik naar bed ging, en zei welterusten. Op mijn kamer deed ik de gordijnen dicht en ging eerst mijn tanden poetsen, terug in mijn kamer deed ik mijn kleren uit ik voelde dat het kruis van mijn string een beetje kleefde.

Ik deed mijn string uit en voelde aan mijn poesje, meteen voelde ik me weer geil, ik moest aan Lianne denken en wat ze bij me had gedaan ik pakte mijn handspiegel en hield die tussen mijn benen ik zag dat mijn schaamlippen dik waren en nat ik liet nu mijn eigen hand tussen mijn benen glijden en ik trok mijn lippen wat uiteen, ik zag dat mijn poesje nog steeds nat was en ik liet nu een vinger tussen mijn lippen glijden en ik ging op bed liggen en begon me zelf te vingeren, al gouw kwam ik klaar maar niks vergeleken was Lianne bij me teweeg had gebracht. Ik veegde mijn poesje wat droog met mijn string en helemaal naakt kroop ik tussen de dekens.

Ik deed het licht uit en ben in slaap gevallen

De volgende ochtend werd wakker en ik voelde me geil, ik had gedroomd over Lianne en wat ze de avond ervoor met me had gedaan. Ik liet mijn handen over mijn lichaam gaan ik was helemaal naakt, ik masseerde mijn borstjes en voelde hoe mijn tepels harder werden. Ik werd steeds geiler en al snel had ik ook een hand tussen mijn benen, mijn vingers gingen door mijn blonde krulletjes, en toen langs mijn schaamlippen naar onder ik sloeg mijn clitoris expres over en liet een vinger over het stukje gaan dat tussen mijn anus en kutje zit.

Dat is een lekker gevoelig plekje!

Ik voelde met een vinger aan mijn schaamlippen en duwde die iets naar binnen, het was vochtig en ik duwde mijn vinger nog iets dieper mijn geil maakte mijn vinger nat, en met die natte vinger gleed ik tussen mijn schaamlippen verder naar boven tot ik bij mijn clitoris kwam ik raakte het aan, meteen schoten er rillingen door me heen. Ik liet nu mijn vinger over mijn clitoris heen gaan, met mijn vingers draaide ik rondjes om mijn gevoeligste plekje heen. Steeds snellere rondjes die al snel gewoon een heen en weer beweging werden en ik voelde me geiler en geiler worden, een orgasme zou niet lang op zich doen wachten. Met mijn andere hand kneep ik in mijn tepels, en toen kwam ik klaar ik moest mijn lippen opeen drukken om niet te veel geluid te maken. Mijn lichaam verstarde en ik stopte met vingeren tot het orgasme weg trok,

Ik zag op de wekker dat het bijna 10 uur was, snel stond ik op en liep naar de badkamer ik opende de douchecabine en draaide de kraan open, na een paar teller werd het water lekker warm, en stapte ik eronder, ik waste me en met doucheschuim over mijn lijf lekker gladjes ik sopte mijn borstjes lekker in, mijn tepels werden er stijf van, ik liet mijn rechter hand tussen mijn benen glijden en ik waste mijn poesje, eigenlijk was ik nog steeds opgewonden, maar ik hield me in. Ik droogde me af, en liep met de handdoek om me heen naar mijn slaapkamer terug. Ik opende mijn kast en pakte een schone string, een witte met een roze randje, en een zwarte BH, ik trok een zwart T-shirt aan, en een strakke spijkerbroek.

Ik zette thee en smeerde een boterham met hagelslag, deed ik elke zondag, door de weeks eet ik bijna nooit morgens. Nadat ik klaar was, kwam ook mijn moeder beneden, we babbelde wat over de avond ervoor, hoe we het hadden gehad, toen er een Sms’je binnen kwam. Het was een berichtje van Lianne, dat ze met een kwartiertje bij me zou zijn, snel ging ik naar mijn kamer om de boel een beetje op te ruimen. En inderdaad kwam ze na een kwartiertje aan fietsen, ik opende het tuinhek voor haar en liet haar binnen, we keken elkaar aan en we wisten allebei dat we aan gisteravond dachten.

We gingen naar binnen en mijn moeder had een kop thee voor ons gemaakt, we namen die mee naar boven naar mijn kamer. Daar aangekomen zette we de thee op mijn bureautje neer en bijna meteen lagen we in elkaars armen onze lippen raakte elkaar aan en we opende onze monden en onze tongen vonden elkaar meteen, we draaide onze tongen om elkaar heen en omstebeurt zogen we aan elkaars tong, we hijgde en we lieten elkaar los. Ik vroeg aan Lianne of zij ook aan gisteravond moest blijven denken ze knikte van ja. En weer gingen onze lippen naar elkaar toe, en weer vonden onze tongen elkaar, we stonden te hijgen, en ik voelde hoe de handen van Lianne me bij mijn billen pakte en erin kneep, ze trok de bil helften uiteen en ik voelde mijn kont spannen.

Ik liet een hand tussen ons in naar de borsten van Lianne gaan, ik voelde haar rondingen de hare zijn een stuk groter als de mijne, mijn hand was te klein om de hele borst te omvatten, ik kneep in haar borst, ik voelde hoe haar tepel harder werd ik plukte eraan, en kneep er zachtjes in, Lianne kneep nu harder in mijn billen, masseerde mijn rondingen, telkens als ze mijn billen uiteen trok voelde ik dat ook in mijn poesje. Nu liet ik mijn hand zakken en ging onder de stof van haar shirt, en ging mijn weg naar boven. Ik voelde de stof van haar BH het was een hele zachte stof en ik streelde haar tepels omstebeurt. Onze lippen kwamen nu vrij en we stonden allebei te hijgen ik pakte nu haar shirt beet en probeerde die over haar hoofd te trekken maar ging niet zo lekker, Lianne hielp nu hierbij, haar BH was wit en een beetje doorschijnend, ik zag duidelijk de tepels zitten niet omdat ze hard waren en door de stof heen drukte, maar ook omdat ik de donkere kleur van haar tepelhoven kon zien door de stof heen.

Ik draaide haar om en maakte nu ook haar BH los, ze liet hem van haar schouders afglijden. Ik liet mijn handen onder haar armen door gaan en pakte nu haar ontblote borsten vast, ik voelde haar tepel hard in mijn handpalm en ik pakte haar tepels tussen mijn vingers. Ik drukte mijn eigen borstjes tegen haar rug, ik kneden haar borsten, ze zijn lekker groot en rond, de mijn zijn klein en meer peer vormig. Lianne draaide zich om en trok nu mijn zwarte T-shirt uit mijn broek en trok het over mijn hoofd uit. Ze maakte nu ook meteen mijn BH los, en bukte naar mijn borsten toe, ze zette haar mond over mijn linker tepel en zoog erop, een geil gevoel trok door me heen. Ik grabbelde nu naar haar borsten die omdat ze gebukt stond wat naar onderen hingen ik voelde nu het gewicht van haar borsten en kneep erin.

Lianne liet mijn tepel uit haar mond en ging recht staan, ze begon mijn spijkerbroek los te maken, trok mijn rits naar beneden en begon hem over mijn heupen naar onder te duwen. Dat ging niet echt makkelijk en ik hielp haar. Ik schopte mijn broek uit, maakte nu op mijn beurt haar broek los, ze trok hem zelf uit en daar stond ze in haar zwarte string. Ik ging op mijn hurken zitten en trok meteen maar haar string naar beneden, ik zag haar naakte poesje helemaal kaal, een dunne gleuf, echt helemaal glad, ik vond het mooi en drukte een kus op haar buik. Wacht zei ze en ik kwam overeind, nu hurkte zij, ze trok mijn witte string naar beneden en zag mijn naakte poesje, maar bij mij was het niet kaal maar ze zag mijn blonde krulletjes. Ze stond op en trok me naar mijn bed ze duwde me erop en kwam naast me liggen ze sloeg een arm om me heen en kuste me op mijn mond. Ik voelde haar warme lichaam tegen me aan, en onze tongen vonden elkaar ik voelde haar hand over mijn borst en buik gaan en toen duwde ze mijn benen uit elkaar. Eigenlijk duwde ze niet maar opende ik mijn benen zodat ze meer ruimte kreeg.

Ik spreiden mijn benen, en ik voelde hoe haar hand tussen mijn benen gleed, datzelfde gevoel als gisteravond, Maar nu liet ik ook mijn hand tussen haar bene gaan, ik voelde de warmte van haar poesje, en ik voelde hoe glad haar huis was, toe voelde ik haar gleuf en ik raakte voor het eerst bij iemand anders het geslachtsdeel aan, ik raakte haar clit en er ging een rilling door Lianne heen. Nu deed zij dat ook bij mij raakte mijn klit aan en ik voelde het tot diep in mijn buik. Ik liet mijn vingers verder gaan en ik voelde haar vochtige gleuf en liet een vinger op haar ingang ruste en duwde licht erop en ik voelde hoe mijn vinger zich naar binnen werkte haar schaamlippen weken en mijn vinger gleed naar binnen, haar binnenkant was vochtig, heel warm, glad en het voelde lekker ik duwde mijn vinger dieper in haar gleuf.

Lianne kreunde, en duwde op haar beurt haar vinger in mijn vochtige poesje!

Ook ik moest zachtjes kreunen, zo lekker zo geil, ik voelde me loom en toch ook actief, Lianne begon me te vingeren haar vinger steeds weer dieper in mijn poesje, ik reageerde hierop om dat ook bij haar te doen. We lagen elkaar nu steeds sneller te vingeren en Lianne trok haat vinger nu uit mijn gleuf en liet haat vochtige vinger over mijn klit gaan ik kreunde luit, ik trilde pakte Lianne stevig vast liet haar poesje los en trok haar tegen me aan, haar hand klem tussen ons in, ik begon hevig te schokken en te trillen, ik kwam klaar nog lekkerder als gisteravond, althans dat leek het. Toen mijn orgasme weg trok liet ik mijn hand weer tussen haar benen glijden en ik begon haar klit te masseren en nu kreunde Lianne hevig en haar lichaam begon te trillen en ze bokte haar heupen tegen mijn haar op, ik ging meer op haar ritme en toen schokte haar hele lichaam ze klemde haar benen tegen elkaar maar mijn vingers waren glad van haar geil, en ik kon tussen haar benen mijn vingers blijven bewegen toen pakte ze mijn hand en schokte er tegen aan. Toen ontspande haar lichaam en met een hele diepe zucht verslapte ze.

Ze keek me geil aan een glimlach op haar gezicht en we kuste, pfff zei ze dat was geil, zo ben ik nog nooit klaar gekomen. Maar het kan nog beter zei ze met een twinkeling in haar ogen. Ik was benieuwd naar wat ze van plan was, ze drukte me op mijn rug en kroop achterwaarts over het bed en duwde mijn benen uit elkaar, haar gezicht was nu op 20cm van mijn poesje, en toen ze dichterbij kwam voelde ik haar adem tegen mijn dijen. Haar tong flitste over mijn klitje, ik dacht dat ik gestoken werd, een geile scheut trok door mijn buik, Ik voelde haar lippen om mijn klit en ze zoog erop, ik dacht dat, toen ze me vingerde, dat het niet veel beter kon worden maar allemachtig wat was dit lekker, ze zoog op mijn poesje met haar tong tegen mijn clit, die erlangs schuurde. Ik had maar een paar minuten nodig om hevig klaar te komen, schokkende drukte ik mijn poesje tegen haar mond, toen leek mijn buik te exploderen. Ik pakte de haren van Lianne en trok die tegen mijn natte gleuf aan, ik liet een gilletje los, en ik schokte maakte neuk bewegingen tegen haar mond.

Het leek of ik wegzakte in een roes, bleek dat ik compleet van de wereld was geweest, een halve minuut maar toch. Toen ik weer bij mijn positieve kwam, zat Lianne me aan te kijken haar mond, kin en wangen waren vochtig van mijn geil, ik voelde mijn borsten gespannen zijn mijn tepels waren loeihard. Lianne keek me geil aan haar glimlach was enorm haar ogen twinkelde, ze kwam dichterbij en kuste me, ik proefde mijn eigen geil op haar lippen. Ik was weer tot rust gekomen, duwde haar op haar rug, “zo nu jij” zei ik. Ik kroop tussen haar benen, haar kale poesje stond een beetje open er kwam vocht tussen uit een druppeltje wit vocht.

Ik liet er mijn vinger overheen gaan ik smeerde het over haar schaamlippen, ik duwde mijn vinger tussen haar schaamlippen, haar poesje in, ze rilde toen ik mijn vinger diep in haar duwde, ik trok mijn vinger terug ik rook nu van dichtbij haar geil. Ik likte aan haar klit, en net zoals ik reageerde, deed Lianne dat ook ze schokte met haar heupen, ik pakte haar stevig vast en drukte mijn mond op haar schaamlippen, alsof ik naar mond kuste liet ik mijn tong naar binnen gaan, ik proefde haar warme vocht, smaakte lekker, beetje zout maar toch ook zoet. Ik liet mijn tong over haar klit gaan ik likte haar klitje en zoog op haar schaamlippen, ik hield haar stevig vast want ze lag te kronkelen en met haar heupen tegen me op te bewegen ze kreunde luid ze schokte!

Ik liet een vinger in haar poesje glijden daarmee neukte ik haar geile gleufje!

Ze pakte mijn haren en trok eraan zodat ik mijn hoofd of eigenlijk mijn mond niet van haar poes weg kon halen. Ik wilde dat ook niet, ik vond het geil om haar poesje te likken. Mijn tong ging snel heen en weer over haar clit in zoog haar lippen in mijn mond en ik vingerde haar ook in ιιn keer. Toen begon ze hevig te trillen en te schokken, luid kreunend kwam ze klaar. Ze klemde haar dijen tegen mijn hoofd en trok aan mijn haar, het duurde een hele poos en toen verslapte ze. Ze liet mijn haar los, haar benen werden slap en ik keek omhoog haar borsten ging snel op en neer, en langzaam aan werd ze rustiger.

Ze opende haar ogen en keek met aan met een geil waas, ik krop omhoog en ze trok me in haar armen, zo bleven we een tijd liggen. Naakt tegen elkaar aan, we kuste en ze proefde haar eigen geil op mijn lippen zoals ik dat daarvoor bij haar had gedaan. We waste onze lichamen even snel in de badkamer ik liet een washandje tussen mijn benen gaan en het koude water gaf weer een rilling, ik voelde met mijn vingers, en voelde dat mijn schaamlippen nog steeds wat dikker waren.

In mijn kamer trok ik een schone string aan en kleden me aan, Lianne deed ook haar kleren aan, we keken elkaar aan en drukte onze lippen op elkaar. Toen zei Lianne, hoe zou een dikke piemel wel niet aanvoelen? als dit al zo lekker is, dan moet een stijve piemel in me poesje nog lekkerder zijn. Ik zei niks maar keek haar geil aan en ik knikte. Maar wanneer we dat gaan doen, weten we niet maar als dat gebeurd, schrijf ik het op en laat het jullie geile lezers weten

Geile groeten van Jasmine en Lianne

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  
Ik doe wat jij wil!
Supergeile vuistneuk porno!
Anna houdt van extreem, ze kickt erop als Johan zijn vuist diep in haar kut gaat, hoe dieper hoe beter.
vuistneuksexfilms.nl

Gewurgd met een touw!
Dit bange meisje wordt de adem ontnomen door verkrachters.
wurgsexfilms.nl

Sperma Met Aardbei-smaak
Manon vind het heerlijk om Dave af te zuigen. Zeker als hij gister aarbeien heeft gegeten, dan smaakt het zaad fantastisch!
spermabekkies.nl

Gestoorde sexdokter slaat door.
Er is geen vrouwelijke patient veilig voor dokter kink. Zijn onderzoeken lopen allemaal uit in perverse vaak gedwongen sexspelletjes. Wat een smeerlap!
doktersnijgeil.com

Bloedgeile Rijpe Snollen Neuken!
Ze zijn al op leeftijd, maar ze gaan helemaal wild. Kom kijken hoe opa en oma VIAGRA uitprobroberen en een geweldige gangbang organiseren met al hun geile oude sexvrienden uit Tiel!
oudewijvensex.nl

Zure ongeschoren kutten!
Ongewassen en zwaar behaarde kutten worden door vieze mannen geneukt!
zwaarbehaardevagina.nl

Ik hou van het ondergaan van...
Ik hou van het ondergaan van... zeer extreme gore ranzige buitengewoon smerige poep en plassex, misbruik me voor al je vieze klusjes. IK BEN JOUW SEX SLAAF!
scathoertje.nl

Oma neukt haar neefje!
Oma is geil en neukt haar neefje op de bank!
perverseomas.com

Keiharde rape!
Leo moet toekijken hoe zijn vriendin op gruwelijke wijze wordt verkracht.
hdrapesex.nl

Durf jij de controle te verlieze
Hier heb je geen keuze! De meester is de baas dus luister!
bdsmseksfilms.nl

Onderdanige homoslaven!
Pak aan kreng en zuig mijn harde lul en slik mijn zaad!
maledomination.nl

Zwarte hoeren ondergespoten!
Deze zwarte meiden worden keihard geneukt en ondergespoten.
blacksexfilms.nl

Shemale Komt Klaar Op Borsten
Dit lekkere wijf hoef je niet over haar borsten te spuiten, dat kan ze namelijk zelf! Jan heet tegenwoordig Jane en is voorzien van een keihard stuk neukvlees!
shemalesins.nl

Twee Zoons Neuken Moeder
Anja krijgt een heel speciaal moederdagkado, ze wordt wakker gelikt door haar zoons. Kom Kijken!
incestsexfilms.com

Hard en diep in haar kont!
Ze komt gillend klaar van deze wilde neukpartij.
geilesloerie.nl