Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Hun vrouwen verkracht door een motorbende!
Categorie: verkrachting | zaterdag 24 september 2016

Ronald en Ineke woonden al jaren in een klein dorpje vlak bij de Duitse grens. Ze hadden een prachtig huis en konden het goed vinden met hun buren Stef en Margreet. Ineke en Margreet waren twee lekkere meiden. Hoewel ze al tegen de veertig liepen zagen ze er nog goed uit. De nachtmerrie begon zonder dat ze het zelf wisten op een zaterdagmiddag. De vrouwen waren die dag gaan winkelen in het dorp. Ze zagen er lekker uit in hun korte rokken en hun zwarte nylons met rode hoge hakken. Toen ze langs een terras liepen met acht Duitse motorrijders klonk er een luid gefluit. De mannen in de leren pakken keken hun ogen uit. “Dat gaan we vanavond neuken” besloot de leider van de bende en gaf een van de motorrijders de opdracht het adres van de vrouwen te achterhalen. Toen de vrouwen in hun auto stapten en naar huis reden hadden ze niet in de gaten dat ze achtervolgt werden door een motorrijder. Die avond gingen Ronald en Ineke op bezoek bij hun buren. De vrouwen hadden allebei hun nieuw gekochte kleren aan. Hun korte spijkerrokken lieten hun mooie benen goed uitkomen en de strakke blouses stonden bol over hun volle borsten.

Geile afspraakjes

Het was ontzettend gezellig en ze hadden al een paar flessen wijn gedronken toen er gebeld werd. “Wie kan dat nou zijn zo laat” zei Stef en liep naar de gang om de deur te openen. Dat had hij beter niet kunnen doen. Voor de deur stonden de acht Duitse motorrijders die behoorlijk naar bier stonken. Stef probeerde nog de deur dicht te smijten maar hij was te laat. De acht stormden naar binnen en sloegen Stef tegen de grond. Met een pistool in hun hand liepen zij de kamer in. De schrik sloeg Margreet, Ineke en Ronald om het hart. “Zitten blijven en de handen in de nek”, riepen de boeven. Angstig gehoorzaamden ze en moesten toezien hoe Stef de kamer werd binnen gesleept. Hij was weer bij bewustzijn gekomen en met kettingen werd hij aan de centrale verwarming vast gebonden. Vervolgens was Ronald aan de beurt. Ook hij werd vast gebonden. De twee mannen konden geen vin verroeren en de acht boeven hadden vrij spel. Geil keken ze naar de beide vrouwen die trillend van angst naast elkaar op de bank zaten. Vol afschuw hadden zij de vernedering van hun mannen gezien en ze wisten dat ze hulpeloos waren.

De leider van de bende liep naar Margreet en duwde de loop van zijn pistool tussen haar tanden. “Je kunt uit twee dingen kiezen” zei hij. “Of ik schiet je door je kop, of je begint nu langzaam je blouse open te knopen”. Met trillende handen maakte Margreet haar blouse open en de mannen likten hun lippen toen zij haar stevige borsten in de kanten BH zagen liggen. “Jij ook” snauwde de man met het pistool tegen Ineke. Toen ook Ineke haar blouse uit trok en op de grond liet vallen zagen de mannen nog een stel stevige tieten in een kleine zwarte BH verschijnen. “En nu de tieten helemaal bloot” bevolen de Duitsers terwijl het pistool op de vrouwen werd gericht. “Eerst jij” riep hij tegen Ineke “en langzaam want we willen genieten van wat we te zien krijgen. Ineke maakte haar BH los en ontblootte haar borsten langzaam.

Geil keken de mannen naar haar donkere tepels!

Toen was Margreet aan de beurt. Ook zij maakte haar BH los en liet de mannen een tweede stel borsten zien die nauwelijks onder deden voor die van Ineke. Stef en Ronald zagen hoe de Duitsers geil naar de borsten van hun vrouwen keken. De vrouwen zagen er sexy uit met hun korte rokken en de naakte borsten en de mannen vreesden dat hun vrouwen het zwaar te verduren zouden krijgen. “Mogen we ons nu weer aankleden” vroeg Margreet. De Duitsers lachten hard. “Helemaal niet. We willen eerst wel eens zien wat er onder die rokjes zit “ zeiden de mannen “Ga maar langzaam door met je uit te kleden. We willen jullie spiernaakt zien” . Hoewel Margreet en Ineke wisten dat er geen redding mogelijk was weigerden ze zich verder uit te kleden. Ze begrepen dat als ze naakt waren ze niet aan een groepsverkrachting konden ontkomen. De geile blikken van de Duitsers lieten daar geen twijfel over bestaan. Daarom weigerden ze om hun korte rokjes te laten zakken. “Gore teven” zei een van de Duitser, “we krijgen jullie wel”. Met een mes in zijn hand liep hij op Stef en Ronald af. Met een flinke haal sneed hij hun wangen open en het bloed stroomde er uit. “Als jullie niet beginnen om je rokken te laten zakken snij ik hun kelen door” brulde hij.

Margreet en Ineke begrepen dat met deze boeven niet te spotten viel. De boodschap was duidelijk en ze gehoorzaamden hun belagers. Ze maakten de rits los van hun sexy spijkerrok en trokken de strakke rok langzaam van hun billen af. Vervolgens stapten ze uit hun rok en trokken ze hun panty’s uit. Met alleen nog hun slipje aan stonden ze voor de Duitsers. Langzaam moesten ze zich rond draaien zodat hun lijven van alle kanten bekeken konden worden. Adembenemend was het uitzicht dat de mannen hadden. Hoewel Margreet en Ineke al ver in de dertig waren hadden ze nog stevige ronde billen. Hun sexy slipjes bedekten hun billen nauwelijks en hun blonde schaamharen krulden er uit. “Spiernaakt zei ik “ snauwde de Duitser “laat dat speelgoed van jullie maar eens goed zien aan mijn maten. Met tranen in de ogen stroopten de vrouwen hun slipjes van hun billen. Toen ze uit hun slipjes stapten zagen de Duitsers voor het eerst hun kutjes.

De aanblik van de stevige schaamlippen maakten de Duitsers wild. Ze wierpen zich op Margreet en Ineke. Met al hun kracht probeerden Margreet en Ineke zich te verzetten maar beide werden ze door vier mannen tegen de grond geduwd. Graaiende handen grepen hun tieten. “Trek hun benen wijd” schreeuwden de mannen tegen elkaar, “we zullen die neukholletjes van die teven eens bekijken”. Margreet en Ineke probeerden hun benen tegen elkaar te houden maar ze waren kansloos. De mannen spreidden hun benen met kracht uit elkaar. Wreed graaiden ze tussen de benen van Margreet en Ineke en staken hun vingers diep in hun kutjes. De vrouwen kreunden van de pijn. De mannen sleepten Margreet en Ineke mee naar de twee banken en wierpen de vrouwen hun rug op de bank. “En zo blijven jullie liggen wachten met jullie benen hoog en wijd. Het wordt tijd voor een neukpartij” zeiden de mannen.

Margreet en Ineke gehoorzaamden en spreidden hun benen en trokken hun benen hoog. De mannen hadden een mooi uitzicht op hun kutjes en kontjes. Langzaam kleedden de Duitsers zich uit. Hun pikken stonden stijf omhoog. “Kijken jullie maar eens goed wat we met die teefjes van jullie gaan doen” riepen ze tegen Stef en Ronald. De beide mannen zagen tot hun schrik hoe de eerste twee Duitsers op hun vrouwen klommen. Margreet jammerde toen haar kut wild gepakt werd en even later schoof de eerste pik die avond haar kutje in. Ook Ineke werd wild genomen. Het werd doodstil in de kamer en Stef en Ronald hoorden het zachte huilen van hun vrouwen en het soppen van hun kutjes die in hoog tempo werden geneukt. Het gehuil van Margreet en Ineke irriteerde de Duitsers.

“Bekken dicht” schreeuwde er een“ en laat eens zien dat jullie kunnen neuken.

Lig niet zo stil. Draaien met die billen”. Zo werden de vrouwen gedwongen mee te werken en ze wipten mee op het ritme van de mannen. Toen de mannen klaar gekomen werden en de twee kutjes glinsterden van het geil werd hun plaats snel ingenomen door de volgende twee en begon alles weer van vooraf aan. Margreet stikte zo wat toen haar verkrachter haar wild begon te zoenen. Hij dwong haar om hem te omarmen en over zijn rug te strelen. Margreet gehoorzaamde. Toen hij zijn tempo verhoogde begon zij ook sneller met haar heupen omhoog te stoten. Met een schreeuw kwam hij klaar. Inmiddels werd Ineke voor de derde keer genomen.

Een uur later konden de Duitsers hun pikken niet meer omhoog krijgen. Ze waren allemaal meerdere keren over de vrouwen heen gegaan. Margreet en Ineke lagen uitgeput op de bank. Hun schaamlippen en schaamharen zaten dik onder het zaad van de mannen. Onder hun billen was de bank drijfnat. “Tijd om elkaar schoon te likken” riep de leider en twee mannen trokken de vrouwen van de bank en sleurden ze naar het midden van de kamer. Terwijl Ineke op haar rug lag moest Margreet op haar gaan liggen met haar hoofd op de openstaande kut van Ineke. Op bevel van de mannen begonnen het zaad uit elkaars kutjes te likken. “Doorslikken” bevalen de mannen. Zo zogen ze het zaad uit elkaars kut en schaamharen. Toen de kutjes schoon waren wilden ze op staan maar de mannen vonden het wel leuk om de twee vrouwen elkaar te zien beffen. “We willen dat jullie elkaar klaar maken en als jullie dat niet doen gaan jullie mannen er aan”

De vrouwen begrepen dat ze er niet onderuit kwamen. Zo begonnen ze met hun tong over elkaars kittelaar te draaien. Opgewonden keken de mannen toe hoe Margreet en Ineke elkaar lagen op te geilen. De twee naakte vrouwen streelden nu elkaars billen terwijl hun tongetjes snel door hun kutjes heen en weer ging. Margreet proefde hoe het kutje van haar buurvrouw van smaak veranderde toen het eerste kutgeil uit haar kutje begon te stromen. Terwijl ze de kittelaar van Ineke tussen haar lippen nam duwde Margreet langzaam haar vinger in de kont van haar buurvrouw. Margreet voelde dat het Ineke opwond en even later voelde ze de duim van Ineke haar eigen kont in gaan. De Duitsers keken hun ogen uit. Deze teefjes lagen elkaar klaar te maken. Met lange halen duwden ze een vinger in en uit elkaars kont. Margreet haalde nu haar vinger uit de kont van Ineke en duwde haar tong tussen haar billen. Langzaam verdween het puntje van haar tong in het kontje van Ineke. Die zoog de kittelaar van Margreet diep in haar mond en knabbelde er zachtjes op. Zo kwamen ze bijna tegelijk klaar en hun hete spel had de Duitsers weer behoorlijk opgewonden. De pikken van de mannen steigerden al en hardhandig rukten ze de vrouwen uit elkaar. “Op jullie knieën met jullie kont omhoog en het hoofd op de grond” snauwden ze “twee van die lekkere teven zullen we ook eens als teven naaien. Doe jullie benen maar weer uit elkaar”.

Zo lagen Margreet en Ineke weer op hun verkrachters te wachten. Die keken met geile blikken naar het mooie uitzicht dat ze hadden. De blanke billen van de vrouwen staken parmantig omhoog en hun kutjes glinsterden nog van hun eigen kutgeil. Tussen hun benen door kijkend zagen ze de volle borsten bijna tot op het vloerkleed hangen. Margreet voelde langzaam de eerste pik langs haar billen strelen om daarna met een harde stoot haar kut binnen te gaan. Twee handen grepen haar borsten vast en trokken haar stevig op zijn pik. “En draaien met die kont” werd haar bevolen. Als twee honden werden de vrouwen genaaid terwijl hun tieten werden gemolken. Een van de mannen werd zo geil dat hij niet langer konden wachten. Hij knielde voor Ineke neer en trok haar hoofd omhoog. Toen wrong hij zijn pik in haar mond. Ook Margreet werd gedwongen om te pijpen en zo werden de vrouwen van voren en van achteren weer stevig genaaid.

Ze kokhalsden haast toen een grote straal zaad hun keel in spoot.

Nadat alle mannen weer klaar gekomen waren, was de verkrachting nog niet over. Weer kropen er twee mannen achter Margreet en Ineke en duwden zachtjes op hun billen. De vrouwen gingen nog meer door de knieën en begrepen dat er nog een keer geneukt moest worden. Maar deze keer hadden de mannen het op hun kontjes voorzien. Margreet voelde hoe een enorme pik tegen haar kontgaatje aan duwde terwijl twee handen haar billen ver uit elkaar trokken. Langzaam verdween de pik in haar kont. Naast zich hoorde ze Ineke gillen van de pijn en begreep dat Ineke al een pik diep in haar darmen moest hebben. Haar eigen verkrachter verhoogde de druk nu duwde zijn pik weer een centimeter verder in haar billen. Toen greep hij haar borsten en schoof haar met een wilde ruk naar achteren. Toen zijn pik geheel haar kont in ging gilde Margreet ook van de pijn. Zo begon een wrede verkrachting.

De enorme pikken van de mannen konden haast niet heen en weer in de nauwe kontjes van de vrouwen en daarom grepen ze de heupen van de vrouwen en haalden ze de vrouwen hardhandig over hun pik heen en weer. De vrouwen kreunden van de pijn maar de mannen werden steeds geiler en trokken de vrouwen steeds sneller heen en weer. Het enige geluid dat er in de kamer te horen was, was het klotsen van de tieten van Margreet en Ineke en hun gekreun. Stef en Ronald zagen hoe diep hun vrouwen werden vernederd. Na een kwartier kwamen de mannen klaar. Het zaad liep haar kont uit toen Margreet de volgende pik al tegen haar kontgaatje voelde rijden. Omdat haar darmen nat waren van het zaad van haar vorige verkrachter gleed deze pik makkelijker haar kont in maar ook nu gilde ze van de pijn toen hij er helemaal inschoot.

Zo werden Ineke en Margreet door alle Duitsers in hun reet genaaid. Als twee honden zaten ze op hen knieën met hun handen op de grond en moesten iedere keer weer meewerken om de mannen klaar te laten komen. Toen de laatste man in hun kont klaar kwam lieten ze zich uitgeput op de grond zakken. De mannen konden ook niet meer en zaten hijgend op de bank. Ze waren doodop na zo’n wrede neukpartij. Margreet en Ineke lagen languit op hun rug op de grond. Met hun benen wijd gaven ze hun verkrachters een fraai uitzicht op hun inmiddels beurs geneukte kutjes.

Maar nog kwam er geen einde aan deze nachtmerrie die nu al drie uur duurde. De Duitsers besloten dat het tijd werd voor weer een geile sexshow. “Deze keer moeten jullie maar eens met jullie mannen optreden” zei de leider van de Duitsers. Ronald en Stef werden los gemaakt en moesten zich uitkleden. Margreet en Ineke werden gedwongen om op hun rug in het midden van de kamer te gaan liggen en met twee handen hun kutlippen ver open te trekken. Toen knielden de mannen en moesten met hun hoofd tussen de benen van hun buurvrouw kruipen. Ronald keek zo diep in de kut van zijn buurvrouw. Naast hem lag Stef in de kut van Ineke te gluren. “Laten jullie je mannen maar eens zien hoe goed jullie kunnen vingeren” zeiden de Duitsers tegen Ineke en Margreet. Zo lagen de vrouwen zichzelf te vingeren terwijl hun buurmannen de geur van hun kutjes moesten opsnuiven. Na een paar minuten vonden de Duitsers het genoeg en moesten Ronald en Margreet naast elkaar op de bank gaan zitten. “Laat jij je buurvrouw maar eens zien hoe je je aftrekt” zeiden ze tegen Ronald “terwijl je met haar tieten speelt”.

Met één hand greep Ronald zijn buurvrouw bij haar borsten en begon zich met zijn andere hand af te trekken. Margreet keek naar zijn stijve pik en moest even later op bevel van de Duitsers met haar benen hoog en wijd haar kutje strelen. Terwijl ze zo met zichzelf zaten te spelen stonden Stef en Ineke in het midden van de kamer met de armen om elkaar heen. Stef hield de billen van zijn buurvrouw stevig vast terwijl Ineke met haar dijen langs de stijve pik van Stef wreef. Toen moest ze haar borsten omhoog duwen zodat Stef haar tepels kon likken. Terwijl hij aan haar tieten zoog duwde Stef zijn wijsvinger haar kont in. “Geef haar nou maar een beurt” riep een van de Duitsers, “en laat haar man maar eens zien hoe je je lul in haar kut ramt”. Stef legde Ineke op de grond neer en trok haar benen wijd. Toen klom hij op Ineke en Ronald zag hoe Stef zijn pik in de kut van zijn vrouw schoof. “Naai jij nu zijn vrouw maar” zeiden ze tegen Ronald.

“En denk erom jullie komen allemaal klaar. Wie niet klaar komt gaat er aan!”

Ronald legde Margreet languit op de bank en kroop tussen haar benen. Hij hoorde het soppen van Ineke’s kut en haar gekreun toen Stef haar zoende en langzaam haar nek streelde. Langzaam schoof Stef zijn pik heen en weer in de kut van Ineke die daardoor opgewonden raakte. Ronald was nu binnen gedrongen bij Margreet en begon haar wild te zoenen. Hij draaide zijn tong door haar mond terwijl hij haar tieten streelde. Margreet wipte langzaam mee. Ze wisten dat als ze niet klaar kwam de krankzinnige Duitsers hun dreigement zouden uitvoeren. Die keken hun ogen uit hoe de twee echtparen probeerden klaar te komen. En de mannen deden hun best om de vrouwen naar een hoogtepunt te brengen. Plotseling begon Ineke hard te kreunen. “Ik kom, ik kom” riep ze “Oh Stef, ik kom klaar”. Stef voelde hoe haar kutspieren om zijn lul klemden en toen ze kwam spoot Stef haar kutje vol met zijn zaad.

Op de bank waren Ronald en Margreet nog niet zo ver. Hoewel haar kutje al lekker nat was kon Margreet nog niet komen. Ze tilde haar benen hoger op en sloeg haar armen om de nek van Ronald. Die zakte nog dieper in de kut van zijn buurvrouw. Toen hij naast zich keek zag hij dat Ineke probeerde de pik van Stef weer stijf te krijgen. De Duitsers hadden haar bevolen te sabbelen en zijn ballen te strelen. Ook Margreet zag wat haar buurvrouw met haar man aan het doen was. Ze kon haar ogen niet afhouden van dit geile spel. Ronald verhoogde het tempo en terwijl hij zijn buurvrouw weer zoende voelde hij dat ze samen gingen klaar komen. Ze kreunden en steunden nu allebei en Stef en Ineke keken naar de wilde neukpartij op de bank die hevig piepte. Stef zag hoe geil zijn vrouw geworden was en wist uit ervaring dat ze snel zou klaar komen. Met hun monden op elkaar en hun armen om elkaar heen geslagen kwamen Margreet en Ronald klaar. Toen Ronald van Margreet af kroop keken de vrouwen naar elkaar en schaamden zich diep voor elkaar. Ze waren geneukt door elkaars man en ze hadden er van genoten.

Toen ze klaar kwamen, waren ze zelfs de verkrachting door de Duitsers vergeten. Zo geil hadden ze zich door hun buurmannen laten maken. Maar ze wisten dat de nachtmerrie nog niet voorbij was en er nog meer zou volgen die avond. Stef en Ronald moesten nu naast elkaar op de bank gaan zitten. Hun eigen vrouwen moesten op hun knieën voor hen gaan zitten en de pik van hun man waarop nog het kutgeil van hun buurvrouw zat in hun mond nemen. Terwijl Ineke en Margreet hun man zaten te pijpen klonk voor de zoveelste keer die avond het bevel “Benen wijd”. Automatisch gehoorzaamden Margreet en Ineke. Met de pik van hun man in hun mond voelden ze hoe hun kutlippen uit elkaar getrokken werden en vervolgens schoven er harde pikken in hun kutjes. Stef en Ronald moesten toezien hoe hun vrouwen weer werden misbruikt.

En weer waren de borsten van de vrouwen het speelgoed voor de Duitsers. Er werd stevig gemolken en de vrouwen kreunden van de pijn. Maar dat wond hun verkrachters alleen maar op. Stef zag aan het gezicht van de Duitser die zijn vrouw aan het naaien was dat hij klaar kwam. Met grote halen spoot hij de kut van Margreet vol. Ook Ronald zag hoe de borsten van Ineke steeds verder naar voren werden geduwd. Het kwijl droop de Duitser uit zijn mond toen hij zijn arm om Ineke sloeg en haar in haar schaamhaar pakte om haar nog strakker op zijn pik te duwen. Hij kreunde luid en Ronald wist dat hij op dat moment klaar kwam en zijn vrouw vol zaad spoot. Hoewel het afschuwelijk was om te moeten zien hoe hun vrouwen voor hun ogen verkracht werden had het sabbelen op hun pik zijn uitwerking niet gemist. Toen de volgende Duitsers hun vrouwen begonnen te berijden groeiden hun pikken weer. “Tijd voor de grote wipshow” zei een van de Duitsers toen hij de kut van Margreet vol spoot. “En deze keer mogen jullie door je eigen man genaaid worden. Niet op de grond maar lekker in bed terwijl wij toekijken”.

De twee echtparen stonden op en met de Duitsers er achter aan werden ze naar de slaapkamer van Stef en Margreet gedreven. Het was een grote en gezellige kamer met een groot bed in het midden. Daar moesten ze met z’n vieren op kruipen. De leider van de Duitsers zei “Zo laten jullie maar eens zien hoe jullie gewend zijn te vrijen. En jullie gaan door tot jullie klaar komen. Je weet wat we anders met jullie doen”. De echtparen konden niet anders dan gehoorzamen. Stef schoof zijn arm om Margreet die langzaam haar benen opende. Toen legde hij zijn hand op haar kutje en begon haar langzaam te strelen. Even later schoof zij vinger tussen haar schaamlippen en maakte draaiende bewegingen over haar kittelaar. Toen de eerste trillingen door haar kutje gingen moest Margreet denken aan al die keren dat zij en Stef zo heerlijk hadden gevreeën in dit grote bed. Maar nu zaten er acht naakte Duitsers naast hun bed te kijken hoe Stef haar lag te vingeren. Margreet zag hoe Ronald ook de kut van zijn vrouw lag te strelen. Toen Ineke haar benen verder uit elkaar deed raakten haar knieën die van Margreet. Even later kroop Stef op Margreet en begon haar kittelaar te likken.

Zacht drukte hij met zijn stijve pik tegen haar lippen en opende zij haar mond om hem er in te laten. Toen Margreet opzij keek zag ze dat ook Ineke met haar mond vol lag terwijl ze flink werd gebeft. Hun buren deden het dus ook op die manier met elkaar. Dat ze dat te zien kreeg haar eigen slaapkamer leek ongelofelijk. Margreet voelde dat het niet lang meer kon duren en fluisterde Stef in zijn oor “kom lekker boven op me liggen en neuk me. Vergeet die smeerlappen die naast ons bed zitten maar” Toen Stef op zijn vrouw kroop en zij haar benen om hem sloeg begon het bed te schudden. Ronald was bezig Ineke flink te naaien en haar geile gekreun vulde de kamer. Ook Margreet werd in hoog tempo bereden en de Duitsers keken met plezier hoe de twee echtparen die ze die avond al zo vernederd hadden zichzelf voor hen lagen klaar te maken. Toen Margreet klaar kwam hoorde ze Ineke schreeuwen. “Oh jee”, dacht ze “we zijn tegelijk klaargekomen”.

De Duitsers klapten hard en zeiden tegen de vrouwen dat ze een goede show hadden gegeven maar dat het mooiste nog moest komen. Stef en Ronald moesten het bed verlaten terwijl hun vrouwen moesten blijven liggen. Ze zagen de Duitsers lachen en toen ze het grote licht uit deden werd het bed nog slechts verlicht door de kleine schemerlampjes aan de muur. Twee Duitsers kropen naast de vrouwen in bed maar deze keer waren ze niet ruw en kropen ze niet boven op de vrouwen. Terwijl Margreet en Ineke op hun rug lagen sloegen de mannen een arm om hen en begonnen de vrouwen zacht te strelen over hun borsten. Toen ze hun hand langzaam tussen de benen van de vrouwen duwden en hun kutjes begonnen te masseren begreep Stef wat er aan de hand was. “Ze gaan ze klaarmaken, de schoften” riep hij tegen Ronald. Die zag hoe twee vingers nu langzaam de schaamlippen van zijn Ineke in gingen en hoorde de Duitsers wreed lachen.

De laatste vernedering was begonnen!

De vrouwen zouden deze keer niet verkracht worden maar zichzelf aanbieden aan de Duitsers. Ronald en Stef zagen hoe de twee mannen in bed de vrouwen teder streelden. Hoe Ineke en Margreet zich ook verzetten, ze konden niet verhinderen dat het eerste kutgeil uit hun schaamlippen stroomde. De mannen draaiden hun wijsvinger nu stevig over de gezwollen kittelaartjes. Margreet voelde zich warm en loom worden in haar buik en toen de Duitser haar hoofd zachtjes tegen het zijne duwde opende ze haar mond om hem te zoenen. Langzaam streelde zij zijn rug en toen ze zijn stijve pik in haar handen nam wisten de Duitsers dat deze twee vrouwen onder hen klaar zouden komen. Ook Margreet en Ineke voelden dat ze die avond voor de vierde keer gingen komen. Nadat ze elkaar hadden bevredigd waren ze allebei door hun eigen en elkaars man klaar gemaakt. En nu zouden het deze smerige Duitsers zijn die hun lichamen opgewonden en naar een hoogtepunt brachten.

Hoewel ze zich diep schaamde en wisten dat hun mannen met afschuw naar hun gekronkel keken konden ze niet stoppen. Steeds vuriger zoenden ze hun minnaars die in hun oren fluisterden dat ze moesten smeken om genaaid te worden. Stef kon zij oren niet geloven toen hij Margreet aan haar minnaar vroeg “Neuk me alsjeblieft, stop die lekkere Duitse lul van je in mijn kutje”. Hijgend herhaalde ze dat meerdere keren tot dat de Duitser op zijn rug rolde en Margreet op zich trok. “Maak die kut van je maar open dan schuif ik mijn pik naar binnen. Kreunend opende Margreet haar kutje en liet zich zakken op de keiharde pik van de Duitser. Stef snikte toen ze langzaam begon haar Duitser te berijden. Ook Ineke had moeten smeken om een lekkere beurt. “Ik ben een geile hoer” fluisterde ze “die met een hete kut op een stijve paal ligt te wachten!”....

Nadat ze de Duitser nog eens stevig gezoend had werd ook zij op een pik gezet en naast Margreet bereden zij samen hun minnaars. Toen die hun armen om de vrouwen sloegen en hen tegen zich aan drukten was dat een signaal voor twee van hun maten om achter de vrouwen te kruipen. Margreet en Ineke voelden twee pikken hun kont ingaan maar anders dan eerder deze avond was er geen pijn. De warme gloed in hun buik nam toe en terwijl ze met hun heupen draaiden voelden ze de beide pikken door hun neukholletjes heen en weer gaan. Ze voelden dat ook de mannen erg opgewonden raakten en dat het nog maar een kwestie van tijd was voor ze zouden klaar komen. De man achter Margreet trok haar wat omhoog en zoende haar in haar nek terwijl hij zachtjes haar tieten streelde. De man waar ze op lag nam haar gezicht tussen zijn handen en dwong haar naar hem te kijken.

“Ik wil dat je in mijn ogen kijkt als je klaar komt!” zei hij.

Margreet wist dat het allemaal ging gebeuren. Stef moest toekijken terwijl zijn vrouw klaar ging komen met twee Duitse lullen diep in haar lijf. De Duitsers lagen nu stil en lieten Margreet het werk doen. Langzaam schoof ze heen en weer tussen haar twee mannen en keek de man onder haar diep in zijn ogen. Toen voelde ze dat ze klaar kwam en toen ze het uit gilde van genot spoten haar twee minnaars hun zaad diep in hun lichaam. Zo kwamen ze alle drie tegelijk klaar. Naast zich hoorde ze Ineke snikken en ze wist dat ook zij de vernedering van haar leven had moeten ondergaan en klaar gekomen was op de pikken van hun verkrachters. Toen de Duitsers vertrokken was het al bijna licht. De nachtmerrie van die avond zouden de twee echtparen nooit meer vergeten. Dat Margreet en Ineke na de vele verkrachtingen door de Duitsers waren klaar gemaakt in het grote bed van Stef en Margreet, zou ze altijd bij blijven.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm