Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Juf word meerdere malen bruut verkracht (4)
Categorie: verkrachting | donderdag 23 januari 2014 04:57

Deel 4 - Het was nu zaterdagmorgen en Pieter was zoals hij beloofd had boodschappen gaan doen. Terwijl ik zo nog half gebroken van de vorige avond in bed lag bij te komen realiseerde ik mij opeens dat ik eigenlijk gisteren al ongesteld had moeten worden. Het kon natuurlijk zijn dat ik door alle emoties wat onregelmatig was geworden, maar er kon ook een andere oorzaak zijn en het zweet brak mij uit bij die gedachte. Ik had gelijk geen rust meer in mijn lijf. Ik sprong onder de douche en zonder verder iets te eten of te drinken vloog ik de deur uit naar de drogist. Bij het winkelcentrum lette ik goed op om Pieter niet tegen het lijf te lopen en dook gelijk de drogist in. Op zaterdagmorgen was het er behoorlijk druk en op enige privacy hoefde ik bij de toonbank niet te rekenen. Er zat dus niets anders op dan aan de verkoopster om een zwangerschapstest te vragen. Natuurlijk was er wel iemand in de rij wachtenden die het nodig vond om mij aan te spreken en te vertellen dat zij ook zwanger was en hoe heerlijk ze dat vond. Mijn hoofd stond helemaal niet naar een kletspraatje en ik kapte het gesprek nogal cru af en haastte mij terug naar huis om weer voor Pieter thuis te zijn. Thuis las ik de gebruiksaanwijzing door en zag dat het beste resultaat verkregen werd met ochtendurine. Zoveel geduld had ik niet en ik sloot mij gelijk met de tester op in de wc. Enige tellen later was de uitslag er. Ik was zwanger.

Geile afspraakjes

Net op het moment dat ik van de wc kwam ging de voordeur open en kwam Pieter beladen met boodschappen binnen. De tester kon ik verborgen houden en even later liet ik hem in een la verdwijnen. “Je moet echt niet meer zo laat doorwerken” zei Pieter bezorgd. “Je ziet er uit als een lijk” Gedeeltelijk had hij daar misschien ook wel gelijk in. Ik wilde op dat moment best doodgaan. Dan waren al mijn problemen voorbij dacht ik. Sinds mijn laatste ongesteldheid had Pieter mij misschien zes keer geneukt en maar bij twee keer was hij in mij klaar gekomen. Hoeveel zwarte pikken zich de laatste dagen in mij geleegd hadden wist ik niet eens meer maar het waren er veel geweest. De kans dat het kind niet van Pieter was maar van een onbekende zwarte was levensgroot. Moest ik hem nu gaan vertellen dat hij vader werd terwijl er straks hoogst waarschijnlijk een donker kindje op de wereld ging komen? Dat kon ik niet, maar het verzwijgen was ook niet vol te houden realiseerde ik mij. Tot overmaat van ramp stelde Pieter voor om de boel de boel te laten en vanmiddag gezellig even bij onze ouders langs te gaan. Ik zag er als een berg tegen op om dat bezoek af te leggen want vooral de moeder van Pieter had als vast onderwerp van gesprek of ze al oma ging worden. Ik moest door de zure appel heen bijten en besloot dan maar mee te gaan.

Ver was het niet rijden en via Harderwijk waren we zo in Barneveld. Mijn ouders waren gelukkig het meest geïnteresseerd in hoe het met het werk ging en dat viel dus reuze mee, maar bij het volgende bezoek waren we nauwelijks binnen of zijn moeder begon al te vragen of er al iets op komst was. Ik moest voor de eerste keer mijn kind verloochenen en dat deed mij echt pijn. Natuurlijk had ik al over kinderen gedacht maar toen had ik het idee dat ik dolblij zou zijn als het zover was en nu dorst ik het niet eens aan anderen te vertellen. Tot overmaat van ramp vroegen ze ook nog of we wilden blijven eten en zo zat ik daar uren voordat we weer konden vertrekken. Eenmaal thuis gekomen stelde ik voor om een keer bijtijds naar bed te gaan en zo zat die dag er ook weer op.

De zondag verliep als elke andere zondag met een kerkbezoek en wat rust en zo was het weekend weer voorbij.

Op maandagmorgen fietste ik naar school en begon net als anders met mijn lessen. Na een kwartier kwam het schoolhoofd de klas in en vroeg of ik even met hem mee wilde komen. De juffrouw uit de klas ernaast zou wel even ook op mijn klas letten. Ik had geen idee waar hij mij over wilde spreken tot ik zijn kamer binnen kwam en daar de ouders zag zitten die mij vrijdag naakt in de hal van hun flat hadden gezien. De grond zakte onder mijn voeten weg en ik moest mij even vast pakken aan een stoel. “Aan je reactie bij het zien van de ouders van Annemiek te merken klopt het wel wat zij mij verteld hebben.

Klopt het dat jij vrijdagmiddag in gezelschap van een tiener volledig naakt door de hal van hun flat liep? Donderde hij tegen mij. Ontkennen had geen zin en vol schaamte vertelde ik hem dat ik gechanteerd werd en er niet vrijwillig was. “Gechanteerd of niet het is niet te rijmen dat een leerlinge van onze school haar lerares naakt rond ziet lopen. Ik stel je per direct op non-actief en zal je ontslag voordragen bij het bestuur. Je kunt gelijk vertrekken,” deelde hij koud mede zonder verder enig verweer aan te willen horen.

Ik barstte in tranen uit en liep gebroken terug naar mijn klas om mijn spullen te pakken. “Dag kinderen, juf houdt van jullie” kon ik nog met moeite uitbrengen voor ik de klasdeur achter mij dicht deed. Binnen een week lag mijn hele leven in puin. Ik was zwanger zonder te weten van wie, ik was ontslagen en mijn relatie kon ik ook wel vergeten als Pieter hier achter kwam en dat kon niet lang duren.

In de fietsenberging ging ik op de grond tegen de wand aan zitten en huilde mijn longen er uit. Waar moest ik heen? Naar huis wilde ik al helemaal niet en hier blijven zitten kon ook niet. De pauze zou zo gaan beginnen en ik wilde de kinderen niet meer onder ogen komen en al zeker mijn collega’s niet. Ik haalde mijn fiets uit de stalling en reed het schoolplein af. Doelloos fietste ik een tijd rond en kwam uiteindelijk tot de conclusie dat er maar één plek was waar ik over mijn ellende zou kunnen praten. Ik moest wel naar die flat toe waar alles begonnen was. Onder aan de flat zette ik mijn fiets op slot en twijfelde nog even voor ik de lift in stapte.

Uiteindelijk drukte ik op het knopje van de lift en ging naar boven.

Met lood in mijn schoenen liep ik over de galerij en belde aan. Gelukkig deed de moeder open en die zag wel aan mij dat ik niet zomaar langs kwam zoals de andere keren om mij te laten neuken. Ze liet mij vriendelijk lachend binnen en nam mij mee naar de keuken. Ze bleek alleen thuis te zijn en met handen en voeten en wat Engels kon ik haar duidelijk maken wat er aan de hand was. Ze maakte een kopje thee voor mij en dat deed mij in ieder geval een beetje goed. Veel werd er verder niet gezegd tot haar man thuis kwam. Ook hij had begrip voor me en liet mij dit keer met rust. Ik kwam er nu achter dat hij Carl heet en hij vertelde mij dat als ik nergens heen kon ik dan maar bij hun moest komen wonen.

Als een lam vogeltje zat ik aan de keukentafel en dronk heel wat kopjes thee voor het zover was dat ik de waarheid onder ogen moest gaan zien en thuis gaan vertellen wat er was gebeurd. Hier kan ik op zich kort over zijn. De anders zo begripvolle Pieter wilde mij nooit meer zien en die bastaard in mijn buik al zeker niet. Ik kon mijn spullen pakken en vertrekken. Met een fiets vol tassen en een koffer op mijn stuur vertrok ik zo lopend van huis. Ik was dakloos en kon nergens anders heen dan naar juist die flat die mij al deze problemen had bezorgd. Lopend was het nog een heel eind en na ruim een uur lopen kwam ik er aan. Ik sjouwde alles naar de lift en drukte voor de tweede keer die dag op het knopje van de lift. Dit keer deed Carl open en liet mij binnen. Mijn spullen werden op een hoop gestapeld en ik kon doorlopen naar de kamer.

“Zo sletje, je hebt er dus voor gekozen om bij ons in te trekken” begon hij.

“Je weet wat je hier te doen staat en wat je taak hier is. Binnen deze muren wil ik geen kleren zien dus uit met die zooi” bracht hij mij terug in de realiteit. Op medelijden hoefde ik duidelijk niet te rekenen. Hij maakte mij gelijk duidelijk dat ik vanaf nu niet enkel een paar uurtjes na schooltijd maar de hele dag hun seksslavin zou zijn. Gehoorzaam voldeed ik aan zijn opdracht en toonde mij even later naakt aan hem. “Luister goed slet, als er gebeld wordt kijk je wie er voor de deur staat. Is het een kind dan ga je naar de slaapkamer en blijft daar. Iedereen boven de 17 jaar, daar doe je voor open en ben je beschikbaar voor” deelde hij mee. “Ja meneer” antwoordde ik gedwee terwijl ik zag hoe hij zijn pik uit zijn broek haalde. Ik wist intussen wel wat dat betekende en ging al op mijn knieën voor hem zitten om hem te pijpen. Hij knikte goedkeurend en ging achterover in zijn stoel hangen terwijl ik zijn pik op volle sterkte bracht.

Terwijl ik aan het pijpen was betrapte ik mij erop dat ik ondanks alle ellende van die dag hoopte dat hij mij zou neuken met die heerlijke grote pik van hem. Zover kwam het ditmaal echter niet want de deurbel ging en met een zet herinnerde hij mij eraan dat het mijn taak was om de deur te openen. Ik keek eerst wie er voor de deur stond en ik herkende de huismeester die mij al eerder had aangekeken na het vinden van mijn lingerie in de prullenbak in de hal. Nu kreeg hij dus zijn zin en moest ik mij naakt aan hem tonen. Ik opende de deur en die vent zijn bek viel open van verbazing toen hij mij naakt in de deuropening zag staan. “Zo goed ben ik nog nooit ontvangen door een bewoner” wist hij uiteindelijk uit te brengen. “Is meneer Ubame thuis?” vroeg hij daarop. “Ja hoor, ik zal hem even roepen” reageerde ik en liep heupwiegend naar de kamer. “De huismeester wil u spreken meneer” bracht ik de boodschap over. “Laat hem maar binnen komen” was zijn reactie en ik haalde de huismeester op van de voordeur.

De huismeester begon gelijk zijn verhaal dat hij mij had zien aankomen met al mijn bagage en dat het niet toegestaan was dat er meer mensen in een flat woonden dan dat er in het huurcontract was vastgelegd. “Die slet woont hier ook niet maar werkt hier, zij is hier puur om door iedereen gebruikt te worden. Als je wilt mag je haar ook gebruiken” nodigde hij de huismeester uit om gebruik van mij te maken. De man zijn ogen waren al de hele tijd op mij gericht geweest en een dergelijke buitenkans liet hij zich niet ontnemen. Zijn spijkerbroek ging al open en even later werd mij een behaarde pik voor gehouden. Braaf pakte ik de pik en begon er aan te likken. Dat er een zweetlucht aan zat nam ik op de koop toe. Ik had door de omstandigheden keuzes moeten maken en dit was een gevolg daarvan. Zo beschouwde ik het en deed wat er van mij verwacht werd. De pik stond al snel hard, maar viel mij wel tegen. Zelfs die van Pieter was nog groter dan deze. Met gemak kon ik de hele pik tot aan zijn ballen in mijn mond nemen en zo liet ik mijn mond over de volle lengte van zijn pik gaan. De man kreunde van genoegen en vroeg intussen of hij mij ook mocht neuken. “Natuurlijk mag je dat, steek je pik maar in een gat waar je zin in hebt” gaf Carl als antwoord. Dat was niet aan dovemansoren gezegd en zo werd ik even later op handen en knieën gezet.

Ik had op de dikke pik van Carl gehoopt en zou het nu moeten doen met het kleine pikkie van de huismeester.

Op het moment dat ik hem voelde spugen op mijn kont wist ik al dat hij mijn in mijn reet ging naaien en even later voelde ik hem al binnendringen. Ruw pakte hij mij bij mijn tieten en neukte mij zo stevig in mijn kont. Veel plezier was hier voor mij niet aan. Door het kleine formaat was ik er niet opgewonden van geworden en liet hem puur zijn gang gaan en zijn ballen leeg spuiten. De huismeester was kennelijk zo opgewonden dat hij eindelijk een vrouw in haar reet mocht neuken dat hij zich niet kon beheersen en binnen no-time begon hij al te spuiten. Ik kende het ritueel intussen en nadat hij zijn pik uit mij had getrokken draaide ik mij om en likte zijn pik schoon. “Ik neem aan dat het verder geen probleem is dat die slet hier is” vroeg Carl en de huismeester verzekerde hem dat wat hem betreft alles dik in orde was. Nadat de huismeester weg was riep Carl mij om af te maken waar ik aan begonnen was. Het verschil in pik viel mij nu nog meer op en ik voelde hoe mijn kut begon te soppen van die heerlijke lul die ik aan het zuigen was. “Die pik van die lamstraal van een huismeester was niks hé, ik zag wel hoe teleurgesteld je reageerde sletje” wreef hij mij de waarheid onder mijn neus.

“Omdat je een rotdag hebt gehad zal ik je mijn pik laten voelen” ging hij verder.

Hij trok mij omhoog met zijn grote handen en liet mij zo met mijn kut over zijn harde pik zakken. Moeiteloos gleed ik door tot op zijn ballen zo nat was ik al van wat er aan vooraf was gegaan. Ik begon op en neer te bewegen op zijn pik en liet mij steeds harder vallen over zijn heerlijke dikke pik. Mijn klit klapte tegen zijn buik bij elke keer dat ik mij liet vallen en ik neukte alle frustratie van die dag van mij af. “Het gevoel in mij was sterker dan ikzelf en had mij in deze situatie gebracht en nu wilde ik er ook het maximale voor mijzelf uithalen. Ik was mij er nu vol van bewust dat ik mij als een echte slet aan het gedragen was en dat was dan maar zo. Een echte slet werd tenminste wel veel beter geneukt dan een keurige huisvrouw. De pik van Carl raakte mij overal in mijn kut en hij zat er zo strak in dan ik elke ader op zijn pik voelde langs de wanden van mijn kut. Zwetend en hijgend gaf ik mij over aan mijn orgasme en terwijl ik me nog een keer extra hard over zijn pik liet vallen kwam ik gillend klaar.

Carl was echter nog niet zover en gaf mij een teken dat ik mij om moest draaien toen ik wat bijgekomen was en nu richtte hij zijn pik op mijn kont. Het beetje zaad van de huismeester smeerde mijn reet en ook daar had ik nu weinig moeite om de volle lengte van Carl op te nemen. Terwijl Carl mijn tieten en spenen onderhanden nam graaide ik zelf met mijn handen in mijn kut en ging als een bezetene over mijn klitje. Ik was buiten zinnen van het gevoel dat dit mij gaf en toen ik Carl voelde verkrampen op het moment dat hij ging spuiten kwam ik tegelijkertijd met hem klaar. We waren maar net klaar of de deurbel ging weer. Dit keer was het Dennis met een vriendje die naar huis kwam en ik dook de mij aangewezen slaapkamer in tot het moment waarop ik een seintje zou krijgen dat ik weer tevoorschijn kon komen. De vrouw van Carl bracht mij een tijdje later een bord onherkenbaar eten maar het smaakte prima. Pas later op de avond werd ik weer opgehaald door Carl nadat Dennis naar bed was.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm