Een lul zo hard als staal!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Mijn kutje bleef niet ongebruikt
Categorie: vakantiesex | vrijdag 13 september 2013 03:17

Geile afspraakjes

We zouden onze zomervakantie in zuid Frankrijk doorbrengen in een naturistenkamp aan de Golf van Biskaje, tegen Spanje aan. Henk en ik waren nu drie jaar getrouwd en waren al voor ons huwelijk lid van een naturistenclub. We hadden onderling wel eens van partner gewisseld en dat was ons beiden goed bevallen. Deze vakantie hadden we ons voorgenomen, om ter plaatse een vreemde als partner te kiezen, bij voorkeur iemand die ongebonden was, zodat we zo vrij mogelijk zouden zijn in onze keuze. Bij het ruilen van echtparen was het toch altijd zo, dat of de ene of de andere partner niet helemaal naar de zin was van een van ons. We stonden nog maar nauwelijks met onze caravan op de camping, die een paar honderd meter van het strand verwijderd lag; of Henk had al contact met een meisje. Met zijn charme en verleidingstactiek verbazingwekkend, bovendien wilde dat niet zo verbazingwekkend, bovendien wilde het toeval dat ze met haar ouders in een caravan naast de onze stond.

Ze heette Fiona en was een slanke brunette van hooguit zeventien. Met haar donkere ogen en haar betekende ze voor Henk natuurlijk het einde, omdat ze in alles het tegenovergestelde was van mij, die blond en mollig was. 'Heb jij nog geen contact kunnen maken, Marlene?' vroeg hij me die avond. 'ik heb nog niets naar mijn smaak kunnen vinden, ' antwoordde ik. 'Je vindt het toch niet erg dat ik morgen met Fiona ga zwemmen?' 'Natuurlijk niet, we hebben toch afgesproken dat we elkaar zo veel mogelijk vrij zullen laten, ' kaatste ik terug. Ze kwam hem om tien uur halen en ik benijdde haar schoonheid. Met haar soepele en lenige lichaam was ze een verrukkelijk meisje. Ze had een licht dansende loop en het donkere haar zwierde om haar hoofd, waarbij de lokken soms haar naakte borsten bedekten. Toen ze samen naar het strand gingen, elk een badhanddoek onder de arm gekiemd, volgde ik hen stiekem. Ik was ervan overtuigd dat ze niet veel tijd verloren zouden laten gaan en Henk kennende wist ik dat hij onderweg al zou beginnen haar te verleiden. Fiona liep zo onbevangen als een nimf en leek niet in het minst bezwaard dat ze mij m'n man ontroofde. Ze had opgewekt naar me gezwaaid toen ze met Henk wegliep en hij verruilde kennelijk met graagte mijn blanke lichaam voor haar gebruinde. Geruisloos sloop ik door het struikgewas met ze mee, een eindje achter hen aan. Henk had een arm om haar lichaam geslagen en toen ze even buiten de camping een verkeerd pad waren ingeslagen en daarna terugliepen, zag ik hoe zijn vingers over haar platte gespierde buik gleden. Zijn vingers streelden door het zijdeachtige haar op de venusheuvel en kropen liefkozend over haar liezen. ik kreeg een tintelend gevoel in mijn buik en wenste, dat er een mannenhand in de buurt zou zijn, die bij mij soortgelijke onderzoekingen zou verrichten.

Al lopend bracht Henk nu ook zijn andere hand in het spel. Hij aaide haar borstjes met de donkere tepels en ze draaide zich half naar hem toe. Hij trok haar helemaal tegen zich aan en ik zag zijn gezwollen pik tussen hun beider lichamen verdwijnen. Ze zoenden elkaar daar midden op het pad en Henk' handen wreven alsmaar op en neer over haar billen en heupen. De handdoeken waren op de grond gevallen en opeens bukte Henk zich om ze op te rapen, waarna hij het meisje bij de hand pakte en haar de struiken in wok. Ze verscholen zich in een soort kuil, een kom tussen wat lage heuveltjes, en ik kroop voorzichtig op de verhoging, waar ik achter een paar struiken bleef liggen. Ik had een prachtig uitzicht en zag hoe Henk zijn handdoek op de bosgrond uitspreidde. Fiona ging erop liggen en strekte zich in haar volle verleidelijke naaktheid uit. Henk bewoog zich vlug en doelbewust, hij knielde naast het meisje en ik zag zijn mond naar haar kruis gaan. Zijn hoofd bewoog op en neer tussen haar dijen en met lange halen likte hij haar vagina. Fiona spreidde de benen wijd en haar gezicht drukte passie en wellust uit, terwijl haar vingers naar Henk' penis reikten. Zijn lul stond lang en hard tussen zijn benen, als die van een hengst die op het punt staat een merrie te beklimmen. Fiona's vingers omvatten zijn penis en speelden er mee. Henk drukte zijn onderlichaam in de richting van haar gezicht en verschoof zijn knie๋n zodat hij pal boven haar hoofd zat. Hij duwde zijn pik tegen haar wang en lippen en dan zag ik hoe ze haar mond opende 'en zijn eikel erin schoof. Plotseling begon het meisje te sidderen en zwaaide haar hoofd heen en weer. Met vertrokken gezicht stootte ze gesmoorde kreten uit, Henk had haar klaar gelikt. Hij hief zijn natte gezicht op en keek naar het schokkende meisjeslichaam, terwijl hij een hand op haar kut hield. De kriebel in mijn buik was tijdens deze voorstelling intenser geworden en ik drukte mijn onderlichaam tegen de grond. Mijn zenuwen schreeuwden om bevrediging en gespannen keek ik naar het tafereeltje beneden me.

Dan keerde Henk zijn lichaam om en schoof met zijn buik tussen de benen van het meisje. Duidelijk kon ik onderscheiden hoe hij zijn keiharde staaf in haar vagina schoof. Met een snelle stoot liet hij zich helemaal in haar schieten waarbij Fiona met een wellustig gekreun reageerde. Hij neukte haar wild en onbeheerst, opgehitst door haar orgasme en Fiona sloeg krampachtig haar benen rond zijn heupen. Haar handen gingen over zijn rug en haar vingers streelden zijn lendenen. Hoewel we al eerder van partner hadden verwisseld, had ik Henk nooit met een andere vrouw zien neuken en hij mij niet met een andere man. We hadden het altijd in een aparte kamer gedaan wanneer we thuis of bij kennissen waren. Het was toch iets heel anders, wanneer je, behalve te weten dat je man met een ander neukte, het ook nog te zien kreeg. Daarbij kwam nog de brand in mijn schoot die niet geblust kon worden omdat ik alleen was en ik hield daarom een hand tussen mijn benen. Terwijl ik naar do twee naakte met elkaar verstrengelde lichamen keek, duwde ik twee vingers in mijn schede en kreeg een licht orgasme. Daardoor iets gekalmeerd zag ik hoe Fiona's mond weer vertrok, ze spande haar lichaam en drukte het omhoog tegen Henk' buik en borst waarna ze ineenkromp en ik haar gekreun van bevrediging hoorde. Meteen barstte Henk in haar los. Grommend schokte hij op haar en ik wist dat hij haar nu volspoot. Even later stonden ze op, ze lachten tegen elkaar en Henk wreef Fiona's kut droog met zijn handdoek, waarna ze door de struiken verdwenen. Ik wachtte tot ze weg waren en wilde opstaan toen ik aan de overzijde van de kuil beweging in de struiken zag. Ingespannen tuurde ik door de struiken en zag een naakte man opstaan en in de richting van het pad lopen Hij was jong, ongeveer van mijn leeftijd en had een stijve pik. Het was duidelijk dat hij het paar eveneens had zien neuken waardoor hij een erectie had gekregen. Zijn gezicht stond me wel aan zo uit de verte en ik sloop vlug door het bos naar het pad om hem voor te kunnen zijn. Zodra ik merkte dat hij de richting van de camping uitliep kwam ik schuin voor hem het bos uit en ging dezelfde kant op. Ik liep langzaam zodat hij me moest inhalen en deed net of ik hem niet gezien had.

Even later hoorde ik zijn voetstappen en kwam hij naast me lopen. "Alleen aan de wandel?" hoorde ik hem vragen. Ik keek opzij en kon nu beter beoordelen hoe hij er uit zag. Dat viel alleszins mee en met een blik uit mijn ooghoek zag ik, dat zijn fallus nog steeds omhoog wees. Al pratend hadden we al spoedig de camping bereikt en wist ik dat hij student was en samen met een vriend op het zelfde terreintje stond als Henk en ik. Bij onze caravan zei ik in een opwelling, omdat ik nog geen afscheid van hem wilde nemen en een mogelijke partner in hem zag: 'Drink je een kop koffie met me?' Hij nam mijn aanbod aan en samen gingen we de voortent binnen. Zijn erectie was inmiddels afgezwakt en ik deed bedrijvig zoals het een goede gastvrouw betaamt. Ik zette water op en zocht naar koffie, suiker en room. Ik wilde hem weer aan de praat hebben en wilde ook praten over het sekstafereel dat hij net ook gezien had. 'Wat deed je eigenlijk in het bos? 'viste ik. 'Oh, ik liep een eindje te wandelen. "Ik ook, " vertelde ik, "maar er waren nog meer mensen." 'Ja, ik stuitte op een paartje dat hevig aan het vrijen was, ' bekende hij. Ik zag dat bij de herinnering aan wat zich onder zijn ogen had afgespeeld zijn fallus weer begon te rijzen. Zelf voelde ik ook de kriebel weer opkomen en ik snakte ernaar met hem naar bed te gaan. Maar ik kon toch het initiatief niet nemen?

Dan hebben we waarschijnlijk hetzelfde gezien, merkte ik op!

Hij keek me ge๏nteresseerd aan. 'Dat stelletje in die kuil? 'zei hij vragend. 'Ja precies, mijn man en zijn vriendin waren zich daar aan het vermaken.' 'Maar.maar kun ie dat zo aanzien, en jij dan..? 'stamelde hij. Ik legde hem uit welke afspraak Henk en ik hadden gemaakt. Hij kwam uit zijn stoel overeind en vroeg: 'Heb ie al een vriend gevonden?' 'Nee, ' zei ik. En toen, eindelijk kwam hij op me af en sloeg zijn armen om me heen. Ik gooide mezelf als 't ware naar hem toe, omklemde hem en duwde mijn blote buik tegen de Zijne. Ik voelde de heerlijke hardheid van zijn lul, het ruige schuren van zijn schaamhaar tegen mijn liezen en de druk van zijn borst tegen mijn tepels. Ik was tussen mijn benen zo nat als een dweil en trok hem mee de caravan in want de voortent was aan alle zijden open zodat we teveel te kijk stonden. Binnen wierp hij me direct op de bank die als slaapgelegenheid dienst deed en stak zijn pik regelrecht tot onder mijn navel.

Wat een genot Zo'n stevig stuk vlees in me te hebben!

Ik kromde me onder zijn harde stoten en wrikte mijn schede zo rond zijn penis dat hij bij elke slag langs mijn clitoris gleed. Doordat ik zo oververhit en verlangend was kwam ik al dadelijk klaar en sleepte hem mee in mijn orgasme. Krachtig voelde ik zijn zaad in me spuiten en langs mijn schaamlipjes weer naar buiten stromen. Dat was nog eens klaarkomen! Veel lekkerder met Zo'n penis in je kut dan door je eigen vingers tot bevrediging gebracht worden. Nu de eerste hartstocht gestild was, ging ik koffie zetten. We dronken en praatten vooral over seks en na een uurtje gin gen we weer aan de slag. Toen Henk en Fiona om ้้n uw terug kwamen om een hapje te eten hadden Frank, zo heette mijn nieuwe vriend, en ik, drie keer geneukt. Hij had me vol gepompt met zijn hete zondoorstoofde sperma terwijl ik minstens zes of zeven keer was klaargekomen. Ik stelde hem voor aan mijn man als mijn nieuwe partner. 'Zozo, je loopt al vlug van stapel, ' lachte hij. 'Nou, jij niet minder, ' repliceerde ik, je was nog niet aan zee vanmorgen of je ging er al op los.' Hij keek me bestraffend aan. 'Je hebt me toch niet begluurd? 'vroeg hij. 'Jazeker, ' antwoordde ik, 'en Frank ook toevallig. We ontmoetten elkaar aan je neukbed.' Deze paar zinnen hadden we in onze eigen taal gesproken, de beide Franse mensen hoorden niet wat we zeiden en bemoeiden zich niet met onze conversatie.

'Zullen we vanmiddag met z'n vieren gaan zwemmen?'

Stelde Henk voor en nu in het Frans zodat de anderen zijn uitnodiging konden verstaan. iedereen ging akkoord, zodat we na het eten met ons vieren naar het strand gingen. Daar vermaakten we ons met zwemmen, stoeiden in het water en gingen zonnebaden, maar tot seks kwam het niet, daar er nog meer mensen in de directe omgeving waren. We spraken af dat we de volgende ochtend om tien uur weer met ons vieren zouden gaan, zowel Fiona a's Frank zouden ons komen afhalen. Die avond neukte ik nog eens heerlijk met Henk, die opmerkte dat 'Dan waardeer ik je zachte mollige lichaam nog meer, ' merkte hij op. De volgende dag was Fiona er al om negen uur haar ouders waren vroeg met de auto vertrokken naar de dichtstbijzijnde stad om wat inkopen te doen en zodra ze merkte dat we opgestaan waren liep ze onze tent binnen.

Ze begon direct aan Henk te plukken en vertelde hem dat ze hem de afgelopen nacht erg had gemist. 'Slapen zonder een man is toch maar niks, ' zei ze 'Haal dan de schade maar even in, ' adviseerde ik want in mijn hart wilde ik graag nog eens zien hoe ze neukten. Henk keek even onderzoekend naar me en friemelde vervolgens aan Fiona's tietjes en kutje. Het meisje drukte zich hijgend tegen hem aan en zuchtte: 'O kan dat, mag dat Marlene? 'Geneer je niet, ' zei ik. Henk liet zich dat geen tweede keer zeggen en trok haar op een luchtbed. De tent was nog gesloten, zodat we geen inkijk hadden en ongestoord konden naaien. Nieuwsgierig keek ik toe hoe Henk zijn stijve paal in Fiona's kutje liet verdwijn en. Het meisje kronkelde onder hem en ik kon zien hoe haar stevige schaamlippen zich om zijn penis knelden. Ze neukten net als de vorige dag, zij met haar benen om zijn heupen, terwijl hij zijn handen onder haar billen hield. In hun hartstocht letten ze helemaal niet meer op mij, ze gingen volkomen in elkaar op en ik genoot van het kijken naar hun copulerende lichamen. Toen het meisje sidderend klaarkwam en Henk kreunend haar kutje vulde met de inhoud van zijn ballen, klemde ik net als de dag ervoor, mijn handen tussen mijn benen. Bijna kwam ik klaar, toen Fiona mijn verlangen ontdekte. Ze glipte snel onder Henk vandaan en kwam naar me toe, keek me vragend aan en zei: 'Mag ik dat doen, mag het?' Zonder mijn toestemmend antwoord af te wachten liet ze haar vinger tussen mijn dijen glijden en drukte op mijn schaamlippen. Ze voelde de vochtigheid ervan en liet een vinger naar binnen glijden die ze zacht over mijn kittelaar wreef. Bijna onmiddellijk kwam ik onder haar liefkozende vinger klaar. Ze keek onafgebroken naar mijn wringende, van een orgasme genietende lichaam. 'Je bent mooi, Marlene, ' zei ze.

Henk had geboeid toe gekeken hoe ik door zijn vriendin bevredigd werd en stond op van zijn luchtbed. 'Jullie zijn twee verrukkelijke seksdiertjes, ' merkte hij op. Een half uur later had ik de onvermijdelijke koffie klaar en schonk juist in toen Frank binnenkwam. Zodra hij me zag wipte zijn penis verlangend omhoog, zodat het duidelijk was, welke gedachten hem bezig hielden. Het ontging Henk en Fiona niet in welke toestand hij verkeerde en ik was van plan er iets aan te doen. Mijn door de vingers van Fiona opgewekt orgasme was vrij oppervlakkig geweest en ik hunkerde ernaar een stevige paal in me te voelen. Toen ik Frank zijn koffie aanreikte kon ik niet nalaten mijn vingers liefkozend om zijn gezwollen penis te leggen en hem daar even te strelen. Hij keek me dankbaar aan en het was Henk die de ban verbrak door op te merken: 'Waarom Fiona en ik wel en jullie niet?' Daarmee gaf hij Frank en mij een vrijbrief en ik haakte er direct op In door Frank te vertellen wat zich zojuist in de tent had afgespeeld. Hij aarzelde nog, waarop ik hem uit zijn stoel trok. Zijn penis sloeg tegen mijn billen toen hij me op de voet volgde en ik liet me op het luchtbed vallen waarop kort tevoren Henk en Fiona hadden genaaid. Hij stortte zich op me of hij al weken zonder vrouw was geweest en met een onuitsprekelijk genotsgevoel voelde ik zijn harde lul tussen mijn liefdeslippen glijden. Terwijl Fiona en Henk een sigaret rookten en koffie dronken paarden we onder hun ogen als krolse katten. We stoorden ons nergens aan en kreunden, zuchtten en hijgden in onbeheerste hartstocht. Frank was door het dolle been en ramde op me los alsof er niets anders bestond dan wij twee๋n. Zijn buik kletste met elke stoot tegen de mijne en ik voelde zijn slingerende zak tegen mijn kruis slaan. Hij prikte zich op me vast en kneep in mijn borsten, terwijl ik zijn eikel steeds groter voelde worden. Plotseling brak de spanning en kwamen we tegelijk klaar, waarbij we gromden en kreunden. In mijn binnenste voelde ik het kloppen van zijn fallus en bet spuiten van zijn zaad dat in een lauwwarme stroom mijn baarmoeder omspoelde. Na mijn klaarkomen keek ik naar Henk en Fiona en zag dat zij met haar hand over zijn penis en balzak gleed terwijl Henk de zijne beschermend over haar kut hield.

Zodra we een beetje bijgekomen waren van onze uitputtende co๏tus begaven we ons naar het strand. Die avond kwam Fiona bij ons in de caravan op bezoek. Haar ouders waren terug maar vonden het best dat ze die avond bij ons doorbracht omdat ze er van uitgingen dat bun dochter in goede handen was bij een echtpaar. Nu dat was ze dan ook! Frank was er ook en gevieren gingen we ons te buiten aan de meest aangename seksuele uitspattingen. Henk likte Fiona klaar, terwijl ze met zijn lul speelde en hem met lippen en tong bevredigde, terwijl Frank hetzelfde bij mij deed. Ik zoog zijn harde penis of er op de wereld niets lekkerder bestond en nadat Fiona en ik door de likkende tongen van de mannen waren klaargekomen begonnen we aan het echte neukwerk. Fiona zat recht overeind op Henk' onderlichaam en neukte hem terwijl Frank mij van achteren benaderde en zijn lul tussen mijn dijen door in mijn vagina bracht. Op handen en knie๋n liggend genoot ik van zijn vlezige pik en werd mijn geslachtsdrift nog extra aangewakkerd door de op Henk' buik bewegende Fiona. Ik zag zijn lichaam verstrakken in een orgasme waarbij hij zijn sperma omboog spoot in Nicola's actieve kut waaruit het terstond weer omlaag liep langs zijn penis en balzak. Direct daarna viel Fiona stuiptrekkend over zijn lichaam en wreef haar borstjes genietend langs zijn behaarde romp.

Even later voelde ik Frank's geil tussen mijn schaamlippen stromen. Ook hij had een goed uitzicht gehad op het andere paar en zijn orgasme was duidelijk gestimuleerd door het kijken naar de bevrediging van de anderen. Meteen schokte ik mee, tot het uiterste geprikkeld. Huiverend in mijn orgasme voelde ik zijn zaad langs mijn dijen omlaag stromen en op mijn ellebogen duwde ik mijn kont heftig tegen zijn schaambeen. Er scheen aan de heerlijkheden in onze vakantie geen einde te komen. De volgende dag kwam Fiona met de boodschap dat haar ouders een telegram hadden ontvangen. Een broer van had moeder had een ongeval gehad en ze wilden hem in het ziekenhuis gaan bezoeken. Aangezien hij op grote afstand van onze camping woonde hadden ze besloten een nacht over te blijven en ze vroegen ons Fiona een beetje bezig te houden en op haar te letten. Nu, dat zouden we ook doen! Ik stelde voor dat ik dan naar Frank's tent zou gaan en me daar vermaken, zodat Henk en Fiona vrij spel zouden hebben. Die hele dag verlangden we allemaal naar de avond en toen ik naar Frank's tent liep en Fiona had achtergelaten in Henk' zorgzame handen beefde ik al bij de gedachte aan da komende nacht. Zodra ik Frank's tent binnenkwam zag ik da forse gestalte van zijn vriend die ik nog niet eerder ontmoet had. Zijn figuur ontnam me even de adem, omdat hij op een bekende filmspeler leek, wiens mannelijk voorkomen me altijd had getroffen. Frank stelde hem voor en ik drukte Marcel de hand. Hij keek me bewonderend aan en liet zijn blikken van boven tot onder over mijn naakte lichaam glijden. Bij de borsten en bij mijn onderlichaam bleef zijn blik een tijdlang rusten terwijl ik tersluiks naar zijn geslachtsorganen keek. Zijn penis was, hoewel in slappe toestand, fors van bouw en ik stelde me voor hoe groot die zou worden in gestrekte toestand. Eronder hing een enorme zak met twee welgevulde ballen, terwijl zijn gespierde lichaam me ontzag inboezemde. Frank heeft een goede smaak, ' merkte hij op, nadat hij me geruime tijd had bekeken. 'Ik laat jullie nu alleen, ' ging hij verder, ik vermaak me wel.' Maar dat was niet naar mijn zin en ik reageerde dan ook direct met de opmerking: 'Je hoeft niet voor ons weg te gaan. Met z'n drie๋n kan het ook gezellig zijn.' Ik keek hem veelbetekenend aan. Hij ging direct in op de uitnodiging en ging weer in een tuinstoel zitten. Het was Frank' zeker niet zo naar de zin dat hij niet alleen met me zou blijven en met een teleurgestelde uitdrukking op zijn gezicht schonk hij ons drie๋n een beker wijn in. Met eerste uur brachten we pratend en drinkend door, maar al spoedig begon Frank's penis verstijvingsverschijnselen te vertonen. Overigens bleek ook die van Marcel niet ongevoelig te zijn voor de attracties van mijn lichaam en geleidelijk aan zwol zijn penis op tot maximale grootte. Ik stond versteld van de lengte en de omvang en hoopte dat ik die penis vanavond of vannacht in me zou voelen. Frank had echter de oudste rechten en ik moest hem wel toestaan als eerste mijn schede binnen te dringen. Toch ontwikkelde de situatie zich anders dan ik gedacht had. Tijdens onze gesprekken kon ik geen oog van Marcel's penis afhouden die een lengte van wel bijna dertig centimeter zou hebben en een dikte bezat van een flinke leverworst. Ik werd heet bij de gedachte aan het binnendringen van zo'n lummel in mijn kut en mijn sappen stroomden rijkelijk. Tussen mijn dijen werd het heet en kleverig van het geil wat ik afscheidde. Ik smeerde mezelf ter voorbereiding van zijn aanval. Toch zou ik hem niet direct in mijn vagina krijgen, hij vroeg Frank:

'Vind je het goed als ik haar eerst klaar lik?'

Frank knikte en Marcel stond op. Hij trok me uit mijn stoel en legde me op een luchtbed waarbij hij mijn lichaam in de vorm van een komma boog, met mijn benen omboog. Hij spreidde ze en bukte zich over me heen, zijn hoofd tussen mijn dijen. Geduldig maar intensief begon hij de binnenkant van mijn benen te likken. Hij zoog de honingachtige substantie die zich daar bevond op en toen zijn tong tenslotte mijn schaamlippen bereikte was ik bovenmatig heet geworden. Met lange halen schuurde hij langs mijn kut en clitoris en ik wreef mijn dijen wellustig en verlangend naar meer langs zijn hoofd. Zijn reusachtige lid zwiepte vlakbij mijn gezicht heen en weer en ik greep er naar. Centimeter voor centimeter tastte ik met mijn vingers dat imposante orgaan af en bracht het uiteinde naar mijn lippen. Die konden nauwelijks de dikke ronde top omvatten en zodra mijn tong erom heen sloeg werden de opgezweepte spanningen me te veel. ik ging ten onder in een door zijn tong en lippen opgewekt schokkend orgasme. Toen ik weer bijkwam zat hij naast me en keek naar mijn nog nahuiverende lichaam. Frank was niet meer te houden en riep: 'Marcel, laat me begaan, ik wil haar pakken.' Onder het goedkeurend oog van zijn vriend bestormde hij mijn lichaam en ramde zijn gezwollen lid tussen mijn druipende schaamlippen. Ik kreunde en kermde van genot tijdens zijn aanval en schudde onder zijn geweld in een hernieuwd orgasme. Tegelijk spoot Frank me vol met zijn hete sperma, dat schuimend en bruisend langs mijn schaamlippen weer naar buiten kwam en ons allebei kletsnat maakte. Zowel zijn bos haar als de mijne waren doorweekt en klitten aan elkaar door het geil van ons allebei. Zodra Frank van me afklom boog Marcel zich weer over me heen en meteen toen ik de aanraking van zijn harde lid voelde tegen mijn schaamlippen, kromp ik in elkaar van genot. Ik rilde en huiverde over mijn hele lichaam en mijn huid leek samen te krimpen als kippenvel, toen hij gestadig in me drong en mijn buik leek bloot te leggen. Zo voelde het tenminste aan en hij drukte maar door alsof hij me in twee๋n wilde splijten.

De wanden van mijn kut rekten mee met zijn machtige penis en namen hem op alsof ik van gummi was. Mijn ingewanden trokken zich terug en maakten plaats voor zijn binnendringende heipaal waarmee hij nu op en neer gaande bewegingen maakte. Ondanks mijn tweevoudig orgasme trilde ik van verlangen om weer klaar te komen mijn kittelaar schoof gevoelig langs zijn enorme stang. Hij neukte me bedaard en keek voortdurend op me neer, genietend van mijn naar bevrediging hunkerend lichaam. Zo lagen we enkele minuten aan elkaar gekoppeld tot ik aan het kloppen van zijn penis voelde dat hij ging komen. Ik bewoog me heftig tegen hem aan en mijn schurende buik bracht hem op zijn hoogtepunt. Onder wederzijds gekreun en gebrul bereikten we de klimaks en stortte hij zijn zaad in me uit met lang aangehouden stralen die diep in mijn lichaam schenen te komen. ik had het gevoel dat hij mijn wervelkolom raakte, zo fel stootte hij in zijn weke vlees en ik schreeuwde het uit van opperst genot. Nog nooit was ik zo geweldig klaargekomen en de tranen sprongen me in de ogen wat Frank, die rustig had zitten toekijken de opmerking ontlokte: 'Je sperma komt haar ogen weer uit.' Duizelig kwam ik tenslotte weer overeind, met een droge keel en ik vroeg: 'Geef me wat te drinken.'

Frank reikte me een glas wijn dat ik in een teug leegdronk waarna ik op handen en knie๋n naar Marcels bevredigde lichaam ging zitten kijken. Hij lag neer gesmakt op de grond en keek me met een voldane blik aan. Ik had echter nog niet genoeg van zijn atletische figuur en begon met mijn lange haren over zijn buik te strijken. Na dit enige dit te hebben volgehouden boog ik mijn hoofd over zijn kruis en nam liefkozend zijn zak tussen mijn lippen. Ik streelde de huid en zoog zijn ballen in, kuste zijn penis en liet mijn tong langs zijn verslapte orgaan glijden dat langzamerhand weer volwassen vormen begon aan te nemen. Steeds feller en intenser zoog en likte ik totdat zijn lul weer in volle lengte omhoog reikte. Ik maakte me nu met beide handen en mijn mond meester van die verrukkelijke prooi en behandelde hem zo geraffineerd dat hij weldra onder me lag te draaien en te steunen. Terwijl ik zo met hem bezig was en al aardig op weg hem op deze manier te bevredigen voelde ik iets hards tussen mijn benen schuiven. Dat was natuurlijk Frank, die evenals gisteren mijn kut van achteren benaderde en er zijn penis in duwde. Gestimuleerd door zijn genot brengend orgaan maakte ik me nog veel drukker om Marcels zware fallus. Aldus geneukt en zelf zuigend raakte ik zowat in een delirium van wellust. Ik probeerde mijn handelingen, de bewegingen van mijn mond en handen alsmede die van mijn vagina, zo te timen dat ik beide mannen tegelijk tot orgasme kon brengen en dat lukte aardig. Toen ik Marcel zover had dat zijn penis begon te spuiten kneep ik mijn schede hard en stevig om Franks lul. Van twee kan ten tegelijk voelde ik het zaad in me spuiten. De ervaring van de twee ejaculerende mannen in verschillende openingen van mijn lichaam maakte me gek, ik had nog nooit zoiets beleefd en terwijl ik met mond en kut het sperma in me opslurpte spande mijn eigen lichaam zich in een geweldige bevrediging. Gedurende de nacht gebeurde er natuurlijk ook nog het een en ander en mijn kutje bleef niet ongebruikt, maar het mooiste moment was toch wel de gelijktijdige zaadlozing van de beide mannen.

Wil jij een Negerin neuken?  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm