Zou jij een oudere vrouw neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Wil je met me neuken?

Snel sexcontact met mij!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

De schoolreunie!
Categorie: trio | vrijdag 28 oktober 2016

Laatst kreeg ik een brief van mijn oude school. Ze wilden in het najaar een reünie houden voor diegene die vijftien jaar van school waren. Tegenwoordig woon ik vlak bij die school en had wel interesse erin. Twee van mijn vroegere klasgenoten zag ik nog wel eens, maar de rest ben ik uit het oog verloren. Vroeger zaten we in een gezellige klas met elf jongens en twaalf meiden. In de brief stond ook vermeld dat we ons een beetje moesten kleden als vroeger om de herkenning. Ik ben altijd al aan de forse kant geweest, en heb nog steeds dezelfde kledingmaat. Ik dook dus de zolder op om te kijken of ik nog iets van oude kleren uit die tijd kon vinden en een pruik. Ik was vroeger een hardrocker en met kort haar en in het pak zou niemand me meer herkennen. Na een paar uurtjes zoeken had ik iets gevonden wat er mee door kon, maar ik had geen pruik. Mijn tante die na een jarenlang ziekbed gestorven was, had een pruik met relatief lang haar in ongeveer mijn kleur. Na wat rondbellen had ik de pruik achterhaald en mocht hem lenen.

Geile afspraakjes

Op de bewuste avond kleedde ik me om in een strakke spijkerbroek en T-shirt met opdruk. Ik schoor me half om half en deed de pruik op. Ik bond het haar in een staart en keek in de spiegel. Het was alsof ik terug in de tijd ging. Tegen 20:00 kwam ik aan op de school. Ik was met van de eersten en herkende nog enkele van mijn leraren. Ze herkenden mij ook dadelijk en ik wist dat het wel snor zat. Zo tegen half tien was mijn oude klas bijna compleet. Enkele van hen had ik bijna niet meer herkend terwijl anderen bijna niets veranderd waren. Het clubje waar ik vroeger veel mee optrok was er helemaal en we begonnen elkaar bij te praten. Joris en Marcel waren beide getrouwd en hadden kinderen. Linda was gescheiden en had een kind, Marina was lesbisch en ik was vrijgezel. De avond vorderde en we hadden lol zoals vroeger.

Het werd al laat en de heren verontschuldigden zich dat de vrouwen hen kwamen halen. Marina en Linda, die samen gekomen waren, woonden tegenwoordig ver weg en moesten nog naar huis rijden. Ik bood aan dat ze bij mij konden overnachten en dat vonden ze goed. Het was heet geworden onder de pruik en deed hem af. Linda keek me verbaast aan en zei dat ze dacht dat ik nog steeds mijn wilde haren niet verloren was. Ik herinnerde haar eraan dat ik tegenwoordig zelfstandig ondernemer was en dat het niet paste om er nog zo uit te zien. “Je ziet er zo wel een stuk beter uit, met kort haar.” Ik zei haar dat ik zo tot mijn 28ste had rondgelopen en pas vijf jaar kort geknipt was. Tegen enen was het afgelopen en we reden naar mijn huis.

Thuis aangekomen bood ik nog een drankje aan en ging iets gemakkelijker aantrekken omdat ik geen strakke kleding meer gewend ben. Ik kwam terug in mijn joggingbroek en ging op de bank zitten. Ik vroeg of ze er wat op tegen hadden dat we met z’n allen het bed moesten delen en dat ik anders wel op de bank zou slapen. Beide dames hadden er, om verschillende redenen, kwam ik later achter, niets op tegen. Nadat we het drinken op hadden ging ik hen voor naar boven. Ik wees hen de badkamer en Linda ging meteen naar binnen en trok Marina mee. Ik liep door naar de slaapkamer en deed het licht aan.

De muren zijn nogal dun en ik hoorde hen giechelen is de naastgelegen badkamer. Ik kleedde me uit en ondertussen kwam Linda uit de badkamer. Ongegeneerd kleedde ze zich uit en dook onder de lakens. Het viel me op dat ze relatief langzaam was met uitkleden en ik vroeg me af of ze dat expres deed. Vijf minuten later hoorde ik het toilet doorspoelen en ook Marina kwam nadat ze de haar handen gewassen had de slaapkamer binnen. Snel schoot ze uit haar kleren en ging naast Linda liggen. Ik ging ook nog even de badkamer in om te plassen, te scheren en me wat op te frissen. Terug op de slaapkamer deed ik het licht uit en wenste iedereen welterusten.

Na een drie kwartier werd ik wakker doordat Linda bleef woelen. Althans dat dacht ik. Ik hoorde haar wat sneller ademen en ook zoengeluiden. Marina was met Linda bezig, en dat in mijn bed. Ik draaide me bewust om en nam een flinke portie deken mee. De dames trokken hem niet terug, dus het maakte hun niets uit. Ik schatte in dat ik bijna de hele deken mee had genomen en na vijf minuten lag alleen ik nog onder de dekens. Ik draaide me nogmaals zo dat ik met het gezicht naar hun lag en knipte de lamp aan. “Zo, de dames kunnen hun handen niet thuislaten?” Hier schokken ze enigszins van. Ze trokken hun handen van elkaars kutje af en met een enigszins rood hoofd bleven ze zo liggen.

“Ik heb er niets op tegen dat jullie met elkaar bezig zijn, maar doe het dan niet zo heimelijk.” Linda draaide zich naar me toe en gaf me een hartstochtelijke zoen op mijn mond. Ik beantwoorde deze en al snel waren we aan het tongen en ik voelde haar hand over mijn buik naar mijn onderbroek gaan. En Marina ’s hand die Linda' s borsten van achteren betastte. Al snel werd ik van mijn onderbroek ontdaan en terwijl Linda zich een weg naar beneden zoende, keek ik Marina aan die de schouders ophaalde en zich naar me toe boog.

“Ik kan ook wel af en toe van een man genieten” zei ze en zoende mij!

Ik voelde hoe Linda haar mond om mijn lid plaatste en me heerlijk begon te pijpen. Ik zoende met Marina en mijn handen dwaalden over haar lichaam. Al snel kwam ik bij haar kale venusheuvel en ze spreidde haar benen wat verder. Voorzichtig stak ik een vinger in haar drijfnatte kut en begon haar te vingeren. Al snel kwam ze met haar poes boven me hangen. Ik likte haar spleet en ze begon haar spieren ongecontroleerd te spannen ten teken dat ze klaar ging komen. Ik likte stug door en nogal luidruchtig kwam ze klaar. Haar sappen stroomden over mijn wangen. Linda hield op met pijpen en begon mijn gezicht af te likken. Ook Marina likte mee. Nadat haar sappen enigszins van mijn gezicht waren gelikt, wilde Linda zich laten beffen en begon Marina me te pijpen. Hoewel ze lesbisch beweerde te zijn, was ze verbazend goed met haar mond en al snel kondigde ik aan dat ik klaar ging komen. “Bewaar wat voor mij” hijgde Linda nog.

“Ik ga...oh, ja!... komen... ho...” Marina begon steeds harder te zuigen en met m’n ballen te spelen. “Ah... Het komt...Ho, ja, oh...” Ik spoot haar mond vol en zonder wat te knoeien kwam ze daarna overeind om met Linda te tongen. De beide dames lieten mijn zaad van de ene in de andere mond glijden en nadat ze dit enkele malen gedaan hadden slikten ze het door.

“Hm, lekker zaad heb je. Nu moet je mij lekker klaar beffen” zei Linda.

Ik richtte mijn hoofd wat op en zoende haar schaamlippen. Met mijn tong flitste ik over haar klit, trok hem daarna langzaam via haar grotje naar haar anus en weer terug. Ze gilde van genot en kwam ook al gauw genoeg klaar. We zoenden nog wat met elkaar en zijn toen toch maar wat gaan slapen.

De volgende ochtend werd ik wakker tussen de dames in die dicht tegen me aan gekropen waren. Aangezien ik hen niet wilde weken, probeerde ik zo voorzichtig mogelijk om me tussen hen uit te wurmen. Linda werd wakker, wenste me een goede morgen en gaf me een zoen. Ze maakte plaats voor me en ik liep naar de badkamer. Ik stapte onder de douche en begon me te wassen. De badkamerdeur ging open en Marina kwam binnen. “Sorry, hoge nood.”zei ze en ging op de wc zitten. Ik hoorde het kletteren in de pot en om een of andere reden wond me dat op. Ze merkte dat mijn lul omhoog pompte en kwam bij onder de douche staan.“

”Het windt je wel op hé, dames zien plassen?”

Schaapachtig grijnzend haalde ik mijn schouders op want ik wist niet wat ik hierop moest zeggen. Ze ging met haar rug naar me toe staan en begon met haar billen tegen mijn ondertussen stijve lul te draaien. Ze leunde met haar handen tegen de muur en omdat ze langere benen had dan ik, floepte mijn lul er al snel tussen. Ze maakte neukbewegingen en trok me af met haar dijen.

Ik hield het niet meer en pakte haar bij de heupen. Ze ging ietwat wijdbeens staan en ik stak hem van achteren tussen haar schaamlippen. Ze stootte zelf naar achteren waardoor hij naar binnen schoot en ik nam haar in een vlot tempo. We hadden beide niet in de gaten dat ook Linda de badkamer in kwam lopen en ons zag staan. “Konden jullie niet op mij wachten?” vroeg ze schijnbaar boos. “Zo meteen ben jij aan de beurt” zei ik en verhoogde mijn tempo nog iets. Linda ging op de wc pot zitten en begon met zichzelf te spelen. Marina kwam klaar en ik trok me terug. Ik draaide de kranen toe en stapte op Linda af, knielde naast haar en gaf haar een lekkere tongzoen terwijl mijn hand het van de hare overnam.

“Kom maar lekker klaar” fluisterde ik in haar oor. Ze gaf zich totaal aan me over en al snel stak ik er een tweede en derde vinger bij in haar sappige kutje. Ik voelde hoe ze zich opmaakte voor een orgasme en fluisterde. “Laat het over je heen komen en door je heen gaan. Schaam je nergens voor.” Ze liet zich volledig gaan en kwam spuitend klaar. Ze viel uitgeput tegen de spoelbak aan. Ik tilde haar op van de pot en legde haar op het bed neer. Langzaam kwam ze weer bij haar positieven en fluisterde. “Mijn god! Zo lekker ben ik nog nooit klaargekomen.” Marina stond naast me en we keken haar glimlachend aan. Linda ’s onderlichaam was kletsnat van haar sappen en haar kut droop nog na.

“Straks moet je me ook nog neuken hoor en viel in slaap."

Marina en ik gingen naar beneden om het ontbijt te maken. Na het ontbijt ruimde ik af en gingen in de kamer zitten. “Je hebt me aan het twijfelen gebracht” bekende Marina. “Ik dacht dat ik na drie mislukte relaties niets meer met een man wilde doen maar na gisterenavond weet ik het niet meer.” We praatte nog wat verder over mislukte relaties want ook ik had er een paar toen we boven de douche hoorden lopen. “Ik ga haar een ontbijt maken.” zei Marina. Ik knikte en zette de radio aan. Na een tiental minuten zette ze een bord en een kop dampende thee op tafel. Een paar minuten later kwam Linda naar beneden in mijn kamerjas. Ze schrokte snel het eten naar binnen en dronk de thee op. Daarna spreidde ze haar benen.

“Nu moet je me eerst neuken, anders heb ik je lul nog niet in me gevoeld.” Ik stond op en knoopte mijn broek los. Marina zoog hem stijf en draaide Linda op de bank om. Ik zakte iets door de knieën en posteerde mijn lul voor haar neukholletje. Rustig drukte ik door en met een zucht nam ze hem in haar op. In een langzaam tempo begin ik haar te neuken. Ik merkte dat Marina achter me was geknield en mijn ballen likte. Af en toe likte ze plagend mijn anus en Linda ’s klit die er wild van werd. Ik nam haar ferm bij haar heupen en draaide me om zodat ik op de bank zat en Linda me af kon rijden. Ook Marina kon er met haar tong er zo beter bij. Nadat Linda klaar was gekomen trok ik me terug. En ik drukte mijn eikel tegen haar kontje aan. “Ik haal wat boter” Zei Marina en liep snel de keuken in.

Ze kwam terug en smeerde wat boter over Linda ’s sterretje. Ook deed ze een lik op mijn pik en zette hem weer voor haar kontgaatje. Ze hield haar billen uit elkaar en zakte voorzichtig over mijn lul. Rustig begon ze te bewegen en al snel ging het wat heftiger. Marina befte haar en kwam voor de tweede maal klaar. We draaiden ons weer in de hondjes positie en ik begon haar flink te nemen. Al snel kwam ook ik klaar en spoot alles diep in haar kontje. Nadat ik me terug had getrokken begon Marina mijn lul schoon te likken en daarna Linda ’s anus.

Nadat we ons nog maar eens gedoucht hadden, dronken we nog een kop koffie en heb de dames daarna uitgezwaaid. “We bellen nog” riep Marina voor ze instapte. Ik liep terug naar binnen en ging op de bank zitten. Later op de middag ging ik de badkamer poetsen en trof daar twee damesslipjes aan met de telefoonnummers erop. Er lag een opgevouwen briefje onder.

“Bel ons als je zin hebt.”

Ik rook aan het ene slipje en schreef onder het telefoonnummer ‘Linda’. Ik rook aan het andere en noteerde: ‘Marina’.

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm