Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Snel sexcontact met mij!

Trio met de vriendinnen van mijn maten!
Categorie: trio | vrijdag 16 september 2016

Ik, Mark, was samen met wat vrienden gezellig op cafι. Pintje drinken, wat bijkletsen en lachen. Een zaterdagavond zoals anders, niets dat erop wees dat ik hier vanavond een ongelooflijk voorstel zou krijgen. Na een tijdje was onze groep zo wat opgedeeld in kleinere groepjes, en stond ik nog samen met Lore, Jolien en Brent. Brent zag dan ook nog een kameraad van hem zodat ik nog met de 2 dames overbleef. We babbelden verder over van alles en nog wat, tot plots Lore zei: Mark, we moeten jou eens iets vragen, maar het is nogal privι. En we zouden graag hebben dat je het voor jezelf houd, ongeacht wat je antwoord is. Ik zei: ja geen probleem. Jullie weten dat ik wel kan zwijgen, toch? Nu, Lore, Jolien en ik zijn al jaren beste vrienden en we vertellen elkaar bijna alles. Ook vragen we raad aan elkaar als er iets tegenzit. Dus het is niet dat ik verwondert was als ze dit zeiden. Vraag maar, vervolgde ik. "Laten we anders eventjes op het terras zitten" zei Jolien. We namen ons drankje en zochten een rustig plaatsje buiten, met niet te veel volk rond ons.

Verboden incest films

De 2 meiden keken eerst eens goed naar elkaar en dan kwam het uit de mond van Lore. " we zouden graag eens seks hebben met een andere jongen" ze bekeken mij en het enige wat ik kon zeggen was: hoe bedoel je? Jolien viel in en begin aan haar uitleg: Wel, je weet dat wij allebei al heel lang samen zijn met onze vrienden. En we zien hen nog altijd heel graag, maar buiten hen hebben we zelf nog nooit sex gehad met een andere man. Voor ons waren onze mannen, de eerste en enige bedpartners. En een tijd geleden waren we daar met ons tweetjes over aan het praten en dat we wel eens willen weten hoe het is en voelt om met iemand anders sex te hebben. Nog altijd wat verwondert antwoordde ik: Jah, ik begrijp dat wel, maar het is wel een raar idee hι.

En wat verwachten jullie dan van mij

Dat ik mee help zoeken naar iemand? De dames keken nog eens naar elkaar en Lore zei: eigenlijk hebben we al besproken en gekozen wie we willen. En we zouden heel graag hebben dat jij het bent, in een trio met ons 2. Nu was ik pas volledig mijn kluts kwijt. Ik zat daar met open mond, en probeerde te bedenken of ik nu droomde of niet. "Dat is wel een serieuze vraag en kwestie" zei ik. "Weten dat. En we hebben u gekozen omdat jij onze beste en meest betrouwbare vriend bent. En je bent vrijgezel. Denk er maar over na en laat ons dan iets weten. Maar als je nee zegt ,vragen we wel dat je het voor jezelf houd." Met deze woorden gezegd te zijn stonden ze op en gingen terug naar binnen. Wat moet ik hier nu mee doen? Alle argumenten gingen door mijn hoofd. Ze zijn 2 van mijn beste vriendinnen en ook hun partners zijn mijn beste maten. Maar ze zijn beiden wel lekker, en ik heb soms wel gedacht hoe goed ze zouden zijn in bed. Als vrijgezel had ik zelf niemand om naar te zien natuurlijk. Na 5 minuten nadenken ging ik ook terug naar binnen. Jolien en Lore stonden bij hun mannen. Ik ging rechtover hen staan en knikte goedkeurend naar hun. Ze zagen het en lachten begrijpend terug.

De avond ging verder zijn gang maar in mijn gedachten ging die vraag constant rond. Hoe zou dit uitdraaien? Rond 02:00 's nachts was het genoeg geweest voor mij en besloot ik naar huis te gaan. Ik nam van iedereen afscheid. We bekeken elkaar nog eens en ik stapte naar mijn wagen. Op weg naar huis kreeg ik plots een bericht van Lore. "Hou je mail in de gaten. Stuur niet naar ons hierover. Ik laat als via mail weten, maar met een nieuw mailadres"

Enkele dagen gingen voorbij waarbij ik elke dag 2 keer mijn mails controleerde. Tot vrijdagavond er ineens een mail was van een nog niet gekende afzender met titel: afspraken voor DE avond.

Ik opende hem en inderdaad, het was van hen.

Hey Mark,

We zijn heel blij dat je hebt toegezegd op ons voorstel. We zijn beiden wel serieus nerveus maar ook wat opgewonden. Samen hebben we besproken waar en wanneer het eventueel zou passen voor ons. Volgende week, zaterdagavond zijn onze vrienden beiden weg. Dus dat lijkt ons wel een goed moment. We zijn zeker al vrij van 19:00 tot ongeveer 23:00, dus dat zal wel tijd genoeg zijn zeker ;-) we hebben een afgelegen hotelletje gevonden waar we een kamertje gaan huren. Laat maar weten of dit goed is voor u.

Groetjes, Lore en Jolien.


Ik las hem 2 keer en besefte nu dat het voor echt was. Ik antwoordde dat de datum en het uur voor mij goed waren. En een dag later kreeg ik de bevestiging en het adres van het hotel. De week ging langzaam voorbij. Ik kon aan niets anders denken dan aan de komende date. Hoe zou het gaan, wat hebben zij in hun gedachten, zou ik wel voldoen aan hun eisen,... En nog vele andere vragen doken in mijn gedachten op.

En dan,... De bewuste dag. Ik stond in de badkamer, juist gedouched en geschoren. Ik wou er toch wel schoon voor de dag komen. Snel nog iets aantrekken en dan vertrekken. Na een rit van een half uur kwam ik aan het hotel. Ik parkeerde en op dat moment kreeg ik een bericht van Jolien: "Het is in kamer 5 te doen!"

De zenuwen gierde door mijn lijf als ik voor de deur van de kamer stond en aanklopte. Lore deed de deur open en ik stapte binnen. Het was nog een ruime kamer, met dubbel bed, een grote zetel ernaast, een tafeltje en een badkamer met douche. Ik stond midden in de kamer en zag de 2 meisjes nu voor me staan met alle twee een badjas aan. Ze wisten ook niet goed hoe te beginnen. "Jah, zeg maar hoe jullie het willen aanpakken" zei ik. Lore antwoordde "zet u anders maar op die stoel en wij doen de rest wel." Ik nam de stoel en ging er mij opzetten. De 2 meisjes kwamen voor mij staan en deden samen hun badjas uit. Mijn ogen vielen open van verwondering.

Ze waren dus blijkbaar samen lingerie gaan kopen want ze hadden beide hetzelfde sexy setje aan. "Wat vind je ervan"vroeg Jolien. En ze draaiden helemaal rond voor mij. Het was een rode string in kant met een licht doorzichtige voorkant. Daaraan jarretellen tot aan een band rond hun dijen. En de bh was ook rood en in kant met kleine zwartje pareltjes in het midden. "Prachtig zicht" zei ik. Jolien een een grote magere meid van 28 jaar, dezelfde leeftijd als mij. Ze heeft een smal bovenlichaam met een a-cupje en iets bredere heupen met een strakke kont. Zeker niet dik. Ze word ook nooit echt bruin en is dus tamelijk bleek van huid. Lore daarentegen heeft een natuurlijke bruinere huid. Ze is een beetje kleiner dan Jolien maar heeft grotere borsten, ik denk toch een kleine C. In stelde me altijd voor dat je zo heerlijk kan knijpen in haar borsten en kont, zonder dat ze dik is. Ze heeft namelijk een sportieve lichaamsbouw.

Daar stonden ze dan, een beetje onwennig te trappelen voor mij. "Wel dames, opgewonden ben ik zeker al, dus daar moeten jullie geen schrik voor hebben" ze begonnen te lachen en het ijs was wat gebroken. "Dan gaan we eraan beginnen hι" zei Jolien.

Daarop kwam Lore naar mij en ging voor mij op haar knieλn zitten. "Laten we eens zien met wat we mogen werken vanavond" zei ze. Ze deed mijn broek open en trok ze samen met mijn onderbroek wat naar beneden. Mijn lul stond natuurlijk al halfstijf en floepte eruit. " mmm, ziet er al niet slecht uit..." ging ze verder. Zachtjes streelde ze mijn lid met haar handen, afwisselend met volle hand kort af te trekken. Jolien kwam achter mij staan om toe te kijken hoe Lore mijn lul naar volle lengte bewerkte. Eenmaal hij helemaal stijf stond begon Lore er zachtjes aan te sabbelen. Eerst aan mijn eikel en zo verder en verder naar beneden. Ze likte langs heel mijn lul en nam hem dan in haar mondje. Langzaam ging haar hoofd omhoog en omlaag. Het voelde zalig. Jolien stond gefascineerd mee te kijken en streelde ondertussen mijn borst. Lore pijpte heerlijk verder. Haar handen kneden mijn ballen. Plots stopte ze en keek me recht aan. "En dan nu" zei ze en dook weer over mijn lul.

Ze bleef hem maar dieper en dieper in haar mond zuigen tot hij er helemaal in zat. Mijn ogen draaiden in mijn oogkassen. Wat voelde die deepthroat goed. Ze bleef zo effe zitten en kwam weer omhoog. "Lekker e!" Zei ze. Ze likte mijn lul weer wat proper en stond op. "Mijn beurt nu" zei Jolien. Jolien zette haar op haar beurt ook voor mij en nam hem meteen in haar mond. Snel en behendig ging mijn lul in en uit haar mondje. Haar speeksel liep langs haar mondhoeken over mijn lul. Terwijl ze pijpte liet ze haar tong meer over mijn penis gaan dan Lore. Ze hadden alle twee een andere techniek, maar beide deden het uitstekend. Lore ging iets verder voor mij staan en begon langzaam te wiegen met haar heupen. Sensueel dansend draaide ze zich rond om me een prachtig zicht op haar billen te geven. Haar handen streelden haar hele lichaam en hielden halt bij de sluiting van de bh. Ze klikte hem los en draaide zich weer met haar gezicht naar mij. De bh liet ze vallen en haar borsten kwamen tevoorschijn. Jolien liet op dat moment mijn lul met een plop uit haar mond schieten. Ze trok me verder af met haar speeksel als glijmiddel. Lore stond verder te dansen, haar zachte c-cup deinde mee op het ritme. Haar tieten nodigde echt uit om in te knijpen, aan haar dikke tepels te zuigen of mijn lading op te schieten.

Toen kwam ze naast Jolien zitten en nam ook mijn lul vast. Jolien stopte met pijpen en ging recht staan. Lore nam mijn lul vol overname weer in haar mond en ging meteen deepthroat. Telkens weer nam ze hel volledig tot achter in haar keel en kwam ze wat hoestend lucht halen om dan weer diep te pijpen. Jolien ging nu voor mij staan en draaide zich ook om. Ze bukte zich voorover, haar bredere heupen zagen er geil uit. Ze sloeg zichzelf op haar kont en kreunde er een beetje bij. Ze draaide zich terug om en ging achter haar rug met haar handen om ook haar bh los te maken. Het kanten bh-tje was al snel los en viel op de grond. 2 kleine, maar fier vooruit staande tietjes kwamen tevoorschijn. Zo wit als sneeuw met kleine tepeltjes. Maar ze stonden helemaal stijf vooruit. Ze streelde zacht haar borstjes en tepels. Lore bleef zonder stoppen slobberen aan mijn lul. Jolien kwam zich erbij zetten en streelde mijn ballen. Lore stopte effe en beide keken ze me aan met een geile blik. "Ga maar rechtstaan" zie Lore. Ik stond op en schopte mijn broek en onderbroek uit. Samen begonnen ze me nu te pijpen. Elk aan een kant lieten ze hun lippen over mijn penis glijden. Dan namen ze hem elk om beurt effe in hun mond om eraan te zuigen als een bezetene. Dit heerlijke gevoel en het geile zicht deden mijn zaad opborrelen.

"Zo ga ik klaarkomen dames" waarschuwde ik.

"Dat is ook de bedoeling..." zei Jolien met een ondeugende lach. Ze gingen er nu helemaal voor, harder en dieper, het speeksel van mijn ballen aan het druppen. Tot ik het niet meer hield. Mijn eerste straal schoot ik recht in Lore haar mond, waarop ze mijn lul voor Jolien haar gezicht richtte. De 2e straal kwam op haar gezicht terecht en de rest nog op Lore haar snuitje. Gulzig likten ze mijn penis proper en dan zelfs elkaars gezicht. Alles werd netjes doorgeslikt. Het gκnante gevoel was nu zeker verdwenen.

De dames stonden op en stapten tot aan het bed. Daar deden ze gelijktijdig hun string uit en gingen op het bed liggen. Ze lagen naast elkaar, met hun benen gespreid. De 2 geschoren kutjes blonken al wat van het vocht. Ik moest niet nadenken over wat ik moest doen en dook tussen de benen van Lore. Mijn tong ging langs haar binnenbenen, draaien rond haar schaamlippen en zo naar haar klit. Eenmaal ik die raakte sidderde Lore. Ik begon haar te beffen met volle overgave. Ondertussen zocht ik met mijn hand Jolien haar spleetje. Mijn vinger gleed vlot haar vochtige spleet in, een tweede volgde snel. Daar lag ik dan, mijn tong in 1 kut en 2 vingers in een andere. Ik deed mijn best om beide dames te bevredigen en dat lukte me wel aardig aan het gekreun te horen.

"Ik wil neuken" hoorde ik Jolien zeggen. "Leg u maar op u rug, Mark" Ik ging zo liggen, en Jolien kwam over mijn lul zitten met haar rug naar mij. Ze begeleidde mijn harde staaf in haar kut, ik voelde hoe nauw ze nog aanvoelde. Ze zuchtte als ze er in 1 keer overheen gleed. Langzaam begon ze me te berijden, haar kont waggelde mee op het tempo. Lore ging voor Jolien staan, boog door haar benen en spreidde haar schaamlippen voor Jolien haar gezicht.

Man wat genoot ik. Jolien bereed mij langzaam maar diep, en ze likte op hetzelfde tempo Lore haar klit. Mijn handen kneden haar kont. Ik gaf haar een ferme tik op de kont, Jolien kreunde met haar gezicht begraven tussen de benen van Lore. Na een tijdje trok Lore zich terug: "mijn beurt nu". Jolien stond op en maakte plaats. Lore kwam nu over mij staan met haar gezicht naar mij gericht. Vlotjes schoof nu ook zij over mijn lul. Ze begon meteen hard op en neer te gaan, haar borsten botsten lekker mee. Ik nam die vast en kneedde ze in mijn handen, haar tepels soms tussen mijn vingers laten rollen. Jolien kwam nu over mijn gezicht zitten en duwde haar kut over mijn mond. Ik stak mijn tong uit en begon weer te beffen zo goed als ik kon. Het duurt niet lang of Jolien begon te beven en schreeuwde het uit terwijl ze kwam, het vocht gutste uit haar poes. Lore was ondertussen nog sneller beginnen rijden op mij en neukte haar ook naar haar eerste orgasme. Een minuut na haar vriendin spande haar kut zich op rond mijn lul en kwam ze heerlijk klaar. Ze viel naast mij op het bed neer.

"En dames, was het al lekker tot nu toe?" Beiden knikten ze.

We lagen zo wat 5 minuten te bekomen toen Jolien zei dat ze er weer klaar voor was. Ze kroop naar Lore die nog op haar rug lag en ging in 69 over haar zitten. Voor haar hoofd tussen de benen verdween zei ze nog "kom ons maar neuken hoor". Ze begonnen elkaar weer te beffen. Ik liet me dit geen 2 keer zeggen en ging achter Jolien zitten op mijn knieλn. Zij zat met haar kont wat omhoog en Lore was al volop haat klit aan het likken. Ik duwde mijn lul vlot in haar poesje en begon haar diep te neuken. Terwijl ik Jolien nam voelde ik af en toe de tong van Lore over mijn ballen. Ik hield Jolien vast aan haar kont, want het ging harder en harder. Na een 5 minuutjes trok ik mij terug en ging aan de andere kant zitten. Jolien stopte effe met beffen zodat ik nu in Lore haar kut kon binnendringen. Eenmaal erin stootte ik nu terug diep en hard mijn lul erin en uit. En nu was het Jolien haar tong die af en toe over mijn schacht gleed. Het voelde zo goed aan. Op een gegeven moment plopte mijn lul uit de kut en Jolien nam hem meteen in haar mond. Ze zoog er wat aan en zei dan "Ik wil klaarkomen op je lul en hem in mij voelen spuiten!"

De meisjes kropen van elkaar en Jolien ging nu op haar rug liggen met haar benen open. Ik kroop ertussen en stak mijn lul er weer in. Langzaam tempo opbouwend neukte ik haar. Haar kleine tietjes hupten op en neer. Ik boog naar voor en beet zachtjes in haar tepels. Het tempo lag al hoog en ik zag dat Jolien er niet ver meer af zat. Ik nam haar benen en legde die in mijn nek zodat ik dieper kon stoten. Ik stak nog een versnelling bij en neukte haar nu helemaal suf. Ik keek naast mij en Lore zat al vingerend naar ons te zien. Ze was ook aan het klaarkomen. "Jaah, ik kom! Blijven neuken, blijven neuken" schreeuwde Jolien. Ik voelde haar kut opspannen en ze beefde als een riet terwijl ze kwam. Ik beukte door en voelde mijn zaad ook opborrelen. Terwijl Jolien lag na te kronkelen schoot ik met een harde kreun mijn sperma diep in haar kut.

Nu moesten we alle drie wel even bijkomen.

Naast elkaar lagen we uit te puffen. En dan zei Lore: "wel Mark, ik hoop dat je nog wat over hebt" ze stond op, nam iets uit haar handtas en liep naar de zetel. Ze ging met haar knieλn op de zitting en haar lichaam over de achterleuning zitten. Haar sexy kont mooi naar achter gepresenteerd. "Ik wil u in mijn kont voelen" Jolien en ik waren wat verbaasd dat ze dat zei. "Ik heb al maanden met een dildo mij voorbereid en nu wil ik eindelijk een echte lul in mijn kont" zei Lore. "Oke" zei ik en stond op. "Ik zal anders de voorbereiding doen" zei Jolien met een glimlach. Ze volgde me en dook ineens naar beneden en nam mijn halfstijve lul in haar mond. Ze pijpte me weer helemaal stijf. Ondertussen smeerde Lore wat glijmiddel op haar sterretje. Ze vingerde haar kontje wat als voorbereiding. Dan voelde ik ineens mijn lul diep in Jolien haar keel gaan. Ze wou me ook deepthroat nemen en slikte eens zodat heel mijn penis in haar keel schoot. Ze verschoot maar hield vol. Ze loste en halte naar adem. "Voila, die kan er weer tegen" zei ze.

Ik positioneerde mij achter Lore haar kont en begeleide mijn lul voor haar gaatje. Het blonk van het glijmiddel. Zachtjes duwde ik ertegen en gleed ik centimeter voor centimeter in haar kont. Eenmaal ik helemaal in haar zat, wacht ik even. "Die is wel wat groter dan mijn dildo, hoor" zei Lore. Zachtjes begon ik nu te stoten. Lore kreunde. Haar gaatje spande rond mijn lul. Dan hoorde ik ineens een gezoem. Jolien zat op de stoel met een vibrator in haar poes. Haar vinger streelde haar klit. Ik ging wat sneller in Lore haar kont nu. Mijn zocht haar borsten met mijn handen en kneep er zacht in.

"Jaah, dit voelt zo goed!" kreunt ze.

Jolien liet haar ook gaan op haar vibrator. Ik voelde me zo geil met deze 2 meisjes, mijn beste vriendinnen. Harder en harder ging ik. Ik nam nu haar kont vast om mij nog dieper in haar kont te trekken. Een geluk dat ik al 2 keer gekomen was, daardoor kon ik nu wel wat langer neuken. Lore schreeuwde het ineens uit en kwam spuitend klaar. Het geil spoot uit haar kut op de zetel. Door het samentrekken van haar kont kwam ik ook nog eens klaar. Mijn laatste zaad dat ik nog had spoot ik in haar darmen. Ik trok mijn lul uit haar kont en Lore viel plat in de zetel, uitgeput. Jolien zat nog steeds te masturberen met de vibrator. Tot ze ook klaarkwam met een laatste kreet. Ze zakte ook onderuit op de stoel. Beide waren ze volledig op. Ik ging naar de badkamer en friste mij op.

Toen ik eenmaal weer aangekleed was, waren de dames toch weer wat meer bij hun positieven. "En dames, was het lekker?" Vroeg ik. "Heerlijk" en "beter dan ik verwacht had" waren de antwoorden. " wel, dan ben ik blij" zei ik. "Tot een volgende dan hι, op cafι ofzo" Ze knipoogde naar mij en ik vertrok. Als ik terug in mijn wagen zat, moest ik toch ook nog even overlopen wat er juist gebeurd was. Man, wat een heerlijke neukbeurt was dit. Ik startte de auto en reed weg. De volgende week gingen we weer op cafι en kwamen we elkaar terug tegen. We lachten eens ondeugend naar elkaar.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  
Ik doe wat jij wil!
Heb jij ook zin in kont neuken?
Keihard wordt Brenda in haar kont geramt!
poepstampers.be

Ze wordt gedwongen om te pijpen!
Ze schijt in haar broek en doet wat de raper vraagt!
rapeseksfilms.nl

Mijn buurvrouw met harige muts.
Ze ging vreemd met mij, en ik laat jou de film zien!
behaardekutten.nl

Bizarre Groepsverkrachting
Zes mannen verkrachten een onschuldige tiener en misbruiken haar een uur lang.
rapeintheforrest.nl

Vrouwen gaan vreemd!
Zijn kleine pik valt in het niet als hij ziet hoe een dikke negerlul bij zijn vrouw naar binnen gaat.
cuckolding.nl

Rijpe druipende neukgrot.
Wat een heerlijke geile bende als Amber haar kutje leegperst!
creampiefilmpjes.nl

Het zaad diep in haar keel!
Linda wordt gedwongen haar man diep te pijpen terwijl ze bijna kotst, daar kickt hij op!
keelneuksexfilms.nl

Wil jij mij zien sandwichen?
Denise wordt flink genomen in haar kont en natte kut!
anaalplugin.nl

Kom je met ons spelen?
Wij zijn alvast met elkaar begonnen, kom jij ook?
kutjespelen.nl

Ongeschoren huisvrouwen kutten!
Ton likt het kutsap op wat druipt door haar vlesige harige kut.
harigekutsexfilms.nl

Verkracht In Het Park
Serie verkrachter op de vlucht vergrijpt zich aan bange meisjes in het park. SCHOKKEND!
serialraper.nl

Ervaar de ultime extreme sex.
Diep onder de grond in onze bizarre sexkelder voltrekken zich de meest bizarre sex rituelen. De meeste slaven keren ook niet terug. Die blijven voor veel meer!
xtremefetish.nl

Man kijkt toe!
Wanneer David thuis komt is hij er al, die enorme neger die z`n vrouw gaat verwennen!
chefcuck.nl

Heerlijk opgepompte kutjes!
Zo heerlijk strak om je pik dat je ze wilt volspuiten!
oppompkut.nl

Dave Neukt Zijn Tante
Dave helpt zijn tante met klusjes in huis. Als beloning krijgt hij een pijpbeurt.
incestseksfilm.nl