Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Fantaseren is ook lekker
Categorie: trio | maandag 5 september 2016

Ik heb een fantasie. Het is mooi weer ergens eind juli. Ik loop door de stad en het is vrij druk. Ik zie er vandaag goed uit. nee, ik zie er vandaag extra goed uit al zeg ik het zelf. Ik heb extra veel zorg besteed aan mijn uiterlijk. En dan niet alleen qua make up, maar alles. Een kort donker rokje dat lekker strak om mijn heupen zit, een vrij strakke dunne blouse, waardoor je de contouren van mijn bovenlichaam goed kunt zien, een sexy BH-tje wat donkerder is dan de rest van de kleding, en daardoor best wel goed zichtbaar is voor oplettende mensen. en pumps met een hakje, niet extreem hoog, maar wel fijn om op te lopen. Ik heb zelfs een paar ragfijne nylons aangetrokken die aan een gordeltje bevestigd zijn. Ik voel me vrouwelijker wanneer ik nylons draag, het maakt het geheel af voor mij. Ik zie er lekker uit. Ik struin wat door de stad, kijk wat snuisterijtjes hier, en wat kleren daar, lekker niets doen. Dan besluit ik wat extra spanning in de strijd te werpen. Ik stap een lingerie zaak binnen, en doe m'n best wat leuks uit te zoeken. Niet te netjes, maar ook niet te ordinair. Het mag wel uitdagend zijn, ik voel me al een beetje geil worden. Ik probeer van alles. dit is zo'n dag dat alles goed zit, en lekker past. Zo'n dag dat je geen last hebt van die vervelende TL lichten die altijd in die kleedhokjes schijnen te hangen.

Verboden incest films

Ik besluit een spannend slipje te kopen. een kleintje. een string, die m'n volle billen mooi uit laten komen. Waarom zou je ze bedekken als je een paar mooie billen hebt. Ik reken af bij de kassa, en schiet daarna de V&D binnen, en onder het mom van een broek passen. wissel ik het slipje wat ik aan heb voor de sexy string die ik voorzichtig over mijn nylons omhoog trek. De string zit wel lekker geil, ik voel mijn opwinding toenemen. Aan de ene kant voelt het net alsof ik niets aan heb, aan de andere kant weet ik ook dat ik wel iets heel kleins aan heb. Het effect is behoorlijk opwindend.

In de spiegel naar mezelf kijkend voel ik de eerste druppeltjes uit mijn kut sijpelen. Zonder verder wat te kopen ga ik op pad. Eigenlijk begin ik weer opnieuw. Ik ga weer winkelen, shoppen en sjouwen. Om heel eerlijk te zijn ben ik gewoon met mijn lekkere lijf aan het paraderen door het centrum in de hoop dat ik door iedereen bewonderd zal worden. Okι, misschien niet door iedereen maar toch zeker door een paar mensen, hopelijk mannen en vrouwen. Na een half uurtje zo rondgelopen te hebben besluit ik een terrasje op te zoeken. Het is mooi weer dus waarom niet. Ik zoek een lekker plekje in de zon, en leun rustig een beetje achterover, mijn benen over elkaar geslagen om ervan te genieten. Mijn rokje schuift hierdoor iets omhoog waardoor de boord van mijn nylons onder het rokje vandaan piept.

Ik zet mijn zonnebril op, om te voorkomen dat ik hoofdpijn krijg van mijn samengeknepen ogen. Het is echt lekker weer. Al gauw komt een kelner langs en neemt mijn bestelling van een cappuccino op. Ik snuffel nog wat door mijn tas, om te kijken wat ik allemaal gekocht heb. Achteraf valt het best wel mee. Twee tafeltjes voor mij neemt een stelletje van een jaar of twintig plaats op het terras. Zij ziet er zo op het eerste gezicht goed uit, licht opgemaakt, lange benen en lekker gebruind, in een dun zomerjurkje. Ze zit half met de rug naar me toe. Hij past prima bij haar en ziet er ook goed uit. Donker haar. donkerblond, op het eerste gezicht blauwe ogen en het eeuwige witte T- shirt met spijkerbroek. dat had best wel wat origineler gekund. Hij is sportief zo te zien. maar gelukkig geen overdreven klerenkast. Zit goed in het vel en is best wel lang, ik denk zo’n een meter negentig of zo. Ik kijk nog even in mijn agenda om er zeker van te zijn dat ik vandaag echt niets heb staan. De kelner brengt mijn bestelling en kijkt terwijl hij die voor me neer zet naar mijn in nylons gehulde benen. Aan mijn voet bengelt mijn pump.

Ik zie direct de reactie van zijn lichaam op wat hij ziet, er ontstaat een bult achter de rits van zijn broek. Ik lach hem toe en bedank hem voor het brengen. Ik begin aan de neergezette cappuccino. Lekker. Als ik weer in het rond kijk zie ik dat de jongen van het stelletje voor me naar mij kijkt. Op het moment dat ik hem aankijk, wendt hij zijn blik af. Is dit toevallig, of zit hij echt naar me te kijken? Ik besluit er wat beter op te letten. Na een poosje merk ik dat hij inderdaad steeds naar me zit te kijken. Ik laat van mijn kant merken dat ik doorheb dat hij kijkt, maar dat ik het niet erg vindt. Af en toe kijk ik hem aan en glimlach lichtjes. Het is alleen jammer voor hem dat hij me niet zo goed kan zien. Daar breng ik wat verandering in aan. Ik verschuif mijn stoel wat, en kom zo wat rechter voor hem te zitten en toch nog op veilige afstand.

Ik ga een beetje demonstratief achterover hangen in mijn stoel. Ogenschijnlijk genietend van de zon. Ik doe nog een extra knoopje van mijn blouse los, en sla de kanten opzij, zodat de uiteinden van mijn BH zichtbaar worden, en de zon op mijn huid kan schijnen. Ik weet zeker dat hij kijkt. En dit voelt best wel lekker dit flirten. Ik verschuif nog een beetje, en laat de fatsoenlijke benen over elkaar pose voor vrouwen varen. Beide benen zet ik op de grond, en af en toe spreid ik ze een beetje. Op die momenten is duidelijk te zien dat ik nylons draag. Als ik mijn benen nog iets verder uit elkaar zet kan hij zelfs mijn string zien zitten. De plek waar hij zit lijkt me ideaal. Hij kan telkens heel even onder mijn rokje kijken. dat moet hem toch wel behoorlijk nieuwsgierig maken. Ik hoor met mijn ogen dicht dat hij ook begint te schuiven. zijn stoel wordt iets verplaatst. Achter mijn zonnebril open ik een klein beetje m'n ogen, en zie hem nu duidelijk zitten. En hij mij. Ik hoop voor hem dat zijn vriendin heel wat te vertellen heeft, en dat hij tegelijk kan kijken en luisteren, anders krijgt hij het nog moeilijk.

Ik zak wat verder onderuit, waardoor mijn toch al redelijk korte rokje iets omhoog schuift. Ik laat hem nu openlijk naar mijn string kijken en beweeg mijn nylonbenen om de zoveel seconden een beetje uit elkaar. Ik voel de warme zon op m'n lijf, en dat verwarmt. Maar ook het spelen met die jongen verwarmt. Mijn tepels staan stijf in mijn BH, en ik weet zeker dat ik tussen mijn benen ook alweer wat vochtigheid voel. Ik laat mijn benen een moment ongegeneerd uit elkaar vallen, en met mijn rechterhand krab ik even over mijn nylons aan de binnenkant van mijn dij. Dit is we heel duidelijk, en hij kan nu heel duidelijk de binnenkant van mijn dijen zien, de boord van mijn nylons en de jarretelles waarmee ze vastgegespt zijn, en als hij geluk heeft, kan hij zo mijn gloednieuwe string bewonderen, en kijkt hij recht in mijn kruis.

Ik zie dat zijn hand bij hemzelf ook al het een en ander probeert recht te leggen of te verbergen. Duidelijk zichtbaar tekent zich achter de rits van zijn broek een stijve lul af. Ik wordt hier opgewonden van. Dit is misschien wel de aandacht die ik zocht vandaag. Ik sta op, en ik zie aan hem dat hij verrast is, zeker bang dat ik wegga. Of misschien wel zijn vriendin aan spreek. Ik loop het cafι in op zoek naar de toiletten. Ik stap het dames toilet in en zoek een wc op. Ik laat m'n string zakken en laat de cappuccino rustig lopen. Al zittend draai ik me om, om even een stukje wc papier te pakken, gebruik het, en gooi het in het toilet. Ik spoel door zonder van de wc af te komen. Ik zak iets achteruit, en kom met mijn rug tegen het reservoir van de wc pot. Om de omgeving wat weg te drukken sluit ik mijn ogen, en mijn hand zakt langzaam tussen m'n benen.

Ik zit mezelf een beetje op te geilen, en voel nu ook dat de zon en de bult in de broek van die jongen duidelijk effect op me hebben. Hmmm. Ik sta op, maar laat de string van mijn af m'n knieλn op m'n voeten glijden. Ik raap mijn string op, en trek mijn rokje weer omlaag. Ik loop weer naar buiten, en hoop dat het stelletje er nog steeds zit. Gelukkig, ze zitten er nog steeds! Op dezelfde manier en op dezelfde plek. Ik loop met mijn billen wiegelend op mijn naaldhakken terug naar mijn tafeltje en ga behoorlijk overdreven zitten. Heel traag en draaierig laat ik mij zakken op het stoeltje. Ik houd mijn benen over elkaar, waardoor de boord van mijn nylons opnieuw tevoorschijn komt.

Ik wil niet meteen mijn geheimen prijsgeven.

Maar ik kan het gewoon niet tegenhouden, het komt bijna als vanzelf. Mijn naaldhakken gaan weer naast elkaar op de grond en ik ga er weer eens lekker voor zitten. Langzaam streel ik mijn benen, ik voel het nylon knisperen onder mijn strelende handen. Ik ben heel benieuwd wat de reactie van die jongen is. als die genoeg zicht heeft op mijn nylon benen en zijn ogen niet in zijn zak laat. Op het moment dat ik ga verzitten, zie ik hem al weer kijken. Langzaam duw ik mijn benen een beetje uit elkaar. Ondanks dat ik ongelooflijk opgewonden en geil ben, is het misschien zelfs iets te spannend. Durf ik het wel? Jawel. Mijn benen gaan nog iets verder uit elkaar, om nog geen twee seconden later weer tegen elkaar te schuiven. Hij beseft nog niet helemaal wat hij gezien heeft, en ik herhaal mijn actie. De twee seconden van net, worden er nu al vier. Hij heeft het door, en begint bijna direct ongemakkelijk op zijn stoel te draaien. Er zit niemand anders in de buurt, en ik weet zeker dat hij het alleen kan zien, dus ik ga weer een beetje onderuit in de stoel zitten, ik kijk hem strak aan.

Hij kijkt snel, maar ook voorzichtig terug. En ik laat mijn benen steeds verder uit elkaar gaan. Drie centimeter, vijf, tien centimeter, mijn rokje behoorlijk hoog opgetrokken. Hij kijkt recht tegen mijn kutje, en hij kan bij wijze van spreken de geilheidsdruppeltjes in mijn spleetje zien. Ik laat hem rustig kijken, terwijl mijn handen over mijn benen blijven strelen, bijna tot aan mijn kutje. Zijn ogen schieten van mijn ogen naar zijn vriendin, naar mijn kutje en weer terug. De angst bij hem om gepakt te worden is vast heel groot, maar de nieuwsgierigheid minstens zo groot. Bij mij is het eigenlijk precies hetzelfde. Alleen is het geen nieuwsgierigheid, maar de lust en geilheid van het bekeken worden.

Ik ga een beetje rustig zitten. de spanning om betrapt te worden maakt plaats voor een soort sensatie en macht wat ik heb met mijn lichaam, en het effect wat ik hiermee op anderen heb. Nonchalant krabbel ik met mijn hand nog even aan de binnenkant van mijn dij. Opeens buigt hij zich naar voren en fluistert wat in het oor van zijn vriendin. die hoor ik verbaasd een lichte kreet uitslaan. lichtelijk geschrokken denk ik dat hij over mij verteld heeft. ik word er een beetje onrustig van, en druk mijn benen wat dichter tegen elkaar. Als het al over mij ging, weet het meisje haar verbazing goed te beheersen, en laat ze niets merken door zich om te draaien of zo. Hij staat op en loopt richting het cafι. Zeker om af te rekenen. Of om naar de wc te gaan. In plaats van rustig te blijven zitten besluit het meisje voor me om zich eens van de andere kant te laten zien, en neemt ze plaats in de stoel van haar vriendje, en nu kan ze mij nu prima zien zitten. ik zit een beetje ongemakkelijk. Het meisje ziet er goed uit.

Mooi gezichtje, donker haar en een normaal postuur. Haar zomerjurkje valt mooi om haar lichaam heen. Als ik haar zo opneem, wordt ik weer wat rustiger. Ik zeg niets en kijk voor me uit naar haar, zij zegt niets en kijkt naar mij. Langzaam opent ze haar benen iets. Wat ik net bij die jongen deed doet zij nu bij mij. Ik kan rechtstreeks onder haar rokje kijken. Ze draagt een dunne panty. Haar gladde dijen komen samen in een klein wit slipje. Ik vraag even me af waar ik nu in beland ben. Haar vriend komt weer terug, en gaat in de stoel zitten waar zij in zat. Net als hij zit, staat zij op, en loopt dezelfde route. Hij kan mij niet zien, ik hem niet. ik denk er even over om op te stappen. Ik pak mijn spullen alvast wat bij elkaar, en zoek mijn portemonnee op om te gaan afrekenen. Ik zie dat ze terug komt, dat is snel. Zij gaat weer in de stoel zitten recht tegenover me.

Met een demonstratief gebaar legt ze een wit stukje textiel neer op het tafeltje voor haar. Ik weet het niet zeker, maar ik heb zo’n idee wat het is. En net wanneer ik denk daar eens extra op te moeten gaan letten spreidt ze haar benen uit elkaar. Ook zij heeft haar slipje uitgedaan. Ik kijk zo door haar panty tegen haar kutje aan. Wat een schitterend gezicht! Haar vriend pakt het witte stukje textiel, en laat het half uitvallen, waardoor de contouren duidelijk worden. Hij pakt het en stopt het in haar handtas. Ik blijf toch nog maar even zitten. Ik ga ook weer achteruit zitten, en eigenlijk herhaalt zich nu wat ik hiervoor bij hem gedaan heb. Op het moment dat ik mijn benen ook spreid voor haar ogen zie ik een glimlach op haar gezicht verschijnen. Hij wil zich weer omdraaien, maar zij laat hem merken dat hij dat niet moet doen. Ze vraagt hem wat anders. Hij buigt zich naar voren, en legt zijn hand op haar knie. Zij geeft hem een kusje in de lucht.

Zijn hand zakt verder naar binnen, streelt over de panty heen haar dijen. Zij kijkt mij onafgebroken aan, en knikt nog eens naar hem. Zijn hand schuift steeds verder en verder onder haar zomerjurkje. wat een opwindend gezicht is dat. Als ik helemaal alleen geweest was, had ik m'n benen helemaal uit elkaar gegooid, en had ik mezelf in haar bijzijn heerlijk gevingerd, maar op zo'n open terras moet je toch een beetje uitkijken. Zijn hand schuift naar haar kutje en trekt het dunnen nylon van haar panty kapot. Ik zie dat hij even zoekt, maar even later drukt hij zijn vinger zo haar kutje in. Hij kijkt steels om zich heen om zeker te weten dat niemand hem ziet. Behalve ik. Ik kijk haar aan, zij kijkt naar mij. Ik kijk naar zijn hand die tussen haar benen bezig is. Ik laat bijna automatisch mijn hand ook tussen mijn benen zakken.

Even snel mijn klitje aanraken, ik kan het gewoon niet laten.

Zij geniet met volle teugen van wat hij bij haar doet en wat ik bij mezelf doe, dat zie je aan haar houding. Ze raakt opgewonden, haar tong schiet over haar lippen heen en weer. Zijn hand speelt met haar klitje, en hij vingert haar gewoon op het terras. Ik zie dat ze klaar komt, haar ogen gaan even dicht, maar haar benen blijven gespreid. Hij haalt zijn hand weg. Zij kijkt me nog eens aan, en staat dan op. Ze buigt zich naar voren, en pakt haar tas, door het naar voren buigen mag ik opnieuw kort genieten van haar lijf. Uit haar tas haalt ze een pen. Ze pakt haar slipje weer uit haar handtas. Ze legt het op tafel, en schrijft er wat op. Ze geeft het slipje aan haar vriend, die kijkt glimlachend naar de tekst. Hij staat ook op, en ze pakken hun spullen bij elkaar. Dan lopen ze weg. Ze komen voor mijn tafeltje langs, ze zeggen niets, maar hij legt het slipje voor me op tafel. Ik zeg ook niets, maar begin mijn spullen in te pakken. Hij loopt naar binnen om af te rekenen. Ik pak het slipje even later op, en lees wat er op staat geschreven; “Loop maar achter ons aan.”

Meteen sta ik op, en ga ik ook afrekenen. Hij is net klaar als ik achter een andere klant aanschuif die me net voor was. Het duurt me al weer te lang. Als ik afgerekend heb, en naar buiten loop, denk ik even dat ik ze kwijt ben, maar een vijftig meter verderop zie ik ze staan op de hoek van een straat. Ze zien mij ook. Ik loop in hun richting, zij lopen verder. Ik loop ze achterna, en kom steeds iets dichterbij. Ik haal ze niet in. Ik vergeet totaal dat ik nog steeds in mijn blote kutje onder mijn rokje over straat heen loopt. Slip loos, net als zij. Zij lopen nog een poos door. Ik loop nu al wel tien minuten achter ze aan. Plotseling begrijp ik waar ze naar toelopen. Ze komen vast van buiten de stad, en lopen nu naar een parkeergarage. En ik krijg gelijk.

Ze slaan af naar een parkeer garage. Ik volg en ik doe wat rustiger aan om ze de kans te geven af te rekenen voordat ik binnen kom lopen op mijn hakken. Eigenlijk wil ik niet met ze praten. Ze staan te treuzelen bij de betaal automaat.. en als ik de trap afkom, dan lopen ze door. Ik loop nu een meter of tien achter ze. Ze lopen naar een donkergroene auto, die tegen de zijkant van de parkeergarage geparkeerd staat. Hij loopt om de auto heen, en doet alle deuren open. Ik ga richting de auto lopen en zie dat zij achter in stapt. De deur blijft open staan. Hij stapt aan de andere kant in de auto, ook achterin. en doet de deur achter zich dicht. Ik neem de proef op de som, en stap op de auto af. Ik stap naar binnen, en doe de deur niet helemaal achter me dicht. Ik schuif hierdoor heel dicht tegen haar aan. Nog voor ik goed en wel zit, ligt haar hand al op mijn been.

Haar hand streelt over mijn nylons. Ze zit schuin naar me toe, en komt met haar hoofd dichterbij. Ik voel haar lippen op de mijne, en haar tong tegen mijn lippen, proberend naar binnen te komen. Ik open mijn mond en beantwoord haar zoen. Haar tong schiet tegen mijn tong, tegen mijn tanden, mijn gehemelte en weer langs mijn tong. Ik doe mijn best om haar zachte lippen en doortastende tong bij te houden. Mijn kutje begint te jeuken, ik voel de eerste druppels geil vloeien. Aan de andere kant hoor ik een auto deur opengaan. Hij stapt uit en doet de deur achter zich dicht. Een paar tellen later opent de deur aan mijn kant zich. Hij komt naast me zitten, en ik zit nu tussen hen beide in. Zijn hoofd glijdt in mijn nek, terwijl zij mij nog steeds intens zoent. Zijn handen glijden over mijn blouse en betasten mijn borsten. Het duurt maar even en dan begint hij mijn blouse los te knopen. Al snel zoeken zijn handen een weg naar mijn blote lijf, en stuiten dan op mijn BH. Door de stof van mijn BH heen speelt hij met mijn borsten en mijn keiharde tepels.

Haar handen zijn inmiddels verhuist over mijn dij, en schuiven langzaam maar zeker verder onder mijn rokje. Ze nadert mijn kutje al snel. Mijn ene hand glijdt over haar benen, en mijn andere naar zijn kruis. Ik masseer zijn keiharde lul door de spijkerbroek heen. Bijna op het zelfde moment dat haar handen mijn kletsnatte kutje bereikten, schuift hij zijn vingers achter mijn BH en zijn andere hand achter mijn rug, om de sluiting te openen. Ik kom iets naar voren, en hij maakt mijn sluiting los. Ik doe mijn blouse uit, en laat mijn BH van me af glijden. Meteen wordt ik weer achteruit gedrukt, en haar warme mond sluit zich even later om mijn harde tepel. Ze likt, sabbelt en knabbelt aan mijn tepel, terwijl haar hand bezig is de weg te vinden in mijn kutje. Ze schuift door mijn spleetje heen en speelt met mijn klitje en mijn schaamlippen. Met mijn rechterhand trek ik de riem van hem los. en open zijn rits zo goed en kwaad als het kan.

Als ik dan met moeite de knoop van zijn broek los krijg, valt zijn spijkerbroek bijna al naar voren. Zonder aarzelen steek ik mijn hand in zijn boxershort en zoek naar zijn stijve lul. Gevonden. Hij schuift zijn broek en short verder naar beneden. Ik begin hem af te trekken, en voel bijna meteen dat zijn voorvocht mijn vingers natmaken. Hij zoent me bijna net zo lekker als zijn vriendin dat doet. Haar vingers schuiven nu onrustig heen en weer in mijn kutje en ze likt en zuigt aan elke millimeter lichaam die ze op mijn bovenlijf kan vinden. Plotseling schuift hij helemaal in de hoek van de bank, met een been dat hij over mij geen gooit. Die komt terecht op de bank. daardoor zit hij een beetje in de lengte van de bank. Hij trekt mij half naar zich toe, ik kom met mijn hoofd tegen zijn borst aan te liggen, en voel zijn stijve lul in mijn rug prikken.

Zij gaat op haar knieλn op de bank zitten en trekt haar zomer jurkje boven haar hoofd uit. Een werkelijk heerlijk lijf komt tevoorschijn. Een keurig geschoren kutje, met een mooi streepje er strak boven, en een paar mooie volle borsten. Zijn handen schuiven over mijn borsten, en beginnen die te kneden en te masseren. Elke keer knijpt hij even in mij tepels, die knappen bijna uit elkaar van geilheid. Zij komt naar voren, en hangt haar volle borsten boven mijn gezicht. Ik zie dat ze elkaar intens zoenen, hun tongen raken elkaar al buiten hun mond. Ik neem gretig haar tepels in mijn mond. Mijn hand zoekt langs haar borsten en navel naar haar wijd open staande kutje.

Met mijn wijs en middelvinger bewerk ik haar klitje.

Ik druk drie vingers in haar kutje en begin stevig te bewegen. Haar reacties worden korter en heftiger. Blijkbaar wil ze meer, en boven mij draait ze zich om. Het is vrij krap allemaal maar het past net. Zij zet haar handen op de rand van de deur aan de andere kan, en kijkt regelrecht mijn kutje in. Hij gaat nou op z'n knieλn zitten. en buigt naar voren om niet met zijn hoofd tegen het plafond te komen. Hierdoor ben ik in een standje negenenzestig verzeild geraakt met haar, en staat zijn keiharde lul priemend boven mijn gezicht. Haar gezicht zakt naar beneden, en haar lippen raken even later mijn kutje. Met haar tong likt ze langs de lengte van mijn spleetje, en draait ze om mijn klitje heen. wat een geweldig gevoel! Ik druk mijn kutje wat omhoog om haar wat tegenspel te geven. Ik leg mijn handen om haar heupen, en trek die zo ver als het gaat naar beneden, en kom zelf zo goed en zo kwaad als het kan omhoog en zet mijn mond op haar kutje.

Ik voel op m'n kin en rond m'n mond hoe nat ze is, het sijpelt uit haar kutje en ik laat mijn tong rond schieten voor ik mezelf vast zuig rond haar klitje. Met zuigende en likkende bewegingen rond haar klitje werk ik haar af. Ik merk dat ze hier niet goed tegen kan, want de concentratie op mijn kutje wordt minder, om het maximale effect te bereiken zuig ik extra hard door. Hij heeft zijn eigen lul in de hand genomen en geniet van het uitzicht. Ik merk dat ze bijna klaar komt. Haar likken rond mijn klitje houdt bijna op, en haar rug begint krom te trekken, haar benen en armen licht te trillen. Ze spant zich extra om haar klitje optimaal te voelen. Dan schuift ineens hij een stukje dichterbij.

Hij drukt m'n hoofd naar beneden, en schuift met beide benen aan weerskanten van mijn hoofd. Als ik naar boven kijk ziet ik zijn stijve lul, zijn ballen en haar kutje. Hij schuift zijn keiharde lul direct in haar kutje en ik begin zijn ballen te likken, en speel ondertussen met m'n eigen klitje. Haar hand zakt ook naar beneden en ze laat hem zijn stijve op en neer halen in haar kutje, maar ondertussen vingert ze haar klitje heel snel. Het duurt niet lang of ze komt klaar. Hij is net begonnen, en heeft moeite met stoppen, maar haar kutje en klitje zijn te gevoelig geworden, en ze begint zich om te draaien. Tot mijn verbazing opent hij de deur van de auto en stapt eruit.

Als hij poedelnaakt buiten staat in de parkeergarage, trekt hij mij ook uit de auto en draait me om. Ik sta nu in de deur opening, hij spreidt m'n benen, en ik voel zijn stijve met behulp van zijn hand in een keer bij me naar binnen glijden. Ondanks dat hij geen extreem grote lul heeft, vult hij me lekker op. Bij elke stoot die hij maakt, houd ik me goed vast aan de auto. Zijn lul glijdt gemakkelijk door mijn kutje. Zijn vriendin is weer bij haar positieven gekomen, en zit nu op haar knieλn op de autobank recht tegenover me. Ze begint me weer te zoenen, en haar handen glijden naar mijn borst en mijn nog steeds keiharde tepels. Ze begint stevig aan mijn borsten te kneden en te masseren. duwt ze omhoog en weer plat, en knijpt in de tepels. Haar andere hand zakt af naar beneden en zoekt mijn klitje op die nog vrij onberoerd is onder de contante stoten van hem.

Zij weet m'n klitje feilloos te vinden.

Wat een genot is dat om haar handen aan mijn klitje te voelen! Snel drukt ze even haar vingers in mijn mond, en brengt ze daarna weer terug op m'n klitje. En haar zoen gaat door, tongen schieten over en langs elkaar heen. Haar vingers verrichten wonderen, en zijn lul houdt het naar mijn ervaringen wel heel lang vol.. waarschijnlijk omdat m'n spleetje zo glad als een aal is. Dan kom ik op een intense manier klaar! Ik voel de spanning barsten in mijn kruis, en die klapt zo via m'n rug in de achterkant van m'n hoofd, ik grom het uit en laat alles los waar ik mee bezig ben. Zij tweeλn gaan gewoon door. Voordat ik weer bijkom voel ik zijn stijve lul uit mijn kutje glijden, maar niet ver. Voordat ik wat kan doen drukt hij zijn lul in mijn kontgaatje. Pijn en lust schieten door me heen, dit heb ik nog nooit gedaan.. Haar vingers schieten in mijn kutje, en haar andere hand is bezig met mijn klitje. haar mond is nog op mijn mond.

Ik druk mijn billen naar achteren, en zet mijn benen verder uit elkaar om hem wat meer ruimte te geven. Zijn handen vouwen zich om mijn borsten. Ik voel zijn lul schuren langs de randen van mijn kontgaatje. Dit was precies wat hij nodig had, want binnen een mum van tijd schiet hij tussen mijn billen vandaan en leegt hij zijn ballen op mijn billen. dat warme prikkelende gevoel, de spanning van de parkeer garage, haar handen aan mijn klitje en in mijn kut, en haar tong en de mijne in gevecht zorgde voor mijn tweede ontlading. Terwijl het geil van hem tussen mijn billen kruipt kom ik voor de tweede keer klaar. We verdwijnen gedrieλn weer in de auto en blijven nog even rustig zitten. hier en daar wat strelend en wat kussend, . Maar al snel zijn we bezig ons weer aan te kleden. Ik doe m'n rokje en blouse weer aan, en prop mijn slipje en bh in de tas. die overigens verpulverd is door het gewicht van benen, lichamen, of weet ik veel wat daar in de buurt is geweest. Nog helemaal klef van zweet, kutsappen en half gedroogd sperma loop ik de parkeer garage uit. naar huis. wetende dat ik op mijn weg naar huis in ieder geval de aandacht zal trekken door een verfomfaaid uiterlijk, en een bekende sexy geur.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  
Ik doe wat jij wil!
Broer neukt zus onder dwang.
Lul in haar bek en zuigen vuil kreng!
geilesloerie.nl

Tiener krijgt een geile sandwich
Met lange halen vullen ze haar kut en kont vol pik!
dubbelepenetratie.be

Extreme gay porno!
Gevonden op de gay site, een gayslaaf die uitgewoond en gepijnigd wil worden.
xtremegayrape.nl

Tieners neuken erop los!
Een feestje eindigt in een flinke neukpartij, tieners vullen hun strakke kutjes.
17plus.net

De Droom Van Elke Man
Mag mijn vriendin ook meedoen? TUURLIJK! Heerlijk trio met twee geile meiden. Lekker neuken en je ballen laten likken tegelijk!
triosexfilms.nl

Zeer Jonge Shemales. ILLEGAAL?
Dit is bloedje geil, Deze shemales zitten net in de verander fase en ze zien er nog superpril uit met die heerlijk kleine borsten. Zou jij niet een keer het bed willen delen
trannyzone.nl

Oma`s gaan taboes over!
De geile oma Els gaat naar een gigolo avond in de parenclub. Niemand mag het weten maar hier wil ze zich eens fllink laten uitwonen door knappe jonge mannen.
omaextreme.nl

Ben je lekker klaargekomen mam?
Heerlijk op deze geile negerpik, jij bakt er namelijk niks van!
cuckboy.nl

Tot je ballen diep in de stront.
Met lange diepe halen neuken in de krapste poepgaatjes, dat is waar het allemaal om draait. Ram je harde pik er maar in!
anaalkanaal.com

Jonge vrouwen verkracht!
Dit zijn de meest bizarre rapesexfilms ooit! Deze mannen hebben geen genade met hun slachtoffers.
gedwongenseks.nl

Oma`s kut - komkommer salade!
Met gemak glijdt een komkommer oma\'s kutje in, kom je proeven?
groentehoertjes.nl

Slaven gestraft en vernederd!
Deze meester kent geen genade! Onderdanige slaven zuigen zijn harde pik!
xtremefetish.nl

De Mooiste Gayboys Nu In HD!
Wil je er bovenop zitten en alles tot in de details kunnen bekijken. Dat kan vanaf nu in FULL HD. Gayfilms vol jonge knullen en gay tieners laten zich lekker anaal neuken en volspuiten met sperma.
hdhomo.nl

Je kunt onmogelijk vluchten!
Deze meesteres gaat tot het uiterste met je!
hd-extreem.nl

Lak, leer En Lekkere Wijven!
Leef je uit in onze sexkelder met gewillige sexslaven die doen wat jij wilt!
kinkysm.nl