Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Snel sexcontact met mij!

Veilig een keiharde erectie

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Beregeil triootje met Belgisch koppel
Categorie: trio | woensdag 20 januari 2016

Enkele weken na zijn avontuur in de sexbioscoop besloot ik maar weer eens te gaan kijken of er nog iets te beleven viel. Het was een regenachtige zondag waarop je je mottig verveeld. Dus pakte ik de bus en ging naar de stad. Vanaf het station was het nog zo’n 10 minuten lopen. In de seksshop aangekomen zag ik dat er weer een geile, spetterende film gedraaid werd, die de moeite waard was. Dus kocht ik een kaartje en ging de bekende trap op naar boven. In de hetero-zaal aangekomen zag ik dat er maar een paar mannen in de zaal aanwezig waren. Een beetje onderuit gezakt. Ik wachtte even tot mijn ogen aan het donker waren gewend en kuierde naar de voorste rij waar ik in de hoek tegen de muur ging zitten. Van daar kon ik zo zien wie er door de deur de zaal in kwam. Het was een lekker geile film en al gauw had ik mijn broek omlaag en begon met mijn pik (19 cm lang en 4,5 cm dik) te spelen, die inmiddels door de film al spijkerhard was geworden.

Geile afspraakjes

De zaaldeur was al enkele keren open- en dicht gegaan maar er kwamen of gingen alleen maar mannen. Maar na een tijdje ging de deur voor de zoveelste keer open en kwamen er 2 mensen tegelijk binnen. Toen mijn ogen weer aan het donker gewend waren ontdekte ik al heel snel dat het een stel was. “Ha”, dacht ik, dat kan leuk worden. Ik keek waar het koppel ging zitten, vlak achter hem in het rechter vak in de laatste stoelen. Ik kon mijn geluk niet op. Nu kon ik ze probleemloos observeren wat ze gingen doen. Even zaten ze scheef tegen elkaar aan naar de film te kijken maar al heel snel boog de man zijn hoofd naar haar hoofd toe en begon haar te tongen, terwijl hij met zijn hand aan haar tiet begon te voelen en te kneden.

Al snel begon de vrouw te kreunen en met haar hand door zijn haar te woelen. Met haar andere hand begon ze haar blouse open te knopen, waarna er 2 knettergeile tieten tevoorschijn kwamen. Ze waren redelijk groot (ik dacht al aan C-cup) en staken parmantig naar voren. Voorzichtig begon ik me naar de rij te begeven waar het stel zat en ging naast hen zitten. Het stel keek niet op of om en gingen door met tongen, voelen en strelen. Ik ontdekte dat het nog een vrij jong stel was (ik schatte ze rond de 35) die uit België kwam aan hun spraak te horen. Zij had een hele strakke, supergeile, volslanke lichaam met een tof gezichtje. Een plaatje!

De man was met zijn hoofd intussen afgezakt naar haar tieten en begon hartstochtelijk aan haar tepels te zuigen. Ik werd botergeil en mijn pik werd bij het aanblik al zo hard als beton. Ik werd er helemaal beregeil van. In het licht van de film zag ik hoe de tepels recht naar voren staken als een paar stevige speldenknoppen. De vrouw was er kennelijk gevoelig voor en kreunde steeds heftiger. Rudolf hield het niet meer uit en maakte zijn broek open en liet die zakken zodat hij vrijelijk met zijn snoeiharde pik kon spelen. Ik begon zachtjes met mijn duim en wijsvinger mijn eikel te masseren. Mijn pik reageerde door, zo mogelijk, nog harder en dikker te worden.

Plots boog ik me naar het stel toe en vroeg heel zachtjes: “Zou ik met jullie mee mogen doen? Jullie zijn zo lekker geil bezig en (tegen de vrouw) jij hebt zo’n fantastisch mooi lichaam……” Het stel keken elkaar aan en overlegden even. Ik voegde nog toe “Eventueel zou het bij mij thuis kunnen als jullie dat liever hebben. Ik woon alleen in een flat, dus ruimte genoeg en geen inkijkers.” Al heel snel viel het besluit: ze gingen akkoord. We fatsoeneerden onze kleding en zochten (waarschijnlijk tot ongenoegen van andere aanwezige mannen, die hun live voorstelling nu weg zagen gaan.) de uitgang op. Buitengekomen stelde ik me aan hen voor en hoorde vervolgens dat hij Karel heette en zij Chantal. Ze bleken beide 33 jaar te zijn. Niet slecht gegokt dus. Ik vroeg of ik met hen mee kon rijden want ik was met de bus en ik kon dan meteen de weg wijzen. Geen probleem natuurlijk.

Vijfentwintig minuten later kwamen ze bij mijn flat aan.

Via de centrale hal gingen we de trap op naar de 1e etage waar ik woonde. Chantal liep voor mij uit waarbij ik werd getrakteerd op een fantastisch mooie uitzicht op haar mooie, gave kont. Mijn adem stokte even toen ik ontdekte dat zij geen slipje aan had. Zij had een minirokje aan die alles maar net bedekte maar als ze voor je uitliep de trap op was het vrij uitzicht. Ik werd al zo geil als boter en zijn pik stond al op volle oorlogssterkte. Ik maakte snel mijn voordeur open en liet de gasten binnen. “Doe of je thuis bent” lachte ik. Ik bood ze drinken aan wat ze graag accepteerden. Al keuvelend werden de glazen leeggedronken en direct daarna gingen de kleren uit.

We zaten gezellig met zijn drieën op de bank, Chantal in het midden. Ik begon haar te tongen terwijl ik haar borst begon te masseren en te kneden. Haar tepels waren binnen de kortste keren staal hard en Karel was intussen aan haar andere borst begonnen. We Zogen vol hartstocht aan haar harde tepels. Chantal begon gelukzalig te zuchten van genot. Mijn andere hand zakte af naar haar fraaie, kaalgeschoren kut en begon haar daar lekker te masseren. Hierop begon Chantal wellustig te kreunen: ”Ohh jaahhh, lekker, doe zo voort………” en pakte beide pikken waar ze hartstochtelijk aan begon te trekken. Ik bleef haar lekker kutje masseren, die inmiddels meer dan kletsnat was geworden.

Ineens kreunde Chantal tegen mij: “Lik me lekker klaar, laat je tong over m’n klitje gaan…..”

Ik ging meteen tussen haar benen liggen, die ze hoog had opgetrokken zodat ik goed bij haar kleddernatte grotje kon komen. Karel had zich intussen een stuk omhooggewerkt zodat zijn staalharde pik tegen haar lippen aan kwam. Chantal opende haar goddelijke lippen en begon aan Karels’ pik te zuigen terwijl ze met haar handen Karels’ ballen zachtjes begon te masseren. Ik begon haar uitgebreid en vooral heel hartstochtelijk te beffen en bewoog zijn tong van haar sterretje tot aan haar klit, die door haar geilheid inmiddels was uitgegroeid tot een garnaaltje. Op het moment dat zijn tong haar klit raakte begon Chantal te schokken en kwam er een scheut kutvocht uit haar kut stromen. Snel likte ik haar naar honing smakende kutvocht op. Ik zoog haar gezwollen klit tussen mijn lippen en liet mijn tong erlangs glijden.

Tegelijkertijd stak ik mijn vinger in haar grotje.

Haar kutje voelde lekker strak aan. Chantals lichaam begon meteen te bokken en te schokken. “Ohh jaahhhh” jammerde Chantal….”doe zo voort…lekkerrrr”. Ik stak vervolgens een tweede vinger in haar sappig kutje, meteen gevolgd door de derde vinger. Ik ging er met 3 vingers er maximaal in en haar lichaam bokte tegen mijn vingers op totdat ze gierend als een sirene klaarkwam…….

En een partij squirten dat ze deed, het leek meer op een vloedgolf wat uit haar kut spoot. Ik verdronk er bijna in en ik bleef maar likken en zuigen om zoveel mogelijk van haar zalige kutsap te drinken. Ik had alleen wel moeite met ademhalen omdat Chantal tijdens haar orgasme haar benen in een soort spasme samen kneep. Maar ik wist me snel los te werken en hervatte het beffen en het vingeren. Ook Karel hield het niet meer want door haar heftige orgasme was ze krachtiger aan zijn lul aan het zuigen en masseerde zijn ballen wat steviger waardoor ook Karel klaar en zijn geile sap in een aantal stevige stralen uit zijn kloppende en schokkende pik, achter in haar keel spoot.

En Chantal bleef maar zuigen tot Karel méér dan leeg was en hij zich uitgeput terug op de bank liet zakken. Toen haar orgasme was weggeëbd begon ik al zoenend en strelend zich langs haar lichaam weer omhoog te werken tot ik met mijn lippen haar harde, spitse tepeltjes kon beroeren. Ik begon aan haar tepeltjes te sabbelen en nam ze tussen zijn lippen om er lekker krachtig aan te zuigen. Chantal begon weer te kreunen en te zuchten en haar lekkere strakke lichaam begon weer te kronkelen.

Ineens gleed haar hand tussen onze lichamen door, pakte mijn harde zaadkanon en zette die tegen haar uitpuilende schaamlippen. “Kom, neuk me…. Laat je lekkere harde staaf door mijn grotje glijden en neuk me zo diep mogelijk…..” Ik volgde haar wens op en drukte zachtjes zijn eikel tussen haar schaamlippen en gleed zo haar kleddernatte grotje in. Chantal stootte meteen haar bekken omhoog en klemde haar benen om mijn kont zodat ik er zo diep mogelijk in zat. Ik begon mijn pik heel rustig heen een weer te bewegen in haar grotje, wat vergemakkelijkt werd door haar overvloedige kutsap. “Ohh jaaa, wat heb jij een zalige harde lul…… ik voel hem tegen mijn baarmoeder stoten…… hmmmmm lekker, ga door ga doorrrrrrrrrrr” hijgde Chantal vol hartstocht…!!

“Spuit m’n grotje vol… ik wil je voelen spuiten….”

En ik begon mijn neuk tempo te verhogen want door haar woorden werd ik steeds geiler en geiler. Ik veranderde tijdens het neuken ook een beetje mijn positie zodat zijn lul langs haar klitje bewoog, die daardoor nog eens extra gestimuleerd werd. Terwijl ik steeds sneller in haar natte, geile en vooral lekker strakke kutje begon te stoten, begon Chantal ook steeds sneller tegenstoten te geven. Ik vroeg hijgend: “Voel je mijn eikel lekker langs je kutwanden glijden? Voel je mijn pik lekker door je grotje bewegen? Gebruik je kutspieren….melk m’n pik leeg…”

Chantal begon steeds heftiger te kreunen en haar kutspieren begon steeds feller in zijn lul te knijpen en ik voelde dat de druk in zijn ballen in snel tempo behoorlijk begon op te lopen… Maar ook Chantal voelde hoe zijn lul steeds harder en stijver werd en begon steeds wilder te bewegen en door dat wilde bewegen deinden haar borsten zo lekker geil heen en weer dat ik het niet meer kon houden en brullend spoot ik haar kut barstensvol met 7 á 8 dikke, ferme stralen. Op dat moment kwam Chantal opnieuw heftig klaar en spoot weer een flinke lading kutsap. Volledig uitgeput bleef ik op haar volgespoten lichaam liggen, met mijn pik nog in haar strakke kut. Na een paar minuten werd mijn pik slapper en werd door haar kut naar buiten gewerkt. Ik rolde nu van haar af en bleef uitgeblust liggen. Ook Chantal was finaal uitgeput. Maar Karel dook tussen haar benen en begon haar kutsap, vermengd met mijn sperma op te slobberen.

“Tjeemig” zuchtte Chantal, “das lang geleden dat ik zo giga-lekker ben klaargekomen.”

Maar na een half uurtje uitgerust te hebben vroeg Chantal me opeens: “Heb jij wel eens aan plasseks gedaan?” “Nee.” Antwoordde ik, “ maar het lijkt me wel supergeil om dat eens te proberen maar niet in mijn mond pissen a.u.b.. ” Chantal stelde me gerust dat ze dat niet zou doen en dus gingen we gedrieën (ja, Karel deed er ook aan mee...) mijn badkamer in. Ik positioneerde me naar aanwijzingen van Chantal op de vloer en Chantal ging over me heen staan. Ze trok haar schaamlippen uiteen en na enkele seconden spoot haar lauwwarme urine over mijn borst en buik. Dat was nog eens een supergeile ervaring. Voor mij was dit de eerste keer maar wat mij betreft zeker niet de laatste. Ik werd er beregeil van en mijn pik stond alweer recht overeind. Al snel stopte de urine straal en kwam ik weer overeind.

Ik keek Chantal aan en zei: “Ik moet eigenlijk ook, dus als jij graag wil, pis ik je zo onder….” “Toppie” antwoordde Chantal lachend, “en bij mij mag je wel in mijn mond pissen. Ik heb dat graag.”. Nu ging Chantal op de grond zitten en ik ging met Karel ieder aan 1 kant van Chantal staan. Onze kanonnen werden gericht en al heel snel werd ze finaal onder gepist, vanaf haar kut (waar Chantal botergeil van werd en zichzelf begon te vingeren tot ze weer klaarkwam), over haar borsten tot in haar mond. Wat ze niet meteen kon verwerken liet ze gewoon weer uit haar mond lopen. Ook bij ons was het sproeifestijn snel afgelopen.

Na afloop gingen de gedrieën nog ff lekker onder de douche om ons te verfrissen. Toen dat gedaan was liepen we weer de woonkamer in en genoten weer van een lekker drankje. Maar al heel gauw begon Chantal weer aan mijn pik te friemelen tot die weer bikkelhard was en op mijn beurt begon ik weer met haar goddelijke tieten te spelen en op haar tepels te zuigen, af en toe speels zachtjes op haar tepels bijtend….. “Hmmm” zuchtte Chantal, “wat lekker…….” En ineens: “wil je me nog eens op z’n hondjes neuken en weer lekker volspuiten??” Ik lachte “dat hoef je me maar 1 keer te vragen.” Vervolgens nam Chantal mijn lul in haar zachte, warme mondholte en begon hem op een hemelse manier te pijpen en liet haar tong langs mijn eikel kronkelen. Al snel moest ik haar stoppen, anders had ik haar mond al meteen helemaal vol gespoten.

Chantal stopte meteen en zei lachend: “en dat is dus de bedoeling niet. Je moet in mijn pruimpje klaarkomen en nergens anders in….” Ze draaide zich pontificaal om en nam haar positie in zodat ik mijn pik er in 1 keer zo in kon steken. Ik pakte zijn pik en zette mijn eikel tegen haar schaamlippen aan en drukte hem ineens naar binnen, in haar lekkere nauwe grotje en begon haar zalig te neuken. Intussen was Karel op zijn knieën bij Chantals hoofd gaan zitten en stak zijn stijve in haar mond. Zachtjes kreunend en meebewegend op mijn neukbewegingen begon ze haar man wederom te pijpen.

Ik greep haar bij haar lekkere brede heupen, begon wat sneller te stoten en ik voelde hoe mijn eikel tegen haar baarmoeder stootte. Maar zij begon ook nu weer haar kutspieren goed te gebruiken om mijn lul lekker te masseren tijdens het neuken en al even later voelde ik hoe de druk in mijn ballen weer op liep en gaf een paar laatste harde stoten. Kreunend spoot ik haar grotje boorde vol met zijn sperma. Straal na straal spoot ik regelrecht in haar baarmoeder waarop ook zij luid kreunend klaarkwam: “Oh jaaaaahhh raak, raak, raak, ik voel het…….” En ook Karel spoot zijn lading achter in haar keel. Volledig uitgeblust en voldaan zakten ze weer terug op de bank.

Nadat ze enigszins op adem waren gekomen vroeg ik ineens: “Wat bedoelde je met raak, raak, raak en waarom laat jij je niet ook door Karel neuken??” Chantal keek zo eens naar Karel die rustig naar haar knikte van Vertel het maar. Toen vertelde Chantal: “We willen allebei zo graag een kindje erbij. Maar het leek ons een geil idee om er 1 van een onbekende donor te nemen. Dus mag momenteel iedere man in mijn kutje spuiten, behalve mijn man natuurlijk. En ik heb het gevoel dat jij vandaag in de roos hebt geschoten……..” Ik keek hen verbluft aan en barstte vervolgens in lachen uit. “Je moet maar op het idee komen. Dit noem ik nou een supergeile stunt. ”

Een jaar later zag ik ze weer lopen in de Eindhovense binnenstad. Nu echter achter een kinderwagen. Nou dacht ik, dat was dus blijkbaar inderdaad in de roos. Chantal zag mij kijken en lachte maar eens, snel doken ze vervolgens de winkelpassage in. Ik dook de boekenwinkel in waar ik een bestelling moest ophalen.

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm