Zou je een Moeder neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Een lul zo hard als staal!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Mijn donkere vriendin en mijn collegaatje
Categorie: trio | zaterdag 10 mei 2014 02:52

Geile afspraakjes

Ik had een rotdag achter de rug. Er was niet veel zinnigs uit mijn handen gekomen en ik had woorden gehad met een collegaatje die ik eigenlijk heel graag mocht. Morgen zou ik als eerste haar mijn excuses aanbieden, besloot ik. Eenmaal in de auto bleef ik even zitten zonder de sleutel om te draaien. Wat was ik lomp geweest tegen mijn collega Daliah. Dat lieve, fragiele Indonesische meisje die zich altijd gedienstig en welwillend opstelde. Ik besloot een smsje naar mijn schatje thuis te sturen: ‘hoi lekkertje van me. Ik heb een klote dag gehad. Kom nu naar huis. Ben wel toe aan wat afleiding’. Ik startte de auto en reed naar huis. Ik parkeerde mijn auto, deed de voordeur open en hing mijn jas op. Cindy! Riep ik. Ik kreeg geen antwoord. Toen ik de woonkamer binnenging stokte de adem in mijn keel. Daar zat ze, mijn heerlijk tropische verassing. Cindy was een voluptueuze negerin uit Suriname met grote zware borsten, een bol buikje en een flink achterwerk. Ze was helemaal naakt en had haar beide benen over de armleuningen van de stoel gelegd. Haar ogen waren gesloten en haar tong likte over haar dikke glanzende bovenlip. Met haar linkerwijsvinger en duim trok ze aan de tepel van haar linkertiet. Met haar rechterhand duwde ze een grote vibrator in haar roze kut. Ze deed haar ogen open en keek me met ontdeugend glimmende ogen aan.

“Hallo schatje. Kom maar even hier dan zal ik je helpen om te ontspannen”. Ik liep naar haar toe en nam haar zachte borst in beide handen. Met mijn tong ging ik rond haar harde bruine tepel. Ik zoog aan haar speen en keek ondertussen langs haar gewelfde buik naar haar kale kutje waar de trillende vibrator in en uit gleed. Wat was dat een geil gezicht zeg! Ik stond op, knoopte mijn pantalon open en gaf mijn inmiddels keiharde pik de vrijheid. Cindy hield het kroeshaar op haar hoofd altijd lekker kort zodat ik haar schedel goed kon vastpakken als ze me pijpte of ik haar neukte. Ook nu legde ik een hand op haar achterhoofd en draaide haar gezicht naar me toe. Gewillig opende ze haar lippen en hapte mijn paarse eikel naar binnen. Mijn andere hand legde ik rond haar kin en met langzame, lome bewegingen neukte ik mijn bruine sletje in haar geile pijpbekje. Alle zorgen gleden van me af en maakten plaats voor pure geilheid. Ondertussen had Cindy de vibrator met beide handen vast en neukte zichzelf in een steeds sneller tempo. Diep uit haar keel kwam een zware grom terwijl ze zichzelf naar een hoogtepunt pompte. Mijn pik werd harder en harder. Ik neukte haar nu diep in haar mond. Het zaad borrelde uit mij ballen omhoog en spoot met dikke warme stralen uit mijn eikel. Cindy stikte bijna en keek me hulpeloos aan, ik hield haar gezicht klemvast en dwong haar om alles door te slikken. Ik trok mijn lul terug en zoende haar liefdevol op haar mond. “Dank je wel mijn lieve schatje. Ik voel me een stuk beter.” Ze zoende me terug en stond op. Ik ging op de bank zitten terwijl Cindy heupwiegend naar de keuken liep om iets te drinken te halen. Ik keek gebiologeerd naar haar massieve reet. Wat had ik toch een mazzel dat ik dit heerlijke wijf tegen het lijf was gelopen. Ze kwam terug en gaf me een koud biertje. Toen ze voorover boog streken haar blote joekels tegen mijn borstkas.

“Ik ga even douchen zei ze met een knipoog en ging naar boven”. Ik dronk in alle rust mijn biertje en dacht even terug aan Daliah die me een paar uur geleden met betraande ogen had aangekeken toen ik tegen haar uitviel. Misschien moest ik haar een keer uitnodigen om een hapje te eten. Hij zou het morgen gelijk aan haar vragen. “Waar denk je aan?” Cindy stond bovenaan de trap met een grote handdoek om haar heen geslagen. Ik lachte naar haar en stond op. Ik liep de trap op en pakte haar door de handdoek stevig bij haar billen. “Ik denk eraan dat jij een heerlijk wijf bent die ik zo ga neuken”. Cindy ze: “maar ik heb net gedoucht!” “Niks mee te maken. Ik ga je neuken in je natte negerinnen kut tot je het uitschreeuwt van genot,” beet ik haar toe. Mijn lippen zochten de hare en onze tongen draaiden wellustig om elkaar heen. Langzaam schuifelden we zo naar de slaapkamer. Ik trok de handdoek weg en nam haar tepels een voor een in mijn mond. Cindy begon zachtjes te kreunen. “Oh ja, lekkere geile beer van me. Verwen me maar. Ik ben van jou”. Ik duwde haar op het bed en kuste haar lichaam van top tot teen. Ze rook heerlijk naar zeep. Ik kuste haar op haar dijbeen en duwde haar benen zachtjes uit elkaar. Met het puntje van mijn tong beroerde ik voorzichtig haar clit die tussen haar schaamlippen uitstak. Er ging een siddering door haar lichaam. “Doe maar, lik mijn punani maar lekker.” Ik proefde haar zoete kutsappen terwijl ik mijn gezicht in haar kruis begroef. Ik zoog haar schaamlippen naar binnen en dronk haar liefdesvocht. Cindy kromde haar rug en drukte mijn gezicht zo diep mogelijk in haar grot. Mijn lul was inmiddels weer op volle oorlogssterkte.

Plotseling duwde ze me van zich af. Ik ging om mijn rug liggen en Cindy ging boven me staan. Langzaam liet ze zich zakken en mijn pik begroef zich centimeter voor centimeter in haar warme kut. “Jij gaat mij neuken? Ik neuk jou! Hmmmm lekker diep. Bakra neukbeest van me”, lispelde ze. Ze begon me te berijden. Haar tieten deinden op en neer. Ik pakte ze vast en kneedde ze stevig. Steeds sneller bewoog haar bekken over mijn neukstaaf. Haar lange roodgelakte nagels begroeven zich in mijn borst. Ik keek langs haar lichaam en zag in de grote spiegel aan de wand hoe haar volle rond kont heen en weer bewoog. Ik liet haar tieten los en greep haar billen. Haar kontgaatje kwam af en toe tevoorschijn. Ze boog iets voorover zodat ik haar harde tepels kon zuigen. Ze bereed me nu als een bezetene. Ik streek met mijn wijsvinger langs haar drijfnatte kutlippen en stak hem in haar poepertje. Wild schreeuwend kwam ze klaar. “Spuit me vol klootzak! Spuit mijn slettenkut helemaal vol.” Dit was teveel voor me, ik stootte mijn paal tot aan de schacht in haar en kwam kreunend klaar. Straal naar straal spatte uit elkaar tegen haar baarmoedermond. Ze viel over me heen en bleef zwaar op mijn borstkas liggen. Ze hijgde ongecontroleerd in mijn oor. “Heerlijke hengst van me. Ga je me weer eens lekker geil vastbinden schatje? Zodat je me kan gebruiken als een weerloze neukslet?” Zo vielen we samen in slaap.

De volgende morgen werd ik heerlijk wakker. Cindy lag op haar rug en ik lag tegen haar warme kont aan. Met tegenzin stond ik op. Ik gaf Cindy en zoen en ging douchen. Op mijn werk aangekomen liep ik direct door naar de werkplek van Daliah. Ik wenste haar een goedemorgen en vroeg of ze even naar mijn kantoor kon komen. Ze knikte en liep gedwee achter me aan. Ik sloot de deur van mijn kantoor en bood haar een stoel aan. Op zachte toon zei ik: “het spijt me dat ik gisteren zo tegen je uitviel. Dat verdien je niet. Ik weet ook niet wat me bezielde want ik mag je graag en vindt dat je je werk heel goed doet”. Daliah keek me aan. Haar ogen werden waterig en een traan rolde over haar wang. “Dat vind ik heel fijn om te horen Daniel. Ik respecteer je zeer en dat uitgerekend jij tegen me schreeuwde deed me pijn.” Ik liep om mijn bureau heen en legde een hand op haar schouder. Ze pakte mijn hand en drukte haar hoofd tegen mijn buik waarna ze schokkend begon te huilen. Ik was een beetje verbouwereerd. Ik streek door haar lange zwarte haar en probeerde haar te troosten. “Wat is er aan de hand meisje? Ik zei toch dat het me speet?” Ze keek op en zei: “ik heb je altijd bewonderd, maar ik weet dat je een relatie hebt. Alle opgekropte gevoelens komen er nu gewoon even uit weet je.” Ik was met stomheid geslagen. Dit had ik niet aan zien komen.

Tuurlijk was hij niet blind, Daliah was een prachtige meid om te zien. Lange benen, lichtbruine huid, prachtige bruine ogen, een wulps kontje en priemende tietjes. Heel wat anders dan zijn Cindy, maar ook lekker om naar te kijken. Ze stond op en veegde haar tranen. “Ik had geen idee”, zei ik. “Ja ik heb een relatie, maar als jij dat geen probleem vindt dan vind ik dat ook niet.” Ik bracht mijn gezicht naar haar toe. Mijn lippen waren nu een paar millimeter van de hare verwijderd. Toen drukte ze onverwacht haar lippen op die van mij en wrong met haar tongetje mijn lippen uiteen. Ik proefde de aardbeiensmaak van haar lipgloss terwijl we minuten lang gepassioneerd zoenden. Mijn pik groeide en ik liet mijn handen over haar lichaam glijden. Ik maakte me los van haar en keek diep in haar ogen. Ze keek me verliefd aan en fluisterde: “dit is waar ik al jaren van droom. Wat zal je vrouw hiervan vinden?” Ik wist dat Cindy er geen probleem mee had als ik af en toe een andere vrouw had. Als ik er maar eerlijk over was en ook af en toe wat voor haar meenam. Zij was namelijk biseksueel en lustte ook wel een kutje op zijn tijd. “Gaan we straks samen lunchen?” Dalia knikte en fatsoeneerde haar kleren. Toen ze was verdwenen dacht ik als een razende na. Ik moest en zou haar neuken vanmiddag! Tegen een uur of 1 belde ik Daliah en liepen we samen naar mijn auto. We reden naar een restaurantje waar ik wel vaker zat en namen plaats op het terras want het was heerlijk weer. Ik bestelde een koude fles wijn en schonk onze glazen vol.

Daliah keek me schalks aan toe we proosten. De zon scheen op haar perfecte gezicht en ik keek snel op de menukaart om te voorkomen dat er weer iets in mijn broek zou gaan groeien. Daliah bestelde een salade met gerookte kip en ik een biefstukje. Ik schonk nog wat wijn bij en voelde plotseling iets langs mijn scheenbeen glijden. Ze had haar pump uitgedaan en was me aan het verleiden met haar ranke voetje. “Ik verlang naar je Peter. Nu je eindelijk weet hoe ik over je denk en na onze kus van vanmorgen kan ik nergens anders meer aan denken.” Haar voet gleed verder omhoog. “Je bent een prachtige vrouw Daliah. Ik verlang ook naar jou, maar ik wel ook duidelijk zijn dat je me zult moeten delen met mijn vrouwtje Cindy.” Ze keek me glimlachend aan. “Als jullie het goed vinden dan kan ik daar mee leven”. Het eten kwam en ik wist niet hoe snel ik de biefstuk naar binnen moest werken. Na een klein uurtje rekende ik af. Ik was blij dat de serveerster met een draagbare pinautomaat kwam want dan hoefde ik niet op te staan. Ik had namelijk inmiddels een flinke bobbel in mijn broek na het voetjevrijen van Daliah.

Toen we weer in de auto zaten boog ik me opzij en zoende haar. Ze kreunde zachtjes toen mijn tong haar tong zocht. Ze legde een hand op mijn kruis en kneep er zachtjes in. Snel startte ik de auto en reed met piepende banden weg. Na 10 minuten draaide ik een bospad op en reed nog een flink stuk door. Ik kende deze plek goed want ik had hier ook al heel wat geile avontuurtjes met Cindy beleefd. Daardoor wist ik ook dat hier vrijwel nooit iemand kwam omdat het ver van de wandelroutes lag. Ik stapte uit en hielp Daliah uit de auto. Direct vonden onze monden elkaar weer. Mijn handen waaierden over haar lichaam. Ik ging met mijn hand onder haar zomerjurkje en streelde zachtjes haar slipje. Weer kreunde Daliah. Ik voelde dat haar slipje al een beetje nat was en gleed met mijn vinger langs het katoen. Een kaal kutje! Daliah zat met haar kontje half op de motorkap en gooide haar hoofd in haar nek. Haar lange zwarte haren hingen tot op de motorkap van mijn auto. Ik vingerde haar zachtjes. Af en toe zocht ik haar clitje. Ik stopte even om haar jurkje van voren los te knopen. Ze had een grote groen/rode draak op haar zij getatoeëerd wat het allemaal nog geiler maakte. Haar tietjes zaten in een spannend zwart behaatje met kant. Ik schoof die op zij en begon op haar tepeltjes te knabbelen. “Oh, lekker, Daniel, oh wat doe je met me? Ja, ga door.” Ondertussen was ik haar opnieuw aan het vingeren. Ze knoopte mijn broek los en mijn spijkerharde geslacht sprong fier tevoorschijn. Daliah pakte hem met haar kleine handje vast en trok me liefdevol af. Terwijl ik haar drijfnatte poesje vingerde en haar tietjes likte gromde ik: “lekker schatje, verwen m’n pik maar.” Daliah ging nu door haar knieën en gaf een kusje op mijn bloeddoorlopen eikel. Langzaam gleden haar lipjes verder over mijn paal. Het was heerlijk om dit kleine Aziatische schatje in haar mondje te neuken. Toen ik bijna klaar kwam trok ik haar overeind. Ze draaide zich om en presenteerde haar kontje aan me. Ik deed haar jurkje omhoog en stroopte haar slipje naar beneden. Voorzichtig drukte ik mijn grote paarse eikel tegen haar kutlipjes. Ze kreunde: “neem me maar, hier heb ik altijd van gedroomd.” Langzaam maar zeker gleed mijn pik in haar kale neukgrotje.

“Hmmmmm, lekkere dikke pik heb je. Neuk me!”

Ik stootte mijn genotstaaf tot aan de schacht in haar en greep onderlangs haar tietjes met beide handen vast. Met lange, diepe halen neukte ik Daliah. Ze kreunde: “wat neuk je me lekker zeg. Ik…ik…kom klaar. Jaaaaaaaah ga door!”. Ik neukte haar nu hard en diep. Ik greep haar haar en trok haar hoofd naar achteren. “Oh ja, neuk me goed. Neuk me hard!” Er was nu even niet zo heel veel meer over van het timide Indootje. Geil keek ze om en moedigde me aan om haar te nemen. Wat ik uiteraard maar al te graag deed. Mijn pik werd nog een stukje dikker dan hij al was en met een brul kwam ik klaar. Snel draaide ze zich om en ving de laatste druppels op in haar mond.

“Dat was lekker zeg. Helemaal zoals ik me had voorgesteld”, mompelde ze. Ik streek met de palm van mijn hand langs haar wang en zei: “je bent niet alleen lief en mooi, maar ook heel erg lekker schatje.” We reden terug naar de zaak, maar van werken kwam natuurlijk niet zo heel veel. Die vrijdag vroeg ik Daliah of ze de dag daarop bij Cindy en mij langs wilde komen. Gewoon voor de gezelligheid en misschien een hapje eten. Natuurlijk had ik ook nog andere plannen maar dat hield ik voor nu even voor me. Ze dacht even na en knikte: “ja lijkt me gezellig, kan ik ook gelijk kennismaken met Cindy.” Zag ik nou een glinstering in haar ogen? Die avond vertelde ik alles aan Cindy. Ze lachte haar witte tanden bloot en vroeg of zij ook een stukje van al dat lekkers mocht. De volgende dag was het zover. Ik kon bijna niet wachten tot 8 uur wanneer Daliah zou komen. Rond een uur of 5 keek ik Cindy aan en vroeg: “wil je iets lekkers voor me aantrekken? Dan heb ik een verrassing voor jou”.

Cindy verdween naar boven en kwam na een halfuurtje weer de trap af. Allemachtig wat zag ze er lekker uit! Ze had een leren lijfje aan met veters aan de voorkant. Natuurlijk sloten die voor geen meter om haar gigantische voorgevel. Het tietvlees puilde er aan alle kanten uit. Ze had zwarte, leren laarzen aan tot over haar knie. Haar haar was gemillimeterd zodat de hoofdhuid er hier en daar doorheen scheen. Haar lippen waren knalrood gestift en haar lange nagels hadden dezelfde kleur. Ik kon mijn ogen niet van haar af houden. Wat een heerlijke hoer. Ze draaide rond en vroeg: “kan het er zo meer door lieverd? Aan de bobbel in je broek te zien bevalt het je wel.” Ik slikte en nam haar bij de hand. We gingen naar de slaapkamer en ik haalde er twee polsbanden tevoorschijn die ik om haar polsen gespte. Cindy begon zwaar te ademen want ze wist wat haar te wachten stond. Ik bevestigde een touw aan de ringen van de polsbanden en zei dat ze op haar knieën op bed moest gaan zitten. Ik ging naast haar staan en deed het uiteinde van het touw door een stalen ring in het plafond. Ik trok aan het touw en Cindy’s armen gingen omhoog. Ik knoopte het touw aan een kikker aan de muur en liep om haar heen. Haar ene been bond ik aan het ene uiteinde van het spijlenbed en haar andere been aan het andere uiteinde.

Haar dikke reet stond nu lekker achteruit. Ik nam even afstand om mijn werk te bekijken. Ze kon zichzelf ook bekijken in de grote spiegel achter het bed. “Ga je m’n lichaam nu gebruiken zoals jij dat wilt? Ga je me neuken in alle gaten?” Verlekkerd keek ze via de spiegel naar me. Zonder een woord te zeggen pakte ik de fles massageolie van de kaptafel. Ik goot een beetje in mijn hand en begon haar billen in te smeren. Daarna haar benen en armen. Ik knoopte de veter van het leren lijfje los zodat haar joekels tevoorschijn floepten. Die smeerde ik ook in. Cindy deed haar ogen dicht en genoot zichtbaar van mijn behandeling. Ook haar flamoes en sterretje smeerde ik flink in met olie. Cindy kreunde inmiddels als een krolse kat. Ik liep naar de kledingkast en pakte de speeltjes van de bovenste plank. Dildo’s en vibrators in alle soorten en maten en de klassieke rode bal met riempjes. Ik kleedde me uit en ging uitdagend voor Cindy staan. Mijn lul stond fier en ik smeerde ook mezelf in met olie. Cindy likte wellustig haar rode lippen. Mijn stijve neuklat lag in mijn hand, ik trok er langzaam aan. Langer kon ik haar niet weerstaan. Ik pakte de rode bal en stopte hem in haar mond, de gesp maakte ik achter haar hoofd vast. Ik ging gehurkt achter die dikke billen zitten en greep haar bungelende tieten voor ik mijn gezicht begroef in haar drijfnatte gleuf. Als een bezetene lebberde ik haar uit. Door de bal in haar mond kon ze alleen een soort “hhhhhhhhnnnnnggggg” uitbrengen. Af en toe stak ik mijn tong in haar lekkere reet. De afwisselende bitter/zoete smaak maakte me helemaal gek. Ik likte haar punani alsof mijn leven er vanaf hing, overheerlijke kutsappen zaten op mijn hele gezicht. Aan het wild schokken van haar lichaam merkte ik dat ze keihard aan het klaarkomen was. Ik trok m’n gezicht terug en pakte een kleine vibrator. Ik zette hem aan en ging ermee naar haar poepgaatje. Plagerig draaide ik rondjes over haar uitgestoken batterij. Via de spiegel keek ze me botergeil aan, ik keek terug en duwde het apparaat langzaam in haar dampende anus. Haar ogen rolden weg en ik besloot ook een dikke dildo in haar druipende kut te proppen. Weer probeerde ze geluid te maken ondanks de bal in haar smoel.

Om de beurt duwde ik een kunstlul in haar reet en in haar kut.

Weer begon ze te draaien en te schudden met haar hele lichaam. Haar enorme uiers kletsen tegen elkaar. Speeksel droop langs de bal uit haar mond. Toen ging de deurbel… ik haalde de vibrator en dildo uit haar neukgaatjes, haalde de bal uit haar mond en deed een badjas aan om de deur open te doen. Dit was het moment. Dit werd een weekend om nooit te vergeten. Gelukkig had ik die middag een pilletje geslikt die ervoor zorgde dat mijn lul hard werd en bleef, ook al kwam ik 3,4,5 keer klaar. Toen ik de deur open deed groeide hij meteen weer. Daliah begroette me met een stralende glimlach. Ze zag er oogverblindend uit. Ze had een geel topje aan waar haar tepeltjes doorheen priemden. Daaronder had ze een korte, afgeknipte spijkerbroek en aan haar blote voetjes witte gympies. Ze vloog me direct om de hals en kuste me vol op de mond. “Waar is Cindy dan?” Vroeg ze vrolijk. Ik deed de deur dicht en trok haar naar me toe. “Ja maar Cindy…” sputterde ze tegen. “Maak je geen zorgen schatje, die zie je snel genoeg”. Gretig greep ik naar haar kontje. “Cindy wil je graag ontmoeten, maar alleen als je doet wat ik zeg”. Daliah werd stil en knikte gedwee. “Ik doe alles voor je Daniel, dat weet je”. Ik pakte een theedoek, rolde hem op en bond hem voor de ogen van mijn kleine sletje. Daarna deed ik haar spijkerbroekje, topje en gympies uit. Nu stond ze geblinddoekt voor me in alleen haar slipje. Ik pakte de vibrator die net in de kont van Cindy had gezeten uit de jaszak van mijn badjas en zette hem aan.

Daliah schrok een beetje van het plotselinge gezoem maar bleef dapper staan. Ik maakte haar bh los en haar parmantige borstjes stonden in volle glorie vooruit. Met de vibrator raakte ik een tepel aan, een siddering ging door het slanke lijfje. Langzaam ging ik via de drakentatoeage op haar zij naar haar kruisje. Ik probeerde haar clitje te vinden en blijkbaar lukte dat want ze begon zachtjes te zuchten. “Oh Daniel wat doe je toch allemaal. Je maakt me helemaal gek met je spelletjes”. Ik pakte haar hand en leidde haar naar boven. Cindy kon geen kant op en haar kut en kont was het eerste wat je zag als je de slaapkamer binnenkwam. Daliah stond in de deuropening en ik zag de ogen van mijn surisletje groter worden. “Je hebt niks teveel gezegd liefje, wat is dat een lekkertje”, zei Cindy hees. Ik trok ineens de theedoek van Daliahs ogen en zei: “Daliah dit is mijn pompslet Cindy, Cindy dit is mijn neukpopje Daliah”. De ogen van Daliah puilden uit toen ze recht in de neukgaten van Cindy keek. Deze keek via de spiegel ongegeneerd naar het prachtige lichaam van Daliah. Ik gooide de badjas van me af en stond nu ook naakt in de kamer. “Ik pakte weer de hand van Daliah. “Kom, dan laat ik je echt kennismaken met mijn Cindy”. Ik leidde haar naar de andere kant van het bed en zette haar op haar knieën op het matras. Cindy en Daliah keken elkaar nu recht in de ogen aan. Hoewel Cindy was vastgebonden keek ze Daliah brutaal aan. “Dus jij neukt met mijn kerel. Kleine snol”. Daliah knikte weer onderdanig. “Maar hij is ook zo mooi en lekker”, verdedigde ze zich. “Houd je schijnheilige mond maar en kus me”, beval Cindy zonder omhalen. Daliah kwam langzaam dichterbij en gaf een voorzichtig kusje op de verlangende hoerenlippen van Cindy. Nog een keer kwamen de lippen dichterbij. De dikke natte tong van mijn negerin schoot naar voren en likte wellustig de lippen van het Aziaatje. Daliah deed mee en in no-time waren ze verstrengeld in een heftige tongzoen. Dat was een ongelooflijk geil gezicht.

Cindy met haar drillende tieten en draaiende reet, vastgesnoerd en bezweet, gewikkeld in een bloedgeil tonggevecht met een tenger pindaatje die haar uiterste best deed om de likkende, slobberende, smakkende lippen en tong van Cindy te beantwoorden. Ik kreeg een idee en stond op om mijn kloppende lid tussen de vier lippen te duwen. Ik greep met mij ene hand het bijna kale achterhoofd van Cindy en met mijn andere hand een pluk haar van Daliah. Ik drukte ze naar elkaar toe terwijl ik mijn keiharde paal tussen hun gezichten heen en weer bewoog. Het gesmak was niet van de lucht. Als ik mijn heupen en een beetje naar links of rechts draaide gleed mijn natte paal in de mond van Cindy of Daliah en bolden hun wangen op door mijn eikel die tegen de binnenkant duwde. Ik besloot dat het tijd was voor iets anders en trok de geile gezichtjes van elkaar af. “Ga onder Cindy liggen”, zei ik tegen Daliah die dat maar al te graag deed. Ze wurmde haar lijfje zo dat haar gezicht bij de scheur van Cindy lag. Ik deed een paar kussen onder haar hoofd en schouders zodat ze er goed bij kon. Ik liep weer om en stak mijn tong diep in de keel van mijn heerlijke black bitch. Daliah was inmiddels de tropische gleuf voor haar neus aan het likken. Ik pakte het gezicht van Cindy met beide handen vast en keek haar aan. “Likt ze je kutje lekker sletje?

Zal ik haar voor je neus neuken?”

Cindy had het niet meer en hijgde in mijn gezicht: “ja neuk die kleine. Neuk haar hard. Haar tongetje maakt me gek Daniel. Doe alles wat je wil”. Ik laat haar gezicht los en pak mijn lul vast. Ze kijkt hoe ik mijn kloppende lid tegen de lipjes van Daliah zet. Vastberaden duw ik door en mijn snikkel verdwijnt geleidelijk in het spleetje. Een klein gilletje klinkt van de andere kan van het bed. Ik begin langzaam heen en weer te bewegen. Ik pak de jetsers van Cindy en kneed ze. Ze richt haar hoofd op en begint aan mijn tepels te sabbelen. Ze brabbelt: “neuk die befhoer maar. Wat is dit geil zeg. Oh ik kom zo klaar. Neuk haar hard, ze verdient het”. Meer aansporing heb ik niet nodig. Keihard pomp ik mijn leuter in het nauwe poesje, sneller en steeds harder. De slaapkamer is gevuld met het geluid van gegil, gelebber en geile praatjes. De wijven komen samen klaar en kronkelen als palingen. Ik trek mijn lul terug en ga naar de kant van het bed waar de dikke zwarte kont van Cindy in de lucht steekt. Ik ga gehurkt achter Cindy staan en duw mijn pik ineens tot aan mijn ballen in haar geoliede reet. Cindy schreeuwt het uit. Weer begin ik te pompen. Ik vouw mijn handen rond het voorhoofd van mijn neukertje en ploeg haar darmen. Af en toe wissel ik van gat. Zoveel keuze en maar een lul. In Cindy’s dikke reet en dan in haar plonsende kut en dan in het pijpsmoeltje van Daliah. Ondertussen heeft Daliah een dildo gevonden die ze zonder omhaal in Cindy’s kut stopt. Ik waan me in de zevende hemel met zoveel geilheid om me heen. Daliah pakt mijn nu echt loeiharde staaf en trekt hem uit de ster van Cindy en likt hem gulzig. Ik houd het niet meer en sleep haar onder de Surinaamse neukzeug vandaan. Deze hangt in haar polsbanden te hijgen en te steunen. Ik besluit haar los te maken. Op het moment dat haar handen los zijn grijpt ze Daliah en begint haar te likken over haar hele lichaam. Daliah laat het gewillig toe en schreeuwt dat ze ook in haar kontje geneukt wil worden. Dat laat ik me geen twee keer zeggen en ik zet haar op haar knietjes. Cindy houdt hij billen open en ik duw mijn eikel tegen haar poepertje. Ik druk voorzichtig door en Cindy likt het gezichtje voor haar af als een labrador. Ik pak de heupen van Daliah en ram mijn lul diep in haar darmen. Haar sluitspier melkt mijn lul en na een paar stoten voel ik het zaad opborrelen. “Ik ga komen lekker sletjes van me”, schreeuw ik.

Daliah is ook niet meer te houden en gaat met de zijkant van haar hoofd tegen de golvende tieten van Cindy aanliggen. Ik voel mijn pisbuis opengaan en trek mijn lul uit haar kontje. Snel duw ik mijn eikel tussen de lippen van Daliah. Cindy houdt haar hoofd stevig tegen haar machtige memmen terwijl ik mijn kloppende paal diep in haar keel steek. Ik brul dierlijk als het zaad zich een weg baant en tegen het huigje van Daliah spat. Even probeert ze weg te trekken maar Cindy houdt haar moederlijk vast tot de laatste druppel in haar keel verdwijnt. Daliah kijkt dankbaar omhoog naar Cindy die zich naar haar toe buigt en weer beginnen ze te tongzoenen...

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm