Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Mijn vrouw maakt een slet van mij
Categorie: travestie | donderdag 9 januari 2014 04:46

Geile afspraakjes

Vijf jaar geleden, ik John toen 49 jaar, gelukkig getrouwd met Denise, toen 28 jaar. Ons seks leven was toen en is nog steeds perfect. Maar Denise wilde wat meer variatie in het seks leven. Ze zei na een avond van hevige seks “Jij vind dat sexy lingerie mij altijd goed staat, nu wil ik wel eens zien hoe jou dat staat”. Ik zei “Wat zeg je me nu?” “Laten we het nu eens gewoon proberen, niet vandaag maar een andere keer” zei Denise. Er ging van alles door mijn gedachten heen maar viel uiteindelijk in een diepe slaap. Er ging een tijd overheen en ik dacht er verder niet meer bij na. Ik ging op zaterdagmiddag met een paar vrienden wat drinken in de binnenstad. Toen ik thuis kwam lag er een briefje op de tafel waarop stond “Schatje, ik ben even naar een vriendin toe. Ik wil vanavond met jou een heerlijke seks avond hebben. Ik heb boven wat kleding voor je weg gelegd en ik hoop dat je dit aan hebt als ik thuis kom.” Ik naar boven toe en schrok wel even wat daar op bed lag. Een complete set vrouwenkleding, jarretels, kousen, sexy zwart jurkje, tangaslip met wat later bleek een soort open kruis, heels met 15 cm hoge hakken en een pruik met lang zwart haar. Er lag ook nog een briefje bij waarop het volgende stond; “Schatje, zoals je ziet ben ik ons gesprek van de vorige keer niet vergeten. Graag zou ik willen dat je dit vanavond aan hebt als ik thuis kom. Ik weet dan zeker dat we een ongekende avond met super seks zullen gaan hebben met daarop een hele geile zondag. In de douche heb ik nog iets voor je klaar gelegd met een briefje erbij.” Ik dus naar de douche want was wel benieuwd wat ze daar had weg gelegd. Ik zag daar de epilator liggen die ze altijd gebruikt om de haren op haar benen in van de schaamstreek te verwijderen. Op het bijbehorende briefje stond het volgende. “Schatje, ik wil dat jij je eigen lekker gaat douchen. Gebruik mijn douchegel, zodat je vanavond lekker vrouwelijk ruikt. Na het douchen wil ik dat jij al je lichaamshaar verwijderd met de epilator, uitgezonderd je hoofdhaar. Ik wil dat je helemaal glad bent er mag geen haartje meer op je hele lichaam staan. Dan gebruik je mijn bodylotion en smeer je daar je lichaam mee in. Scheer ook de stoppels van je gezicht zodat je daar ook lekker glad bent.

Dan doe je alle kleding aan die ik voor je heb klaar gelegd. Als je daar mee klaar bent, wil ik dat je in die kleren voor ons gaat koken. De spullen hiervoor liggen al op de aanrecht, het vlees en groente liggen in de koelkast. Ik zal rond de klok van 20.00 uur thuis zijn. Ik hoop je aan te treffen zoals ik je nu al in mijn gedachten zie. Tot strakkies geil sletje van me.” Geil sletje? Die laatste zin verraste me wel. Ik keek op de klok en het was 16.30 uur. Dacht er over na of ik het wel zou doen. Ze droeg voor mij vaak sexy lingerie en deed veel om ons seks leven op pijl te houden. Dus ik kon deze keer dit wel doen dacht ik bij mijn eigen. Dus ik ging onder de douche en waste me met haar douchegel. Wel raar zo’n vrouwelijk geurtje als je dat niet echt gewend bent. Ik droogde me af en pakte de epilator. Ik schakelde hem aan en begon aan de onderkant van mijn benen. Woowwhhhh, dat was even pijnlijk. Nu begreep ik waarom vrouwen zo nu en dan van die pijnlijke gezichten trekken als ze met wax hun haren verwijderen. Ik besloot er eerst even met de tondeuse over heen te gaan en dan met de epilator. Dat scheelde behoorlijk wat aan pijn, dus ging maar verder met het verwijderen van mijn lichaamshaar. Maar mijn balzak en rond mijn tepels leek me toch te pijnlijk voor nu, deze deed ik maar met het scheermes. Na het scheren van mijn gezicht merkte ik dat het epileren wel wat irritatie en tintelingen opwekte op de geëpileerde gedeeltes. Ik pakte de bodylotion en begon me in te smeren, dat bracht wel verfrissing op de geëpileerde plaatsen. Was wel een heel raar gevoel dat ik helemaal glad was en gaf me wel een geil gevoel. Mijn lul werd er keihard van. Als dit nu al het geval was, wat zou de avond dan wel niet brengen? Nadat ik mijn lichaam had ingesmeerd ging ik naar de slaapkamer. Ik zag mijn eigen in de passpiegel en streek met mijn handen nog eens over mijn gladde lichaam heen, mijn lul schokte op een neer van geiligheid.

Had de eerste stap al gezet en dacht laat ik dan de kleding ook maar aan doen. Ik deed de jarretel aan en pakte de kousen en begon deze over mijn been naar boven te trekken. Het leek wel of mijn lul hierbij steeds harder werd. Ik maakte de eerste kous vast aan de jarretel, dat was toch moeilijker dan het in eerste instantie leek. Nadat dit was gelukt pakte ik de kanten tangaslip, deze was bezet met een soort steentjes en die liepen met 2 stiekjes verder naar achteren toe. Ik deed de tanga aan en keek toch nog even wat de bedoeling was. Na wat te hebben gekeken en doen merkte ik dat mijn balzak tussen de steentjes moest komen te zitten en mijn lul in het kanten gedeelte. Doordat mijn lul keihard stond kwam deze boven het kanten gedeelte uit, mijn zak hing daar bloot onderuit en doordat de beide stiekjes naar achteren gingen was mijn anus ook vrijuit te bereiken. Ik bekeek mijn eigen in de spiegel en was best een geil gezicht, mijn lul in een tangaslip, mijn ballen daaronder vrij hangend. Ik draaide mijn eigen om en bekeek de achterkant een ook dat zag er wel geil uit. Ik deed de sexy jurk aan en zag in de spiegel dat deze wat doorschijnend was, dus de slip met daarin mijn lul en de jarretel en kousen waren te zien door de jurk heen. Ik pakte de heels en merkte dat deze precies in mijn maat waren, deze moet ze dus hebben gekocht daar ik een andere maat heb dan mijn vrouw. Ik deed ze aan en probeerde op te staan, dit was niet echt makkelijk. Ik probeerde wat rond te lopen en dat ging steeds beter. Ik deed de pruik als laatste op, deze was voorzien van lang zwart haar dat wel kwam tot aan mijn navel en dus ook bijna tot aan mijn kont aan de achterkant. Ik keek nog eens in de spiegel en ik leek nu echt wel een beetje op een sletje. Ik ging naar beneden op mijn hoge hakken en op de trap had ik toch wat moeite om overeind te blijven.

Ik keek op de klok en het was al 19:15 uur, nu begreep ik waarom de vrouwen altijd zoveel tijd nodig hebben om zich gereed te maken met omkleden e.d. Ik kwam in de keuken aan en daar zag ik wat spullen op de aanrecht liggen met weer een briefje erbij waarop stond; “Schatje ik wil dat je vanavond rijst en kip madras voor ons kookt. De kruiden en rijst ligt op het aanrecht zoals je ziet, maar de groenten en kip liggen in de koelkast in de schuur.” In de schuur? Wilt ze nu echt dat ik in deze kleding naar de schuur loop? We hebben een vrijstaand huis maar de buren kunnen wel in onze tuin kijken vanuit hun slaapkamers, tevens loopt er een fietspad achter ons huis en ook van daaruit kan men in onze tuin kijken. Niet makkelijk maar het is wel mogelijk. Nu was het november dus de zon was al onder, maar onze tuin was toch aardig verlicht. Zou ik een lange jas aantrekken zodat anderen mij niet in mijn sexy jurkje zagen lopen? Maar dan zouden ze me alsnog zien op mijn hoge hakken. Ik besloot er toch maar voor te gaan zonder jas. Ik liep dus vlug naar de schuur in de hoop dat niemand me zou zien. Toen ik de deur van de schuur open wilde maken merkte ik dat die op slot zat. Waarom op slot? Deze was normaal altijd open. Verdorie, Denise heeft dit met opzet gedaan zodat ik 2 keer moet lopen want moet nu terug om de sleutel te halen. Na de 2e keer was ik toch weer blij dat ik weer binnen was in de keuken en ik met de voorbereiding kon beginnen. Blijkbaar vond ik het toch opwindend want mijn lul stond weer stijf overeind. Ik ging maar beginnen met het koken want mijn vrouw zou nu snel thuis komen en ik wilde klaar zijn met koken voordat ze thuis was. Probeerde tussendoor ook nog de tafel te dekken maar dat ging dus in een minder tempo door de hoge hakken. Toen ik weer in de keuken stond hoorde ik de voordeur open gaan en hoorde mijn vrouw roepen “Schatje, ik ben thuis en leg even wat spullen boven.”

Is goed riep ik en ging verder met koken want het was nog niet klaar. Ik hoorde mijn vrouw naar beneden komen en ze kwam in de keuken en zei; “Wat zie jij er lekker geil uit en dat sexy jurkje en op die hoge hakken.” Ze liep naar me toe en voelde onder mijn jurkje aan mijn kale ballen, mijn lul sprong gelijk omhoog. “Dat is lekker geil en glad daar beneden, voel eens onder mijn rokje.” Ik ging met mijn had onder haar rokje en merkte dat ze ook glad was geschoren en zeiknat maar geen slip. Ze vertelde me dat ze zo in haar blote kont bij haar vriendin was geweest en ook nog even in de stad. Ze was botergeil geworden aan de gedachten dat ik thuis in vrouwenkleding rondliep voor haar. Ze wist zeker dat ik dit allemaal voor haar zou doen omdat ze wist dat ik veel van haar hield. Ik wilde haar gelijk neuken maar ze hield me tegen en zei: “Nee sletje, je bent er nog niet klaar voor, eerst eten, afwassen en dan maak ik het verder af.” Mijn lul stond op barsten zo geil was ik geworden. Lag dit allemaal aan de kleding die ik droeg? Ze vroeg of ik in die kleren naar de schuur was gelopen en ik antwoordde “Ja, dat heb ik gedaan maar waarom was de deur van de schuur op slot?” Ze giechelde en gaf daarop geen antwoord, dus op dat moment wist ik zeker waarom ze het had gedaan. Ze wilde dat gewoon dat ik 2 keer op en neer ging in deze vrouwenkleren. Het eten was klaar en we gingen aan tafel. Tijdens het eten streek ze voortdurend met haar voet over mijn stijve lul heen. Het leek erop of deze niet meer slap te krijgen was zo geil was ik. Na het eten keek ze geil naar me en zei “Jij gaat nu afwassen slet terwijl ik me even ga opfrissen. Als je klaar bent kom je naar boven toe.” Ik wilde snel afwassen maar doordat ik op die hoge hakken stond ging dat niet zo vlug als ik wilde. Toen ik klaar was snelde ik zo vlug als ik kon naar boven en ik zag haar zitten.

Ze had sexy rode lingerie aan, een bh die haar tepels vrij lieten, rode jarretel, rode kousen, geen slip maar wel hoge rode heel met hoge hakken van 10 cm. Ze zei “Op je knieën slet en lik me klaar.” Ze deed haar benen uit elkaar en ik keek recht tegen haar geile kale kut aan, ze trok haar benen nog wat omhoog zodat ik er beter bij kon. “Likken slet en denk erom ik wil klaar komen zoals nooit tevoren.” Toen ik haar kut begon te likken schrok ik even terug, was ze net naar de wc geweest en had ze net geplast? Ze zei; “Wat stop je nu ineens? Niet lekker dat ik net heb geplast? Lik me geile slet dat je bent, je vind mijn kut toch altijd zo lekker, lik me dan vuile geile slet.” Normaal was ze altijd proper, ik was dit zeker niet gewend van haar, maar begon toch te likken. Proefde wat zout maar daar merkt ik later niet veel meer van. Ik likte haar zoals ik nooit had gedaan op allerlei mogelijke manieren. “Lik mijn kontgaatje ook maar eens lekker, steek je tong erin.” Ook daar was ze nooit niet echt een voorstander van, ik had ze wel geneukt in haar kontje, maar nooit echt gelikt. Het verbaasde me allemaal wel maar ik ging gewoon door met wat ze wilde. Mijn lul stond keihard in mijn slip, ik zat daar als vrouw verkleed mijn vrouw te beffen op een manier zoals nooit te voren. Op het moment dat ze klaar kwam trok ze mijn hoofd vast tussen haar benen en zei “Ik kom klaar slet en je blijft doorlikken totdat ik een 2e keer klaar kom.” Ze trok mijn hoofd stevig op haar kut en ik kon amper adem halen maar probeerde zo goed mogelijk door te likken. Normaal wilde ze nooit 2 keer achter elkaar klaarkomen want dat was teveel voor haar.

Blijkbaar ben ik niet de enige die extra geil word van dat ik vrouwenkleding draag.

Na een tijd haar kontje en kut weer gelikt te hebben komt ze klaar zoals ik nooit van haar gewend ben. Volgens mij plaste ze ook nog een beetje. Na even bij gekomen te zijn zei ze; “Zo, nu gaan we van jou een echte slet maken.” Ze stond op van de stoel en ik moest er op plaats nemen. Ze zei; “Ik ga je nu opmaken als een hoertje en dan zal je er nog veel geiler uitzien dan het nu al is.” Ze pakte wat make-up en begon me op te maken, ik kreeg lippenstick op, mascara, blush en zelfs klip oorbellen. Ik moest ook maar eens gaatjes laten prikken kon ik ook andere oorbellen in gaan doen zei ze tegen me. Maar dat is een latere zorg, nu wil ik eerst dat je er geil en als een vrouw uitziet. Toen ze klaar was mocht ik in de passpiegel gaan kijken en wat ik daar zag verbaasde me zeer, ik zag eruit als een echt geil sletje met mijn sexy kleding en make-up op. Denise greep onder mijn jurkje en speelde heerlijk met mijn ballen en zei; “Ik ben vanavond nog lang niet klaar met jou, kom we geen naar beneden voor de volgende ronde.” Ze pakte een tas die daar stond op en greep me bij mijn ballen en sleurde me mee naar beneden. Ze ging op de bank zitten en ik moest van haar een glas wijn halen, ik mocht niets te drinken voor me zelf meenemen want had net al genoeg te drinken uit haar kutje kunnen drinken. “En nu de volgende ronde”, ze deed een greep in de tas en haalde daar een namaak lul uit op een zuigvoet, hij was niet zo groot, ik schat zo rond de 12 cm. Ze plaatste hem op de salontafel en zei tegen me; “Laat maar eens zien of je geil kan pijpen, een sletje moet toch kunnen pijpen en ik wil wel eens weten of je daar toe in staat bent. Kom op slet, pijpen, laat die die pik glimmen van je speeksel.” Zo had ik haar nog nooit horen praten, ik was er zo verbaasd over dat het haar te lang duurde voordat ik er aan begon te zuigen want ze pakte mijn hoofd vast en drukte mijn mond tegen die kunstpik en zei “Kom op, als ik zeg dat je moet pijpen doe het dan ook, hoer dat je bent.” Ik begon langzaam op die kunstpik te zuigen en liet mijn tong er langsgaan zoals zij ook altijd bij mij doet. Ze pakte het glas wijn op en nam er een klein slokje van en begon met haar andere hand haar kutje langzaam te strelen.

Ik kon mijn ogen niet van haar af houden terwijl ik langzaam aan die kunstpik zoog.

Na 5 minuten met die kunstpik bezig te zijn zei ze; “Is dat alles wat je kan? Je neemt hem maar voor de helft in je mond, kom op slet ik wil zien dat die er helemaal ingaat. Hij is maar 12 cm, die van jou is groter en die gaat er bij mij ook helemaal in” Maar omdat ik dat niet gewend ben kon ik hem er niet helemaal inkrijgen want ik kreeg daar braak neigingen van. Ze pakte mijn hoofd vast en drukte hem ineens helemaal over de kunstpik heen. Ik voelde hem een stukje in mijn keel gaan. “Zover moet hij erin, dat is echt pijpen. Je blijft vanavond net zolang op die lul zuigen totdat je hem er zelf helemaal in kan krijgen. Dan pas kan ik zeggen dat je een geile pijpslet bent. Dan mag je mij misschien wel neuken vanavond. Maar eerst wil ik genieten van die geile slet die je nu bent. Doe je jurkje uit, ik wil die geil kont van je zien als je die lul pijpt.” Ik deed mijn jurk uit en ging weer pijpen. Ik probeerde hem er steeds verder in te krijgen wat me ook beetje bij beetje lukte. Ik voelde haar hand over mijn kont gaan en zo nu en dan ging ze met een vinger over mijn kontgaatje. “Je leert het al geile slet van me, misschien mag je in de toekomst wel eens aan een echte lul zuigen.” Van schrik proestte ik want die uitspraak had ik van haar zeker niet verwacht. Ze drukte me terug op de kunstpik met de woorden “Door zuigen kreng, heb ik gezegd dat je mocht stoppen?” En ze gaf me ook nog een harde klap op mijn kont. “Zo te zien word je er nog geiler van als ik zo tegen je praat en op je kont sla, want je pik reageerde behoorlijk. Sinds dat je op die pik zuigt staat jou lul al stijf. Je bent echt een geile hoer. Kom op laat zien dat je een echte hoer bent en zuig aan die pik, dieper sneller, kom op, ik weet dat je het kan slet van me.” Ze sloeg steeds harder op mijn kont en ik ging er steeds meer in op en voor ik er erg in had was ik die pik iep en snel aan het pijpen. “Zo ja, nu ben je een geile slet en ze duwde ineens een vinger in mijn kont. Dit had ze nog nooit gedaan maar doordat ik zo geil was vond ik het eigenlijk best lekker en ging met mijn kontje draaien.

“Zo, dit geil hoertje vind het lekker als er iets in haar kontje zit!

Kom op neuk mijn vinger met dat geile mannen kutje van je.” Ik voelde iets kouds over mijn kontje lopen. “Maak je geen zorgen dat is wat olie, is een goed smeermiddeltje.” Plots voelde ik er een 2e vinger in gaan, ik ging nog wilder tekeer op de kunstpik en begon harder op haar vingers te rijden. “Ja, je bent een geile slet en je vind het lekker om aan die pik te zuigen en om je eigen te neuken op mijn 2 vingers. Dan moet 3 ook geen probleem zijn.” En toen ging de 3e vinger er in. Ik werd geiler en geiler, ik ging steeds wilder te keer. Ineens haalde ze de vingers uit mijn kont en trok mijn hoofd wild van die kunstpik af. Ze begon me wild te tongen en plotseling stopte ze. “Je bent echt geil, ik weet wel iets anders voor je.” Ze nam de kunstpik van de tafel en plaatste die op de grond. Toen liep ze naar de tas en haalde daar een grotere zwarte kunstpik uit, deze was zeker net zo groot als mijn eigen lul. Aan deze lul zat ook een zuigvoet en balzak. Deze plaatste ze nu op de tafel met de woorden “Laat maar eens zien of je ook die zwarte lul helemaal in je mond kan krijgen. Ik wil dat die je keel neukt en die andere waarop je net zo lekker hebt gezogen, daar mag je op gaan zitten en jezelf neuken als een geile slethoer. Neuk je eigen mannenkut en pijpbek maar rauw. Zodra je die zwarte lul helemaal in je hoerenmond krijgt dan mag je in mijn geile kut klaarkomen. Komt er nog wat van? Ga je nog beginnen?” Ik ging langzaam op die kunstpik zitten en nam die zwarte lul in mijn mond. Langzaam begon ik op een neer te gaan, maar die zwarte kunstpik was toch ietsje meer dan ik kon hebben. “Zuig ook maar eens aan die ballen sletje en speel met je tepels, ik weet dat die nu gevoelig zijn nu je geil bent.

Laat mij maar eens zien wat voor een hoer je bent.

Ik werd steeds geiler en geiler, het geil liep nu als een sliert uit mijn lul. “Kijk me aan als je met je zelf speelt, ik wil je geile ogen zien als je bezig bent, laat je gaan, maak je eigen geiler.” Zei ze tegen me, en terwijl ik haar aankeek was ze met haar eigen aan het spelen. Ik had zo nu en dan die zwarte pik helemaal in mijn mond maar niet zoals de eerste. Hij was toch iets groter dan ik nu kon hebben. Dit ging zo door totdat ze 2 maal was klaar gekomen. Ze stond op, trok mijn hoofd van die zwarte kunstpik af, daar was ik wel blij om want mijn kaken begonnen toch wel zeer te doen. Ze legde me op mijn rug met die kunstpik nog in mijn kont en ging bovenop mijn nog steeds stijve lul zitten met haar geile kut. “Ik ga je nu neuken, je mag pas klaarkomen als ik dat zeg, kom je toch eerder dan laat ik je de hele nacht aan die zwarte lul zuigen.” Ze begon me keihard te neuken en ik voelde de kunstpik in mijn kont open en neer gaan. Wat had ik het moeilijk om niet klaar te komen. Ik wilde zeker niet de hele nacht aan die kunstpik zuigen dus probeerde het zo goed mogelijk op te houden. Nadat ze 2 maal was klaar gekomen wilde ze dat ik gelijk met haar klaar kwam. Ze speelde met mijn tepels en trok er wild aan. “Ik kom bijna, kom ook geile slet van me” We kwamen beide klaar en het voelde bij mij of ik klaar kwam als nooit tevoren, er kwam gewoon geen eind aan mijn spermagolf. Nadat ik klaar was sprong ze van me af en ging direct op mijn gezicht zitten. “Laat me nog eens komen met die tong van je, lik het sperma uit die geile kut van me. Een slet hoort ook sperma te slikken dus drink me kut leeg, hoer van me.” Ze ging als een beest over me gezicht heen en ik likte als een gek haar kut leeg totdat ze nog eens uitbundig klaar kwam op mijn gezicht.

Ze liet zich van me afvallen. “Hmmmmm wat was dit heerlijk.” Riep ze uit. Ik was uitgeput, mijn keel deed zeer van het vele pijpen en ze trok de kunstpik uit mijn kont. Het was al laat geworden. “Kom we gaan naar bed toe, ik wil dat je zo met me naar bed gaat. Morgen gaan we verder met je training zodat je nog een beter slet van me word. Voortaan ga je het leven door met de naam Joan” zei ze tegen me. Ze trok me aan mijn lul mee naar boven, ik mocht alleen mijn hoge hakken uit doen en we vielen in elkaars armen in slaap. Ik nog met de lingerie aan en mijn pruik op.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm