Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Mooie Michelle is een transsexueel DEEL25 slot
Categorie: transsexueel | zondag 10 januari 2016

DEEL 25 (Slot) - Vijf maanden later. Het wordt weer warmer. Het is begin juni en Joost loopt door de tuin. De honden lopen met hem mee. In de tuin zijn de eerste contouren al goed zichtbaar. Vanaf de veranda kunnen ze aan twee kanten de tuin inlopen en daar zijn, ook aan beide kanten, hele grote terrassen met op een van de twee een tuinstel met twee parasols. Het is een beetje hun favoriete plek. Helemaal bloot zonnen kunnen ze er nog niet maar de meiden lopen er wel vaak topless. De meeste planten en struiken groeien en de hovenier is geweest en heeft de beregeningsinstallatie getest en afgesteld. Hij legt Joost uit dat hij er eigenlijk geen omkijken naar heeft. Op een aantal plaatsen in de tuin zitten vochtmeters in de grond, zodra die voelen dat het te droog wordt sproeit de installatie, zo nodig plaatselijk. Op het platte scherm in de woonkamer is een functie toegevoegd waarmee je dit kunt programmeren. Maar normaal gesproken zou het nu goed moeten gaan.

Verboden incest films

In het huis hebben ze vorig najaar de fitness ruimte ingericht. Er staan diverse apparaten, sommige twee keer, verder een koelkast met gekoelde sportdranken en natuurlijk een waterbron. Dat blijft toch de beste dorstlesser. De hele winter hebben ze binnen gesport. Gaandeweg de tijd ontwikkelden ze een bepaald patroon. Eerst een warming up met rek en strek oefeningen, dan gaan ze lopen op de band, roeien of weer lopen op de crosstrainer. Daarna nog tien minuten op de halterbank waarvan ze ieder hun eigen exemplaar hebben. Dan hebben ze meestal wel genoeg. Soms zijn ze ruim een uur heel intensief bezig op de apparaten. Daarna douchen ze zich en gaan de sauna in, even het laatste luie zweet eruit en dan de koude douche. Als laatste gaan ze meestal nog een kwartiertje zwemmen, gewoon rustig en af en toe ook knuffelen met elkaar. Een heel programma duurt meestal twee uur maar ze hebben het er graag voor over. Ze voelen zich er lekker bij en merken alle drie dat ook hun gewicht op peil blijft, ondanks de kookkunsten van Joost. Michelle en Fenna doen het soms twee keer per week, zaterdagmorgen samen met Joost en woensdagmiddag met zijn tweeën.

De dieren zijn allemaal gesteriliseerd, ze willen geen gedoe met loopse of krolse dieren, ook een nest honden of katten hebben ze geen zin in. De opvoeding van de honden begint zijn vruchten af te werpen. Border collies zijn van nature slimme beesten en deze twee exemplaren vinden het leuk om opdrachten te krijgen. Ze mogen nu ook buiten lopen. De katten mogen dat ook maar alleen Schoffie gaat wel eens op de veranda, Roos durft kennelijk niet of heeft gewoon geen zin, ze ligt liever languit op de bank. De honden vinden het heerlijk buiten. Tijdens hun eerste winter maken ze kennis met sneeuw en dat is dolle pret. Niet voor Schoffie, die vindt koude pootjes maar niks en staat op zijn achterpoten door het raam te kijken naar de dollende honden.

Joost neemt de honden ook mee in de auto en samen met Michelle en Fenna gaan ze dan hardlopen op de Veluwe ten oosten van Arnhem. Joost heeft een stappenteller gekocht en daarmee een route uitgezet van twaalf kilometer, deels door het bos en deels langs landerijen. De honden lopen mee en volgen goed. In eerste instantie deed hij dat nog aan de riem maar tegenwoordig lopen ze los en volgen gewoon. Vaak lopen ze ook voor hun uit. Ze kennen de route inmiddels en tijdens het rennen hebben ze geen belangstelling voor andere honden of mensen. De honden en de katten gaan leuk met elkaar om. Heel soms liggen de katten bij de honden te slapen. Schoffie kruipt dan bij Romy en Roos ligt bij Wodan. De honden likken de katten ook wel eens en gelet op hun lichaamstaal vinden ze dat lekker. Vechten doen ze eigenlijk nooit, wel een beetje plagen maar de katten houden hun nagels dan in de voetkussentjes en verwonden de honden niet.

Fenna en Michelle gaan ook weer paardrijden. Een andere manege dan in het verleden en al snel zijn ze iedere zaterdagmiddag met hun geliefde dieren bezig. Joost gaat dan vaak met de honden weg. Michelle heeft zelf een soort kussentje gemaakt waar ze haar penis rechtop in kan verbergen. Het lijkt dan net of ze een klein buikje heeft. Zitten op een zadel met haar piemel tussen haar benen was geen pretje en dit loste dat op.

Zo leven ze in hun vrije tijd. Werken doen ze uiteraard ook. Michelle merkt dat de schoolkrant meer tijd vraagt dan gedacht. Bovendien heeft ze naar aanleiding van een van haar redactionele artikelen onlangs contact gehad met een regionaal dagblad met het verzoek of ze niet een regelmatige columniste wilde worden van de krant. Ze hebben nu een paar keer een column van haar hand geplaatst en afspraak is dat ze er voorlopig één keer in de maand een inlevert. Fenna heeft het druk, enerzijds met haar werk en daarnaast de opleiding tot gemeentesecretaris die ze krijgt. Heel soms neemt ze haar studieboeken mee naar huis en is dan na het eten nog even bezig.

Het werken bij Pim bevalt Joost goed. Hij en Pim kunnen het uitstekend met elkaar vinden en gaandeweg de tijd heeft Joost vaak aan een half woord genoeg. Ze discussiëren ook vaak over nieuwe ideeën en technieken. Het bedrijf in België blijft een zorgenkindje en Joost moet daar toch wel één keer per maand een paar dagen naar toe.

En last but not least, ze vrijen ook graag.

Zo heel intensief als tijdens hun studietijd is het niet meer maar de keren dat ze het doen zijn wel heel intens. Daarnaast experimenteren ze graag met erotische kleding. Vooral Fenna en Michelle; het laatste wat ze hebben gekocht is latex kleding. Beide hebben een topje, strak om hun borsten en tot een paar centimeter eronder. Ze kunnen hem alleen uittrekken door over hun hoofd te doen maar ook door de drukkers achterop los te trekken. Dan valt de top open. Aan hun billen dragen ze allebei een korte broek, heel strak met pijpjes van ongeveer tien centimeter. Ze dragen er geen ondergoed onder en Fenna heeft er een prachtige cameltoe erin. Haar mooie volle schaamlippen tonen zich duidelijk in het broekje. Michelle kan haar penis op twee manieren doen, wegstoppen tussen haar benen, dan zie je hem niet. Leuker vindt ze het om hem gewoon omhoog te dragen zodat haar piemel en ballen goed zichtbaar zijn.

Fenna heeft haar outfit in het wit en de accessoires hebben de rode kleur van het pakje van Michelle. Een netpanty met een ovaal gat in haar kruis, waardoor haar twee openingen bereikbaar zijn en daaronder pumps met een naaldhak van tien centimeter. Tenslotte strakke latex handschoenen tot net boven hun ellebogen, een haarband met een strik en een grove kralenketting maken het af. Michelle heeft dezelfde spullen maar dan in het rood en de accessoires in het wit.

Vanavond hebben ze besloten om Joost te verrassen. Hij heeft deze pakjes nog niet gezien. Ze hebben gegeten en drinken koffie. Een uurtje later spreken ze met Joost af dat hij de honden uit gaat laten. Hij mag wat hun betreft de grote ronde lopen en hoeft zich niet te haasten. Daarna moet hij zich melden bij de deur van de slaapkamer en wachten tot hij binnen wordt geroepen. Hij snapt dat laatste wel en wil de vrouwen hun pleziertje niet misgunnen. Hij weet dat ze soms verrassende kleding kopen en dat zal nu ook wel weer zo zijn.

De meiden lopen naar boven en kleden zich uit. Fenna gaat op de pot en daarna spoelt ze haar poepgat schoon, Michelle doet dat gelijk al. Ze wassen elkaar, nog wat kleine stoppeltjes wegscheren en al snel staan ze te tongzoenen. Dan stoppen ze en de douche gaat uit. Ze doen hun douchemutsen af en na zich te hebben afgedroogd gaan ze naar binnen. Dan is het lachen tijdens het aankleden. Ze moeten elkaar ook helpen maar een minuut of tien later hebben ze de pakjes aan. Joost klopt op de deur. “Even wachten schat, nog tien minuten” roept Fenna. “Ga anders maar douchen bij de logeerkamers en bloot terugkomen” roept Michelle. “Is goed.” De meiden maken elkaar op, iets zwaarder als ze gewend zijn en een beetje meer blos op hun wangen, vuurrode lippen en ze bekijken het resultaat. “Ik vind je er geil uitzien” zegt Fenna “een beetje hoerig wel.” “Lekker, dat was onze bedoeling toch, maar jij ziet er ook lekker geil uit met die mooie cameltoe” “Ik ben er weer” horen ze Joost roepen. “Ogenblikje schat” roept Fenna en ze loopt naar de zijkant. Daar dimt ze de lampen. “Ja, zo laten schat, zo is het mooi.”

Ze gaan nu naast elkaar in een uitdagende pose staan.

“Kom maar binnen schat.” De deur gaat open en Joost kijkt. Het gebeurt niet vaak maar hij is sprakeloos. Zijn twee vrouwen, uitgedost in heerlijke geile kledij staan voor hem. Hij doet de deur achter zich dicht en loopt naar hun toe. “Wat mooi is dit en het zit jullie als gegoten.” Hij loopt om ze heen en aait over hun billen. “Echt prachtig meiden.”

Hij komt voor hun en kust ze alle twee. Hij omhelst ze en de meiden leggen ieder een hand op zijn kontje. De andere twee handen pakken zijn stijve paal. Joost voelt al gelijk het effect van de latex handschoenen. Het materiaal prikkelt zijn zenuwen, het voelt heerlijk aan. Dan, met alleen een hand om zijn stijve lul, trekken de twee vrouwen hem naar het bed. Daar geven ze hem een zetje en hij valt achterover op bed. De vrouwen kruipen naar hem toe en met hun handen beginnen ze eerst zijn lichaam te verwennen. Ze geven hem om beurten ook korte plukkende zoentjes en na een tijdje dalen ze af over zijn borst en buik. Zijn stijve lul staat trillend op zijn buik en ze verwennen hem eerst met hun handen in de handschoen. Dan kruipt Michelle er naar toe en zet haar mond over zijn eikel. Ze proeft zijn voorvocht en likt het eraf. Fenna komt bij haar en ze tongzoenen.

“Mmmm, lekker ons mannetje wordt al geil” zegt ze zachtjes. <./strong>

Vooraf hadden ze afgesproken hem eerst een keer klaar te pijpen. Ze hebben nu vier dagen niet meer geneukt dus geeft hij veel sperma en dat vinden ze alle twee lekker.

Ze beginnen hem nu afwisselend te pijpen. Fenna verwent ook zijn ballen en laat een vinger in zijn kontje glijden. Joost kreunt daarop. Die vinger, nog altijd verpakt in latex voelt heerlijk aan in zijn poepgat. De meiden draaien iets meer naar hem toe en hij kan nu hun kontjes bereiken. Hij wrijft erover en geniet van de strakke latex broekjes die om hun lichaam heen zit. Ook hun benen met de netkousen voelen heerlijk geil aan. Dan glijden zijn handen tussen hun benen door en hij voelt de cameltoe van Fenna. Ze kreunt als hij stevig over haar schaamlippen wrijft. Michelle voelt hem met zijn hand haar penis beetpakken, voor zover dat gaat met de latex en het voelt ook voor haar lekker aan. De latex is naar twee kanten een lekker gevoel.

Al die tijd zijn ze doorgegaan met pijpen en Michelle begint hem nu ook af te trekken. Ze verwent zijn penis en blijft hem aftrekken als Fenna haar mond er weer overheen zet. “Oh schatten, wat lekker, ik kom …… oh ik kom klaar …” en Fenna sluit haar mond strak om zijn eikel terwijl Michelle hem af blijft trekken. Ze voelt zijn sperma door zijn lul omhoog spuiten en Fenna vangt het op. Vijf vette stralen en ze kan het met moeite in haar mond houden. Dan laat ze zijn eikel tussen haar lippen vandaan glijden en de meiden tongzoenen met elkaar. Ze spelen met de sperma en uiteindelijk slikken ze allebei een deel door. Opnieuw bukken ze en Michelle begint hem weer te pijpen en af te trekken. Hij is wel aan het verslappen maar de tong en mond met speeksel van Michelle en haar hand in latex verpakt maken toch dat hij weer snel een stijve lul krijgt. Vijf minuten later is hij weer op oorlogssterkte.

Ze kruipen nu andersom en gaan naast hem zitten. “Wat wil je?” “Schoenen uit en jullie voetjes likken en kussen, ik vind die netkousen super.” Ze doen alle twee hun schoenen uit. Joost komt rechtop en wrijft over hun benen en geniet van de kousen. Hij pakt de kousenvoetjes van Michelle en zet zijn stijve penis ertussen. Hij haalt ze een paar keer op en neer en geniet zichtbaar. Dan rolt hij om en komt bij hun voeten. Hij pakt er van beide een en sabbelt op de kleine teentjes. “Niet kapotmaken schat, we doen ze straks toch uit.” “Nee, niet uit doen, ik vind dit lekker.”

Hij blijft minutenlang doorgaan en dan wrijft hij weer over hun benen naar boven. Michelle en Fenna liggen al een tijdje te tongzoenen met elkaar en strelen elkaars borsten. De harde tepels laten zich duidelijk zien in hun strakke outfit. Weer bij hun broekjes wrijft Joost over hun genitaliën. Het is een beetje pesten en geil maken wat hij doet maar de meiden genieten er ook van. Dan komt hij verder omhoog en verwent hun harde tepels. Hij trekt Michelle omhoog, voelt aan de achterkant en vindt iets wat op een sluiting lijkt. Haar topje schiet open en hij doet hem af. Hij pakt haar tepels nu in zijn mond en bijt erin. “Ja lekker schat” kreunt Michelle en ze voelt hem nog een keertje bijten. Dan laat hij haar los en trekt Fenna omhoog. Hij maakt haar topje los en pakt haar borsten. Fenna heeft altijd iets zwaardere borsten gehad en ook grotere tepels. Hij sabbelt erop en bijt dan.

“Oh, wat lekker is dat, toe maar schat” en hij bijt nog een keertje.

Michelle merkt dat de ketting wat in de weg zit en ze doet hem af. Nu komt Joost weer bij haar en omhelst haar. Ze kussen elkaar en al snel is het een tongzoen, innig en liefdevol houdt hij die een paar minuten aan. Dan lossen ze en kijken elkaar aan. “Ik hou van mijn hoertje, mag ik dat zeggen?” “Vanavond zijn wij jouw twee hoertjes, je mag alles met ons doen.” Ze kussen elkaar en hij gaat naar Fenna. “Mijn andere lieve hoertje” en hij zet zijn lippen op haar en ze tongzoenen ook weer een paar minuten. “Je bent een lief hoertje, ik hou van je. Maar mag ik straks Wanda hebben.” Fenna lacht, “dat vergeet je niet meer hè, schooier, maar wij zijn jouw hoertjes voor vanavond en je mag alles met ons doen dus ook Wanda zal zich graag blootgeven voor jou.”

Hij gaat weer terug naar Michelle en begint haar broekje uit te trekken. Het zit een beetje strak maar hij krijgt hem uit en ziet de panty met het gat erin, haar lul is al keihard en veert omhoog. Als hij haar broekje helemaal uit heeft pakt hij haar stijve paal en pijpt haar een paar tellen. Dan gaat hij weer naar omhoog. Ze kussen elkaar en hij gaat naar Fenna, die heeft alleen haar broekje nog aan, de ketting vond ze ook teveel hinderen dus die ligt op de ombouw. Hij pakt haar broekje en pelt ook haar lichaam uit. Haar schaamlippen zijn al drijfnat ziet hij. Hij zet zijn mond eroverheen en likt haar geil op. Het is veel en hij moet een paar keer likken. “Wat is Wanda lekker glad vanavond” zegt Joost glimlachend. Fenna lacht, “heeft ze speciaal voor haar lieve vriendje gedaan.”

Dan gaat hij in het midden op zijn rug liggen. “Kom schat, ik heb een lekker cadeautje voor Wanda.” Fenna lacht maar bedenkt zich niet en kruipt over hem heen. Ze zet haar natte schaamlippen op zijn penis en laat zich penetreren. “Kom jij ook?” vraagt ze aan Michelle. Die kruipt omhoog en pakt de babyolie. Ze vet haar stijve penis in en smeert wat over haar sterretje. Ze zet haar paal tegen haar poepgat en duwt, Fenna laat haar probleemloos toe en nu wordt ze geneukt door Joost en Michelle. Die twee kennen elkaar ook door en door en zonder problemen neuken ze Fenna naar een eerste orgasme. Terwijl ze dat ondergaat krijgt ook Michelle het moeilijk en nog geen minuut later komt ook zij klaar en jaagt de sperma diep in het kontje van haar lieve schat.

Zoals altijd merkt Joost dat en wacht tot ze weg is. Dan pakt hij Fenna vast en duwt haar om. Fenna slaat haar benen om de billen van Joost, die op zijn beurt geniet van die netkousen die zachtjes schuren over zijn kont. Hij begint haar te neuken, eerst rustig maar al snel gaat zijn tempo omhoog. Fenna kreunt op zijn penetraties en haalt haar benen van zijn kont af. Joost gaat op zijn armen steunen en in een finale van hooguit één minuut neukt hij eerst Fenna en dan zichzelf naar een orgasme. Zijn vochtige lichaam zakt op het al even vochtige lichaam van zijn schat. Ze kijken elkaar glimlachend aan en kussen elkaar.

“Dit was super, zoals jij kan neuken.”

Joost pakt een paar tissues en vangt alles op. Dan rollen ze naast elkaar en Michelle komt er weer naast liggen. “Dus jij vond ons hoertjes met die kleding aan.” “Ja, maar gewoon door alles, niet alleen de kleding maar ook hoe jullie opgemaakt waren, dat was best zwaar en die gekleurde strikken in jullie haar.” “Maar wij mogen af en toe toch wel jouw hoertje spelen.” “Zeker wel, ik vind alles leuk wat jullie uithalen.”

Een kwartiertje later heeft Fenna Michelle en Joost weer stijf gemaakt. De meiden liggen nu ook helemaal naakt, de kousen zijn uit en de strikken uit hun haar. Fenna krijgt nog een sandwich. Michelle van onderen af haar kutje en Joost haar kontje. Ditmaal is het Joost die het eerst is. De strakke sluitspier van Fenna is onweerstaanbaar. Als hij klaar is draait hij van haar af en blijft glimlachend naar zijn twee meiden kijken. En weer voltrekt zich een unieke gebeurtenis voor zijn gezicht, een vrouw die een vrouw neukt en ze bereiken alle twee een orgasme. Bezweet en uitgeneukt lopen ze naar de badkamer. Michelle en Fenna hebben alle kleding op een stoel in de hoek gelegd onder het mom van dat zoeken we morgen wel weer uit. Ze stappen onder de douche en spoelen zich af. Daarna is het afdrogen en de meiden rollen in bed. Joost trekt een fleece broek en trui aan. “Ik doe de honden even. Maken jullie mijn plek warm?” “Wat dacht je, ons schatje mag straks lekker tussen ons in liggen” reageert Fenna met een glimlach.

Beneden hebben de honden hem al gehoord en hij loopt naar de achterkant. De deur naar de veranda gaat open en de honden lopen achter hem aan naar buiten. Ze hollen weg naar hun plashoek. Hij laat ze een minuut of vijf gaan en dan roept hij de dieren. Ze komen vrijwel direct en laten hem eerst naar binnen lopen, dan komen ze zelf, precies zoals hij het ze heeft geleerd, eerst de leider en dan de rest van de roedel.

De deur gaat op slot en de laatste twee lampen gaan uit. Boven liggen de twee meiden innig te tongzoenen en Joost ziet dat Michelle Fenna aan het neuken is. Hij laat ze gaan en kruipt ernaast. “Je bent snel terug, maar mijn lieve schat had nog jeuk, dus ik pook even” zegt Michelle en ze lachen alle twee. “Wil jij mijn kontje niet hebben, dat is al weer een paar weken geleden.” “Ik ben niet helemaal stijf” reageert Joost die wel aan zijn lul zit te trekken. “Kom eens hier, schat” zegt Fenna en ze zet haar mond over zijn penis en binnen een paar minuten heeft ze hem stijf. Joost pak de babyolie en spuit het kontje van Michelle in. Zijn penis maakt hij vet en kruipt achter haar. Michelle voelt hem komen en haar anus wordt door zijn zware lul opgerekt.

Joost begint rustig te neuken en Michelle volgt hem. Fenna voelt dat Michelle nu krachtiger neukt omdat de stoot van Joost erbij komt. “Dit moeten we ook weer eens vaker doen, een treintje, dat is zo lekker.” Een paar minuten gaan ze door als Michelle voelt dat het natte kutje van Fenna haar over de drempel duwt. Een paar tellen nog, een paar laatste stoten en ze jaagt haar sperma in dat heerlijke liefdestunneltje. Joost merkt dat en wacht een paar tellen. Michelle voelt zich verslappen en legt haar natte penis over de venusheuvel van Fenna. “Toe maar schat, neuk je klaar.”

Joost begint haar nu steviger te neuken. Het voelt alsof de sluitspier van Michelle het laatste zaad uit zijn ballen wil zuigen. Ondertussen blijft hij stoot op stoot in haar poepgat neuken. Haar heerlijke billen komen ook keer op keer in zijn buik. Sneller dan hem lief is voelt hij wat borrelen en nog een seconde of tien gaat hij door. Dan jaagt hij zijn sperma in het poepgat van zijn lieve schat. Hij zakt wat naar beneden en kust haar nek. Dan draait hij van haar af. Ze staan op en lopen alle drie de badkamer in. Daar gaan ze nog een keer op de pot. Met de handdouche spoelen ze zich af, dan is het tanden poetsen en ze rollen in bed. Joost in het midden en de vrouwen tegen hem aan.

“Een succes dus, deze kleding?” zegt Fenna. “Zeker weten schat en vooral jullie geslacht, die heerlijke lul van Michelle die al harder werd en zich mooi aftekende in je broek. Bij jou je schaamlippen, jij hebt echt een prachtige cameltoe en dat was een geil gezicht. Ja meiden, dit was super.” “Wat vond je tot nog toe het leukst?” “Dit is heel erg geil met die strakke broekjes, maar de vorige keer. Jij als mijn knappe blonde dokter en Fenna als de donkerharige verpleegster was ook heerlijk geil. Toen moesten jullie me seksueel onderzoeken, kijken of ik potent genoeg was en dat deden jullie heel geil en leuk. En die keer dat jullie die knalrode baywatch badpakken droegen, gewoon lekker sexy en weinig verhullend. Maar schatten van me, jullie houden onze relatie leuk, af en toe eens van die lekkere geile avondjes er tussendoor. Iets anders, hebben ze voor mij niks in latex? Ik vond het wel lekker aanvoelen.”

“Jawel” zegt Michelle “alleen hebben we nu niks voor jou gekocht. Je moet het passen in de winkel en als we dat met jou hadden gedaan was de verrassing weg geweest.” “Ja, dat is zo, dit vond ik wel zo leuk vanavond.” “Michelle en ik zijn twee weken geleden naar die shop geweest. Hij is net geopend en het is gewoon een mega grote seksshop waar ze ook latex kleding verkopen. Alhoewel wat verkopen ze daar nou niet, hè schat.” “Inderdaad, als we dat assortiment bekijken dan kunnen we nog wel twintig jaar vooruit met allerlei dingen op het gebied van erotiek en seks.”

“Wij moeten ook eens kijken bij de Kamasutra” komt Joost, “je weet wel die grote erotiekbeurs. Dan kunnen jullie deze pakjes wel aantrekken.” “Wat ons betreft zijn dit soort dingen ‘for your eyes only’ schat, maar een bezoekje aan die beurs dat willen wij ook wel. Er is zoveel te koop op dit gebied.” “Ik hoor het al” zegt Joost “wij raken voorlopig niet uitgekeken op elkaar.” Ze kussen elkaar welterusten en draaien hun lichamen in elkaar. Twee minuten later zijn ze in dromenland.

Epiloog

Dit waren tien jaren uit het leven van Joost, Michelle en Fenna. Tien jaren waarin drie mensen elkaar tegenkwamen en vervolgens een unieke combinatie vormden, een man, een vrouw en een shemale, drie mensen die van elkaar houden, leven onder één dak, slapen in één bed en vrijen met elkaar. Met zijn drieën is het vrijen voor ieder individueel een waar genot, ze kunnen elkaar oraal, vaginaal en anaal verwennen. Fenna is vaak de aanjager van een vrijpartij terwijl ze, als ze eenmaal geil is, geen genoeg krijgt van haar twee partners. Maar ook het met zijn tweeën vrijen, iets wat ze nu weer wat vaker doen, blijft voor alle drie een heerlijke en vooral geile ervaring.

Buiten dat alles hebben ze het goed. Ze hebben alle drie een goede baan en verdienen daar ook naar. Daarnaast heeft Joost iedere maand een behoorlijk bedrag aan extra inkomsten uit de rente op zijn belegde vermogen, ontstaan door de erfenis van zijn vader en moeder en waar ze ook hun droomhuis uit hebben betaald. Ze hebben ook hun eigen hobby’s.

Joost heeft zijn honden, Wodan en Romy, twee prachtige border collies die goed zijn opgevoed en heel goed luisteren. Hij wandelt veel met ze en de meeste zondagochtenden rennen ze ermee in het bos. Koken is zijn tweede hobby. Hij heeft inmiddels nog wat kookboeken gekocht en ook zit hij wel eens op internet naar recepten te zoeken. Tenslotte heeft hij een begin gemaakt met een grote modelspoorbaan.

Michelle heeft -naast haar werk als docente- de schoolkrant, iets wat ze leuk vindt om te doen en ze heeft een enthousiast team van vijf scholieren om zich heen geformeerd. Scholieren die ook goed naar haar luisteren en opdrachtjes uitvoeren. Daarnaast is ze columniste voor het plaatselijke dagblad, gaandeweg de tijd heeft ze een vaste lezerskring opgebouwd wat ze afleidt uit de reacties. Als ze thuis is mag ze graag luieren en voor de tv hangen.

Fenna heeft haar twee katten, twee lieve beesten, vrijdozen, gewoon tuttel katten en dat is wat ze ook het liefst doet, spelen en tuttelen met Schoffie en Roos. Daarnaast is ze een puzzelaar, Sudokuboekjes verslindt ze.

Daarbuiten hebben de twee meiden nu alle twee een eigen paard. De dieren staan op de manege en worden door de week bereden door kinderen die paardrijles hebben. Zelf rijden ze er iedere zaterdag mee. Eerst nog alleen in de binnenbak maar inmiddels zijn de paarden ook geschikt voor buitenritten en dat doen Fenna en Michelle ook heel graag.

Sporten is hun gemeenschappelijke hobby. Als het even kan doen ze dat iedere zaterdagmorgen. Hun lichamen zien er gewoon strak uit, vrijwel geen overgewicht, ondanks dat hun keukenprins ze af en toe een verrukkelijke maaltijd voorschotelt. Alles met elkaar hebben ze een druk gevuld leven en genieten iedere dag weer. Ze zijn nu dertig jaar en staan midden in het leven. Ze hebben het gevoel de wereld aan te kunnen maar het belangrijkste is hun liefde voor elkaar. Daar hopen ze nog heel lang van te kunnen genieten.

E I N D E

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  
Ik doe wat jij wil!
Wij helpen je SLURFEN!
Kom je slurf legen op SLURFEN! Heerlijk klaarkomen op geile seksfilms.
slurfen.nl

Extreme real SM!
Vanessa wordt genadeloos afgemat door haar meesteres, ze kermt het uit van de pijn.
xtremefetish.nl

Oma`s gaan uit hun dak!
Oma is stoned en super geil, ze wil dat hij zijn zaad diep in haar keeltje spuit.
omastoned.nl

Onschuldige Non Hard Verkracht
Ze ging bij het klooster om tot rust te komen, dat werd helemaal niks met al die gestoorde verkrachters die een nachtje blijven logeren in het klooster!
kloostersex.nl

Onderdanige gayslaaf afgestrafd.
Vastgebonden in een kooi kan hij geen kant meer op en wordt dan keihard gepijnigd.
maledomination.nl

Hoeren Gedwongen Tot Sek
De angst van elke straathoer. Ontvoerd en verkracht door twee gestoorde ontevreden klanten!
rapehoeren.com

Komt Een Non Bij De Sexhop
Het klinkt als een mop, maar wij hebben het op film. Nonnen Met Dildos!
kloostersex.nl

Stoute jongens krijgen straf!
De meester kent geen genade en pakt zijn zweep!
extremegayboys.nl

Vader huilt tijdens cuckold.
Hij kan het niet langer aanzien hoe zijn vrouw keer op keer klaarkomt!
chefcuck.nl

Poepsalade Met Pisdressing
Bizarre poepsex spelletjes in Hollandse slaapkamers. Geile stellen smeren Duitse swingers onder met stront en starten hierna een orgie!
strontslet.nl

Man kijkt toe!
Wanneer David thuis komt is hij er al, die enorme neger die z`n vrouw gaat verwennen!
chefcuck.nl

Lekker geil vuistneuken!
Kijk hier hoe diep de vuist van Dennis in het strakke kutje van Desiree gaat en hoe ze geniet!
vuistneuksexfilms.com

Dildo Sexfilm van Monique.V
Prive dildo sexfilm van Monique, kom je gluren?
dildosexfilms.nl

Twee handen In Haar Kutje
Hoor Loes kermen van genot als ze twee handen in haar natte kutje geneukt krijgt. Scheurt ze uit of komt ze klaar?
vuistneuksexfilms.nl

Vader Neukt Dochters Kutje
Midden in de nacht sluipt hij haar slaapkamer binnen en begint haar te vingeren! Dan wordt ze wakker en wordt gedwongen tot harde sex met haar vader. Dit moet je zien!
incestserver.nl