Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Zou je een Moeder neuken?

Wil je met me neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Mooie Michelle is een transsexueel DEEL18
Categorie: transsexueel | maandag 17 februari 2014 03:35

Geile afspraakjes

DEEL 18 - Michelle, Fenna en Joost lopen naar achteren om Pim te begroeten. Op de veranda treffen ze hem maar er zit ook een vrouw. Joost en Michelle herkennen direct Jeannette. Michelle begroet haar vader met een zoen op zijn wang en geeft Jeannette een hand. Pim loopt gewoon bloot, zoals ze gewend zijn. Jeannette is bijna bloot; ze draagt alleen een broekje. “Ik loop normaal ook bloot” zegt ze tegen Michelle, “maar ik ben ongesteld, vandaar.” Joost begroet ze ook en Fenna maakt kennis. Joost geeft Pim de doos wijn. “Lekker, dank je wel.” “Michelle, je kunt je gewoon uitkleden” zegt Pim, “Jeannette weet het van jou.” Ons drietal loopt naar binnen en kleden zich uit. Fenna en Michelle pakken biertjes en glazen en even later zitten ze met elkaar om de tafel onder de veranda.

Ze vertellen over hun vakantie. Joost merkt aan de meiden dat ze het leuk hebben gevonden. Ze vertellen enthousiast over de verstreken acht dagen. Dan vertelt Pim van Jeannette. Ze hebben al langer een oogje op elkaar. Ze is gewoon een leuke spontane vrouw en zij vindt Pim een wereldvent. Haar eigen huwelijk was volledig ingeslapen. Ze betekenden niet veel meer voor elkaar en hebben een maand of zes terug besloten als vrienden uit elkaar te gaan. Ze hebben nooit kinderen gehad dus dat was geen probleem. Ze heeft er met Pim over gesproken en nu hun eigen huis is verkocht hebben ze besloten dat ze hier komt wonen.

“Leuk voor je pap, een vrouw om je heen.” “En jouw vader is heel erg lief voor mij en ook in bed is het een heerlijke man.” “Dat zal wel” zegt Joost, “zijn dochter lijkt op hem en dat is ook een heerlijke vrouw in bed, net als Fenna trouwens.” “Maar” begint Jeannette wat aarzelend, “jij hebt een piemel, heb je dan ook een vagina?” “Nee” zegt Michelle en Joost ziet dat ze naar woorden zoekt. “Wij hebben een heel ander soort relatie” zegt Joost. “Michelle neukt mij in mijn kont en ik doe dat bij haar. Fenna neuken we alle twee, vaak tegelijk dan krijgt ze een sandwich. En goed beschouwd merken wij met elkaar dat we meer variatiemogelijkheden hebben als in een gewone man vrouw relatie. Wij zijn alle drie biseksueel, man of vrouw of shemale, het maakt niet uit, we genieten gewoon van elkaar en van onze lichamen.” “Maar is dat niet onhygiënisch in je kont, daar zit toch poep.” “Nee” komt nu Fenna, “we hebben een sproeier boven die we gebruiken om onszelf van binnen schoon te maken. Hygiëne gaat voor alles bij ons.”

“Dat is dat lange smalle ding wat in de badkamer boven ligt” en met haar handen beeldt Jeannette het uit. “Ja” zegt Michelle. “Ik heb me altijd al afgevraagd waar dat voor was, maar dat is dus daarvoor.” “Je bent nooit te oud om te leren” zegt Joost en ze lachen. “Maar het valt me op dat jullie hier heel makkelijk, heel losjes over kunnen praten” begint Jeannette weer. “We hangen het niet aan de grote klok maar doen ook niet geheimzinnig” reageert Joost, “Michelle heeft dit nu eenmaal en daar leven we mee, gelukkig hebben we ook Fenna en ik verzeker je Jeannette, wij met zijn drieën hebben het heel gezellig.” “Daar twijfel ik niet aan als ik jullie zo zie en hoor.” De rest van de middag praten ze over wat andere dingen, meestentijds koetjes en kalfjes.

De dagen erna wennen ze snel aan Jeannette. Ze is ook zorgzaam en maakt vaak brood klaar en zet koffie. In het weekend is haar ongesteldheid over en loopt ze ook gewoon bloot. Ook scheert ze haar schaamhaar weg. Maandagmiddag zitten ze tegen het einde van de middag met zijn vieren onder de veranda als Pim thuis komt uit werk. Hij kust Jeannette. “Het is geregeld schat.” “Oh, fijn.” Hij kust ondertussen Michelle en Fenna en Joost krijgt een schouderklop. “Vertel jij het maar schat, ik ga me even uitkleden.”

“Pim en ik gaan woensdag veertien dagen weg, op vakantie naar Curaçao. Pim heeft daar in een ressort een bungalow geboekt en in die bungalow worden we volledig bediend, dus dag en nacht iemand in de buurt die alles doet. En die man of vrouw, dat weet ik niet, die woont in een gastenverblijf wat tegen iedere bungalow aan staat, een soort kunukuhuisje.” “Daar heb ik wel eens van gehoord, die huisjes, dat zijn toch slavenhuisjes die vroeger op de plantages stonden?” zegt Joost. “Jemig, wat heb jij goed opgelet op school” plaagt Fenna. Joost knijpt in haar kont en ze lacht. “Dat klopt Joost” zegt Jeannette, “ben je er wel eens geweest?” “Nee” schudt hij, “het staat op mijn lijstje voor de toekomst.” “Het is wel lekker” zegt Michelle, “de hele dag verwend worden.” “En we vliegen vanaf Düsseldorf” zegt Pim die net weer naar buiten komt, “ik heb hier de ICE geboekt die brengt ons daarheen en jij weet dat Joost, er is een station op het vliegveld. Dan vliegen we rechtstreeks en als we terugkomen stappen we weer op de trein en komen terug naar Arnhem. Dus Joost …“ “Ik snap hem, woensdag wegbrengen en over twee weken ophalen.” “Ja, en als we terugkomen bel ik je wel vanuit de trein, dan weet je een tijd, overigens terugkomst is donderdagmorgen.”

Zo gezegd zo gedaan, woensdagmorgen brengt Joost het tweetal naar station Arnhem en neemt afscheid. Terug thuis zitten de meiden aan de koffie en Michelle staat op om voor hem een beker in te schenken. Joost komt bloot naar buiten en ze zitten met zijn drieën even van hun koffie te genieten. “Veertien dagen verwend worden” begint Michelle, “dat moet toch lekker zijn.” “Dat denk ik ook” valt Fenna bij. “Dat lijkt me heerlijk, veertien dagen te worden verwend door de twee mooiste vrouwen van de hele wereld” zegt Joost terwijl hij zich lui uitrekt. “Ik wil wel verwend worden door de liefste man die ik ken” zegt Michelle glimlachend. “En als je mij dan ook een beetje verwent ben ik ook gelukkig” komt Fenna er achteraan.

“Ik ga jullie mondjes verwennen. Gisterenmiddag heb ik van Jeannette een kookboekje gekregen met gerechten. Het is een kookboekje wat ze zelf heeft gemaakt met haar eigen recepten en uitgeprint op de computer. Ik heb er in zitten lezen en er staan heerlijke dingen in, gerechten die ook heel makkelijk te maken zijn.” “Noem eens wat” zegt Michelle. “Gemarineerde kippenreepjes met stukjes fruit en tomaat, macaroni met prei en gehakt, een broccoli taart en nog een stuk of wat andere taarten. Allemaal lekkere dingen.” “Wat doe je vandaag?” vraagt Michelle. “Ik ga straks kijken wat er is en niet is en dan maak ik wel een boodschappen briefje. Misschien dat er wel een paar leuke dames geneigd zijn om met mij te gaan winkelen.”

Een uurtje later gaan ze zwemmen. Ze ravotten met elkaar in het water en spelen met elkaars geslachtsdelen. Vooral Fenna is weer geil op de twee piemels. Achterin klimmen ze uit het zwembad. “Heb je zin om te neuken op de zonneweide?” vraagt Michelle. “Ja, lekker” zegt Fenna en Joost loopt achter hun aan. Michelle pakt een badlaken en gooit die over de twee ligbedden heen. Ze gaat erop liggen en Joost heeft de olie uit het kastje gepakt. Eerst wordt er gekust en gevreeën, ze tongzoenen met elkaar en na een vijftal minuten liggen Joost en Michelle beiden met een keiharde erectie en heeft Fenna haar eerste orgasme al gehad. “Jij wordt echt een lekker geil neukmaatje” glimlacht Michelle. “Lieve schat, jullie verwennen mij zo intens, ik kom echt waanzinnig lekker klaar. Maar krijg ik nou een sandwich, daar ben ik wel aan toe.” Michelle kijkt Joost aan.

“Jij haar kut, ik neuk haar kont” zegt hij kortaf.

Michelle gaat op haar rug liggen. Fenna komt over haar heen en laat zich penetreren. Joost zet de fles olie tegen haar poepgat en knijpt een keer. Hij vet zijn eigen lul in en penetreert haar. Ze beginnen haar te neuken en Fenna ligt kreunend tussen hun in. De twee neuken haar in cadans maar ze voelt de harde paal van Joost het best. De zware lul teistert haar kontje. Stoot op stoot jaagt hij die paal diep in haar poepgat. Haar kreunen is eerst nog zachtjes maar al snel worden de geluidjes luider en luider. Michelle neukt haar van onderen af en de vagina van Fenna masseert haar blote eikel. Bij ieder stoot merkt ze dat Fenna knijpt. Ze probeert haar vriendin te verwennen en Michelle voelt dat het lukt. Ze nadert een orgasme en na nog een paar minuten te hebben geneukt, jaagt ze haar sperma diep in het kutje van Fenna.

Fenna voelt haar vriendin klaarkomen en kreunt op haar ejaculatie. Ook Joost merkt dat en hij begint Fenna nu hard te neuken. Hij houdt haar heupen vast en woont haar kont uit. Stoot op stoot, harder en harder jaagt jij zijn zware lul diep in haar poepgat. Dan komt ook hij klaar en pompt vijf stralen sperma diep in het knijpende strakke kontje van hun vriendin. Fenna kreunt. Ze voelt hem klaarkomen en knijpt nog in zijn zwellende penis. Dan zakken ze op elkaar.

Een seconde of tien later draait Joost van haar af. Fenna gaat van Michelle af en naast elkaar liggen ze met hun drieën bij te komen van de neukpartij en hun orgasmen. Michelle, die in het midden ligt omhelst Joost en ze tongzoenen. Dan draait ze en pakt Fenna. Ze kijken elkaar aan. “Nog een keer?” vraagt Michelle. “Ja!” zegt Fenna enthousiast. “Dan moet je stevig pijpen, twee lullen om stijf te maken.” Fenna bedenkt zich niet en kruipt over Michelle ze hapt in haar verslapte penis en begint haar te verwennen. Minutenlang blijft ze bezig, sabbelend, zuigend en likken over haar penis, haar ballen masseren en knijpen in haar kontje. Dan voelt ze dat Michelle langzaam zwelt. Ze laat het en draait zich naar Joost. Eenzelfde behandeling en ook hij begint een paar minuten later te zwellen. Weer terug naar Michelle en ze voelt dat die een redelijk stijve lul heeft. Ze pijpt haar nog een paar keer en dan krijgt Joost weer aandacht.

Na een paar keer heen en weer te zijn gaan heeft ze weer twee harde palen naast haar. “Kom maar op mij” zegt Joost. Fenna kruipt over hem heen en laat de zware paal van Joost in haar natte kut komen. Joost voelt haar natte vagina over zijn lul glijden. Michelle zit achter haar en heeft haar lul al ingevet. Ze zet de fles tegen het poepgat van Fenna en knijpt een keer. Nog een beetje olie op haar vingers en ze begint de anale opening van Fenna vet te maken. Ze fles gaat op de grond en ze zet haar harde lul tegen haar anus en duwt. Een paar tellen later heeft ze haar vriendin volledig gepenetreerd.

Michelle en Joost beginnen haar te neuken.

“Niet in cadans schat maar tegelijk” zegt Michelle na een paar seconden. Joost verandert zijn tempo en nu neuken ze haar tegelijk. Minutenlang blijven de twee stijve palen haar neuken. Fenna voelt de harde paal van Joost haar kutje uitwonen. Die heerlijke grote lul komt keer op keer over haar g-spot en dat voelt ze heel goed. Langzaam gaat ze weer naar een orgasme. Ook Michelle heeft het moeilijk. Het kontje van Fenna is veel strakker als haar kutje en ze snapt ook niet hoe Joost dat zo lang vol kan houden. Dan komt Fenna klaar en Michelle zit daar vijf seconden achter. Fenna perst haar geil naar buiten, langs de lul van Joost en het druppelt op zijn ballen. Michelle jaagt in drie stoten haar sperma diep in het poepgat van Fenna en zakt hijgend op haar rug.

Joost laat de meiden even gaan en als laatste begint hij het kutje van Fenna stevig te neuken. Stoot op stoot voelt hij de fluweelzachte drijfnatte vagina over zijn eikel glijden. Hij verhoogt het tempo en merkt dat zijn sperma gaat borrelen. Fenna kreunt op zijn penetraties, hij doet het heel hard en ze geniet. Dan komt Joost klaar en jaagt in vier stralen zijn sperma diep in haar natte kutje. Ze blijven een paar tellen hijgend op elkaar liggen. Michelle trekt haar penis uit Fenna en rolt opzij. Fenna tilt haar heupen op en rolt de andere kant op.

Een minuut, misschien iets langer zeggen ze niets. Hun hijgen is weg en ze liggen op hun rug naast elkaar na te genieten van hun lekkere vrijpartij. Dan komt Michelle rechtop. “Ik ga zwemmen” zegt ze en ze staat op. Fenna komt ook rechtop. “Ik ga met je mee” reageert ze en Joost ziet zijn twee meiden hand in hand weglopen. Hij staat ook op en loopt er een meter of twee achter. Hij kijkt naar hun billen. Die lekkere lichtbruin gekleurde bolle billen. Ze hebben bijna identieke billen. Die van Fenna nijgen iets meer naar beneden. Michelle niet, die heeft stevige billen. Bij het zwembad springen de twee meiden in het water. Joost komt drie seconden later. Onder water wassen ze hun geslachtsdelen en Fenna trekt haar billen van elkaar en perst de twee ladingen sperma uit haar. Ze zwemmen rustig naar de andere kant en onder het huis gaan ze staan. Ze stappen uit het zwembad en Michelle pakt drie handdoeken uit een van de kastjes en ze drogen zich af. Ze lopen naar boven en binnendoor naar de veranda. Daar zakken ze op een stoel.

“Dit rondje wil ik nog wel vaker doen” zegt Joost glimlachend, “maar ik ga eens kijken wat we moeten halen.” Joost loopt naar binnen en komt tien minuten later buiten, “gaan jullie mee, even boodschappen halen?” “Ik heb geen zin” zegt Michelle, “ik heb hoofdpijn. Ik neem een paracetamol in en ga even op bed liggen.” “Ik ga wel met je mee Joost” zegt Fenna. Fenna en Joost lopen naar boven en trekken wat aan. Als ze naar beneden lopen komt Michelle boven. “Tot straks schatjes” zegt ze en ze verdwijnt de slaapkamer in. Joost en Fenna lopen naar beneden.

Joost pakt de sleutels van de Passat, zijn boodschappenbriefje en ziet dat Michelle er vijftig euro op heeft gelegd. In de garage pakken ze de auto en tien minuten later komen ze bij de supermarkt. Ze lopen een rondje en in een van de gangpaden kijkt Fenna voor en achter. Dan bukt ze om zogenaamd iets van de onderste plank te pakken en Joost kijkt tegen een bloot kutje aan. “Stoute meid, je loopt in je blote kont.” “Vind je dat niet lekker?” zegt ze, “kun je overal bij.” “Wat wil je dan, neuken?” “Als dat zou kunnen.” Joost glimlacht, “wat ben jij een geil meisje.” “Dat word ik als ik er aan denk wat jij in die broek hebt zitten.”

Ze lopen verder en pakken de laatste boodschappen. Joost rekent af en Fenna pakt de boodschappen weer in de kar. Ze lopen naar buiten en in de auto vullen ze het boodschappenkratje. Fenna zet de kar weg en Joost stapt in. Als Fenna naast hem komt zitten start hij en rijdt weg. “Hier links” en Joost doet dat, “hier weer links” zegt Fenna. “Hé schat, we rijden wel verkeerd zo.” “Nee, we rijden goed, ik wil neuken, weet je nog. Nu hier rechtdoor” en Joost ziet dat ze al snel Doetinchem uitrijden. Na vijfhonderd meter rijden ze wat bossen in. “Hier rechts schat” en nu stuurt ze hem een half verhard zandpad in. Halverwege moet hij van Fenna naar rechts draaien en nu staat de auto verscholen tussen de bosjes. Ze stappen uit.

“Toe Joost, uit die broek en neem me, ik ben voor tien minuten van jou.” Joost glimlacht en maakt zijn korte broek los, als hij die laat zakken ziet Fenna dat hij ook geen onderbroek draagt. “En jij verwijt mij dat ik een stoute meid ben, je loopt zelf ook in je blote kont.” “Vind je dat erg?” zegt hij terwijl hij zijn broek uittrekt. “Kom, neuk me hard, niemand ziet ons hier.” Fenna stapt uit en buiten de auto trekt ze snel haar jurkje over haar hoofd. Ze is er bloot onder en Joost doet zijn T-shirt ook uit. Fenna legt haar handen op de motorkap en staat gebukt. Joost hurkt en beft haar een paar tellen. Dan komt hij rechtop en duwt zijn inmiddels stijve lul in haar natte neuktunneltje. “Ja, lekker schat, leef je uit, laat me voelen dat jij de baas bent.” Joost begint haar stevig te neuken. Zijn tempo gaat langzaam omhoog maar ook de kracht in zijn stoten. Fenna kreunt op zijn penetraties.

“Oh, wat is dat lekker, je gaat me klaar neuken schat, oh Joost, lieverd, ik kom, ja …… ik kom” en Joost voelt dat Fenna een orgasme krijgt. Hij is er zelf nog lang niet. Hij is al een paar keer klaargekomen vandaag en neukt stevig door. Fenna voelt hem gaan en merkt dat ze weer klaar gaat komen. Kort daarna komt haar orgasme opzetten en op dat moment gaat het ook bij Joost zijn sperma borrelen en hij neukt zich klaar, diep in haar klaarkomende kutje.

“Ik voel je spuiten” kraait Fenna, “lekker.”

Joost zakt hijgend op haar blote lichaam en ze blijven een paar tellen staan. Dan zakt hij uit haar. Fenna doet twee passen naar achteren en spreid haar benen. Ze zakt een stukje door haar knieën en perst de sperma naar buiten. Ze veegt zichzelf af met haar hand en likt die af, trekt haar jurkje over haar hoofd en stapt in. Ze trekt het jurkje goed onder haar billen. Joost had zich al aangekleed en stapt ook in. “Hoe terug?” “Gewoon hier rechtdoor rijden, dan kun je aan het einde rechtsaf en na een paar honderd meter zie je de verlichting van de tennisbanen al.”

Zwijgend volgt Joost die aanwijzingen en een paar minuten later rijdt hij de auto de garage in. Ze pakken de boodschappen en lopen naar binnen. Eerst gooien ze hun kleren uit en dan gaan ze opruimen. De meeste spullen legt Joost in de vriezer, alleen voor vandaag en morgen laat hij eruit. Die schuift hij in de koelkast. Fenna zit op de veranda en heeft twee flesjes bier opengetrokken. “Lekker schat.”

“Waar we nu net zijn geweest is onder de jeugd ook wel bekend als het vrijerspad of spermalaantje. Er wordt iedere avond heel wat afgeneukt.” “Maar overdag kennelijk niet.” “Dat was een gokje maar we stonden er inderdaad alleen.” Ze veranderen van onderwerp en een half uurtje later komt Michelle weer beneden, in het zonlicht knijpt ze even met haar ogen. “Zo, pijn weg” vraagt Joost terwijl hij zijn hand om haar billen legt. “Ja, nu voel ik me weer beetje Michelle. Het kwam daarstraks ineens opzetten. Maar de boodschappen zijn gelukt?” “Ja, ik ga over een half uurtje beginnen.” Michelle komt erbij zitten. “Ik neem even een duik, dan voel ik me weer fris.” “Ik ga met je mee” zegt Fenna. De twee meiden lopen samen naar beneden en de tuin in. Achterin duiken ze in het zwembad. Fenna spoelt het tussen haar benen nog wat uit. Ze zwemmen wat in de rondte en komen tegen de kant weer bij elkaar. “Raar is dat, nu is het midden op de dag en moet je hier eens voelen” en Michelle pakt haar hand en leidt die tussen haar benen. Fenna voelt een keihard erectie. “Je hebt gewoon een odol” glimlacht ze, “zal ik je er vanaf helpen?” “Heb je daar zin in.” “Oh jawel, Joost heb ik een half uurtje geleden ook verlicht dus nu doe ik jou.” “Waar hebben jullie geneukt?” “Op het spermalaantje, gewoon de auto even in een vak tussen de bosjes gezet en ik voorover met mijn handen op de motorkap. Ik had enkel mijn jurkje aan, geen bh en geen slipje dus in twee seconden stond ik bloot.” “Het blijft een lekkere vent, die ook altijd wil neuken, maar ik heb ook bijna altijd zin dus kom op, we gaan op het kleine weitje liggen.

Op de ligbedden gaat Fenna liggen en Michelle komt half op haar. Ze beginnen te kussen en al snel is het een tongzoen. Gretig en geil van twee kanten. Fenna wrijft met haar hand tussen hun lichamen en pakt de harde paal van Michelle. Ze sjort er een paar keer aan. Ze spreid haar benen wat verder. “Kom schattebout, neuk me, ik ben voor jou.” Michelle glimlacht terwijl ze over haar heen kruipt. Haar stijve lul weet de weg en ze penetreert haar vriendin. Ze gaat leunen op haar armen en begint te neuken. Ze voelt dat Fenna een nat neukgleufje heeft, kennelijk nog van Joost. Ze kijkt haar schat glimlachend aan. “Ik voel de nattigheid in je lichaam. Lekker, zo’n nat kutje.” “Allemaal van ons ventje” zegt Fenna terwijl ze de borsten van Michelle masseert.

Het tempo gaat heel langzaam omhoog en hoewel Michelle niet zo zwaar geschapen is als Joost geniet Fenna opnieuw van de penetraties. Ze sluit haar ogen en stoot tegen. Minutenlang blijven ze tegen elkaar in neuken en dan merkt Fenna dat ze naar een orgasme wordt geneukt. Ook Michelle voelt haar sperma al borrelen en dan komen ze bijna tegelijk klaar. Fenna is een fractie eerder en op het moment dat zij geniet van haar orgasme komt Michelle diep in haar liefdestunneltje klaar. Ze zakken op elkaar in een innige omhelzing en al snel volgt weer een tongzoen. “Het blijft lekker, neuken, vooral met iemand waar je van houdt.” “Ik blijf het ook de lekkerste bezigheid vinden” beaamt Fenna. Michelle rolt van haar af en staat op. Fenna komt ook omhoog en houdt haar hand tussen haar benen. Ze zet haar benen wijd en perst twee keer. “Jij ook een lik?” “Nee” schudt Michelle en Fenna likt haar hand af en slikt alles door. Ze lopen weer terug in het water en zien Joost zwemmen. Ze springen het water in en Joost draait zich om. “Zocht je ons?” “Ja, en ik zag niemand dus ik ging maar terug.” “We hebben even op ons privé spermalaantje gezeten en gelegen” zegt Michelle. “Oh dus je hebt Fenna genomen” en dan naar Fenna “jij bent echt een geil beest aan het worden.” “Mag dat niet schat, ik vind het gewoon lekker, jullie allebei.” “Van mij mag je.” Ze zijn inmiddels bij het huis en zwemmen door naar voren, daar gaan ze staan en lopen het bad uit. Michelle pakt drie handdoeken en ze drogen zich af. Binnendoor weer terug naar boven en ze gaan onder de veranda zitten.

Michelle kijkt en pakt binnen drie flesjes bier en voor haarzelf een glas. “Zo dus jullie hebben elkaar ook lekker verwend.” “Ja” glimlacht Fenna, “dus ik heb jullie eerst hier achter gehad, toen Joost op het spermalaantje, jou hier geneukt en vanavond doe ik jullie weer samen.” Een half uurtje later gaat Joost aan het eten beginnen. Het recept is duidelijk en nog geen twintig minuten later komt hij weer buiten. “Nu al klaar?” “Ja, dit is een makkelijk recept, ook snel klaar te maken, maar de hartige taart moet nog drie kwartier tot vijftig minuten in de oven en die staat nu voor te verwarmen.”

Die avond smullen ze alle drie van een hartige gehakttaart met gefrituurde krieltjes. De taart is wel heel machtig maar smaakt buitengewoon. “Heerlijk dit recept” zegt Michelle, “als die andere dingen van hetzelfde niveau zijn belooft dat nog wat.” Samen met Fenna ruimt ze de spullen naar binnen en gaat koffie zetten. Vijf minuten later komt Fenna met drie bekers koffie naar buiten.

“Ik ga even naar de weersvooruitzichten kijken” zegt Joost, “dan kunnen we een beetje plannen maken.” Binnen klapt hij zijn notebook open en checkt twee verschillende weersites. Het beeld wat ze schetsen ontloopt elkaar niet veel. Hij sluit zijn computer af en loopt weer terug naar buiten. “En?” vraagt Michelle. “Vannacht wordt de warmte door een regenfront verdreven. Ook onweer is mogelijk. Morgen blijft het regenen tot in de middag. Dan keert de zon weer terug. Vrijdag wordt het langzaamaan weer warmer en zaterdag is het weer boven de 25 graden.” “Dus het slechte weer is maar van korte duur” concludeert Fenna.

“Eigenlijk moeten we alleen morgen iets anders bedenken. De rest van de dagen blijft het gewoon goed.” “We kunnen een toeristische route rijden” begint Fenna, “als je hiervandaan binnendoor naar Ulft rijdt kom je de bordjes al snel tegen. Het is een leuke route die voor een deel door Duitsland gaat.” “Ik vind het geen gek idee” zegt Michelle, “gewoon een dagje weg.” “Ja, en Joost kan dan de omgeving leren kennen.” “We gaan morgen die route rijden. We nemen de Passat, dan tank ik die in Duitsland gelijk af, dat scheelt weer wat euro’s.”

Die avond gaan ze niet te laat naar bed en Fenna krijgt haar zin. Ze wordt gesandwiched. Eerst Michelle in haar kont en Joost in haar kutje, daarna andersom en als laatste nemen ze allebei haar kutje nog een keer. Moe en voldaan rollen ze daarna tegen elkaar aan. Een paar minuten later lopen ze de badkamer in en spoelen alles af. Ze doen een paar laatste dingen en om half twaalf rollen ze onder het dekbed.

Die nacht worden ze opgeschrikt door een zware onweersbui. De donderslagen rollen voortdurend en het regent hard, een aantal minuten lijkt het zelfs een wolkbreuk. Ze zijn alle drie wakker en de twee meiden kruipen dicht tegen Joost aan. Vooral Fenna lijkt bang van onweer, ze rilt op iedere donderklap en Joost trekt haar stevig tegen zich aan. Ondanks de harde rollende slagen vallen ze toch weer in slaap.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm