Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Een lul zo hard als staal!

Mooie Michelle is een transsexueel DEEL16
Categorie: transsexueel | maandag 10 februari 2014 04:45

Geile afspraakjes

DEEL 16 - De rest van de week verloopt gezellig en geil. Joost wil niet nog een keer apart met Fenna en met Michelle. Hij houdt van alle twee dus wil hij gewoon dat ze iedere nacht met zijn drieën slapen, wat ze dan ook doen. Zondag zit de najaarsvakantie erop, Pim brengt ons drietal naar het station en na een kort afscheid stappen ze op de trein. Eenmaal in Leiden gaat Joost nog een nacht mee naar de kamer van Michelle maar de volgende morgen vroeg gaat het gewone leven weer beginnen. Begin december krijgt Joost een onheilstijding uit Neuried, zijn moeder is afgelopen nacht in haar slaap overleden. Ondanks dat hij het wist en aan kon zien komen is hij toch van slag. Zijn meiden proberen hem wel te troosten en dat lukt maar gedeeltelijk. De dagen die volgen gaan als in een roes aan hem voorbij en vier dagen later is de begrafenis achter de rug. Vooral op de dag zelf heeft Joost talloze mensen gesproken die hij nog nooit had gezien. Michelle en Fenna zijn die dag met hem meegegaan naar Alkmaar, de plaats waar hij oorspronkelijk vandaan komt en waar zijn moeder begraven wilde worden, naast zijn vader. De teraardebestelling was een huilmoment voor Joost. De meiden hebben hem ieder aan een kant vast en laten wel traantjes lopen maar Joost huilt hardop.

Die avond rijden ze met de trein terug naar Leiden. Het is gelukkig vrijdag vandaag dus hebben ze het weekend nog om bij te komen van alles. Op het station pakken ze de bus naar de kamers van Michelle en Fenna en lopen daar naar boven. “Ik wil vrijen met jullie, ik heb behoefte aan mijn twee geile meisjes.” “Dat mag schat, je bent de hele week alleen maar met andere dingen bezig geweest dus ik heb ook wel zin om met mijn ventje te vrijen” reageert Michelle.

“En zo denk ik er ook over lieve Joost, ik ben voor jou en Michelle vanavond, daar heb ik zin in. Ik wil wel weer eens gesandwiched worden.” Ze lopen de slaapkamer in en zetten de tas met daarin hun donkere kleding in de hoek. “Die ruim ik morgen wel op” zegt Michelle en ze begint zich uit te kleden. “Ik wil eerst even op de pot en dan douchen en schoonspoelen” zegt Fenna, die als eerste bloot is. “Ga je gang, wij wachten wel even.” Joost is inmiddels ook uitgekleed en zit op bed. Michelle komt twee tellen later bloot op zijn schoot zitten en omhelst hem. Ze geeft hem een paar kleine kusjes. Joost kijkt haar glimlachend aan. “Ik ben blij dat het achter de rug is” zegt hij, “nu kan ik me weer focussen op andere dingen, jullie bijvoorbeeld en mijn studie.” “Ja, wij vinden dat wel lekker, maar je studie, loop je dat weekje nog wel in?” “Ja, vast wel, twee studiematen hebben toegezegd dat ze al hun aantekeningen kopiëren en ik kan de docenten vragen stellen over dingen die ik niet begrijp.” Ze kussen elkaar weer en tongzoenen.

“Kom schat dan gaan we eens kijken hoever Fenna is” zegt Joost en hij staat op en neemt Michelle mee omhoog. Die slaat zijn benen om zijn billen. “Nou voel ik me net een aapje.” “Ben je dat niet, mijn lieve aapje?” lacht Joost. Michelle lacht. Ze komen in de badkamer en Fenna is net klaar. Ze staat haar billen af te vegen en spoelt dan door. Michelle komt weer op de grond en zet de douche aan. Ze stappen gedrieën in de badkuip en tien minuten later is alles schoon en doorgespoeld. Ze drogen zich af en doen wat laatste dingen. Dan lopen ze terug naar de slaapkamer.

Ze rollen gedrieën op bed en kussen met elkaar, al snel zijn dat weer plukkende zoentjes en die soms overgaan in tongzoentjes. “Ik heb jullie de hele week nog niet verteld hoeveel ik van jullie hou” zegt Joost tussendoor. “Het zei je vergeven lieve schat” reageert Michelle, “je had andere dingen aan je hoofd, maar die zijn voorbij.” “En weet je Joost” komt zijn andere schat “jij hoeft het niet altijd te zeggen, wij voelen het aan jou dat je van ons houdt.” Hij trekt de meiden aan weerszijden tegen hem aan. Ze kussen hem samen en even later liggen ze met hun drieën te tongzoenen. Joost voelt twee handen in zijn kruis. Zijn penis is al niet slap meer maar door de vaardige handen van de twee meiden hebben ze hem al snel staalhard. Michelle gaat er naar toe en hapt hem in haar mond. Haar eigen penis komt bij Joost en Fenna en ze verwennen haar om beurten. Ook Michelle wordt nu snel hard. Ze stoppen en komen rechtop. “Ga jij eens liggen schat” zegt Joost en Michelle gaat op haar rug liggen. “Jij er overheen” zegt hij tegen Fenna en die doet dat. Michelle duwt haar stijve lul tussen haar schaamlippen en Fenna zakt erop. Joost pakt de fles olie en zet het tegen de anus van Fenna en knijpt. Nog een keer wat over zijn hand en hij smeer haar sterretje en sluitspier in. Een laatste lik olie over zijn penis en dan zet hij zijn harde paal tegen haar poepgat. Hij duwt en glijdt langs de sluitspier.

De twee beginnen Fenna te neuken en al snel gaat het tempo omhoog. Stoot op stoot rammen ze hun harde paal in de twee neukopeningen van hun schat die het zachtjes kreunend ondergaat. Ze heeft als eens eerder tegen hun gezegd dat ze het voor haar niet hard genoeg kunnen doen en vanavond brengen ze dat in praktijk. Ze voelt vooral Joost stoot op stoot hard en diep in haar poepgat en merkt dat Michelle het tempo goed kan volgen. Dan komt ze zelf als eerste klaar, die twee hard stotende palen kan ze geen weerstand aan bieden en ze jaagt haar vocht in haar kutje. Michelle voelt dat en in haar geoliede vagina stoot ze nog een keer of vijf en dan komt ook zij klaar. Ze jaagt vier straaltjes sperma diep in het kutje van haar vriendin. Fenna zakt op haar neer en ze tongzoenen. Althans Fenna probeert dat maar Joost is nog steeds stevig in haar poepgaatje aan het neuken en ze kreunt nu op zijn penetraties. Dan is hij ook aan de eindstreep en jaagt vijf stralen sperma diep in haar strakke kont.

“Lekker schat, ik voel je spuiten” kirt Fenna en ze blijven met zijn drieën rustig liggen. Dan komt Joost omhoog en gaat van Fenna af. Haar sluitspier gaat direct dicht. Ook Fenna rolt nu om en ze komen nu naast elkaar liggen. Michelle in het midden. “We hadden er zin in” zegt Michelle, “jij neukte stevig en ik ging dat ook doen en het slachtoffer vond het lekker had ik de indruk.” “Ik vind dat heel lekker, jullie kunnen mij niet hard genoeg neuken. Ook niet vaak genoeg.” “Je krijgt ons nog wel een keer vanavond, misschien nog wel twee keer ook” zegt Joost met een glimlach, “hè lekker geil ding” en hij geeft haar een kusje “Krijg ik nog wat van je?” vraagt hij er achteraan. “Wat wil je hebben, lieve schat?”

“Het sperma van mijn andere schat, die jij in je kutje hebt.”

Fenna bedenkt zich niet en gaat bij Joost op zijn mond zitten. Ze perst een keertje en de sperma van Michelle loopt naar buiten, regelrecht in de mond van Joost. “En van jou?” Joost knikt ja. “Ja schat” vertaalt Michelle en Fenna verplaats haar kontje iets en trekt hem met haar handen open. De kwak van Joost zakt eruit. Ook nu perst ze heel zachtjes maar er komt niks meer. Hij vangt alles op en dan komen de twee meiden bij hem, ze tongzoenen en verdelen de sperma. Dan slikken ze alles door. “Wij zijn ook totaal niet vies van elkaar, lekker vind ik dat, gewoon alles van elkaar accepteren” zegt Michelle. “Mag ik jullie weer stijf maken?” komt Fenna, “ik wil nog wel een keer geneukt worden.” Een minuut later ligt Fenna Joost te pijpen en Joost pijpt Michelle die op haar beurt Fenna beft. Ze geilen elkaar op en al snel liggen de twee weer met een keiharde paal. Michelle voelt dat Fenna tegen de eindstreep aanzit en ze blijft haar nog een tiental seconden doorbeffen. Dan komt ze klaar en jaagt een straaltje vocht naar buiten.

“Jij begint ook meer te spuiten de laatste tijd.” “Ja, jullie maken mij zo lekker geil dan heb ik het gevoel dat mijn hele lichaam klaarkomt, van mijn tenen tot aan mijn kruin” is de reactie van Fenna. “Ga jij nu liggen schat” zegt ze twee tellen later tegen Joost. Als hij ligt kruipt Fenna over hem heen en laat zich penetreren. “Oh wat een heerlijke zware paal heb jij toch” zegt ze terwijl ze een paar tellen zwaar op hem zit. Dan voelt ze hoe Michelle haar anus inspuit met olie en haar sterretje vet maakt. Een paar tellen later komt Michelle in haar en opnieuw heeft Fenna twee gaatjes gevuld. “Eigenlijk is dit lekkerder als andersom. Michelle heeft een heerlijke lul voor in mijn kontje en die zware lul van Joost is een genot in mijn kutje.” “We zullen het onthouden schat” zegt Michelle en ze begint te neuken. Joost voelt haar tempo en al snel liggen ze in cadans te neuken. Joost voert het tempo op en Michelle gaat mee.

“Wat lekker is dit toch, jullie mogen mij helemaal uitwonen” zegt Fenna.

“Ik ga harder schat” zegt Joost tegen Michelle en Fenna voelt hoe Joost steeds sterker gaat stoten, ook steeds sneller jaagt hij zijn grote eikel door haar natte vagina en ze voelt hoe hij haar klaar neukt. Opnieuw krijgt Fenna een heftig orgasme maar de twee houden daar geen rekening mee. De twee palen gaan steeds harder en sneller door haar twee neukgaatjes en dan komt Michelle aan de eindstreep, terwijl dit gebeurt komt Fenna opnieuw klaar en drie tellen later jaagt Joost zijn sperma diep in haar kutje. Ze zakken bezweet op elkaar en hijgen uit.

“Super!” hijgt Fenna, “dit is met afstand …… de lekkerste neukbeurt die ik ooit van jullie samen heb gehad.” Enkele minuten later rollen ze van elkaar af en gaan op hun rug naast elkaar liggen. Al snel rollen Fenna en Michelle op hun zij tegen Joost aan die zijn armen om hun heen slaat. Ze kussen elkaar en al snel gaan de tongzoentjes heen en weer. Fenna wil los van hem en ze pakt een paar tissues. De sperma van Joost liep tussen haar schaamlippen vandaan en die veegt ze nu weg. “Maakt niet uit schat” zegt Michelle, “dat badlaken gaat toch de was in.” Michelle komt ook omhoog en staat op. “Ik ga even naar de badkamer” zegt ze, “even wassen want ik heb in je kontje geroerd.” “Kom eens hier schat” zegt Fenna en die hapt haar lul naar binnen. “Ik proef niks, ik was ook schoon van binnen.” “Dan doe ik het niet” zegt Michelle en rolt weer op bed.

Een kwartiertje later heeft Fenna haar twee schatten weer een stijve lul bezorgd. Ditmaal neukt eerst Michelle haar kutje en komt diep in haar klaar. Terwijl ze op elkaar liggen wisselen ze een innige en liefdevolle tongzoen uit. Ze kijken elkaar glimlachend aan en geven nog kleine kusjes. “Ik hou van je” zegt Michelle. “Ik hou van jou lieve schat, ik wil je niet meer missen, nooit meer.” Michelle draait van haar af en nu komt Joost bij haar. Die penetreert haar nu drijfnatte kutje en draait zich om, Fenna met hem meetrekkend. Van onderen uit begint hij haar te neuken. Fenna zakt op zijn lichaam en Joost voelt haar heerlijke borsten op zijn bovenlichaam. Hun monden vinden elkaar en ze tongzoenen terwijl hij doorgaat met haar te neuken. Minutenlang zijn ze met elkaar bezig. Dan wil Fenna los van hem en komt rechtop. Joost omvat haar borsten en kneedt ze. Hij doet het hard want dat vindt Fenna lekker.

Fenna blijft ondertussen rijden op zijn harde lul en ze merken aan elkaar dat er weer een hoogtepunt aan zit te komen. Fenna is weer het eerst en een paar tellen later jaagt Joost andermaal zijn sperma diep in haar soppende kutje. Ze zakken weer even op elkaar en tongzoenen. Michelle is inmiddels tussen de benen van Joost gaan liggen en als ze ziet dat zijn lul uit Fenna zakt trekt ze haar heupen naar achteren en Fenna voelt haar mond over haar schaamlippen. Ze perst en de sperma van twee neukbeurten loopt in de mond van Michelle. Die komt omhoog en de meiden tongzoenen. Fenna krijgt haar deel en slikt het door.

Joost en Michelle verdelen de rest en ze slikken ook.

“Zullen we ons afspoelen en dan lekker onder het dekbed kruipen, ik heb wel slaap gekregen” zegt Michelle. Ze staan op en in de badkamer stappen ze in de badkuip. Met de handsproeier maken ze hun onderlichamen fris en daarna drogen ze zich af. Fenna neemt haar pil in en ze poetsen alle drie hun tanden. Eenmaal op bed kruipen ze onder het dekbed tegen elkaar aan. Er gaan wat kusjes over en weer en dan leggen ze zich te ruste. Vijf minuten later slapen ze.

Een sprongetje in de tijd. We leven het jaar erop, bijna eind juni, en de vakanties zijn weer aangebroken. Ze hebben een paar drukke maanden achter de rug. Joost heeft stage gelopen bij een grote bierbrouwer in Zoeterwoude alwaar hij op het laboratorium heeft gewerkt. Michelle heeft haar stage in het historisch archief van de universiteitsbibliotheek en Fenna tenslotte bij het Instituut voor Strafrecht en Criminologie in Leiden, een afdeling van de Universiteit. Alle drie vinden ze het een boeiende tijd. Vooral Joost die veel leert over bier en bier maken. Na de vakanties beginnen ze aan hun laatste jaar en dat is vooral het schrijven van hun afstudeer scriptie die helemaal op hun stage gebaseerd zal zijn. Maar eerst is het rust en negen weken vrijheid. Ze zijn die vrijdag al vroeg vertrokken en iets voor elven komen ze in de villa. Michelle weet dat Pim niet thuis is, die komt waarschijnlijk morgen in de loop van de ochtend thuis.

Het is al redelijk warm weer en in de villa lopen ze naar boven. In de slaapkamer zetten ze hun tassen neer en kleden zich uit. Dan lopen ze naar beneden en nemen eerst een duik in het zwembad. Ze zwemmen van binnenuit naar achteren en gaan op de rand staan. Joost staat in het midden en hij omhelst zijn twee vriendinnen. Hij kust eerst Michelle en dan Fenna. “Zullen we naar de zonneweide lopen. Even onze geile bui wegwerken.” “Ik heb wel zin” zegt Fenna, “afgelopen zondag heb ik jullie het laatst gevoeld en mijn ongesteldheid is al weer weg sinds gisterenavond.” “Wordt dat niet steeds minder?” vraagt Michelle. “Ja, dat idee heb ik ook.” “Misschien toch maar eens naar de dokter” zegt Joost. “Ach, zolang ik er geen last van heb.”

Joost draait zich om en drukt zich op de kant. Dan draait hij om en pakt Michelle bij haar polsen en trekt haar omhoog. Fenna is de volgende en ook die trekt hij op de kant. Hij geeft zijn meiden een hand en ze lopen het pad af. Bij de zonneweide trekt Michelle een kast open om een badlaken te pakken. “Kijk schat, de olie en de keukenrol staan er nog” en ze pakt de fles met babyolie, “die zal toch nog wel goed zijn?” Ze draait de dop eraf en ruikt, gooit een beetje op haar vingers en wrijft. “Ja hoor, dat is gewoon te gebruiken.” Tien tellen later liggen ze op het ligbed. Joost in het midden. Hij heeft al een harde erectie. Ook Michelle heeft een behoorlijk stijve lul. Fenna pakt een beetje olie op haar hand en begint vervolgens de lul van Michelle af te trekken. Niet lang en al snel voelt ze hoe die doorzwelt en nu ook keihard is.

“Wie doet wat?” “Ik wil je lekkere kontje” zegt Michelle. Fenna is zichzelf ondertussen aan het vingeren en Joost ziet dat. “Kom eens hier schat” en Fenna gaat over zijn gezicht heen zitten. Joost beft haar een korte tijd en voelt al snel haar vochtproductie op gang komen. Hij stopt en Fenna gaat naar achteren. Ze zet zijn lul tussen haar schaamlippen en zakt over hem heen. “Die jongen heb ik gemist” zegt ze glimlachend. Ze beweegt een paar keer op en neer en dan houdt ze stil. Michelle heeft inmiddels haar lul ingevet en zet nu de fles tegen haar anus. Ze knijpt heel kort en smeer de olie uit over haar sterretje. Dan zet ze haar stijve lul tegen haar kontje en duwt. Fenna geeft haar makkelijk toegang. Ze is het ook gewend want ze gaan inmiddels al meer als een jaar met zijn drieën. Michelle en Joost zelfs al anderhalf jaar.

Als Michelle helemaal in haar zit houdt ze heel even stil. “Begin jij maar schat” zegt Joost en Michelle begint te neuken in het kontje van Fenna. Joost komt er een paar tellen later bij en al snel liggen de twee haar in cadans te neuken. Na een minuut stopt Joost en wacht een paar seconden. Opnieuw neuken ze Fenna maar nu tegelijk. Dat spelletje hebben ze afgelopen winter ontdekt en Fenna vindt dat lekker, afwisseling tussen tegelijk en in cadans. Ze blijven haar neuken en al snel gaat het tempo omhoog. Fenna voelt hoe de stoten van Joost krachtiger worden en dan komt ze klaar. Hooguit een seconde of twintig na haar jaagt Michelle haar sperma in vier stralen in het kontje van Fenna. Joost voelt dat zijn schat klaar komt en begint nog wat steviger te neuken. Kort daarop jaagt ook hij vijf vette stralen diep in het liefdestunneltje van Fenna. Die kreunt op zijn ejaculatie.

“Jij moest nodig” zegt ze glimlachend tegen Joost. “Ja, voelde je het?” Michelle is inmiddels uit Fenna gezakt en ziet dat haar sterretje zich sluit. Joost zakt ook uit Fenna en Michelle houdt er een stuk keukenrol bij. Ze vangt alle sperma op, Fenna perst het ook uit haar poepgaatje, en ze gaan weer naast elkaar liggen. “Zo ik ben het even kwijt” zegt Michelle, “nu hou ik het wel weer vijf minuten uit” komt er glimlachend achteraan en ze draait op haar zij tegen Joost aan. Ze pakt zijn half stijve lul en knijpt er in. “En jij? Hou jij het ook wel weer even vol?” Joost kijkt haar glimlachend aan. “Mijn lieve shemale voelt weer zonnestralen op haar blote lichaam en dat vertaalt zich in een geile bui.” “Ja, lekker toch. Jullie weten het, van neuken krijg ik de komende jaren geen genoeg. Misschien later als ik oud ben maar voorlopig vindt ik jullie kontjes en mondjes én het kutje van Fenna de lekkerste gaatjes.”

Dan horen ze een knorrende maag. “Dat ben ik” glimlacht Fenna, “ik heb eerlijk gezegd ook wel trek.” “Ik ook wel” zegt Joost en ze staan op. Hij geeft ze allebei een hand en ze lopen terug. Een kwartiertje later komt Fenna met een schaal boterhammen naar buiten en Michelle loopt erachter met drie glazen en een pak melk. “Goed dat ik de melk zelf had meegenomen, papa heeft niks staan.” “En brood dan?” vraagt Joost. “Uit de vriezer” reageert Fenna “en ontdooid met de magnetron.” Ze beginnen te eten en een half uurtje later is de schaal leeg. Michelle schenkt nog een paar glazen in en de melk is ook op. “Zo nu gaan we uitbuiken” zegt Joost. “Lekker schat” komt Michelle, “ik wil het wel weer met zijn drieën doen maar dan met beffen en trekken, zoals laatst op bed.” “Ja, dat is ook lekker, jij neukt Joost, hij beft mij en we trekken hem om beurten af.”

Een kwartier later liggen ze weer op de zonneweide en ze liggen al snel te kreunen. Michelle neukt Joost stevig in zijn stevig, ze weet dat hij daar goed tegen kan en Fenna wordt stevig gebeft door hem terwijl hij met twee vingers ook haar kontje vingert. Fenna en Michelle trekken Joost om beurten af. Fenna is het eerst aan de eindstreep en jaagt wat vocht naar buiten waar Joost het opvangt en inslikt. Ditmaal zitten ze kort op elkaar. Michelle komt klaar in Joost en vijf tellen later heeft Fenna Joost klaar getrokken. Ze vegen elkaar af met de keukenrol en gaan naast elkaar op het ligbed liggen.

“Neuken in de openlucht blijft lekker” zegt Michelle.

Ze vermaken zich die middag een poosje buiten, ze zwemmen nog een paar keer en tegen een uur of vier lopen ze terug naar het huis. Ze nemen het badlaken en de proppen keukenrol mee. Ze gaan op de veranda zitten en Joost pakt drie flesjes bier. Michelle neemt drie glazen mee en ze gaan buiten zitten.

“Wat doen we met eten?” vraagt Michelle. “Zullen we gaan Chinezen?” reageert Joost, “in Golden Dynasty?” “Ja, lekker, daar heb ik wel trek in” zegt Michelle. “Ik vind het ook goed, kijken of mijn baas me nog herkent.” Ze horen binnen een deur slaan en kijken elkaar aan. Michelle staat op en loopt de keuken in. “Wie daar?” roept ze. “Ik ben het lieve schat” hoort ze Pim roepen. “Papa!” en ze holt naar binnen. In de kamer vliegt ze hem om zijn nek. “Je zou morgen toch pas komen?” “Ja, maar we waren op tijd klaar en ik wist dat jullie hier waren, tenminste Joost en Fenna zitten buiten?” “Ja, kom je ook?” “Even deze kleren uit dan kom ik gezellig een biertje met jullie drinken.” Michelle loopt terug en een paar minuten later komt ook Pim naar buiten. Hij schudt Joost de hand en Fenna krijgt drie wangkussen. Michelle loopt naar binnen en pakt een biertje met een glas.

“Zo, weer vakantie?” “Ja, we hebben er ook echt zin in” reageert Joost. “Ik moet nog twee weken en dan ben ik er ook drie vrij. Ik ben er dit jaar meer aan toe als anders.” “Druk op werk?” “Ja heel erg druk. Maar schatten van me, we gaan vanavond wel uit eten, met zijn viertjes neem ik aan.” “Wij wilden gaan Chinezen” zegt Michelle. “Doe dat maar een andere keer, vanavond gaan we in mijn favoriete toko eten.” “Dat is wel gezellig. Maar een beetje duur voor ons.” “Ik zal zometeen wel een tafel reserveren en dan gaan we met de taxi, kan ik ook een wijntje drinken.” Het onderwerp verandert en ze zitten een uur lang met elkaar te praten. Allerlei onderwerpen passeren de revue, hun studies, de stages, de grote opdracht in België waar Pim het druk mee heeft.

Tegen vijf uur gaan ze naar binnen. Ons drietal loopt door naar boven om te gaan douchen en zich klaar te maken voor vanavond. Pim had voorgesteld om rond half zeven met de taxi weg te rijden dus hebben ze anderhalf uur. Boven zet Michelle de badkraan open en laat het bad vullen. Twee minuten later zitten ze er met hun drieën in en poedelen een minuut of tien. Met het water met de badschuim wassen ze elkaar. Dan staan ze op en Joost zet de stortdouche aan. Met zijn drieën genieten ze heel even van de warme regenbui en dan wassen ze hun gezicht en haren. De douche gaat uit en ze stappen eruit. Een paar minuten later hebben ze zich afgedroogd en lopen naar de slaapkamer. De meiden pakken ieder hun haarföhn en gaan naast elkaar voor de kaptafel zitten. Joost ligt half achterover op het bed en kijkt.

“We hebben een gluurder” zegt Michelle glimlachend.

“Ik heb hem al gezien, die moet vanavond maar eens flink gestraft worden” reageert Fenna. Michelle buigt naar haar toe. “Ik heb handboeien bij me” fluistert ze in haar oor. Fenna kijkt glimlachend naar haar en geeft een knipoog. “Niet smoezen in gezelschap” horen ze Joost zeggen. “Vrouwenpraat schat, dat gaat jou niks aan.”

Drie kwartier later zijn ze klaar. Joost kijkt naar zijn leuke meiden en maakt er geen geheim van dat hij ze er beide heel leuk uit vindt zien. Hun korte rokjes, bloesjes erboven en mooie schoentjes aan hun voeten. Panty’s of zo dragen ze nu niet meer. Beneden wacht Pim en vijf minuten later komt de taxi. Ze genieten van een goed diner in een gezellige ambiance. De carpaccio vooraf is zo vliesdun gesneden dat het vlees bijna smelt op je tong. De lichte bouillon als tussengerecht smaakt perfect en als hoofdgerecht nemen ze de chateaubriand voor vier personen. Daarna nog een mengelmoes van vers fruit, ijs en slagroom. Een lekkere koffie met likeur en chocola maken het compleet.

Twaalf uur komen ze weer thuis. Ze bedanken Pim voor het lekkere eten en gaan naar boven. Fenna loopt gelijk door de badkamer in en gaat op de pot zitten. Een paar minuten later komt ze terug binnen. “Ik weet niet wat jullie willen, maar ik wil maar een ding en dat is slapen” zegt Fenna. “Niet meer uitbuiken?” vraagt Joost. “Heb je daar nu nog zin in?” “Waarom niet, we zijn een beetje rozig van de drank, dat maakt mij altijd geil.” “Toe Fenna, doe mee, ik heb ook wel zin” komt Michelle.

“Dus moet ik me uitspoelen?” “Ja, maar dat doen wij ook” zegt Michelle “wil je dit niet lekker voelen” en Fenna ziet dat Michelle haar slip omlaag duwt en een harde paal laat zien. Fenna lacht, “geile dondersteen, je zit alweer met een harde lul. Nou goed, ik ga me ook wel wassen.” Vijf minuten later staan ze met zijn drieën in de badkuip en wassen elkaar tussen de benen, dan komt de anaal sproeier op de slang en ze spoelen elkaars kontje uit.

Eenmaal op bed kruipt Michelle op Joost. Ze vlijt zich op zijn lichaam en begint hem geil te tongzoenen. In het spel pakt ze zijn handen en duwt ze omhoog. Klik hoort hij en één arm ligt boven zijn hoofd vast. Hij kijkt en Michelle klikt de andere hand vast. Fenna loopt naar zijn voeten en wil ook die vastmaken maar dan trekt Joost die omhoog. “Toe schat, laat ons, je zult het lekker vinden.” Hij doet zijn benen terug omlaag en voelt hoe Fenna ze allebei vastmaakt, wijd uit elkaar. Michelle kruipt van hem af en ze kijken naar het resultaat. “Ik heb nog wat” zegt ze en pakt wat uit haar tas. Ze doet Joost een blinddoek om.

Als laatste duwt ze een kussen onder zijn billen. Ze wijst op zijn stijve lul die keihard recht omhoog staat en Fenna glimlacht, “hij is geil” fluistert ze heel zachtjes in Michelle haar oor. Michelle pakt de olie en wijst op haar anus. Fenna vet hem in en spuit wat in haar kont. Michelle wijst op zijn lul. “Wat zijn jullie aan het doen?” vraagt een ongeduldige Joost. “Rustig maar schat, vertrouw ons, je gaat genieten vanavond.” Fenna spuit olie in haar hand en begint zijn penis in te vetten. Dan kruipt Michelle over hem heen en laat zijn lul in haar kontje binnendringen. Joost kreunt zachtjes, “lekker kontje heb jij toch ook schat.” “Welk kontje voel je dan?” vraagt Fenna. “Dit kontje is van Michelle, die van jou is strakker.” Fenna kust Michelle en al snel tongzoenen de twee vrouwen. Michelle rijdt met kleine stootjes over zijn lul. Alles met elkaar doet ze dat twee minuten en gaat van hem af. Fenna pakt de olie en vet nu de penis van Michelle in. Ze spuit olie in de anus van Joost en nu penetreert Michelle Joost. Ze begint hem hard te neuken.

“Ja, lekker schat” maar meer kan hij niet zeggen want Fenna heeft haar kutje over zijn mond gezet en Joost kan niet anders dan haar beffen. Michelle doet olie in haar hand en begint Joost langzaam af te trekken. Hooguit een minuut later gaat Fenna van hem af en duwt haar borst op zijn mond. Joost begint te sabbelen en bijt in de tepel. Fenna kreunt en dan biedt ze de andere borst aan. Dan voelt ze de hand van Michelle over haar billen en ze kijkt. “Kom eens hier voor me” zegt Michelle en ze trekt zich terug uit Joost, tilt haar kont op en zijn lul zakt weer in haar. Fenna komt voor haar en schuift haar natte kutje over de lul van Michelle. Een paar minuten lang neuken ze elkaar met kleine stootjes. Michelle is degene die nu het meest geniet. Ze heeft de stijve lul van Joost diep in haar kont en haar eigen lul zit in het kutje van Fenna.

Ze voelt dat Fenna naar een orgasme gaat en ze helpt haar te rijden tegen haar lul in. Dan komt Fenna klaar en ze geniet een paar tellen van haar orgasme. Dan schuift ze naar voren, draait zich om en zet haar kutje weer op Joost zijn mond, die wel van alles hoort en voelt maar geen idee heeft wat er zich bovenop hem afspeelt. Hij voelt het kutje van Fenna en merkt dat ze nat is. Hij vermoedt dat ze net klaargekomen moet zijn. Hij begint haar vocht op te likken en vervolgens weer te beffen. Haar klitje zuigt hij naar binnen en speelt ermee met zijn tong. Michelle kneedt de borsten van Fenna en die buigt voorover en ze kussen elkaar. Dan gaat ze weer terug naar achter en concentreert zich op de beffende tong van Joost.

Michelle laat zich nog steeds in haar kont neuken door Joost en ondertussen trekt ze haarzelf af. Dan voelt ze Joost zijn lul zwellen en hij jaagt zijn sperma in haar poepgat. Nog een tiental seconden trekt ze aan haar eigen penis en komt ook klaar. Haar sperma spuit ze op de buik van Joost en er landen een paar spetters op de buik van Fenna. Fenna die door Joost heel langzaam naar een hoogtepunt is geholpen komt een seconde of twintig na haar ook weer klaar. Ze rollen van hem af en Fenna kijkt Michelle aan. Michelle knikt ja. “Joost ik ga de blinddoek afdoen” zegt Fenna. Twee seconden later doet ze dat ook. Michelle maakt de boeien aan de voeten los en Fenna de andere twee aan zijn polsen.

“Ik weet niet wat jullie allemaal deden maar het was wel lekker. Ik kan niks, ik zie niks maar voel van alles en jij hebt mijn sperma” zegt hij tegen Michelle. “Ja, en mijn sperma ligt op jouw buik en ook op die van jou Fenna.” “Zullen we ons maar even afspoelen?” “Ja dat is goed.” In de douche spoelen ze elkaar schoon, drogen zich af en ze gaan nog een keer naar het toilet. Op de pot perst Michelle de sperma uit haar kontje en veegt zich droog. In bed rollen ze tegen elkaar aan en met korte tongzoentjes wensen ze elkaar welterusten. Ze gaan op hun zij liggen en twee minuten later klinkt enkel nog hun zachte regelmatige ademhaling.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm